• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gietvormen

Resultaten voor

Gietvormen - Import export

 1. LKR D.O.O.

  Slovenië

 2. PIEPER-K3M

  Duitsland

 3. SURSKY CASTING AND MECHANICAL PLANT, LLC

  Rusland

  Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie van mallen en apparatuur voor gietwerk. Mallen apparatuur bestaat uit een set uitrustingen ontworpen om het externe ontwerp en de uithollingen voor gietwerk in mallen te vormen. We zijn in 2018 gestart met de ontwikkeling van het vormen van profielen. We werkten toen al met klanten uit diverse industriële sectors: luchtvaarttechniek, spoorwegindustrie, scheepsbouw, energie kleppen techniek, ertsmijnen techniek. Voor de productie gebruiken we hoogwaardig waterbestendig triplex en modeleerbaar plastic met een verschillende dichtheid. Het profiel en de kern worden gefabriceerd volgens driedimensionale modellen die ontworpen worden via de specifieke software Solid works. Het ondertekenen van een langdurig contract voor de levering van model uitrustingen aan Mongolië in 2019 was een belangrijke mijlpaal voor onze onderneming. De klant is Erdenet, één van de grootste bedrijven voor het ontginnen en verrijken van koper- en molybdeen in Azië. Onze organisatie is gebaseerd op personen met ruime ervaring in de industrie.

 4. COENE MATRIJZENBOUW

  België

  Wij ontwerpen en produceren: spuitgietmatrijzen kap en plooimatrijzen dieptrekmatrijzen ontwerpen en vervaardigen in 3D vervaardigen van machineonderdelen stukwerk in 2D en 3D vijfassig freeswerk cnc draaiwerk vlakslijpen draad en zinkvonken enzovoort Capaciteit van ons machinepark: cnc frezen: max 4000 * 1200 * 1000 cnc draaien: Ø 1100 * 4000 cnc draaien: Ø 800 * 5000 vlakslijpen: 1500 * 750 * 400 zinkvonken: 800 * 600 * 400 draadvonken: 800 * 500 * 500 Soorten matrijzen: Kap- en plooimatrijzen Dieptrekmatrijzen Spuitvormen voor kunststof Mechanische onderdelen Draad- en zinkvonkwerk Enzovoort

 5. IIP

  België

  IIP is een familiebedrijf gespecialiseerd in het spuitgieten van kunststoffen en het vervaardigen van precisie matrijzen. Naast de producten die vervaardigd zijn op aanvraag van onze klanten beschikt I.I.P tevens over tal van eigen producten zoals: verpakkingsmaterialen (potten voor cosmetica, hoekbeschermers, schroefdoppen, flessen...), bevestigingen (zichtbare en onzichtbare bevestigingen voor ophangen van panelen, spiegels, plexi platen, nylon pluggen enzv.) en ten slotte, technische spuitgegoten onderdelen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHILCHES MATERIALS

  Spanje

  Chilches Materials maakt deel uit van de Groep Torrecid, mondiaal marktleider in producten en diensten voor de keramische, glas- en hittebestendige industrie en gieterij. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van keramische opacifeermiddelen van topkwaliteit en wij garanderen uitmuntende prestaties om onze klanten de beste concurrentievoordelen te bieden. Onze belangrijkste activiteit is de verwerking van Premium zirkoniumzand en de levering van vulmiddelen van diverse graden van fijnheid.

 2. KON-FORM WERKZEUGE GMBH

  Duitsland

 3. A.J.MOLDES, LDA.

  Portugal

 4. HOT IRON TUB

  Oekraïne

 5. ADCRIST PROD SRL

  Roemenië

 1. DRUGUET SAS

  Frankrijk

 2. TALLERES TAMEGRA S.L.

  Spanje

 1. MOLDACAMPO - MOLDES PARA INJECÇÃO DE PLÁSTICOS

  Portugal

 2. LLC DNEPROPROMLIT (LLC DPL)

  Oekraïne

 3. 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA.

  Portugal

 4. FOCUS ON MOLDS SRL

  Italië

 5. INDUSTRIAS MICAL

  Spanje

 6. ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT

  Frankrijk

 7. CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA.

  Portugal

 8. LEGGERI ATTREZZERIA MECCANICA

  Italië

 1. CHARVET - GROUPE RGF

  Frankrijk

 2. FONDERIE MARTEL

  Frankrijk

 3. KUTES METAL

  Turkije

 4. PTP INDUSTRY

  Frankrijk

 5. FILIPE VIEIRA UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

 6. MILLABER LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. CONRAD FORMENBAU UND DRUCKGUSS GMBH

  Duitsland

 8. MANGUITOS ARROSI S.L.

  Spanje

 9. RMM MODEL VE DÖKÜM SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

 10. MECAGIRY

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Gietvormen - Import export

Aantal resultaten

3.136 bedrijven