• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gietvormen

Resultaten voor

Gietvormen - Import export

 1. LKR D.O.O.

  Slovenië

  Verified by Europages badge
 2. SURSKY CASTING AND MECHANICAL PLANT, LLC

  Rusland

  Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie van mallen en apparatuur voor gietwerk. Mallen apparatuur bestaat uit een set uitrustingen ontworpen om het externe ontwerp en de uithollingen voor gietwerk in mallen te vormen. We zijn in 2018 gestart met de ontwikkeling van het vormen van profielen. We werkten toen al met klanten uit diverse industriële sectors: luchtvaarttechniek, spoorwegindustrie, scheepsbouw, energie kleppen techniek, ertsmijnen techniek. Voor de productie gebruiken we hoogwaardig waterbestendig triplex en modeleerbaar plastic met een verschillende dichtheid. Het profiel en de kern worden gefabriceerd volgens driedimensionale modellen die ontworpen worden via de specifieke software Solid works. Het ondertekenen van een langdurig contract voor de levering van model uitrustingen aan Mongolië in 2019 was een belangrijke mijlpaal voor onze onderneming. De klant is Erdenet, één van de grootste bedrijven voor het ontginnen en verrijken van koper- en molybdeen in Azië. Onze organisatie is gebaseerd op personen met ruime ervaring in de industrie.

 3. COENE MATRIJZENBOUW

  België

  Wij ontwerpen en produceren: spuitgietmatrijzen kap en plooimatrijzen dieptrekmatrijzen ontwerpen en vervaardigen in 3D vervaardigen van machineonderdelen stukwerk in 2D en 3D vijfassig freeswerk cnc draaiwerk vlakslijpen draad en zinkvonken enzovoort Capaciteit van ons machinepark: cnc frezen: max 4000 * 1200 * 1000 cnc draaien: Ø 1100 * 4000 cnc draaien: Ø 800 * 5000 vlakslijpen: 1500 * 750 * 400 zinkvonken: 800 * 600 * 400 draadvonken: 800 * 500 * 500 Soorten matrijzen: Kap- en plooimatrijzen Dieptrekmatrijzen Spuitvormen voor kunststof Mechanische onderdelen Draad- en zinkvonkwerk Enzovoort

 4. IIP

  België

  IIP is een familiebedrijf gespecialiseerd in het spuitgieten van kunststoffen en het vervaardigen van precisie matrijzen. Naast de producten die vervaardigd zijn op aanvraag van onze klanten beschikt I.I.P tevens over tal van eigen producten zoals: verpakkingsmaterialen (potten voor cosmetica, hoekbeschermers, schroefdoppen, flessen...), bevestigingen (zichtbare en onzichtbare bevestigingen voor ophangen van panelen, spiegels, plexi platen, nylon pluggen enzv.) en ten slotte, technische spuitgegoten onderdelen.

 5. ASPEL VG PLASTICS

  België

  Aspel is een wereldwijde groep die gespecialiseerd is in het leveren van toegevoegde waarde met spuitgieten, secundaire operaties en diensten. Naast zijn wereldwijde productie en engineering faciliteiten biedt Aspel via uitgebreide partnerships en allianties een breder scala van complementaire productie-en logistieke oplossingen. We zijn toegewijd aan het helpen onze wereldwijde en lokale klanten om hun concurrentievermogen en de inzet van hun eigen strategie te versterken. Aspel biedt ook geïntegreerde oplossingen uit de co-ontwikkeling in matrijs ontwerp en grondstoffen deskundigheid tot aan de uiteindelijke levering van de producten en diensten. Aspel is actief voor verschillende markten: Automitive, Industry, Closures, Electrical & Electronics.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. CHILCHES MATERIALS

  Spanje

  Chilches Materials maakt deel uit van de Groep Torrecid, mondiaal marktleider in producten en diensten voor de keramische, glas- en hittebestendige industrie en gieterij. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van keramische opacifeermiddelen van topkwaliteit en wij garanderen uitmuntende prestaties om onze klanten de beste concurrentievoordelen te bieden. Onze belangrijkste activiteit is de verwerking van Premium zirkoniumzand en de levering van vulmiddelen van diverse graden van fijnheid.

 2. MODELISTAS CODINA

  Spanje

  Alle soorten houten mallen voor de gietindustrie.

 3. KON-FORM WERKZEUGE GMBH

  Duitsland

 4. A.J.MOLDES, LDA.

  Portugal

 5. ADCRIST PROD SRL

  Roemenië

 1. HOT IRON TUB

  Oekraïne

 2. ANIBAL H. ABRANTES - INDUSTRIAS DE MOLDES E PLASTICOS, S.A.

  Portugal

 3. KANTEMIR

  Frankrijk

 4. LAJOINIE FONDERIE

  Frankrijk

 5. DRUGUET SAS

  Frankrijk

 6. TRIWEFO TRIDELTA WERKZEUG- UND FORMENBAU GMBH

  Duitsland

 7. DEPLANCHE FABRICATION

  Frankrijk

 8. INDUSTRIAS MICAL

  Spanje

 9. MODELAGE USIMOULE

  Frankrijk

 10. CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA.

  Portugal

 1. JULIEN SA

  Frankrijk

 2. ETABLISSEMENTS MEON FILS SA

  Frankrijk

 3. PTP INDUSTRY

  Frankrijk

 4. PREC-ODLEW SP. Z O.O.

  Polen

 5. 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA.

  Portugal

 6. KUTES METAL

  Turkije

 7. CHARVET - GROUPE RGF

  Frankrijk

 8. MODELAGE MECANIQUE DU DAUPHINE

  Frankrijk

 9. ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT

  Frankrijk

 10. FORMINOV

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Gietvormen - Import export

Aantal resultaten

3.144 bedrijven