• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gietvormen

Resultaten voor

Gietvormen - Import export

 1. WINDUS ENTERPRISES INC.

  China

  Verified by europages badge

  WINDUS, opgericht in 1998, is een toonaangevend internationaal OEM/ODM, die uitmuntende kwaliteit biedt op het gebied van gietwerk, metaal stempelwerk, bewerkte en machineonderdelen evenals montage en tests voor diverse industrieën zoals waterzuivering, landbouw, offshore oliewinning, de bouw, spoorwegen en de auto-industrie. Onze inzet voor kwaliteit komt tot uiting door de ISO9001 certificatie door TUV in 2003. Het invoeren van een ERP-systeem en kantoorautomatisering heeft onze handel en werkflow gestroomlijnd waardoor de internationale efficiëntie en de reactiviteit voor klanten aanzienlijk verbeterd werden. Zorgvuldige controle-vereisten worden nauwkeurig geregistreerd in ons Kwaliteitsinformatiesysteem, waardoor we de performance kunnen meten en onze service op constante wijze kunnen verbeteren. WINDUS wordt ondersteund door een ervaren ingenieurs- en serviceteam om zo uw 'one-stop service' leverancier te zijn. Van bijstand voor het ontwerp en snelle 3D-prototyping tot productiemethodes, engineering en projectbeheer; wij bieden een uitgebreide reeks diensten. Wij werken met flexibele bedrijfsstrategiëen zoals Kanban en Verzending, kunnen we op uw unieke behoeften inspringen. Dankzij onze onvermoeibare inzet voor kwaliteit en waarden door de jaren heen, hebben wij onze sporen en het vertrouwen van klanten, industriële groepen en gemeenschappen gewonnen.

 2. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Sinds 2001 heeft FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) een netwerk van gieterijpartners in Polen uitgebouwd. Met zijn jarenlange ervaring biedt FGD zijn klanten toegang tot een grote verscheidenheid aan giet- en smeltinstallaties. Het management van FGD stelt alles in het werk voor de klanttevredenheid en werd in 2013 beloond met het ISO 9001: 2008 certificaat voor "Ontwerp, aankoop en verkoop van gietstukken". Het bedrijf biedt verschillende diensten aan: - Verschillende smelterijen voor een verscheidenheid aan kleuren. - Verschillende gieterijen voor een verscheidenheid aan vormen. - Geïntegreerde bewerkingsafdelingen om het aantal keren dat de stukken worden behandeld, van gieten tot eindassemblage, te beperken. - Spuiterijen om de stukken te beschermen tegen corrosie en een optimale esthetiek. - Ontwerpbureau om nieuwe stukken en concepten te ontwikkelen. - Aangepaste logistieke middelen voor een hoge reactiviteit en een optimaal beheer van uw voorraden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. COENE MATRIJZENBOUW

  België

  Wij ontwerpen en produceren: spuitgietmatrijzen kap en plooimatrijzen dieptrekmatrijzen ontwerpen en vervaardigen in 3D vervaardigen van machineonderdelen stukwerk in 2D en 3D vijfassig freeswerk cnc draaiwerk vlakslijpen draad en zinkvonken enzovoort Capaciteit van ons machinepark: cnc frezen: max 4000 * 1200 * 1000 cnc draaien: Ø 1100 * 4000 cnc draaien: Ø 800 * 5000 vlakslijpen: 1500 * 750 * 400 zinkvonken: 800 * 600 * 400 draadvonken: 800 * 500 * 500 Soorten matrijzen: Kap- en plooimatrijzen Dieptrekmatrijzen Spuitvormen voor kunststof Mechanische onderdelen Draad- en zinkvonkwerk Enzovoort

 4. IIP

  België

  IIP is een familiebedrijf gespecialiseerd in het spuitgieten van kunststoffen en het vervaardigen van precisie matrijzen. Naast de producten die vervaardigd zijn op aanvraag van onze klanten beschikt I.I.P tevens over tal van eigen producten zoals: verpakkingsmaterialen (potten voor cosmetica, hoekbeschermers, schroefdoppen, flessen...), bevestigingen (zichtbare en onzichtbare bevestigingen voor ophangen van panelen, spiegels, plexi platen, nylon pluggen enzv.) en ten slotte, technische spuitgegoten onderdelen.

 5. ASPEL VG PLASTICS

  België

  Aspel is een wereldwijde groep die gespecialiseerd is in het leveren van toegevoegde waarde met spuitgieten, secundaire operaties en diensten. Naast zijn wereldwijde productie en engineering faciliteiten biedt Aspel via uitgebreide partnerships en allianties een breder scala van complementaire productie-en logistieke oplossingen. We zijn toegewijd aan het helpen onze wereldwijde en lokale klanten om hun concurrentievermogen en de inzet van hun eigen strategie te versterken. Aspel biedt ook geïntegreerde oplossingen uit de co-ontwikkeling in matrijs ontwerp en grondstoffen deskundigheid tot aan de uiteindelijke levering van de producten en diensten. Aspel is actief voor verschillende markten: Automitive, Industry, Closures, Electrical & Electronics.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHILCHES MATERIALS

  Spanje

  Chilches Materials maakt deel uit van de Groep Torrecid, mondiaal marktleider in producten en diensten voor de keramische, glas- en hittebestendige industrie en gieterij. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van keramische opacifeermiddelen van topkwaliteit en wij garanderen uitmuntende prestaties om onze klanten de beste concurrentievoordelen te bieden. Onze belangrijkste activiteit is de verwerking van Premium zirkoniumzand en de levering van vulmiddelen van diverse graden van fijnheid.

 2. MODELISTAS CODINA

  Spanje

  Alle soorten houten mallen voor de gietindustrie.

 3. KON-FORM WERKZEUGE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KON-FORM WERKZEUGE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen. Het is gevestigd in Hatzfeld, Duitsland.

 4. PIEPER-K3M

  Duitsland

  Het bedrijf PIEPER-K3M, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gietvormen. Het is gevestigd in Breidenbach, Duitsland.

 5. A.J.MOLDES, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf A.J.MOLDES, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen, spuitgietmatrijzen, constructie ontwerp matrijzen, Gietvormen, en kunststof gietvormen. Het is gevestigd in Marinha Grande, Portugal.

 1. HOT IRON TUB

  Oekraïne

  Het bedrijf HOT IRON TUB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen. Het is gevestigd in Lutsk, Oekraïne.

 2. ADCRIST PROD SRL

  Roemenië

  Het bedrijf ADCRIST PROD SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gieterij, gietvormen voor de gieterij, gieterij aluminiumlegeringen, en prototypes en 3D-afdrukken. Het is gevestigd in Oradea, Roemenië.

 1. DRUGUET SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf DRUGUET SAS, is een Onderaannemer, en actief in de sector Gietvormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren snelle productie van prototypes, en gieterij. Het is gevestigd in Grieges, Frankrijk.

 2. 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen, en Gietvormen. Het is gevestigd in Embra, Portugal.

 3. KUTES METAL

  Turkije

  Het bedrijf KUTES METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeltingen van grijs gietijzer, fabricages in onderaanneming, en ductiel gietijzer. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. INDUSTRIAS MICAL

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS MICAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen, Gietvormen en modellen, gegoten artikelen van zamak, Gietvormen, en Gietvormen en modellen. Het is gevestigd in Albacete, Spanje.

 5. MODELAGE USIMOULE

  Frankrijk

  Het bedrijf MODELAGE USIMOULE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gietvormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren prototypen. Het is gevestigd in Saint-Michel, Frankrijk.

 6. JULIEN SA

  Frankrijk

  Het bedrijf JULIEN SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen, Adviesbureaus engineering, industrieel, Gietvormen, gieterij, prototypen, en Adviesbureaus engineering, industrieel. Het is gevestigd in Le-Creusot, Frankrijk.

 7. TALLERES TAMEGRA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf TALLERES TAMEGRA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen. Het is gevestigd in Meicende, Spanje.

 8. CHARVET - GROUPE RGF

  Frankrijk

  Het bedrijf CHARVET - GROUPE RGF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen, Gietvormen, verwerking van kunststoffen, spuitgietmatrijzen, en ontwerp van gereedschap. Het is gevestigd in Eybens, Frankrijk.

 1. MOLDACAMPO - MOLDES PARA INJECÇÃO DE PLÁSTICOS

  Portugal

  Het bedrijf MOLDACAMPO - MOLDES PARA INJECÇÃO DE PLÁSTICOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gietvormen van eigen fabrikaat, en ontwerp en fabricage van matrijzen. Het is gevestigd in Maia, Portugal.

 2. ARDEMIR FOUNDRY CORPORATION

  Turkije

  Het bedrijf ARDEMIR FOUNDRY CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. MODELAGE MECANIQUE DU DAUPHINE

  Frankrijk

  Het bedrijf MODELAGE MECANIQUE DU DAUPHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen, Gietvormen, en ontwerp van gereedschap. Het is gevestigd in Echirolles, Frankrijk.

 4. CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen, Snijden - gereedschapsmachines, Gietvormen, en Snijden - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Águeda, Portugal.

 5. ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen, Aluminiumgieterij, Gietvormen, gieterij, gietwerkzaamheden, en Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Arrien En Bethmale, Frankrijk.

 6. LEGGERI ATTREZZERIA MECCANICA

  Italië

  Het bedrijf LEGGERI ATTREZZERIA MECCANICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen. Het is gevestigd in Brembate Di Sopra, Italië.

 7. PREC-ODLEW SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PREC-ODLEW SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen. Het is gevestigd in Skawina, Polen.

 8. DEPLANCHE FABRICATION

  Frankrijk

  Het bedrijf DEPLANCHE FABRICATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen, Gietvormen, reologie, en metrologie. Het is gevestigd in Treffort, Frankrijk.

 9. KANTEMIR

  Frankrijk

  Het bedrijf KANTEMIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, ontwerp en fabricage van matrijzen, precisiemechanica, en apparatuur voor precisiemechanica. Het is gevestigd in Auray, Frankrijk.

 10. FORMINOV

  Frankrijk

  Het bedrijf FORMINOV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen, Gietvormen, stripverpakking, en prototypen. Het is gevestigd in Crissey, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Gietvormen - Import export

Aantal resultaten

2.924 Bedrijven