• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • glas- en keramiekindustrie - machines en materieel

Resultaten voor

Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel - Import export

 1. SKS MACHINES

  België

  Verified by europages badge

  SKS MACHINES: Herstel, verkoop en ombouw van werktuigmachines alle merken, o.a. Bosch-Rexroth Heidenhain, Siemens, Selca, Philips-Grundig, Osai, AB, Olivetti, etc. Alle bedrijfstakken specialisatie : metaal steenmachines, houtmachines, glasnijverheid machines worden elektronisch, elektrisch, mechanisch hersteld en up-to-date gemaakt. SKS MACHINES: opgericht in 1997. Bouwen van hoge precisie vlakbed freesmachines op basis van Granieten onderstel Geometrisch stellen van uw machines aan de hand van moderne meetmiddelen, en laser gecombineerd met KGM meting van Heidenhain

 2. RASTAL GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Glas is een waar genot: RASTAL RASTAL Design staat internationaal bekend en staat synoniem voor innovatief drinkglasdesign.Een bijzonder vakmanschap, drankmerken voor hedendaagse merkbevordering. Als decorspecialist geeft het in 1919 opgerichte Duitse familiebedrijf in één van's werelds meest geavanceerde centra voor decoratie Höhr-Grenzhausen merken in de drankensector, en in de hele wereld een onderscheidende uitstraling. Het glas van RASTAL – al tientallen jaren lang tot vandaag de dag, maakt van het leven een genot en een ware beleving.

 3. GEM-PROJECTS

  België

  GEM-Projects is a Belgium-based, independent, glass technology consultancy company, at your service with more than 20 years of experience and expertise in glass production & products. We offer freelance collaboration , assistance and consulting on all major items of the production process: ---Raw materials, glass batch formula and glass chemistry ---Melting process & furnace---Glass forming, fabrication: ---Hot-end processes, coating and annealing ---Cold-end operation, inspection, glass quality control and audit.---Glass recycling processes and cullet quality---Glass technology courses and glass production training - "Knowledge not shared is knowledge wasted".---And more...Do you have a technical question, a glass quality problem? Do you need an independent second opinion from an experienced glass technologist? Are you interested in operational cost reduction ...? Please, do not hesitate to contact us to take full advantage of our services.

 4. CONSTRUKTGLAS

  België

  Construkt Glas is de specialist voor maatwerk in glas. Zowel interieur als exterieur. Bent u op zoek naar een glazen deur, glazen douche of lacobelwand, balustrade in glas, glazen trap, glastafel of spiegel? Renoveert u uw woning van enkel naar hoogrendementsglas, dan is Construkt Glas de ideale partner, want de liefde voor glas is wat ons drijft...

 5. STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Gosport, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SKY TECH

  Rusland

  Het bedrijf SKY TECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glasindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vensterglas en spiegelglas, Glas - bewerkt en kunstglaswerk, Glasschilderen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Vensterglas en spiegelglas, Glas - bewerkt en kunstglaswerk, Glasschilderen, en Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Zheleznogorsk, Rusland.

 2. PRAETOR TRADE

  Turkije

  Het bedrijf PRAETOR TRADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parketvloeren, accessoires voor pvc deur- en vensterframes, keramiek, keramiek voor elektrotechniek, technische, en Parketvloeren. Het is gevestigd in İstanbul, Turkije.

 3. FRATELLI PEZZA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FRATELLI PEZZA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren benodigdheden voor de glasindustrie, en machines en uitrustingen voor de glasindustrie. Het is gevestigd in Clusone, Italië.

 4. LUOYANG GANGXIN GLASS TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf LUOYANG GANGXIN GLASS TECHNOLOGY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Luoyang, China.

 5. AFYON CAM MOZAIK

  Turkije

  Het bedrijf AFYON CAM MOZAIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren glas voor de bouwindustrie, vitromozaiek, mozaïektegels, en badkamerkeramiek. Het is gevestigd in Afyonkarahisar, Turkije.

 1. GUOFENG CERAMICS TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf GUOFENG CERAMICS TECHNOLOGY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren inrichting van artistiek keramiek. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 2. MEDIPRINT APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEDIPRINT APPARATEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Grafing B. München, Duitsland.

 1. GUANGZHOU HUICHI GLASS TECHNICAL CO.

  China

  Het bedrijf GUANGZHOU HUICHI GLASS TECHNICAL CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 2. KALIX

  Frankrijk

  Het bedrijf KALIX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, mascara, en Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Courcouronnes, Frankrijk.

 3. ASHTON INDUSTRIAL SALES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ASHTON INDUSTRIAL SALES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glasindustrie - machines en materialen, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Harlow, Verenigd Koninkrijk.

 4. GLOBAL FILTERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GLOBAL FILTERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, en installaties van luchtfiltrering. Het is gevestigd in Verwood, Verenigd Koninkrijk.

 5. 3M TECHNICAL CERAMICS

  Ålandseilanden

  Het bedrijf 3M TECHNICAL CERAMICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Neuss, Ålandseilanden.

 6. MODAARTS CONCEPT

  Turkije

  Het bedrijf MODAARTS CONCEPT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 7. LIE-MA-TEC, INH. WOLFGANG LIEBST

  Duitsland

  Het bedrijf LIE-MA-TEC, INH. WOLFGANG LIEBST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Unsleben, Duitsland.

 8. FABERGLASS

  Italië

  Het bedrijf FABERGLASS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Terni, Italië.

 1. BOTTERO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOTTERO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vensterglas en spiegelglas, Glaswerk, Vensterglas en spiegelglas, Glaswerk, en machinebouw. Het is gevestigd in Grevenbroich, Duitsland.

 2. WINTEC AG

  Duitsland

  Het bedrijf WINTEC AG, is een Distributeur, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glasindustrie - machines en materialen, Personenauto's, Auto's, Auto's - tweedehands, Glasindustrie - machines en materialen, Personenauto's, Auto's, en Auto's - tweedehands. Het is gevestigd in Limburg, Duitsland.

 3. KAIZENINOX

  Turkije

  Het bedrijf KAIZENINOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van glas, Deurknoppen, Import-export van glas, roestvrij stalen scharnier, en scharnier van zamak. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. THERMOSEAL GLASS EQUIPMENT LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THERMOSEAL GLASS EQUIPMENT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glasindustrie - machines en materialen, Glasindustrie - machines en materialen, en schoorplanken voor dubbele beglazing. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 5. GLAS-TECHNIK-OBJEKTBERATUNG A. HARK

  Duitsland

  Het bedrijf GLAS-TECHNIK-OBJEKTBERATUNG A. HARK, is een Distributeur, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Afbouw, Aannemers - schilderwerk, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Afbouw, en Aannemers - schilderwerk. Het is gevestigd in Wilsdruff, Duitsland.

 6. HEINZ SCHOLL AG

  Zwitserland

  Het bedrijf HEINZ SCHOLL AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Reprografie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Reprografie - machines en materialen, en Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Gwatt, Zwitserland.

 7. NEW-MAINLAND DEUTSCHLAND IHN.GLAS-LINK HARALD LINK

  Duitsland

  Het bedrijf NEW-MAINLAND DEUTSCHLAND IHN.GLAS-LINK HARALD LINK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Afbouw, Handgereedschap - gemotoriseerd, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, en Afbouw. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 8. VETROX AG

  Zwitserland

  Het bedrijf VETROX AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glaswerk, Handgereedschap - gemotoriseerd, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, en Glaswerk. Het is gevestigd in Pfaffikon, Zwitserland.

 9. C-TECHNOLOGY

  Nederland

  Het bedrijf C-TECHNOLOGY, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Keramiekindustrie - machines en materialen, Keramiek - producten voor de industrie, Keramiek - vuurvast, Keramiek, componenten - elektriciteit, Keramiekindustrie - machines en materialen, Keramiek - producten voor de industrie, Keramiek - vuurvast, en Keramiek, componenten - elektriciteit. Het is gevestigd in Waalwijk, Nederland.

 10. SIEGFRIED SEIDL

  Oostenrijk

  Het bedrijf SIEGFRIED SEIDL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Afbouw, Aannemers - schilderwerk, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Afbouw, en Aannemers - schilderwerk. Het is gevestigd in Steyr, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis