• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen

Resultaten voor

Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen - Import export

 1. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

 2. MJ DIRECT NUTRITION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MJ DIRECT NUTRITION GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. PHARMA GREVEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PHARMA GREVEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is gevestigd in Greven, Duitsland.

 4. ALMEVA

  Nederland

  Almeva B.V. is al sinds 1983 een betrouwbare leverancier van al het materiaal voor Eerste Hulp en noodhulp voor zowel de professionele gezondheidswerker, zoals ambulances, alsook voor bedrijven en instituties. Almeva: ehbo bhv leverancier U ziet geen goede service, want deze is er gewoon.We vinden dat kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levering aspecten zijn van een goede service.Onze werknemers bezitten een grote product- en marktkennis.Wij zijn constant op zoek naar innovatieve producten om u te helpen uw services te verbeteren.

 5. AMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  AMS A-Sets zijn multilumen connectorsystemen die ideaal zijn voor gebruik met intraveneuze infusies van geneesmiddelen, zoals totale intraveneuze anesthesie (TIVA) of patiëntgestuurde analgesie (PCA). Ze zijn ontworpen door clinici om te voldoen aan internationale veiligheidsnormen en deze zelfs te overtreffen. Hoofdfuncties: DEHP- en latexvrij, verwaarloosbare gemeenschappelijke vloeistofruimte - stopt vermenging van geneesmiddelen, lipidebestendige kunststoffen, luer locks op proximale en distale connectors. Zwaartekrachtlijn: Knikbestendige zwaartekrachtlijn, nylon vlechtwerk in de katheterwand zorgt voor een vrije doorstroming van het infuus, terugslagklep met lage weerstand - voorkomt terugstroming van geneesmiddelen of bloed in de zwaartekrachtlijn. Geneesmiddellijnen: Normaal gesloten antifoonklep(pen) - eenrichtingsklep opent bij hogere barstdruk, waardoor accidentele overdosering door overheveling uit pomp of spuit wordt voorkomen, kleurgecodeerde antifoonklep, kleurgecodeerde klem, lijn met grotere diameter en witte ventielen voor propofol, lijn met kleinere diameter en groene ventielen voor andere geneesmiddelen (toediening van kleinere volumes).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZENCHI

  Nederland

  Wij verkopen het meest zuivere (bischofite) magnesiumchloride zout van meer dan 250 miljoen jaar oud voor humane toepassingen in de vorm van flakes en brine, gedolven uit Europese bodem, in zowel bulk als eindproduct. De werking van bischofite is klinisch onderzocht bij reumatoïde arthritis, spier- en gewrichtsklachten, psoriasis en vele andere aandoeningen. Bischofite heeft anti-inflammatoire, anti-bacteriële, immunotropische en genezingsbevorderende eigenschappen. Paleo Minerals eindproducten worden toegepast bij spierkrampen, magnesiumtekort, voor sportprestaties, voor herstel na sport, bij lage rugpijn, nek-schouderpijn, in de sportmassagepraktijk, in de fysiotherapiepraktijk, in de therapeutenpraktijk. Paleo Minerals producten kunnen rechtstreeks op de huid worden aangebracht of worden verwerkt in voetenbaden of totaalbaden.

 2. MENARINI BENELUX

  België

  Sinds haar vestiging in België in 1987 bleef de activiteit van Menarini Benelux SA/NV zich ontwikkelen tot het huidige niveau van bijna 60 miljoen euro, met een constante groei (en dit, in zeer moeilijke tijden van prijsdalingen, parallelimport en substitutie door generieken). Door de kwaliteit van haar producten en de uitstekende prestaties van haar team, bouwde Menarini reeds lang geleden een bevoorrechte relatie uit met artsen, apothekers en laboratoria voor medische analyse. Het personeelsbestand van Menarini bestaat inmiddels uit meer dan 160 medewerkers in België en 50 medewerkers in Nederland. Het is dan ook geen toeval dat Menarini de "Trends Gazellen award " van 2005, 2006, 2007, 2010, 2011 en 2012 kreeg toegekend als één van de sterkst groeiende ondernemingen. Menarini hecht ook bijzonder veel belang aan de kwaliteiten van haar medewerkers. Het gaat om jonge mensen (met een gemiddelde leeftijd van 33 jaar) die in 90 % van de gevallen over een universitair diploma beschikken en dezelfde waarden delen: teamspirit, uitmuntende prestaties, menselijke kwaliteiten. Deze bedrijfscultuur wordt door de vele interne promoties bestendigd: de meeste kaderfuncties worden ingevuld door medewerkers die het terrein reeds verkend hebben bij Menarini.

 3. ABLYNX

  België

  Ablynx is actief in het onderzoek en de ontwikkeling van Nanobodies, een nieuwe klasse van therapeutische proteïnen afgeleid van fragmenten van enkel-domein-antilichamen, voor het behandelen van een breed spectrum van ernstige menselijke ziekten, zoals ontstekingsziekten, hematologische aandoeningen, kanker en ademhalingsziekten. De unieke kenmerken van Nanobodies en de continue innovatie op dat vlak heeft Ablynx en haar partners in staat gesteld om gedifferentieerde geneesmiddelen te ontwikkelen, zoals antagonistische alsook agonistische Nanobodies, bispecifieke Nanobodies, Nanobodies tegen moeilijke doelwitten zoals ionkanalen en GPCRs, Nanobodies die worden toegediend via alternatieve toedieningswijzen en Nanobodies met flexibel half-leven die aangepast kunnen worden op basis van uren, dagen en weken.

 4. FAGRON

  België

  Fagron is verdeler van magistrale bereidingen voor apothekers, industrieën en ziekenhuizen. Fagron produceert dermatologische bereidingen, voedingssupplementen, biedt ook een packaging service en meer.

 5. NORGINE

  België

  farmaceutische producten.

 1. NOVARTIS PHARMA

  België

  Novartis is een wereldwijde onderneming in de gezondheidssector, met hoofdkantoor in Zwitserland die oplossingen aanbiedt aan de veranderende behoeften van de patiënten.

 2. SICHUAN HENGKANG SCIENCE AND TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SICHUAN HENGKANG SCIENCE AND TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Shou'an, China.

 1. LABO MONETAIRE

  Frankrijk

  Het bedrijf LABO MONETAIRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, machines voor de behandeling van zilver en geldwaarden, zilver, en Handelsbank. Het is gevestigd in Courbevoie, Frankrijk.

 2. CLOUD PHARMA

  Turkije

  Het bedrijf CLOUD PHARMA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medisch materiaal, drugs, Medisch materiaal, en Farmaceutische industrie. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. GOCAPS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GOCAPS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten, Farmaceutische producten, doppen voor verpakking, Doppen van hoge kwaliteit, en doppen voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Edling, Duitsland.

 4. FAGRON GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FAGRON GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is gevestigd in Glinde, Duitsland.

 5. PHATOPHY

  Frankrijk

  Het bedrijf PHATOPHY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is gevestigd in Marcy L'etoile, Frankrijk.

 6. AKCELIK ILAC MED.TEM.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf AKCELIK ILAC MED.TEM.SAN.TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fotorolletjes, testinstrumenten voor de farmaceutische industrie, en Antistoffen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. HUBEI WIDELY CHEMICAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf HUBEI WIDELY CHEMICAL TECHNOLOGY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is gevestigd in Wuhan, China.

 8. STOMA JSC

  Oekraïne

  Het bedrijf STOMA JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandheelkunde - artikelen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visable supports the Ukrainian companies, acrylische kunststoffen, Geneesmiddelen - grond- en hulpstoffen, kunsttanden, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 1. VITAMIN GRUP ILAC KOZMETIK BITKISEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf VITAMIN GRUP ILAC KOZMETIK BITKISEL SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffie en thee, voedingssupplementen, fytocosmetische producten, Koffie en thee, en Medicijnen - grond- en hulpstoffen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. UAB DORIS GROUP

  Litouwen

  Het bedrijf UAB DORIS GROUP, is een Distributeur, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 3. HEZE KINGVOLT CHEMICAL CO., LTD

  China

  Het bedrijf HEZE KINGVOLT CHEMICAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is gevestigd in Heze, China.

 4. AREETA CERTIFICADOS MÉDICOS Y PSICOTÉCNICOS

  Spanje

  Het bedrijf AREETA CERTIFICADOS MÉDICOS Y PSICOTÉCNICOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is gevestigd in Getxo, Spanje.

 5. DIAFARMA PHARMACEUTICALS AND MEDICAL PRODUCTS

  Turkije

  Het bedrijf DIAFARMA PHARMACEUTICALS AND MEDICAL PRODUCTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Medicijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten - im- en export, Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen, Rubber - medische artikelen, Kunststofproducten voor medische toepassingen, Farmaceutische producten - im- en export, Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen, Rubber - medische artikelen, en Kunststofproducten voor medische toepassingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. NOVADERM TRADING LTD

  Cyprus

  Het bedrijf NOVADERM TRADING LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is gevestigd in Limassol, Cyprus.

 7. PHARMACEUTICAL SOLUTIONS LTD

  Wit Rusland

  Het bedrijf PHARMACEUTICAL SOLUTIONS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Medicijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutisch advies, marktonderzoeken, medische uitrusting, en Geneesmiddelen - grond- en hulpstoffen. Het is gevestigd in Vitebsk, Wit Rusland.

 8. ROYALHAVEN

  Spanje

  Het bedrijf ROYALHAVEN, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren medicijnen aan huis, en expeditie medicijnen. Het is gevestigd in Collado Villalba, Spanje.

 9. LIYA FARMA ECZA DEPOSU

  Turkije

  Het bedrijf LIYA FARMA ECZA DEPOSU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten - im- en export, Farmaceutische producten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, expeditie medicijnen, Farmaceutische producten - im- en export, Farmaceutische producten, en Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. LUXURIOUS BATH TIME

  Spanje

  Het bedrijf LUXURIOUS BATH TIME, is een Distributeur, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kruidenthee en kruidenaftreksels, en kaarspotjes. Het is gevestigd in Rojales, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen - Import export

Aantal resultaten

447 Bedrijven