• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • grondstoffen voor de bouwindustrie

Resultaten voor

Grondstoffen voor de bouwindustrie - Import export

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 2. RVG MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Handel - Recycling - Verwijdering De in januari 2001 opgerichte RVG mbH in Dinslaken is een internationaal actieve onderneming in de handel met vaste en vloeibare bijproducten, energiedragers, vervangingsreductiemiddelen, chemicaliën en afval. Vooral tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om met de kostbare grondstoffen die ons op aarde ter beschikking staan zorgzaam om te gaan. In nauwe samenwerking met de industrie spannen wij ons voortdurend in voor de verdere ontwikkeling van het efficiënt gebruik van industrieel afval en bijproducten. Een oplossing moet daarom zowel milieuvriendelijk alsook een kostenefficiënte verwijdering of recycling voor onze klanten zijn.

 3. STROBEL QUARZSAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Meer dan 135 jaar Strobel-kwartszand. Een lange traditie. Dankzij onze investeringsbereidheid en onze bereidheid om te innoveren, kunnen we ook toekomstige uitdagingen het hoofd bieden. Met de bereidheid om continu te investeren in de toekomst van het bedrijf, hebben alle generaties de basis gelegd voor een succesvolle verdere ontwikkeling in de lange geschiedenis van het bedrijf. Het voortdurend groeiende aantal toepassingen van kwartszand, onze langdurig gegarandeerde grondstofafzettingen en de hoge productkwaliteit laten ons optimistisch kijken naar de komende tijd. Met nieuwe ideeën, uitgevoerd door betrokken en hooggekwalificeerde medewerkers, kunnen we ook in de toekomst aan de wensen van onze klanten blijven voldoen. Op deze manier willen we het succes van het bedrijf op lange termijn veiligstellen, banen behouden en nieuwe creëren.

 4. EUROKRET GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROKRET GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Waghäusel, Duitsland.

 5. WIRTH NATURSTEIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WIRTH NATURSTEIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Lohr, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SBF WASSER UND UMWELT NIEDERLASSUNG DER GHC GERLING HOLZ & CO. HANDELS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SBF WASSER UND UMWELT NIEDERLASSUNG DER GHC GERLING HOLZ & CO. HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. KONRAD ENSSNER OHG BAUSTOFFE ERBAU TRANSPORTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KONRAD ENSSNER OHG BAUSTOFFE ERBAU TRANSPORTE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Wilhermsdorf, Duitsland.

 3. HORST WINKLER MONTAGEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HORST WINKLER MONTAGEBAU GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Wöllstadt, Duitsland.

 4. KUHN BAUZENTRUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KUHN BAUZENTRUM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Triefenstein, Duitsland.

 5. HOFFMANN TRAPEZBLECHE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOFFMANN TRAPEZBLECHE GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Nordhorn, Duitsland.

 1. SARKÖZY DICHTSTOFFWERK OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SARKÖZY DICHTSTOFFWERK OHG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Freigericht, Duitsland.

 2. HERMANN OTTO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERMANN OTTO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Fridolfing, Duitsland.

 1. WIKA ISOLIER- UND DÄMMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WIKA ISOLIER- UND DÄMMTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Ingolstadt, Duitsland.

 2. MHI NATURSTEIN & BAUSTOFFSERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MHI NATURSTEIN & BAUSTOFFSERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Wächtersbach, Duitsland.

 3. BERNHARD JÄGER BETONWERK GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERNHARD JÄGER BETONWERK GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Mengen, Duitsland.

 4. MARMOR- UND GRANITWERK HEMMERICH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARMOR- UND GRANITWERK HEMMERICH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Barsbüttel, Duitsland.

 5. TRANSPORTBETON KÜHNER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRANSPORTBETON KÜHNER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Viernheim, Duitsland.

 6. BAUCHEMIE RÖSSLER E.K. INH. HOLGER RÖSSLER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BAUCHEMIE RÖSSLER E.K. INH. HOLGER RÖSSLER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Königsee-Rottenbach, Duitsland.

 7. HEIM KIESWERK NOBITZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEIM KIESWERK NOBITZ GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Nobitz, Duitsland.

 8. FTO FERTIGTEILWERK OBERMAIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FTO FERTIGTEILWERK OBERMAIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Marktzeuln, Duitsland.

 1. HELMUT KÄLBERER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HELMUT KÄLBERER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Süßen, Duitsland.

 2. KNAPP-MATEX

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KNAPP-MATEX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 3. WEBER BETONWERKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEBER BETONWERKE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Ippesheim, Duitsland.

 4. DIART DÄMMSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIART DÄMMSTOFFE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Friedberg, Duitsland.

 5. ANTON SCHNEIDER 5. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANTON SCHNEIDER 5. GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 6. JOWA BETONWERK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOWA BETONWERK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Leutershausen, Duitsland.

 7. DE PRINS

  België

  De Prins is onderdeel van de Van Nieuwpoort Groep. Dit Nederlandse familiebedrijf heeft haar wortels in de winning en handel van bouwgrondstoffen. In de afgelopen eeuw ontwikkelde de firma zich steeds verder binnen de bedrijfskolom en vandaag leveren haar 60 ondernemingen het hele productspectrum voor de bouw; van grondstof tot hoogwaardig beton en intelligent bouwconcept. Producten; - Rijn-, Schelde-, Maas-, Meng-, Mol- en Lommelzand - Zeezand - Kalksteenslag - Kalksteenzand - Porfier - Kift - Zavel - Grind - Lava - Breuksteen - Dolomiet - Argex - Keien - Rotsblokken - Rode mijnsteen & zandsteen

 8. BOUWMATERIALEN KERREMANS & CO

  België

  RUWBOUW: Grondstoffen los, in bigbags of in zakken. Stukadoormaterialen: Knauf, Gyproc, Cantillana. Sierpleisters: Saint-Gobain Weber, Digo, Knauf (ook alle PFT onderdelen in stock! ). Cementen CBR, TieMix (Wittekind in waterdichte verpakking). Sierkeien, ECCOgravel (waterdoorlatende grindstabilisatie). Verhuur van betonmolens, trilplaten, knipscharen, tegelsnijders. Waterdichtingsproducten PTB, Thoro, Strooizout... Isolatie : XPS Styrodur, Dow Styrofoam, FIM, Xtratherm, Recticel, Ursa, Isomo, Kurk, Rockwool, Isover, Heraklith, Vermiculiet & Siblitum, Promat Promatect "H" platen, Aluthermo Quattro reflecterende isolatie, … Diverse topmerken van tegels: ABK, Alcalagres, Alfa Lux, Azulev, Azuliber, Bisazza, Cedir, Cerabati, Cotto d'Este, Eiffelgres, Flaviker, Floorgres, Foredil, Goldcer, Herberia, Kale, Kronos, Majorca, Monoceram, Mosa, Pastorelli, Sintesi, Trend, Villeroy & Boch, Winckelmans, ...

 9. REYNCHEMIE

  België

  Al meer dan 25 jaar is Reynchemie NV een succesvolle, trendsettende onderneming met innovatieve producten voor zowel nieuwe constructies als reparatie- en renovatieproducten voor oude geklasseerde monumenten. Met meer dan 300 producten is Reynchemie NV de kwaliteitsstandaard voor wat betreft hoogwaardige techniek, kwaliteit en topservice met een hoge meerwaarde voor de klant. Onze producten worden toegepast bij gevelreiniging, waterwering, houtrenovatie, natuursteenherstel- en imitatie en chemische verankering. Diverse verfproducten, epoxymortels, en reinigingsproducten behoren eveneens tot ons gamma. Naast de eigen producten is Reynchemie NV exclusieve verdeler in de BENELUX voor de kalk producten van Saint-Astier alsook verdeler van de ParexLanko producten.

 10. TERRYN GRONDWERKEN & VERVOER

  België

  Terryn Grondwerken en Vervoer uit Roeselare staat bekend als een gezond familiebedrijf en beschikt over een goede groep competent personeel. Onze grootste troef is het bieden van een prima service naar de klanten toe. Wij zijn gespecialiseerd in allerhande grondwerken, het plaatsen van betonnen prefabputten (zoals regenwaterputten, flexotanks, septische putten, prefabkelders en smeerkelders), afbraakwerken, het laden en lossen van binnenschepen, transport voor derden, het verhuur van containers en de verkoop van grondstoffen (zoals kalksteenslag, alle zandsoorten, gestabiliseerd zand, teelaarde en siergrinden). Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen u graag verder.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis