• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hydraulische remmen

Resultaten voor

Hydraulische remmen - Import export

 1. SITEMA GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SITEMA is het enige bedrijf ter wereld dat zich exclusief richt op de ontwikkeling en productie van opspaneenheden en lineaire remmen op ronde staven.Het gevolg van deze specialisatie: SITEMA is een internationaal gewaardeerde partner voor de machinebouwindustrie.Het zekeren, klemmen en fixeren van axiaal bewegende lasten is onze specialiteit, waarin wij al jaren toonaangevend zijn - hier zijn SITEMA klemkoppen een merknaam. Met ons brede productassortiment bieden we voor elke taak unieke advies- en oplossingskennis. SITEMA ontwikkelt en produceert hydraulisch, pneumatisch, mechanisch en elektrisch geschakelde opspaneenheden voor een groot aantal toepassingsgebieden.

 2. ACE STOSSDÄMPFER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We dempen alles, behalve uw verwachtingen.ACE is de wereldwijd erkende specialist op het gebied van industriële dempingstechnologie - met kantoren in 45 landen, op alle continenten.ACE is sinds 1978 zeer succesvol op de Duitse markt vertegenwoordigd. Hier alleen, werken 25 ingenieurs elke dag aan de verdere ontwikkeling van het assortiment.ACE's klanten profiteren van goed doordachte oplossingen, waardevolle innovatie en uitmuntende service rond het onderwerp van dempingstechnologie.Door nauwe samenwerking met toonaangevende technische bedrijven, heeft het Duitse ACE filiaal zich gevestigd als een pionier van technische vooruitgang.De voordelen van de klanten zijn duidelijk: Deskundig advies ter plekke en aan de telefoon, ontwerp op maat, levering zonder minimum hoeveelheid vanaf één stuk en binnen de kortste tijd, goed doordachte montage- en functie-accessoires, realistische prijzen

 3. ROLLSTAR AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  ROLLSTAR, opgericht in 1966, was de eerste fabrikant van hydraulische motoren en planetaire tandwielkasten van dezelfde fabrikant in 1968. Dit ontstond de term hydro-motorreductor. Rollstar is altijd synoniem geweest van: compacte afmetingen, korte levertijden dankzij modulair ontwerp, klantspecifieke aandrijfoplossingen, hoge kwaliteit, snelle service wereldwijd. Hydromotoren en planetaire tandwielkasten worden standaard en in grote aantallen modulair ontworpen op de modernste machines voor koppels van 1.500 Nm tot 6.500.000 Nm. Daarnaast zijn er een groot aantal ontwerpvarianten voor de invoer- en uitvoerzijde, zodat bijna alle toepassingen kunnen worden opgelost. Speciale verzoeken worden op korte termijn verwerkt door het CAD-ondersteunde ontwerpbureau en uitgevoerd door een flexibele productie, die het hele productieproces in eigen huis en op schema omvat. Een ruim aanbod biedt korte levertijden indien nodig.

 4. MALESANI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MALESANI SPA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, Mechanische remmen, rem, remschijven, Hydraulische remmen, en Mechanische remmen. Het is gevestigd in San Bonifacio, Italië.

 5. ZIMMER GROUP

  Duitsland

  Wij hebben de beschikking over een breed assortiment aan klem- en remelementen voor profielrails, cilindergeleidingen en rotatie-assen alsook industriële schokdempers met de gepatenteerde spiraalkop.Producten: Remmen voor machines, hydraulische remmen, pneumatische remmen, veerkrachtremmen, elektromechanische veerremcilinders, handlingsystemen, industriële schokdempers, ingenieurbureaus voor bedieningstechniek, klemeenheden voor drijfstangen, lineaire remmen, schokdempers.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AYSAR MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf AYSAR MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Accessoires en uitrustingen vrachtwagens, onderdelen voor industriële machines, en remblokken voor voertuigen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. FHS OTOMOTIV - BRAKE HOSE PRODUCT - EXHAUST BRAKE PRODUCT - SPARE PARTS

  Turkije

  Het bedrijf FHS OTOMOTIV - BRAKE HOSE PRODUCT - EXHAUST BRAKE PRODUCT - SPARE PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen, trekbankkettingen, buizen voor compressoren, en buizen voor koppelingen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. MALESANI SPA

  Italië

  Het bedrijf MALESANI SPA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, Mechanische remmen, rem, remschijven, Hydraulische remmen, en Mechanische remmen. Het is gevestigd in San Bonifacio, Italië.

 4. NELSON STOKES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NELSON STOKES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, Hydraulische remmen, Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, en Hydraulische remmen. Het is gevestigd in Camelford, Verenigd Koninkrijk.

 5. GKN STROMAG FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf GKN STROMAG FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische remmen. Het is gevestigd in Roissy Cdg Cedex, Frankrijk.

 1. MANN + HUMMEL FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf MANN + HUMMEL FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reserveonderdelen voor personenwagens, Hydraulische remmen, Reserveonderdelen voor personenwagens, en Hydraulische remmen. Het is gevestigd in Louverne, Frankrijk.

 2. DIRECT HYDRAULICS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DIRECT HYDRAULICS LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties, Cilinders, hydraulisch, Hydraulische remmen, Hydraulische installaties, hydraulische pompen, Cilinders, hydraulisch, en Hydraulische remmen. Het is gevestigd in Bury, Verenigd Koninkrijk.

 1. FRENOS ARABA

  Spanje

  Het bedrijf FRENOS ARABA, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, Hydraulische remmen, rem, uitbalancering, en reparatie van remmen. Het is gevestigd in Vitoria-Gasteiz - Álava, Spanje.

 2. CELALI METALURJI

  Turkije

  Het bedrijf CELALI METALURJI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, remklemmen voor voertuigen, Hydraulische remmen, en Remzadels. Het is gevestigd in Karatay, Turkije.

 3. SAUVER, S.L. INDUSTRIAL BRAKES & CLUTCHES

  Spanje

  Het bedrijf SAUVER, S.L. INDUSTRIAL BRAKES & CLUTCHES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, koppelingen voor industriële voertuigen, remmen en koppelingen scheepsbouw, Hydraulische remmen, en remmen en koppelingen. Het is gevestigd in Vilablareix (girona), Spanje.

 4. FED MINING SOLUTIONS AND PARTS

  Turkije

  Het bedrijf FED MINING SOLUTIONS AND PARTS, is een Distributeur, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, Motoren en onderdelen, Hydraulische remmen, en Motoren en onderdelen. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 5. KTR CR, SPOL. S R.O. - HYDRAULICKÉ BRZDY A UPÍNACÍ POUZDRA

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KTR CR, SPOL. S R.O. - HYDRAULICKÉ BRZDY A UPÍNACÍ POUZDRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische remmen. Het is gevestigd in Jevícko , Tsjechische Rep..

 6. TROMA-MACH S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf TROMA-MACH S.R.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schakels, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, Pneumatische koppelingen, Hydraulische remmen, en Pneumatische koppelingen. Het is gevestigd in Zdár Nad Sázavou , Tsjechische Rep..

 7. EGE FREN SANAYII VE TICARET A S

  Turkije

  Het bedrijf EGE FREN SANAYII VE TICARET A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische remmen, Hydraulische remmen, Pneumatische remmen, en Hydraulische remmen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. ETIENT FRERES

  Frankrijk

  Het bedrijf ETIENT FRERES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, en Hydraulische remmen. Het is gevestigd in Neuilly Sur Seine, Frankrijk.

 1. FREN TUBO (S.R.L.)

  Italië

  Het bedrijf FREN TUBO (S.R.L.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, Buizen en pijpen - ferro, Hydraulische remmen, en Buizen en pijpen - ferro. Het is gevestigd in Casalecchio Di Reno (Bo), Italië.

 2. KNOTT CZ, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KNOTT CZ, S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Hydraulische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, Pneumatische remmen, Wielassen voor voertuigen, en Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Hustopece U Brna , Tsjechische Rep..

 3. QPA SAS

  Italië

  Het bedrijf QPA SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische remmen. Het is gevestigd in Imola, Italië.

 4. GEORYT SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf GEORYT SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, Hydraulische installaties en uitrustingen, Hydraulische remmen, en Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Siemianowice Slaskie, Polen.

 5. DEMA SENICA, A.S.

  Slowakije

  Het bedrijf DEMA SENICA, A.S., is een Multi-Category, en actief in de sector Fietsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, en Hydraulische remmen. Het is gevestigd in Senica , Slowakije.

 6. VAP-PRESOV, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf VAP-PRESOV, S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Hydraulische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kapitaalbeleggingen, en Kapitaalbeleggingen. Het is gevestigd in Presov, Slowakije.

 7. LYUMO PRIVATE COMPANY

  Oekraïne

 8. BIKE COMPONENTS ECENTER A.S.

  Tsjechische Rep.

 9. INDUSTRIAS GENESA SA

  Spanje

 10. LABÖ PRÄZISION-HYDRAULIK MECHANIK GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis