• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ijzer- en staalfabrieken - machines en installaties

Resultaten voor

Ijzer- en staalfabrieken - machines en installaties - Import export

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Emsil werd opgericht in 1995 in Roemenië met als hoofdactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van CNC Werktuigmachines. De eerste CNC werktuigmachine werd in 1997 in Finland geïnstalleerd. De strategie van Emsil was erop gericht de markt te verleggen en zijn capaciteit en flexibiliteit uit te breiden om een breed assortiment producten voor uiteenlopende industrieën te produceren. Emsil is een bedrijf dat open staat om engineeringsuitdagingen aan te nemen, zowel in de sector voor machinewerktuigen als voor laswerkzaamheden en staalconstructies. Het is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier en partner voor zijn klanten. Om deze redenen heeft Emsil in 2007 gekozen voor uitbreiding. De focus van Gemil lag op het lassen van omvangrijke staalconstructies om de vraag voor deze diensten te dekken. Daarnaast begon Emsil de productie van onderdelen van machinewerktuigen van gietijzer te verleggen naar die van gelaste structuren van koolstofstaal. Siltech, de derde onderneming, werd opgericht in 2007 voor consultancy maar werd uiteindelijk in 2012 omgezet in een staalbedrijf. Tegenwoordig is Siltech gevestigd in Aiud, de derde locatie. In 2011, heeft Emsil een Frans engineeringsbedrijf gekocht dat een filiaal van het Roemeense bedrijf werd om zich een plaats te verwerven binnen de luchtvaartindustrie. De belangrijkste vervaardigde producten zijn uitrustingen en staalstructuren voor de montage van vliegtuigonderdelen. Tegenwoordig zijn we werkzaam in 3 Roemeense steden en produceren we hightech CNC machinewerktuigen en staalproducties van koolstofstaal en roestvrij staal. Wij werkzaam binnen de volgende industrieën: scheepsbouw, energie, olie en gas, luchtvaart, vervoer en vacuüm.

 2. HAINBUCH GMBH SPANNENDE TECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij ontwikkelen en produceren zeer nauwkeurige opspaninrichtingen voor het opspannen van werkstukken tijdens het frezen, draaien en slijpen op werktuigmachines.

 3. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Verenigde Staten

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf vervult al meer dan 20 jaar een voortrekkersrol in de ontwikkeling van componenten en toebehoren voor de industrie en is betrokken bij meer dan 450 projecten wereldwijd. Ons primaire doel is om bedrijven te helpen hun kosten te verlagen en hun kwaliteit te verbeteren en onze gewaardeerde klanten naadloze toeleveringsprocessen te bieden zonder extra kosten. Onze deskundigheid betreft de levering van hoogwaardige onderdelen en componenten, waarbij sterk de nadruk ligt op persoonlijke aandacht en continue verbetering.

 4. TRACOPRESS TRACO EXPORT-IMPORT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRACOPRESS TRACO EXPORT-IMPORT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 5. BLASQEM, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BLASQEM, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, uitrustingen voor oppervlaktebehandeling, gritstraalapparatuur, en IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is gevestigd in Maia, Portugal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SAARSCHMIEDE GMBH

  Duitsland

  De firma Saarschmiede GmbH produceert zwaar belaste smeedstukken in een bijzonder breed smeedprogramma in diverse hardheden en behandelingsstaten – onbewerkte stukken, halffabricaten of al grotendeels bewerkte gerede producten met gecompliceerde vormgeving maken deel uit van ons productaanbod. Als omvormbedrijf kan de Saarschmiede daarnaast buiten het productaanbod om flexibel op alle klantaanvragen reageren. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen in diverse productiestadia volgens de wens van de klant, met daarnaast een deskundige technische advisering – van aanvraag tot levering. Daarnaast wordt ons productaanbod aangevuld met werkzaamheden voor derden. Op verzoek van de klant is de productie van werkstukken in een breed aanbod van gewichts- en groottebereiken tot 150 t en een lengte van 26 m mogelijk.

 2. SEPT

  Frankrijk

  SEPT fabriceert non-woven rollen die de productiviteit verbeteren van de siderurgische lijnen in het buitenland en die duurzaamheid en hoge kwaliteit bieden ten aanzien van rollen van rubber, nitril of hypalon. Ons productassortiment bestaat uit centrifugerollen, olieverwijderende rollen / olierollers, aanspanrollen, deflectorrollen, geleiderollen en ook borstels van het type Scotch brite van schuurnylon voor mechanische oppervlaktebehandelingen en organische bekledingslijnen.

 3. CURVINOX

  Spanje

  Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van productiesystemen voor het vervormen van metalen en meer bepaald van buigmachines voor buizen en profielen. Wij beschikken over machines en gereedschap voor het buigen van metalen. Wij bieden toepassingen en oplossingen voor het buigen.

 4. DAMBIS A/S

  Letland

  JSC Dambis is opgericht in Riga in 1992 en onze firma is nu een leidende fabrikant in Letland op het gebied van de productie van apparatuur en modules voor automatisering en telecommunicatie en tevens van een breed assortiment van metalen structuren, frames en containers. Onze producten worden hoofdzakelijk naar landen van de EU geëxporteerd.

 5. DURMA

  Spanje

  Metaalindustrie.

 1. DIMET GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIMET GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromagneten, stelmagneten, hefmagneten, hef-elektromagneten, en Elektromagneten. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. LINEARIS, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf LINEARIS, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren draaien frezen van metalen, gelaste constructies, CNC-loonwerk en -bewerking, en bijslijpen. Het is gevestigd in Bratislava, Slowakije.

 1. SCCM ALP

  Frankrijk

  Het bedrijf SCCM ALP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens voor thermische behandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, ovens voor de metaalindustrie, werkzaamheden voor waterzuiveringsinstallaties, en advies in engineering. Het is gevestigd in Cognin, Frankrijk.

 2. TECNOLOGIE INDUSTRIALI SRL

  Italië

  Het bedrijf TECNOLOGIE INDUSTRIALI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is gevestigd in Fornovo San Giovanni, Italië.

 3. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Hongarije

  Het bedrijf ÁP-TECHNOLOGY KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, Metaalindustrie - machines en installaties, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, Metaalindustrie - machines en installaties, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Nyíregyháza, Hongarije.

 4. TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS

  Turkije

  Het bedrijf TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS, is een Distributeur, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling - machines en installaties, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Kranen, verrijdbaar, Recycling - machines en installaties, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, metalen wrakstukken, en Kranen, verrijdbaar. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. SICMI SRL

  Italië

  Het bedrijf SICMI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persen, hydraulisch, Persen, hydraulisch, speciale hydraulische persen, hydraulische kolommenpers, en hydraulische dieptrekpersen. Het is gevestigd in Sissa Trecasali, Italië.

 6. BRW METAL ZRT

  Hongarije

  Het bedrijf BRW METAL ZRT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Laser - las- en snijmachines, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en Laser - las- en snijmachines. Het is gevestigd in Komló, Hongarije.

 7. AGUNI OILS

  Italië

  Het bedrijf AGUNI OILS, is een Groothandelaar, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeermiddelen voor de industrie, smeermiddelen voor autotractie, en chemisch product. Het is gevestigd in Canegrate, Italië.

 8. ECOFLOC - METALOMECÂNICA E EQUIPAMENTOS AMBIENTAIS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf ECOFLOC - METALOMECÂNICA E EQUIPAMENTOS AMBIENTAIS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens - verf, installaties en machines voor het elektrolytische verzinken van metalen, Ovens - verf, elektrostatische verf, en bedrijfsautomatisering. Het is gevestigd in Braga, Portugal.

 1. TECSAL2 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECSAL2 S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrode, Mechanisch laswerk, benodigdheden voor installaties en machines voor het puntlassen en weerstandslassen van metalen, en lasinstallaties. Het is gevestigd in Chions, Italië.

 2. GRUPPO PEDERCINI

  Italië

  Het bedrijf GRUPPO PEDERCINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële ovens, Elektro-ovens - industrieel, Smeltovens, Ovens voor thermische behandeling, Industriële ovens, Elektro-ovens - industrieel, Smeltovens, en Ovens voor thermische behandeling. Het is gevestigd in Nuvolera, Italië.

 3. ARGES METALURJI

  Turkije

  Het bedrijf ARGES METALURJI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumpoeder. Het is gevestigd in Duzce, Turkije.

 4. PRO MAIN

  Polen

  Het bedrijf PRO MAIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroeven - machines, stalen ringen, schroefsteunbouten, en onderdelen voor landbouwmachines. Het is gevestigd in Radziejowice-Parcel, Polen.

 5. GLOBAL ASSISTANCE INDUSTRIAL APPLICATIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf GLOBAL ASSISTANCE INDUSTRIAL APPLICATIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is gevestigd in Aumenancourt, Frankrijk.

 6. ETABLISSEMENTS DELEMAZURE

  Frankrijk

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS DELEMAZURE, is een Distributeur, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmateriaal - metaal, toelevering industriële producten, ijzer- en staalproducten, en Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is gevestigd in Haisnes, Frankrijk.

 7. DIMMTEX SA

  Spanje

  Het bedrijf DIMMTEX SA, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, Staal- en ijzerindustrie - import-export, laswerk, inkoop verkoop van tweedehandse machines, IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, en Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is gevestigd in Manresa-Barcelona, Spanje.

 8. ZSO ZERSPANUNGS- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZSO ZERSPANUNGS- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Slijpen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Slijpen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, en IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is gevestigd in Oberstaufen, Duitsland.

 9. CALANDRATURA SVS SANDRI SRL

  Italië

  Het bedrijf CALANDRATURA SVS SANDRI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalanderen, gekalanderde platen voor tanks, flenzen, en pijpbuigen. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 10. STRABLA SRL

  Italië

  Het bedrijf STRABLA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, machines voor de machinale bewerking van staven, profielen en buizen, IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties, en Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is gevestigd in Cologne, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ijzer- en staalfabrieken - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

508 Bedrijven