• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ijzergieterij - kunst

Resultaten voor

Ijzergieterij - kunst - Import export

 1. INOXYDA SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Inoxyda is een zandgieterij voor technische stukken van groot formaat (5 m x 5 m – 50 To) en roestbestendige legeringen : Inoxyda realiseert genormaliseerde en specifieke legeringen van aluminiumkoper of brons: Inoxyda 53H / 3P : gegoten stukken, Inoxyda 53 AMA : niet magnetische toepassingen-Inoxyda 154 : hoge weerstand. Dankzij de expertise van Inoxyda in stukken van groot formaatd kan het bedrijf alle soorten technische stukken realiseren voor kranenstelsels, pompen, turbines, enz.

 2. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De gieterij Fonderie SRI, gevestigd in Commentry, maakt producten voor alle sectoren door middel van zandgieten: zelfhardend zuiver koper, structureel hardend koper met aluminium, brons met tin, brons met lood, HR messing. Saint Rémy Industrie (SRI) heeft een eigen werkplaats voor bewerkingen die voortdurend wordt aangepast. Zo kunnen gecontroleerde eindproducten worden gepresenteerd en hebben onze klanten slechts te maken met een en dezelfde contactpersoon per artikel.

 3. COMERCIAL DE FUNDICIONES GALIPORT

  Spanje

  Comercial de Fundiciones Galiport S.L.U. wijdt zich aan de ambachtelijke vervaardiging van artikelen met een exclusief ontwerp. Het zijn producten vervaardigd van gegoten edele materialen zoals ijzer, aluminium, brons, zilver, goud en kunsthars. De afwerking is elegant, nauwkeurig en custom made.

 4. FOND-REC SNC DI RECULIANI A. E C.

  Italië

  Fond-Rec is een kunstgieterij die componenten vervaardigd voor lampen van messing. Het huidige aanbod wordt gekenmerkt door klassiek en modern design met een benijdenswaardige kwaliteit-prijsverhouding. Fond-Rec vervaardigt niet alleen componenten voor kunstzinnige kroonluchters maar voert ook persgietwerk uit voor messing artikelen voor laswerk (tangen voor lasmachines en klemmen), kranen voor water en gas en zelfaanzuigpompen.

 5. CASTING HOUSE

  België

  Het bedrijf CASTING HOUSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzerproducten, Antiek en antieke kunstvoorwerpen, Sloten, grendels en sleutels, Gietijzerproducten, Antiek en antieke kunstvoorwerpen, Sloten, grendels en sleutels, en microgieten met verloren was. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ANDREW WEBB

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANDREW WEBB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beeldhouwkunst, Kunstsmeedwerk, metaalbewerkingen, Beeldhouwkunst, en Kunstsmeedwerk. Het is gevestigd in West Sussex, Verenigd Koninkrijk.

 2. FUNDIRMETAL AMANDO SL

  Spanje

  Het bedrijf FUNDIRMETAL AMANDO SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren gietijzer, smeden, beeld van brons, en stadsinrichting. Het is gevestigd in Alcantarilla-Murcia, Spanje.

 3. URBAN CASTING

  Turkije

  Het bedrijf URBAN CASTING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzerproducten, Gietijzerproducten, kijkgaten, en natuurstenen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. KURAL DÖKÜM

  Turkije

  Het bedrijf KURAL DÖKÜM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen meubels voor buiten, verlichtingsapparatuur voor buiten en voor de tuin, creatie van parken, tuinen en terrassen, en tuinfontein. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. FONDERIE RENOUARD

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE RENOUARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzer, ruw en speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzergieterij - kunst, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, IJzergieterij - kunst, precisiegietwerk, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, en artistieke en decoratieve smeedproducten. Het is gevestigd in Heric, Frankrijk.

 1. SOCIETE NOUVELLE FODOR

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE NOUVELLE FODOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzergieterij - kunst, IJzergieterij - kunst, en art deco hang- en sluitwerk. Het is gevestigd in Port-Sur-Saone, Frankrijk.

 2. ATELIER D'ART ERIC KLEIN

  Frankrijk

  Het bedrijf ATELIER D'ART ERIC KLEIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is gevestigd in Nieulle Sur Seudre, Frankrijk.

 1. TTM

  Tunesië

  Het bedrijf TTM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren artistieke en decoratieve smeedproducten. Het is gevestigd in Sfax-El Hencha, Tunesië.

 2. MASSARD

  Luxemburg

  Het bedrijf MASSARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties, Gietijzerproducten, IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties, hang- en sluitwerk van roestvrij staal, Steel construction, en Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Kayl, Luxemburg.

 3. FONDERIE VINCENT

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE VINCENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzer, ruw en speciaal, IJzergieterij - kunst, Gietijzer, ruw en speciaal, metaalbewerking, en IJzergieterij - kunst. Het is gevestigd in Brignais, Frankrijk.

 4. FONDERIE DE BRONZE LAURAGAISE

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE DE BRONZE LAURAGAISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzergieterij - kunst, IJzergieterij - kunst, Bronsgieterij, vervaardiging van meubels, en beeld van brons. Het is gevestigd in Blan, Frankrijk.

 5. FONDERIE DE BRONZE ET ART LAMBERT

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE DE BRONZE ET ART LAMBERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzergieterij - kunst, Bronsgieterij, IJzergieterij - kunst, en gietijzeren stukken. Het is gevestigd in Luxeuil-Les-Bains, Frankrijk.

 6. ART & TECHNIQUE SPRL

  België

  Het bedrijf ART & TECHNIQUE SPRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzergieterij - kunst, IJzergieterij - kunst, artistieke reproductie, reproductie van tekeningen, en kunstreproducties. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 7. FONDERIE D'ART PHILIPPE MACHERET

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE D'ART PHILIPPE MACHERET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzergieterij - kunst, IJzergieterij - kunst, Bronsgieterij, en decoratie. Het is gevestigd in Montfort-Le-Gesnois, Frankrijk.

 8. KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brons, aluminium, gieterij voor kunstwerken, Brons, en heilige voorwerpen. Het is gevestigd in Süssen, Duitsland.

 1. WB WHITE FOUNDRY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WB WHITE FOUNDRY, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzergieterij - kunst, Gietijzer, speciaal, Gietijzer, ruw en speciaal, Buizen en pijpen - gietijzer, IJzergieterij - kunst, Gietijzer, speciaal, Gietijzer, ruw en speciaal, en Buizen en pijpen - gietijzer. Het is gevestigd in Brighouse, Verenigd Koninkrijk.

 2. KUNSTGIESSEREI CHRISTOPH PASCH

  Duitsland

  Het bedrijf KUNSTGIESSEREI CHRISTOPH PASCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Gietijzer, ruw en speciaal, Koper en -legeringen, IJzergieterij - kunst, Staal, Gietijzer, ruw en speciaal, Koper en -legeringen, en IJzergieterij - kunst. Het is gevestigd in Kempen, Duitsland.

 3. FONDERIE EMILE GODARD

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE EMILE GODARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medailles en trofeeën, kleine restauraties, fabrikant van beelden en beeldhouwwerk, en Medailles en trofeeën. Het is gevestigd in Bagneux, Frankrijk.

 4. P.W. AL-POL

  Polen

  Het bedrijf P.W. AL-POL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuindecoraties, lampen, Zandgietstukken van non-ferrometalen, Tuindecoraties, en gieterij van legeringen. Het is gevestigd in Bydgoszcz, Polen.

 5. BRONCES FERNANDO EGEA MUÑOZ

  Spanje

  Het bedrijf BRONCES FERNANDO EGEA MUÑOZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afdraaien van staal en metaal, en branders voor fornuizen. Het is gevestigd in Lucena, Spanje.

 6. FONDA

  Tunesië

  Het bedrijf FONDA, is een Onderaannemer, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is gevestigd in Sousse, Tunesië.

 7. FUNDICIÓN HERMANOS OLIVA

  Spanje

  Het bedrijf FUNDICIÓN HERMANOS OLIVA, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumgieterij, Aluminiumgieterij, verloren was gietwerk, koper, en brons. Het is gevestigd in San Ginés-Alcantarilla-Murcia, Spanje.

 8. MBU METAL

  Turkije

  Het bedrijf MBU METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is gevestigd in Sanliurfa, Turkije.

 9. PERINCIOLI ALESSANDRO & FIGLIO

  Italië

  Het bedrijf PERINCIOLI ALESSANDRO & FIGLIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klokkengieterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzergieterij - kunst, Kunstsmeedwerk, IJzergieterij - kunst, en Kunstsmeedwerk. Het is gevestigd in Quarona, Italië.

 10. TEZEL DÖKÜM BURSA

  Turkije

  Het bedrijf TEZEL DÖKÜM BURSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren zandgietwerk. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis