• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ijzerwaren - industriële

Resultaten voor

Ijzerwaren - industriële - Import export

 1. HERA HERM. RAHMER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als het om bevestigen, borgen of bewegen gaat, bent u bij HERA Rahmer aan het juiste adres. Van planningsfase tot serieproductie: HERA ontwikkelt en vervaardigt voor u passende oplossingen van draad-, band-, buismateriaal of modules. HERA levert alle ijzerwaren voor bevestigen, borgen en bewegen: - van hoogwaardige materialen - in alle mogelijke geometrieën - conform toepasselijke normen voor hoge veiligheidseisen - desgewenst met goedkeurings- en TÜV-certificaat. Dankzij gecertificeerd kwaliteitsbeheer volgens DIN EN ISO 9001: 2008 en DIN EN ISO 14001 kunt u er zeker van zijn dat HERA Herm Rahmer GmbH & Co. KG u altijd hoogwaardige kwaliteitsproducten levert die de standaard "Made in Germany" eer aandoen.

 2. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CNC-draaidelen en automaatdraaidelen uit alle verspaanbare materialen volgens DIN, tekening of patroon. Het productaanbod varieert van eenvoudige draaidelen tot en met hoogcomplexe, voor inbouw gerede componenten. De onderdelen worden toegepast in de automobielsector, beslag/veiligheidstechniek, verbindingstechniek, armaturen en elektro-industrie. Ons machinepark staat voor optimale voorwaarden voor het meest uiteenlopende onderdeelaanbod van onze klanten. CNC-lang en korte draaimachines (capaciteit: 2-65 (175) mm); CNC-efficiënte draai-/freesmachines (capaciteit: 15-65 mm); Draaimachines met meerdere spillen (capaciteit: 5-35 mm); Draaimachines met één spil (capaciteit: tot 15/20/26/36/42/65 mm); Systeemlogistiek en bouwgroepen eindbewerking zoals schuren, glijschuren, opdrukken, frezen, stansen, verharden, oppervlaktebehandelingen behoren eveneens tot ons services.

 3. SOLUDIAM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOLUDIAM, is een Groothandelaar, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamantgereedschap, diamantschijven, pneumatische hamer, Diamantgereedschap, en diamantschijven voor marmer. Het is gevestigd in Caux, Frankrijk.

 4. CIVIC INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CIVIC INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijsten en kaders, Hanglijsten voor schilderijen, IJzerwaren - industriële, deurbuffers wandmodel, deurstoppen, Lijsten en kaders, deurbuffers vloermodel, Hanglijsten voor schilderijen, en fabricage van ophangsystemen. Het is gevestigd in L'haye Les Roses, Frankrijk.

 5. ACTON S.A.

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACTON S.A., is een Distributeur, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Bootbeslag, Moeren, Draadstangen, Bouten en moeren, houtschroeven, IJzerwaren - industriële, roestvrij stalen bouten en moeren, en Bootbeslag. Het is gevestigd in L' Horme, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BUDMAT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BUDMAT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is gevestigd in Arnsberg, Duitsland.

 2. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MORO & SPREAFICO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Bouwbeslag, scharnieren, IJzerwaren - industriële, assemblage van metalen, hangsloten, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Monte Marenzo, Italië.

 3. WILHELM STOLLE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WILHELM STOLLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is gevestigd in Bonn, Duitsland.

 4. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, is een Distributeur, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Bevestigingsbouten, Draadstangen, Moeren, Bootbeslag, Metaalschroeven, Houtschroeven, zelftappende schroeven, en Rvs schroeven. Het is gevestigd in Saint Priest, Frankrijk.

 5. CONRAD ELECTRONIC ITALIA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONRAD ELECTRONIC ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektronische componenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Woningautomatisering, domotica, automatismes, IJzerwaren - industriële, woningautomatiseringsystemen, Woningautomatisering, en geautomatiseerde systemen voor flatgebouwen. Het is gevestigd in Bollate, Italië.

 1. KOSMOS INDUSTRIES CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  KOSMOS is gespecialiseerd in CNC slijpen en draaien sinds 1980. We produceren voornamelijk motoraccessoires, hardware accessoires of fijne machineonderdelen evenals onderdelen voor auto's, motors en fietsen. Dankzij onze goed opgeleide en ervaren R&D afdeling, bieden we u hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen en met korte leveringstijden. We verzorgen tevens OEM bestellingen om aan de wensen van onze wereldwijd verspreide klanten te voldoen. We zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001 en normen.

 2. PRECITOOL WERKZEUGHANDEL GMBH & CO. KG ZENTRALLAGER

  Duitsland

  De beste dienstverlening voor de klant, dit is het doel van PRECITOOL-Partner. Kwaliteit, betrouwbaarheid, advies en oplossingen voor alle kwesties van metaalverwerking, evenals diepgaande kennis van de markt, heeft één enkele naam: PRECITOOL - Vertrouwen door competentie. Onze producten, die uit hoogwaardige materialen zijn vervaardigd, zijn ontworpen voor intensief en langdurig gebruik in de professionele sector. U voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheidsaspecten. PRECITOOL - hierachter zijn presterende partnerondernemingen verborgen in heel Duitsland en in Europa. Deze partnerbedrijven maken het mogelijk alle klanten uit de industrie en ambachtswerk landelijk snel en optimaal te leveren. PRECITOOL biedt meer dan 100.000 producten van hoge kwaliteit van bekende fabrikanten en merken. PRECITOOL - het moderne logistieke- en servicecentrum voor metaalbewerking en verspaning. Kwalitatief hoogwaardige snijgereedschappen, spangereedschap, meetinstrumenten, vijl-, slijp- en zaaghulpmiddelen, handgereedschap en elektronisch gereedschap

 1. EGETRA

  België

  EGETRA werd in 1984 opgericht als dochterbedrijf van de firma Bekaert. Sinds 1987 is EGETRA een volledig onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in een aantal producten gemaakt uit draad. EGETRA werkt hoofdzakelijk op exclusieve basis samen met fabrikanten die in hun branche wereldwijd marktleiders zijn waardoor wij steeds garant kunnen staan voor kwaliteit. Gevlochten schanskorven en matrassen zijn gemaakt uit zeskant vlechtwerk. Verschillende afmetingen, maastypes en uitvoeringen zijn beschikbaar. Ze worden vooral gebruikt bij waterbouwkundige projecten zoals oever- en taludbescherming, alsook in de wegenbouw, hoofdzakelijk als steunconstructie.

 2. HITACHI POWER TOOLS BELGIUM

  België

  Hitachi Power Tools N.V. in Wemmel bij Brussel is de Belgische verkoopmaatschappij, speciaal voor de electrische gereedschappen van Hitachi. Zij is in 1983 opgericht. Hitachi Power Tools N.V. draagt zorg voor de verkoop, distributie en technische ondersteuning van electrische gereedschappen van Hitachi. Het met zorg opgebouwd distributienetwerk omvat ruim 300 professionele vakhandelaren, waardoor een prima stuk gereedschap van Hitachi dus altijd direct in de buurt van de eindgebruiker verkrijgbaar is. Verspreid over België onderscheiden ruim 100 verkooppunten van Hitachi zich bijzonder: het is een selecte groep van gerenommeerde en door-en-door ervaren toeleveranciers aan de bouw, installatie en industrie, waar u terecht kunt voor vakkundig advies over de volle breedte en diepte van het Hitachi leveringsprogramma. Zij leveren het complete Hitachi assortiment direct uit voorraad. Het zijn volwaardige gesprekspartners, die in hun ondersteuning verder gaan dan alleen het aanreiken van de catalogus. Een demonstratie bijvoorbeeld, bij u op het bedrijf of op locatie, is snel bij een van onze dealers geregeld. Een defecte machine is voor elke professionele eindgebruiker een bron van ergernis. Logisch, want tijd kost immers geld! Toch is het niet te voorkomen, want hoe goed ook de kwaliteit en de kwaliteitscontrole, machines gaan soms stuk. Ook daar heeft Hitachi, samen met haar dealers, voor u een gepaste oplossing!

 3. SOPER

  België

  SOPER fusioneerde in 2010 met de firma Bulckens. Door deze samensmelting bundelden beide bedrijven hun jarenlange expertise als invoerder en distributeur van een uitgebreid gamma producten in de wereld van gas, stookolie, verwarming, rookgasafvoer, ventilatie en water. Daarnaast bieden wij ook verschillende toestellen en toepassingen aan. SOPER richt zich tot de professionele markt: gasmaatschappijen, gasdistributeurs, groothandelaars, fabrikanten (OEM) en industrie. Onze klanten vinden bij SOPER een uitgelezen keuze aan producten, leverbaar uit voorraad. Op logistiek vlak werken wij met op maat gemaakte softwareapplicaties die een snelle en correcte levering garanderen. SOPER vertegenwoordigt heel wat fabrikanten in de Benelux en besteedt veel aandacht aan de keuze van materialen die ze aanbiedt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle producten geïmporteerd en verdeeld worden conform de wetgeving. Bovendien monitort SOPER ook de tendensen op vlak van milieu en energie om ook hier tijdig passende oplossingen te bieden.

 4. SOMERS

  België

  NV Somers is een familiebedrijf dat uitgroeide tot een toonaangevende leverancier van ijzerwaren en gereedschappen. Bijna 100 jaar ervaring liggen aan de basis van een uitgesproken vakmanschap. Inzet en passie drijven ons om elke dag het beste van onszelf te geven. NV Somers heeft ervaring in huis. Vanuit die kennis kunnen wij u gericht adviseren en begeleiden naar de optimale oplossing. NV Somers is gevestigd te Diegem, hartje Brabant, een centrale uitvalsbasis die garant staat voor een snelle service.

 5. GAME BVBA

  België

  GAME, DE SPECIALIST VOOR ZWENKWIELEN EN KUNSTSTOFONDERDELEN. Wij bieden zowel industrieele zwaarlast wielen , transportwielen als meubelwielen of apparaten wielen aan . in staal of RVS ( Inox) of met kunststof vork of hitte bestendige wielen . Wielen kunnen kunststofwielen , rubberwielen, of bekleed met Polyurethaan of Vulkollan of gietijzerwielen of stalen op maat gedraaide wielen. Van standaard wielen tot maat werk wij bieden aan .Ook een volledig gamma ladder en steiger toebehoren bieden wij aan zoals rubberdoppen antislips en buiswielen . Wij bedienen zowel industrie , meubelmakers , doe het zelf zaken , mechanische bedrijven , standenbouwers, bakkerij industrie .Onze productie bestaat uit metaal persen en kunststofspuitgieten voor diverse artikelen , waarbij ook een afdeling matrijzen en outillage , uitgerust met de meeste performante cnc machines gekoppeld aan een cad -cam systeem

 6. SNAP-ON TOOLS

  Nederland

  Snap-on heeft zich verplicht de onomstreden leider binnen de Europese automotive service-industrie te zijn. Door een actief beleid te voeren van interne ontwikkeling, een strategische- partnerkeuze en acquisitie was Snap-on in staat om verschillende topmerken te vergaren. Hierdoor kan Snap-on meer sectoren in de automotive bedienen dan eender welk ander bedrijf. Deze merken zijn het meest gerenommeerd in Europa en omvatten onder meer: Snap-on, Bluepoint, Sun, Snap-on Business Solutions, Blackhawk, GS/BoxerTM, Hofman, John Bean, Wheeltronic, SiouxTM, CartecTM, Kansas Jack, Williams, AcesaTM, Palmera, IrimoTM en Bahco. Producten: Power tools, hand tools, tool storage, shop equipment, diagnostic equipment, specialty tools.

 7. TRANSSYLVA TRADE

  Nederland

  Wij produceren in eigen werkplaats o.a. frames voor aanhangers, aanhanger onderdelen, hekwerken en onderdelen voor hekwerken. Dit doen wij tot tevredenheid van onze klanten. Ons metaalbedrijf is opgestart om een betere kwaliteit van de geleverde producten te kunnen garanderen. Zo gebruiken wij voor de hekken, inritpoorten en looppoorten in Nederland ingekochte onderdelen zoals hekwerkpunten, scharnieren en sloten. De onderdelen welke op dit moment in Roemenië verkrijgbaar zijn voldoen niet aan onze hoge kwaliteitseisen. Na een gedegen eindcontrole worden de poorten en hekken bij binnenkomst in Nederland nogmaals gecontroleerd. De door ons geproduceerde frames voor aanhangwagens en bagagewagens worden ook in Nederland verzinkt en verder afgebouwd. Voor het afbouwen van deze aanhangwagens worden alleen producten van hoge kwaliteit gebruikt zoals o.a. Knott assen. Op dit moment oriënteren wij ons op verdere uitbouw van ons leveringsprogramma.

 8. JANSSEN R

  België

  R. Janssen & Zn. NV ijzerwaren en bouwbeslag vervult voor u de rol van voorraadhouder en verdeler van een breed assortiment ijzerwaren (raam-, deur-, meubel- en keukenbeslag) afgestemd op de Belgische en Nederlandse marktbehoefte. De firma biedt een ruime gamma producten aan, onder andere: aansloten en meerpuntssluitingen , deurkrukken en scharnieren, luik- en rolluikbeslag , trappen en dakvensters, brievenbussen en kluizen, machines en gereedschappen, sanitair- vestiaire- en gordijnbeslag, en nog veel meer.

 1. KAMADUR INDUSTRIAL KNIVES B.V

  Nederland

  KAMADUR Industrial Knives B.V. produces knives for the recycling industry. For the recycling of plastics, rubber, cables, metals and wood we supply knives to shears, guillotines, shredders, grinders and all types of granulators. We offer grinding services as well. Complete programm industrial knives of high quality against competitive pricing. KAMADUR Industrial Knives B.V. supplies knives for standard machinery in several different metal qualites, including Tungsten Carbide. Based on your machine and input material, Kamadur Industrial Knives B.V. can advice you the best possible solution. We also custom make knives according your specifications, sample and/or drawings. A large part of our programm is available ex stock The Netherlands. KAMADUR Industrial Knives are manufactured in India . In five factories around New Delhi , over 550 employees produce 14.000 pcs straight knives and 25.000 pcs circular knives each month.

 2. MAREE GEREEDSCHAPPEN - HANG EN STUITWERK - BOUWTECHNIEK

  Nederland

  Marree Bouw & Techniek B.V. is een technische groothandel voor de bouw en industrie. Marree levert een totaal pakket aan ijzerwaren en gereedschap zoals handgereedschappen, elektrische gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang en sluitwerk, lijmen en kitten, ladders en steigers, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen.•Zeer korte lijnen intern, waardoor wij direct kunnen schakelen. •Uw probleem, onze zorg. •Come & Go systeem, binnen een kwartier staat uw doorgebelde order klaar om afgehaald te worden. •Dagelijkse bezorgservice binnen een straal van 25 km, voor 12.00 uur besteld, zelfde dag in huis

 3. THIELS

  België

  De Firma Thiels, eerst genaamd Jan Thiels IJzerwaren en Gereedschappen stelt verschillende producten voor: Ijzerwaren (Schroeven, bouten, moeren, nagels, opbergsystemen, wielen), Bevestigingsmaterialen (Silicone, lijmen, pluggen, ankers), Bouwgereedschappen, Hout -en metaalbewerking, Machines (Boormachines, Boor- en breekhamers, Kolomboormachines, Schroefmachines, Slijpmachines, Schuurmachines, Schaafmachines, Afkortzagen, Cirkelzagen, Tafelzagen, Mengers, Slagmoersleutels, Stofzuigers, Freesmachines, Lasapparaten, Stroomgroepen, Luchtblazers, Compressors, Niet- en spijkerpistolen), bouw en meubelbeslag tuingereedschap, Veiligheidsartikelen...

 4. TRINON TITANIUM GMBH

  Duitsland

  Trinon Titanium is sinds 1993 werkzaam in de verspaning van metalen, speciaal van titaan en titaanlegeringen, met zijn hoofdkantoor in Karlsruhe. Met meer dan 200 werknemers in onze fabriek bieden we de hoogste kwaliteit tegen de kortste levertermijnen. Wij zijn volgens DIN EN ISO 13485 en EG-richtlijn 93/42 EWG gecertificeerd. Dankzij een grote materiaalopslag, direct in de productieruimte, kunnen wij snel producten in verschillende titaanlegeringen leveren.

 5. BEGETUBE

  België

  Begetube heeft reeds 30 jaar ervaring in vloer- en wandverwarming en biedt de keuze tussen 7 systemen vloerverwarming en 2 systemen wandverwarming. Deze systemen zijn allen voorzien van kunststofbuizen, collectoren en plaatsingstoebehoren van de hoogste kwaliteit. Begetube biedt ook oplossingen voor ventilatie, Alpex-Duo kunststof meerlaagbuizen, koppelstukken, radiatorkranen en toebehoren.

 6. V.D.

  België

  VD Van Driessche nv Groothandel en studiebureau voor verwarming, ventilatie en koeling. Meer dan 40 jaar een sleutelrol op gebied van verwarmingstechniek, ventilatie en koeling. De visie van oprichter Cesar Van Driessche indachtig blijft VD trouw aan het ideaal dat technische ondersteuning, service en persoonlijk contact met klanten de basis is van een duurzame samenwerking tussen groothandel en vakman.

 7. R. DESMET

  België

  Ijzerwaren R. De Smet nv is gelegen te Halle. Reeds de vierde generatie staat er tot uw dienst. Wij zijn gespecialiseerd in professionele gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

 8. MG HANDEL AG

  Duitsland

  MG Handel AG – uw specialiteit in metaal zaken. We leveren metalen in alle vormen en legeringen van halffabricaten tot aan inbouwproducten. Alle bewerkingen - neem gerust contact met ons op.Producten: aluminium, aluminium draad, aluminium buizen, naadloze aluminium buizen, inox, elektronische installatiebuizen van aluminium, aardingskabels, bovenleidingen, koperdraad, koperen leidingen, koperen stangen, metaalhandel, NE-metalen, staalhandel

 9. FIEREMANS DERAMETAL

  België

  Wij zijn een groothandel in metalen die zich richt op de KMO markt. Wij focussen ons vooral op flexibiliteit en een excellente klanten service. Wij zijn reeds 100 jaar een gevestigde waarde op vlak van metaal, gevestigd te Asse.

 10. DE DRAAIBOOM

  België

  De Draaiboom is specialist in ijzerwaren en gereedschappen voor vakman en industrie. De onderneming biedt: beslagsystemen en veiligheidstechniek, bevestingingstechniek, machine-elementen, magazijn en bedrijfsinrichting, werktuigmachines, industrie-uitrusting, ...

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ijzerwaren - industriële - Import export

Aantal resultaten

10.170 Bedrijven