• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export - staal en metalen

Resultaten voor

Import-export - staal en metalen - Import export

 1. AG METALS RECYCLING

  België

  Verified by europages badge

  AG Metals Recycling is een in België gevestigd bedrijf dat al drie generaties lang gespecialiseerd is in de recuperatie en recyclage van ferro- en non-ferrometalen. Onze missie is om u te helpen uw metaalafval op de juiste manier te recyclen door het op te halen op onze bedrijfslocatie in Lot. In geval van afbraak of de verwijdering van een grotere hoeveelheid metaalafval kunt u bij onze diensten ook gratis containers aanvragen, met een minimumhoeveelheid die afhankelijk van uw locatie moet worden bepaald. Ons doel is bij te dragen tot de bescherming van het milieu. Wij concentreren onze inspanningen op het sorteren van de ingezamelde metalen en sturen ze naar verschillende smeltovens om de grondstoffen te vernieuwen. Deze hernieuwde grondstoffen worden opnieuw in het circuit geïnjecteerd, waardoor de milieu-impact wordt beperkt, energie wordt bespaard en de natuurlijke hulpbronnen worden gespaard. Wij recupereren zowel ferro- als non-ferrometalen, zoals ijzer, staal, koper, messing, roestvrij staal, zink, lood, aluminium en andere legeringen. Tot de producten die wij recycleren behoren ook loodaccu's, aluminium velgen en elektrische kabels en motoren. AG Metals Recycling is de ideale partner om u te helpen uw metaalschroot op een eenvoudige, kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier te verwijderen.

 2. STAPPERT INTRAMET SA

  België

  Verified by europages badge

  De groep STAPPERT is sinds 40 jaar marktleider in de opslag en distributie van producten van roestvrij staal. Ons assortiment telt 15 000 artikelen, waaronder: RVS buizen 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Rondstaven van roestvrij staal 1.4301 1.4404 1.4571 1.4541 1.4021 1.4006 1.4104 - Gelaste en niet gelaste buizen van roestvrij staal 904L 1.4539 UB6 - Massieve rondstaven van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Vuurvaste buis en rondstaf 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplex buizen UNS S31803 1.4462 - Super duplexbuizen UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Massieve duplex- en super duplexrondstaven 1.4462 1.4410 1.4501 - Roestvrij plaatstaal 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Vuurvaste plaat 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplexplaten UNS S31803 1.4462 - Super duplexplaten UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Platen van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Buizen van legeringen 600; 601; 800; 825 - Hastelloy C276 - Buizen en platen 2.4816; 2.4851; 2.4856; 2.4360 - Flenzen van roestvrij staal duplex super duplex 904L UB6 1.4539

 3. UAB GARBI META

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Wij zijn een wereldwijde metaalhandelaar die handelt in Cu, Ni, Ag, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, Fe-koppen, Gietijzer en anderen. Fysische vormen waar we naar op zoek zijn, zijn metalen, slib, rookstof, poeders, dross, slakken, matten, afgewerkte katalysatoren, concentraten, afschuimen, filterkoeken, anodisch slib, fijne deeltjes, residuen, erts, draaisels, poeder, korrels, ingots. Als u denkt dat u iets te bieden hebt, maar in het verleden problemen had om te verkopen - misschien had u problemen met de locaties van de goederen, onverwachte elementen, te veel vocht, gebrek aan papier, kleine hoeveelheden of kon u gewoon geen koper vinden - aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Door middel van een telefoongesprek van 5-15 minuten leren we elkaar beter kennen, bekijken we al onze mogelijkheden en weten we of we een match zijn in de handelshemel of niet. We nemen het producttype, de herkomst en technische details, de leveringsmogelijkheden, de eenheidsprijs, verzendgegevens, logistiek en betalingsvoorwaarden door en beantwoorden al je eventuele vragen en zorgen. Op onze kosten kunnen we monsters nemen/wegen/verzegelen/assayen/fotoverslag maken met Neutral Surveyor in jouw plaats. We waarderen onze klanten en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

 4. VM STEEL 904L

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VM STEEL 904L, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrij staal, Roestvrij stalen platen, roestvrijstalen buizen, en stalen flenzen. Het is gevestigd in Wavre, België.

 5. BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, Staal en metaal, industriële staalbouw, plaatijzer, metaal, buiting gegalvaniseerde staalplaten, installaties en machines voor het snijden van metalen, vouwen van metalen, en plaatijzer - handel. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NPI INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NPI INTERNATIONAL, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor landbouwmachines, onderdelen voor industriële motoren, injecteren, en industriële filtratie. Het is gevestigd in Avignon, Frankrijk.

 2. MARCEGAGLIA BALTICS

  Letland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARCEGAGLIA BALTICS, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatstaal, Staalleverancier, verspaning van staal, stalen banden in voorraad, Multimodaal transport, Plaatstaal, band van koud gewalst staal, en band van warm gewalst staal. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 3. TRIBEL METALS

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRIBEL METALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - staal en metalen, Schroot - herwinnen en recycling, Import-export - staal en metalen, Schroot - herwinnen en recycling, inkoop van schroot, en In- en verkoop van metaal. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 4. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandstaal, koudgewalst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - staal en metalen, wolfraamcarbide, staal van koolstof, aluminiumbrons, en Import-export - staal en metalen. Het is gevestigd in Xiamen, China.

 5. NICOMET TRADING B.V.

  Nederland

  Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van overtollige, tweede keus of beschadigde halffabricaten. Hierbij gaat het voornamelijk om buizen, platen, coils, staf en draad. Met ons magazijn midden in het Rotterdamse havengebied kunnen wij snel schakelen op logistiek gebied en hebben wij alle faciliteiten voor de import en export van onze materialen. Bent u op zoek naar scherpe prijzen voor uw overtollige of tweede keus materiaal? Met onze jarenlange ervaring in de metaalbranche kunnen wij u snel een prijs geven voor uw overtollige materialen.

 1. CONMETALL

  België

  Connex is de merknaam van een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle doe-het-zelfproducten. Het omvat niet alleen een ruim assortiment professioneel handgereedschap, maar ook alle mogelijke bevestigingsmaterialen. Cornat is ons topmerk op het gebied van sanitair. Het assortiment is zeer uitgebreid met een veelzijdig aanbod aan moderne kranen en een actueel Wellness-programma, waaronder de meest trendy douchesproeiers. Dario Tools werd door Conmetall ontwikkeld op vraag vanuit de markt. De meeste Dario-Tools-producten bestonden wel al langer, maar ze werden enkel aangeboden met vage marketingideeën en bovendien vaak nog in een oerlelijke verpakking.

 2. GLOBAL STEEL SERVICE

  Letland

  Global Steel Service is een dynamische onderneming binnen de metaalbewerkingssector en biedt: klassieke en custom made metaalbewerking; levering van in Europa geproduceerde metaalbladen en -platen (officiële partner van NLMK Europe-Plate (NLMK Dansteel, NLMK Verona, NLMK Clabecq) in de Baltische Staten en de GOS regio. Global Steel Services is gevestigd in de haven van Riga en biedt uiterst gunstige leveringsvoorwaarden. De topkwaliteit van onze services wordt gegarandeerd door de ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, EN ISO 3834 certificering.

 1. TRANSSYLVA TRADE

  Nederland

  Wij produceren in eigen werkplaats o.a. frames voor aanhangers, aanhanger onderdelen, hekwerken en onderdelen voor hekwerken. Dit doen wij tot tevredenheid van onze klanten. Ons metaalbedrijf is opgestart om een betere kwaliteit van de geleverde producten te kunnen garanderen. Zo gebruiken wij voor de hekken, inritpoorten en looppoorten in Nederland ingekochte onderdelen zoals hekwerkpunten, scharnieren en sloten. De onderdelen welke op dit moment in Roemenië verkrijgbaar zijn voldoen niet aan onze hoge kwaliteitseisen. Na een gedegen eindcontrole worden de poorten en hekken bij binnenkomst in Nederland nogmaals gecontroleerd. De door ons geproduceerde frames voor aanhangwagens en bagagewagens worden ook in Nederland verzinkt en verder afgebouwd. Voor het afbouwen van deze aanhangwagens worden alleen producten van hoge kwaliteit gebruikt zoals o.a. Knott assen. Op dit moment oriënteren wij ons op verdere uitbouw van ons leveringsprogramma.

 2. ALPHA STEEL

  België

  ALPHA STEEL S.A. is gespecialiseerd in trading, opslag en distributie van platte producten van roestvrij staal over de hele wereld en verdeelt zowel eerste keus materiaal (bestellingen van productieoverschotten van eerste keus materiaal) als tweede keus materiaal. Onze kantoren zijn gevestigd in Brussel dichtbij de internationale luchthaven van Zaventem, terwijl onze voorraad zich dichtbij de haven van Antwerpen bevindt, op nauwelijks 25 minuten rijden afstand.

 3. STEELFORCE NV

  België

  Steelforce, meer dan handel in staal! Wij dekken de mondiale staalmarkt en gaan steeds op zoek naar lange termijn relaties met onze klanten door een mix van logistiek, marketing en financiering.

 4. ALUTECHNIC BELGIUM

  België

  Groothandel in metalen en metaalertsen.

 5. ARC ELEKTRO LASTECHNIEK

  Nederland

  Wij zijn exclusief importeur in Nederland van Magmaweld.

 6. STEEL GATE

  Roemenië

  Het bedrijf STEEL GATE, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijpleidingen, dragend - ferro, Buizen, naadloos - ferro, Import-export - staal en metalen, Pijpleidingen, dragend - ferro, Buizen, naadloos - ferro, en Import-export - staal en metalen. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 7. HIRSHMANN

  Turkije

  Het bedrijf HIRSHMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor carrosserie, Versnellingsbak, remmen en koppelingen, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 1. WELMAN METAAL

  Nederland

  Het bedrijf WELMAN METAAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren stalen liggers, Handel in staal, staalconstructies, en staalplaten. Het is gevestigd in Weerselo, Nederland.

 2. MOISÉS & JESUS SA

  Portugal

  Het bedrijf MOISÉS & JESUS SA, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijden en persen staalplaten. Het is gevestigd in Alenquer, Portugal.

 3. FACTORY1950

  Zwitserland

  Het bedrijf FACTORY1950, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Werkplaatsmeubels, Import-export - woninginrichting, Import-export - tussenpersonen, snijgereedschap, Werkplaatsmeubels, Import-export - woninginrichting, en Import-export - tussenpersonen. Het is gevestigd in Sion, Zwitserland.

 4. STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrije staaldraad, pijpen van roestvrij staal, en Buizen van roestvrij staal. Het is gevestigd in Ludlow, Verenigd Koninkrijk.

 5. SHAHAB PROJECTS

  Turkije

  Het bedrijf SHAHAB PROJECTS, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - textiel en kleding, Import-export - levensmiddelen, Import-export - woninginrichting, Import-export - textiel en kleding, olieproducten, Import-export - levensmiddelen, en Import-export - woninginrichting. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. DUARTE NEVES LDA.

  Portugal

  Het bedrijf DUARTE NEVES LDA., is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - elektrisch materiaal en elektronica, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Import-export - elektrisch materiaal en elektronica, detection van aanwezigheid van personen, en Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek. Het is gevestigd in Venda Do Pinheiro, Portugal.

 7. OEM WÄLZLAGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OEM WÄLZLAGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

 8. PERFILDOOR COMPONENTES PARA CARPINTARIA LDA.

  Portugal

  Het bedrijf PERFILDOOR COMPONENTES PARA CARPINTARIA LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is gevestigd in Caranguejeira, Portugal.

 9. ETS DEPERY DUFOUR

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS DEPERY DUFOUR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, bouw van gereedschap, revolverbankdraaiwerk van alle metalen, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Scionzier, Frankrijk.

 10. AZARBAR STEEL GROUP

  Iran

  Het bedrijf AZARBAR STEEL GROUP, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Import-export - staal en metalen - Import export

Aantal resultaten

1.155 Bedrijven