• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export van energie en grondstoffen

Resultaten voor

Import-export van energie en grondstoffen - Import export

 1. GEORG H. LUH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Voor het LUH-team in Walluf is de wereld niet zwart en wit ondanks de specialisatie in grafiet en mica.Ons hart klopt voor minerale grondstoffen en de vele mogelijke toepassingen: Halogeenvrije vlambescherming, geleidbaarheid, smeermiddelen, antistatische en geluidsisolatie.Het voordeel: Alles komt uit een enkele bron.Wij adviseren, zoeken naar oplossingen, ontwikkelen samen ideeën, leggen de juiste contacten, leveren de nodige grondstoffen en testen deze volgens Duitse normen. Ongeacht of u klant, leverancier of zakenpartner bent, een partnerschap onder gelijke voorwaarden is belangrijk voor ons.Als betrouwbare partner staan wij onze klanten met raad en daad terzijde. Met uitgebreide knowhow en veelzijdige aanvullende dienstverleningen realiseren wij ook ongewone projecten snel en flexibel. Voor elke uitdaging vinden wij een oplossing: innovatief en individueel.

 2. KREA-COGITO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in import-export, handel en internationale zakelijke mogelijkheden. Onze expertisegebieden omvatten grondstoffen, hightech, defensie en veiligheid, milieuonderzoek en -ontwikkeling en de luchthavensector. De essentie van KREA-COGITO © komt voort uit onze wens om kopers en verkopers die actief zijn op het gebied van grondstoffen, hightech, defensie, milieuonderzoek en -ontwikkeling en luchthavens te verenigen en tevreden te stellen. Ons oorspronkelijke doel was het ondersteunen van de commerciële ontwikkeling van bedrijven die gespecialiseerd zijn in de import-export van hoogwaardige technologie, met name bedrijven uit Azië. Door ervaring en interculturele uitwisselingen is de noodzaak om het vertrouwen van de verschillende spelers in het commerciële circuit te garanderen duidelijk geworden. We streven naar duurzame zakelijke relaties met onze klanten, leveranciers en partners en baseren onze aanpak op wederzijds vertrouwen, transparante communicatie en wederzijds respect. Het is onze ambitie om erkend te worden voor ons vermogen om de specifieke behoeften van onze klanten te identificeren en daarop in te spelen, door hen producten en diensten te leveren die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.

 3. SIBSTAR GROUP

  Kirgizië

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Groep is uw betrouwbare partner voor de levering van thermische kool sinds 2019. Wij zijn een toonaangevende leverancier van of 'D', DPK, DOMSSH, LOW VOL PCI, TOMSSH, 'G', en 'T' klasse harde steenkool. Het wordt wereldwijd gebruikt voor huishoudelijk gebruik en is absoluut nodig voor hoogovens. Het wordt ook gebruikt voor thermische krachtcentrales voor het opwekken van energie. Wij streven naar langdurige win-win samenwerkingen met onze klanten en partners, om de beste service en optimale oplossingen te bieden. Dankzij onze betrouwbare samenwerkingen en een uitgebreid logistiek netwerk, garanderen we de tijdige en veilige levering van onze producten overal ter wereld. Wij leveren energie aan de meest vermaarde megafabrikanten. Onze belangrijkste partners zijn grote industriële bedrijven in China, Indië en Turkije. Wij willen onze samenwerking met buitenlandse partners uitbreiden evenals de structuur van geleverde producten. Het is ons doel stabiele leveringen te verzorgen om uw productieproces lopend te houden. Wij ontwikkelen tevens het leveren van aardolie.

 4. A.S.E.CHEMICALS

  België

  Sinds 1956, biedt ASE Chemicals een breed scala van chemicaliën, grondstoffen en technische producten in Afrika en het Midden-Oosten.

 5. C&C GLOBAL BUSINESS SOLUTIONS DI FRANCO CASTAGNINO

  Italië

  Het bedrijf C&C GLOBAL BUSINESS SOLUTIONS DI FRANCO CASTAGNINO, is een Onderaannemer, en actief in de sector Goederenbeurzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van energie en grondstoffen, Import-export van energie en grondstoffen, Aankoop van olie en gas, en steenkoolbrandstof. Het is gevestigd in Sutri(vt), Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CUBUKCUOGLU ENGINEERING

  Turkije

  Het bedrijf CUBUKCUOGLU ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren stoomketels. Het is gevestigd in 35170, Turkije.

 2. POUDRSAZAN INDUSTRIAL AND MINERAL GROUP

  Iran

  Het bedrijf POUDRSAZAN INDUSTRIAL AND MINERAL GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bariumsulfaat, Bitumen, en paraffine. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 3. GRUPO ECOCORUM

  Spanje

  Het bedrijf GRUPO ECOCORUM, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is gevestigd in Cortegada ( Ourense ), Spanje.

 4. AFROTRADE CONSULTANTS

  Mali

  Het bedrijf AFROTRADE CONSULTANTS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van energie en grondstoffen, Import-export van energie en grondstoffen, en adviezen internationale contracten. Het is gevestigd in Bamako, Mali.

 5. SEDEF GMBH

  Frankrijk

  Het bedrijf SEDEF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtkorrels, verwarmingsketel houtkorrels, en berken brandhout. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 1. MINERALIS LUCENTUM

  Spanje

  Het bedrijf MINERALIS LUCENTUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijke puzzolaanaarde. Het is gevestigd in San Vicente Del Raspeig, Spanje.

 2. BRINT TRADING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BRINT TRADING, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Import-export van energie en grondstoffen, Import-export - levensmiddelen, Import-export - tussenpersonen, Landbouw - import-export, Import-export van energie en grondstoffen, Import-export - levensmiddelen, en Import-export - tussenpersonen. Het is gevestigd in Pouso Redondo, Verenigd Koninkrijk.

 1. GRUPO EPR

  Brazilië

  Het bedrijf GRUPO EPR, is een Multi-Category, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, Import-export van energie en grondstoffen, Chemie - import-export, Import-export - levensmiddelen, Import-export van energie en grondstoffen, en Chemie - import-export. Het is gevestigd in Lorena, Brazilië.

 2. HOFFMANN MINERAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HOFFMANN MINERAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is gevestigd in Neuburg, Duitsland.

 3. PENTACARBON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PENTACARBON GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is gevestigd in Haltern Am See, Duitsland.

 4. SAMARIS S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf SAMARIS S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van energie en grondstoffen, Diesel - brandstoffen, houtkorrels, Import-export van energie en grondstoffen, en Zwarte koolstof. Het is gevestigd in Bratislava, Slowakije.

 5. ALLAND ET ROBERT

  Frankrijk

  Het bedrijf ALLAND ET ROBERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren arabische gom. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 6. SAUNA WOOD

  Finland

  Het bedrijf SAUNA WOOD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is gevestigd in Kerava, Finland.

 7. ECOTRADER GROUP

  Spanje

  Het bedrijf ECOTRADER GROUP, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van energie en grondstoffen, organisatie van afvalverwerking, Meststoffen en mest, Meststoffen, natuurlijke, en Import-export van energie en grondstoffen. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 8. BARI PARTNERS

  Turkije

  Het bedrijf BARI PARTNERS, is een Multi-Category, en actief in de sector Handel, internationaal - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van energie en grondstoffen, Kleding - import-export, Katoen - draad en garen, machines en apparatuur voor de bouw en onderhoud van spoorlijnen, Import-export van energie en grondstoffen, Kleding - import-export, en Katoen - draad en garen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. ANEROUSSIS ENERGY

  Griekenland

  Het bedrijf ANEROUSSIS ENERGY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is gevestigd in Agrinio, Griekenland.

 2. ANXIN CELLULOSE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf ANXIN CELLULOSE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is gevestigd in Los, China.

 3. SOHICOMI IBERICA, S.L

  Spanje

  Het bedrijf SOHICOMI IBERICA, S.L, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is gevestigd in Alcalá De Henares, Spanje.

 4. ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING

  China

  Het bedrijf ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING, is een Multi-Category, en actief in de sector Afdeling handelszaken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van energie en grondstoffen, Handel, internationaal - adviesbureaus, import en export dienst, accessoires van textiel, Import-export van energie en grondstoffen, en Handel, internationaal - adviesbureaus. Het is gevestigd in Guangdong, China.

 5. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

  Turkije

  Het bedrijf SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en ijzerindustrie - import-export, Veeteelt - import-export, Import-export van energie en grondstoffen, Staal- en ijzerindustrie - import-export, levensmiddelen - import/export, Veeteelt - import-export, en Import-export van energie en grondstoffen. Het is gevestigd in Van, Turkije.

 6. MBA TRADING LTG

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MBA TRADING LTG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren biomassa. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 7. KELEWELL TRADING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KELEWELL TRADING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstmest, Import-export van energie en grondstoffen, Additief, Grondstoffen voor metallurgie, Kunstmest, en Import-export van energie en grondstoffen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 8. RHABA&ASOCIADOS

  Spanje

  Het bedrijf RHABA&ASOCIADOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 9. MAI GLOBAL COMMODITY LLC

  Verenigde Staten

  Het bedrijf MAI GLOBAL COMMODITY LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is gevestigd in Sheridan, Verenigde Staten.

 10. FEDIVEL

  Polen

  Het bedrijf FEDIVEL, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ecobrandstof, benodigdheden van verpakkingen, en toiletteren huisdieren. Het is gevestigd in Gdansk, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Import-export van energie en grondstoffen - Import export

Aantal resultaten

1.038 Bedrijven