• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tuinbouw - import-export

Resultaten voor

Tuinbouw - import-export - Import export

 1. MAZETTO COMPANY

  Brazilië

  Hallo! Wij zijn MAZETTO COMPANY; een snel groeiend import- en exportbedrijf dat zich richt op de export van Braziliaanse landbouwproducten. Wij werken aan de transformatie van de buitenlandse handel, voeren onderhandelingen over de hele wereld en lossen de bureaucratie van kopen en verkopen in de buitenlandse handel op, zodat u kunt profiteren van de beste producten en voorwaarden. In een geglobaliseerde wereld is het onze missie om bekwaamheid, transparantie en loyaliteit te bieden. Daarom leveren wij altijd producten van extreme kwaliteit en uitstekende internationale betrekkingen. Vestigingen: MAZETTO COMPANY heeft zijn kantoren strategisch gevestigd in São Paulo en Lissabon. Producten: Wij houden ons voornamelijk bezig met de import en export van Braziliaanse koffie, wortelen, tomaten, aardappelen, maïs, soja, Braziliaans rundvlees en kip. Bezoek onze website en neem contact op met ons team!

 2. CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE

  Zwitserland

  CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE is een onderneming die gespecialiseerd is in de import-export van levensmiddelen en is gevestigd in Bienne, Zwitserland. Wij brengen verschillende producten uit Afrika op de markt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor elk verzoek om levensmiddelen.

 3. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenië

  Het bedrijf TRSNICA VRHPOLJE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnstokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw - import-export, Boomkwekerijen en bosbouw, entwerkzaamheden, wijndruif, enten, geënte wijnstokken, stekjes, wijnstokplanten, en Druivenplanten. Het is gevestigd in Vipava, Slovenië.

 4. L.MAMPAY & ZONEN

  België

  De gebroeders Mampay beschikken over een jarenlange ervaring in het kweken van planten, het aanplanten en opvolgen van tuinen. Die expertise reflecteert zich zowel op het tuincentrum als op de mensen waar we nauw met samenwerken. Omdat we beter dan wie ook weten dat smaken verschillen en meningen persoonsafhankelijk zijn, proberen we altijd een zo individueel mogelijke aanpak te hanteren. In onze volledig gedocumenteerde serres vind je verschillende vaste planten, sierheesters, vormplanten, solitairs, rozen, coniferen, fruit- lei en buitenmaatse bomen, enz… Rechtstreekse import vanuit Italie en Nederland. We selecteren onze planten ter plaatse zodoende een mooi en verzorgd product te presenteren in ons plantencentrum. In ons tuincenter vindt u ook het volledige gamma meststoffen en potgronden van DCM, beregeningsmaterialen van Claber en sproeistoffen van Edialux, alsook snoeischaren van Felco en tuingereedschap van Gardena.

 5. BYLINY-SWIERK

  Polen

  We zijn gespecialiseerd in de productie van overjarige planten, siergewassen, tuinvarens en aromatische planten en kruiden in bakken. Ons productgamma omvat zeldzame en ongewone overjarige planten - niet zo beken maar net zo waardevol, alsook hoge en lage overjarige planten die ideaal zijn voor zonnige en schaduwrijke plekken. We bieden planten die overal kunnen groeien, van kleine tuinen tot parken of grasdaken. Onze kwekerij heeft twee Gouden Medailles op de Internationale beurs van Poznań gewonnen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MEDITERRANOVA

  Nederland

  Mediterranova is gespecialiseerd in de import van mediterrane bomen en planten vanuit diverse locaties in Spanje en Italië. Door rechtstreekse import van deze mediterrane tuinplanten leveren wij altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor het leveren, plaatsen en onderhouden van olijfbomen, vijgenbomen, palmbomen en andersoortige mediterrane planten zoals oleander, cipressen, bamboe, quercus ilex, quercus suber, citrus planten, oude druivenstronken en diverse soorten photinia bent u bij Mediterranova aan het juiste adres. Vanuit Tholen leveren wij aan zowel particulieren alsmede aan zakelijke klanten, zoals tuincentra, handelskwekerijen, hoveniers, en tuin- en landschapsarchitecten, door heel Nederland en België. De medewerkers van Mediterranova zorgen voor een helder advies en hebben een gedegen productkennis. Wij zijn hierdoor in staat voor iedere klant ook de juiste sfeer en uitstraling te creëren. Of het nu gaat om het stijl- en sfeervol inrichten van uw horecagelegenheid, bedrijfspand of de inrichting van uw tuin met beplanting, Mediterranova beschikt over een zeer ruime ervaring.

 2. TRUFAZERO

  Spanje

  Wij zijn producenten, boeren, ondernemers en eigenlijk mensen die een tweede activiteit zijn gestart zodat we de band behouden met onze streek.Het succes van ons project is gebaseerd op onderzoek, we passen innovatieve processen toe, we experimenteren met nieuwe vormen van water geven en kweken en gebruiken de nieuwste technologie voor het bewaren van truffels: ons verpakkingssysteem is uniek in de regio en maakt het mogelijk de organoleptische eigenschappen van de truffels langer te bewaren.

 3. DEUS SRL DI VARONE FRANCESCO

  Italië

  De firma Deus s.r.l. is in 2009 opgericht door zijn enige oprichter en beheerder Francesco Varone die er op jonge leeftijd in geslaagd is om in de sector van de groente- en fruithandel in Calabrië een bedrijf te ontwikkelen dat meetelt.

 4. SCHUTTINGBOUW EINDHOVEN

  Nederland

  Schuttingbouw Eindhoven specialist voor het plaatsen van beton & hout betonschuttingen. Verschillende motieven en kleuren beschikbaar tevens verschillende houtsoorten.

 5. GRASZODENKOPEN.NL

  Nederland

  Bij Graszodenkopen.nl is het erg gemakkelijk om graszoden online te kopen. Deze graszoden zijn van een uitstekende kwaliteit. Rechtstreeks uw grasmat kopen bij een teler bespaart u geld

 1. PACKAGING TECHNICS & TRADE INTERNATIONAL

  Nederland

 2. MARTJIM FRESH PRODUCE

  Frankrijk

 1. COSTIÑA ORGÁNICA S.L.

  Spanje

 2. GALEYA

  Wit Rusland

 3. HORTALIZAS LAS ADOBERAS S.L.

  Spanje

 4. GROSHOP SARL

  Zwitserland

 5. AGRIDEMUR MARKETING S.L.

  Spanje

 6. GARDEN CLUB

  Oekraïne

 7. FOUR SEASONS QUALITY

  Nederland

 8. GRUPPO MADDALO

  Italië

 1. PLANTEKNO LED GROW LIGHT TECHNOLOGY

  Turkije

 2. AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA

  Portugal

 3. S.E.P.O. SPA

  Italië

 4. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Litouwen

 5. TRADEVEGETAUX

  Zwitserland

 6. O.L.KAR. AGROZOOVET-SERVICE

  Oekraïne

 7. GRAND WAYS

  Kazachstan

 8. GREEN-RICH

  Oekraïne

 9. HORTIBALANEGRA

  Spanje

 10. VIVAI BALDI DI ROSSANA E NAJLA BALDI

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Tuinbouw - import-export - Import export

Aantal resultaten

7.748 Bedrijven