• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tuinbouw - import-export

Resultaten voor

Tuinbouw - import-export - Import export

 1. MAZETTO COMPANY

  Brazilië

  Verified by europages badge

  Hallo! Wij zijn MAZETTO COMPANY; een snel groeiend import- en exportbedrijf dat zich richt op de export van Braziliaanse landbouwproducten. Wij werken aan de transformatie van de buitenlandse handel, voeren onderhandelingen over de hele wereld en lossen de bureaucratie van kopen en verkopen in de buitenlandse handel op, zodat u kunt profiteren van de beste producten en voorwaarden. In een geglobaliseerde wereld is het onze missie om bekwaamheid, transparantie en loyaliteit te bieden. Daarom leveren wij altijd producten van extreme kwaliteit en uitstekende internationale betrekkingen. Vestigingen: MAZETTO COMPANY heeft zijn kantoren strategisch gevestigd in São Paulo en Lissabon. Producten: Wij houden ons voornamelijk bezig met de import en export van Braziliaanse koffie, wortelen, tomaten, aardappelen, maïs, soja, Braziliaans rundvlees en kip. Bezoek onze website en neem contact op met ons team!

 2. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRSNICA VRHPOLJE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnstokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw - import-export, Boomkwekerijen en bosbouw, entwerkzaamheden, wijndruif, enten, geënte wijnstokken, stekjes, wijnstokplanten, en Druivenplanten. Het is gevestigd in Vipava, Slovenië.

 3. BYLINY-SWIERK

  Polen

  We zijn gespecialiseerd in de productie van overjarige planten, siergewassen, tuinvarens en aromatische planten en kruiden in bakken. Ons productgamma omvat zeldzame en ongewone overjarige planten - niet zo beken maar net zo waardevol, alsook hoge en lage overjarige planten die ideaal zijn voor zonnige en schaduwrijke plekken. We bieden planten die overal kunnen groeien, van kleine tuinen tot parken of grasdaken. Onze kwekerij heeft twee Gouden Medailles op de Internationale beurs van Poznań gewonnen.

 4. L.MAMPAY & ZONEN

  België

  De gebroeders Mampay beschikken over een jarenlange ervaring in het kweken van planten, het aanplanten en opvolgen van tuinen. Die expertise reflecteert zich zowel op het tuincentrum als op de mensen waar we nauw met samenwerken. Omdat we beter dan wie ook weten dat smaken verschillen en meningen persoonsafhankelijk zijn, proberen we altijd een zo individueel mogelijke aanpak te hanteren. In onze volledig gedocumenteerde serres vind je verschillende vaste planten, sierheesters, vormplanten, solitairs, rozen, coniferen, fruit- lei en buitenmaatse bomen, enz… Rechtstreekse import vanuit Italie en Nederland. We selecteren onze planten ter plaatse zodoende een mooi en verzorgd product te presenteren in ons plantencentrum. In ons tuincenter vindt u ook het volledige gamma meststoffen en potgronden van DCM, beregeningsmaterialen van Claber en sproeistoffen van Edialux, alsook snoeischaren van Felco en tuingereedschap van Gardena.

 5. MEDITERRANOVA

  Nederland

  Mediterranova is gespecialiseerd in de import van mediterrane bomen en planten vanuit diverse locaties in Spanje en Italië. Door rechtstreekse import van deze mediterrane tuinplanten leveren wij altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor het leveren, plaatsen en onderhouden van olijfbomen, vijgenbomen, palmbomen en andersoortige mediterrane planten zoals oleander, cipressen, bamboe, quercus ilex, quercus suber, citrus planten, oude druivenstronken en diverse soorten photinia bent u bij Mediterranova aan het juiste adres. Vanuit Tholen leveren wij aan zowel particulieren alsmede aan zakelijke klanten, zoals tuincentra, handelskwekerijen, hoveniers, en tuin- en landschapsarchitecten, door heel Nederland en België. De medewerkers van Mediterranova zorgen voor een helder advies en hebben een gedegen productkennis. Wij zijn hierdoor in staat voor iedere klant ook de juiste sfeer en uitstraling te creëren. Of het nu gaat om het stijl- en sfeervol inrichten van uw horecagelegenheid, bedrijfspand of de inrichting van uw tuin met beplanting, Mediterranova beschikt over een zeer ruime ervaring.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRUFAZERO

  Spanje

  Wij zijn producenten, boeren, ondernemers en eigenlijk mensen die een tweede activiteit zijn gestart zodat we de band behouden met onze streek.Het succes van ons project is gebaseerd op onderzoek, we passen innovatieve processen toe, we experimenteren met nieuwe vormen van water geven en kweken en gebruiken de nieuwste technologie voor het bewaren van truffels: ons verpakkingssysteem is uniek in de regio en maakt het mogelijk de organoleptische eigenschappen van de truffels langer te bewaren.

 2. ADOMEX

  Nederland

  Adomex International is specialist in de import en export van alle soorten snijgroen / decoratiegroen. Wij leveren alle populaire soorten snijgroen, zoals ledervaren, phoenix roebelinii, aspidistra en salal, en ook voor alle exclusieve decoratiegroen kunt u bij ons terecht.

 3. DEUS SRL DI VARONE FRANCESCO

  Italië

  De firma Deus s.r.l. is in 2009 opgericht door zijn enige oprichter en beheerder Francesco Varone die er op jonge leeftijd in geslaagd is om in de sector van de groente- en fruithandel in Calabrië een bedrijf te ontwikkelen dat meetelt.

 4. SCHUTTINGBOUW EINDHOVEN

  Nederland

  Schuttingbouw Eindhoven specialist voor het plaatsen van beton & hout betonschuttingen. Verschillende motieven en kleuren beschikbaar tevens verschillende houtsoorten.

 5. TEX-ARTES BVBA

  België

  Groothandel van Levensgrote Polyester Dieren en Tuinbeelden, Koeien, Schapen, Varkens, Ezels, Schildpadden, Geiten, Paarden, Bouddha's, Kippen, ...

 1. GRASZODENKOPEN.NL

  Nederland

  Bij Graszodenkopen.nl is het erg gemakkelijk om graszoden online te kopen. Deze graszoden zijn van een uitstekende kwaliteit. Rechtstreeks uw grasmat kopen bij een teler bespaart u geld

 2. PACKAGING TECHNICS & TRADE INTERNATIONAL

  Nederland

  Het bedrijf PACKAGING TECHNICS & TRADE INTERNATIONAL, is een Distributeur, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële weeginstrumenten, en snoei-installaties. Het is gevestigd in Bleiswijk, Nederland.

 1. MARTJIM FRESH PRODUCE

  Frankrijk

  Het bedrijf MARTJIM FRESH PRODUCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is gevestigd in Etampes, Frankrijk.

 2. COSTIÑA ORGÁNICA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf COSTIÑA ORGÁNICA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, Hydrocultuur - Materialen en benodigdheden, schors voor grondbedekking, Materiaal voor potcultuur, Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, en Hydrocultuur - Materialen en benodigdheden. Het is gevestigd in O Pino (a Coruña), Spanje.

 3. GALEYA

  Wit Rusland

  Het bedrijf GALEYA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren verlichtingssystemen voor de tuinbouw. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 4. HORTALIZAS LAS ADOBERAS S.L.

  Spanje

  Het bedrijf HORTALIZAS LAS ADOBERAS S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is gevestigd in Sanchonuño, Spanje.

 5. GRUPPO MADDALO

  Italië

  Het bedrijf GRUPPO MADDALO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren pindasla. Het is gevestigd in Bellizzi, Italië.

 6. AGRIDEMUR MARKETING S.L.

  Spanje

  Het bedrijf AGRIDEMUR MARKETING S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren spinazie, 新鲜产品进出口运输, en sla. Het is gevestigd in Torre Pacheco, Spanje.

 7. GROSHOP SARL

  Zwitserland

  Het bedrijf GROSHOP SARL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is gevestigd in Moudon, Zwitserland.

 8. O.L.KAR. AGROZOOVET-SERVICE

  Oekraïne

  Het bedrijf O.L.KAR. AGROZOOVET-SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor de gezondheid en de schoonheid van het dier, en voedermeel voor dieren. Het is gevestigd in Vinnitsa, Oekraïne.

 1. HAGEBUTIKKEN AS

  Noorwegen

  Het bedrijf HAGEBUTIKKEN AS, is een Distributeur, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuinaccessoires. Het is gevestigd in Vangsnes, Noorwegen.

 2. ARCTIC TUNNEL

  Noorwegen

  Het bedrijf ARCTIC TUNNEL, is een Distributeur, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren constructie van tunnels. Het is gevestigd in Vangsnes, Noorwegen.

 3. S.E.P.O. SPA

  Italië

  Het bedrijf S.E.P.O. SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw - import-export, Tuinbouw - import-export, export van fruit, verste groenten, en verse groente en fruit. Het is gevestigd in Revello, Italië.

 4. FOUR SEASONS QUALITY

  Nederland

  Het bedrijf FOUR SEASONS QUALITY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is gevestigd in De Kwakel, Nederland.

 5. PLANTEKNO LED GROW LIGHT TECHNOLOGY

  Turkije

  Het bedrijf PLANTEKNO LED GROW LIGHT TECHNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is gevestigd in Arnavutkoy, Turkije.

 6. LECHUGAS

  Spanje

  Het bedrijf LECHUGAS, is een Distributeur, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren sla. Het is gevestigd in Murcia, Spanje.

 7. TRADEVEGETAUX

  Zwitserland

  Het bedrijf TRADEVEGETAUX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren sierplanten voor buiten, heesters voor hagen, en bomen. Het is gevestigd in Martigny, Zwitserland.

 8. GARDEN CLUB

  Oekraïne

  Het bedrijf GARDEN CLUB, is een Distributeur, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is gevestigd in Rivne, Oekraïne.

 9. KAKOGIANNAKIS NURSERIES

  Griekenland

  Het bedrijf KAKOGIANNAKIS NURSERIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren sierplanten, citrusvruchten, olijfbomen, en natuurarchitectuur. Het is gevestigd in Rethimno, Griekenland.

 10. AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwproductie, Import-export - levensmiddelen, Tuinbouw - import-export, handel in groente en fruit, Landbouwproductie, Import-export - levensmiddelen, en Tuinbouw - import-export. Het is gevestigd in Riachos, Torres Novas, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Tuinbouw - import-export - Import export

Aantal resultaten

6.548 Bedrijven