• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • industriële ovens

Resultaten voor

Industriële ovens - Import export

 1. WEISS UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Experts over de hele wereld. Onze oplossingen worden over de hele wereld gebruikt bij onderzoek en ontwikkeling, maar ook bij de productie en kwaliteitsborging van allerlei producten. Onze experts in 22 bedrijven staan voor u klaar in 15 landen en zorgen voor uw optimale ondersteuning en een hoog niveau van operationele beveiliging van uw systemen. De Weiss Technik-bedrijven zijn onderverdeeld in twee divisies: de business unit Environmental Simulation en de business unit Air Solution. Weiss Umwelttechnik is een van de meest innovatieve en belangrijke fabrikanten van milieusimulatiesystemen. Met onze testsystemen kunnen verschillende omgevingsinvloeden over de hele wereld en zelfs daarbuiten in de tijd worden gesimuleerd. Of het nu gaat om temperatuur, klimaat, corrosie, stof of gecombineerde stresstests: Wij hebben een passende oplossing. Wij leveren systemen in alle maten, van serieversies tot klantspecifieke, proces-geïntegreerde systemen

 2. E4E ENGINEERS FOR ENGINEERS GMBH

  Duitsland

  Ervaren en zeer gemotiveerde ingenieurs verkrijgen niet alleen de informatie die u nodig heeft van het wereldwijde product- en procesaanbod voor toepassingen, specificaties, materialen en normen, maar kwalificeren ze (bijv. via referentieverzoeken) bovendien, en presenteren ze vakkundig en duidelijk. De technici van e4e kunnen het gedrag van producten in hun applicaties simuleren en waardevolle inzichten geven in hun compatibiliteit. Een belangrijk onderdeel van ons werk bestaat uit de computerondersteunde functie en prestatieanalyse van componenten, assemblages en systemen. Als partner voor ontwikkelaars en ontwerpers bieden we belangrijke beslissingsondersteunende basissen voor elke besluit. We maken een geoptimaliseerd product, nog voor de bouw van het eerste prototype.

 3. HORO DR. HOFMANN GMBH

  Duitsland

  HORO produceert en verkoopt sinds 1945 verwarmde ovens, droogovens, ultradroogovens en bevochtigingskamers. Of het nu gaat om een kleine verwarmingskast voor het laboratorium of een grote kamer waar overheen gereden kan worden: Wij zijn met name gespecialiseerd in de productie van speciale oplossingen, speciaal afgestemd op uw toepassing! De grootte van onze verwarmingskasten en droogkamers varieert tussen 20 liter, bijvoorbeeld voor het laboratorium, en een volume van enkele m³ voor grote kamers en doorlopende tunnels. De verwarmingskamers bereiken een maximale temperatuur van 650 °C, altijd met een volledige roestvrijstalen voering. De droogprocessen worden continu verder ontwikkeld in termen van procestechnologie, zodat betere droogresultaten kunnen worden bereikt met aanzienlijk verminderde energiebehoeften. Industrie 4.0 - maakt al jaren deel uit van ons programma. Onze apparaatbesturingen hebben een Ethernet-verbinding en dus zijn alle opties voor wereldwijde verbindingen en integratie mogelijk.

 4. REINHARDT GMBH

  Duitsland

  Als een middelgroot bedrijf met haar hoofdkantoor in Villingen-Schwenningen (Zwarte Woud), is Reinhardt GmbH een van 's werelds marktleiders voor thermische technologieoplossingen tot 650°C op het gebied van industriële ovens, warmtebehandeling, coating en slush moulding apparatuur.Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit.Vanaf het eerste gesprek tot aan het voltooide project - we besteden veel aandacht aan de klant en zijn producten.Doelstelling: Advies op ooghoogte in elke situatie, zodat we een duurzame kwaliteit garanderen op het hoogste niveau en aan bijna alle vereisten kunnen voldoen.Meer dan tientallen jaren ervaring spreken voor zich.Deze goed gefundeerde kennis wordt weerspiegeld in elke medewerker en bepaalt beslissend onze acties.Toch houden we niet op.We blijven onze producten ontwikkelen om een van 's werelds marktleiders te blijven.

 5. BTF

  België

  BTF is gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van ovens op maat bestemd voor alle industriële sectoren alsook keramiekovens; onze ovens hebben een temperatuurbereik tot 1800 °C. Ze kunnen ontworpen worden voor een werking met lucht, beschermgassen, onder vacuüm of om speciale warmtebehandelingen uit te voeren zoals het harden, gloeien, ontlaten, smelten, drogen, verouderen, voorverwarmen etc. BTF ontwerpt en fabriceert bovendien ovens op maat voor het uitvoeren van brandweerstandsproeven op materialen. Wij begeleiden zowel bedrijven op het gebied van R&D als erkende laboratoria. Deze ovens, uitgerust met ons eigen besturingssysteem en systeem voor het inzamelen van gegevens, maken tests mogelijks volgens diverse normen (EN-1363-1; EN-1363-2; ASTM-E119; UL-263; BS-476-20; HCM; RWS). Wij staan in voor het onderhoud, de reparatie en vernieuwing van ovens van alle merken, leveren onderdelen zoals thermo-elementen, regelaars, isolatiemateriaal en/of vuurvast materiaal, draadgewonden weerstanden of gepantserde weerstanden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. THERMOMELT SRL

  Italië

  Thermomelt ontwerpt, fabriceert en levert bedrijfsklare elektrische boogovens en EAF-EBT. De firma ontwikkelt, bouwt en installeert tevens panovens, torens voor panovens, transportwagentjes voor panovens, installaties voor vacuüm/ontgassing VD-VOD, koeltorens alsmede alle nodige werktuigen voor de staalfabrieken. Thermomelt heeft specialisten op dit gebied in dienst die meer dan tien jaar ervaring ten dienste stellen van utramoderne uitrustingen voor staalfabrieken. De tot nu verkregen uitmuntende resultaten stellen Thermomelt in staat zich te positioneren als een betrouwbare marktleider op de nationale en internationale markt.

 2. FOURS HC

  België

  FOURS HC houdt zich bezig met onderzoek, ontwerp en de vervaardiging van allerlei soorten industriële ovens op stroom of op gas. Onze ovens worden op maat gemaakt, van enkele kubieke decimeters tot enkele kubieke meters, temperatuur van 0 °C tot 1800 °C. Wij bouwen ovens zowel voor ambachtslieden als voor de industrie, bijvoorbeeld glasblazerij, metaalbewerking, aardewerk. De opdrachten worden dus specifiek behandeld aan de hand van de nodige thermische specificaties die van toepassing zijn op uw werkzaamheden (drogen, smelten, harden, emailleren).

 3. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

  Italië

  Eurotec Riga International is gevestigd in Lana in de provincie Bolzano, via Bottai, 9/1. Het bedrijf doet al meer dan veertig jaar onderzoek naar en levert innovatieve technologieën voor de professionele catering. Vandaag is het bedrijf een leider in de sector en levert magnetronovens, inductiekookplaten en pizzaovens in heel Italië en daarbuiten.

 4. ENA ELEKTROTECHNOLOGIEN UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

 5. KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. LÖCHER INDUSTRIEOFEN- U. APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

 2. CONTHERMO GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. AVION EUROPA GMBH & CO KG

  Duitsland

 2. ROTA MACHINERY MANUFACTURING CONTRACTING

  Turkije

 3. CD AUTOMATION

  Italië

 4. LCM GERARD PROTAT

  Frankrijk

 5. HEATEQ OFENANLAGENBAU

  Duitsland

  Onze services in constructie (2-3D) en complete levering op de volgende gebieden zijn: Industriële ovenbouw- sluitgastechniek, Industriële drogers, bouw (2-3), gasbranders, WKK's, vacuümsystemen. Onze diensten: Opstellen van specificaties voor exploitanten van nieuwe installaties en conversies van industriële ovenconstructies, industriële drogers, inertgassystemen, projectverwerving voor fabrikanten en leveranciers op het gebied van industriële ovenbouw, beschermende gastechnologie, vacuümtechnologie en industriële droging, engineering van complete systemen als 3D-constructie en de realisatie ervan tot aan de acceptatie en overdracht. Ontwikkeling van componenten voor speciale toepassingen evenals compleet nieuwe installaties. Toepassingen zijn bijvoorbeeld: Pyrolyse (TNV, RNV-draaibuistechniek) industriële drogers (atmosferische drogers, beschermende gasdrogers, vacuümdrogers op het gebied van stukgoederen, riemen en speciale gevallen), vacuümtechnologie (pompfasen voor vacuümdrogen, impregneren, vacuümovens) cementfabriekstechnologie

 6. FCT SYSTEME GMBH

  Duitsland

  We plannen sinterfabrieken op hoge temperatuur en voltooien productieconcepten met geavanceerde technologieën voor u.Daarnaast ondernemen we ook projecten voor kant-en-klare-installaties.Van planning tot implementatie bieden wij knowhow van "de grondstof tot kant-en-klare componenten" voor "kant-en-klare-installaties".U hebt het idee voor het product - wij voeren het consistent uit en ondersteunen u tot de uitwerking van de serieproductie.Onze uitgebreide en diepgaande ervaring op alle gebieden van hoogwaardige materialen en technische keramiek is uw voordeel.Ons technisch centrum met relevante faciliteiten voor serieproductie staat tot uw beschikking voor productontwikkeling en OEM-productie.

 7. LEVANT RUS LLC

  Rusland

  De firma Lewant is een ervaren fabrikant van bakkerijovens en uitrustingen uit Armavir (Rusland). De Lewant ovenfabriek produceert ovens met draaibare rekken: diesel- en gasovens; elektrische ovens; bakplaatrekken ontworpen voor bakplaten van 600×800, 600×400 en 600×1100 mm. De 2.000 mm hoge bakkamers bieden ruimte voor 20 bakplaten, waardoor het prestatievermogen 22% hoger is. Lewant verzorgt de installatie, inbedrijfstelling en aanpassing van de ovens; biedt zijn klanten 24u/dag technische ondersteuning en een spoedeisende garantiedienst op locatie voor service en reparatie van ovens. Lewant is gefocust op de hoogste bakkwaliteit, maximaal energierendement en duurzaamheid en maakt daarom geen gebruik van componenten van Chinese herkomst. Alle componenten van commercieel geproduceerde gas- en elektrische ovens zijn ontworpen voor heavy-duty dag en nacht functionerende industriële ovens met een levensduur van ten minste 20 jaar. Lewant geeft 3 jaar garantie op alle uitrustingen, 5 jaar garantie op de warmtewisselaars en een levenslange garantie op het ovenlichaam.

 8. SERMAC SRL FORNI INDUSTRIALI

  Italië

  Elektrische industriële ovens, ontwerp en bouw van industriële ovens, speciale ovens op aanvraag. Het meest uitgebreide assortiment elektrische industriële ovens voor temperaturen tussen 40 °C en 1300 °C. Custommade service voor het huren van ovens, technische bijstand voor klanten bij hun keuze van een oven die aan hun eisen voldoet, onderhoud en technische bijstand door hoog gespecialiseerd personeel, regelmatige, geprogrammeerde onderhoudsbeurten.

 1. JIYUAN XIANGHE METALLURGICAL FORGING MACHINERY CO., LTD

  China

 2. BORTEK

  Oekraïne

 3. GLOBECORE

  Verenigde Staten

 4. INSERTEC- INGENIERÍA Y SERVICIOS TÉCNICOS, S.A

  Spanje

 5. EISENMANN THERMAL SOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. TAVENGINEERING

  Italië

 7. HEAT CONCEPT

  Frankrijk

 8. BILMAK MAKINA

  Turkije

 9. REPARACIONES FRYCOLASAT .S.L

  Spanje

 10. IZERMAK SALIERI

  Turkije