• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • industriële packaging

Resultaten voor

Industriële packaging - Import export

 1. KARE-PACK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Kare Pack is een milieuvriendelijke en veilige producent van verpakkingsmaterialen uit Turkije.Wij vervaardigen hoogwaardige papieren schalen met papier van topkwaliteit.Met alle nodige gezondheidscertificaten, waaronder BRC, worden onze schalen wereldwijd gebruikt. Ingesloten vindt u ze als bijlage.Wij kunnen alle soorten van uw drukwerk vereisten op onze schalen beantwoorden. Met onze perfect passende deksels zult u zeer tevreden eindklanten hebben. Wij hanteren zeer concurrerende prijzen en levertijden.Onze basisfilosofie is 100% klanttevredenheid; Daarom vernieuwen wij ons bij Kare Pack voortdurend door de technologie op de voet te volgen om onze gewaardeerde klanten kwalitatief betere en robuustere producten aan te bieden, met een bijzondere aandacht voor het design. Aarzel niet om contact op te nemen voor al uw vragen.Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

  Website Open In New icon
 2. IZOL LUXURY PACKAGING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Onze firma is opgericht in 1977 en legde zo de basis van zijn hoofdproductie met kartonnen dozen. Vandaag bekend als Izol Luxury packaging, bieden wij onze klanten unieke verpakkingsontwerp oplossingen met 43 jaar ervaring in deze sector. Wij bieden ons breed assortiment van producten en vakkennis aan vele activiteitssectoren: • Cosmetica • Sieraden • Textiel • Confectiekleding • Voeding • Glaswerk • E-Commerce • Detailhandel • Industrie • Geschenken en veel meer! Bij Izol Luxury packaging luisteren wij naar behoeftes van onze klanten en werken zij aan zij om onze producten te leveren. Onze doelstellingen voor correcte verpakking zijn de vermindering van verpakkingsafval, van kosten, het voorstellen van nieuwe grondstoffen, in lijn te blijven met de belangrijkste verpakkingstrends en de vraag te combineren met de beste productietechnieken! Wij hebben een zeer uitgebreid portfolio met onder meer: -Stijve dozen, -Vouwbare dozen, -Kraftpapier verpakking, -Luxe verpakking, -Cosmetica verpakking, -Stijve magnetische dozen, -Verzendingsdozen, -Industriële verpakking, -Verpakking voor afhaalmaaltijden en veel meer, zoals u zult kunnen zien op onze website! Onze onderneming houdt zich bezig met de productie van verpakkingen, met veel verschillende productieprocessen onder één dak; wij vervaardigen veel verschillende producten, van hard karton tot luxe handgemaakte verpakking tot vouwbare dozen versterkt met karton en golfkarton. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. ENGI TECHNOLOGIES SRL

  Italië

  Al jarenlang staat Engi Technologies zijn klanten ten dienste met zijn professionalisme en de betrouwbaarheid van het ontwerp en de bouw van machines en verpakkingslijnen. Het bedrijf produceert: machines voor de vervaardiging van gebak, machines voor palettiseren, verpakkingen, en produceert het specifieke machines op aanvraag van de klant.

 4. SOLPRINT

  Spanje

  Kwaliteit, service, solvabiliteit, innovatie.

 5. BRB BEST RELIURE BELKHOUJA SARL

  Tunesië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SALARDI SISTEMI SRL SOCIO UNICO

  Italië

 2. SEYZER MAKINA

  Turkije

 3. SACOSDEALGODON.COM

  Spanje

 4. PLÁSTICOS VIDAL S.L.

  Spanje

 5. PACKAGING INNOVATIONS

  Verenigd Koninkrijk

 1. SINTOCHEM S.R.L.

  Italië

 2. ROTOLPACK S.R.L.

  Italië

 3. ISI PLAST S.P.A.

  Italië

 4. ULMA PACKAGING

  Frankrijk

 5. NOVAPACKSUD S.R.L.

  Italië

 6. BLU PLAST SRL

  Italië

 7. OZKA AMBALAJ KAGIT PLASTIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

 8. MONA LISA

  België

 9. CMAS

  Frankrijk

 10. ITAL-SHOP DI BRUNO MICHELE

  Italië

 1. LOGO GRAMMA PRINTING SOLUTIONS S.A.

  Griekenland

 2. EST PACK

  Frankrijk

 3. SCATOLIFICIO MAX BOX SRL

  Italië

 4. LECA GRAPHICS

  Spanje

 5. WERIT UK LTD.

  Verenigd Koninkrijk

 6. EUROEMBALAJE

  Spanje

 7. VF CONDITIONNEMENT

  Frankrijk

 8. IMBALLPACKAGING

  Italië

 9. DANIILIDIS PLASTICS PC

  Griekenland

 10. ROTECH MACHINES LTD

  Verenigd Koninkrijk