• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • industriële packaging

Resultaten voor

Industriële packaging - Import export

 1. BERGAMA PLASTIK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Met meer dan 50 jaar ervaring is Bergama Plastik een toonaangevende producent van verpakkingen in Turkije. Wij zijn een gevestigde marktleider, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Bergama-Izmir (Turkije) en die een productiecapaciteit van 10.000 ton per jaar heeft. Onze fabriek heeft een indrukwekkende binnenoppervlakte van 9.000 m2 en een grote buitenoppervlakte van 28.000 m2. We behoren in het bijzonder tot een kleine selecte groep van bedrijven die PP-, IML- en PS-producten (spuitgieten, thermovormen en blaasvormen) vervaardigen. Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder: Producten van kristalglas: Hoekige producten, ronde producten, schalen en speciale producten. PP- en IML-verpakkingsproducten: Hoekige en ronde PP- en IML-varianten Wegwerpartikelen: Glaswerk, bekers, bestek, kommen en borden Petpotten: Hoekige en ronde varianten Divider- en thermovormproducten: Hoekige en ronde varianten Honingpotten en -flessen We zijn erg trots op onze functionele, innovatieve en creatieve oplossingen voor uiteenlopende branches. Bergama Plastik bedient klanten op vier continenten en in meer dan 50 landen en is uitgegroeid tot een wereldleider in harde verpakkingen. Onze omvangrijke faciliteiten omvatten een R&D-centrum en een volledig uitgeruste productieplant, zodat we een grote verscheidenheid aan harde verpakkingen kunnen produceren. Wij zijn gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 2. KARE-PACK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Kare Pack is een milieuvriendelijke en veilige producent van verpakkingsmaterialen uit Turkije.Wij vervaardigen hoogwaardige papieren schalen met papier van topkwaliteit.Met alle nodige gezondheidscertificaten, waaronder BRC, worden onze schalen wereldwijd gebruikt. Ingesloten vindt u ze als bijlage.Wij kunnen alle soorten van uw drukwerk vereisten op onze schalen beantwoorden. Met onze perfect passende deksels zult u zeer tevreden eindklanten hebben. Wij hanteren zeer concurrerende prijzen en levertijden.Onze basisfilosofie is 100% klanttevredenheid; Daarom vernieuwen wij ons bij Kare Pack voortdurend door de technologie op de voet te volgen om onze gewaardeerde klanten kwalitatief betere en robuustere producten aan te bieden, met een bijzondere aandacht voor het design. Aarzel niet om contact op te nemen voor al uw vragen.Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

 3. IZOL PACK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Izol PACK is opgericht in 1977 en is sindsdien een baanbrekende producent van luxe hardkartonnen dozen en vouwdozen. Met 45 jaar branche-ervaring zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van verpakkingsoplossingen met een uniek ontwerp. Onze deskundigheid strekt zich uit tot sectoren zoals cosmetica, sieraden, textiel, confectiekleding, voeding, glaswerk, e-commerce en detailhandel. Klanttevredenheid staat bij ons helemaal bovenaan. We luisteren actief naar de behoeften van onze klanten en werken nauw met hen samen aan uitstekende producten. Ons uitgebreide productassortiment omvat luxe hardkartonnen dozen, zoals sieradendozen, geschenkdozen, reclamedozen en industriële dozen. Daarnaast leveren we vouwdozen die geschikt zijn voor cosmetica, sieraden, industriële toepassingen, kraftdozen, e-commerceverpakking, reclameartikelen, geschenkdozen, verpakking voor textiel en kleding, flessendozen, sushidozen, takeawaydozen, pizzadozen en fastfoodverpakking. Bovendien leveren we papieren en kartonnen tassen voor verschillende verpakkingsbehoeften. De ultramoderne productiefaciliteit van Izol PACK stelt ons in staat een grote verscheidenheid aan bedrukkingsdiensten te leveren, waaronder offsetbedrukking, bedrukking en versiering met folie en zeefdrukken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst bij uw verpakkingsbehoeften!

 4. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Bij Temas Group Export Partners stellen we bedrijven in staat succesvol te worden op de wereldmarkt door voor hen nieuwe exportklanten te vinden, leads te genereren en hun export te ontwikkelen. Ons zorgvuldig ontworpen aanbod van services zorgt ervoor dat onze gewaardeerde klanten iets unieks en indrukwekkends ervaren. Met onze originele en indrukwekkende audiocontentcreatie, doeltreffende SEO-services en inzichtelijke social media-consultancy, zorgen we voor meer verkoop en vergroten we de zichtbaarheid van uw merk, waardoor uw bedrijf succesvol wordt. Ons uitgebreide productassortiment voorziet in diverse behoeften en biedt onder andere textielproducten, medische apparatuur, allerlei soorten machines, machinebouw & industrie - apparatuur, landbouwproducten, chemische producten, plastic producten, wegwerptafelgerei, verpakkingsoplossingen, fruit en groenten, landbouwproducten en laserbewerking. Verdiept u zich in onze website en ontdek alle mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn. Bij Temas Group Export Partners staat klanttevredenheid centraal bij alles wat we doen. Ons ervaren team is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service op maat van uw specifieke wensen. Door gebruik te maken van onze expertise in het vinden van nieuwe klanten, het genereren van leads en het stimuleren van exportontwikkeling, bieden we ondersteuning van onschatbare waarde om uw bedrijfsactiviteiten te verbeteren en uit te breiden, zodat uw doelen worden bereikt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. VERPET S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VERPET S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen, Kabelmontage, Verpakkingen, mechanische machinale bewerking, conditioneren en verpakking, Automotive, Voertuigenleidingen, automobielindustrie, en assemblage en bewerking voor de industrie. Het is gevestigd in Náchod, Tsjechische Rep..

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BEDAYA PACKING

  Egypte

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEDAYA PACKING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier voor de verpakkingsindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking volgens specificatie - ondernemingen, Verpakkingen, verpakking van golfkarton, Verpakking volgens specificatie - ondernemingen, pizzadozen, Verpakkingen, dozen voor verpakking, industriële packaging, en producten van papier en karton. Het is gevestigd in Cairo, Egypte.

 2. ENGI TECHNOLOGIES SRL

  Italië

  Al jarenlang staat Engi Technologies zijn klanten ten dienste met zijn professionalisme en de betrouwbaarheid van het ontwerp en de bouw van machines en verpakkingslijnen. Het bedrijf produceert: machines voor de vervaardiging van gebak, machines voor palettiseren, verpakkingen, en produceert het specifieke machines op aanvraag van de klant.

 3. PAPERCUSHION

  Nederland

  PaperCushion by Haf Holland is easy to use equipment for the production of truely ecologic inner packaging, end caps, corner protectors: safe, cost effective, environment friendly! A range of equipment, for both packaging producers or to be placed at the assembly/production line.

 4. SOLPRINT

  Spanje

  Kwaliteit, service, solvabiliteit, innovatie.

 5. SEYZER MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf SEYZER MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Palettiseermachines, industriële packaging, Palettiseermachines, automatische verpakkingslijn, en FFS verpakking. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. SALARDI SISTEMI SRL SOCIO UNICO

  Italië

  Het bedrijf SALARDI SISTEMI SRL SOCIO UNICO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriecomplexen - ontwerp. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, industriële packaging, ontwerp van installaties voor opslag van goederen, en Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 2. SACOSDEALGODON.COM

  Spanje

  Het bedrijf SACOSDEALGODON.COM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingbenodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederenbeurzen, tweedehandse jutezakken, industriële packaging, tas van stof, en Goederenbeurzen. Het is gevestigd in Palamos, Spanje.

 1. ITAL-SHOP DI BRUNO MICHELE

  Italië

  Het bedrijf ITAL-SHOP DI BRUNO MICHELE, is een Distributeur, en actief in de sector Dozen - karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakken - kunststof, industriële packaging, etiketten voor kleding, Kunststof kleerhangers, en Zakken - kunststof. Het is gevestigd in Alberobello, Italië.

 2. BLU PLAST SRL

  Italië

  Het bedrijf BLU PLAST SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële packaging, packaging voor levensmiddelen, soepele verpakkingen van polyethyleen, en Plasticfolie voor verpakkingen. Het is gevestigd in Pagani, Italië.

 3. DOW PORTUGAL - PRODUTOS QUÍMICOS, SOCIEDADE UNIPESSOAL, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf DOW PORTUGAL - PRODUTOS QUÍMICOS, SOCIEDADE UNIPESSOAL, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële packaging. Het is gevestigd in Estarreja, Portugal.

 4. OZKA AMBALAJ KAGIT PLASTIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf OZKA AMBALAJ KAGIT PLASTIK SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plastic verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtkussenfolie, industriële packaging, en verpakkingen. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 5. ROTOLPACK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ROTOLPACK S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleefband. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedrukte verpakkingsbanden, industriële packaging, en verpersoonlijking van producten. Het is gevestigd in Malnate, Italië.

 6. PLÁSTICOS VIDAL S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PLÁSTICOS VIDAL S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële packaging, en packaging voor levensmiddelen. Het is gevestigd in L'olleria, Spanje.

 7. SINTOCHEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SINTOCHEM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie - basisproducten en afgeleide producten, Chemie - basisproducten en afgeleide producten, packaging voor levensmiddelen, industriële packaging, en inkten voor drukkerijen. Het is gevestigd in Bresso, Italië.

 8. NOVAPACKSUD S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NOVAPACKSUD S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de landbouw- en levensmiddelenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren packaging voor levensmiddelen, industriële packaging, en packaging en etiketten. Het is gevestigd in Vittoria, Italië.

 1. EVOLUPACK LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Het bedrijf EVOLUPACK LUXEMBOURG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conceptie van packaging, Opslag en overslag, Conceptie van packaging, Opslag en overslag, packaging voor levensmiddelen, en industriële packaging. Het is gevestigd in Steinfort, Luxemburg.

 2. WERIT UK LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WERIT UK LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële packaging, en plastic pallets. Het is gevestigd in Irlam, Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 3. SCATOLIFICIO MAX BOX SRL

  Italië

  Het bedrijf SCATOLIFICIO MAX BOX SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier en karton - afgewerkte producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren papierwaren voor tentoonstelling, dozen voor voedingsmiddelen, en industriële packaging. Het is gevestigd in Castelfidardo, Italië.

 4. MONA LISA

  België

  Het bedrijf MONA LISA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reclamecreatie - grafische ontwerpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conceptie van packaging, Conceptie van packaging, packaging design, industriële packaging, en Packaging - conceptie. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 5. LECA GRAPHICS

  Spanje

  Het bedrijf LECA GRAPHICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conceptie van packaging. Het is tevens aanwezig in de sectoren luxe verpakking, packaging voor cosmetica, industriële packaging, en packaging voor levensmiddelen. Het is gevestigd in San Fernando De Henares, Spanje.

 6. LOGO GRAMMA PRINTING SOLUTIONS S.A.

  Griekenland

  Het bedrijf LOGO GRAMMA PRINTING SOLUTIONS S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële packaging. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 7. PACKAGING INNOVATIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PACKAGING INNOVATIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - maatwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële packaging. Het is gevestigd in Sittingbourne, Verenigd Koninkrijk.

 8. ISI PLAST S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ISI PLAST S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plastic verpakkingen, Plastic verpakkingen, industriële packaging, packaging voor levensmiddelen, en plastic schaaltjes. Het is gevestigd in Correggio, Italië.

 9. EUROEMBALAJE

  Spanje

  Het bedrijf EUROEMBALAJE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren champignonlinten, industriële packaging, en accessoires voor verpakkingen van kunststof. Het is gevestigd in Montcada i Reixac, Spanje.

 10. FIS - FOURNITURE INDUSTRIE SERVICE

  Frankrijk

  Het bedrijf FIS - FOURNITURE INDUSTRIE SERVICE, is een Distributeur, en actief in de sector Verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële packaging, en Luchtkussenfolie. Het is gevestigd in Montivilliers, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis