• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • industriële packaging

Resultaten voor

Industriële packaging - Import export

 1. KARE-PACK

  Turkije

  Kare Pack is een milieuvriendelijke en veilige producent van verpakkingsmaterialen uit Turkije.Wij vervaardigen hoogwaardige papieren schalen met papier van topkwaliteit.Met alle nodige gezondheidscertificaten, waaronder BRC, worden onze schalen wereldwijd gebruikt. Ingesloten vindt u ze als bijlage.Wij kunnen alle soorten van uw drukwerk vereisten op onze schalen beantwoorden. Met onze perfect passende deksels zult u zeer tevreden eindklanten hebben. Wij hanteren zeer concurrerende prijzen en levertijden.Onze basisfilosofie is 100% klanttevredenheid; Daarom vernieuwen wij ons bij Kare Pack voortdurend door de technologie op de voet te volgen om onze gewaardeerde klanten kwalitatief betere en robuustere producten aan te bieden, met een bijzondere aandacht voor het design. Aarzel niet om contact op te nemen voor al uw vragen.Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

 2. IZOL PACK

  Turkije

  Onze firma is opgericht in 1977 en legde zo de basis van zijn hoofdproductie met kartonnen dozen. Vandaag bekend als Izol Luxury packaging, bieden wij onze klanten unieke verpakkingsontwerp oplossingen met 43 jaar ervaring in deze sector. Wij bieden ons breed assortiment van producten en vakkennis aan vele activiteitssectoren: • Cosmetica • Sieraden • Textiel • Confectiekleding • Voeding • Glaswerk • E-Commerce • Detailhandel • Industrie • Geschenken en veel meer! Bij Izol Luxury packaging luisteren wij naar behoeftes van onze klanten en werken zij aan zij om onze producten te leveren. Onze doelstellingen voor correcte verpakking zijn de vermindering van verpakkingsafval, van kosten, het voorstellen van nieuwe grondstoffen, in lijn te blijven met de belangrijkste verpakkingstrends en de vraag te combineren met de beste productietechnieken! Wij hebben een zeer uitgebreid portfolio met onder meer: -Stijve dozen, -Vouwbare dozen, -Kraftpapier verpakking, -Luxe verpakking, -Cosmetica verpakking, -Stijve magnetische dozen, -Verzendingsdozen, -Industriële verpakking, -Verpakking voor afhaalmaaltijden en veel meer, zoals u zult kunnen zien op onze website! Onze onderneming houdt zich bezig met de productie van verpakkingen, met veel verschillende productieprocessen onder één dak; wij vervaardigen veel verschillende producten, van hard karton tot luxe handgemaakte verpakking tot vouwbare dozen versterkt met karton en golfkarton. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. ULAS ISTANBUL FOOD PACKAGING

  Turkije

  ULAS GROUP is een toonaangevend voedselverpakkingsbedrijf met een krachtige aanwezigheid op de Franse en Europese markt. Onze bedrijfsruimte beslaat een totaal oppervlak van 5.000 m², inclusief een afgesloten zone van 2.700 m² voorzien van alle nodige uitrustingen en logistieke voertuigen. Onze ultramoderne, stofvrije ateliers produceren hoogwaardige papierproducten en dozen zoals burgerboxen, kipdozen, slakommen, lunchboxen, vleeswarenboxen, soepkommen, kartonnen deksels, rietjes en meer. Wij bieden uiteenlopende voedselverpakkingsdiensten voor bedrijven overal ter wereld. Wij bieden tevens verpakkingsoplossingen op maat, en onze interne R&D afdeling kan snel de door onze klanten gewenste verpakkingsprocessen uitwerken. Bij ULAS GROUP, stellen wij kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit en doeltreffendheid voorop om de verwachtingen van de klant zelfs te overstijgen. Onze kracht schuilt in optimale flexibiliteit, zodat wij snel op de veranderingen van de markt en de vragen van de klant kunnen reageren en direct nieuwe bedrijfsprocesen door kunnen voeren. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. BEDAYA PACKING

  Egypte

 5. ENGI TECHNOLOGIES SRL

  Italië

  Al jarenlang staat Engi Technologies zijn klanten ten dienste met zijn professionalisme en de betrouwbaarheid van het ontwerp en de bouw van machines en verpakkingslijnen. Het bedrijf produceert: machines voor de vervaardiging van gebak, machines voor palettiseren, verpakkingen, en produceert het specifieke machines op aanvraag van de klant.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SOLPRINT

  Spanje

  Kwaliteit, service, solvabiliteit, innovatie.

 2. SEYZER MAKINA

  Turkije

 3. SALARDI SISTEMI SRL SOCIO UNICO

  Italië

 4. SACOSDEALGODON.COM

  Spanje

 5. PLÁSTICOS VIDAL S.L.

  Spanje

 1. ITAL-SHOP DI BRUNO MICHELE

  Italië

 2. SCATOLIFICIO MAX BOX SRL

  Italië

 1. MONA LISA

  België

 2. ROTOLPACK S.R.L.

  Italië

 3. NOVAPACKSUD S.R.L.

  Italië

 4. SINTOCHEM S.R.L.

  Italië

 5. ISI PLAST S.P.A.

  Italië

 6. ULMA PACKAGING

  Frankrijk

 7. OZKA AMBALAJ KAGIT PLASTIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

 8. LECA GRAPHICS

  Spanje

 1. LOGO GRAMMA PRINTING SOLUTIONS S.A.

  Griekenland

 2. BLU PLAST SRL

  Italië

 3. PACKAGING INNOVATIONS

  Verenigd Koninkrijk

 4. WERIT UK LTD.

  Verenigd Koninkrijk

 5. IMBALLPACKAGING

  Italië

 6. VF CONDITIONNEMENT

  Frankrijk

 7. NANUK EU BV

  Nederland

 8. DANIILIDIS PLASTICS PC

  Griekenland

 9. EUROEMBALAJE

  Spanje

 10. ROTECH MACHINES LTD

  Verenigd Koninkrijk