• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ingenieursbureaus - industrie

Resultaten voor

Ingenieursbureaus - industrie - Import export

 1. LE SUR MESURE INDUSTRIEL

  Frankrijk

  LE SUR-MESURE INDUSTRIEL, opgericht in 1991, is gespecialiseerd in technische engineering, innovatie en ontwikkeling van speciale machines voor de industrie. Ons vak bestaat erin, oplossingen te vinden om productiemiddelen te verbeteren of om nieuwe productiemiddelen te ontwerpen, afhankelijk van de problemen of technische eisen van de klanten. Onze aanpak begint met de objectieve analyse van de technische eisen en eindigt met de indienststelling van de uitrustingen. Hierbij zijn diverse fasen betrokken: berekeningen, CAD-modelvorming, 3D-beelden, plannen en schema's, assemblage en tests. Wij zijn actief in diverse sectoren en bouwen apparatuur voor het assembleren, bewerken, verpakken, meten en controleren. De projecten worden op maat uitgevoerd, vaak in een vertrouwelijke context en altijd met een resultaatsverplichting. Ons multidisciplinair team staat tot uw dienst om nauw samen te werken met uw afdelingen R&D, methode, productie en maintenance, om een efficiënt resultaat te bereiken.

 2. KASAG SWISS AG

  Zwitserland

  KASAG is een middelgrote industriële onderneming in Langnau in het Zwitserse Emmental. Sinds 1929 biedt de firma in de regio werk aan gekwalificeerde vakmensen. In dit prachtige heuvellandschap in het kanton Bern wordt niet alleen de overal bekende gatenkaas geproduceerd; hier zijn ook talrijke innovatieve firma's actief die een uitstekende naam hebben opgebouwd. KASAG is daar een van. Ontwerp en fabricage van apparaten, reservoirs, drukvaten, warmtewisselaars, colonnes, bouwgroepen, etc. voor de chemische en farmaceutische industrie, en voor de bio- en levensmiddelen- en milieutechniek. Engineering en bouw van batch-kookinstallaties voor de productie van vruchtgrondstoffen, confituren, jam, sauzen, groente en andere voedingsmiddelen. Engineering van installaties voor de warmteterugwinning uit afvalwatersystemen, en de productie en montage van kanaalwarmtewisselaars voor diverse kanaalvormen.

 3. DAS TECH SOLUTIONS

  Spanje

  Bij Das Tech Solutions ontwerpen en vervaardigen we materiaal voor het drogen, dehydrateren en harden. Als onze apparatuur wordt getekend en vervaardigd volgens de modernste criteria van efficiëntie, duurzaamheid, lage onderhoudskosten en maximale rentabiliteit.

 4. GERDOM INGENIEURS

  België

  Gerdom Ingénieurs, opgericht in Brussel in 1926, ontwikkelt oplossingen op maat voor uw behoeften op het gebied van kwaliteitscontrole. Gerdom Ingénieurs biedt apparatuur voor het meten van mechanische eigenschappen van materialen en controlesystemen voor afgewerkte producten. De onderneming ontwikkelt ook apparatuur voor laboratoria die aan bijzondere specificaties voldoen. Gerdom Ingénieurs biedt ook opleidingen voor het gebruik van de apparatuur en een klantenservice.

 5. BC INGENIERIE

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TECSUP

  Frankrijk

 2. CMS AUTOMATISME

  Frankrijk

 3. ICS ENGINEERING GMBH

  Duitsland

 4. DRS3 – STRÖMUNGSBERECHNUNG UND SIMULATION E. U.

  Oostenrijk

 5. LINABLU

  Frankrijk

 1. AFP GEBÄUDETECHNIK - ARNOLD FISCHER PLANUNGSBÜRO

  Duitsland

 2. HOME EVOLUTION GMBH

  Duitsland

 1. FT-TEC GMBH

  Oostenrijk

 2. ARMBRUSTER MULLER

  België

 3. START PROJECT ENGINEERING SRL

  Italië

 4. GABRIELE PIRINO

  Italië

 5. PRINT LAYOUT TECHNIEK BV

  Nederland

  Print - Layout - Techniek BV is in 1988 in Nieuwkoop van start gegaan en is een ontwerp-/adviesbureau met een zeer compleet dienstenpakket op het gebied van printed circuit boards (printplaten), flex en flex-rigid PCB's voor professionele elektronica. Of het nu gaat om een perfecte layout van een nieuw ontwerp, herontwerp van een bestaande print en/of schakeling, printleveringen, componenteninkoop van bestaande of nieuwe projecten of de begeleiding van kladschema tot en met een geassembleerd eindproduct, u bent bij PLTc verzekerd van maatwerk en een klantvriendelijke benadering. Met meer dan 30 jaar ervaring, hebben wij een zeer uitgebreide en gedegen kennis opgebouwd van PCB ontwerp voor elektronicatoepassingen in verschillende marktsegmenten.

 6. AGIDENS

  België

  We dragen, via een nauwe samenwerking met onze klanten, bij aan de veiligheid van patiënten en consumenten. Onze lange ervaring en grondige knowhow inzake diverse sectors van de biowetenschappen stellen ons in staat onze klanten te ondersteunen met GxP advies en duurzame automatiseringsoplossingen. We verzorgen: - Proces ontwerp & engineering - Bouw & Automatisering- GxP naleving (Kwalificatie & validatie dragers). Agidens verbetert de efficiëntie, de betrouwbaarheid, de kwaliteit en de veiligheid van installaties en procedures.

 7. DE SMET ENGINEERS & CONTRACTORS

  België

  De Smet Engineers & Contractors is een Belgisch Engineering, Procurement and Construction bedrijf dat internationaal bekend is en dat gespecialiseerd is in de agro-industrie, in het bijzonder in de sectoren suiker en plantaardige olie, biobrandstoffen en milieuvriendelijke chemie, waaraan het geïntegreerde diensten ter beschikking stelt op het gebied van engineering, aanleveren van uitrustingen en bouwwerken, in de vorm van een enig contract. DSEC is uw bevoorrechte partner voor het ONTWERP en de BOUW op de volgende gebieden: - suiker en bio-ethanol: suikerfabrieken, suikerraffinaderijen, doorverkoop van suiker, ethanolfabrieken en fabrieken die energie produceren op basis van biomassa. - plantaardige olie en meel: eenheid voor de extractie en de raffinage van plantaardige oliën, productie-eenheid voor biodiesel. - bio-producten: biochemische complexen en productie-eenheden voor biomassa uit cellulose. agro-chemie: Productie-eenheid voor meststoffen en fytosanitaire producten.

 8. INVER GMBH

  Duitsland

  Ons studiebureau houdt zich voornamelijk bezig met de inkoop en distributie van industriële producten die uitleg behoeven en werd opgericht in 1977. Ons werk richt zich op procestechniek, vooral in fabrieken en aggregaten voor de opwekking van stoom, warmte en elektriciteit. Door ervaren ingenieurs en de nauwe samenwerking met andere ingenieursbureaus zijn wij in staat om de volgende diensten te verrichten: Uitvoeringen en winstgevendheidsberekeningen, ontwerp en planning van installaties en overleg in goedkeuringsprocedures. We helpen ook bij het beoordelen en realiseren van fondsen om investeringsprojecten te financieren. Deze fondsen kunnen worden verstrekt op EU-, federaal of staatsniveau.

 1. DEUTRONIC ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

  Deutronic levert wereldwijd technologisch vooraanstaande oplossingen aan de industrie. Als specialist voor vermogenselektronica ontwerpt, ontwikkelt en produceert Deutronic innovatieve oplossingen met superieure meerwaarde. Hierbij profiteren onze klanten van alle voordelen van een middelgrote hightech-onderneming die door de eigenaar wordt geleid. Als technologie- en marktleider voor automotive-acculaadsystemen worden deze wereldwijd bij toonaangevende automobielfabrikanten in de productie, de werkplaatsen en in de showroom gebruikt. Deutronic ontwerpt en realiseert toepassingsspecifieke speciale apparaten en klantindividuele oplossingen. Het eigen onderzoekscentrum voor energieopslagtechniek onderzoekt systematisch het gedrag van energieopslagsystemen. De onderzoeksresultaten vormen de basis voor een optimale bedrijfsvoering. Het accent ligt primair in de optimalisatie van accusparende oplaadstrategieën in de toepassing. Dit resulteert in een omvangrijke knowhow op het gebied van de acculaadtechniek.

 2. POWER PIPE FRANCE

  Frankrijk

  De Power-Pipe™ is een warmterecuperator voor afvalwater. Door zich direct te installeren in het verlengde van de afvoerpijp van het afvalwater, brengt de Power-Pipe™ de calorieën van afvalwater over op het koude water bij de ingang van het heetwatertoestel en de mengkraan van de douche. Power-Pipe™ werd speciaal ontworpen om de productie van warmwater te verminderen voor residentieel gebruik, gemeenschappen, tertiaire en fabrieken ( aparte woningen en gemeenschappelijke woningen, hotelwezen, gezondheidsvestigingen, zwembaden, enz.)

 3. ICAR TECHNIQUES ET RECHERCHES MATERIAUX REFRACTAIRES

  Frankrijk

  ICAR Techniques en Recherches Matériaux Réfractaires is een industrieel adviesbureau die uw technische dienstverleningen uitvoert op vuurvaste materialen die gebruikt worden in de industrie en op hoge temperaturen, voor ovens, industriële verwarmingsketels en reactors (ijzer- en staalindustrie en metallurgie, energie en verbranding, de glas- en de raffinage- en de aardolie-industrie).ICAR biedt u een breed service-aanbod: testen van eigenschappen van vuurvaste materialen (structuur, mechanisch gedrag bij koude en warmte, gedrag bij corrosie), expertise in het geval van industriële onderbreking van de productie met als doel de gebreken te vinden die verband houden met het vuurvaste materiaal, technologische onderzoeken voor de ontwikkeling en de optimalisering van ovens of vuurvaste elementen, simulatie via afgewerkte elementen, supervisie van onderhoudswerkzaamheden van vuurvaste materialen (analyse van het productdossier, technische hulp), bijscholing van technieken die te maken hebben met vuurvaste materialen.ISO17025 certificaat.

 4. VAN DER WERFF GROEP

  Nederland

  Totale oplossingen voor infra- en milieutechnische realisaties. Vanaf de eerste plannen en bestekken op papier tot en met die laatste klinker in de weg: wij kunnen het complete traject van ontwerp tot en met realisatie voor u verzorgen. De Van der Werff Groep heeft alle specialisme in huis op het gebied van engineering (Wacom Ingenieursbureau), milieutechnieken (EcoCare) en grond-, weg- en waterbouw (Van der Werff Infra). Met onze praktische benadering van uw project komt u nooit voor verrassingen te staan!

 5. XENICS

  België

  Xenics, ontwikkelaar en producent van innovatieve infrarood (IR)-detectoren en -camera’s en spin-off van IMEC, heeft sinds zijn oprichting 7 jaar geleden een indrukwekkend groeiparcours afgelegd. Omzet, aantal werknemers, marktpotentieel, alles gaat in stijgende lijn. Net zoals de werkvloer, want binnenkort betrekken ze in het bedrijfsgebouw in Haasrode een nieuwe vleugel. Te midden van de verhuisdozen geeft CEO Bob Grietens zijn visie op het belangrijkste doen en laten van een bedrijf in groei.

 6. SEADESIGN

  Spanje

  SEADESIGN S.L. is een onafhankelijk engineeringsbedrijf voor scheepsontwikkeling voorzien van personeel (scheepsingenieurs en scheepstekenaars- en ontwerpers) met meer dan 30 jaar ervaring in de dienstverlening voor advies en ontwerp binnen de scheepvaartsector. Onze hoofdactiviteit bestaat uit engineering via het ontwikkelen en ontwerpen van structuurdetails en isolatie (buizen, ketelwerk, ventilatie, elektriciteit, warmte-isolatie ...). Wij kunnen bogen op een grote ervaring binnen de ontwikkeling en het ontwerp van machinekamers.

 7. BUROTECH GROUP

  België

  Burotech is een industrieel tekenbureau dat actief is in sectoren zoals: mechanica, buizenstelsels, ketelbouw, elektriciteit, automatisering, grond-, water- en wegenbouwsector.Wij leveren eveneens hulp en de noodzakelijke hulpmiddelen voor bedrijven om hun verschillende projecten te ontwerpen, uit te voeren en perfect af te maken.Onze activiteitenpolen zijn werkzaam in sectoren als: Stabiliteit van gebouwen, Grond-, water- en wegenbouwsector, Industriële Gebouwen, Renovaties, VAC, Speciale Technieken

 8. CITIUS ENGINEERING SA

  België

  De in 2009 opgerichte Citius Engineering is een engineeringsonderneming gespecialiseerd in mechanica, elektriciteit, automatisering en robotica. De activiteiten zijn gericht op de ontwikkeling van de industriële tool in de meest brede zin: speciale machines, productiemiddelen, testbanks, robots, onderzoek op maat en beheer van industriële projecten. De teams werken aan industriële projecten binnen talloze sectoren zoals de lucht- en ruimtevaart, de levensmiddelenindustrie, de automobielindustrie, defensie, de chemische of farmaceutische industrie.

 9. ALVATEC INGENIERÍA

  Spanje

  Alvatec is een engineering bureau dat verantwoordelijk is voor energetische doeltreffendheidsprojecten, telecommunicatie en industriële controle, gevormd om in grote teams te werken en het succes van de klant te verzekeren.Wij zijn een technisch engineeringbureau en samenwerkingsbureau met bedrijven in de sector van projectbeheer en strategiebeheer. In de bouwsector (infrastructuren) en de industrie: projecten en engineeringsaudits voor energetische doeltreffendheid, telecommunicatieprojecten, enz.

 10. CREAX

  België

  CREAX is een veelzijdig team van getalenteerde ontwerpers en creatieve ingenieurs dat analytische vaardigheden en creativiteit samenbrengt om u te helpen baanbrekende ideeën te realiseren. Onze systematische, gestroomlijnde aanpak is gebaseerd op sectoroverschrijdende knowhow en zorgt voor de nodige structuur in uw innovatieproces. Als koploper op het vlak van innovatieconsultancy en -onderzoek zorgt CREAX voor een systematische aanpak van uw innovatieproces, zodat het niet ongestructureerd of in het wilde weg verloopt. Ons polyvalente team combineert analytische vaardigheden met creatieve energie om tot uw volgende baanbrekende oplossing te komen.

Filters

Resultaten voor

Ingenieursbureaus - industrie - Import export

Aantal resultaten

25.625 bedrijven