• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ingenieursbureaus - industrie

Resultaten voor

Ingenieursbureaus - industrie - Import export

 1. KASAG SWISS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  KASAG is een middelgrote industriële onderneming in Langnau in het Zwitserse Emmental. Sinds 1929 biedt de firma in de regio werk aan gekwalificeerde vakmensen. In dit prachtige heuvellandschap in het kanton Bern wordt niet alleen de overal bekende gatenkaas geproduceerd; hier zijn ook talrijke innovatieve firma's actief die een uitstekende naam hebben opgebouwd. KASAG is daar een van. Ontwerp en fabricage van apparaten, reservoirs, drukvaten, warmtewisselaars, colonnes, bouwgroepen, etc. voor de chemische en farmaceutische industrie, en voor de bio- en levensmiddelen- en milieutechniek. Engineering en bouw van batch-kookinstallaties voor de productie van vruchtgrondstoffen, confituren, jam, sauzen, groente en andere voedingsmiddelen. Engineering van installaties voor de warmteterugwinning uit afvalwatersystemen, en de productie en montage van kanaalwarmtewisselaars voor diverse kanaalvormen.

 2. TOMECH SOLUTIONS

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Met meer dan tien jaar specifieke expertise in zowel 3-D als 2-D ontwerpen, stelt Tomech Solutions zijn uitgebreide kennis op het gebied van bulk hantering en recycling sectoren ten dienste van de klant. Naast deze vakgebieden, strekt onze kennis zich uit tot diverse facetten van mechanische engineering en weerspiegelt een waaier aan uiteenlopende vaardigheden. Onze werkethiek is gecentreerd rond precisie en nauwkeurigheid opdat accuraatheid een kenmerk van al onze leveringen blijft. Wij leveren op constante wijze hoogwaardig werk en leven voor elk aangenomen project de meest strenge normen na. Flexibiliteit en efficiëntie maken integraal deel uit van onze aanpak, wij passen ons naadloos aan diverse aanvragen voor projecten aan en optimaliseren de bronnen voor een maximale uitkomst. Wij richten ons met name op maatoplossingen en focussen ons op kostenbesparingen en het verkrijgen van eventuele belastingvoordelen waar mogelijk. Een van onze kerntroeven is de beschikbaarheid en de gereedheid om projecten op te starten of snel in te springen op werk in uitvoer. Deze paraatheid om snel in te springen zorgt voor de tijdige start van projecten of het veranderen van werkzaamheden om reeds gaande initiatieven te ondersteunen. Daarnaast is onze bedrijfsfilosofie erop gericht klanten de mogelijkheid te bieden zich op hun kernactviteit te richten door de fijne kneepjes van de ingenieurstaken op efficiënte wijze af te handelen. Dit maakt een naadloze integratie van onze vaardigheden mogelijk om de belangrijkste doelen van elk project of onderneming te verbeteren of te ondersteunen.

 3. LE SUR MESURE INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LE SUR-MESURE INDUSTRIEL, opgericht in 1991, is gespecialiseerd in technische engineering, innovatie en ontwikkeling van speciale machines voor de industrie. Ons vak bestaat erin, oplossingen te vinden om productiemiddelen te verbeteren of om nieuwe productiemiddelen te ontwerpen, afhankelijk van de problemen of technische eisen van de klanten. Onze aanpak begint met de objectieve analyse van de technische eisen en eindigt met de indienststelling van de uitrustingen. Hierbij zijn diverse fasen betrokken: berekeningen, CAD-modelvorming, 3D-beelden, plannen en schema's, assemblage en tests. Wij zijn actief in diverse sectoren en bouwen apparatuur voor het assembleren, bewerken, verpakken, meten en controleren. De projecten worden op maat uitgevoerd, vaak in een vertrouwelijke context en altijd met een resultaatsverplichting. Ons multidisciplinair team staat tot uw dienst om nauw samen te werken met uw afdelingen R&D, methode, productie en maintenance, om een efficiënt resultaat te bereiken.

 4. GERDOM INGENIEURS

  België

  Verified by europages badge

  Gerdom Ingénieurs, opgericht in Brussel in 1926, ontwikkelt oplossingen op maat voor uw behoeften op het gebied van kwaliteitscontrole. Gerdom Ingénieurs biedt apparatuur voor het meten van mechanische eigenschappen van materialen en controlesystemen voor afgewerkte producten. De onderneming ontwikkelt ook apparatuur voor laboratoria die aan bijzondere specificaties voldoen. Gerdom Ingénieurs biedt ook opleidingen voor het gebruik van de apparatuur en een klantenservice.

 5. MOVINGROUP S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Movingroup ontwikkelt en verkoopt kunststof afdichtingen en op maat gemaakte industriële componenten. Het bedrijf beschikt over een team van gekwalificeerde mensen met meer dan 30 jaar ervaring en technische expertise, opgedaan in de afdichtings- en kunststofverwerkingssector. Movingroup ondersteunt grote bedrijven in de scheepsbouwindustrie, de MKB van hydraulische componenten, fabrikanten van grondverzetmachines, bouwers van industriële installaties en vele anderen. ISO 9001, traceerbaarheid van elke zending.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BC INGENIERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BC INGENIERIE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, werktuigbouwkunde, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Saint-Martin-Lacaussade, Frankrijk.

 2. TECSUP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECSUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Accu's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ingenieursbureaus - industrie, Acculaders, lithium accu, Ingenieursbureaus - industrie, mechanische ontwerpen, elektronische ontwerpen, Stroomtoevoer, voeding, en UPS backup-batterij. Het is gevestigd in Allonzier-La-Caille, Frankrijk.

 3. CMS AUTOMATISME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CMS AUTOMATISME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Robots - industrie, Persen, hydraulisch, fabricage van speciale machines, industriële robotica-automatismen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en plastic verpakkingsmachine. Het is gevestigd in Schweyen, Frankrijk.

 4. JTFAUSTINO

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JTFAUSTINO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Raadgeving aan bedrijven, Management Advies, bedrijfsautomatisering, Automatisering - installaties en uitrustingen, energiebeheer, energiedoeltreffendheid, Raadgeving aan bedrijven, en advies in engineering. Het is gevestigd in Aljubarrota(prazeres), Portugal.

 5. DRS3 – STRÖMUNGSBERECHNUNG UND SIMULATION E. U.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRS3 – STRÖMUNGSBERECHNUNG UND SIMULATION E. U., is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 1. RIVATEC ENGINEERS GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RIVATEC ENGINEERS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is gevestigd in Pfäffikon, Zwitserland.

 2. AFP GEBÄUDETECHNIK - ARNOLD FISCHER PLANUNGSBÜRO

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AFP GEBÄUDETECHNIK - ARNOLD FISCHER PLANUNGSBÜRO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is gevestigd in Sachsenheim, Duitsland.

 1. ANTRACITE DESIGN & INNOVATION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANTRACITE DESIGN & INNOVATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Design - adviesbureaus, Industriële vormgeving, Ontwerper van industriële prototypen, Design - adviesbureaus, Industriële vormgeving, en ingenieur- en engineeringbureaus. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 2. START PROJECT ENGINEERING SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf START PROJECT ENGINEERING SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - ingenieursbureaus, Prototypes - industrieel, Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s, Robotica, Automatisering - installaties en uitrustingen, industriele automatisering, START PROJECT ENGINEERING, ingenieur- en engineeringbureaus, en Automatisering - ingenieursbureaus. Het is gevestigd in Francavilla Al Mare, Italië.

 3. ARMBRUSTER MULLER

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARMBRUSTER MULLER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hernieuwbare energiebronnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteitskabels, Ingenieursbureaus - industrie, distributie elektrische energie, Elektriciteitskabels, Ingenieursbureaus - industrie, en ingenieur- en engineeringonderzoeken van prive en industriele elektrische installaties. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 4. FT-TEC GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FT-TEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maritiem veiligheidssysteem. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronica - schepen, Ingenieursbureaus - industrie, Granulaten voor kunststofindustrie, Kunststofgranulaten, Elektronica - schepen, elastomeren, spuitgieten van kunststoffen, UV-drukken, en 3-D opmeting. Het is gevestigd in Neutal, Oostenrijk.

 5. PRINT LAYOUT TECHNIEK BV

  Nederland

  Print - Layout - Techniek BV is in 1988 in Nieuwkoop van start gegaan en is een ontwerp-/adviesbureau met een zeer compleet dienstenpakket op het gebied van printed circuit boards (printplaten), flex en flex-rigid PCB's voor professionele elektronica. Of het nu gaat om een perfecte layout van een nieuw ontwerp, herontwerp van een bestaande print en/of schakeling, printleveringen, componenteninkoop van bestaande of nieuwe projecten of de begeleiding van kladschema tot en met een geassembleerd eindproduct, u bent bij PLTc verzekerd van maatwerk en een klantvriendelijke benadering. Met meer dan 30 jaar ervaring, hebben wij een zeer uitgebreide en gedegen kennis opgebouwd van PCB ontwerp voor elektronicatoepassingen in verschillende marktsegmenten.

 6. YAZZOOM

  België

  We verbeteren bedrijfsprocessen door dataverwerking. Wij zijn top experts op het vlak van digitale signaalverwerking, machinaal leren, computer modellering, software ontwikkeling, data analyse en regeltechniek. Onze missie is deze expertise in te zetten om de uitdagingen van onze klanten mee te helpen oplossen. Onze kennis is nuttig voor het aanpakken van heel verschillende uitdagingen uit totaal verschillende toepassingsdomeinen. Gelieve één van de toepassingsdomeinen hieronder te selecteren om enkele voorbeelden te vinden van projecten die we gerealiseerd hebben en van de software producten die we aanbieden. Aarzel niet en ontdek via deze referentieprojecten wat we kunnen betekenen voor u. Yazzoom is a software development and engineering company with as mission to improve company processes by means of algorithmic software that processes data. Yazzoom personnel has PhD-level expertise in search algorithms, optimization algorithms, machine learning, process- and machine control, and (big) data mining. We use this expertise to find solutions for the challenges of our customers: 1) auditing and improving industrial production processes, including the realization of advanced process control; 2) realizing “smart machines”: automatic sorting machines, inspection robots and measurement equipment 3) predictive and prescriptive analytics. Yazzoom’s strengths are the combination of PhD-level expertise with the practical know-how and experience

 7. AGIDENS

  België

  We dragen, via een nauwe samenwerking met onze klanten, bij aan de veiligheid van patiënten en consumenten. Onze lange ervaring en grondige knowhow inzake diverse sectors van de biowetenschappen stellen ons in staat onze klanten te ondersteunen met GxP advies en duurzame automatiseringsoplossingen. We verzorgen: - Proces ontwerp & engineering - Bouw & Automatisering- GxP naleving (Kwalificatie & validatie dragers). Agidens verbetert de efficiëntie, de betrouwbaarheid, de kwaliteit en de veiligheid van installaties en procedures.

 8. DE SMET ENGINEERS & CONTRACTORS

  België

  De Smet Engineers & Contractors is een Belgisch Engineering, Procurement and Construction bedrijf dat internationaal bekend is en dat gespecialiseerd is in de agro-industrie, in het bijzonder in de sectoren suiker en plantaardige olie, biobrandstoffen en milieuvriendelijke chemie, waaraan het geïntegreerde diensten ter beschikking stelt op het gebied van engineering, aanleveren van uitrustingen en bouwwerken, in de vorm van een enig contract. DSEC is uw bevoorrechte partner voor het ONTWERP en de BOUW op de volgende gebieden: - suiker en bio-ethanol: suikerfabrieken, suikerraffinaderijen, doorverkoop van suiker, ethanolfabrieken en fabrieken die energie produceren op basis van biomassa. - plantaardige olie en meel: eenheid voor de extractie en de raffinage van plantaardige oliën, productie-eenheid voor biodiesel. - bio-producten: biochemische complexen en productie-eenheden voor biomassa uit cellulose. agro-chemie: Productie-eenheid voor meststoffen en fytosanitaire producten.

 1. INVER GMBH

  Duitsland

  Ons studiebureau houdt zich voornamelijk bezig met de inkoop en distributie van industriële producten die uitleg behoeven en werd opgericht in 1977. Ons werk richt zich op procestechniek, vooral in fabrieken en aggregaten voor de opwekking van stoom, warmte en elektriciteit. Door ervaren ingenieurs en de nauwe samenwerking met andere ingenieursbureaus zijn wij in staat om de volgende diensten te verrichten: Uitvoeringen en winstgevendheidsberekeningen, ontwerp en planning van installaties en overleg in goedkeuringsprocedures. We helpen ook bij het beoordelen en realiseren van fondsen om investeringsprojecten te financieren. Deze fondsen kunnen worden verstrekt op EU-, federaal of staatsniveau.

 2. DEUTRONIC ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

  Deutronic levert wereldwijd technologisch vooraanstaande oplossingen aan de industrie. Als specialist voor vermogenselektronica ontwerpt, ontwikkelt en produceert Deutronic innovatieve oplossingen met superieure meerwaarde. Hierbij profiteren onze klanten van alle voordelen van een middelgrote hightech-onderneming die door de eigenaar wordt geleid. Als technologie- en marktleider voor automotive-acculaadsystemen worden deze wereldwijd bij toonaangevende automobielfabrikanten in de productie, de werkplaatsen en in de showroom gebruikt. Deutronic ontwerpt en realiseert toepassingsspecifieke speciale apparaten en klantindividuele oplossingen. Het eigen onderzoekscentrum voor energieopslagtechniek onderzoekt systematisch het gedrag van energieopslagsystemen. De onderzoeksresultaten vormen de basis voor een optimale bedrijfsvoering. Het accent ligt primair in de optimalisatie van accusparende oplaadstrategieën in de toepassing. Dit resulteert in een omvangrijke knowhow op het gebied van de acculaadtechniek.

 3. INGENIEURSBUREAU GEOLOGICS

  Nederland

  Ingenieursbureau Geologics b.v. is gespecialiseerd in adviezen en ontwerp van geokunststoffen in de wegenbouw, geotechniek en bij milieutoepassingen. Geokunststoffen worden steeds vaker toegepast in allerlei projecten in Nederland evenals de rest van de wereld. Dit is eenvoudig te begrijpen als men beseft dat geokunststoffen een goedkoper en effectiever alternatief bieden dan de traditionele oplossingen. Gewapende Grond Stratum Geocel Helaas zijn er veel misverstanden over de effectiviteit en het toepassen van het juiste product bij uiteenlopende vraagstukken. Geologics kan u beknopt en doeltreffend toelichten welke geokunstGeologicsstoffen het meest geschikt zijn voor uw project. Daarnaast wordt een innovatief en uitgekiend (deel-) ontwerp opgesteld. Hiervoor beschikken wij onder andere over geavanceerde ontwerp- en rekenprogramma’s. De specialisten van Geologics hebben dankzij jarenlange ervaring (30 jaar) in het ontwerpen met geokunststoffen een berg aan kennis en kunde opgebouwd.

 4. CITIUS ENGINEERING SA

  België

  De in 2009 opgerichte Citius Engineering is een engineeringsonderneming gespecialiseerd in mechanica, elektriciteit, automatisering en robotica. De activiteiten zijn gericht op de ontwikkeling van de industriële tool in de meest brede zin: speciale machines, productiemiddelen, testbanks, robots, onderzoek op maat en beheer van industriële projecten. De teams werken aan industriële projecten binnen talloze sectoren zoals de lucht- en ruimtevaart, de levensmiddelenindustrie, de automobielindustrie, defensie, de chemische of farmaceutische industrie.

 5. BUROTECH GROUP

  België

  Burotech is een industrieel tekenbureau dat actief is in sectoren zoals: mechanica, buizenstelsels, ketelbouw, elektriciteit, automatisering, grond-, water- en wegenbouwsector.Wij leveren eveneens hulp en de noodzakelijke hulpmiddelen voor bedrijven om hun verschillende projecten te ontwerpen, uit te voeren en perfect af te maken.Onze activiteitenpolen zijn werkzaam in sectoren als: Stabiliteit van gebouwen, Grond-, water- en wegenbouwsector, Industriële Gebouwen, Renovaties, VAC, Speciale Technieken

 6. TMC

  België

  TMC is een internationaal hightechbedrijf, die haar Employeneurs met meer dan 30 nationaliteiten klanten wereldwijd bij staan. TMC excelleert op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en techniek. Expertises van TMC: - Application Lifecycle Management - Chemical - Civil Engineering - Electronics - Field Service - Industrial Automation - International Site Management - Manufacturing Support - Mechanical - Mechatronics - Nanotechnology - New Product Introduction - Physics - Software - Technology Executives - Test & Integration

 7. SEADESIGN

  Spanje

  SEADESIGN S.L. is een onafhankelijk engineeringsbedrijf voor scheepsontwikkeling voorzien van personeel (scheepsingenieurs en scheepstekenaars- en ontwerpers) met meer dan 30 jaar ervaring in de dienstverlening voor advies en ontwerp binnen de scheepvaartsector. Onze hoofdactiviteit bestaat uit engineering via het ontwikkelen en ontwerpen van structuurdetails en isolatie (buizen, ketelwerk, ventilatie, elektriciteit, warmte-isolatie ...). Wij kunnen bogen op een grote ervaring binnen de ontwikkeling en het ontwerp van machinekamers.

 8. SOLID IDEA

  België

  Design & Engineering Studio Specialized in personal/custom products through laser cutting & 3D printing. CAD-SERVICE 3D modeling & technical drawings for companies EDUCATIONAL SERVICE Workshops and guidance in the world of prototyping. Allowing you work from your idea to the product you're dreaming of. INSPIRATION SERVICE Innovation support for companies. From brainstorm sessions, over prototyping stages to realisation of concepts. RENTAL SERVICE Our prototyping material is for rent to the general public: 3D printers, laser cutter, ... PHYSICAL PRODUCTS We continuously expand our range of sellable products. All are customizable and can be personalized on demand.

 9. XENICS

  België

  Xenics, ontwikkelaar en producent van innovatieve infrarood (IR)-detectoren en -camera’s en spin-off van IMEC, heeft sinds zijn oprichting 7 jaar geleden een indrukwekkend groeiparcours afgelegd. Omzet, aantal werknemers, marktpotentieel, alles gaat in stijgende lijn. Net zoals de werkvloer, want binnenkort betrekken ze in het bedrijfsgebouw in Haasrode een nieuwe vleugel. Te midden van de verhuisdozen geeft CEO Bob Grietens zijn visie op het belangrijkste doen en laten van een bedrijf in groei.

 10. VAN DER WERFF GROEP

  Nederland

  Totale oplossingen voor infra- en milieutechnische realisaties. Vanaf de eerste plannen en bestekken op papier tot en met die laatste klinker in de weg: wij kunnen het complete traject van ontwerp tot en met realisatie voor u verzorgen. De Van der Werff Groep heeft alle specialisme in huis op het gebied van engineering (Wacom Ingenieursbureau), milieutechnieken (EcoCare) en grond-, weg- en waterbouw (Van der Werff Infra). Met onze praktische benadering van uw project komt u nooit voor verrassingen te staan!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ingenieursbureaus - industrie - Import export

Aantal resultaten

25.555 Bedrijven