• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • intern transport - rollend materieel

Resultaten voor

Intern transport - rollend materieel - Import export

 1. CROWN GABELSTAPLER GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Crown is een toonaangevende innovatieleider in de heftruckindustrie sinds het zijn intrede heeft gedaan in de productie, ontwikkeling en verkoop van vorkheftrucks en technologische opslagoplossingen op het hoogste niveau. Crown ontwerpt en produceert tot 85 procent van zijn heftruckcomponenten, inclusief belangrijke componenten zoals motoren, transmissies en elektronische modules. Van de kleinste vrachtwagen tot de grootste hoog-platform heftruck, Crown ontwerpt, produceert, verkoopt en onderhoudt hoogwaardige materiaalstroomproducten en -technologieën die een uitstekende meerwaarde leveren aan onze klanten. Via ons uitgebreide distributienetwerk bieden wij een breed scala van producten wereldwijd hoogwaardige industriële heftrucks, opslagoplossingen en ondersteunende diensten. Verfijnd productontwerp maakt uw werk een stuk eenvoudiger. Daarom staat bij Crown de bediener in het middelpunt.

  Website Open In New icon
 2. BECHTEL GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Leverancier van hefemmers, liftriemen, draadsnijgereedschap, transportbandkettingen, en transportkettingen met lagers, vorkkettingen, kettingwielen, teruglooprollen, spiraaltransbortbanden, kussenlagers, wormspiralen.

  Website Open In New icon
 3. STÄUBLI WFT GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. CARL STAHL HEBETECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 5. SANO TRANSPORTGERAETE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. FLEXQUBE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. STAPLERKÖNIG GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. ASP

  België

  ASP: expert in goederenbehandeling Al sinds 1988 is ASP gespecialiseerd in goederenbehandeling en interne transportmiddelen. Dat zijn al heel wat jaren ervaring waarop wij kunnen rekenen. Dankzij die ervaring kunnen wij u snel en effectief van dienst zijn om ook in uw bedrijf alles op rolletjes te laten lopen. Letterlijk, want bij ASP vindt u naast een ruim assortiment aan middelen voor goederenbehandeling ook verschillende oplossingen wat betreft intern tansport. Producten: Palletstapelaar Mobiele Heftoestellen Elektrische trekkers Vaten en zware rollenhandling Lifters en Maatwerk Farma en Voeding Vacuüm hefsystemen Fetra Intern Transportmateriaal Bedrijfsuitrusting Opslagtechniek Signalisatie

 5. LOGITRANS BELGIUM

  België

  Reeds geruime tijd is Logitrans een van de leidinggevende producenten van goederenbehandelingstoestellen ! Vandaag vervullen meer dan 100 gekwalificeerde werknemers de eisen van onze klanten wereldwijd inzake ontwikkeling, productie, verkoop en service ! Logitrans is sterk aanwezig in de huidige economische omgeving - op beurzen, in de pers en wanneer er prijzen worden uitgedeeld ! Dankzij ons consequent beleid qua kwaliteit en milieu vervullen we de eisen van de toekomst ! Producten: Twin Stacker, Rotator, Logiflex, Hoogheffende paletwagens, Logitilt, Paletwagens, Palletwagen voor kwartpalletjes, Roestvrije paletwagen, toestellen op maat, ...

 1. ZIEKER GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

  Duitsland

  Transportsystemen voor intern gebruik: Van plaatklemwagens via transport- en hefrollen, zwenkwagens, harpcars, spiraalgeleiding tot aan verfdraaitafels, Ernst Zieker GmbH bezit alle denkbare vloertransportapparatuur. Bankschroeven: Pneumatische klembankschroeven voor uitwendige opspanningen; Snel, krachtig vastzetten; Precieze spankracht door traploze regeling van de luchtdruk. Trapliften voor vrachttransporten: Met de elektrische traplift is het mogelijk om zware goederen over trappen heen en weer te bewegen via één enkele persoon. Ook op wendeltrappen te gebruiken! Onze producten: transportmiddelen voor transporten binnen het bedrijf, transporthulpmiddelen, bankschroeven / klem bankschroeven, trapschroeven, handwagens (transportapparatuur), rollen voor transportmachines, trappen voor vrachttransport, transportwagens met trap, klemtangen, speciale transporttoestellen.

 2. BELINTRA

  België

  Belintra – Logistieke oplossingen voor de zorgsector. In de zorgsector is een optimale logistieke organisatie van primordiaal belang. Belintra is een toonaangevende Europese leverancier van logistieke oplossingen voor de zorgsector. We zijn veel meer dan een leverancier van materiaal. We ontwikkelen de nodige infrastructuur, voorzien in organisatorische en logistieke processen en leveren werkbare oplossingen. Onze efficiënte opslag- en transportoplossingen zorgen ervoor dat elke zorginstelling de tijd en de middelen die ze investeert in het welzijn van de patiënten kan verhogen. Dit geldt voor alle afdelingen zoals de verpleegeenheid, CSA en OK, apotheek, spoed en intensieve zorgen. Ook producten die tussen de verschillende departementen inzetbaar zijn maken deel uit van het aanbod.

 3. BULKIT SAS

  Frankrijk

  BULKIT SAS bouwt machines bestemd voor de agio-voedingsindustrie. De onderneming is gevestigd in Granges-sur-Lot, in het midden van het departement Lot et Garonne, in het zuidwesten van Frankrijk. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van machines voor intern transport, mengmachines en -gereedschap, droogmachines en opzakmachines. BULKIT SAS biedt standaardmachines maar kan ook machines op maat maken die deel worden van bestaande installaties voor het drogen, transporteren en verpakken en van opzakcircuits. Onze activiteiten zijn voornamelijk bestemd voor Frankrijk, maar wij zijn ook actief in het buitenland.

 4. UNATA

  België

  UNATA ontwerpt en bouwt sturingen voor transportsystemen, zodat een gecontroleerde doorstroming mogelijk is. Hierbij kan het gaan over analoge of digitale procescontrole, eenvoudige bordenbouw of geavanceerde supervisiesystemen die communiceren met informatiesystemen. De automatiseringsafdeling ontwikkelt oplossingen voor bestaande transportsystemen, verpakkingsmachines of koppelingen tussen installaties. Machinebouw: Het constructieatelier beschikt over moderne computergestuurde machines voor plaatbewerking, verspanende bewerkingen en laswerken. Gespecialiseerd lasersnijwerk en fijnmechanische technieken worden uitgevoerd door ervaren onderaannemers, waarmee Unata al jarenlang samenwerkt. Technische medewerkers monteren het interne transportsysteem op de gewenste plaats bij de klant en begeleiden de opstart. Uiteraard zorgen wij ook voor opleiding en service na verkoop.

 5. HEFTRUCK SERVICE GEMERT

  Nederland

  Heftruck Service Gemert kunt u terecht voor snelle service op het gebied van nieuwe en gebruikte diesel, LPG en elektrische heftrucks, zijladers, reachtrucks, stapelaars, pallettrucks, orderpickers, trekkers, platformwagens en andere interne transportmiddelen. Ook voor onderhoud, reparaties en keuren van onder andere schaarliften, hoogwerkers en veegmachines bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerd VEBIT-keurend bedrijf en specialist in onderhoud, revisie en reparaties.Snelle serviceHeftruck Service Gemert (Noord-Brabant) ligt op slechts een half uur rijden van Eindhoven, Son, Sint-Oedenrode, Venlo, ‘s-Hertogenbosch, Venray, Nijmegen, Oss, Schijndel en op vijftien minuten rijden van Helmond, Laarbeek, Lieshout, Erp, Veghel, Boekel, Deurne, Asten en Uden. In onze moderne werkplaats in Gemert, kunnen wij reparaties en onderhoudswerkzaamheden snel uitvoeren. Een vervangende heftruck nodig door storing of tijdens onderhoud of reparatie? Geen probleem.

 6. TORWEGGE WIELEN B.V.

  Nederland

  TORWEGGE, de speciale aanbieder van interne transporttechnologie. Wielen, zwenkwielen en transporttechniek vormen de kerncompetentie. In dit productsegment biedt de onderneming uit Sprang-Capelle een veelvoud van wielen, zwenk- en bokwielen (transport-, zwaarlast-, apparaten- en containerwielen), wielen met luchtbanden, kabelschijven, pallet-truckrollen, designwielen, aandrijfwielen, hittebestendige wielen, elektrisch geleidende wielen en veel meer. Dit uitgebreide portfolio omvat uitvoeringen in rubber/thermoplastisch, polyurethaan, vulkollan, polyamide/polypropyleen, roestvaststaal.

 7. CANTINIAU LEVAGE MANUTENTION & TRANSPORTS EXCEPTIONNELS

  Frankrijk

  CANTINIAU Levage Manutention is gespecialiseerd in het heffen, goederenverzet, verhuur van hefapparatuur, zware werkzaamheden en werkzaamheden op grote hoogte. Wij zijn werkzaam op alle bouwterreinen, openbare werken, gebouwen en industrieën in de sleepdienstsector, loopkranen, en goederenvezet. Wij bieden eveneens de verhuur van machines voor goederenvezet met chauffeur: kranen, kraantrucks, heftrucks, gondels of ter beschikkingstelling (zonder chauffeur) van heftrucks of gondels.

 8. AVERO HANDLING

  België

  Avero Handling is de specialist in elektrische trappenklimmers, materiaalliften, laadliften en intern transportmateriaal. Wij zijn exclusief verdeler van: - Sano Liftkar Elektrische trappenklimmers - Power Mate Elektrische trappenklimmers en laadliften - Genie Materiaalliften En Officieel dealer van: - KSF Elektrische Montageliften - Fetra Intern Transportmateriaal

 9. MATADOR EXPLOITATIE BV

  Nederland

  Matador B.V. bedient de markt met artikelen waarbij gestreefd wordt om gezamenlijk met de klant te komen tot de meest efficiënte oplossing met de focus op de beste kwaliteit. Daarbij houden wij de productiekosten laag, door innovaties in productie het juiste ontwerp en de juiste inzet van onze vakmensen.

 10. ASCOLIA

  België

  Ascolia ontwikkelt innovatieve trolleys en ander rollend meubilair. Met als vereisten een hoge weerstand, grote wendbaarheid, ergonomie en mooi design werd er voor geanodiseerd aluminium als basismateriaal gekozen. Het bedrijf produceert verschillende categorieën producten: housekeeping trolleys, lobby en hotel trolleys, en catering trolleys.

 1. ROLLEON

  Nederland

  Rolleon is fabrikant/ handelsonderneming die gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren, plaatsen en verhandelen van zowel nieuwe als gebruikte/ tweedehands rollenbanen. Met online verkoopprijzen en verzendkosten kunnen wij u snel van dienst zijn. Tevens heeft Rolleon meer dan 20.000 rollenbaanrollen uit voorraad leverbaar.

 2. ALL-INPARTS

  België

  All-In Parts heeft steeds volgende producten en onderdelen in voorraad: Lagers van SKF en NSK, kettingwielen van Fenner en Bege, aandrijfkettingen van Renold en Tsubaki, persluchtmaterieel van Festo en Pneuvano, reductoren van Bege en Bon-glioli, motoren van VEM, Bege en Siemens, technische onderhoudsproducten van Q8, Loctite en CRC, riemen van Optibelt, Gates en Continental Contitech, tandwielen van Kettenwulf, askoppelingen van KTR en Rexnord, gereedschappen van Facon.

 3. MOVEXX INTERNATIONAL

  Nederland

  Movexx ontwikkelt en produceert elektrische trekhulpen. Dit zijn machines die te koppelen zijn aan rolcontainers en andere karren.

 4. INGENITEC

  Frankrijk

 5. FUSION SYSTEMS GMBH

  Duitsland

 6. ELOKON GMBH

  Duitsland

 7. LIPPE-KONTOR TRANSPORTGERÄTE ANDREAS WOITE E.K.

  Duitsland

 8. CARGOPAK LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. ROTEM

  Frankrijk

 10. ETRA ELEKTROFAHRZEUGBAU GMBH

  Duitsland