• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • intern transport - rollend materieel

Resultaten voor

Intern transport - rollend materieel - Import export

 1. BECHTEL GMBH

  Duitsland

  Leverancier van hefemmers, liftriemen, draadsnijgereedschap, transportbandkettingen, en transportkettingen met lagers, vorkkettingen, kettingwielen, teruglooprollen, spiraaltransbortbanden, kussenlagers, wormspiralen.

 2. CROWN GABELSTAPLER GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Crown is een toonaangevende innovatieleider in de heftruckindustrie sinds het zijn intrede heeft gedaan in de productie, ontwikkeling en verkoop van vorkheftrucks en technologische opslagoplossingen op het hoogste niveau. Crown ontwerpt en produceert tot 85 procent van zijn heftruckcomponenten, inclusief belangrijke componenten zoals motoren, transmissies en elektronische modules. Van de kleinste vrachtwagen tot de grootste hoog-platform heftruck, Crown ontwerpt, produceert, verkoopt en onderhoudt hoogwaardige materiaalstroomproducten en -technologieën die een uitstekende meerwaarde leveren aan onze klanten. Via ons uitgebreide distributienetwerk bieden wij een breed scala van producten wereldwijd hoogwaardige industriële heftrucks, opslagoplossingen en ondersteunende diensten. Verfijnd productontwerp maakt uw werk een stuk eenvoudiger. Daarom staat bij Crown de bediener in het middelpunt.

 3. MANULINE

  Frankrijk

  Manuline ontwerpt en vervaardigt zowel opslag-, vul- en stortmateriaal voor bulkgoederen (poedervormig, kunststof granulaat, kleefmiddelen), als materiaal voor goederenhantering, te weten: specifieke industriële aanhangwagens, rijdende onderstellen. Manuline beschikt over een doeltreffend en krachtig onderzoeks- en ontwikkelingssysteem (CAO/FAO-technologie). Dit stelt het bedrijf in staat oplossingen te ontwikkelen op basis van een nauwkeurig bestek zowel wat betreft het opslagmateriaal als materiaal voor goederenhantering.

 4. STÄUBLI WFT GMBH

  Duitsland

 5. CARL STAHL HEBETECHNIK GMBH

  Oostenrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EXCO TEC GMBH & CO.KG

  Duitsland

 2. SANO TRANSPORTGERAETE GMBH

  Oostenrijk

 3. FLEXQUBE GMBH

  Duitsland

 4. KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 5. STAPLERKÖNIG GMBH

  Duitsland

 1. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Duitsland

 2. ZIEKER GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

  Duitsland

  Transportsystemen voor intern gebruik: Van plaatklemwagens via transport- en hefrollen, zwenkwagens, harpcars, spiraalgeleiding tot aan verfdraaitafels, Ernst Zieker GmbH bezit alle denkbare vloertransportapparatuur. Bankschroeven: Pneumatische klembankschroeven voor uitwendige opspanningen; Snel, krachtig vastzetten; Precieze spankracht door traploze regeling van de luchtdruk. Trapliften voor vrachttransporten: Met de elektrische traplift is het mogelijk om zware goederen over trappen heen en weer te bewegen via één enkele persoon. Ook op wendeltrappen te gebruiken! Onze producten: transportmiddelen voor transporten binnen het bedrijf, transporthulpmiddelen, bankschroeven / klem bankschroeven, trapschroeven, handwagens (transportapparatuur), rollen voor transportmachines, trappen voor vrachttransport, transportwagens met trap, klemtangen, speciale transporttoestellen.

 1. UNATA

  België

  UNATA ontwerpt en bouwt sturingen voor transportsystemen, zodat een gecontroleerde doorstroming mogelijk is. Hierbij kan het gaan over analoge of digitale procescontrole, eenvoudige bordenbouw of geavanceerde supervisiesystemen die communiceren met informatiesystemen. De automatiseringsafdeling ontwikkelt oplossingen voor bestaande transportsystemen, verpakkingsmachines of koppelingen tussen installaties. Machinebouw: Het constructieatelier beschikt over moderne computergestuurde machines voor plaatbewerking, verspanende bewerkingen en laswerken. Gespecialiseerd lasersnijwerk en fijnmechanische technieken worden uitgevoerd door ervaren onderaannemers, waarmee Unata al jarenlang samenwerkt. Technische medewerkers monteren het interne transportsysteem op de gewenste plaats bij de klant en begeleiden de opstart. Uiteraard zorgen wij ook voor opleiding en service na verkoop.

 2. ASP

  België

  ASP: expert in goederenbehandeling Al sinds 1988 is ASP gespecialiseerd in goederenbehandeling en interne transportmiddelen. Dat zijn al heel wat jaren ervaring waarop wij kunnen rekenen. Dankzij die ervaring kunnen wij u snel en effectief van dienst zijn om ook in uw bedrijf alles op rolletjes te laten lopen. Letterlijk, want bij ASP vindt u naast een ruim assortiment aan middelen voor goederenbehandeling ook verschillende oplossingen wat betreft intern tansport. Producten: Palletstapelaar Mobiele Heftoestellen Elektrische trekkers Vaten en zware rollenhandling Lifters en Maatwerk Farma en Voeding Vacuüm hefsystemen Fetra Intern Transportmateriaal Bedrijfsuitrusting Opslagtechniek Signalisatie

 3. CANTINIAU LEVAGE MANUTENTION & TRANSPORTS EXCEPTIONNELS

  Frankrijk

  CANTINIAU Levage Manutention is gespecialiseerd in het heffen, goederenverzet, verhuur van hefapparatuur, zware werkzaamheden en werkzaamheden op grote hoogte. Wij zijn werkzaam op alle bouwterreinen, openbare werken, gebouwen en industrieën in de sleepdienstsector, loopkranen, en goederenvezet. Wij bieden eveneens de verhuur van machines voor goederenvezet met chauffeur: kranen, kraantrucks, heftrucks, gondels of ter beschikkingstelling (zonder chauffeur) van heftrucks of gondels.

 4. MATADOR EXPLOITATIE BV

  Nederland

  Matador B.V. bedient de markt met artikelen waarbij gestreefd wordt om gezamenlijk met de klant te komen tot de meest efficiënte oplossing met de focus op de beste kwaliteit. Daarbij houden wij de productiekosten laag, door innovaties in productie het juiste ontwerp en de juiste inzet van onze vakmensen.

 5. AVERO HANDLING

  België

  Avero Handling is de specialist in elektrische trappenklimmers, materiaalliften, laadliften en intern transportmateriaal. Wij zijn exclusief verdeler van: - Sano Liftkar Elektrische trappenklimmers - Power Mate Elektrische trappenklimmers en laadliften - Genie Materiaalliften En Officieel dealer van: - KSF Elektrische Montageliften - Fetra Intern Transportmateriaal

 6. ALL-INPARTS

  België

  All-In Parts heeft steeds volgende producten en onderdelen in voorraad: Lagers van SKF en NSK, kettingwielen van Fenner en Bege, aandrijfkettingen van Renold en Tsubaki, persluchtmaterieel van Festo en Pneuvano, reductoren van Bege en Bon-glioli, motoren van VEM, Bege en Siemens, technische onderhoudsproducten van Q8, Loctite en CRC, riemen van Optibelt, Gates en Continental Contitech, tandwielen van Kettenwulf, askoppelingen van KTR en Rexnord, gereedschappen van Facon.

 7. ROLLEON

  Nederland

  Rolleon is fabrikant/ handelsonderneming die gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren, plaatsen en verhandelen van zowel nieuwe als gebruikte/ tweedehands rollenbanen. Met online verkoopprijzen en verzendkosten kunnen wij u snel van dienst zijn. Tevens heeft Rolleon meer dan 20.000 rollenbaanrollen uit voorraad leverbaar.

 8. ASCOLIA

  België

  Ascolia ontwikkelt innovatieve trolleys en ander rollend meubilair. Met als vereisten een hoge weerstand, grote wendbaarheid, ergonomie en mooi design werd er voor geanodiseerd aluminium als basismateriaal gekozen. Het bedrijf produceert verschillende categorieën producten: housekeeping trolleys, lobby en hotel trolleys, en catering trolleys.

 1. MOVEXX INTERNATIONAL

  Nederland

  Movexx ontwikkelt en produceert elektrische trekhulpen. Dit zijn machines die te koppelen zijn aan rolcontainers en andere karren.

 2. INGENITEC

  Frankrijk

 3. MECA SERVICES SARL

  Frankrijk

 4. ELOKON GMBH

  Duitsland

 5. LIPPE-KONTOR TRANSPORTGERÄTE ANDREAS WOITE E.K.

  Duitsland

 6. FUSION SYSTEMS GMBH

  Duitsland

 7. ROTEM

  Frankrijk

 8. ETRA ELEKTROFAHRZEUGBAU GMBH

  Duitsland

 9. LENORMANT MANUTENTION OISE EST

  Frankrijk

 10. GESA-TRANSPORTTECHNIK ING. GERHARD SANDHOFER GES.M.B.H.

  Oostenrijk