• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • intern transport - rollend materieel

Resultaten voor

Intern transport - rollend materieel - Import export

 1. BECHTEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Leverancier van hefemmers, liftriemen, draadsnijgereedschap, transportbandkettingen, en transportkettingen met lagers, vorkkettingen, kettingwielen, teruglooprollen, spiraaltransbortbanden, kussenlagers, wormspiralen.

 2. CROWN GABELSTAPLER GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Crown is een toonaangevende innovatieleider in de heftruckindustrie sinds het zijn intrede heeft gedaan in de productie, ontwikkeling en verkoop van vorkheftrucks en technologische opslagoplossingen op het hoogste niveau. Crown ontwerpt en produceert tot 85 procent van zijn heftruckcomponenten, inclusief belangrijke componenten zoals motoren, transmissies en elektronische modules. Van de kleinste vrachtwagen tot de grootste hoog-platform heftruck, Crown ontwerpt, produceert, verkoopt en onderhoudt hoogwaardige materiaalstroomproducten en -technologieën die een uitstekende meerwaarde leveren aan onze klanten. Via ons uitgebreide distributienetwerk bieden wij een breed scala van producten wereldwijd hoogwaardige industriële heftrucks, opslagoplossingen en ondersteunende diensten. Verfijnd productontwerp maakt uw werk een stuk eenvoudiger. Daarom staat bij Crown de bediener in het middelpunt.

 3. MEVATEC S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  MEVA is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in de vervaardiging van onder andere afvalcontainers, opslag en materiaal voor goederenhantering en stedelijke voorzieningen. Ons productassortiment omvat meer specifieke afvalbakken voor binnen of buiten, regenwatertanks, containers voor gevaarlijk afval, containers voor medisch afval, hefplatforms, pallettrucks, plastic of houten pallets evenals banken, tafels en drinkfonteinen voor gemeentes. Ons bedrijf werd opgericht in 1898 en wij zijn trots op onze lange geschiedenis, uitgebreide kennis en ervaring. Wij kiezen voor een individuele aanpak voor elk klant om er zeker van te zijn dat wij aan hun specifieke behoeften voldoen en om samen de beste oplossing te vinden. Wij bieden producten op maat naargelang de vraag van de klant. Daarnaast hebben wij de meeste van onze producten op voorraad voor een snelle levering. Sinds de oprichting, streeft MEVA altijd dezelfde waarden na: vertrouwen en betrouwbaarheid. Wij willen duurzame en succesvolle samenwerkingen met onze klanten opbouwen. Onze kracht schuilt in onze capaciteit om zich aan te passen aan de eisen van een constant veranderende markt. Ons doel is het ontwerpen van aantrekkelijke producten die zich onderscheiden door hun kwaliteit en ontwerp. Wij bieden tevens aan onze producten verbonden diensten, van montage tot transport. Neem gerust contact met ons op een neem een kijkje op onze website voor meer informatie! Wij bieden u met veel plezier het nodige advies.

 4. MANULINE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Manuline ontwerpt en vervaardigt zowel opslag-, vul- en stortmateriaal voor bulkgoederen (poedervormig, kunststof granulaat, kleefmiddelen), als materiaal voor goederenhantering, te weten: specifieke industriële aanhangwagens, rijdende onderstellen. Manuline beschikt over een doeltreffend en krachtig onderzoeks- en ontwikkelingssysteem (CAO/FAO-technologie). Dit stelt het bedrijf in staat oplossingen te ontwikkelen op basis van een nauwkeurig bestek zowel wat betreft het opslagmateriaal als materiaal voor goederenhantering.

 5. SANO TRANSPORTGERAETE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SANO TRANSPORTGERAETE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FLEXQUBE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLEXQUBE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is gevestigd in Oberursel, Duitsland.

 2. CARL STAHL HEBETECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARL STAHL HEBETECHNIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is gevestigd in Eggendorf, Oostenrijk.

 3. EXCO TEC GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EXCO TEC GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is gevestigd in Wilnsdorf, Duitsland.

 4. KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laad- en losinstallaties, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, roltafels, pallettransporteurs, Draagrollen, gelede hefplatforms, luchtvaartplatformen, en Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk.

 5. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en industrieaanhangers. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 1. BELINTRA

  België

  Belintra – Logistieke oplossingen voor de zorgsector. In de zorgsector is een optimale logistieke organisatie van primordiaal belang. Belintra is een toonaangevende Europese leverancier van logistieke oplossingen voor de zorgsector. We zijn veel meer dan een leverancier van materiaal. We ontwikkelen de nodige infrastructuur, voorzien in organisatorische en logistieke processen en leveren werkbare oplossingen. Onze efficiënte opslag- en transportoplossingen zorgen ervoor dat elke zorginstelling de tijd en de middelen die ze investeert in het welzijn van de patiënten kan verhogen. Dit geldt voor alle afdelingen zoals de verpleegeenheid, CSA en OK, apotheek, spoed en intensieve zorgen. Ook producten die tussen de verschillende departementen inzetbaar zijn maken deel uit van het aanbod.

 2. LOGITRANS BELGIUM

  België

  Reeds geruime tijd is Logitrans een van de leidinggevende producenten van goederenbehandelingstoestellen ! Vandaag vervullen meer dan 100 gekwalificeerde werknemers de eisen van onze klanten wereldwijd inzake ontwikkeling, productie, verkoop en service ! Logitrans is sterk aanwezig in de huidige economische omgeving - op beurzen, in de pers en wanneer er prijzen worden uitgedeeld ! Dankzij ons consequent beleid qua kwaliteit en milieu vervullen we de eisen van de toekomst ! Producten: Twin Stacker, Rotator, Logiflex, Hoogheffende paletwagens, Logitilt, Paletwagens, Palletwagen voor kwartpalletjes, Roestvrije paletwagen, toestellen op maat, ...

 1. UNATA

  België

  UNATA ontwerpt en bouwt sturingen voor transportsystemen, zodat een gecontroleerde doorstroming mogelijk is. Hierbij kan het gaan over analoge of digitale procescontrole, eenvoudige bordenbouw of geavanceerde supervisiesystemen die communiceren met informatiesystemen. De automatiseringsafdeling ontwikkelt oplossingen voor bestaande transportsystemen, verpakkingsmachines of koppelingen tussen installaties. Machinebouw: Het constructieatelier beschikt over moderne computergestuurde machines voor plaatbewerking, verspanende bewerkingen en laswerken. Gespecialiseerd lasersnijwerk en fijnmechanische technieken worden uitgevoerd door ervaren onderaannemers, waarmee Unata al jarenlang samenwerkt. Technische medewerkers monteren het interne transportsysteem op de gewenste plaats bij de klant en begeleiden de opstart. Uiteraard zorgen wij ook voor opleiding en service na verkoop.

 2. ASP

  België

  ASP: expert in goederenbehandeling Al sinds 1988 is ASP gespecialiseerd in goederenbehandeling en interne transportmiddelen. Dat zijn al heel wat jaren ervaring waarop wij kunnen rekenen. Dankzij die ervaring kunnen wij u snel en effectief van dienst zijn om ook in uw bedrijf alles op rolletjes te laten lopen. Letterlijk, want bij ASP vindt u naast een ruim assortiment aan middelen voor goederenbehandeling ook verschillende oplossingen wat betreft intern tansport. Producten: Palletstapelaar Mobiele Heftoestellen Elektrische trekkers Vaten en zware rollenhandling Lifters en Maatwerk Farma en Voeding Vacuüm hefsystemen Fetra Intern Transportmateriaal Bedrijfsuitrusting Opslagtechniek Signalisatie

 3. ZIEKER GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

  Duitsland

  Transportsystemen voor intern gebruik: Van plaatklemwagens via transport- en hefrollen, zwenkwagens, harpcars, spiraalgeleiding tot aan verfdraaitafels, Ernst Zieker GmbH bezit alle denkbare vloertransportapparatuur. Bankschroeven: Pneumatische klembankschroeven voor uitwendige opspanningen; Snel, krachtig vastzetten; Precieze spankracht door traploze regeling van de luchtdruk. Trapliften voor vrachttransporten: Met de elektrische traplift is het mogelijk om zware goederen over trappen heen en weer te bewegen via één enkele persoon. Ook op wendeltrappen te gebruiken! Onze producten: transportmiddelen voor transporten binnen het bedrijf, transporthulpmiddelen, bankschroeven / klem bankschroeven, trapschroeven, handwagens (transportapparatuur), rollen voor transportmachines, trappen voor vrachttransport, transportwagens met trap, klemtangen, speciale transporttoestellen.

 4. HEFTRUCK SERVICE GEMERT

  Nederland

  Heftruck Service Gemert kunt u terecht voor snelle service op het gebied van nieuwe en gebruikte diesel, LPG en elektrische heftrucks, zijladers, reachtrucks, stapelaars, pallettrucks, orderpickers, trekkers, platformwagens en andere interne transportmiddelen. Ook voor onderhoud, reparaties en keuren van onder andere schaarliften, hoogwerkers en veegmachines bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerd VEBIT-keurend bedrijf en specialist in onderhoud, revisie en reparaties.Snelle serviceHeftruck Service Gemert (Noord-Brabant) ligt op slechts een half uur rijden van Eindhoven, Son, Sint-Oedenrode, Venlo, ‘s-Hertogenbosch, Venray, Nijmegen, Oss, Schijndel en op vijftien minuten rijden van Helmond, Laarbeek, Lieshout, Erp, Veghel, Boekel, Deurne, Asten en Uden. In onze moderne werkplaats in Gemert, kunnen wij reparaties en onderhoudswerkzaamheden snel uitvoeren. Een vervangende heftruck nodig door storing of tijdens onderhoud of reparatie? Geen probleem.

 5. TORWEGGE WIELEN B.V.

  Nederland

  TORWEGGE, de speciale aanbieder van interne transporttechnologie. Wielen, zwenkwielen en transporttechniek vormen de kerncompetentie. In dit productsegment biedt de onderneming uit Sprang-Capelle een veelvoud van wielen, zwenk- en bokwielen (transport-, zwaarlast-, apparaten- en containerwielen), wielen met luchtbanden, kabelschijven, pallet-truckrollen, designwielen, aandrijfwielen, hittebestendige wielen, elektrisch geleidende wielen en veel meer. Dit uitgebreide portfolio omvat uitvoeringen in rubber/thermoplastisch, polyurethaan, vulkollan, polyamide/polypropyleen, roestvaststaal.

 6. CANTINIAU LEVAGE MANUTENTION & TRANSPORTS EXCEPTIONNELS

  Frankrijk

  CANTINIAU Levage Manutention is gespecialiseerd in het heffen, goederenverzet, verhuur van hefapparatuur, zware werkzaamheden en werkzaamheden op grote hoogte. Wij zijn werkzaam op alle bouwterreinen, openbare werken, gebouwen en industrieën in de sleepdienstsector, loopkranen, en goederenvezet. Wij bieden eveneens de verhuur van machines voor goederenvezet met chauffeur: kranen, kraantrucks, heftrucks, gondels of ter beschikkingstelling (zonder chauffeur) van heftrucks of gondels.

 7. MATADOR EXPLOITATIE BV

  Nederland

  Matador B.V. bedient de markt met artikelen waarbij gestreefd wordt om gezamenlijk met de klant te komen tot de meest efficiënte oplossing met de focus op de beste kwaliteit. Daarbij houden wij de productiekosten laag, door innovaties in productie het juiste ontwerp en de juiste inzet van onze vakmensen.

 8. AVERO HANDLING

  België

  Avero Handling is de specialist in elektrische trappenklimmers, materiaalliften, laadliften en intern transportmateriaal. Wij zijn exclusief verdeler van: - Sano Liftkar Elektrische trappenklimmers - Power Mate Elektrische trappenklimmers en laadliften - Genie Materiaalliften En Officieel dealer van: - KSF Elektrische Montageliften - Fetra Intern Transportmateriaal

 1. ALL-INPARTS

  België

  All-In Parts heeft steeds volgende producten en onderdelen in voorraad: Lagers van SKF en NSK, kettingwielen van Fenner en Bege, aandrijfkettingen van Renold en Tsubaki, persluchtmaterieel van Festo en Pneuvano, reductoren van Bege en Bon-glioli, motoren van VEM, Bege en Siemens, technische onderhoudsproducten van Q8, Loctite en CRC, riemen van Optibelt, Gates en Continental Contitech, tandwielen van Kettenwulf, askoppelingen van KTR en Rexnord, gereedschappen van Facon.

 2. ROLLEON

  Nederland

  Rolleon is fabrikant/ handelsonderneming die gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren, plaatsen en verhandelen van zowel nieuwe als gebruikte/ tweedehands rollenbanen. Met online verkoopprijzen en verzendkosten kunnen wij u snel van dienst zijn. Tevens heeft Rolleon meer dan 20.000 rollenbaanrollen uit voorraad leverbaar.

 3. ASCOLIA

  België

  Ascolia ontwikkelt innovatieve trolleys en ander rollend meubilair. Met als vereisten een hoge weerstand, grote wendbaarheid, ergonomie en mooi design werd er voor geanodiseerd aluminium als basismateriaal gekozen. Het bedrijf produceert verschillende categorieën producten: housekeeping trolleys, lobby en hotel trolleys, en catering trolleys.

 4. MOVEXX INTERNATIONAL

  Nederland

  Movexx ontwikkelt en produceert elektrische trekhulpen. Dit zijn machines die te koppelen zijn aan rolcontainers en andere karren.

 5. MECA SERVICES SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf MECA SERVICES SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, elektromagnetische separator, circulaire zeven, Precisiemechanica, en Ontwerp en realisatie van componenten op maat. Het is gevestigd in Witry-Lès-Reims, Frankrijk.

 6. LIPPE-KONTOR TRANSPORTGERÄTE ANDREAS WOITE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf LIPPE-KONTOR TRANSPORTGERÄTE ANDREAS WOITE E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is gevestigd in Bad Salzuflen, Duitsland.

 7. STÄUBLI WFT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STÄUBLI WFT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is gevestigd in Sulzbach-Rosenberg, Duitsland.

 8. FUSION SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FUSION SYSTEMS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 9. INGENITEC

  Frankrijk

  Het bedrijf INGENITEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijswerk - materiaal en accessoires, Intern transport - rollend materieel, Intern transport - systemen en materialen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Intern transport - rollend materieel, en Intern transport - systemen en materialen. Het is gevestigd in Montbrison, Frankrijk.

 10. ELOKON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELOKON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - rollend materieel, Heftrucks, Intern transport - rollend materieel, Heftrucks, Vlootbeheer, en botsingbeveiliging. Het is gevestigd in Tornesch, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis