• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ionisatie van lucht - apparatuur en installaties

Resultaten voor

Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties - Import export

 1. SIMCO-ION EUROPE

  Nederland

  Simco-Ion Europe is al meer dan 50 jaar een toonaangevende fabrikant van apparatuur voor het elimineren van statische elektriciteit. Wij zijn wereldwijd partner voor OEM en hebben een uitgebreide kennisbasis en vele partners die wereldwijd lokaal opereren.Wij leveren aan vele industrieën standaard of op maat gemaakte statische eliminatoren of apparatuur om de aanwezigheid en het niveau van statische elektriciteit in machines en producten te beheren.De kunststofindustrie is voor ons van groot belang, maar ook op het gebied van verpakken, converteren, bedrukken, textiel en grafisch leveren wij al jaren snelle en betrouwbare oplossingen. Al onze producten worden gedistribueerd via een wereldwijd netwerk van bekwame distributeurs en agenten.Om marktleiderschap voor (anti) statische oplossingen te behouden, handelen wij dienovereenkomstig: continue verbetering van hoogwaardige producten, wereldwijde beschikbaarheid van Simco-producten en service, ongeëvenaarde technische expertise lokaal beschikbaar, partner voor nieuwe OEM-oplossingen wereldwijd.Wij zijn uw partner!

 2. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Italië

  Terme Quartz Internazionale produceert sinds 1980 kwartsgloeilampen met ultraviolette of infrarode straling. Het is op het moment de enige Italiaanse fabrikant van kwartsgloeilampen die ingezet worden in uiteenlopende sectoren zoals de gezondheidszorg, de landbouw, de zootechniek, de ecologie, de chemische industrie, de mineralogie, de criminologie, de elektronica, de informatica, de farmacologie, de filmindustrie, de voedingsindustrie, de conservenindustrie, de sterilisatie en de ontsmetting van vloeistoffen, de drinkwaterzuivering en nog veel meer.

 3. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Italië

  Terme Quartz Internazionale produceert sinds 1980 kwartsgloeilampen met ultraviolette of infrarode straling. Het is op het moment de enige Italiaanse fabrikant van kwartsgloeilampen die ingezet worden in uiteenlopende sectoren zoals de gezondheidszorg, de landbouw, de zoötechniek, de ecologie, de chemische industrie, de mineralogie, de criminologie, de elektronica, de informatica, de farmacologie, de filmindustrie, de voedingsindustrie, de conservenindustrie, de sterilisatie en de ontsmetting van vloeistoffen, de drinkwaterzuivering. Met ISO 9001-certificering

 4. LYNATOX GMBH

  Duitsland

 5. DELBAG GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MATRASCLEANER MIDDEN-NEDERLAND

  Nederland

  Waarom MatrasCleaner Midden-Nederland uw accommodatie naar een hoger niveau kan tillen? Als gastheer/gastvrouw besteedt u natuurlijk de grootst mogelijke aandacht en zorg aan het welzijn van uw gasten. U biedt een comfortabele slaapgelegenheid, een gastvrije ambiance en culinair genot. Bovendien zorgt u ervoor dat alles voldoet aan de hygiënenormen. Als uw gasten tevreden zijn, bent u dat ook! Trek nieuwe gasten aan, behoud bestaande gasten en blijf uw concurrenten voor. Gelukkig is er nu de revolutionaire manier om matrassen te laten reinigen; de MatrasCleaner. Uit proeven is gebleken dat de MatrasCleaner methode 99, 99% van de bacteriën doodt, huidschilfers en de aanwezige uitwerpselen van huisstofmijten verwijdert en de matrassen een heerlijke frisse geur geeft. #gezondheid #hygiene Daarnaast middels een revolutionaire, niet chemische methode om alle organische vlekken te verwijderen uit de matrassen en deze weer als nieuw eruit laten zien. #duurzaamheid Wij komen bij u op locatie om uw matrassen te reinigen. Zie ook voor toegevoegde waarde die u via sales/marketing kan ontplooien op https: //matras-reiniging.nl/zakelijk/ #hotels #pensions #vakantieparken #B&B, #privéklinieken #brandweerkazernes #kinderdagverblijven #vakantievilla's #zorginstellingen en andere accommodaties waar mensen overnachten.

  Alle producten voor "ionisatie van lucht - apparatuur en installaties"

 2. NEOGIENE

  Frankrijk

 3. AC-UMWELTTECHNIK

  Duitsland

 4. GENANO BENELUX

  België

 5. BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH

  Duitsland

 1. LTA LUFTTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. ELETTROMECCANICA BONATO

  Italië

 1. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Duitsland

 2. AIR QUALITY CONCEPT

  België

 3. AIRKLIM S R L

  Italië

 4. ACTIONCLIMA S.R.L.

  Italië

 5. IMPAIR S.R.L.

  Italië

 6. GOBBO CLIMA S.R.L.

  Italië

 7. INNOVARIA S.R.L.

  Italië

 8. EMPIRE S.N.C. DI VILLASANTA ALESSIO MASSIMO & C.

  Italië

 1. CORAM S.R.L.

  Italië

 2. AIRTERM S.R.L.

  Italië

 3. AERTECNO 2 S.R.L.

  Italië

 4. LESATEC S.R.L.

  Italië

 5. REFSYSTEMS

  Italië

 6. ENERBLUE S.R.L.

  Italië

 7. CANALSISTEM S.R.L.

  Italië

 8. IRBBAF DI FABBRI F.

  Italië

 9. TEELCOND IMPIANTI S.R.L.

  Italië

 10. DAL CIN IMPIANTI S.N.C. DI DAL CIN ANTONIO & C.

  Italië