• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ionisatie van lucht - apparatuur en installaties

Resultaten voor

Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties - Import export

 1. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Italië

  Verified by europages badge

  Terme Quartz Internazionale produceert sinds 1980 kwartsgloeilampen met ultraviolette of infrarode straling. Het is op het moment de enige Italiaanse fabrikant van kwartsgloeilampen die ingezet worden in uiteenlopende sectoren zoals de gezondheidszorg, de landbouw, de zoötechniek, de ecologie, de chemische industrie, de mineralogie, de criminologie, de elektronica, de informatica, de farmacologie, de filmindustrie, de voedingsindustrie, de conservenindustrie, de sterilisatie en de ontsmetting van vloeistoffen, de drinkwaterzuivering. Met ISO 9001-certificering

 2. DELBAG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DELBAG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Herne, Duitsland.

 3. MATRASCLEANER MIDDEN-NEDERLAND

  Nederland

  Waarom MatrasCleaner Midden-Nederland uw accommodatie naar een hoger niveau kan tillen? Als gastheer/gastvrouw besteedt u natuurlijk de grootst mogelijke aandacht en zorg aan het welzijn van uw gasten. U biedt een comfortabele slaapgelegenheid, een gastvrije ambiance en culinair genot. Bovendien zorgt u ervoor dat alles voldoet aan de hygiënenormen. Als uw gasten tevreden zijn, bent u dat ook! Trek nieuwe gasten aan, behoud bestaande gasten en blijf uw concurrenten voor. Gelukkig is er nu de revolutionaire manier om matrassen te laten reinigen; de MatrasCleaner. Uit proeven is gebleken dat de MatrasCleaner methode 99, 99% van de bacteriën doodt, huidschilfers en de aanwezige uitwerpselen van huisstofmijten verwijdert en de matrassen een heerlijke frisse geur geeft. #gezondheid #hygiene Daarnaast middels een revolutionaire, niet chemische methode om alle organische vlekken te verwijderen uit de matrassen en deze weer als nieuw eruit laten zien. #duurzaamheid Wij komen bij u op locatie om uw matrassen te reinigen. Zie ook voor toegevoegde waarde die u via sales/marketing kan ontplooien op https: //matras-reiniging.nl/zakelijk/ #hotels #pensions #vakantieparken #B&B, #privéklinieken #brandweerkazernes #kinderdagverblijven #vakantievilla's #zorginstellingen en andere accommodaties waar mensen overnachten.

  Alle producten voor "ionisatie van lucht - apparatuur en installaties"

 4. SIMCO-ION EUROPE

  Nederland

  Simco-Ion Europe is al meer dan 50 jaar een toonaangevende fabrikant van apparatuur voor het elimineren van statische elektriciteit. Wij zijn wereldwijd partner voor OEM en hebben een uitgebreide kennisbasis en vele partners die wereldwijd lokaal opereren.Wij leveren aan vele industrieën standaard of op maat gemaakte statische eliminatoren of apparatuur om de aanwezigheid en het niveau van statische elektriciteit in machines en producten te beheren.De kunststofindustrie is voor ons van groot belang, maar ook op het gebied van verpakken, converteren, bedrukken, textiel en grafisch leveren wij al jaren snelle en betrouwbare oplossingen. Al onze producten worden gedistribueerd via een wereldwijd netwerk van bekwame distributeurs en agenten.Om marktleiderschap voor (anti) statische oplossingen te behouden, handelen wij dienovereenkomstig: continue verbetering van hoogwaardige producten, wereldwijde beschikbaarheid van Simco-producten en service, ongeëvenaarde technische expertise lokaal beschikbaar, partner voor nieuwe OEM-oplossingen wereldwijd.Wij zijn uw partner!

 5. AC-UMWELTTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf AC-UMWELTTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Luchtzuivering - apparatuur en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Luchtzuivering - apparatuur en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, en Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Lechbruck Am See, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GENANO BENELUX

  België

  Het bedrijf GENANO BENELUX, is een Distributeur, en actief in de sector Luchtzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, luchtzuiveringstoestellen, ioniseertoestellen voor vertekken, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, en luchtanalyses. Het is gevestigd in Heusden-Zolder, België.

 2. NEOGIENE

  Frankrijk

  Het bedrijf NEOGIENE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, luchtzuiveringstoestellen, luchtkwaliteit binnen, en Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. LYNATOX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LYNATOX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Ilmenau, Duitsland.

 4. BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Kerpen, Duitsland.

 5. LTA LUFTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LTA LUFTTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Nordrach, Duitsland.

 1. HAUG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HAUG GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren ioniseerders, ontladers, en ionisatiekamers. Het is gevestigd in Leinfelden-Echterdingen, Duitsland.

 2. ELETTROMECCANICA BONATO

  Italië

  Het bedrijf ELETTROMECCANICA BONATO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische en elektronische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, antistatische systemen, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, antistatische installaties voor drukmachines, en antstatische borstels. Het is gevestigd in Carrè, Italië.

 1. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALPHA IONSTATEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Luchtverbeteringsapparaten, klimaatregeling van de omgeving, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Offenbach, Duitsland.

 2. VARIONIX GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf VARIONIX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtewisselaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning - materiaal, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Luchtzuivering - apparatuur en installaties, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Airconditioning - materiaal, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Luchtzuivering - apparatuur en installaties, en Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Baar, Zwitserland.

 3. SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST

  Duitsland

  Het bedrijf SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Omroep- en geluidsinstallaties - professioneel, Elektroakoestiek - geluidstechnisch materiaal, Hi-fi, televisie en video - toebehoren, Reiniging, industrieel - machines, Omroep- en geluidsinstallaties - professioneel, Elektroakoestiek - geluidstechnisch materiaal, en Hi-fi, televisie en video - toebehoren. Het is gevestigd in Lippstadt, Duitsland.

 4. AIR QUALITY CONCEPT

  België

  Het bedrijf AIR QUALITY CONCEPT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, luchtkwaliteit binnen, en Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Beauvechain, België.

 5. MEECH ELEKTROSTATIK AG

  Duitsland

  Het bedrijf MEECH ELEKTROSTATIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Omroep- en geluidsinstallaties - professioneel, Elektroakoestiek - geluidstechnisch materiaal, Hi-fi, televisie en video - toebehoren, Reiniging, industrieel - machines, Omroep- en geluidsinstallaties - professioneel, Elektroakoestiek - geluidstechnisch materiaal, en Hi-fi, televisie en video - toebehoren. Het is gevestigd in Lübeck, Duitsland.

 6. ING.-BÜRO DRECHSEL

  Duitsland

  Het bedrijf ING.-BÜRO DRECHSEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, Horeca - machines en materialen, Elektroakoestiek - geluidstechnisch materiaal, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, Horeca - machines en materialen, en Elektroakoestiek - geluidstechnisch materiaal. Het is gevestigd in Thalheim, Duitsland.

 7. EASYWELL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EASYWELL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtewisselaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Airconditioning - materiaal, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Luchtzuivering - apparatuur en installaties, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Airconditioning - materiaal, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, en Luchtzuivering - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Rosenheim, Duitsland.

 8. ENULEC AMERICAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENULEC AMERICAS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Omroep- en geluidsinstallaties - professioneel, Elektroakoestiek - geluidstechnisch materiaal, Hi-fi, televisie en video - toebehoren, Reiniging, industrieel - machines, Omroep- en geluidsinstallaties - professioneel, Elektroakoestiek - geluidstechnisch materiaal, en Hi-fi, televisie en video - toebehoren. Het is gevestigd in Trittau, Duitsland.

 1. TITANO CANALI S.R.L.

  San Marino

  Het bedrijf TITANO CANALI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Repubblica Di San Marino, San Marino.

 2. AIRTERM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AIRTERM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, en Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Piazzola Sul Brenta, Italië.

 3. CANALSISTEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CANALSISTEM S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Scanzorosciate, Italië.

 4. IMPAIR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IMPAIR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Cagliari, Italië.

 5. EMMEBI IMPIANTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EMMEBI IMPIANTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Pessano Con Bornago, Italië.

 6. LINDAB S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LINDAB S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Volpiano, Italië.

 7. BONACCI PROFILATI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BONACCI PROFILATI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 8. GOBBO CLIMA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GOBBO CLIMA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, en Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 9. EURAPO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EURAPO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Pordenone, Italië.

 10. BENTAX UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BENTAX UMWELTTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtverversende installaties. Het is gevestigd in Weilerswist, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties - Import export

Aantal resultaten

285 Bedrijven