• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • jonge fruitbomen

Resultaten voor

Jonge fruitbomen - Import export

 1. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Griekenland

  Milis Nurseries is gespecialiseerd in de productie en de handel van kiemplanten van fruit en noten. Halverwege de jaren 1960, sprong Konstantinos Milis in op de behoeften van de Griekse bomenkweek voor gezond reproductiemateriaal, via gebruik van oude en bekende praktijken uit de regio en in samenwerking met geotechnische ingenieurs van de streek. Hij start met de aanleg van de eerste fruitbomen kwekerij (perziken, kersen, abrikozen, pruimen, appels, peren, amandelen, walnoten, hazelnoten, enz.). Enkele jaren laten, neemt zijn zoon en de huidige eigenaar, Vassilios Milis, de teugels van het bedrijf in handen en breidt de reeks van aangeboden plantsoorten, artikelen en variëteiten uit. Wij hebben, in samenwerking met de landelijke en Europese universitaire instituten, bomen ontwikkeld die voldoen aan de groeiende vraag van producenten en wij streven naar constant hoogwaardige kwaliteitsnormen voor onze fruit kiemplanten. Daarnaast investeren we in human resources met agronomen en richten we ons op de klantenservice. Wij werken samen met landbouwers, door waar nodig kennis voer de kweek te verstrekken (beschermen van de kiemplanten, bemesten, snoeien, enz.) en volgen de internationale moderne trends op de voet. Gezien het bedrijf een goede reputatie heeft in Europa, krijgt het een gestaag groeiende vraag voor informatie en nieuwe variëteiten. Talloze jaren ervaring en constant onderzoek stelden ons in staat nieuwe technologieën te beheersten om zo deel te nemen aan grote projecten, inclusief op het internationale vlak. We zijn betrokken bij alle stappen van het planten tot het oogsten. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 2. GRAENLAND

  Zweden

  GRAENLAND is uw perfecte bestemming voor verse groenten en fruit van hoge kwaliteit. Bij Graenland zijn we er enorm trots op dat we onze klanten een uitzonderlijke selectie van de beste producten uit de natuur kunnen bieden. Als toonaangevend leverancier in de branche zetten we ons onvoorwaardelijk in voor kwaliteit en klanttevredenheid. We werken nauw samen met lokale boeren en vertrouwde telers die onze passie delen voor het telen van voedzame en heerlijke groenten en fruit. Ons ruime assortiment bevat een levendige reeks seizoensfruit, zoals sappige bessen, knapperige appels, sappige sinaasappels en tropische lekkernijen zoals ananas en mango. Daarnaast bieden we een uitgebreide variëteit aan groenten, van bladgroenten tot levendige paprika's, knapperige wortelen en alles daartussenin. Bij GRAENLAND hechten we veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze klanten.Daarom geven we de voorkeur aan biologische en pesticidevrije opties, zodat u gemakkelijker voedzame keuzes kunt maken voor uzelf en uw dierbaren. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot vers en gezond voedsel, en we streven ernaar om dat te realiseren. Of u nu een gezondheidsbewuste persoon bent, een gepassioneerde thuiskok of een restauranteigenaar die op zoek is naar ingrediënten van topkwaliteit, bij ons zit u goed. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte fruit en de perfecte groenten voor uw specifieke behoeften.

 3. EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT

  Polen

 4. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Servië

 5. RENÉ NICOLAÏ

  België

  Fruitboomkwekerij René Nicolaï is gespecialiseerd in het kweken van appel-, peren- en kersenbomen. René Nicolaï fruitboomkwekerij is een nationaal en internationaal begrip in de wereld van de fruitteelt. De fruitboomkwekerij realiseert jaarlijks een productie van ongeveer 1.200.000 onderstammen en 1.000.000 fruitbomen. Het assortiment is volledig afgestemd op de hedendaagse West-Europese professionele fruitteelt en voldoet aan de normen van de Europese markt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PR AGRO PROJEKT

  Servië

 2. ANGIER INTERNATIONAL

  Frankrijk

 3. DONGGUAN WARBURN SEEDLING CO.,LTD.

  China

 4. VIVEROS HERNANDORENA

  Spanje

 5. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Servië

 1. NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA

  Portugal

 2. ARONIJA MARKET

  Servië

 1. CEVIZCE ERDEM NURSERY LLC

  Turkije

 2. STE STAR EXPORT

  Frankrijk

 3. PIETRO CHINAGLIA VIVAI

  Italië

 4. INTERNATIONAL PLANT SELECTION

  Frankrijk

 5. SCHUMACHER GARTEN- UND LANDSCHAFTSPFLEGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. VOCNE SADNICE ANTIC PLUS

  Servië

 7. WONDERFUL LIFE

  Italië

 8. VOCNI RASADNIK DREN

  Servië

 1. AGROCORP DUO

  Servië

 2. VIVEROS EL ROMERO

  Spanje

 3. VIVEROS VIVERNAT

  Spanje

 4. MAPPA DAVIDE PIANTE DA VIVAIO E FIORI

  Italië

 5. FOTSO SIGO

  Kameroen

 6. ROZSADNIK

  Polen

 7. NURSERY SEEDLINGS

  Servië

 8. EARL BOURDIN

  Frankrijk

 9. BAHSIS TARIM

  Turkije

 10. Störk GmbH

  Duitsland