• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • jonge fruitbomen

Resultaten voor

Jonge fruitbomen - Import export

 1. EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge fruitbomen, tropisch fruit, vers fruit, verse groente en fruit, export van groente en fruit, export van fruit, distributeurs van fruit, fruitimporteurs, en Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Katowice, Polen.

 2. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Milis Nurseries is gespecialiseerd in de productie en de handel van kiemplanten van fruit en noten. Halverwege de jaren 1960, sprong Konstantinos Milis in op de behoeften van de Griekse bomenkweek voor gezond reproductiemateriaal, via gebruik van oude en bekende praktijken uit de regio en in samenwerking met geotechnische ingenieurs van de streek. Hij start met de aanleg van de eerste fruitbomen kwekerij (perziken, kersen, abrikozen, pruimen, appels, peren, amandelen, walnoten, hazelnoten, enz.). Enkele jaren laten, neemt zijn zoon en de huidige eigenaar, Vassilios Milis, de teugels van het bedrijf in handen en breidt de reeks van aangeboden plantsoorten, artikelen en variëteiten uit. Wij hebben, in samenwerking met de landelijke en Europese universitaire instituten, bomen ontwikkeld die voldoen aan de groeiende vraag van producenten en wij streven naar constant hoogwaardige kwaliteitsnormen voor onze fruit kiemplanten. Daarnaast investeren we in human resources met agronomen en richten we ons op de klantenservice. Wij werken samen met landbouwers, door waar nodig kennis voer de kweek te verstrekken (beschermen van de kiemplanten, bemesten, snoeien, enz.) en volgen de internationale moderne trends op de voet. Gezien het bedrijf een goede reputatie heeft in Europa, krijgt het een gestaag groeiende vraag voor informatie en nieuwe variëteiten. Talloze jaren ervaring en constant onderzoek stelden ons in staat nieuwe technologieën te beheersten om zo deel te nemen aan grote projecten, inclusief op het internationale vlak. We zijn betrokken bij alle stappen van het planten tot het oogsten. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 3. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Servië

  Verified by europages badge

  We zijn een team van ervaren professionals, die de productie van fruitbomen, sierplanten, zaailingen enteeltmateriaal hebben opgezet. We voorzien onze klanten van producten volgens de gevraagde specificaties, de nodige documentatie, een vakkundige service eneen persoonlijke benadering.Onze productie is van de hoogste kwaliteit, gestandaardiseerd, we implementeren de nieuwste technologie enknowhow in het kweken van planten. Onze kopers ontvangen producten van topkwaliteit volgens internationale voorschriften.

 4. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Servië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KALEM DJORDJEVIC NURSERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge planten van de kwekerij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge fruitbomen, Fruitbomen, sierplanten, kleine rozen, perenbomen, hazelaars, Jonge fruitbomen, en Fruitbomen. Het is gevestigd in Milutovac, Servië.

 5. ECOFLORA

  België

  Ecoflora is een bijzondere kwekerij, volledig gericht op de ecologische tuin. Kom eens langs voor een ontdekkingstocht doorheen onze prachtige inheemse flora. Ontdek hier een uniek assortiment kruiden en oude groenten. Vraag ons raad over de aanleg van een bloemenweide. Kweek je eigen groenten met ons biologisch zaad- en plantgoed. Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod aan oude fruitboomrassen. Inheemse planten, kruiden, oude groenten, bloemenweiden, fruitbomen, kleinfruit, ecologische tuinproducten, biologische zaden en plantgoed, kestkasten, voederhuisjes, inheemse wilde planten, inheemse haagplanten, struiken en loofbomen, verwilderingsbloembollen, klimplanten, varens, bloemenweiden...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RENÉ NICOLAÏ

  België

  Fruitboomkwekerij René Nicolaï is gespecialiseerd in het kweken van appel-, peren- en kersenbomen. René Nicolaï fruitboomkwekerij is een nationaal en internationaal begrip in de wereld van de fruitteelt. De fruitboomkwekerij realiseert jaarlijks een productie van ongeveer 1.200.000 onderstammen en 1.000.000 fruitbomen. Het assortiment is volledig afgestemd op de hedendaagse West-Europese professionele fruitteelt en voldoet aan de normen van de Europese markt.

 2. ANGIER INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Het bedrijf ANGIER INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge planten van de kwekerij, en Jonge planten van de kwekerij. Het is gevestigd in Soings En Sologne, Frankrijk.

 3. PR AGRO PROJEKT

  Servië

  Het bedrijf PR AGRO PROJEKT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge fruitbomen, en Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Krusevac, Servië.

 4. VIVEROS HERNANDORENA

  Spanje

  Het bedrijf VIVEROS HERNANDORENA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren boomkwekerij kaasmakerij, en kakiappels. Het is gevestigd in Benimodo, Spanje.

 5. GLOBAL WALNUT LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf GLOBAL WALNUT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren notenbomen, en boomkwekerijen. Het is gevestigd in Shumen, Bulgarije.

 1. NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA

  Portugal

  Het bedrijf NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Agrarische diensten, Agrarische diensten, Landbouwadvies, Advies en aanleg van wijngaarden, en wijngaard. Het is gevestigd in Braga, Portugal.

 2. ARONIJA MARKET

  Servië

  Het bedrijf ARONIJA MARKET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Kraljevo, Servië.

 1. CEVIZCE ERDEM NURSERY LLC

  Turkije

  Het bedrijf CEVIZCE ERDEM NURSERY LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Bandirma, Turkije.

 2. VOCNE SADNICE ANTIC PLUS

  Servië

  Het bedrijf VOCNE SADNICE ANTIC PLUS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Krusevac, Servië.

 3. SCHUMACHER GARTEN- UND LANDSCHAFTSPFLEGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHUMACHER GARTEN- UND LANDSCHAFTSPFLEGE GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Geseke, Duitsland.

 4. PIETRO CHINAGLIA VIVAI

  Italië

  Het bedrijf PIETRO CHINAGLIA VIVAI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bloemen- en tuinbouwkwekerij, en fruitbomen. Het is gevestigd in Lendinara, Italië.

 5. INTERNATIONAL PLANT SELECTION

  Frankrijk

  Het bedrijf INTERNATIONAL PLANT SELECTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren abrikozen, perziken, en kersen. Het is gevestigd in Montélimar, Frankrijk.

 6. STE STAR EXPORT

  Frankrijk

  Het bedrijf STE STAR EXPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge fruitbomen, Jonge fruitbomen, verkoop van fruitplanten, granen voor fruitbloemen en fruitplanten, en boomkwekerijen. Het is gevestigd in LE PONTET, Frankrijk.

 7. AGROCORP DUO

  Servië

  Het bedrijf AGROCORP DUO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruitbomen, Vruchten- en groentesappen en -nectars, handel in appels, Fruitbomen, en perenbomen. Het is gevestigd in Agrocorp Duo, Servië.

 8. WONDERFUL LIFE

  Italië

  Het bedrijf WONDERFUL LIFE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Monteroni Di Lecce, Italië.

 1. VOCNI RASADNIK DREN

  Servië

  Het bedrijf VOCNI RASADNIK DREN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Krusevac, Servië.

 2. VIVEROS VIVERNAT

  Spanje

  Het bedrijf VIVEROS VIVERNAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Alginet, Spanje.

 3. VIVEROS EL ROMERO

  Spanje

  Het bedrijf VIVEROS EL ROMERO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren jonge abrikozenbomen. Het is gevestigd in Murcia, Spanje.

 4. ANJOU PLANTS

  Frankrijk

  Het bedrijf ANJOU PLANTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in LONGUE JUMELLES, Frankrijk.

 5. MAPPA DAVIDE PIANTE DA VIVAIO E FIORI

  Italië

  Het bedrijf MAPPA DAVIDE PIANTE DA VIVAIO E FIORI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Jonge planten van de kwekerij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge fruitbomen, Jonge fruitbomen, en sierplanten. Het is gevestigd in Palagiano, Italië.

 6. ONTUG FIDANCILIK TARIM URUNLERI GIDA SAN. TIC. LDT. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ONTUG FIDANCILIK TARIM URUNLERI GIDA SAN. TIC. LDT. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Aydin, Turkije.

 7. NURSERY SEEDLINGS

  Servië

  Het bedrijf NURSERY SEEDLINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Krusevac, Servië.

 8. BAHSIS TARIM

  Turkije

  Het bedrijf BAHSIS TARIM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Tarsus, Turkije.

 9. ROZSADNIK

  Polen

  Het bedrijf ROZSADNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Blizanów, Polen.

 10. VIVERO Y SERVICIOS AGRÍCOLAS AZOR

  Spanje

  Het bedrijf VIVERO Y SERVICIOS AGRÍCOLAS AZOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Granada, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis