• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kaarsen

Resultaten voor

Kaarsen - Import export

 1. ZENPUR

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  ZenPur is ontworpen denkend aan slaap. Wij weten hoe belangrijk slaap in ons dagelijks leven is. We weten immers allemaal dat we een derde van ons leven slapen. Toen we beslisten om Zenpur op te richten wilden we de beste hoofdkussens en matrassen, en het beste beddengoed vinden met buitengewone waarde van lokale origine. Door alles in Europa te vervaardigen wisten we dat we kwaliteit te bieden hadden. Het was zaak ons aan te passen tegen een voordelige prijs. We denken daarin geslaagd te zijn en we zijn er trots op dat we wereldwijd tienduizenden mensen geholpen hebben om beter te slapen. Het is onze missie de mensen te helpen innerlijke rust te vinden dankzij goede slaapgewoonten. Momenteel ontwikkelen we producten voor voorslaaproutines om uw slaapbeleving... en uw innerlijke rust te verbeteren! Zenpur is een premium, toegankelijk en eco friendly merk dat beddengoed (matrassen, hoofdkussens, lakens, dekbedden enz.) creëert en artikelen die essentieel zijn voor uw slaap (kaarsen, hennepcrème en -olie, sokken) van duurzame bamboe. Het merk, dat in 2015 is opgericht, is geïnspireerd op een visie om bijzonder comfortabele producten te leveren met een zo klein mogelijke impact op het milieu. Onze producten zijn milieuvriendelijk, vanaf het basisproduct bamboe tot onze pro planet verpakkingen, en respecteren de strengste milieunormen tijdens de fabricage. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 2. QUANTUM INTERIOR BY MAXLAND

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De firma Maxland is een jonge familieonderneming die in 2015 werd opgericht en geleid wordt door de eigenaar Max Freudenberger. De firma bestaat uit een team van 7 toegewijde medewerkers. De onderneming, die aanvankelijk als handelsonderneming is opgericht en in de sector woningtextiel is gevestigd, is in zeer korte tijd zowel op de locatie Grünsfeld uitgebreid qua ruimte, die nu in totaal ongeveer 3.000 m2 bedraagt, als qua productassortiment en verkoopkanalen. Tot dusver heeft het bedrijf uitsluitend geleverd aan bekende meubelzaken in Duitsland en Zwitserland, aan grootwinkelbedrijven en inkoopverenigingen, alsmede aan enkele bekende discounters in Duitsland. Sinds 2017 kunnen ook consumenten de goederen van Quantum Interior rechtstreeks kopen via platformdealers zoals Amazon en eBay, en via de eigen onlineshop van de firma. Het harmonische samenspel van geëngageerde, op succes gerichte medewerkers, een op de behoeften van de klant afgestemd productassortiment en ondernemersmoed vormden tot op heden de basis voor het succes. Met een fijne neus voor toekomstige trends worden regelmatig nieuwe producten ontworpen die in speciale productievestigingen omgezet en geproduceerd worden. De materialen voor onze producten en ook al kant en klare geconfectioneerde goederen worden zowel betrokken bij in Europa (Italië, Frankrijk en Duitsland) gevestigde handelspartners alsook bij Aziatische (India, China) .

  Website Open In New icon
 3. FÉRET PARFUMEUR

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Féret Parfumeur, een Frans familiemerk sinds 1878, - met het label Eeuwenoud familiebedrijf - draagt sinds meerdere generaties de geuren van de Franse levenskunst uit. In 1900, won het Hyaliene blok - 100% natuurlijk aluinsteen - drie medailles tijdens de Wereldtentoonstelling van Parijs 1900 en is ook vandaag nog verkrijgbaar! Tegenwoordig staat Alexis Cabanne - achterachterkleinkind van de oprichter – aan het hoofd van de onderneming.\n\nAlexis is geboren en getogen in de Cognac streek. Dankzij de overdracht van de familie knowhow, traint Alexis, net als zijn voorouders, zijn neus en gehemelte met deze sterke drank. Hij is een ware natuurliefhebber en pakt graag verschillende dingen aan. Hij blaast het cosmeticamerk van de familie in 2012 dan ook nieuw leven in: Féret Parfumeur.\n\nIn een nog altijd retro-chique stijl en 100% MADE IN FRANCE biedt Féret Parfumeur u producten die voornamelijk gebaseerd zijn op honing en etherische oliën. Ze zijn geschikt voor parfumwinkels, apotheken, barbershops, bio-winkels, schoonheidsinstituten en spa's evenals warenhuizen en cadeauwinkels. Ons blikvangende Retro-Chique merk steelt het hart van de consument dankzij producten van uitmuntende kwaliteit die aangename jeugdherinneringen oproepen. De creaties van Alexis doen u een boeiend historisch verhaal uit de doeken: dat van de familie Féret, een verhaal in het teken van elegantie en verfijndheid met een vleugje Franse charme …. .\n\nNeem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 4. SAPONESSENCE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  SAPONESSENCE, fabrikant van natuurlijke kaarsen, zeep, geuren en cosmetica, wit merk, verkoop aan bedrijven, installatie van bedrijfsklare productie-eenheden, koude verzeping. Onze ambachtelijke vakkennis en onze ervaring zijn uw waarborg voor de kwaliteit van onze producten. Hun geuren zijn exclusieve creaties ontwikkeld in Grasse om u het beste te bieden. Van project tot product: Wij begeleiden u bij de opstelling van uw bestek en voorwaarden, de ontwikkeling, wij vervaardigen en verpakken uw producten met uw huismerk en in overeenstemming met de geldende regels. Installatie van bedrijfsklare productie-eenheden voor de verpakking van parfums, kaarsen of zeep: U wilt uw eigen productiemiddelen aanschaffen, dan kunnen wij u begeleiden van het idee tot de uitvoering van uw project. Ons Franse handelsmerk SAPONE & SENS biedt u een breed scala aan producten: massagekaarsen, geurkaarsen, overvette zeep, parfums, cosmetica specifiek voor kuuroorden.

  Website Open In New icon
 5. DRAKE MANUFACTURE SA

  België

  Verified by Europages badge

  Drake Manufacture is sinds 1988 gespecialiseerd in de productie van decorartikelen en huisparfums. Wij bieden een breed assortiment kaarsen vervaardigd in Frankrijk, parfumverspreiders, etherische oliën, parfumblokjes, parfumbranders, parfumextracten en wierookstokjes. Alle in onze producten verwerkte parfums zijn afkomstig uit Grasse en zijn in overeenstemming met de Europese IFFRA normen.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. AWGIFTS EUROPE

  Slowakije

  Verified by Europages badge

  AWGifts Europe is een groothandelaar en fabrikant van handgemaakte producten voor de badkamer, aromatherapie en huisparfums. Sinds 1995 is onze missie het beste te bieden op het gebied van groothandelgeschenken, geschenkartikelen en verpakking aan onze klanten in Europa en wereldwijd. Ons uitgebreid productassortiment bestaat onder meer uit kaarsen, wierook inclusief Nag Champa, etherische oliën, massagekaarsen, zeep, bruisballen, kristallen, edelstenen, trommelstenen, Oorkaarsen (Hopi), organza zakjes, houten kistjes en verpakkingslijn.

  Website Open In New icon
 2. S&B PROVENCE / LES CIRIERS DE PROVENCE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. MAISON DU TALENT D'OR

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. SOZIO

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. TOP-TISCHDEKO.DE INH.MATHIAS DEHN

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. TERRE DE BOUGIES

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 2. HARMONY LAB

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. CERERIA LAC

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. BOLSIUS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Al onze kaarsen weerspiegelen het onmiskenbare karakter van ons familiebedrijf. Meer dan 1.000 werknemers zijn betrokken bij de ontwikkeling en productie van kaarsen in alle soorten en maten en hun verkoop in meer dan 50 landen. Eeuwenlang hebben we kennis, specialisatie en ondernemerschap gecombineerd om ons uitgebreide assortiment kwaliteitskaarsen te creëren, gekenmerkt door veel verschillende stijlen en maten. Meer dan een miljard van onze theelichtjes verrassen jaarlijks onze klanten thuis. Maar onze tafelkaarsen, pilaarkaarsen, rustieke kaarsen, geurkaarsen en ernstige lichten zijn een integraal onderdeel geworden van miljoenen huishoudens wereldwijd. Naast dit brede assortiment kaarsen bieden we ook een breed scala aan maten en vormen, evenals een rijke selectie aan kleuren en geuren.

 5. PAPER+DESIGN GMBH TABLETOP

  Duitsland

  Sinds zijn oprichting in 1999, is Paper + Design uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven in de industrie en heeft momenteel meer dan 200 werknemers.Met producten van hoge kwaliteit en uitsluitend milieuvriendelijke grondstoffen, is het bedrijf in 85 landen van de wereld vertegenwoordigd, zowel voor merken, alsook in de sector van huismerken.Van handdoeken, tafelkleedjes en tafelkleden, servetten, tafellopers tot aan kaarsen, feestboorden en onderzetters heeft het bedrijf een heel gamma voor een stijlvol gedekte tafel.Bovendien worden humoristische, kleurrijke zakdoeken en originele gedrukte toiletpapier vervaardigd, alsmede producten op maat voor de klant met specifieke ontwerpen, logo's of CI-vereisten.Constant nieuwe en creatieve ideeën ontwikkelen en deze met een hoge mate van kwaliteit en betrouwbaarheid implementeren is het leitmotiv van Papier+Design GmbH.

 6. TONKA PERFUMES

  Rusland

  Tonka Perfumes Moscow is een Russisch parfummerk dat is opgericht in 2017.Tonka's eerste product was een verzameling van zes geparfumeerde kaarsen.In 2019 lanceerden we de verkoop van de diffusercollectie.Bij het creëren van de producten van het merk worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt: natuurlijke aromatische oliën, sojawas, natuurlijke rotanstokken en pure kristallen flessen. 'S Werelds toonaangevende parfumeurs - Callis Baker, Jan Vasnier en Natalie Chetto - werkten aan de creatie van aromatische composities.Merkproducten zijn vertegenwoordigd in 10 steden in Rusland en in de GOS-landen.

 7. COSSTRA DESIGN

  België

  Cosstra Design, sfeerdesigner, creëert haute couture kaarsen en dispensers voor interieurparfums, met de hand gemaakt en 100% plantaardig. Ontdek een betoverende sensoriële wereld dankzij een unieke en geraffineerde collectie verbazingwekkende kaarsen en dispensers voor interieurparfums. Elke kaars wordt aan het einde van de productie in een register opgenomen met een code zodat we u een custom made kwaliteitsservice kunnen bieden. Cosstra Design, dat is in de eerste plaats kwaliteit: Het gebruik van mooie grondstoffen is een keuze die hoofdzakelijk voortvloeit uit de wens om tijdloze kwaliteitsproducten te bieden. Alle kaarsen bestaan uit natuurlijke plantaardige was en de wieken zijn van katoen. Cosstra Design gebruikt geen kleurstoffen en de verpakking is ecologisch en 100% recyclebaar. Ontdek de unieke en subtiele parfums uit ons uitgebreid assortiment originele kaarsen en top of the range interieurparfums. Aarzel niet en neem contact met ons op om uw project te bespreken.

 8. MAISON & SENTEURS

  Frankrijk

  Maison & Senteurs, gevestigd te Aix-en-Provence, is een bedrijf dat 100% plantaardige geurkaarsen vervaardigt. Onze kaarsen worden met de hand gegoten op basis van plantaardige wassen en parfums uit Grasse. De katoenen lonten staan garant voor een lange brandduur en een optimale verspreiding van de geur. Wij vervaardigen hoogwaardige kaarsen in onze werkplaats in Zuid-Frankrijk. Het bedrijf biedt kaarsen van plantaardige was ontworpen met het grootste respect voor de natuur. Ze bevatten geen Acroleïne of Formaldehyde (kankerverwekkende stoffen), stoffen die terug te vinden zijn in kaarsen op basis van paraffine of minerale wassen; dit betreft alle gekleurde kaarsen. Onze geuren worden ontworpen zonder FTALATEN of CMR (Kankerverwekkend, Mutageen of Vergiftig voor de voortplanting). Wij hebben een breed assortiment: geurkaarsen, knetterende kaarsen, geursets van hout, luxe kaarsen en interieurparfums. Fabrikanten op maat, wij ontwerpen en vervaardigen geurkaarsen op maat. Onze productie en de grondstoffen voldoen aan de Franse en Europese normen.

 9. SPAAS KAARSEN

  België

  Spaas Kaarsen, van oorsprong een kleine locale kaarsenfabrikant in Hamont, is uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de internationale kaarsenmarkt. Spaas is markleider in België en heeft daarnaast een sterke positie opgebouwd in de Europese landen met het sterke merk SPAAS. Spaas heeft zich bovendien gespecialiseerd als een stevige en betrouwbare partner voor Private Labels. Innovatie, kwaliteit en creativiteit zijn de 3 hoekstenen van het uitgebreide assortiment kaarsen van Spaas. Kaarsen zijn meer en meer een life-style product geworden. Een product met een hoog emo-gehalte. Voor de ontwikkeling van nieuwe producten laat Spaas zich dan ook inspireren door de nieuwste trends in kleuren, geuren, vormen en life-style en seizoenen. Spaas, uw garantie voor kwaliteit. Geurkaarsen Theelichten Rustieke kaarsen Cilinders Glaasjes Anti Tabac kaarsen Tafelkaarsen Tuinkaarsen Noveenkaars

 10. RASTELI

  België

  Rasteli, dé referentie voor home decoratie en leuke relatiegeschenken als vazen of kaarsen. Welbekende groothandel met eigen kaarsenfabriek waar we kaarsen van ons huismerk Luz Your Senses produceren. De laatste decennie heeft Rasteli zichzelf ontwikkeld tot dé referentie voor home decoratie. Naast home decoratie artikelen vindt u in ons assortiment eveneens leuke relatiegeschenken. Bekijk bv onze vazen, kaarsen of kandelaars. Rasteli is echter meer dan zo maar een groothandel voor home decoratie. In onze eigen kaarsenfabriek worden de welbekende kaarsen van ons huismerk Luz Your Senses geproduceerd.

 1. ZENA MEGASTORE OLEN

  België

  VUURWERK KOPEN DOE JE BIJ ZENA VUURWERK! IN DEZE VUURWERKWINKEL VIND JE HET BESTE KNALVUURWERK, SIERVUURWERK, EN DE MOOISTE VUURPIJLEN UIT BELGIE! De grootste collectie van België vind je in Olen! Gelegen op een industrie terrein en dus gemakkelijk bereikbaar, parkeren is geen probleem, voorraad hebben we heel veel, en de mensen die hier werken weten wat ze verkopen. Hier zijn we het hele jaar geopend en zijn we het hele jaar bezig met vuurwerk! Meer dan 800 producten altijd op voorraad, uitgebreid advies van mensen met een passie voor vuurwerk en altijd verse koffie! Bij de Megastores koop je tegen import prijzen!

 2. SENTE & VAN BAEL

  België

  Onze specialiteit is het vervaardigen van altaarkaarsen, paaskaarsen, offerkaarsen, noveenkaarsen, devotiekaarsen en gepersonaliseerde (noveen)kaarsen voor de religieuze sector maar ook verenigingen en particulieren kunnen bij ons terecht. Wij zijn nog een echte familie-onderneming, een zeldzaamheid in een wereld van constante globalisering. Met drie generaties "kaarsenmakers" in het bedrijf heerst er een perfecte symbiose tussen ervaring en vernieuwing. Het blijft dan ook onze grootste uitdaging om te blijven moderniseren en investeren ten dienste van onze klanten, zonder onze familiale en gemoedelijke manier van werken te verliezen. Om steeds aan de eisen van onze klanten te kunnen voldoen, breiden wij ons gamma regelmatig uit met nieuwe of vernieuwende producten.

 3. VDL

  België

  Leverancier van verpakkings- en reinigingsproducten Hygiene en onderhoudsproducten VDL NV is uw professionele totaalleverancier voor alle hygiëne en onderhoudsproducten. Via optimale samenwerking met onze leveranciers, een grote stock en een eigen besteldienst voorzien wij in een snelle aanlevering ... VERPAKKING EN PAPIERWAREN Vanuit ons magazijn in Mortsel leveren wij papierwaren en verpakkingsproducten in heel Vlaanderen. Deze kunnen al dan niet gepersonaliseerd aangeleverd worden. U kan bij ons ook terecht voor kaarsen, kassarollen, toiletpapier, ...

 4. 2B DESIGN

  Nederland

  100 % Pure duurzame kaarsen van natuurlijke was gegoten in Nederland 2B Design betekent handgemaakte kaarsen gegoten van natuurlijke soja- of koolzaadwas. De kaarsen zijn ecologisch en niet giftig in tegenstelling tot die met paraffine gemengde was. 2B Design betekent het gebruik van ecologisch verantwoorde grondstoffen met veel aandacht voor het milieu en onze planeet. Elke 2B Design kaars is een multifunctioneel product zonder giftige stoffen. Na het branden van de kaars is het kopje makkelijk schoon te maken en kan dan gebruikt worden voor koffie of thee. Ook de MIRON Violet Glas containers kunnen opnieuw gebruikt worden voor bijvoorbeeld het bewaren van kruiden of medicijnen gebruiken. 2B Design gebruikt bij het opsturen van een pakket, materialen die milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar zijn. Wederzijds respect: Een cadeau geven aan een persoon is een teken van waardering en aandacht. 2B Design biedt verschillende cadeaus aan met een verhaal voor bijvoorbeeld een dierbare, een familielid, een goede vriend of leraar. Niets is mooier dan een handgemaakte kaars geven die gegoten is in kwaliteitsporselein als herinnering aan dierbare momenten. Tevens is het een mooi object om naar te kijken dat later hergebruikt kan worden. Respect voor het milieu: De was die 2B Design gebruikt is van de hoogste kwaliteit en ingekocht bij lokale en vertrouwde ondernemers. De gebruikte containers zijn buitengewoon en hergebruik wordt dan ook aangemoedigd.

 5. UNITRADE

  België

  Groothandel Hobby - Verdeler Fiskars. Unitrade is een groothandel gespecialiseerd in hobbymaterialen. Grote keuze in styropor van uitzonderlijk stevige kwaliteit. Vele toebehoren voor scrapbooking en wenskaarten alsook mooie papiersoorten. Wij trachten ernaar om onze klanten steeds een optimale service te bieden en uw levering zo snel mogelijk toe te sturen. Er wordt enkel geleverd aan hobby-speciaalzaken. Onze volledige hobby-catalogus staat op onze site. Hebt u nog vragen kan u deze doormailen en zullen wij u spoedig contacteren.

 6. DECOR CENTER

  België

  Uw interieur laten schitteren? Dat doet u met decoratieartikelen die eruit springen. U treft ze bij Decor Center Beveren. Van adembenemende kerststallen tot kaarsen : u vindt altijd uw gading bij ons. En is het seizoen achter de rug? Dan krijgt u gloednieuwe decoratieartikelen voorgeschoteld, in een andere sfeer. Decor center heeft voor ieder wat wils: van kleine meubels, spiegels en vazen tot glaswerk en schilderijen. Of richt uw woning smaakvol in met prachtige lampen en sculpturen, geurkaarsen, sierlijke servetten en mooi tafellinnen. Maar ook inlijstingen en fotokaders.

 7. CERERIA RONCA SRL

  Italië

  Sinds 1855, vervaardigd Cereria Ronca lichtkaarsen en religieuze kaarsen (kerkkaarsen en wijkaarsen). Tegenwoordig is het bedrijf aanwezig op de markt met diverse productlijnen die kwaliteit combineren met innovatie (citronella kaarsen, sierkaarsen, standaard kaarsen, geurkaarsen). Onze kaarsen worden vervaardigd in onze fabrieken te Trente door toegewijde en opgeleide werknemers met hoogwaardige gecertificeerde grondstoffen.

 8. CO.

  Georgië

  Welkom op de website Groot- en detailprijzen voor Kaarsen. De firma is actief sinds 1977, sinds de oprichting van de kaarsenfabriek. Sinds die tijd heeft de firma zich door de aankoop van nieuwe & moderne machines en constante ontwikkeling van de productie uitgebreid en is verhuisd naar moderne gebouwen om haar klanten een uitgebreid assortiment kaarsen te kunnen bieden. Onze producten: Geurkaarsen, decoratieve kaarsen, Paaskaarsen, kerkkaarsen, huwelijkskaarsen, doopkaarsen, kruiden geurkaarsen, geheel natuurlijk

 9. KAARSEN-ONLINE

  Nederland

  Bolsius kaarsen kunt u krijgen in verschillende maten en kleuren. Allemaal van een uitstekende kwaliteit. De kaarsen zijn gemaakt van de beste grondstoffen en staan bekend om hun lange branduren. Steeds meer bedrijven en particulieren kopen Bolsius kaarsen om hun kwaliteit.

 10. VAN UDEN KAARSEN

  Nederland

  Van Uden Kaarsen B.V. produceert sinds 1985 een totaal assortiment kaarsen. De kaarsen die wij produceren worden geleverd aan afnemers zowel binnen als buiten de E.G. die werkzaam zijn in de navolgende marktsegmenten: bloemisterij & cadeau sector horeca & partyservice relatiegeschenkenbranche kerkelijke instellingen Uiteraard leveren wij U een compleet standaard programma uit voorraad. Maar ook voor speciale wensen of private-label verpakkingen bent U bij ons aan het juiste adres.