• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kaas

Resultaten voor

Kaas - Import export

 1. GRISTIREN LIMITED

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Gristiren Ltd is een toonaangevende Griekse producent van heerlijke en gezonde kaasanalogen en veganistische kaasproducten. Ons doel is om de beste oplossingen te bieden voor detailhandel en cateringbedrijven door een breed scala aan producten aan te bieden die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten. Onze kaasanalogen en veganistische kaasproducten worden gemaakt van de beste plantaardige ingrediënten, zoals soja, noten en granen, en zijn vrij van zuivel, lactose en andere dierlijke producten. Wij streven ernaar producten te leveren die niet alleen heerlijk smaken, maar ook gezond en milieuvriendelijk zijn. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingsformaten, waaronder blokken, plakken en versnipperd, om te voldoen aan de eisen van verschillende toepassingen. Of u onze producten nu nodig hebt voor uw restaurant, café of voor de detailhandel, wij hebben het juiste verpakkingsformaat voor u. Bij Gristiren Ltd zijn we trots op onze ultramoderne productiefaciliteiten, die gebruik maken van de nieuwste technologie en apparatuur om de hoogste kwaliteitsnormen voor onze producten te garanderen. Wij hanteren strikte kwaliteitscontroleprocedures om ervoor te zorgen dat elk product dat onze fabrieken verlaat, voldoet aan onze strenge normen inzake smaak, textuur en kwaliteit. Of u nu een detailhandelaar bent of een cateringbedrijf, wij hebben het juiste product en verpakkingsformaat om aan uw behoeften te voldoen. Kies ons voor de best smakende, hoogwaardige en milieuvriendelijke kaasanalogen en veganistische kaasproducten.

 2. BB WHOLESALE

  Nederland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH is een toonaangevend bedrijf binnen de internationale grootverkoop, export, levering en distributie van premium etenswaren, dranken en lifestyle producten. Wij streven ernaar uitzonderlijke waarde te bieden via een uiteenlopende reeks hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, om klanttevredenheid te garanderen en langdurige banden te smeden. Wij werken in een omgeving gebaseerd op innovatie en ondersteuning, ons team van MD Global Trading GmbH richt zich op samenwerking, groei en creativiteit. Wij stimuleren onze werknemers om aan de top te blijven in een constant veranderende markt en om te garanderen dat onze diensten dynamiek en van topkwaliteit blijven. Wij zetten ons in voor het milieu door duurzame werkmethodes in te voeren voor de hele leveringsketen om onze impact tot een minimum te beperken. Daarnaast zetten wij ons in om actief bij te dragen aan de gemeenschappen waar we werken. Bij MD Global Trading GmbH, streven wij ernaar om de grootste leveranciers van hoogwaardige groothandel producten en diensten te worden, aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten en door een duurzame waarde voor alle belanghebbenden te creëren. Wij zijn er trots op ons beloftes na te komen, constant te blijven en de afgesproken termijnen na te leven – de belangrijkste pijlers van onze inzet voor uitmuntendheid binnen de industrie. Kies MD Global Trading GmbH voor een betrouwbare en zorgeloze ervaring in het sourcen van hoogwaardige groothandelsproducten wereldwijd.

  Alle producten voor "kaas"
 3. SOMEXPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT werd opgericht in 1994. Wij leveren aan inkoopcentrales, bevoorraders, maar vooral Afrika, de Caraïben, de Indische en de Stille Oceaan en het Midden-Oosten. Wij zijn een import-/exportbedrijf voor droge, verse en diepgevroren producten, wij werken met meer dan 300 Franse en Europese leveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende voedingsproducten: - Zuivelproducten (kaas, yoghurt, melk, room...), - Vleeswaren en gezouten vleeswaren, - Gebak en koffiekoeken, - Halalproducten, - Kruidenierswaren, - Zeevruchten, - Diepvriesproducten. Wij kunnen u verschillende gamma's voedingsproducten aanbieden. SOMEXPORT is uw exportpartner. Wij laten u de beste producten van elke regio van de wereld ontdekken, om aan uw behoeften en aan de vragen van uw klanten te voldoen. Al meer dan 20 jaar reizen wij de wereld rond op zoek naar streekproducten, lokale specialiteiten en traditionele recepten. Wij kopen ook specifieke ingrediënten en producten in op vraag van onze klanten. Dit alles is mogelijk dankzij ontmoetingen met producenten, telers, chef-koks, distributeurs, consumenten en vele andere actoren uit de landbouw- en levensmiddelensector. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 4. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland, en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.

 5. CHEVRARDENNES

  België

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van ChèvrArdennes begint in de jaren 70 met de oprichting van een experimentele fabriek gewijd aan de productie van geitenkaas in Bastenaken, in het hartje van de Belgische Ardennen. De fabriek werd vervolgens overgenomen door La Vache Bleue en geniet sinds die tijd van de ervaring en knowhow van de familie Loicq. In 2005 vestigt ChèvrArdennes zijn huidige bedrijfsruimte in Nijvel. Het streven naar totale kwaliteit blijft natuurlijk een must: de inzameling van de melk en het pasteuriseren daarvan gebeurt nog steeds in de Ardennen, in Vielsalm. Een van de geheimen van de smaak van onze kazen is de bewuste keuze van een lokale en authentieke productie in een Ardense omgeving die een gunstige invloed heeft op het welzijn van de door ChèvrArdennes geselecteerde melkgeiten, één van de sleutels voor de productie van betere melk… en dus heerlijke kaas. De productie van ChèvrArdennes is BRC-gecertificeerd en groeit constant door onder meer de ontwikkeling van nieuwe markten buiten België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PATURAGES COMTOIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PÂTURAGES COMTOIS is een coöperatie die in 1985 is ontstaan uit de fusie van verschillende gemeentelijke coöperaties, tussen 1985 en 1996. Deze collectieven, die van oudsher Grand Cru Emmental IGP Label Rouge produceerden, diversifieerden naar de productie van zachte kazen met een gebloemde korst en gewassen korst. Nadat de coöperatie "Pâturages Comtois" was geworden, zette zij haar diversificatie voort met metton voor cancoillotte, en Gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois ook een producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt elk jaar 35 miljoen liter melk tot zachte en gekookte perskaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kaas. Dankzij haar knowhow kan zij in zeer korte tijd meer dan 3.500 ton zachte kazen leveren aan de vijf continenten. De kaasmaker biedt zijn klanten snelle levering per vliegtuig of levering in bevroren verpakking.

 2. EURO PIZZA PRODUCTS

  Nederland

  Verified by europages badge

  Als producent en expert voorzien wij sinds 1993 een zeer uiteenlopende markt van kwalitatief hoogwaardig pizzadeeg, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Als trotse producent en leverancier van onze eigen keten – New York Pizza (150+ restaurants) – begrijpen wij precies wat de perfect pizza maakt. Daardoor hebben wij de kennis en expertise in huis om dé partner te zijn voor zowel kleine als grote spelers in de wereldwiijde pizzamarkt. Onze klanten zijn grote pizza-ketens (van Europa tot het Midden-Oosten), groothandels, cateraars, attractie- en familieparken, one-stop pizza-shops, vliegvelden en nog veel meer. Al onze ingrediënten zijn 100% natuurlijk, GMO vrij en bevatten geen transvetten of kunstmatige toevoegingen. Van de miljoenen kilo’s deeg die jaarlijks onze fabriek verlaten, voldoet elke deegbal aan dezelfde strenge eisen. Wij zijn dan ook al jaren in het bezit van het BRC-certificaat (BRC A+) voor voedselveiligheid. Naast de uitmuntende kwaliteit, onderscheidt Euro Pizza Products zich door: - Consistentie in smaak en kwaliteit van elke pizza - Tijd-management: Een houdbaarheid van minimaal 6 maanden na productie - Expertise en ervaring door onze keten New York Pizza - Concurrerende prijzen - Ondersteuning op het gebied van marketing en sales - Beperking van waste en kostenreductie - Private label op basis van uw eigen receptuur UW PARTNER VOOR PREMIUM KWALITEIT PIZZADEEG!

  Alle producten voor "kaas"
 3. MATHOT - SOFRA

  België

  Verified by europages badge

  Fabrikant van kazen en botersoorten uit Rochefort. Onze onderneming verpakt hoogwaardige zuivelproducten. Deze worden verpakt volgens de meest strenge hygiënische voorschriften! Wij selecteren de beste botersoorten op regionaal, nationaal en Europees vlak en staan in voor het verpakken ervan in meer dan 200 verschillende verpakkingen en 14 verschillende formaten. De boterfabriek bevindt zich in de gemeente Houyet, terwijl de kaasfabriek op het grondgebied van de buurgemeente Rocherfort gelegen is.

 4. DALTER ALIMENTARI S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  We zijn gespecialiseerd in de productie, selectie en verpakking van geraspte en in porties verdeelde kazen: het gamma bestaat uit Italiaanse belegen DOP-kazen (Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano), grana-achtige kazen, gemengde kazen en andere harde kazen. Onze kazen zijn bestudeerd om te beantwoorden aan de behoeften van de horeca, de catering en de groothandelaars van voedingsmiddelen. Wij leveren aan Europese voedingsindustrieën en de grootste ketens van grootwinkels op de privémarkt.

 5. CAROZZI FORMAGGI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Al meer dan vijftig jaar combineren wij het waardevolle vakmanschap van de kaasmakerij met de eisen van de moderne smaak. Het resultaat is een breed scala aan unieke kazen, het resultaat van passie en intuïtie, die in de loop der jaren prestigieuze prijzen hebben gewonnen.

 1. CASEIFICIO VALD'ORCIA

  Italië

  Verified by europages badge

  De productie van Cacio di Pienza is gebaseerd op eeuwenoude tradities die van generatie op generatie worden doorgegeven. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Contignano en hebben hun traditionele verwerkingsmethodes behouden: de bevoorrading van melk, met karakteristieke aroma's die afkomstig zijn van kruiden uit de weides van de Orcia vallei, geraffineerde rijpingstechnieken en een nauwlettende controle van de kwaliteit van de kazen.

 2. SARCA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Sarca, gevestigd in Soragna, houdt zich bezig met Cryovac vacuümverpakkingen, thermogevormde verpakkingen en verpakkingen in folie en zakjes van harde en halfharde kazen zoals Parmigiano Reggiano en Grana Padano. We organiseren transport binnen Italië en naar het buitenland met containerladingen, groepage, assemblages, magazijndiensten en verzendplatformen.

 1. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsonderneming actief in de voedingsmiddelenindustrie.Wij zijn gespecialiseerd in de handel in zuivelproducten; plantaardige eiwitten: voedings- en diervoederadditieven.Aanbieding is gericht op bedrijven in de B2B-sector. Dankzij ons team heeft het bedrijf vele trouwe Business Partners verworven en breidt het verder uit. In 2019 hebben we de prestigieuze prijs gewonnen als het snelst groeiende bedrijf in de voedingsmiddelensector in Polen. Momenteel is het bedrijf geregistreerd in vier Europese landen: Polen, Duitsland, Nederland en Italië.

 2. MOZZARELLA NAPOLI

  Spanje

  Verified by europages badge

  Kies het type kaas dat u wenst en wij zorgen voor het mengen ervan. Dankzij continu advies van een team van Italiaanse deskundigen hebben wij onze productiewijze georganiseerd volgens moderne crtieria met behoud van de authentieke smaak van traditionele mozzarella. Ons innoverend haksyseem zorgt ervoor dat de mozarella zijn vervaldatum haalt zonder kleverig te worden. Wij maken getrokken kaas die smelt met behoud van zijn bijzonder vorm en zich leent voor gratineren.

 3. ACHILLE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACHILLE SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, gebak uit napoli, gesuikerd gebak, mozzarella fior di latte, caciocavallo, taralli, vruchten en groenten, Napolitaans gebak, en mozzarella uit bufflone. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 4. FROMAGERIE CAP'RÉ

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FROMAGERIE CAP'RÉ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, geitenkazen, kaas groothandel, kaasmakerijen, en Import-export - levensmiddelen. Het is gevestigd in Le Busseau, Frankrijk.

 5. GEORG FLES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEORG FLES GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Kaas. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. BRUNNER-ANLIKER MASCHINEN AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRUNNER-ANLIKER MASCHINEN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, mango, patat, tomaten, groenten, Kaas, parmezaanse kaas, en koffie. Het is gevestigd in Opfikon, Zwitserland.

 7. CENTRO FORM SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CENTRO FORM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren kaasmakerijen, en rijpe kazen. Het is gevestigd in Aidone, Italië.

 8. ALBORA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALBORA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, Zuivelindustrie - machines en materialen, kaasmakerijen, voedingsmiddelen, levensmiddelen - import/export, ambachtelijke kaas, biologische kaas, Kaas, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Mamirolle, Frankrijk.

 1. CASTELLANZA FORMAGGI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CASTELLANZA FORMAGGI SPA, is een Distributeur, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren parmezaanse kaas, kazen, en geitenkazen. Het is gevestigd in Busto Arsizio, Italië.

 2. AH IMP-EXP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AH IMP-EXP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Inkoopcentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen voor voedingsmiddelen, Kaas, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, dranken, Kaas, en vruchten en groenten. Het is gevestigd in Saint-Etienne, Frankrijk.

 3. SEREM SOCOREM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEREM SOCOREM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, verpakkingslijnen, Kaas, ombouwen alpma, kaasverpakking, machines voor kaasmakerij, ombouwen verpakkingsmachines, revisie van kaasverpakkingsmachines, en conformiteitscontrole van kaasverpakkingsmachines. Het is gevestigd in Chambray Les Tours, Frankrijk.

 4. BERTELLI FORMAGGI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERTELLI FORMAGGI S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren geitenkazen, verse kazen (wrongel), harde kazen, emmenthal, asiago, caciotta, fontina, gruyèrekaas, en gerookte provola. Het is gevestigd in Fidenza, Italië.

 5. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visconserven, Conserven - groenten, Kaas, Olijven, Specerijen, Diepvriesproducten, Visconserven, verste groenten, en Conserven - groenten. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 6. DIESCH WARENHANDEL INH. ROBERT DIESCH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIESCH WARENHANDEL INH. ROBERT DIESCH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kaas. Het is gevestigd in Argenbühl, Duitsland.

 7. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, is een Distributeur, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, kalfsvlees, varkensvlees, schapenvlees, vlees pluimvee, Kaas, en hamburger. Het is gevestigd in Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanje.

 8. GOUMANISTO

  België

  Goumanisto is gespecialiseerd in de productie en verpakking van verse producten voor aperitieven en aperitiefdiners voor onze klanten in de detailhandel en de horeca. Onze toegevoegde waarde ligt in onze passie voor het vinden van kwaliteitsproducten en onze kennis bij het samenstellen van complete assortimenten, klaar om te eten of om op te warmen in de oven, voor een clientèle dat steeds meer nomadisch is en op zoek naar smaken. Wij zijn creatief, innovatief en flexibel en bieden oplossingen die voldoen aan de behoeften en netwerken van onze klanten door producten en verpakkingen aan te bieden die zijn aangepast aan hun behoeften. Goumanisto heeft een assortiment van ongeveer 100 gerechten voor een geslaagd aperitief of voorgerecht: -Kaasblokjes -Kaasbereidingen -Kaaskroketten/fondues -Vleeswaren -Gemarineerde olijven -Dips/crackers -Aziatische en etnische snacks -Smeerpasta's en tapenades -Spaanse tapa's -Griekse specialiteiten -Samosa's -..... Onze verwerkings- en verpakkingssite in het centrum van België voldoet aan alle geldende voedingsnormen en is sinds enkele jaren IFS+- en BIO-gecertificeerd. Onze producten worden voornamelijk aangeboden in PRIVATE LABEL in België en internationaal. Om tegemoet te komen aan kleinere hoeveelheden, bieden wij een assortiment kwaliteitsvolle "aperitieftapas", Deli Melo. Ons team zal met plezier uw project bespreken, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 9. DE COOPERATIEVE PRODUCENTEN HANDELSVERENIGING DE PRODUCENT B.A.

  Nederland

  Welcome to "Coöperatie De Producent" B.A., a proud cooperative of Dutch artisanal cheese farmers who have been family-run for over 100 years. With more than 20 Dutch cheesemakers, we craft a diverse range of artisanal cheeses right on the farm. Every day, immediately after milking, the cheese maker begins the cheese-making process. Using full-fat, non-skimmed milk, he creates cheeses that are creamier and richer in flavor than standard factory-made cheeses. After 2 weeks of maturation on the farm, they are moved to our modern warehouse near Gouda for further aging and meticulous treatment until they are ready for delivery and sale – for you! In addition to traditional Gouda Farmhouse Cheese (raw milk, 48% f.i.d.m.) and Farm Cheese (thermized milk, 50% f.i.d.m.), we offer an array of cheese specialties enriched with herbs and spices, including our unparalleled masterpiece, Truffle Cheese Tartufo, made from cow's or goat's milk. We are also renowned for our Pesto Tradizionale and Pesto Piccante. You can explore our full range on our website. Additionally, we can pasteurize upon request. If you can't find what you're looking for or have a unique recipe idea, we're pleased to assist with custom orders starting from 600 kg. Available in various formats: - Wheels: 5/8/12/16/25/30/60 kg - Rectangle: 15 kg and aged from 4 to 52+ weeks. Contact us today to experience the unparalleled quality and flavor of 'Coöperatie De Producent' cheeses.

 10. AXEL BRINKHAUS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  In ons familiebedrijf produceren wij al twee generaties lang kaasspecialiteiten. Sinds 2013 produceren wij in Bad Bramstedt, in Sleeswijk-Holstein, biologische Veggi Filata, een vegan kaasalternatief dat 100% vegan 100% biologisch is. Bij de ontwikkeling was het onze hoogste prioriteit om af te zien van chemische ingrediënten zoals fosfaten, kunstmatige stabilisatoren en conserveermiddelen. Daarom is onze BIO Veggi Filata gemaakt van natuurlijke ingrediënten van biologische kwaliteit uit de biologische landbouw. We zijn ervan overtuigd dat onze BIO Veggi Filata een veganistisch en vegetarisch dieet verrijkt. Met de BIO Veggi Filata kunnen pizza's of gratins worden gebakken met een uitstekende smeltkwaliteit, in natuurlijke staat over de salade worden gestrooid of op een boterham worden gegeten. Gebruik de BIO Veggi Filata als traditionele kaas, u zult versteld staan van alle mogelijkheden die er bestaan.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis