• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kachels

Resultaten voor

Kachels - Import export

 1. OHMEX INDUSTRIELLE ELEKTROWÄRME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OhmEx Industrielle Elektrowärme GmbH plant, bouwt en levert elektrische procesverhitters en elektro-schakelkasten op maat voor de veiligheidssector van explosieveilige zones volgens ATEX, IECEx. Deze procesverhitters dragen het CE-kenteken in overeenstemming met de huidige CENELEC normen en volgens de geldende IEC-normen. Onze kerncompetenties en diensten zijn: Advisering (haalbaarheidsstudie / levensvatbaarheidsstudie / aanbod), planning (ontwerpplanning / 3D-constructie / thermodynamische berekeningen / ontwerpcontrole), fabricage (mechanische productie / lassen / elektrische werkzaamheden / druktanks / levering bijv. TÜV / eindcontrole), inbedrijfstelling (documentatie / training personeel). Gezamenlijk met onze externe productiepartner Mainsite Technologies GmbH creëren wij de voorwaarden voor efficiënte, innovatieve en voordelige productoplossingen. Topkwaliteit is onze standaard.

 2. ISMAIL ATLI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ismail Atlı, met meer dan 50 jaar ervaring, is een expert in het ontwerpen van hoogwaardige hout-, steenkool- en hazelnootkachels. Hij is erkend door het Ministerie van Cultuur als ambachtskunstenaar en streeft ernaar traditionele ambachten te behouden. Zijn winkel is een populaire plaats voor fans van ambachtswerk en "Atlı Pellet Stoves" is zowel in het binnen- als buitenland een welbekend merk. Deze kachels hebben een eenvoudig te bediening vulcompartiment, automatische brandstof reglulatie, afstelbare brandsnelheid en een efficiënte verbranding.

 3. ECO ENERGIA 3000

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECO ENERGIA 3000, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kachels, Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, Centrale verwarmingsinstallaties, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, Kachels, Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, Centrale verwarmingsinstallaties, en Verwarming, klimaatregeling - uitvoering. Het is gevestigd in Cenon, Frankrijk.

 4. MCE PRODUCENT KOTŁÓW

  Polen

  De verwarmingsketels van MCE worden geproduceerd op basis van moderne technologieën. Het garandeert hun doeltreffendheid, veiligheid, comfortabel gebruik en zijn milieuvriendelijk. Alleen materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt voor de productie. De activiteit van MCE heeft bijvoorbeeld alle landelijke Poolse prijs "Gazele Biznesu" gewonnen. De betrouwbaarheid van onze producten zorgt voor de erkenning onder ontvangers en deskundigen. Wij zijn ervan overtuigd dat u zich bij de groep van tevreden klanten zult gaan voegen! ! !

 5. HEATEQ OFENANLAGENBAU

  Duitsland

  Onze services in constructie (2-3D) en complete levering op de volgende gebieden zijn: Industriële ovenbouw- sluitgastechniek, Industriële drogers, bouw (2-3), gasbranders, WKK's, vacuümsystemen. Onze diensten: Opstellen van specificaties voor exploitanten van nieuwe installaties en conversies van industriële ovenconstructies, industriële drogers, inertgassystemen, projectverwerving voor fabrikanten en leveranciers op het gebied van industriële ovenbouw, beschermende gastechnologie, vacuümtechnologie en industriële droging, engineering van complete systemen als 3D-constructie en de realisatie ervan tot aan de acceptatie en overdracht. Ontwikkeling van componenten voor speciale toepassingen evenals compleet nieuwe installaties. Toepassingen zijn bijvoorbeeld: Pyrolyse (TNV, RNV-draaibuistechniek) industriële drogers (atmosferische drogers, beschermende gasdrogers, vacuümdrogers op het gebied van stukgoederen, riemen en speciale gevallen), vacuümtechnologie (pompfasen voor vacuümdrogen, impregneren, vacuümovens) cementfabriekstechnologie

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GOGEN LLC

  Rusland

  GOGEN LLC vervaardigt en verkoopt producten van metaal en rvs onder de merknaam MATEA: professionele houtgestookte kachels voor buiten en binnen met een capaciteit van 25 en 45 kW voor Furako badkuipen, vaten en zwembaden; saunakachels; Furako hot tubs en verwarmingsonderdelen. De firma maakt ook reinigingssets voor kachels en barbecues, asafvalemmers, roosters van roestvrij staal. De gezonde bestanddelen in hout worden opgenomen door de houten hot tubs (warme baden) en hebben een rustgevend en ontspannend effect, helpen om te ontspannen, verhogen de vitaliteit en verhelpen slaapproblemen. De huishoudelijke kachels van GOGEN, gemaakt van roestvrij staal AISI 304 geschikt voor voedsel, worden onderworpen aan strenge conformiteitscontroles door meting van het percentage chroom en nikkel in het metaal. GOGEN biedt 1 jaar garantie op zijn artikelen. MATEA kachels blijven er mooi uitzien en blijven goed werken terwijl ze worden gebruikt; ze zijn veilig en eenvoudig te gebruiken. Wij zien er naar uit om samen te werken met fabrikanten van badkuipen en saunabaden, grootinkopers van stalen kachels

 2. IL CAMINO DI SPINA ROSARIO

  Italië

  In het centrum van de stad Tremestieri Etneo is dit nieuwe exclusieve verkooppunt gevestigd, dat gespecialiseerd is in de verkoop en installatie van open haarden en kachels op houtkorrels, houtkachels, barbecues en ovens van de beste merken. Wij nodigen u uit onze showroom te bezoeken, waar onze vakbekwame medewerkers u met plezier zullen helpen om samen met u de best passende oplossing te vinden vanuit een technisch en esthetisch oogpunt. Een breed assortiment van klassieke en design producten om uw woning fraaier en gezelliger te maken.

 3. COLEMONT

  België

  30 jaar vakmanschap in een wereld van warmte Bij ‘haard’ denkt u wellicht ‘open haard’? Wij ook, onder andere. Wij denken nog verder – wij zijn niet voor niets uw warmtespecialist. Al meer dan 30 jaar zorgt Colemont voor warmte… Telkens weer zoeken we naar de juiste warmteoplossing voor elk project, van privéwoning tot groot bouwproject, nieuwbouw of renovatie. We kunnen dit realiseren dankzij topproducten – van stijlvolle designvuren tot ingenieuze schoorsteensystemen – en een bekwaam team van gemotiveerde medewerkers, uitgebreid met een exclusief netwerk van dealers. Colemont staat niet alleen voor moderne kwaliteitshaarden en alle mogelijke types daarvan. Ook wat ‘achter de schermen’ gebeurt is onze zorg: de schoorsteen, de ventilatie, het onderhoud, het rendement… Bij ons geen verkoop zonder volledige service. Zelfs met de meest innovatieve oplossingen zijn wij vertrouwd.

 4. OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK

  België

  Oosterbosch is de specialist inzake sier- en stijlschouwen, inbouwhaarden, kachels, open haarden en interieurinrichting. Wij zijn evenzeer gespecialiseerd in natuurstenen en keramische tegels, en dit zowel voor binnen als voor buiten. Daarbij hebben we een enorm aanbod aan verschillende soorten grind, betonnen en natuurstenen klinkers, boordstenen, palissades en traptreden voor tuinen en terrassen. Zelfs als u op zoek bent naar een mooie natuurstenen, betonnen of roestvrijstalen brievenbus om uw voortuin te sieren, kunnen wij u verwennen met een groot aanbod, dat u kan bekijken in onze showroom.

 5. BLOMME METAALCONSTRUCTIE

  België

  Blomme is veel meer dan constructie na ruim 60 jaar ervaring in het maatwerk in metaal. Onze passie voor architectuur en vormgeving maakt ons een uitstekende partner in totaalinrichtingen, maatmeubelen en interieurvormgeving. Onze geïntegreerde aanpak biedt vele mogelijkheden. Zowel het uitwerken van uw ontwerp, de uitvoering van de projecten in het atelier, afwerking in de vorm van diverse oppervlaktebehandelingen gebeuren allemaal binnenshuis. Ook de plaatsing van de metaalwerken wordt verzorgd door onze eigen mensen. Architect, bouwheer of particulier: U smeedt de plannen, wij de rest.

 1. OOSTERBOSCH

  België

  Oosterbosch staat symbool als de specialist inzake sier- en stijlschouwen, inbouwhaarden, kachels, open haarden en interieurinrichting en zijn evenzeer gespecialiseert in natuurstenen en keramische tegels, dit zowel voor binnenshuis als buiten. Daarbuiten hebben we een enorm aanbod van verschillende soorten grind, betonnen en natuurstenen klinkers, boordstenen, palissades en traptreden voor tuinen en terrassen en zelfs voor een mooie natuurstenen, betonnen of edelmetalen brievenbus om u voortuin te sieren kunnen we u verwennen met een groot aanbod dat u kan bekijken in onze showroom.

 2. STROOMOP

  België

  Stroomop biedt energieadvies aan bouwers en verbouwers. Naast een architect hebben mensen die bouwen nood aan iemand die hen begeleidt in hun zoektocht naar een goede, duurzame oplossing voor isolatie, ventilatie, zonne-energie en verwarming. Stroomop biedt hiervoor zijn diensten aan. Centrale verwarming op pellets Pelletkachels Houtkachels Combi-kachels Stroomop verkoopt de merken RIKA, Animo, Hergom, BlueBurn en ÖkoFEN niet rechtstreeks aan de particulier, maar via een netwerk aan kachelhandelaars en installateurs in heel België.

 1. WELL STRALER

  België

  Vanaf de stichting in 1946 heeft MOVA niet opgehouden te groeien. Begin van de jaren 50 werd het eerste verwarmingstoestel gemaakt; de petroleumkachel Well Straler, gevolgd door de infrarode roller. In 1963 heeft het bedrijf de gasradiator ontwikkeld welke tot vandaag uitgroeide tot een compleet gamma gaskachels en inbouwhaarden. Vele decennia stelt Well Straler alles in het werk om kwaliteitstoestellen te leveren. De algehele productie gebeurt in België, in de fabriek te Erembodegem; alle stadia van conceptie en fabricatie, vanaf het ontwerpen tot het monteren van de producten. Door de constante inspanningen op gebied van onderzoek en innovatie heeft Well Straler zich inzake nieuwe technologiën als marktleider geplaatst.

 2. GOEYVAERTS

  België

  Vuur en vlam in alle vormen en stijlen Naast het soort haard ten aanzien van vormgeving, materialen, detaillering en rendement, dient u tevens een keuze te maken van brandstof. Behalve stoken op hout of gas bieden wij u de mogelijkheid om te stoken op gel of bio-ethanol. Elektrische haarden behoren ook tot de mogelijkheid. Wij verdelen ook pelletkachels, de nieuwe energie van vandaag. Milieubewust en goedkoop. Haarden voor woningen mét rookkanaal Heeft uw woning een rookafvoer? Dan hebt u de keuze uit heel wat brandstofmaterialen. U vindt bij ons haarden voor: hout gas pellets hout én kolen Haarden voor woningen zónder rookkanaal U wilt sfeer in huis brengen? Maar een haard of kachel op een traditionele brandstof is voor u niet weggelegd. Want u hebt geen rookkanaal om de verbrandingsgassen af te voeren. Wij hebben ook haarden die werken op: elektriciteit bio-ethanol

 3. PRO PELLETKACHELS

  België

  Als klein Fabrikantje gaan we voor kwaliteit. Wij maken en produceren de Pelletkachels, zoals onze ervaring met de eindgebruiker het ons heeft geleerd, simpel, stil met een hoog rendement en gebruiksvriendelijk. Zo is het onderhoud heel simpel, je kan de brandkamer uitnemen zonder schroeven of bouten te moeten losdraaien. De kwaliteitseisen van onze firma: Enkel het beste is goed genoeg, en de eindgebruiker moet tevreden zijn! Als klein fabrikantje doen wij ons best om elke klant tevreden te houden. Het begint bij uw aankoop! Altijd eerlijk en oprecht! (geen goede verkoper wel verdomd goede technieker! )Beste raad en advies, vrijblijvend zonder aankoop verplichtingen! De kwaliteit van onze toestellen. Ik werk enkel met het beste, dat betekent voor mij, minder na-service en tevreden eindgebruikers! Waar maken onze pelletkachels en wij het verschil tegenover collega's! Elke PRO pelletkachel die we verkopen, branden wij, in ons atelier in. Zo zal er zeker geen geuroverlast bij de klant ontstaan, bij het inbranden van een nieuw toestel. Elke PRO pelletkachel wordt getest om te voldoen aan onze eisen. Deze test duurt ongeveer 2-4 uur. Zo wordt beveiligingen, vermogen en rendement gecontroleerd. Wij bieden de mogelijkheid om elke RAL-kleur te kiezen. Volledig aangepast aan het interieur en de voorkeur van de klant. Ook onze Garantie voorwaarden, U mag b.v. zelf het jaarlijkse onderhoud doen, ZONDER garantie verlies! De persoonlijke na-service is eveneens een grote troef!

 4. DRU BELGIE

  België

  Sinds 1754 heeft DRU veel uiteenlopende producten gemaakt. Van badkuipen tot potten en pannen en van lokale verwarming tot sfeerverwarming, al deze producten hebben één ding gemeen. Ze zijn gewoon de beste in de wereld, constant strevend naar de productie volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen en tevens oog voor detail en gebruik te maken van exclusieve designs. Het huidige assortiment van gashaarden en houtkachels zijn het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling op het hoogste niveau. De haarden van DRU worden ontwikkeld met een laag energieverbruik, hoge rendementen en zijn milieuvriendelijk, zonder afgifte van fijnstoffen.

 5. G. VAN BOGAERT & ZOON

  België

  3 specialisaties Sierschouwen Een sierschouw kan elk type huiskamer gezellig en sfeervol maken. Wij plaatsen klassieke sierschouwen, maar doen ook veel meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een moderne sierschouw ingebouwd in een heuse multimediawand, TV-meubel of boekenkast? Haarden & Kachels Wij hebben een ruim aanbod haarden en kachels. Of u nu kiest voor het betoverende vlammenspel van een houtkachel of de milieuvriendelijkheid en het gebruiksgemak van een gashaard, een gezellige en warme sfeer is altijd verzekerd. Natuursteen Werkbladen in natuursteen geven uw keuken een stijlvol en authentiek uitzicht. Wij combineren een ruime keuze met verschillende afwerkingsmogelijkheden. Gootstenen en kookvuren worden netjes ingewerkt, waardoor alles één mooi geheel vormt in uw keuken.

 6. PERSEMPRE

  België

  Persempre is sinds een aantal jaren de exclusieve Benelux invoerder van kachels van het merk Piazzetta. Persempre stelt u een zéér uitgebreide collectie van kachels en inbouwhaarden voor. U heeft de keuze tussen vrijstaande pelletkachels, inbouwhaarden met pellets of hout en tenslotte thermokachels, waarop u één of meerdere radiatoren kan aansluiten. Eigentijds of klassiek design, een zeer uitgebreid assortiment decoratieve panelen in maiolica, natuursteen of metaal, zorgt dat er altijd wel één van onze kachels in uw interieur past. U kan niet alleen bij Persempre terecht voor de aankoop van een kachel. Onze gespecialiseerde techniekers staan ook in voor de plaatsing, het onderhoud en zelfs voor de afwerking, schrijnwerkerij of decoratie van uw kachel. Wij hebben kachelhandelaars verspreid over België, Luxemburg en Nederland.

 7. SOAPSTONE

  België

  De speksteenkachels van Soapstone brengen sfeer en gezelligheid. Als exclusief verdeler van het topmerk NunnaUuni staan we garant voor een perfecte integratie van uw warmtebron in het interieur. Van een standaardoplossing tot een aangepast concept. Soapstone denkt met u mee vanaf het eerste plan en realiseert graag uw droomproject. Het stoken met echte speksteenkachels kenmerkt zich door de lange stralingswarmte nadat u het vuur heeft ontstoken. Enkele uren stoken in een echte massieve speksteenkachel is voldoende voor een volledige dag warmte. Een warmtebewarende speksteenkachel straalt relaxerende en gelijkvormige warmte uit en creëert een gezellige sfeer bij u thuis. Deze ecologische manier van verwarmen met speksteenkachels is uiterst kostenreducerend en milieuvriendelijk.

 8. DDG

  België

  DDG produceert, installeert en onderhoudt kachels & inbouwhaarden die aangesloten zijn op de centrale verwarmingssystemen in particuliere woningen. Het bedrijf onderscheidt zich door het aanleveren van gedimensioneerde oplossingen in vermogen en design. Klanten genieten op die manier van een innovatieve, ecologische en betaalbare aanvulling op hun klassieke verwarmingssysteem. Als één van de enige producenten in de wereld legt DDG zich uitsluitend toe op het ontwikkelen en maken van houtgestookte CV-haarden. DDG heeft designkachels en klassieke modellen voor kleine, goed geïsoleerde huizen. Grotere toestellen zijn ideaal voor omvangrijke huizen, boerderijen en zelfs kastelen.

 1. KACHELMATERIALENSHOP

  Nederland

  Wanneer het buiten koud is, dan is het toch heerlijk om s ’avonds lekker warm voor de haard te zitten? Uiteraard wilt u dat de haard veilig is en is gemaakt van topkwaliteit producten die brandveilig zijn! Ook binnenshuis zijn houtkachels de laatste jaren weer erg in populariteit toegenomen. Dat is niet voor niks, het vuur blijft de meeste mensen boeien en het creëert een huiselijke sfeer. Het aanbod van houtkachels is zeer divers waardoor er voor bijna elke woning wel een geschikte houtkachel te vinden is. Bij Kachelmaterialenshop.nl kunt u terecht voor alles dat met uw haard of kachel te maken heeft. Onze webshop heeft een uitgebreid assortiment met meer dan 500 kachelmaterialen, zoals rookkanalen, kachelpijpen, vuurvaste stenen, isolatiematerialen & onderhoudsartikelen. Als u vandaag besteld, worden de producten binnen 2-3 werkdagen bij u thuis geleverd. Wij kunnen voor u ook de montage verzorgen en tevens is er mogelijkheid tot maatwerk. Wij verkopen alleen top kwaliteit kachelmaterialen en geven professioneel advies. U heeft maar liefst 10 jaar garantie op de rookkanalen. Wij verkopen uitsluiten gecertificeerd materiaal. Al onze materialen hebben een keurmerk. Wij zien namelijk graag dat onze consumenten brandloos van onze producten kunnen genieten!

 2. FLAM

  België

  FLAM, vanaf dag 1 stonden gietijzeren onderdelen voor kachels en haarden in het orderboekje. De verwarmingsspecialisten van de FLAM-groep zorgen er vandaag iedere dag opnieuw voor dat alle FLAM-kachels en -haarden voldoen aan de strengste eisen op vlak van milieu, rendement en veiligheid. Aan de FLAM-prioriteiten van het eerste uur - rendement, zuinigheid en comfort - wordt vandaag nog een vierde prioriteit toegevoegd: duurzaamheid. Daarom kunnen FLAM-kachels en -haarden anno 2010 gestookt worden met alle mogelijke energiebronnen. Niet alleen met het eerder traditionele hout, steenkool of gas, maar ook met CO2 -neutrale biobrandstoffen zoals verschillende soorten pellets, maïs, kersenpitten, bamboe, rijst, enz. Vaak spotgoedkope alternatieven voor de dure stookolie of aardgas.

 3. BRANDSTOFFEN DECOCK

  België

  Bij Brandstoffen Decock zijn zowel particulieren als zelfstandigen en bedrijven welkom voor alles wat met brandstoffen en smeermiddelen te maken heeft. U kunt ook bij ons terecht voor verschillende soorten verwarmingskachels en de aankoop, alsook de eventuele plaatsing van mazouttanks. Bij ons tankstation vindt u een shop waar brandhout, brandstoffen, oliën, kachels etc. in kleinhandel te verkrijgen zijn. Al onze producten zijn tevens in grotere hoeveelheden leverbaar aan (industriële) bedrijven en zelfstandigen, maar ook aan particulieren in heel Vlaanderen.

 4. STANDARD AHZ

  België

  Standard AHZ is reeds meer dan 40 jaar de trendsetter op het vlak van kachels (Scandinavische kachels, Speksteenkachels, Klassieke kachels, Inbouwkachels, Inbouwcassettes), haarden (Houtgestookte haarden, Gasgestookte haarden, Vrijstaande haarden, Bio-ethano Haarden), schoorsteenkanalen (Enkelwandige rookkananlen, Dubbelwandige rookkanalen, Concentrische rookkanalen, Statische trekregelaar, Rookzuigers), barbecues, terrasverwarmers, tuinhaarden en brievenbussen.In onze showroom van 1500 m² (makkelijk bereikbaar op een boogscheut van de E40, afrit 23) tonen wij u graag een ruim assortiment van al onze producten.

 5. 'T STOKERTJE

  Nederland

  Zoekt u een nieuwe of gebruikte kachel, haard of schouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want bij ’t Stokertje slaagt u altijd! U kunt bij ons terecht voor haarden van meer dan 100 topmerken, waarvan de nieuwste modellen altijd in onze sfeervolle showrooms zijn te bewonderen. In de showrooms staan honderden opstellingen, waarvan er velen brandend zijn te zien. Bovendien zijn de meeste modellen veelal direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel van uw nieuwe kachel of haard kunt genieten.

 6. BECAFIRE

  België

  BecaFire by bernard cailliau uw specialist in kachels en haarden ! BecaFire -de specialist in het ontwerpen en plaatsen van haarden, kachels en hersamengesteld witsteen- biedt jou totaaloplossingen aan. Volledig op maat en voor de hele Vlaamse markt. Al meer dan 38 jaar streven we een persoonlijke aanpak na. Onze interieurarchitecten, plaatsings- en ateliermedewerkers denken en werken in functie van een optimaal resultaat. Samen met jou, jouw (interieur)architect of onze ontwerper wordt jouw concept van A tot Z uitgewerkt. Dit in eigen beheer en met vlijmscherpe prijzen ! En bij deze keuze vind je design haarden, tijdloos moderne haarden, stijlhaarden, stijlschouwen... BecaFire biedt je tevens een selectie topmerken in kachels en inbouwhaarden. Zo realiseren we maatwerk volgens de grootste efficiëntie en kwaliteitsnormen. Je bent architect, interieurarchitect of totaalinrichter en werkt samen met vakmensen? Wij leveren de haard casco waarna jouw vaklui verder kunnen afwerken.

 7. BOUDRIE KACHELS EN HAARDEN

  Nederland

  Boudrie Kachels en Haarden heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren, plaatsen en onderhouden van gashaarden, houtkachels, elektrische haarden, schouwen en plateaus. Wij monteren in de regio Twente, Overijssel en daarbuiten. Bezoek onze grote showroom!

 8. UWKACHEL.NL

  Nederland

  Specialist in sfeerverwarming. Van pelletkachels, gashaarden tot houtkachels. Met grote showroom waar meer dan 170 opstellingen aanwezig zijn. Advies, installatie en service door geheel Nederland. Levert ondermeer aan vele installatiebedrijven

 9. ARDEA

  België

  ARDEA is invoerder en verdeler voor België van: de houtkachels van de merken Chazelles en PATERNO; de pelletkachels van ARITERM, CHAZELLES, KLOVER, PATERNO en WINTEROFEN; de combikachels van PATERNO; de aquafornuizen op hout van KLOVER; en de centrale verwarming van Hargassner, Eder, Aquakachels, Lauber. ARDEA is ook invoerder en verdeler van de zonnepanelen, boilers en buffervaten Gasokol alsook van de stortgoeddrogers van Lauber voor maïs, houtsnippers, hooi, mest of brandhout, enz.

 10. FERO

  België

  FERO, opgericht in 1988, is IMPORTEUR voor de BENELUX van kachels, haarden en accessoires op hout, pellets, gas, bio-ethanol en elektriciteit. Met de merken Austroflamm - Olympia - Aduro - Xeoos - Rocal - Sergio Leoni - Charnwood - Norsk Kleber - MCZ - RED - Quadra Fire - Cadel - Burley - Safretti & Zen Fires is FERO een van de meest toonaangevende bedrijven uit de sector.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis