• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • katoen - planten

Resultaten voor

Katoen - planten - Import export

 1. FARNICO

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FARNICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren Katoen - planten, Landbouw - import-export, katoen, ruwe katoen, Katoenolie, organisch katoen, Katoen - planten, Landbouw - import-export, en katoen white. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. SINIRLI SORUMLU TARIS PAMUK VE YAGLI TOH TAR SATIS KOOPERA BIRLIGI

  Turkije

  Het bedrijf SINIRLI SORUMLU TARIS PAMUK VE YAGLI TOH TAR SATIS KOOPERA BIRLIGI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - gedroogd, Katoen - planten, Fruit - gedroogd, en Katoen - planten. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. E.G.CARACATSANIS LTD

  Griekenland

  Het bedrijf E.G.CARACATSANIS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vezelplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Katoen - planten, Porselein - serviesgoed, Katoen - planten, en Porselein - serviesgoed. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 4. KADIOGLU TARIM TICARET VE SANAYI A S

  Turkije

  Het bedrijf KADIOGLU TARIM TICARET VE SANAYI A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vezelplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde vruchten, Katoen - planten, Gedroogde vruchten, en Katoen - planten. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. S.K.INTERNATIONAL

  India

  Het bedrijf S.K.INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vezelplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Katoen - planten, en Katoen - planten. Het is gevestigd in Ludhiana, India.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ERTÜRK PAMUK VE ÜZÜM ISL. ITH. IHR. TIC. VE SAN. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ERTÜRK PAMUK VE ÜZÜM ISL. ITH. IHR. TIC. VE SAN. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - gedroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Katoen - planten, en Katoen - planten. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 2. OUSSOULTZOGLOU NICOLAOS & CO O.E.

  Griekenland

  Het bedrijf OUSSOULTZOGLOU NICOLAOS & CO O.E., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Katoen - planten. Het is gevestigd in Imathia, Griekenland.

 3. KAFANTARIS - PAPAKOSTAS S.A.

  Griekenland

  Het bedrijf KAFANTARIS - PAPAKOSTAS S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Katoen - planten. Het is gevestigd in Karditsa, Griekenland.

 4. COPAIS COTTON INDUSTRY J. E. BARBADIMOS CO.

  Griekenland

  Het bedrijf COPAIS COTTON INDUSTRY J. E. BARBADIMOS CO., en actief in de sector Katoen - planten. Het is gevestigd in Orchomenos, Griekenland.

 5. PROA, PAULO BATISTA

  Portugal

 1. MIROGLIO BULGARIA E O O D

  Bulgarije

 2. ALGODONERA BLANCA PALOMA SA

  Spanje

 1. ALTRO WARENHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 2. UNION OF AGRICULTURAL COOPERATIVES OF LACONIA LLC

  Griekenland

 3. HAJ TEX GROUP

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  HAJ TEX werd opgericht in 2018 in Oezbekistan en is een volledig verticaal geïntegreerd textielbedrijf gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige producten. Het houdt een betrouwbare reputatie hoog. Het idee van de “Cot Cluster Economie” bestaat uit het bewust kweken van katoen, het volledig beheersen van alle processtappen, meerwaarde optimaliseren en de negatieve impact op het milieu beperken door hergebruik van de productieafval en het verwerken van oude kleding. Het afval van de katoenplanten wordt gebruikt als basis voor veevoeder en de katoenoliefabriek. De cluster is een groep van geïntegreerde bedrijfsunits die betrokken zijn bij de waardeketen van het verwerken, oogsten, spinnen, weven, afwerken van katoen en de productie van kleding. Onze producten beschikken over de internationale certificeringen STANDARD 100 van OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Wij willen het voorbeeld geven en bewijzen dat de katoenindustrie in Oezbekistan aan de internationale kwaliteits- en arbeidsveiligheidsnormen kan voldoen. Wij werken samen met hoogopgeleide specialisten en beschikken over professionele uitrustingen van internationale topmerken om een volledige productiecyclus op de starten, die begint met het planten van katoen op de velden en eindigt met de productie van stijlvolle tricotkleding van ons eigen merk. Ons productassortiment omvat diverse types katoenen garen, katoenen stoffen, tricotstoffen en eindproducten.

 4. FRANCE FLEURS

  Frankrijk

  FRANCE FLEURS is een familiebedrijf dat in 1993 is opgericht in Bordeaux. Als Franse groothandel in verse bloemen, gedroogde bloemen en gestabiliseerde bloemen werken wij al drie generaties lang voornamelijk met professionals. Wij selecteren de mooiste producten en bieden onze planten in bulk aan tegen lage prijzen. Jarenlang hebben wij sterke relaties opgebouwd met onze producenten en leveranciers om van hen de beste producten te eisen. Wij bieden een breed scala aan referenties voor professionals: - Franse bloemen, - verse snijbloemen per bos, - divers bladgroen, - gedroogde bloemen, - gestabiliseerde bloemen. Verpakt in bundels, in bulk of op bestelling, onze producten zijn altijd aangepast aan uw behoeften. - Hebt u 10.000 katoenen takken nodig? - Wilt u etalages versieren met honderden op maat gemaakte gedroogde bloemboeketten? - Wilt u 50.000 individueel verpakte rozen distribueren op Moederdag? De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag om een prijsopgave. Onze eerste zorg is om onze klanten tevreden te stellen. Wij willen de voorkeur geven aan Franse producten en onze tuinbouw verdedigen om het werk van onze producenten te waarderen. Wij bieden groothandelsprijzen zonder verdere tussenpersonen. FRANCE FLEURS is de plantengroothandel voor professionals in Frankrijk en heel Europa.

 5. LAS MARISMAS DE LÉBRIJA

  Spanje

  Productie gedurende het hele jaar van planten en stekken voor tuinbouwgewassen. Fabricage en verkoop van tomatenpuree. Onze katoenvezels zijn gegarandeerd door meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Producten: katoen, tomatenpuree, snijbloemen, broccoli, wortels, granen, zonnebloempitten. Producten: Conserven van peulvruchten en tuinbouwproducten. Tuinbouwgewassen. Stekken. Zonnebloem. Katoen. Snijbloemen. Broccoli. Broccoli. Tomatenpuree. Wortels. Graangewassen.

 6. BASKI

  Nederland

  Plantenmanden, gemaakt van bio katoen in Nederland. Leuk ter decoratie van je plant en interieur. Gemaakt in een sociale werkplaats. 26 designs plantenmanden. De stoffen zijn gedrukt in een drukkerij in Nederland op een ecologische manier. De plantenmanden zijn GOTS-certified.