• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ketelbouw - koper

Resultaten voor

Ketelbouw - koper - Import export

 1. SCHMELZMETALL DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMELZMETALL DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - koper. Het is gevestigd in Steinfeld, Duitsland.

 2. EZKIO-RHEIN INDUSTRIEVERTRETUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf EZKIO-RHEIN INDUSTRIEVERTRETUNGEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - koper. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 3. SARL GOLLEAU

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL GOLLEAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Timmerwerk - uitvoering, Ketelbouw, Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - koper, Timmerwerk - uitvoering, Ketelbouw, Ketelbouw - precisie, en Ketelbouw - koper. Het is gevestigd in Chevrainvilliers, Frankrijk.

 4. ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA

  Frankrijk

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - koper, Ketelbouw - koper, Ketelmakerij, ketels van koper, en industriële ketelbouw. Het is gevestigd in Mazères-Sur-Salat, Frankrijk.

 5. AEMN

  Frankrijk

  Het bedrijf AEMN, en actief in de sector Ketelbouw - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw - roestvrij staal, Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw - roestvrij staal, en tig lassen. Het is gevestigd in Cordemais, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ONEX

  Frankrijk

  Het bedrijf ONEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, Ketelbouw, Ketelbouw - koper, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, Ketelbouw, metalen ketelbouw, en Ketelbouw - koper. Het is gevestigd in Parthenay Cedex, Frankrijk.

 2. TALLERES GANOMAGOGA SL

  Spanje

  Het bedrijf TALLERES GANOMAGOGA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - scheepvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - roestvrij staal, Ketelbouw - koper, Ketelbouw, zwaar, Ketelbouw - roestvrij staal, Ketelbouw - koper, en Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Ponteareas, Spanje.

 3. ELETTROMECCANICA LEDA

  Italië

  Het bedrijf ELETTROMECCANICA LEDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - koper, bouw elektrische installaties, ponsen van metalen, Platen en banden - koper, en vespaning non-ferrometalen en legeringen. Het is gevestigd in Montecchio Maggiore, Italië.

 4. MCDONALD WATER STORAGE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MCDONALD WATER STORAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - koper. Het is gevestigd in Glenrothes, Verenigd Koninkrijk.

 5. CFB SRL

  Italië

  Het bedrijf CFB SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - koper. Het is gevestigd in Arcisate, Italië.

 1. GD SRL UNIPERSONALE

  Italië

  Het bedrijf GD SRL UNIPERSONALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren platendraaiwerk, en accessoires blikslagerij. Het is gevestigd in Dovadola, Italië.

 2. LIHD CHAUDRONNERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf LIHD CHAUDRONNERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - precisie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - koper, Ketelbouw - lichtmetaal, Ketelbouw - koper, en Ketelbouw - lichtmetaal. Het is gevestigd in Amiens, Frankrijk.

 1. FGGRONDA

  Italië

  Het bedrijf FGGRONDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires blikslagerij, en dakgoten. Het is gevestigd in villapiana, Italië.

 2. ATELIERS TUYAUTERIE ELECTRICITE CHAUDRONNERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf ATELIERS TUYAUTERIE ELECTRICITE CHAUDRONNERIE, en actief in de sector Ketelbouw - precisie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisleidingen - industrieel, Ketelbouw - koper, Ketelbouw - roestvrij staal, Buisleidingen - industrieel, Ketelbouw - koper, en Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 3. MASKINFABRIKKEN FAUST APS

  Denemarken

  Het bedrijf MASKINFABRIKKEN FAUST APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - koper, Ketelbouw - lichtmetaal, Ketelbouw - koper, en Ketelbouw - lichtmetaal. Het is gevestigd in Storvorde, Denemarken.

 4. STAMPAGGI IANNIELLO SRL

  Italië

  Het bedrijf STAMPAGGI IANNIELLO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - koper. Het is gevestigd in Santi Cosma E Damiano, Italië.

 5. ORTEC INDUSTRIE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf ORTEC INDUSTRIE SAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - koper, en Ketelbouw - koper. Het is gevestigd in Aix-En-Provence Cedex 3, Frankrijk.

 6. BOILER SPARES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BOILER SPARES LTD, en actief in de sector Ketelbouw - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, en Ketels - gietijzer. Het is gevestigd in Huddersfield, Verenigd Koninkrijk.

 7. HK GLOBAL

  Turkije

  Het bedrijf HK GLOBAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren koper. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. KOLB APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

 1. EDIS ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  EDIS Anlagenbau GmbH werd opgericht in 1995 en heeft een brede ervaring in de productie van systemen, machines en systemen, zoals prototypen en in kleine series.De belangrijkste competenties liggen in de productie van complete assemblages voor verschillende high-tech bouwgroepen zoals zonnetechnologie, vacuümtechnologie of coatingtechnologie.Meer dan 100 zeer gemotiveerde medewerkers produceren op maat gemaakte machines, systemen en assemblages van de hoogste kwaliteit op een productiegebied van meer dan 10.000 m2.Wij begeleiden uw projecten vanaf de ontwikkeling met prototyping via de productieklare constructie tot de assemblageproductie en montage.Wij staan voor de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie.Outsourcing is een belangrijke concurrentiefactor voor onze internationale klanten in de machinebouw.Ze dragen continu delen van hun productietaken over of overbruggen tijdelijk knelpunten in de capaciteit met onze diensten.

 2. LBI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) is een gieterij die zich bezig houdt met centrifugaal gieten. Onze capaciteit qua afmetingen dekt een breed diameterbereik van 80 tot 5000 mm en tot 20 ton in door ons zelf samengestelde legeringen. Onze catalogus omvat koperhoudende legeringen, roestvrij staal, speciaal staal en aluminium. Wij vervaardigen en bewerken ronde onderdelen (ringen, buizen en bussen) door gebruik te maken van de centrifugaalgiettechnieken. Wij leveren de onderdelen onbewerkt of volledig bewerkt.

 3. B.P.M. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf B.P.M. S.R.L., en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koper en -legeringen, Plaatijzer en buizen, Koper en -legeringen, en Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Anzio, Italië.

 4. PROFIL SINNI

  Italië

 5. LUPPICHINI LUCA

  Italië

 6. RAME E NON SOLO S.R.L.

  Italië

 7. NUOVA G.T. S.A.S. DI CROCCO SIMONA E C.

  Italië

 8. LOMBARDO GRONDE DI LOMBARDO ANTONIO

  Italië

 9. A.M. COPERTURE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.M. COPERTURE S.R.L., en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Bouwbeslag, Ketelbouw, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Merate, Italië.

 10. F.LLI FAGIOLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf F.LLI FAGIOLI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koper en -legeringen, Plaatijzer en buizen, Koper en -legeringen, en Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Perugia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis