• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ketelbouw- zwaar

Resultaten voor

Ketelbouw- zwaar - Import export

 1. BBS GMBH

  Duitsland

  BBS GmbH, gevestigd in Freiberg am Neckar, kijkt terug op meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van industriële warmtetechniek, thermische naverbranding en ketelbouw. BBS GmbH, opgericht in 2004 uit de fusie van de bedrijven BAY Wärme-technik GmbH en Bay Engineering and Consulting, combineert de productie van industriële ketelsystemen met de knowhow voor de engineering van moderne energiesystemen en milieutechniek.Naast de productie van serieproducten, ontwikkelen en vervaardigen wij ketels en apparaten voor speciale toepassingen die gebruikt worden in de cosmetische, chemische en petrochemische industrie. Hier zijn wij onder meer actief als fabrikant van stoom-, heetwater- en thermische olieketels.Ook de zuivere stoomgeneratoren en de restwarmteketels voor de meest uiteenlopende toepassingen maken deel uit van ons productportfolio.

 2. FORJA Y CALDERERIA DELTA SA

  Spanje

  Wij zijn gespecialiseerd in fijne, middelzware en zware mechanisch gelaste ketelbouw. Wij fabriceren uitrustingsgoederen voor de papiersector, energieproductie, metaalindustrie, levensmiddelen, chemie, duurzame energieën enz. Wij werken met een breed assortiment roestvrije staalsoorten ( AISI 316-L, DUPLEX, SUPERDUPLEX enz.) maar ook met koolstofstaal.

 3. M.M. GRIGLIATI

  Italië

  Sinds 40 jaar is M.M. gespecialiseerd in GVK glasvezel (Glasvezel Versterkte Kunststoffen) en vervaardigt vloerroosters, profielen en composietstructuren van hoge kwaliteit. Dankzij de intrinsieke eigenschappen van GVK (deze zijn o.a. corrosiebestendig, niet-magnetisch, niet-geleidend en onderhoudsarm) bieden ze een grote veelzijdigheid in het gebruik. ISO 9001: 2015 gecertificeerd. Bureau Veritas.

 4. PEROZENI SRL

  Italië

  Perozeni srl is gevestigd in Bosco Chiesanuova, in de provincie Verona. De onderneming werd opgericht in 1975 en is actief op het gebied van metaalbewerking voor derden. In de loop der jaren heeft Perozeni zich meer en meer gespecialiseerd in de sector van middelgrote tot grote mechanische constructies. Sinds het begin van de jaren negentig beschikt Perozeni srl over een afdeling CNC-bewerkingsmachines voor de mechanische bewerking van middelgrote en grote metalen producten.

 5. SARMEC DI SARCLETTI MARTINO E PEDROTTI MATTEO

  Italië

  SARMEC DI SARCLETTI MARTINO E PEDROTTI MATTEO Onze missie is het ondersteunen van ontwerpers en klanten bij het verwerkelijken van hun wensen, van ruwbouw tot metaal- en mechanische productie. Onze kracht is dat wij het uitvoerend ontwerp van onze producten in eigen huis volgen, dankzij ons zeer gespecialiseerde personeel in tekenen en ontwerpen en het gebruik van de nieuwste 2D- en 3D-CAD-software.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ACE APPARATEBAU CONSTRUCTION & ENGINEERING GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ACE APPARATEBAU CONSTRUCTION & ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtewisselaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Ketelbouw, zwaar, drukvaten, tank onder druk, straalmotoren, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, en Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Lieboch, Oostenrijk.

 2. LA METALGROS

  Italië

  Het bedrijf LA METALGROS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, zwaar, timmerwerk, onderhoud van industriële installaties, Ketelbouw, zwaar, en ijzerskeletbouw. Het is gevestigd in Margarita, Italië.

 3. EMMEGI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EMMEGI GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Grevenbroich, Duitsland.

 4. E. PRANG & CO. APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf E. PRANG & CO. APPARATEBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Bergisch Gladbach, Duitsland.

 5. MPG MENDENER PRÄZISIONSROHR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MPG MENDENER PRÄZISIONSROHR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Menden, Duitsland.

 1. APL APPARATEBAU GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf APL APPARATEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Hopfgarten, Oostenrijk.

 2. INNEX WÄRMETAUSCHER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INNEX WÄRMETAUSCHER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Dormagen, Duitsland.

 1. DE DIETRICH PROCESS SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DE DIETRICH PROCESS SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Mainz, Duitsland.

 2. HTT ENERGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HTT ENERGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Herford, Duitsland.

 3. POLYTETRA GMBH EIN UNTERNEHMEN DER ELRINGKLINGER KUNSTSTOFFTECHNIK GRUPPE

  Duitsland

  Het bedrijf POLYTETRA GMBH EIN UNTERNEHMEN DER ELRINGKLINGER KUNSTSTOFFTECHNIK GRUPPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 4. CRISCO FORMTECHNIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf CRISCO FORMTECHNIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Sennwald, Zwitserland.

 5. TRANTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TRANTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Hildesheim, Duitsland.

 6. APPARATEBAU-WÄRMETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf APPARATEBAU-WÄRMETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Wetzlar, Duitsland.

 7. FUNKE WÄRMEAUSTAUSCHER APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FUNKE WÄRMEAUSTAUSCHER APPARATEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Gronau, Duitsland.

 8. FLUITEC MIXING + REACTION SOLUTIONS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf FLUITEC MIXING + REACTION SOLUTIONS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Neftenbach, Zwitserland.

 1. AGITEC APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AGITEC APPARATEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Dreieich, Duitsland.

 2. SONDEX DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SONDEX DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Winsen, Duitsland.

 3. ETB ENERGIETECHNIK BREMEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ETB ENERGIETECHNIK BREMEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 4. SCHMOHL NÄHAUTOMATEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMOHL NÄHAUTOMATEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Eislingen, Duitsland.

 5. FORSTER BEHÄLTER- UND APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FORSTER BEHÄLTER- UND APPARATEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Mantel, Duitsland.

 6. BRUNO F.LLI

  Italië

  Het bedrijf BRUNO F.LLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen skeletbouw, structuren van metaal, structuren van ijzer, metalen geraamte voor de bouwindustrie, en metalen bogen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Mondovi', Italië.

 7. SLB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SLB GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Sachsenheim, Duitsland.

 8. STC MECCANICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STC MECCANICA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Ketelbouw, zwaar, machinebouw, Draaien - staal- en metaalbewerking, mechanische draaierij, Ketelbouw, zwaar, verspaning fijnmechanica, kanteldeuren, en licht metalen skeletbouwproducten. Het is gevestigd in Roccapalumba, Italië.

 9. POLAR KÄLTETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf POLAR KÄLTETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Fröndenberg/ruhr, Duitsland.

 10. GOVEL DI VERONI GIANCARLO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf GOVEL DI VERONI GIANCARLO & C. S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, zwaar, producten voor metalen skeletbouw, ijzerskeletbouw, Ketelbouw, zwaar, en metaalbewerkingen. Het is gevestigd in Luzzara, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis