• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ketels - industrieel

Resultaten voor

Ketels - industrieel - Import export

 1. ERATEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Eratec is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van gasbranders met metaalvezels. Onze branders worden gebruikt binnen diverse sectoren zoals warmtebehandelingen, metaalbewerkingen, lakken, de voedingsmiddelenindustrie en tal van overige. Onze branders zijn voorzien van een vuurvaste kop met een straaloppervlak van gebreide metalen Bekinit® vezels en een systeem voor een lucht/gas voormengsel met elektronische bediening. Ze maken het mogelijk klassieke blauwe vlammen te produceren of te werken met infrarood gassen voor directe thermische infrarood bewerkingen. Bij Eratec werken wij nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te doorgronden en de beste technische oplossingen voor hun industriële gebruik te bieden. Ons team biedt volledige bijstand, van de analyse van de behoeften tot de inbedrijfstelling van de gekozen oplossing, zodat we op efficiënte wijze kunnen voldoen aan de behoeften van elke klant. Wij zijn er trots op maatoplossingen te bieden voor thermische behandelingen, metaalbewerkingen, lakprocessen en de levensmiddelensector. Wij kunnen tevens branders op maat produceren om aan de specifieke aanvragen van onze klanten te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

 2. AGGREKO NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  AGGREKO is de internationale specialist voor tijdelijke elektriciteitsproductie alsook voor koelings- en verwarmingsoplossingen. De oplossingen inzake energieproductie en temperatuurcontrole zijn aangepast aan zowel de grotere steden als de meest afgelegen gebieden. AGGREKO werkt voortdurend om, op ieder moment, te kunnen voldoen aan het geheel van uw behoeften aan elektriciteit, verwarming en koeling ! Door stroomaggregaten, koeling- of verwarmingssystemen, luchtontvochtigers of energieaccumulatie te ontwikkelen en te verdelen, begeleidt AGGREKO zijn klanten in elk bedrijfssegment: landbouw, voedingsindustrie, openbare gebouwen en werken, industrie, raffinaderij, petrochemie, evenementen, telecommunicatie, openbaar transport of diensten. Dankzij innovatieve technologie leveren wij betaalbare, schone en hernieuwbare maar ook zuinige energie, door u verantwoorde oplossingen te bieden: stroomgeneratoren geschikt voor biobrandstof, hybride energiecentrales en energieopslag. Ons team van experten luistert naar u en stelt u maatoplossingen voor.

 3. SCHARFF TECHNIEK

  Nederland

  Verified by europages badge

  Stoom nodig? Scharff Techniek levert al 40 jaar stoominstallaties, speciaal afgestemd op elke specifieke productie. Onze betrokkenheid gaat verder dan het alleen het verkopen van onze stoomketels. Wij blijven namelijk gedurende het hele proces uw partner voor alles wat het product en het proces te maken heeft. Neem contact met ons op voor een gratis 45 minuten durend adviesgesprek. Met een passie voor stoom en thermische olie leveren wij de complete installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het gehele net. Ook voor gasloze stoom bent u bij Scharff Techniek aan het juiste adres. Neem contact op om de elektrificatie van uw stoomproductie te bespreken. Levering en Installatie van * CERTUSS Stoomketels, Stoomgeneratoren en Elektroketels * ATTSU Elektrische Stoomketels * ADCA appendages voor stoom en gassen * AQUINA waterontharders en doseerunits * INPLAN Thermische olieketels * STEAMTEC Clean Steam Generators Bel en vraag naar de mogelijkheden. Laat u verrassen door de kleine opstelruimte en de relatief lage investeringen.

 4. SCHARFF TECHNIEK

  Nederland

  Verified by europages badge

  Hebt u tijdelijk stoom nodig? Dan biedt het huren van een elektrische stoomketel uitkomst. De verhuurbare stoomketels zouden bijvoorbeeld een oplossing kunnen zijn wanneer een tijdelijke productie is gepland en daarvoor meer stoom nodig is. Door onze compacte elektrische stoomketels te huren, beschikt u tijdelijk over een hogere stoomcapaciteit. Een ander voorbeeld is het testen van een testopstelling; ook dan kunnen huurketels een oplossing bieden.

 5. RCB CALDERAS DE VAPOR

  Spanje

  Verified by europages badge

  Fabrikanten van stoomketels, industriële ketels, vlampijpketels, waterpijpketels, cogeneratieketels, biomassaketels. We hebben meer dan 70 jaar ervaring die we combineren met innovatieve technologieën in zowel ontwerp als productie. Industriële ketels, warmtekrachtkoppelingsketels, pyrotubulaire boilers, waterbuisboilers, waterketels, boilers, biomassaketels, stoomketels, olieboilers, verwarmingsketels.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PERFOITALIA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PERFOITALIA S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Centrifugaalpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - industrieel, Schakelpanelen - elektriciteit, Geothermische installaties, Buizen en pijpen - roestvrij staal, duikpompen, elektrisch aangedreven pompen, Ketels - industrieel, elektrische borden, en Schakelpanelen - elektriciteit. Het is gevestigd in Bari, Italië.

 2. CALDAIE MELGARI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CALDAIE MELGARI SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, stoomketels voor industrieel gebruik, verhuur ketels, Ketels - gietijzer, gasketels voor industrieel gebruik, stoomketels voor staalfabrieken, en ketels voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Gadesco-Pieve Delmona, Italië.

 3. WELS STROM GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WELS STROM GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 4. AGGREKO ITALIA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGGREKO ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Generatoren, elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transformatoren, Warmtewisselaars, Ketels - industrieel, Transformatoren, Warmtewisselaars, Ketels - industrieel, en Stroomaggregat op diesel. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 5. VAPOTECH-RCB

  België

  Kwaliteit en doeltreffendheid zijn zonder twijfel cruciaal in uw bedrijf.U wilt ook het beste halen uit uw stoominstallatie. Gebaseerd op 30 jaar ervaring kunnen wij u de juiste oplossingen voor uw thermische energie-aanvraag bieden.Onze constructies komen overeen met de nieuwste technologieën en Europese richtlijnen voor drukinstallaties en milieuvereisten. Vapotech - RCB is een dynamische bedrijf dat continu nieuwe technologieën ontwikkelt.Hiervoor kunnen wij u een serie van standaard stoomketels en warmteterugwinnings-stoomketles die overeenkomen met de vereisten van de markt.Via een constructieve samenwerking kunnen we een doeltreffend, concurrerend en hoogwaardig product bieden.Onze troeven: - Flexibel ontwerp - Hoge thermische doeltreffendheid in warmteterugwinning - Grote workshop - Product op maat - Snelle en correcte leveringen.

 1. BOILER SERVICE GROUP

  België

  Een specialiteit van het huis bij Boiler Service Group is de stoominstallatie en stoomketel voor de industrie. Wij zorgen niet alleen voor een vlekkeloze plaatsing, onderhoud en service van uw stoomketel, maar geven u ook deskundig advies. We koppelen steeds het geschikte systeem aan uw bedrijf en zorgen ervoor dat uw installatie en/of stoomketel op een energiezuinige manier kan draaien. Een brede waaier aan mogelijkheden om uw stoomketel energiezuinig te maken zoals economizers, rookgascondensors, warmtewisselaars, toerentalregelingen, cascade systemen en automatische zuurstofregelingen voor branders zijn beschikbaar. Ons eigen studiebureau laat u de perfecte stoominstallatie of stoomketel zien die klaar is voor de toekomst.Naast de stoomketels hebben ook thermische olieketels, warmwaterketels en andere verwarmingsinstallaties voor ons geen geheimen meer, maar sinds de oprichting van ons bedrijf hebben we ons steeds meer toegelegd op de stoomketel en stoominstallaties.

 2. BELGIAN BOILER COMPANY

  België

  Belgian Boiler Company, stoomketels, industriële verwarmingsketels, energie recuperatiesystemen en modules. BBC - Belgian Boiler Company, is reeds enige tijd bekend op de Belgische en Luxemburgse markt als exclusief verdeler voor het gamma stoomketels van Europa's grootste stoomketelkonstructeur 'BOSCH'. Onze expertise in de 'stoom'-wereld heeft de laatste jaren reeds honderden klanten overtuigd om voor hun 'nieuwe' installatie een beroep te doen op de service van BBC. Engineering, verkoop, installatie, opstart en de volledige after sales vormen het totale service-pakket van BBC. Stoomketels van 300 kg/u tot dubbele vuurhaard-ketels tot 50 ton stoom/u, stoomdrukken tot 24 bar. Energierecuperatietechnieken (economisers, condensors...), ontgassers, oververhitters...en turn-key projecten zijn onze specialiteit. De verhuur van stoomketels en industriële verwarmingsketels is een groeiende markt waarin BBC een belangrijke partner kan zijn voor uw bedrijf.

 1. DECONINCK-WANSON

  België

  Deconinck-Wanson biedt een breed gamma hogedruk Steambloc® stoomketels, Vaporax® stoomgeneratoren en Thermopac® thermische olieketels aan, telkens aangepast aan de specifieke behoeften van de klanten en zorgt voor de installatie ervan. Alle Deconinck-Wanson ketels zijn met hoogwaardig materiaal in huis geproduceerd en bieden een totale kwaliteitsgarantie. Voor de levering worden al onze ketels geïnspecteerd en gecertificeerd door een erkend keuringsorganisme dat garant staat voor kwaliteit en veiligheid.Deconinck-Wanson beschikt eveneens over een complete dienst na verkoop: leveringsgarantie, onderhoud van alle type branders en ketels, levering van wisselstukken en verhuring van stoomketels, thermische olieketels en warm waterketels.

 2. .

  Turkije

  Akkaya Inc. Is één van Turkije's leidende ketelproducenten met zijn merkproducten van hoge kwaliteit: AKKAYA en AKKAYA-BLOWTHERM zoals; olie / gas vlampijpketel, met vaste brandstof / biomassa gestookte stoomketels, elektrische stoomgeneratoren, olie/gas vlampijp thermische olieketels, vaste brandstof/biomassa gestookte thermische olieketels, elektrische thermische oliebranders, olie/gas gestookte heet & warm water ketels, vaste brandstof/biomassa gestookte heet & warm water ketels, branders (olie/gas/vaste brandstof) & ketelruimte-installaties.

 3. KAMETAL

  België

  Kametal is gepsecialiseerd in de tankbouw (werftankbouw, prefab tanks), de industrie (trappen, leuningen, bordessen) en de bouw (luifels, loodsen, bekistingen, renovaties, trappen). Wij verwerken allerlei staalsoorten ( P235, P355...), inox ( 304L, 304H, 316L, 316Ti, 904...) en aluminium en hanteren daarbij verschillende lasprocessen (MIG/MAG halfautomaat, TIG-lassen, Electrode lassen (SMAW), Onderpoeder lassen (SAW)). Ook braseren (hardsolderen) met zilver en koper worden bij ons dagelijks uitgevoerd.

 4. SRM MASETH

  België

  Mahy-ketelbouwer van Belgisch maatwerk. Daarvoor gaat ons technisch studiebureau - elke dag opnieuw. Dat bewijst het uitgebreide technische dossier met P.E.D. met CE-keuring, en het pasklare handboek bij elke Mahy-stoomketel. Met daarin aandacht voor elk onderdeel van uw industriële stoomketel: ketel, voedingstank, brander, waterbehandelingsinstallatie, buisleidingen, energierecuperatie.Mahy-ketelbouwer voor energiezuinige oplossingen. Dankzij slimme energierecuperatiesystemen. En kiest u voor biogas, dan maakt u ook het milieu blij. Vraag advies aan uw Mahy-ketelbouwer.

 5. SALONICA CONSTRUCTIONS S.A.

  Griekenland

  SALONICA CONSTRUCTIONS SA is opgericht in 1978. Tegenwoordig is het bedrijf actief in de bouw van gastanks - gastankwagens - opleggers voor gastransport, de constructie van drukvaten zoals lpg-tanks, gastanks, koudemiddeltanks, de installatie van biodieselfabrieken, opslagtanks, warmtewisselaars, pilaren voor windturbines, raffinagetorens, de bouw van zware constructies zoals torens voor windturbineparken, drukvattechniek, bouw van apparatuur voor biodieselfabrieken. SO gecertificeerd.

 6. CLAYTON

  België

  Clayton Steam Systems is een wereldleider op het gebied van ontwerpen, fabriceren en leveren van geavanceerde stoomsystemen en stoomketels : energiezuinige, veilige, compacte stoomgeneratoren met een capaciteit van 150kg/h tot 30t/h en stoomdruk 0, 5 tot 200 bar. Er is geen risico op een stoomexplosie en een uitgerust voor onbemand bedrijf (=lage exploitatiekost). Ze bienden ook het verhuring van volledige stoominstallaties in 20 voet container.

 7. ROMARCO

  België

  Romarco in, zij zorgen van chemische reiniging op locatie, chemische reiniging in de werkplaats, hoge druk reinigen, vacuum reinigen, calamiteiten, vervoer gevaarlijke stoffen, van tanks reinigen, van reinigen electrische installaties, asbestverwijdering, industriële reiniging, van herconditioneren platen warmtewisselaars, van behandelen gasolietanks.

 8. SERKOBRAS

  België

  Serkobras is gespecialiseerd in industriële ketels. Als exclusief verdeler van Standaardkessel Italiana voor de Benelux kunnen ze een uitgebreid gamma ketels aanbieden van hoge kwaliteit. Ze kunnen ook uw ketels installeren, onderhouden en hervaringen.

 1. STOOMTECHNIEK

  België

  Stoomtechniek is en firma die u kan voldoen op het gebied van stoomketels voor het onderhouden en plaatsen, ijzer en inox laswerken, centrale verwarming plaatsen en onderhouden, mazouttanks keuren, centrale verwarming plaatsen en onderhouden, waterbehandeling, metaalconstructies maken en plaatsen.

 2. PRO-STEAM

  België

  Bij Prosteam, bestaat de hoofdactiviteit voornamelijk uit het onderhoud van stoomketels. Ze staan ook in voor uw herstellingswerken, zowel voor de ketels als voor .

 3. AKKAYA BOILERS

  Turkije

  Het bedrijf AKKAYA BOILERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren diathermische oliestookketels. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. RILLEX S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf RILLEX S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolatiematerialen - thermisch, thermische isolatie voor voertuigen, kast stoomturbines, en Isolatiematerialen - thermisch. Het is gevestigd in Šaľa, Slowakije.

 5. CFB BOILERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CFB BOILERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren stoomketels voor industrieel gebruik, en elektrische stookketels. Het is gevestigd in Clacton-On-Sea, Verenigd Koninkrijk.

 6. INGAUNA VAPORE SRL

  Italië

  Het bedrijf INGAUNA VAPORE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische energiecentrales, Machines en accessoires voor grondbewerking, stoomgeneratoren op gas voor thermische installaties, Thermische energiecentrales, Machines en accessoires voor grondbewerking, en thermische behandeling. Het is gevestigd in Castelbianco, Italië.

 7. BROX MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf BROX MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterpijpketels, en thermische valorisatie van afval. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. ERALP BOILER & ENERGY TECHNOLOGIES

  Turkije

  Het bedrijf ERALP BOILER & ENERGY TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren autoclaven voor industriële processen, Industriële stoomketels, ribbenbuizen voor privé en industrieel gebruik, en stoomketels. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 9. GRETEL

  Frankrijk

  Het bedrijf GRETEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Castelsarrasin, Frankrijk.

 10. ÇIFTEL MAKINA KAZAN

  Turkije

  Het bedrijf ÇIFTEL MAKINA KAZAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ketels - industrieel - Import export

Aantal resultaten

1.739 Bedrijven