• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ketels - industrieel

Resultaten voor

Ketels - industrieel - Import export

 1. AGGREKO NEDERLAND B.V.

  Nederland

  AGGREKO is de internationale specialist voor tijdelijke elektriciteitsproductie alsook voor koelings- en verwarmingsoplossingen. De oplossingen inzake energieproductie en temperatuurcontrole zijn aangepast aan zowel de grotere steden als de meest afgelegen gebieden. AGGREKO werkt voortdurend om, op ieder moment, te kunnen voldoen aan het geheel van uw behoeften aan elektriciteit, verwarming en koeling ! Door stroomaggregaten, koeling- of verwarmingssystemen, luchtontvochtigers of energieaccumulatie te ontwikkelen en te verdelen, begeleidt AGGREKO zijn klanten in elk bedrijfssegment: landbouw, voedingsindustrie, openbare gebouwen en werken, industrie, raffinaderij, petrochemie, evenementen, telecommunicatie, openbaar transport of diensten. Dankzij innovatieve technologie leveren wij betaalbare, schone en hernieuwbare maar ook zuinige energie, door u verantwoorde oplossingen te bieden: stroomgeneratoren geschikt voor biobrandstof, hybride energiecentrales en energieopslag. Ons team van experten luistert naar u en stelt u maatoplossingen voor.

  Alle producten voor "ketels - industrieel"

 2. ERATEC

  Frankrijk

  Eratec is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van gasbranders met metaalvezels. Onze branders worden gebruikt binnen diverse sectoren zoals warmtebehandelingen, metaalbewerkingen, lakken, de voedingsmiddelenindustrie en tal van overige. Onze branders zijn voorzien van een vuurvaste kop met een straaloppervlak van gebreide metalen Bekinit® vezels en een systeem voor een lucht/gas voormengsel met elektronische bediening. Ze maken het mogelijk klassieke blauwe vlammen te produceren of te werken met infrarood gassen voor directe thermische infrarood bewerkingen. Bij Eratec werken wij nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te doorgronden en de beste technische oplossingen voor hun industriële gebruik te bieden. Ons team biedt volledige bijstand, van de analyse van de behoeften tot de inbedrijfstelling van de gekozen oplossing, zodat we op efficiënte wijze kunnen voldoen aan de behoeften van elke klant. Wij zijn er trots op maatoplossingen te bieden voor thermische behandelingen, metaalbewerkingen, lakprocessen en de levensmiddelensector. Wij kunnen tevens branders op maat produceren om aan de specifieke aanvragen van onze klanten te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

 3. SETLANS POLAND

  Polen

  Het merk Setlans werd opgericht in 2012 als onderdeel van het bedrijf Kon-Bud die sinds 1995 gespecialiseerd is in de productie van onderdelen van plaatwerk die onderdeel zijn van machinewerktuig behuizingen. Wij bieden sindsdien diensten aan de zware en cementindustrie. Wij werkten meer dan 25 jaar constant aan de verbetering van onze producten en processen voor verhoogde milieu- en gebruikersvriendelijkheid. Als familiebedrijf hechten wij een groot belang aan het behoud van een hoogwaardige kwaliteit van de aangeboden producten en diensten en zetten wij ons altijd volledig in om aan de verwachtingen van onze huidige en toekomstige klanten te voldoen. Wij zijn een toonaangevende Poolse fabrikant met tal van mogelijkheden om de internationale markt te veroveren. Ons personeel maakt al sinds jaren deel uit van ons team. Het zijn ervaren en vakbekwame lassers, slotenmakers en technische adviseurs. Onze belangrijkste productielijn produceert nu ecologische verwarmingsketels: zowel automatisch - eco-erwtenkool en pellet en via lading -hout en steenkool. Daarnaast bieden we tevens buffertanks met de volgende inhoud: 100, 200, 380 en 550 liter. Elk product wordt getest onder hoge druk door een erken persoon om het risico op defecten tot een minimum te beperken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 4. DAV COIL S.R.L.

  Italië

  DAV COIL is in 1969 opgericht als een ambachtelijke onderneming door dhr. Zancanaro Giovanni. Het bedrijf is al 50 actief in de productie van hoogwaardige en betrouwbare warmtewisselaars. Voortdurende investeringen in onderzoek en het gebruik van innovatieve technologie hebben van het bedrijf toonaangevend gemaakt in de productie van: warmtewisselaars (met ribbenbuis, met lamellen), warmteterugwinningseenheden (economisers, condensors, voorverwarmers, oververhitters), ribbenbuizen, coaxiale warmtewisselaars, platenwarmtewisselaars. Het bedrijf beschikt over personeel en procedures voor TIG-, MIG-, MAG-, elektrode- en oxyacetyleenlassen, gecertificeerd volgens UNI EN ISO 15613/15614-1 en EN ISO 9606-1. DAV COIL is ook gecertificeerd overeenkomstig UNI EN ISO 9001 en UNI EN 3834, wat betreft bedrijfsbeheer en productie en richt zich op de volgende sectoren: voeding, petrochemie, farmaceutica, textiel, papier, leerlooierij, warmteterugwinning, droogovens, koeling, verwarming, airconditioning.

 5. SCHARFF TECHNIEK

  Nederland

  Stoom nodig? Scharff Techniek levert al 40 jaar stoominstallaties, speciaal afgestemd op elke specifieke productie. Onze betrokkenheid gaat verder dan het alleen het verkopen van onze stoomketels. Wij blijven namelijk gedurende het hele proces uw partner voor alles wat het product en het proces te maken heeft. Neem contact met ons op voor een gratis 45 minuten durend adviesgesprek. Met een passie voor stoom en thermische olie leveren wij de complete installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het gehele net. Ook voor gasloze stoom bent u bij Scharff Techniek aan het juiste adres. Neem contact op om de elektrificatie van uw stoomproductie te bespreken. Levering en Installatie van * CERTUSS Stoomketels, Stoomgeneratoren en Elektroketels * ATTSU Elektrische Stoomketels * ADCA appendages voor stoom en gassen * AQUINA waterontharders en doseerunits * INPLAN Thermische olieketels * STEAMTEC Clean Steam Generators Bel en vraag naar de mogelijkheden. Laat u verrassen door de kleine opstelruimte en de relatief lage investeringen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHARFF TECHNIEK

  Nederland

  Hebt u tijdelijk stoom nodig? Dan biedt het huren van een elektrische stoomketel uitkomst. De verhuurbare stoomketels zouden bijvoorbeeld een oplossing kunnen zijn wanneer een tijdelijke productie is gepland en daarvoor meer stoom nodig is. Door onze compacte elektrische stoomketels te huren, beschikt u tijdelijk over een hogere stoomcapaciteit. Een ander voorbeeld is het testen van een testopstelling; ook dan kunnen huurketels een oplossing bieden.

 2. RCB CALDERAS DE VAPOR

  Spanje

  Fabrikanten van stoomketels, industriële ketels, vlampijpketels, waterpijpketels, cogeneratieketels, biomassaketels. We hebben meer dan 70 jaar ervaring die we combineren met innovatieve technologieën in zowel ontwerp als productie. Industriële ketels, warmtekrachtkoppelingsketels, pyrotubulaire boilers, waterbuisboilers, waterketels, boilers, biomassaketels, stoomketels, olieboilers, verwarmingsketels.

 3. PERFOITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PERFOITALIA S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Centrifugaalpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - industrieel, Schakelpanelen - elektriciteit, Geothermische installaties, Buizen en pijpen - roestvrij staal, duikpompen, elektrisch aangedreven pompen, Ketels - industrieel, elektrische borden, en Schakelpanelen - elektriciteit. Het is gevestigd in Bari, Italië.

 4. CALDAIE MELGARI SRL

  Italië

  Het bedrijf CALDAIE MELGARI SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, stoomketels voor industrieel gebruik, verhuur ketels, Ketels - gietijzer, gasketels voor industrieel gebruik, stoomketels voor staalfabrieken, en ketels voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Gadesco Pieve Delmona, Italië.

 5. AGGREKO ITALIA

  Italië

  Het bedrijf AGGREKO ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Generatoren, elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transformatoren, Warmtewisselaars, Ketels - industrieel, Transformatoren, Warmtewisselaars, Ketels - industrieel, en Stroomaggregat op diesel. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 1. WELS STROM GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf WELS STROM GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 2. VAPOTECH-RCB

  België

  Kwaliteit en doeltreffendheid zijn zonder twijfel cruciaal in uw bedrijf.U wilt ook het beste halen uit uw stoominstallatie. Gebaseerd op 30 jaar ervaring kunnen wij u de juiste oplossingen voor uw thermische energie-aanvraag bieden.Onze constructies komen overeen met de nieuwste technologieën en Europese richtlijnen voor drukinstallaties en milieuvereisten. Vapotech - RCB is een dynamische bedrijf dat continu nieuwe technologieën ontwikkelt.Hiervoor kunnen wij u een serie van standaard stoomketels en warmteterugwinnings-stoomketles die overeenkomen met de vereisten van de markt.Via een constructieve samenwerking kunnen we een doeltreffend, concurrerend en hoogwaardig product bieden.Onze troeven: - Flexibel ontwerp - Hoge thermische doeltreffendheid in warmteterugwinning - Grote workshop - Product op maat - Snelle en correcte leveringen.

 1. BOILER SERVICE GROUP

  België

  Een specialiteit van het huis bij Boiler Service Group is de stoominstallatie en stoomketel voor de industrie. Wij zorgen niet alleen voor een vlekkeloze plaatsing, onderhoud en service van uw stoomketel, maar geven u ook deskundig advies. We koppelen steeds het geschikte systeem aan uw bedrijf en zorgen ervoor dat uw installatie en/of stoomketel op een energiezuinige manier kan draaien. Een brede waaier aan mogelijkheden om uw stoomketel energiezuinig te maken zoals economizers, rookgascondensors, warmtewisselaars, toerentalregelingen, cascade systemen en automatische zuurstofregelingen voor branders zijn beschikbaar. Ons eigen studiebureau laat u de perfecte stoominstallatie of stoomketel zien die klaar is voor de toekomst.Naast de stoomketels hebben ook thermische olieketels, warmwaterketels en andere verwarmingsinstallaties voor ons geen geheimen meer, maar sinds de oprichting van ons bedrijf hebben we ons steeds meer toegelegd op de stoomketel en stoominstallaties.

 2. BELGIAN BOILER COMPANY

  België

  Belgian Boiler Company, stoomketels, industriële verwarmingsketels, energie recuperatiesystemen en modules. BBC - Belgian Boiler Company, is reeds enige tijd bekend op de Belgische en Luxemburgse markt als exclusief verdeler voor het gamma stoomketels van Europa's grootste stoomketelkonstructeur 'BOSCH'. Onze expertise in de 'stoom'-wereld heeft de laatste jaren reeds honderden klanten overtuigd om voor hun 'nieuwe' installatie een beroep te doen op de service van BBC. Engineering, verkoop, installatie, opstart en de volledige after sales vormen het totale service-pakket van BBC. Stoomketels van 300 kg/u tot dubbele vuurhaard-ketels tot 50 ton stoom/u, stoomdrukken tot 24 bar. Energierecuperatietechnieken (economisers, condensors...), ontgassers, oververhitters...en turn-key projecten zijn onze specialiteit. De verhuur van stoomketels en industriële verwarmingsketels is een groeiende markt waarin BBC een belangrijke partner kan zijn voor uw bedrijf.

 3. .

  Turkije

  Akkaya Inc. Is één van Turkije's leidende ketelproducenten met zijn merkproducten van hoge kwaliteit: AKKAYA en AKKAYA-BLOWTHERM zoals; olie / gas vlampijpketel, met vaste brandstof / biomassa gestookte stoomketels, elektrische stoomgeneratoren, olie/gas vlampijp thermische olieketels, vaste brandstof/biomassa gestookte thermische olieketels, elektrische thermische oliebranders, olie/gas gestookte heet & warm water ketels, vaste brandstof/biomassa gestookte heet & warm water ketels, branders (olie/gas/vaste brandstof) & ketelruimte-installaties.

 4. KAMETAL

  België

  Kametal is gepsecialiseerd in de tankbouw (werftankbouw, prefab tanks), de industrie (trappen, leuningen, bordessen) en de bouw (luifels, loodsen, bekistingen, renovaties, trappen). Wij verwerken allerlei staalsoorten ( P235, P355...), inox ( 304L, 304H, 316L, 316Ti, 904...) en aluminium en hanteren daarbij verschillende lasprocessen (MIG/MAG halfautomaat, TIG-lassen, Electrode lassen (SMAW), Onderpoeder lassen (SAW)). Ook braseren (hardsolderen) met zilver en koper worden bij ons dagelijks uitgevoerd.

 5. DECONINCK-WANSON

  België

  Deconinck-Wanson biedt een breed gamma hogedruk Steambloc® stoomketels, Vaporax® stoomgeneratoren en Thermopac® thermische olieketels aan, telkens aangepast aan de specifieke behoeften van de klanten en zorgt voor de installatie ervan. Alle Deconinck-Wanson ketels zijn met hoogwaardig materiaal in huis geproduceerd en bieden een totale kwaliteitsgarantie. Voor de levering worden al onze ketels geïnspecteerd en gecertificeerd door een erkend keuringsorganisme dat garant staat voor kwaliteit en veiligheid.Deconinck-Wanson beschikt eveneens over een complete dienst na verkoop: leveringsgarantie, onderhoud van alle type branders en ketels, levering van wisselstukken en verhuring van stoomketels, thermische olieketels en warm waterketels.

 6. SALONICA CONSTRUCTIONS S.A.

  Griekenland

  SALONICA CONSTRUCTIONS SA is opgericht in 1978. Tegenwoordig is het bedrijf actief in de bouw van gastanks - gastankwagens - opleggers voor gastransport, de constructie van drukvaten zoals lpg-tanks, gastanks, koudemiddeltanks, de installatie van biodieselfabrieken, opslagtanks, warmtewisselaars, pilaren voor windturbines, raffinagetorens, de bouw van zware constructies zoals torens voor windturbineparken, drukvattechniek, bouw van apparatuur voor biodieselfabrieken. SO gecertificeerd.

 7. CLAYTON

  België

  Clayton Steam Systems is een wereldleider op het gebied van ontwerpen, fabriceren en leveren van geavanceerde stoomsystemen en stoomketels : energiezuinige, veilige, compacte stoomgeneratoren met een capaciteit van 150kg/h tot 30t/h en stoomdruk 0, 5 tot 200 bar. Er is geen risico op een stoomexplosie en een uitgerust voor onbemand bedrijf (=lage exploitatiekost). Ze bienden ook het verhuring van volledige stoominstallaties in 20 voet container.

 8. AKKAYA BOILERS

  Turkije

 1. RILLEX S.R.O.

  Slowakije

 2. INGAUNA VAPORE SRL

  Italië

 3. BROX MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turkije

 4. GRETEL

  Frankrijk

 5. CFB BOILERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. ERALP BOILER & ENERGY TECHNOLOGIES

  Turkije

 7. ÇIFTEL MAKINA KAZAN

  Turkije

 8. ANTONIO MATESE CALDAIE SRL

  Italië

 9. HISARMAK MAKINE ENERJI KAZAN SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

 10. ER ENERGY RENTAL BERLIN - BRANDENBURG GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ketels - industrieel - Import export

Aantal resultaten

1.740 Bedrijven