• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kettingen - toebehoren

Resultaten voor

Kettingen - toebehoren - Import export

 1. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In een geglobaliseerde wereld voldoen we sinds 1876 dagelijks aan de eisen van de wereldmarkt.Al meer dan 140 jaar staat PÖSAMO VAUKA synoniem voor kwaliteits- en fabricage-expertise op het gebied van kettingen, touwen, gebogen draaddelen en accessoires, evenals hun assemblage.De verwerkende industrie en de professionele handel in binnen- en buitenland zijn onze partners.Onze acties worden gekenmerkt door standvastigheid, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu, de maatschappij en de toekomst.De consistente vervulling van de vereisten van onze partners, de gezamenlijke ontwikkeling en implementatie van oplossingen voor u zijn een dagelijkse uitdaging voor PÖSAMO VAUKA, maar bovenal een passie.Een in-house galvanisatie, CNC-gestuurde draadbuig- en lasmachines en nauwe logistieke netwerken binnen de groep van bedrijven stellen ons in staat om flexibel en individueel te reageren op uw wensen.Dit geldt zowel voor massaproductie als voor kleine hoeveelheden.

 2. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf is al decennia een van de grootste producenten van draadproducten in Europa. In 1852 produceerde de dorpssmid Wilhelm Lüsebrink in Halver-Öckinghausen voor het eerst oogbouten met houtdraad - een product dat vandaag de dag nog steeds een van de belangrijkste is in ons assortiment. Met een goede mix van traditie en moderniteit produceren en leveren wij vanuit twee locaties markten over de hele wereld. Moderne productiemethoden en logistiek, absolute kwaliteit en het naleven van deadlines en het vermogen om flexibel te reageren op speciale wensen van de klanten zijn de doorslaggevende concurrentievoordelen en de garantie voor het succes van ons bedrijf in de zesde generatie. LÜSEBRINK - we komen er wel uit.

 3. BECHTEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Leverancier van hefemmers, liftriemen, draadsnijgereedschap, transportbandkettingen, en transportkettingen met lagers, vorkkettingen, kettingwielen, teruglooprollen, spiraaltransbortbanden, kussenlagers, wormspiralen.

 4. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  XingTai Trade (H. K.) CO., LTD is gevestigd te NingBo met een bloeiende economie en een goede infrastructuur. Een in 2006 opgerichte onderneming die gespecialiseerd is in gelaste schakelkettingen, kogelkettingen, kunststof kettingen, sierkettingen, hondenkettingen, schakelkettingen, transportkettingen en kettingaccessoires, bedrading, draadkabel, hangsloten, glasvezel producten en kledinglijnen en overige hardware, kunststof producten. We houden ons aan het principe van "gelijkheid en wederzijds voordeel, de grootste eerlijkheid en glorie, efficiëntie en praktische innovatie".

 5. THE MINIMAL!ST

  Armenië

  Verified by europages badge

  Minimal! st is een sieradenmerk dat bekend is voor fijne sieraden van 925 sterling zilver. De artikelen worden verkocht op vermaarde marktplatforms, e-shops en via merchandising voor bedrijven. De lijn omvat fijne sieraden: oorringen, kettingen, charms, ringen, armbanden. Minima! st vervaardigd sieraden op maat voor klanten overal ter wereld. Minimal! st gebruikt uitsluitend waardevolle metalen voor het vervaardigen van fijne sieraden: 925 sterling zilver, 14K goud, rhodium. Elk item heeft een uniek label.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OTTO BALLSCHMIDT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OTTO BALLSCHMIDT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 2. HUBERT WALTERMANN EISENWARENFABRIK & GESENKSCHMIEDE GMBH & CO.

  Duitsland

  Hubert Waltermann Eisenwarenfabrik en Gesenkschmiede GmbH & Co. Uw sterke partner voor: draadkabelaccessoires, kettingsystemen, architectuur kabelsystemen. Wij zijn wereldwijd werkzaam. Wij exporteren onze producten naar alle continenten en verheugen ons over de vertrouwelijke samenwerking met onze partners in het binnen- en buitenland. Sinds 1982 hebben wij een vestiging in Frankrijk die vandaag de dag zeer succesvol actief is. Onze onderneming heeft zich in de loop van de laatste decennia steeds verder ontwikkeld. De ruimtes en productie werden uitgebreid. De onderneming leeft en groeit. De leiding van de onderneming berust intussen in handen van de derde generatie van de familie Waltermann.

 3. PEGUET SA

  Frankrijk

  PEGUET NV is gespecialiseerd in het vervaardigen van snelkoppelingen van hoge kwaliteit, gemaakt in Frankrijk, voor permanente of semipermanente verbindingen, bestemd voor verschillende industriële toepassingen: valbeveiligingssystemen, opvangsystemen, werkpositionering, toegangswerkzaamheden op lijnen, en vrije tijds sporten: klimmen, caving, avonturenparken, canyoning, enz. PEGUET SA innoveert voortdurend en heeft een specifiek aantal snelkoppelingen ontwikkeld van snelle koppelingen bestemd voor PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen), gecertificeerd volgens de Europese norm EN 362 en EN 12275. Al twee generaties lang biedt PEGUET SA de oplossing voor alle behoeften aan veilige verbindingen in een breed scala van afmetingen, vormen en materialen: verzinkt staal, roestvrij staal, zicral, aluminium, messing. Onze snelle PEGUET verbindingen met zelfcertificering Gebruiksgewicht (C.U.) en een veiligheidsfactor 5, worden gebruikt bij goederenbehandeling, bevestigingsmiddelen, beveiliging in de industrie, landbouw, doe-het-zelf (GSB) , lucht-en ruimtevaart, automotive, PBM.

 4. THE CROSBY GROUP

  België

  Crosby ontwikkelt en produceert toebehoren bij kettingen, kabels en hijsbanden (sluitingen, ringen, haken, …) voor een brede waaier van hijs- en sjortoepassingen. Crosby geldt als dé referentie in zijn markt, door de permanente focus op kwaliteit en veiligheid, door de doorgedreven productontwikkeling en door de breedte van zijn assortiment.

 5. KETTEN WÄLDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KETTEN WÄLDER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - toebehoren, Transportkettingen, Kettingen - toebehoren, Transportkettingen, roestvrijstalen kettingen, en harpsluitingen. Het is gevestigd in Bad Endorf, Duitsland.

 1. WARSTEINER EISENHAMMER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WARSTEINER EISENHAMMER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is gevestigd in Rüthen, Duitsland.

 2. ALFRED STRAUCH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ALFRED STRAUCH GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

 1. GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK

  Duitsland

  Het bedrijf GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spansloten, Singels en sjorriemen, Spansloten, krukken, taphouder, en Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 2. ERMATEC AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ERMATEC AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is gevestigd in Ermatingen, Zwitserland.

 3. CHEVALIER SA

  Frankrijk

  Het bedrijf CHEVALIER SA, is een Distributeur, en actief in de sector Industrieel onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - toebehoren, Handgereedschap - zonder motor, Kettingen - toebehoren, Mechanische vijzels, Handgereedschap - zonder motor, en loodgieterswerk. Het is gevestigd in Beaupréau, Frankrijk.

 4. TECHNOROPE.GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TECHNOROPE.GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren katapulten, en onderdelen en accessoires voor het hijsen van goederen. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 5. PRAMAC

  Frankrijk

  Het bedrijf PRAMAC, is een Distributeur, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels - toebehoren, metalen pinnen, Kabels - toebehoren, slangbeugels, en ijzerwaren. Het is gevestigd in Challans, Frankrijk.

 6. BLOUNT FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf BLOUNT FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren motorzagen. Het is gevestigd in Vaulx En Velin Cedex, Frankrijk.

 7. KG MARKETING LTD.

  Hongarije

  Het bedrijf KG MARKETING LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwkettingen, transportkettingen voor d landbouw, en kettingaccessoires, hoogwaardig. Het is gevestigd in Pécs, Hongarije.

 8. CHAINERIES DE CHENECIERES

  Frankrijk

  Het bedrijf CHAINERIES DE CHENECIERES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerwaren. Het is gevestigd in Saint-Marc-Sur-Seine, Frankrijk.

 1. GLÖCKNER-SEILE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GLÖCKNER-SEILE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - toebehoren, Bevestigingsmaterialen, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - toebehoren, en Bevestigingsmaterialen. Het is gevestigd in Erfurt, Duitsland.

 2. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italië

  Het bedrijf CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - toebehoren, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - fabricage volgens specificatie, Kettingen - toebehoren, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, en Kettingen - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Cadriano Di Granarolo (Bo), Italië.

 3. POSAMO - RETEZARNA, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf POSAMO - RETEZARNA, SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Kettingen - toebehoren, Kettingen - ijzer en staal, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Kettingen - toebehoren, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Holice, Tsjechische Rep..

 4. QINGDAO FOUNDER INDUSTRIAL CO., LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO FOUNDER INDUSTRIAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 5. GIUSEPPE ARRIGONI SAS

  Italië

  Het bedrijf GIUSEPPE ARRIGONI SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren ring. Het is gevestigd in Lecco, Italië.

 6. QINGDAO FINE METAL CO.LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO FINE METAL CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren harpsluitingen. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 7. CRANEPLEX LTD. LIFTING GEAR AND EQUIPMENT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CRANEPLEX LTD. LIFTING GEAR AND EQUIPMENT, is een Distributeur, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is gevestigd in Cradley Heath, Verenigd Koninkrijk.

 8. EBERT KETTENSPANNTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EBERT KETTENSPANNTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - toebehoren, en Kettingen - toebehoren. Het is gevestigd in Schkeuditz, Duitsland.

 9. SCHULTE & BECKER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHULTE & BECKER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - ijzer en staal, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Balve, Duitsland.

 10. DISTAG IRELAND LTD

  Ierland

  Het bedrijf DISTAG IRELAND LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen - toebehoren. Het is gevestigd in Carlow, Ierland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis