• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koelings- en smeringspompen

Resultaten voor

Koelings- en smeringspompen - Import export

 1. POMAC LUB SERVICES

  België

  Sedert 30 jaar loopt alles gesmeerd door Pomac Lub-Services met wereldbekende fabrikanten in smeertechniek (van smeernippel tot automatische smeertoestellen voor olie en vet, alles voor persluchtnet…). Onze hoofdactiviteiten: automatische smeerpotten, band- en plaatsmering, centraalsmering, kettingsmering, microsmering, oliedruppelaars, sproeismering.

 2. EUROQUIP

  België

  Euroquip is een technisch dienstverlenend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren, installeren, onderhouden en herstellen van smeersystemen en -producten, weegsystemen, reinigingssystemen, handgereedschap, pompen (pneumatische, elektrische, hydraulische, ...) voor vet, olie, diesel en benzine, overdruksystemen en generatoren met als doelstelling de industriële bedrijvigheid van de klanten te optimaliseren en de bedrijfszekerheid te garanderen. Daartoe engageert Euroquip zich 24 uur op 24, 7dagen op 7 een optimale service te leveren en te werken met de best beschikbare technologieën (BBT) en materialen. Euroquip is officieel hoofdverdeler van LINCOLN (smeersystemen), VEI (weegsystemen), GESPASA (brandstofpompen) en FRESHFILTER (overdrukcabines) en tevens agent voor EUROPOWER.

 3. COOLAIR

  België

  Met een team van 28 professionele en gemotiveerde medewerkers brengt Coolair u het ideale Comfort! Sinds december 2012 behoort Coolair tot de Bumaco Groep, de referentie in onze sector! Zo zal u als klant kunnen genieten van de voordelen van een solide bedrijf : -Een sterke financiële structuur , zodat u 100% zekerheid heeft voor service op lange termijn; -Rechtstreekse import van tal van producten, met als gevolg een nog betere prijs/kwaliteitsverhouding; -Een 24/7 service in eigen beheer; -Een nog grotere ‘know how ‘ en ervaring; -Een aanvullend gamma door de link met Solairco (zonnepanelen en zonneboilers) , Kitchco (professionele grootkeukens) en De Rigo (de referentie in koelmeubelen).

 4. VAN DER LAAN KOELTECHNIEK

  Nederland

  Van der Laan Koeltechniek is een installatiebedrijf voor koel- en vriestechniek. Airconditioning & Luchtbehandeling Bent u op zoek naar een airco die aan al uw wensen voldoet voor een comfortabel leef- en/of werkklimaat? Een airconditioninginstallatie voor uw woning, op kantoor, hotels, restaurants, winkels en talloze andere ruimten ... Voor airconditioning, warmtepompen, VRV-systemen en luchtbehandelingsinstallaties bent u bij Van der Laan Koeltechniek BV aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Koel- & vriescellen Bent u op zoek naar een koelcel of vriescel die geheel afgestemd is op uw product- en gebruikerseisen? Van der Laan Koeltechniek in Waddinxveen biedt een passende oplossing voor elk koelvraagstuk. Met 60 jaar ervaringzijn wij dé partner voor koelen en vriezen ... Service & onderhoud Om dit mogelijk te maken zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar en staan wij u altijd persoonlijk te woord.

 5. COOL RENT SERVICES

  België

  Tijdelijke koelproblemen? Permanent opgelost ! ! Cool Rent Services bvba is een verhuurorganisatie van koeltechniek met vestiging in Diksmuide, België. De jarenlange ervaring van CRS in de koelsector laat ons toe de voor U nodige oplossing voor Uw koelprobleem te bieden. Wij garanderen een snelle interventie bij nood aan tijdelijke koeling. Tevens beschikken we over goed onderhouden installaties. Het onderhoud van ons machinepark is volledig in eigen beheer. Wanneer is huren van koelinstallaties een oplossing ? Overbrugging tijdens onderhoudswerkzaamheden of bij machine uitval Overbrugging van de levertijd bij aankoop van een nieuwe installatie Extra koeling tijdens warme periodes Extra koeling bij productiestijging Testopstellingen om een productieproces te optimaliseren Alle tijdelijke koeltechnische problemen worden opgelost zonder dat U zelf een investering hoeft te doen! De installaties worden op korte termijn geleverd. Service en onderhoud zijn in het huurcontract begrepen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ORION LUBE SYSTEM

  België

  Orion fabriceert en levert goederen en diensten met betrekking tot het verpompen, meten en doseren van vloeistoffen ten dienste van de automobiel en algemene industrie. De gamma is samengesteld uit een brede waaier van zowel mobiele, draagbare als vaste pompeenheden met toebehoren voor: vullen, doseren, controleren en afvaloliebehandeling. Slanghaspels en afzuigsystemen voor uitlaatgassen en lasrook behoren eveneens tot onze gamma.Ze leveren : afzuigarmen, filters en ventilatoren, waarmee wij eveneens een totaaloplossing bieden voor uitlaatgasafzuiging, afzuiging aan de bron (laag vacuüm) en filtratie van lasdampen, olienevel, chemische- en farmaceutische dampen, alsook zwevend stof. Dit alles zowel met vaste installaties als mobiele toestellen.Voor toepassingen in de voedingsnijverheid, chemische industrie en laboratoria hebben wij bovendien een volledig roestvrijstalen gamma. Speciale toepassingen voor afzuiging van uitlaatgassen voor interventiewagens van hulpdiensten.

 2. CLIMATRONIC

  België

  Climatronic is gespecialiseerd in Airconditioning Koel- en vriesinstallaties Ventilatie

 3. GRUETZNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GRUETZNER GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Koelings- en smeringspompen. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 4. SKF LUBRICATION SYSTEMS GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SKF LUBRICATION SYSTEMS GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliesmering - machines en installaties, Smeermachines en installaties, Koelings- en smeringspompen, Oliesmering - machines en installaties, Smeermachines en installaties, Koelings- en smeringspompen, en smeervet voor lagers. Het is gevestigd in Walldorf, Duitsland.

 5. PIUSI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf PIUSI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelings- en smeringspompen, Tandradpompen, Koelings- en smeringspompen, Tandradpompen, en literteller. Het is gevestigd in Suzzara, Italië.

 1. ASSALUB BY LUBRIMATIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ASSALUB BY LUBRIMATIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelings- en smeringspompen. Het is gevestigd in Nettetal, Duitsland.

 2. SPERONI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SPERONI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelings- en smeringspompen, Elektromotoren en onderdelen, Koelings- en smeringspompen, aggregaten voor luchtdrukregeling, elektrisch aangedreven pompen, en Elektromotoren en onderdelen. Het is gevestigd in Castelnovo Di Sotto, Italië.

 1. UKŁADY CENTRALNEGO SMAROWANIA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf UKŁADY CENTRALNEGO SMAROWANIA SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelings- en smeringspompen, Oliesmering - machines en installaties, pompen voor gecentraliseerde smeersystemen, Koelings- en smeringspompen, en Oliesmering - machines en installaties. Het is gevestigd in Poznań, Polen.

 2. NU.ER.T. SRL

  Italië

  Het bedrijf NU.ER.T. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelings- en smeringspompen, Koelings- en smeringspompen, en roterende pompen. Het is gevestigd in Cusano Di Zoppola, Italië.

 3. POBJEDA DD TESANJ

  Bosnië-Herzegowina

  Het bedrijf POBJEDA DD TESANJ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelings- en smeringspompen. Het is gevestigd in Tešanj, Bosnië-Herzegowina.

 4. ANDREAS REISACHER NIVELLIERTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf ANDREAS REISACHER NIVELLIERTECHNIK, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internationaal expediteur, Koelings- en smeringspompen, Internationaal expediteur, en Koelings- en smeringspompen. Het is gevestigd in Sailauf, Duitsland.

 5. D.M.C. POMPE S.A.S

  Italië

  Het bedrijf D.M.C. POMPE S.A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelings- en smeringspompen, Koelings- en smeringspompen, en elektrisch aangedreven pompen. Het is gevestigd in Turbigo, Italië.

 6. ALBRET

  Frankrijk

  Het bedrijf ALBRET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelings- en smeringspompen. Het is gevestigd in Pontcharra, Frankrijk.

 7. VARISCO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VARISCO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, hydraulisch, Koelings- en smeringspompen, Pompen, hydraulisch, en Koelings- en smeringspompen. Het is gevestigd in Padova, Italië.

 8. SCOPEL POMPE S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf SCOPEL POMPE S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, Koelings- en smeringspompen, Pompen, en Koelings- en smeringspompen. Het is gevestigd in Villaverla, Italië.

 1. C.I.EMME DI MORELLI D&C S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf C.I.EMME DI MORELLI D&C S.A.S., en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvanotechniek - machines, Koelings- en smeringspompen, Galvanotechniek - machines, en Koelings- en smeringspompen. Het is gevestigd in Novate Milanese, Italië.

 2. CATTERIN POMPE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CATTERIN POMPE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelings- en smeringspompen, Tandradpompen, Koelings- en smeringspompen, en Tandradpompen. Het is gevestigd in Quinto Di Treviso, Italië.

 3. MILL - A.R. WELLPOINT

  Italië

  Het bedrijf MILL - A.R. WELLPOINT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, hydraulisch, Koelings- en smeringspompen, Pompen, hydraulisch, en Koelings- en smeringspompen. Het is gevestigd in Casier, Italië.

 4. IDROPRES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IDROPRES S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weeg- en doseerapparatuur, Koelings- en smeringspompen, Weeg- en doseerapparatuur, en Koelings- en smeringspompen. Het is gevestigd in Busto Arsizio, Italië.

 5. HYDROPOMPE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf HYDROPOMPE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelings- en smeringspompen, Tandradpompen, Koelings- en smeringspompen, en Tandradpompen. Het is gevestigd in Ponte Nelle Alpi, Italië.

 6. BATTIONI PAGANI POMPE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BATTIONI PAGANI POMPE S.P.A., en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelings- en smeringspompen, Tandradpompen, Koelings- en smeringspompen, en Tandradpompen. Het is gevestigd in Sorbolo Mezzani, Italië.

 7. M.I.S.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf M.I.S.A. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelings- en smeringspompen, Tandradpompen, Koelings- en smeringspompen, en Tandradpompen. Het is gevestigd in Arzignano, Italië.

 8. ROBUSCHI SALVATORE & C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ROBUSCHI SALVATORE & C. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelings- en smeringspompen, Vacuümpompen, Koelings- en smeringspompen, en Vacuümpompen. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 9. NOVA ROTORS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NOVA ROTORS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuigerpompen, Koelings- en smeringspompen, Zuigerpompen, en Koelings- en smeringspompen. Het is gevestigd in Villaga, Italië.

 10. TURO ITALIA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf TURO ITALIA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelings- en smeringspompen, Tandradpompen, Koelings- en smeringspompen, en Tandradpompen. Het is gevestigd in Marano Vicentino, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis