• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koppelingen- pneumatisch

Resultaten voor

Koppelingen- pneumatisch - Import export

 1. WALTHER-PRÄZISION

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WALTHER-PRÄZISION, Carl Kurt Walther GmbH & Co. KG (opgericht in 1931), ontwerpt en produceert sinds 1951 mono- en multikoppelingen alsmede dockingsystemen, die overal geïnstalleerd kunnen worden, waar vloeistoffen, dampen, gassen, optische en elektrische signalen en elektriciteit van elkaar gescheiden doorgegeven moeten worden. Snelkoppelingen zijn verkrijgbaar in de nominale afmetingen DN2 tot DN 100, voor vol vacuüm en werkdrukken tot wel 2000 bar. Ook met clean-break, full-flow of breakaway technologie verkrijgbaar

 2. KNIEPS & KOMM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KNIEPS & KOMM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 3. CAMOZZI BENELUX B.V.

  Nederland

  Camozzi is een wereldwijd opererend concern een één van de toonaangevende producenten van pneumatiek en vacuümtechniek. In het bijna 50 jarig bestaan is de Camozzi Group uitgegroeid tot een concern met een verkoopnetwerk in ruim 75 landen, 2300 medewerkers en een omzet van 400 miljoen.Camozzi Benelux B.V . is honderd procent dochter van de Camozzi Group en verantwoordelijk voor de verkoop van Camozzi producten in de Benelux. Naast hoogwaardige producten levert Camozzi ondersteuning op locatie door eigen opgeleide technische (verkoop)medewerkers en beschikt over een grote voorraad.

 4. TEKNOMET BAGLANTI ELEMANLARI LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf TEKNOMET BAGLANTI ELEMANLARI LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren snelfittingen, snelle verbindingsstukken, koppelingsflensen, en speciale verbindingsstukken. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 5. HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, mechanisch, Koppelingen, mechanisch, en recuperators. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HÜCOBI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HÜCOBI GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Afsluiters en kleppen, Koppelingen, pneumatisch, Compressoren, Loodgieterij - industrieel, Afsluiters en kleppen, Koppelingen, pneumatisch, en Compressoren. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 2. AIRFIT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf AIRFIT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is gevestigd in Nettersheim, Duitsland.

 3. FLUIDIFY FT GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf FLUIDIFY FT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is gevestigd in Wolfurt, Oostenrijk.

 4. HYDRAULIK-SERVICE A. MÜLLER E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf HYDRAULIK-SERVICE A. MÜLLER E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is gevestigd in Rheine, Duitsland.

 5. GEORG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEORG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is gevestigd in Breitscheid, Duitsland.

 1. STEINCONNECTOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STEINCONNECTOR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afsluiters en kleppen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, pneumatisch, Koppelingen, pneumatisch, en Behuizingen voor snelaansluitlipje. Het is gevestigd in Wermelskirchen, Duitsland.

 2. TEKNO-MET

  Turkije

  Het bedrijf TEKNO-MET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 1. AFT SYSTEMS STANKIEWICZ

  Duitsland

  Het bedrijf AFT SYSTEMS STANKIEWICZ, is een Distributeur, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is gevestigd in Kaiserslautern, Duitsland.

 2. FRÜHBER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FRÜHBER GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is gevestigd in Herten, Duitsland.

 3. DRUCKLUFTKONTOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DRUCKLUFTKONTOR GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, perslucht, en Compressoren. Het is gevestigd in Weinsberg, Duitsland.

 4. EBS QUICK COUPLINGS

  Turkije

  Het bedrijf EBS QUICK COUPLINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. RTC TEC COUPLINGS TECHNOLOGY

  Turkije

  Het bedrijf RTC TEC COUPLINGS TECHNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren snelle verbindingsstukken, en snelle draaiende aansluiting. Het is gevestigd in Tuzla / Istanbul, Turkije.

 6. STUCCHI

  Italië

  Het bedrijf STUCCHI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische koppelingen. Het is gevestigd in Pagazzano, Italië.

 7. CAST FLUID POWER LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CAST FLUID POWER LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbindingen, pneumatisch, Hydraulische installaties en uitrustingen, flexibele reparatie, hydraulische slangen, Verbindingen, pneumatisch, en Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk.

 8. AYOUR PRO

  Marokko

  Het bedrijf AYOUR PRO, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderdelen voor dieselmotoren, Koppelingen, pneumatisch, accessoires en reserveonderdelen, motorolien, Onderdelen voor dieselmotoren, en Koppelingen, pneumatisch. Het is gevestigd in Marrakech, Marokko.

 1. ILLER PNEUMATIK FLUID-TECHNIK-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ILLER PNEUMATIK FLUID-TECHNIK-SYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schakels, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatiek - installaties en gereedschap, Koppelingen, pneumatisch, Persluchtinstallaties en -gereedschap, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Koppelingen, pneumatisch, en Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is gevestigd in Buch, Duitsland.

 2. GIACALONE BIAGIO

  Italië

  Het bedrijf GIACALONE BIAGIO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pneumatische machines - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, pneumatisch, accessoires voor pneumatica, accessoires voor de pneumatische industrie, Koppelingen, pneumatisch, en uitrustingen banden voor de rijweg. Het is gevestigd in Marsala, Italië.

 3. DIXON DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIXON DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Koppelingen, pneumatisch, Binnenbanden, Loodgieterij - industrieel, Koppelingen, pneumatisch, en Binnenbanden. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 4. REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Mechanische koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Cardankoppelingen, Pneumatische koppelingen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Cardankoppelingen, en Pneumatische koppelingen. Het is gevestigd in Elsloo Lb, Nederland.

 5. BAI FENG CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf BAI FENG CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor kleppen en ventielen, en Koppelingen. Het is gevestigd in Yongkang City, Tainan County, Taiwan R.O.C..

 6. IP SPANNTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IP SPANNTECHNIK GMBH, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, pneumatisch, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Koppelingen, pneumatisch, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Sundern, Duitsland.

 7. ZHEJIANG SONGQIAO PNEUMATIC AND HYDRAULIC CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG SONGQIAO PNEUMATIC AND HYDRAULIC CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren snelle verbindingsstukken. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 8. M.W.M. FRENI FRIZIONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf M.W.M. FRENI FRIZIONI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanische koppelingen, Pneumatische koppelingen, Mechanische koppelingen, en Pneumatische koppelingen. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 9. GEA NIRO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEA NIRO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, pneumatisch, Engineering - industriële aannemers, Koppelingen, pneumatisch, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Müllheim, Duitsland.

 10. TROMA-MACH S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf TROMA-MACH S.R.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schakels, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, Pneumatische koppelingen, Hydraulische remmen, en Pneumatische koppelingen. Het is gevestigd in Zdár Nad Sázavou , Tsjechische Rep..

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis