• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koppelingen

Resultaten voor

Koppelingen - Import export

 1. RIEGLER & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  RIEGLER & Co. KG is al meer dan 80 jaar een innovatieve partner voor persluchttechnologie en pneumatica en is vandaag een van de grootste leveranciers in Duitsland. Het assortiment omvat onder andere.Onderhoudsapparatuur, in-line drukregelaars en filters, speciale pneumatische olie, druk- en temperatuurmeting, afsluiters en afsluiters, veiligheidskogelkleppen, cilinders, slangbreukbeveiliging, veiligheidskleppen, vacuümtechnologie, snelkoppelingen en veiligheidskoppelingen, geluiddempers, fittingen en verbindingsstukken, slanghaspels, slanghouders, slangen Airguns, veiligheidspijpen en accessoires Meer dan 35.000 producten van A zoals afsluiter tot Z-cilinder. Als innovatie bieden we het gamma RIEGLER SAFETY met veiligheidsrelevante en energiezuinige componenten, daarnaast biedt RIEGLER kant-en-klare systeemoplossingen en individuele assemblages en is het dé partner voor complexe vereisten.Eenvoudige, gemakkelijke en betrouwbare verwerking met gegarandeerd overleg, ontwerp, engineering en sampling.

 2. BDA CONNECTIVITY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij vervaardigen speciale kabels die al meer dan 60 jaar zijn geoptimaliseerd voor de betreffende toepassing. Vandaag is er een nieuw assortiment van hoogwaardige binnenantennes en passieve componenten voor de telecommunicatiemarkt aan toegevoegd. Het door het bedrijf ontwikkelde meetsysteem "CoMeT" is een belangrijk anker voor het meten van de afschermende werking van kabels, connectoren, bussen en distributiecomponenten. Onze klanten zijn actief in de sector elektrische en elektronische industrie, telecommunicatienetwerken, elektrische groothandel, de auto-industrie, audio- en studiotechnologie, maar ook op het gebied van medische technologie en wetenschap.

 3. DB AUTOMOBILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een van de weinige bedrijven in versnellingsbakkenreparatie in Europa hebben we naam gemaakt als specialist voor alle soorten versnellingen en als probleemoplosser voor exotische voertuigen. Sinds begin 2004 zijn wij de eerste fabrikantenafhankelijke werkplaats in Duitsland die uw koppelomvormer op korte termijn in eigen huis repareert / regenereert. Onze versnellingsbakken zijn op aanvraag verkrijgbaar in een versterkte versie en zijn uiteraard aangepast aan de nieuwste stand van de techniek. We importeren reserveonderdelen voor alle soorten tandwielen rechtstreeks van de fabrikant en kunnen onze goede inkoopvoorwaarden doorgeven aan onze klanten. We geven een Europese garantie van 12 maanden zonder kilometerlimiet.

 4. REICH-KUPPLUNGEN ; DIPL.-ING. HERWARTH REICH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ervaring in aandrijftechniek sinds 1946. Al meer dan 70 jaar produceert REICH-KUPPLUNGEN in het Duitse Bochum een omvangrijk programma aan torsie-elastische koppelingen. Zwaartepunt en wezenlijke kwaliteitsfactor daarbij is de eigen ontwikkeling en vervaardiging van de toegepaste elastomeren. In ultramoderne productiefaciliteiten worden de gezamenlijke componenten van de aandrijfelementen geproduceerd. Eigen proefbanken en inrichtingen naar de hoogste technische standaard staan garant voor hoogwaardige en duurzame producten van aandrijfonderdelen van het merk REICH-KUPPLUNGEN.Ons familiebedrijf ontwikkelt zich voortdurend conform de behoeften van de markt – van producent van reserveonderdelen voor de mijnindustrie tot internationaal erkende specialist in de aandrijftechniek. Onder de merknaam REICH-KUPPLUNGEN ontwikkelen en produceren wij vandaag de dag torsie-elastische koppelingen in grote aantallen.

 5. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG heeft in de 80 jaar van haar bestaan naam gemaakt als gespecialiseerde technische handelaar voor aandrijf- en industriële techniek met productcompetentie en compromisloze klantgerichtheid. Schübel staat tegenwoordig voor de oplossing van alle problemen in de industriële techniek waarmee gerenommeerde klanten uit industrie, handel, dienstverlening en de publieke sector bij materiaalvoorzieningsonderwerpen worden geconfronteerd. Schübel is gespecialiseerd in industrietechnische taken waarmee bijzondere aandacht uitgaat naar aandrijvings- en transporttechnische problemen waarvoor Schübel een compleet leverassortiment aanbiedt. Wij bieden onze klanten een breed gesorteerd en zeer uitgebreid magazijnbeheer. Schübel voert klantspecifieke confectionerings- en bewerkingsdiensten (bijv.: mechanische bewerkingen, snijwerk) zelf uit. Het productprogramma wordt gecompleteerd met een omvangrijke onderhoudsservice.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAYR, CHR.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  mayr®-Antriebstechnik is een van de meest traditionele en tegelijkertijd meest innovatieve Duitse bedrijven in krachtoverbrengingstechnologie.Vanaf het allereerste begin in 1897 tot de wereldleider in veiligheidskoppelingen en toepassingsgeoptimaliseerde veiligheidsremmen, kan het bedrijf terugkijken op een meer dan 100-jarige staat van dienst.Met de claim om steeds betere oplossingen te ontwikkelen, en met jarenlange ervaring en competentie, stelt mayr® vandaag de dag standaarden in aandrijftechnologie.Het productportfolio van breitemayr® met tal van markt- en industrie-geoptimaliseerde ontwerpen omvat spelingvrije askoppelingen, veiligheidskoppelingen, elektromagnetische koppelingen en remmen, evenals DC-aandrijvingen van hoge kwaliteit.Deze hebben hun toepassingsgebieden in een zeer breed scala van industrieën en bewijzen hun waarde elke dag op alle gebieden van de machinebouw. , Met de volgende certificaten: DIN EN ISO 9001: 2000 (kwaliteit) en DIN EN ISO 14001 (milieu), OHSAS 18001 / OHRIS (arbeidsveiligheid)

 2. TOSYALI MAKINA A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TOSYALI MAKINA A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandwieldrijfwerken, Transmissieonderdelen, Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de, rollenkettingen, Tandwieldrijfwerken, Transmissieonderdelen, Bewerkte onderdelen, gallekettingen, en katrolschijven met conische bussen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. LENZE VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Dimensionering van de optimale mechanische aandrijving voor machines en installaties. Selectie en levering van aandrijfelementen (riemen, riemschijven, koppelingen, spanelementen, remmen, lineaire beweging...) Wij ondersteunen u bij het dimensioneren en selecteren van de optimale producten voor uw mechanische aandrijving. Of het nu gaat om riemaandrijvingen, askoppelingen, e-magneetkoppelingen &remmen, klemelementen (as-naafverbinding), lineaire beweging, overbelastingselementen (koppelbegrenzers), asverbindingen of hydraulische componenten. Samen met u ontwikkelen en leveren wij oplossingen voor de aandrijflijn in uw machine/installatie.

 4. WALTHER-PRÄZISION

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WALTHER-PRÄZISION, Carl Kurt Walther GmbH & Co. KG (opgericht in 1931), ontwerpt en produceert sinds 1951 mono- en multikoppelingen alsmede dockingsystemen, die overal geïnstalleerd kunnen worden, waar vloeistoffen, dampen, gassen, optische en elektrische signalen en elektriciteit van elkaar gescheiden doorgegeven moeten worden. Snelkoppelingen zijn verkrijgbaar in de nominale afmetingen DN2 tot DN 100, voor vol vacuüm en werkdrukken tot wel 2000 bar. Ook met clean-break, full-flow of breakaway technologie verkrijgbaar

 5. NORELEM NORMELEMENTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Elk succes begint met een idee. Daarom ondersteunt norelem u met een unieke selectie aan genormeerde onderdelen en componenten om uw doelen in de machine- en installatiebouw te realiseren. THE BIG GREEN BOOK biedt constructeurs en technici hiervoor een uitgebreid en overzichtelijk volledig assortiment aan kwaliteitsonderdelen. Wij begeleiden uw project van begin af aan – met competente advisering, een complete CAD-database en snelle levering.

 1. KENDRION (VILLINGEN) GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als oplossingsaanbieder ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt Kendrion innovatieve en hoogwaardige elektromagnetische en mechatronische systemen en componenten voor klanten uit de hele wereld.

 2. HA-CO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HA-CO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen. Het is gevestigd in Kleinwallstadt, Duitsland.

 1. MÄDLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÄDLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, Draadstangen, Tandriemwielen, tandheugels, ringen, conische tandwieldrijfwerken, Koppelingen, tandriemen, en scharnierogen. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 2. MECARM SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MECARM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen voor voertuigen, Reserveonderdelen voor personenwagens, Voertuigen - mechanische onderdelen, rem, FCA, koppelingen groothandel, Remmen voor voertuigen, AUDI, en koppelingen en hun componenten voor personenauto's. Het is gevestigd in Caserta, Italië.

 3. POWERFLEX FLUID HANDLING PRODUCTS

  Nederland

  PowerFlex Fluid Handling Products is al ruim 60 jaar actief en expert op het gebied van hydrauliek. Wij zijn officieel geautoriseerd dealer van Eaton. Het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf is marktleider op het gebied van innovaties en in het creëren van oplossingen van hydrauliek slangen en koppelingen. Gerenommeerde merken van Eaton zoals Aeroquip, Everflex, Hansen & Gromelle, Synflex, Walterscheid en Weatherhead staan niet voor niets bekend als toonaangevend in deze specifieke markt. Daarnaast is Powerflex dealer van o.a. Powerteam, Superswivel en Ultraclean. Met name daar waar bedrijfszekerheid, duurzaamheid en investeringskosten van belang zijn bieden wij u op maat gemaakte oplossingen en doen we dit vanuit onze technische kennis en jarenlange ervaringen. Voor elke verbinding op het gebied van fluid conveyance inclusief lucht en koeltechniek bieden wij een oplossing of alternatief. Wij leveren snel en deskundig en in de meeste gevallen binnen 24 uur uit voorraad. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om samen met u de oplossing te vinden voor uw vragen op het gebied van hydrauliek.

 4. WALTER STAUFFENBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De bedrijven in de STAUFF Group ontwikkelen, produceren en verkopen lijncomponenten en hydraulische accessoires voor mechanische en fabriekstechniek en industrieel onderhoud. Naast mobiele hydraulica en stationaire hydraulica omvatten de typische toepassingsgebieden ook de constructie van commerciële en speciale voertuigen, evenals de gebieden verkeer en energie. STAUFF-producten en -oplossingen worden ook gebruikt in de scheepvaart-, olie- en gasindustrie, evenals in proces-, voedingsmiddelen- en chemische engineering. Het STAUFF-assortiment omvat momenteel ongeveer 40.000 standaardcomponenten in tien productgroepen, evenals een groot aantal speciale en systeemoplossingen die worden geïmplementeerd volgens klantspecificaties of op basis van onze eigen ontwikkelingen.Onze eigen vestigingen in momenteel 18 landen en een wereldwijd netwerk van verkooppartners zorgen voor een hoge aanwezigheid en zorgen voor maximale beschikbaarheid en service-expertise op locatie.

 5. RINGFEDER POWER TRANSMISSION GMBH

  Duitsland

  RINGFEDER POWER TRANSMISSION GMBH behoort tot de meest vooraanstaande fabrikanten van hoogwaardige componenten op het gebied van aandrijvings- en dempingstechniek. Ons veelzijdige aanbod is te verdelen in drie productgebieden. Onder de merknaam GERWAH produceren wij hoogprecieze koppelingen voor toepassing in de aandrijf- en transporttechniek. Het productgebied RINGFEDER staat voor innovatieve klemverbindingen en dempingselementen. Voor speciale toepassingen realiseren wij op maat gesneden oplossingen volgens de wensen van onze klanten.

 6. ZIMM MASCHINENELEMENTE GMBH + CO KG

  Oostenrijk

  Aandrijftechniek uit Vorarlberg...ischt all dra! Vertaald: dat zit er vaak achter! Hoewel de naam ZIMM meestal niet op de producten staat, zit de techniek van ZIMM er vaak wel in! Eindgebruikers gebruiken dagelijkse voorwerpen en materialen die zijn geproduceerd met behulp van ZIMM-hefspindelaandrijvingen, maar deze techniek krijgen we meestal niet te zien. Hefsystemen worden gebruikt in geautomatiseerde productie- en montage-installaties. Een hefspindelaandrijving is een elektromechanische aandrijving. Dit type aandrijvingen wordt gebruikt waar gewichten uiterst nauwkeurig moeten worden bestuurd en gecontroleerd moeten worden gepositioneerd. Toepassingsgebieden zijn: montage-installaties van praktisch alle gerenommeerde autoproducenten, hijsplatforms en montage voor vliegtuigbouw en -onderhoud, productie-installaties (voor de productie van platte beeldschermen, het produceren van kunststofprofielen voor kozijnen, de productie van staalplaat en staalprofielen, isolatieglas, houtplaten, voor fleecestoffen, hygiëneartikelen of isolatiematerialen), verpakkingsmachines voor levensmiddelen

 7. TAS SCHÄFER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TAS Schäfer GmbH ontwikkelt nieuwe producten voor aandrijftechnieken en dempingtechniek ((Wrijvingsveren en industriële buffers). Een ultramoderne productie met moderne CNC-technieken zijn de garantie van producten van hoge kwaliteit. Wij produceren uitsluitend in Duitsland en garanderen de 'Made in Germany' dat in de hele wereld erkend is. Ons flexibele en doeltreffende team, richt zich als eerste op de tevredenheid van de klant door snel aan de vereisten van onze klanten te beantwoorden, en dit op een professionele manier. Ons bedrijf is zeer flexibel en is leader op de markt van bandages van hydraulisch klemmen. Ons team van ontwikkelaars werkt constant aan innovaties die onze producten verbeteren ten aanzien van de vereisten van onze klanten.

 8. OMS-ANTRIEBSTECHNIK E.K.

  Duitsland

  OMS Antriebstechnik is een van de toonaangevende internationale bedrijven in de ontwikkeling en productie van aandrijfconcepten voor roltrappen en liftsystemen. Ons succes is gebaseerd op tientallen jaren ervaring in de roltrapsector en op het gebruik en de verdere ontwikkeling van zeer efficiënte hypoïde aandrijfsystemen uit de auto-industrie. Alle OMS Hypodrive-aandrijvingen zijn gebaseerd op hypoïde kegelwieltechnologie, die overtuigt met verbazingwekkende flexibiliteit en buitengewone prestatiekenmerken. Ze zetten nieuwe normen in aandrijftechnologie voor liften en roltrappen en worden nu vertegenwoordigd met OMS-aandrijvingen in alle moderne systemen voor personenvervoer wereldwijd. Met state-of-the-art productietechnieken en een uitstekend kwaliteitsmanagement worden innovaties die door onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling zijn ontwikkeld, evenals aandrijfconcepten op maat voor speciale toepassingen uiterst nauwkeurig en snel geïmplementeerd.

 1. OFF-HIGHWAY POWERTRAIN SERVICES GERMANY GMBH

  Duitsland

  De Walterscheid Powertrain Group is een wereldwijde leverancier van aandrijfoplossingen en biedt een onvergelijkbare variëteit aan cardanassen van alle soorten, in combinatie met uitgebreide full-service ondersteuning voor onze klanten. We ontwikkelen continu nieuwe technologieën en klantspecifieke aandrijfconcepten - voor meer efficiëntie en prestaties in landbouwtechniek, mijnbouw of industrie. Met een wereldwijde aanwezigheid met 9 productielocaties en 20 servicecentra is de Walterscheid Powertrain Group de wereldwijde innovatieleider en technologiepartner van 's werelds toonaangevende OEM's. Samen met een uitgebreid aftermarket- en serviceaanbod is de Walterscheid Powertrain Group met zijn bedrijven Off-Highway Powertrain Services Germany GmbH en Walterscheid GmbH de voorkeurspartner als het gaat om uw aandrijflijn.

 2. ENEMAC GMBH

  Duitsland

  Sinds 1981 heeft ENEMAC het thema machine - en bedrijfsveiligheid herschreven. Als specialist van roestvrij stalen veiligheidskoppelingen uit roestvrij staal, biedt ENEMAC overeenkomstige de hoge hygiëne- en productievereisten bijzondere oplossingen voor de levensmiddelen-, geneeskundige en farmaceutische techniek. Verder wordt het leveringsprogramme van mechanische en hydromechanische krachtspanmiddelen uitgebreid. ENEMAC Spanntechnik is veelzijdig inzetbaar. Voor gereedschap- of werkstukspanning, in de sector van aanvoer- en recyclingtechniek, in buig- en lasmachinebouw of in persbouw. Krachtspanmoeren, krachtspanschroeven of veerspancilinders van ENEMAC kunnen zowel als eerste uitrusting alsook naderhand gebruikt worden.

 3. SGF (SÜDDEUTSCHE GELENKSCHEIBENFABRIK GMBH & CO. KG)

  Duitsland

  SGF heeft zijn hoofdkantoor in Waldkraiburg, Opper-Beieren, en is een erkende partner voor de wereldwijde auto-industrie en wordt gebruikt in industriële toepassingen in verschillende sectoren. Het SGF-productassortiment bevat elastische, temperatuurbestendige componenten voor torsietransmissie en trillingsdemping. De toepassingsgebieden liggen voornamelijk in de automobielindustrie en algemene machinebouw en installatietechniek. Het productassortiment omvat scharnierende schijven in cardanassen en stuurkolommen, trillingsdempers in aandrijflijnen, uitlaatsuspensies en absorptiemiddelen evenals diverse rubberen metalen onderdelen voor de ophanging van verschillende eenheden. SGF heeft zich ontwikkeld tot de marktleider in koppeltransmissie en heeft meer dan 60 jaar ervaring in draad- en bindmiddeltechnologie. Speciale knowhow in de verwerking van rubber en siliconen vormt de basis voor de hoge kwaliteitsstandaard van onze producten, naast hooggekwalificeerde medewerkers en ultramoderne ontwikkelings- en productiefaciliteiten.

 4. HANDELSONDERNEMING PD

  Nederland

  Handelsonderneming "PD" is een gevestigde naam in de wereld van de gasappendages. Steeds meer klanten weten ons productenpakket te waarderen. “PD” is een onderneming met een duidelijke eigen identiteit waarin kwaliteit, serviceverlening, humor & durf de tref-woorden zijn. De toekomst zien we met vertrouwen tegemoet. Onze missie is en blijft: "PD", een industrieel-technische groothandel voor de gastechniek. Wij vertalen de behoefte van de markt naar de fabrikant, adviseren de afnemers over de toepassing van gasarmaturen en apparaten en streven daarbij naar de grootst mogelijke perfectie. Wij pretenderen kennis te hebben van wetten, richtlijnen en voorschriften in de gastechnische markt en kennen de mogelijkheden van ons productenpakket.

 5. LMC-COUPLINGS

  België

  Als de producent van hoogwaardige industriële slangkoppelingen levert LMC-Couplings aan technische groothandels in bijna alle Europese landen. In ons assortiment vindt u onder meer cam & groove koppelingen, tankwagen koppelingen, Guillemin koppelingen, voedingskoppelingen, stoomkoppelingen, klemschalen, pershulzen, flenskoppelingen... Alle producten worden in huis ontwikkeld volgens heersende Europese en internationalenormen. Naast ons brede productassortiment en een ruime voorraad (6400m²), kunt u bijLMC-Couplings ook terecht voor al uw klantspecifieke toepassingen. Onze ISO gecertificeerdeR&D afdeling is volledig uitgerust met de nieuwste ontwerpsoftware, spectrometer voormateriaalanalyse, breektest-apparatuur, half- en volautomatische lasmachines, hoogtechnologische CNC machines en zoveel meer om uw project tot een goed einde tebrengen.

 6. EK - INDUSTRY TRADE

  Duitsland

  Sinds 2011 werken we met succes als industriële leverancier voornamelijk voor staalfabrikanten, mijnen en energieproducenten. Onze producten worden echter ook gebruikt in de sectoren automatisering, voeding & drank, chemie & laboratorium. Onze focus ligt altijd op het optimaliseren van inkoopoplossingen.We bieden alles, van onze zelf ontworpen pompunit tot bekende motorfabrikanten zoals Seipee S.p.A. een breed portfolio. Wij helpen u graag, samen met onze partners, om u een individuele en energiezuinige oplossing te bieden. We hebben ons ook gespecialiseerd in het vaak moeilijke zoeken naar reserveonderdelen door onze klanten, waar we aan uw zijde staan ​​met alternatieven en onze eigen productie (CE).

 7. MGH

  België

  Reken op MGH voor uw aandrijvingen. Maintenance & Gears Heyvaert, kortweg MGH, is een onafhankelijke specialist die aandrijfoplossingen op maat biedt. Afhankelijk van uw wensen staat MGH in voor de aankoop, de installatie, het onderhoud, de herstelling, de revisie en de upgrading van uw aandrijvingen. Hiervoor kan u rekenen op onze gekwalificeerde medewerkers die samen over meer dan 75 jaar aandrijfervaring beschikken. MGH beschikt over veel knowhow en ervaring met erg verschillende toepassingen en merken. Daarom is het uw ideale partner om, in nauw overleg, de juiste aandrijfgroep voor uw installatie te selecteren. Voor alle mogelijke merken kan u bij ons terecht; Hansen, Bauer, Nord, SEW, Santasalo, Leroy Somer, CMD, Sumitomo, Flender, WEG, ABB en nog vele anderen. Bovendien zijn wij het officieel assemblagecenter van Rexnord Stephan motorreductoren.

 8. AANDRIJVINGEN GALLON

  België

  Gallon is gespecialiseerd in Mechanische aandrijvingen voor de industrie. Hieronder vindt u de lijst van product-soorten die wij in voorraad houden. Aandrijfelementen Aandrijfriemen Aandrijvingen, koppelingen, tandwielen Draaikransen Elastische koppelingen Flenslagers Hoekkasten Kegelwielen Kettingen van roestvrij staal Kettingspanwielen Kettingwielen Klembussen Kogelomloopbussen Kogelgewrichten Koppelbegrenzers Koppelingen Moeren Rollenkettingen voor aandrijvingen Rotule koppelingen Schroefdraadaandrijvingen met spindels Schroefspindels Spieassen Standaardtandwielen Tandriemen Tandriemwielen Tandwielen Toebehoren voor aandrijfkettingen Trapeziumdraad Trillingsisolatoren V-riemaandrijvingen V-riemen ...

 9. ATELIERS NEICHEL S.A.

  Frankrijk

  De werkplaatsen NEICHEL- NEICHEL AUTOMOTIVE is een familiebedrijf uit de Elzas, dat in 1979 gecreëerd is en op twee passen afstand van de Duitse grens ligt, op een geografisch Europees belangrijk kruispunt. Wij houden ons bezig met het onderzoek, het ontwerp, de vervaardiging en de verkoop van motoronderdelen, versnellingsbakken en bruggen voor industriële voertuigen, vrachtwagens, bussen, touringcars, op de gehele wereldmarkt. .

 10. AMSBECK MASCHINENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Sinds de oprichting in 1982 heeft Amsbeck Maschinentechnik GmbH zich ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant van centrifugaalkoppelingen, centrifugaalremmen, opsteek- en flensgemonteerde tandwielkasten en hydraulisch schakelbare koppelingen. Klanten van over de hele wereld waarderen onze absolute betrouwbaarheid, de drang naar technische innovatie en continue verbetering van processen vanaf het eerste contact tot klantenservice.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Koppelingen - Import export

Aantal resultaten

1.082 Bedrijven