• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kotteren - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Kotteren - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. PERNDORFER MASCHINENBAU KG

  Oostenrijk

  Hartelijk welkom bij Perndorfer Maschinenbau KG.Al meer dan 30 jaar levert ons bedrijf hoogwaardige industriële technologie op het gebied van waterstraalsnijmachines en waterrecyclingsystemen. Wij bieden waterstraalsnijmachines in portaalontwerp en in cantileverontwerp om met succes oppervlakken groter dan 2000 mm te bewerken. Het doel van een waterstraalsnijmachine is om werkstukken te snijden met waterstralen onder hoge druk. Bij het 3D waterstraalsnijden wordt een hogedruk waterstraal tot 6000 bar en uittredesnelheden tot 1000 m/s gebruikt. Onze speciale waterstraalsnijsystemen kunnen worden gebruikt als pijpsnijmachines. Onze waterstraalsnijmachines zijn alleen uitgerust met de beste hogedrukpompen en componenten. Onze aanbiedingen: Ontwerp, ontwikkeling, productie van waterstraalsnijsystemen 2D / 3D, zuiver waterstraalsnijsystemen, speciale machinebouw.Mechanische contractproductie.Fabricage van assemblages.Bouw van prototypen.

 2. HTT TIEFBOHRTECHNIK GMBH

  Duitsland

  HTT Tiefbohrtechnik GmbH en HTT Maschinen GmbH, onderdelen van de HTT Global Group, zijn opgericht met als doel om efficiënt hoogwaardige diepboormachines en -systemen aan te bieden, evenals klantspecifieke oplossingen op het gebied van diepboorbewerkingen vanuit één bron. HTT levert wereldwijd individuele oplossingen voor diepboren in alle takken van de industrie, zoals b.v. de automobiel-, medische, luchtvaart-, pelletindustrie en gereedschaps-, scheeps- en matrijzenbouw. ​​HTT biedt diepe boormachines voor boordiameters van Ø 1 mm tot Ø 800 mm en een boordiepte tot 15.000 mm. kwaliteit. Met ons kwaliteitsmanagementcertificaat volgens ISO 9001: 2015 en ons CE-certificaat staan ​​we voor de hoogste kwaliteit.

 3. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Sinds 2001 heeft FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) een netwerk van gieterijpartners in Polen uitgebouwd. Met zijn jarenlange ervaring biedt FGD zijn klanten toegang tot een grote verscheidenheid aan giet- en smeltinstallaties. Het management van FGD stelt alles in het werk voor de klanttevredenheid en werd in 2013 beloond met het ISO 9001: 2008 certificaat voor "Ontwerp, aankoop en verkoop van gietstukken". Het bedrijf biedt verschillende diensten aan: - Verschillende smelterijen voor een verscheidenheid aan kleuren. - Verschillende gieterijen voor een verscheidenheid aan vormen. - Geïntegreerde bewerkingsafdelingen om het aantal keren dat de stukken worden behandeld, van gieten tot eindassemblage, te beperken. - Spuiterijen om de stukken te beschermen tegen corrosie en een optimale esthetiek. - Ontwerpbureau om nieuwe stukken en concepten te ontwikkelen. - Aangepaste logistieke middelen voor een hoge reactiviteit en een optimaal beheer van uw voorraden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. ASCENTA INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

 5. BEINE METALLBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PLANSKY STAHL- UND METALLBAU GMBH

  Duitsland

 2. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italië

 3. OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA

  Italië

 4. GENTHNER SCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. GÖLDI PRÄZISIONSMECHANIK AG

  Zwitserland

 1. SCARONI DOMENICO & C. SNC

  Italië

 2. 1A DREHTEILE WYSS DÉCOLLETAGES AG

  Zwitserland

 1. MTS METALLTECHNIK SCHERZINGER GMBH

  Duitsland

 2. FERDINAND BERNHOFER GESELLSCHAFT M.B.H. GESENKSCHMIEDE

  Oostenrijk

 3. F. GÜNTER GES.MBH

  Oostenrijk

 4. SCHINK BLECHBEARBEITUNG & METALLBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. ROUILLER + HIRT AG

  Zwitserland

 6. MTP KERSCHBAUMER GMBH

  Oostenrijk

 7. DE WIEL SERVICES

  Nederland

  De Wiel Services is ruim 37 jaar wereldwijd actief in het verspanen op locatie en centraal gevestigd in Spijk nabij Gorinchem. Ons bedrijf is door vakmanschap en veel passie gegroeid tot een gedegen onderneming. De Wiel is actief als dienstverlener en als ­leverancier in de scheeps-, kranen-, en bruggenbouw, jachtbouw, offshore, baggerindustrie, constructiebouw, landbouwmechanisatie, apparatenbouw, voedingsindustrie en bij overheid en defensie. De Wiel Services is gespecialiseerd in: Het verspanen op locatie zoals mobiel kotteren, mobiel vlakken, mobiel frezen, mobiel boren, mobiel ruimen, spotfacing, tappen, mobiel draaien en honen. Installeren van complete schroefasinstallaties, aan boord van alle typen schepen. Uitlijnen en ondergieten van complete voortstuwingsinstallaties aan boord van alle typen schepen. Verspanen, produceren, en assembleren van maatwerkproducten in onze machinefabriek. Naast de vele projecten in Nederland zijn wij betrokken bij diverse projecten over de gehele wereld, zoals Turkije, Polen, Spanje, en Roemenië, maar ook in landen zoals India, China, Singapore, Indonesië, Dubai, Qatar, Bahrein en Cub

 8. METAALBEWERKING R.P. DETAVERNIER

  België

  Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk. Wij werken enkel met de beste materialen, zowel staal, RVS of non-ferro. Samen met U zoeken wij de meest geschikte oplossing voor al uw mechanische problemen. Breuken worden hersteld d.m.v. de recentste lastechnieken, passingen terug op maat gebracht d.m.v. opspuiten met metaal- of kunststofpoeders, tandwielen of elk ander mogelijk onderdeel vernieuwd. Het resultaat is in de meeste gevallen beter dan het originele. Onze grote voorraad aan materialen zorgt er voor dat wij snel kunnen leveren. Van ruw materiaal tot afgewerkt product, al dan niet Thermisch behandelt. U vraagt, wij draaien, frezen, steken, boren, kotteren, slijpen, lassen, spuiten.

 1. ADEC METAL

  België

  Adriaansen Verpakkingen levert voornamelijk verpakkingen voor de voedingsindustrie en de (petro)chemie. Het bedrijf vertegenwoordigt een achttal producenten van verpakkingen en toebehoren en ontwikkelt onder andere kunststofemmers, blikverpakkingen, IBC verpakkingen, een gamma jerrycans en vaten (van 5 tot 220L), een gamma dispensers- kranen voor vaten en jerrycans in alle maten en voor alle vloeistoffen, innovatieve en standaard doppen, RPC, aluminium plooibare containers op palet, en ten slotte stapelbare jerrycans in PET.

 2. LASER XENIA

  Duitsland

 3. HEGEDÜS E.K.

  Duitsland

 4. IMTECH GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. NOVA STEEL

  Turkije

 6. TSCHUDIN + HEID AG

  Zwitserland

 7. KORMOS ÉS FIAI KFT

  Hongarije

 8. K.M.ZIMMER CNC-PRÄZISION GMBH

  Duitsland

 9. CNC SCHÖN ZERSPANUNG INH. MAIK SCHÖN

  Duitsland

 10. TVB GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Kotteren - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.656 bedrijven