• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kotteren - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Kotteren - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Emsil werd opgericht in 1995 in Roemenië met als hoofdactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van CNC Werktuigmachines. De eerste CNC werktuigmachine werd in 1997 in Finland geïnstalleerd. De strategie van Emsil was erop gericht de markt te verleggen en zijn capaciteit en flexibiliteit uit te breiden om een breed assortiment producten voor uiteenlopende industrieën te produceren. Emsil is een bedrijf dat open staat om engineeringsuitdagingen aan te nemen, zowel in de sector voor machinewerktuigen als voor laswerkzaamheden en staalconstructies. Het is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier en partner voor zijn klanten. Om deze redenen heeft Emsil in 2007 gekozen voor uitbreiding. De focus van Gemil lag op het lassen van omvangrijke staalconstructies om de vraag voor deze diensten te dekken. Daarnaast begon Emsil de productie van onderdelen van machinewerktuigen van gietijzer te verleggen naar die van gelaste structuren van koolstofstaal. Siltech, de derde onderneming, werd opgericht in 2007 voor consultancy maar werd uiteindelijk in 2012 omgezet in een staalbedrijf. Tegenwoordig is Siltech gevestigd in Aiud, de derde locatie. In 2011, heeft Emsil een Frans engineeringsbedrijf gekocht dat een filiaal van het Roemeense bedrijf werd om zich een plaats te verwerven binnen de luchtvaartindustrie. De belangrijkste vervaardigde producten zijn uitrustingen en staalstructuren voor de montage van vliegtuigonderdelen. Tegenwoordig zijn we werkzaam in 3 Roemeense steden en produceren we hightech CNC machinewerktuigen en staalproducties van koolstofstaal en roestvrij staal. Wij werkzaam binnen de volgende industrieën: scheepsbouw, energie, olie en gas, luchtvaart, vervoer en vacuüm.

 2. HTT TIEFBOHRTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  HTT Tiefbohrtechnik GmbH en HTT Maschinen GmbH, onderdelen van de HTT Global Group, zijn opgericht met als doel om efficiënt hoogwaardige diepboormachines en -systemen aan te bieden, evenals klantspecifieke oplossingen op het gebied van diepboorbewerkingen vanuit één bron. HTT levert wereldwijd individuele oplossingen voor diepboren in alle takken van de industrie, zoals b.v. de automobiel-, medische, luchtvaart-, pelletindustrie en gereedschaps-, scheeps- en matrijzenbouw. ​​HTT biedt diepe boormachines voor boordiameters van Ø 1 mm tot Ø 800 mm en een boordiepte tot 15.000 mm. kwaliteit. Met ons kwaliteitsmanagementcertificaat volgens ISO 9001: 2015 en ons CE-certificaat staan ​​we voor de hoogste kwaliteit.

 3. OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kotteren - staal- en metaalbewerking, verspaning fijnmechanica, Kotteren - staal- en metaalbewerking, mechanische bewerking tegen maakloon, en draaien metalen. Het is gevestigd in Corbetta, Italië.

 4. BEINE METALLBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEINE METALLBEARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Geseke, Duitsland.

 5. PLANSKY STAHL- UND METALLBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLANSKY STAHL- UND METALLBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wittibreut, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASCENTA INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASCENTA INTERNATIONAL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Emmerich Am Rhein, Duitsland.

 2. GENTHNER SCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GENTHNER SCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Straubenhardt, Duitsland.

 3. GÖLDI PRÄZISIONSMECHANIK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GÖLDI PRÄZISIONSMECHANIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Schlieren, Zwitserland.

 4. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, KLEINE METAALWAREN, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Precisiemechanica, Aluminium en -legeringen, en verspaning fijnmechanica. Het is gevestigd in Pisogne, Italië.

 5. SCARONI DOMENICO & C. SNC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCARONI DOMENICO & C. SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kotteren - staal- en metaalbewerking, verspaning fijnmechanica, boren van metalen, Kotteren - staal- en metaalbewerking, ontvetting van metalen, en smeden metalen. Het is gevestigd in Nuvolento, Italië.

 1. FERDINAND BERNHOFER GESELLSCHAFT M.B.H. GESENKSCHMIEDE

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FERDINAND BERNHOFER GESELLSCHAFT M.B.H. GESENKSCHMIEDE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Höhnhart, Oostenrijk.

 2. 1A DREHTEILE WYSS DÉCOLLETAGES AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 1A DREHTEILE WYSS DÉCOLLETAGES AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Leuzigen, Zwitserland.

 1. MTS METALLTECHNIK SCHERZINGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MTS METALLTECHNIK SCHERZINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Bräunlingen, Duitsland.

 2. SCHINK BLECHBEARBEITUNG & METALLBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHINK BLECHBEARBEITUNG & METALLBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Bad Rodach, Duitsland.

 3. F. GÜNTER GES.MBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf F. GÜNTER GES.MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Enzesfeld-Lindabrunn, Oostenrijk.

 4. ROUILLER + HIRT AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROUILLER + HIRT AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Neuenegg, Zwitserland.

 5. MTP KERSCHBAUMER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MTP KERSCHBAUMER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Piberbach, Oostenrijk.

 6. PERNDORFER MASCHINENBAU KG

  Oostenrijk

  Hartelijk welkom bij Perndorfer Maschinenbau KG.Al meer dan 30 jaar levert ons bedrijf hoogwaardige industriële technologie op het gebied van waterstraalsnijmachines en waterrecyclingsystemen. Wij bieden waterstraalsnijmachines in portaalontwerp en in cantileverontwerp om met succes oppervlakken groter dan 2000 mm te bewerken. Het doel van een waterstraalsnijmachine is om werkstukken te snijden met waterstralen onder hoge druk. Bij het 3D waterstraalsnijden wordt een hogedruk waterstraal tot 6000 bar en uittredesnelheden tot 1000 m/s gebruikt. Onze speciale waterstraalsnijsystemen kunnen worden gebruikt als pijpsnijmachines. Onze waterstraalsnijmachines zijn alleen uitgerust met de beste hogedrukpompen en componenten. Onze aanbiedingen: Ontwerp, ontwikkeling, productie van waterstraalsnijsystemen 2D / 3D, zuiver waterstraalsnijsystemen, speciale machinebouw.Mechanische contractproductie.Fabricage van assemblages.Bouw van prototypen.

 7. DE WIEL SERVICES

  Nederland

  De Wiel Services is ruim 37 jaar wereldwijd actief in het verspanen op locatie en centraal gevestigd in Spijk nabij Gorinchem. Ons bedrijf is door vakmanschap en veel passie gegroeid tot een gedegen onderneming. De Wiel is actief als dienstverlener en als ­leverancier in de scheeps-, kranen-, en bruggenbouw, jachtbouw, offshore, baggerindustrie, constructiebouw, landbouwmechanisatie, apparatenbouw, voedingsindustrie en bij overheid en defensie. De Wiel Services is gespecialiseerd in: Het verspanen op locatie zoals mobiel kotteren, mobiel vlakken, mobiel frezen, mobiel boren, mobiel ruimen, spotfacing, tappen, mobiel draaien en honen. Installeren van complete schroefasinstallaties, aan boord van alle typen schepen. Uitlijnen en ondergieten van complete voortstuwingsinstallaties aan boord van alle typen schepen. Verspanen, produceren, en assembleren van maatwerkproducten in onze machinefabriek. Naast de vele projecten in Nederland zijn wij betrokken bij diverse projecten over de gehele wereld, zoals Turkije, Polen, Spanje, en Roemenië, maar ook in landen zoals India, China, Singapore, Indonesië, Dubai, Qatar, Bahrein en Cub

 8. PRECISIE MEKANIEK RONSE

  België

  Naast het vervaardigen van precieze mechanische stukken, ontwikkelt en ontwerpt P.M.R. in nauwe samenwerking met u. We zijn een zeer polyvalent bedrijf: frezen, draaien, kotteren maar ook plooien, snijden en lassen alsook het geheel assembleren. We doen dit voor prototypes, stukwerk of grotere series. En dit in een grote verscheidenheid van materialen: ferro of non-ferro en kunststoffen. Na bijna 90 jaar staat de klant nog steeds centraal. Door onze jarenlange ervaring staat het P.M.R.-team garant om u bij te staan en te begeleiden zolang dit nodig is. Zoekt u een opdracht te laten uitvoeren of zoekt u eerder ondersteuning: u wordt steeds op dezelfde professionele manier geholpen. P.M.R. biedt u toegevoegde waarde. U kan op ons rekenen voor de keuze van de grondstoffen, uw herstellingen of aanpassingen van uw installaties of het leveren van uw bestellingen op afroep. Onze grote voorraad, machinepark en ervaring garanderen snelle leveringen. Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk van betrouwbare toeleveranciers. Met deze full-service komen we snel tot een lange vruchtbare samenwerking.

 1. METAALBEWERKING R.P. DETAVERNIER

  België

  Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk. Wij werken enkel met de beste materialen, zowel staal, RVS of non-ferro. Samen met U zoeken wij de meest geschikte oplossing voor al uw mechanische problemen. Breuken worden hersteld d.m.v. de recentste lastechnieken, passingen terug op maat gebracht d.m.v. opspuiten met metaal- of kunststofpoeders, tandwielen of elk ander mogelijk onderdeel vernieuwd. Het resultaat is in de meeste gevallen beter dan het originele. Onze grote voorraad aan materialen zorgt er voor dat wij snel kunnen leveren. Van ruw materiaal tot afgewerkt product, al dan niet Thermisch behandelt. U vraagt, wij draaien, frezen, steken, boren, kotteren, slijpen, lassen, spuiten.

 2. ADEC METAL

  België

  Adriaansen Verpakkingen levert voornamelijk verpakkingen voor de voedingsindustrie en de (petro)chemie. Het bedrijf vertegenwoordigt een achttal producenten van verpakkingen en toebehoren en ontwikkelt onder andere kunststofemmers, blikverpakkingen, IBC verpakkingen, een gamma jerrycans en vaten (van 5 tot 220L), een gamma dispensers- kranen voor vaten en jerrycans in alle maten en voor alle vloeistoffen, innovatieve en standaard doppen, RPC, aluminium plooibare containers op palet, en ten slotte stapelbare jerrycans in PET.

 3. LASER XENIA

  Duitsland

  Het bedrijf LASER XENIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 4. NOVA STEEL

  Turkije

  Het bedrijf NOVA STEEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren stalen en aluminium sturen, buiging van staal, Lichte staalcontstructies, en Steel construction. Het is gevestigd in Osmaniye, Turkije.

 5. HEGEDÜS E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf HEGEDÜS E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ostfildern, Duitsland.

 6. IMTECH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf IMTECH GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Knippen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Knippen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, en Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Bad Dürrheim, Duitsland.

 7. TSCHUDIN + HEID AG

  Zwitserland

  Het bedrijf TSCHUDIN + HEID AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kotteren - staal- en metaalbewerking, CNC-gedraaide producten uit titaan, draaischijven van messing, automaatdraaischijven, en Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Waldenburg, Zwitserland.

 8. KORMOS ÉS FIAI KFT

  Hongarije

  Het bedrijf KORMOS ÉS FIAI KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Buigen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Buigen - staal- en metaalbewerking, en Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ordacsehi, Hongarije.

 9. K.M.ZIMMER CNC-PRÄZISION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf K.M.ZIMMER CNC-PRÄZISION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Halver, Duitsland.

 10. CNC SCHÖN ZERSPANUNG INH. MAIK SCHÖN

  Duitsland

  Het bedrijf CNC SCHÖN ZERSPANUNG INH. MAIK SCHÖN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Genthin, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kotteren - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.671 Bedrijven