• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunstmest

Resultaten voor

Kunstmest - Import export

 1. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Zweden

  Verified by europages badge

  Skandikem is een toonaangevende wereldwijde leverancier van gespecialiseerde chemische oplossingen voor diverse industrieën. In ons streven naar innovatie en duurzaamheid bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige chemicaliën en diensten die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten. Ons bedrijf is gebouwd op expertise, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Bij Skandikem begrijpen we het belang van chemicaliën als motor voor vooruitgang in verschillende sectoren. Onze gevarieerde productportfolio strekt zich uit over gebieden als farmaceutica, persoonlijke verzorging, industriële productie, landbouw en nog veel meer. We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen op maat te ontwikkelen die hun processen verbeteren, de efficiëntie verhogen en groei stimuleren. Innovatie is de kern van onze activiteiten.We investeren in baanbrekend onderzoek en ontwikkeling om voorop te blijven lopen op het gebied van chemische vooruitgang. Door voortdurend nieuwe mogelijkheden te verkennen en grenzen te verleggen, willen we duurzame en milieuvriendelijke oplossingen ontwikkelen die aansluiten bij de veranderende behoeften van de industrieën die we bedienen. Dankzij onze wereldwijde aanwezigheid kunnen we klanten over de hele wereld van dienst zijn.Met een robuust toeleveringsnetwerk en efficiënte distributiekanalen leveren we onze producten snel en betrouwbaar, ongeacht geografische grenzen. Skandikem is trots om bij te dragen aan het succes en de groei van onze klanten, zowel lokaal als internationaal.

 2. TECNOBELL SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Tecnobell is het resultaat van mensen die levenslange ervaring en inzicht hebben in de echte behoeften van de landbouwsector. Ze maken producten met een lage milieu-impact, met respect voor de natuur en volksgezondheid. Hun missie bestaat erin alle fenologische fasen van de gewassen te ondersteunen met speciale voeding die het resultaat is van voortdurend onderzoek en ontwikkeling, om de consument gezonder en schoner voedsel te garanderen. Tecnobell is gespecialiseerd in het creëren van producten met een lage impact op het milieu. De meest innovatieve laboratoriumapparatuur, de hoge zuiverheid van minerale en plantaardige grondstoffen en dat alles in combinatie met de verworven kennis, leiden tot speciale producten die nauwkeurig gereedschap worden in de handen van degenen die het juiste evenwicht moeten vinden. Tussen overvloedige en kwalitatieve productie, in overeenstemming met een duurzame ontwikkeling die effectief moet inspelen op een groeiende wereldwijde vraag naar voedsel.

 3. LEMCORE B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Lemcore B.V. is een internationaal handelsbedrijf en dienstverlener. Sinds de oprichting in Nederland in 2018, opereert het bedrijf Lemcore met een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk om maximale waarde te leveren aan al onze klanten. Een langdurige samenwerking met betrouwbare partners stelt ons in staat om producten te leveren tegen bijzonder voordelige voorwaarden waarmee we onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Lemcore is gespecialiseerd in het wereldwijd leveren van meststoffen, chemische producten en staalproducten, met name wapeningsstaven. We zijn vastbesloten om aan de eisen van onze klanten te voldoen en samen te werken aan voortdurende verbetering. Wij leveren op tijd hoogwaardige en scherp geprijsde producten aan onze klanten. Lemcore is gevestigd in het hart van Europa, in Nederland, de plek die al sinds de oudheid een onveranderlijk wereldwijd handelscentrum is. Gericht op de snelle levering met een kwaliteitscontrole, speelt ons bedrijf de rol van de brug tussen leveranciers en klanten en zorgt het voor alle kwesties met betrekking tot talen, normen en tijdzones. Wij verbinden de juiste klanten met de juiste goederen. Lemcore is een prestatiegericht bedrijf dat streeft naar continue verbetering. We beschouwen onszelf als kosmopolitisch, wat op zijn beurt een interculturele houding, tolerantie en een fatsoenlijke en respectvolle houding impliceert.

 4. JADAM

  Portugal

  Verified by europages badge

  JADAM is de geregistreerde merknaam van Wizard Puzzle-Unipessoal LDA, een bedrijf dat gespecialiseerd is in magazijndistributie en grote internationale producenten van chemische grondstoffen verbindt met klanten op de lokale markt en fabrikanten van het eindproduct. Wij leveren fosfaatsteen, natriumcarbonaat, bijtende sodavlokken, zoutzuur, natriumhypochloriet, N46 ureummeststof, drievoudig superfosfaat (TSP), zwavel en meer. Raadpleeg onze catalogus voor meer informatie over ons productaanbod

 5. ATMOSFER MACHINERY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATMOSFER MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, Chemie - import-export, Kunstmest, Chemie - basisproducten en afgeleide producten, Vetten - industrieel, Waterzuiveringsmiddelen, Ontziltingssystemen voor zeewater, Waterontzilting - apparatuur en installaties, en homogenisatoren. Het is gevestigd in Etimesgut/ankara, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. XEM ABONOS, S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf XEM ABONOS, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren zuurteregelaar, organische mest, pesticiden voor vloeren en omgevingen, meststoffen met minerale sporen, schimmelwerende middelen voor vloeren en omgevingen, mest, aminozuren, bactericiden voor vloeren en omgevingen, en corrector voor vloeren. Het is gevestigd in Xeraco (valencia), Spanje.

 2. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, is een Multi-Category, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Chemie - import-export, Chemie - basisproducten en afgeleide producten, chemische producten voor de farmaceutische industrie, rode wijnen, chemische additieven voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, chemische additieven, rosé wijn, en mousserende wijnen. Het is gevestigd in Azurara, Portugal.

 3. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Rusland

  Productiebedrijf Platforma verkoopt petrochemicaliën en levert industriële en voedingschemie en chemische meststoffen van grote fabrikanten in Rusland, China en Europa.Het bedrijf is leverancier van grondstoffen en derivaten van organische en inorganische chemische producten: industriële chemicaliën (weekmakers, sulfaminezuur, antivries en grondstoffen voor de productie ervan, enz.); voedselchemicaliën (natriumbenzoaat, bakpoeder, enz.); voedingssupplementen en meststoffen (kopersulfaat, natronloog, enz.).Productiebedrijf Platforma levert sinds 2007 een breed scala aan chemische producten voor export en import. Alle chemicaliën zijn gecertificeerd voor kwaliteit en voldoen aan internationale normen.De producten worden verpakt volgens de specificaties van de klant in bussen, vaten, kubieke IBC's, tankwagens, zakken.De levering van geïmporteerde en binnenlandse chemische grondstoffen die niet in de catalogi zijn opgenomen, is mogelijk door het plaatsen van een bestelling voor productie in de fabrieken. Er worden kortingen gegeven voor bulkbestellingen.

 4. AGRIFLUIDE S.L.

  Spanje

  Agrifluide is een bedrijf dat zich toelegt op de productie en verkoop van vloeibare meststoffen, met meer dan 40 jaar ervaring. Onze jarenlange ervaring in de omgang met vloeibare meststoffen, de nieuwe ontwikkelingen in de chemische techniek en de meest geavanceerde technologie, zorgen ervoor dat wij een van de toonaangevende bedrijven in de agrarische sector blijven. Agrifluide producten hebben een onderscheidende component en dat is PHC, een belangrijke stimulans in de vegetatieve ontwikkeling van de plant. Het is een organische minerale verbinding, exclusief voor Grupo Agrifluide, met als hoofdbestanddeel polyhydroxycarboxylzuren of organische zuren (fulvine- respectievelijk humuszuren) met een laag moleculair gewicht en een onmiddellijke agronomische werking. Van de voordelen van PHC springen de volgende in het oog: - Minimaliseert nutriëntenverliezen. - Maximaliseert de efficiëntie van meststoffen. - Verhoogt de kationenuitwisselingscapaciteit. - Versterkt de plant tegen tegenslagen Dankzij onze vier fabrieken (in Sevilla en Albacete) kan Grupo Agrifluide meer dan 60.000 ton per jaar distribueren. Al onze producten kunnen worden gedistribueerd in verpakkingen van: - 1000 liter - 20 liter - 10 liter - 5 liter

 5. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Rusland

  Smolnefteorgsintez LLC is een van de grootste ondernemingen in de oblast Smolensk die zich bezighoudt met de export van aardolie en chemische producten; het speelt een belangrijke rol op de markt voor aardolieproducten van de aangrenzende regio's. De hoge kwaliteit van de producten maakt het mogelijk ze te exporteren. Wij werken zowel op de Russische markt als in de buurlanden en het buitenland. Alle op de markt gebrachte producten zijn gecertificeerd. De producten worden verzonden per spoor, over het water en over de weg. Om te garanderen dat onze partners de producten ontvangen, voeren wij verrekeningen uit door middel van een kredietbrief. Het is mogelijk de betaling van exportzendingen uit te stellen met de hulp van Joint Stock Company "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

 1. SOLVAY

  België

  Solvay biedt een breed scala producten die bijdragen aan de verbetering van de leefkwaliteit en de prestaties van de klanten op de markten voor consumptiegoederen, bouw, automatisering, energie, water, milieu en elektronica. SOLVAY Chemicals is de grootste producent ter wereld van soda, waterstofperoxide en bicarbonaat. Het is een wereldleider in speciale producten zoals fluorhoudende chemicaliën. SOLVAY Plastics is de grootste producent ter wereld van speciale polymeren en vinyl en heeft het grootste assortiment kunststofproducten. SOLVAY Rhodia is wereldleider binnen de ontwikkeling en de productie van speciale chemicaliën en biedt producten met meerwaarde en hoogwaardige oplossingen voor uiteenlopende markten, inclusief automatisering, elektronica, smaak- en geurstoffen, gezondheid, persoonlijke verzorging en huishoudelijke producten, consumptie- en industriële goederen.

 2. STADSTUINSHOP

  Nederland

  De Stadstuinshop Zwolle - van plantenvoeding tot LED verlichting tot een waterpomp De groeiende bekendheid van ledverlichting binnen de thuiskwekers gemeenschap valt niet te ontkennen Bij de Stadstuinshop in Zwolle vindt u alles voor kweken van al uw gewassen. Of het nu gaat om een waterpomp of ledverlichting of plantenvoeding. Wij hebben het allemaal tegen messcherpe prijzen. De groeiende bekendheid van LED verlichting binnen de thuiskwekers gemeenschap valt niet te ontkennen. De afgelopen jaren is led-technologie steeds geavanceerder geworden. Meer en meer thuiskwekers gaan voor overdekte kweekavonturen dan ook over op ledverlichting. Een aantal jaren geleden waren led-lampen een nieuwigheid. Nu doet ledverlichting het echter even goed en zelfs beter dan HPS-lampen. Bovendien is het inmiddels ook goedkoper geworden. Ledverlichting heeft daarbij vele voordelen. Het verbruikt bijvoorbeeld minder energie, is sterker en gaat langer mee. Ledverlichting is daarmee een uitstekende keuze voor binnenkwekers, hoeveel ervaring je ook hebt. Ook voor een waterpomp slaagt u bij de Stadstuinshop in Zwolle Bent u op zoek naar een Waterpomp? Bij de Stadstuinshop in Zwolle bent u aan het juiste adres voor o.a. een Waterpomp of andere benodigheden van uw watergeefsysteem.

 1. ZAKŁADY AZOTOWE W TARNOWIE-MOŚCICACH S.A.

  Polen

  Azoty Tarnów is een betrouwbaar en erkend bedrijf, waardoor het duurzame bedrijfsbanden heeft weten te creëren, die gebaseerd zijn op partnerships en onderling begrip van de behoeften.Het domein van het Bedrijf is het produceren, de services en de handel van bouwmaterialen, grondstoffen voor hun productie en minerale meststoffen.Azoty Tarnów is een geïntegreerde producent van polyamide 6 (PA6) handel met de naam Tarnamid ®.

 2. VAN DIEMEN CHEMICALS BV

  Nederland

  Het bedrijf VAN DIEMEN CHEMICALS BV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, chemische conserveermiddelen voor de voedingsindustrie, Chemie, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en chemische oplosmiddelen. Het is gevestigd in Alphen Aan Den Rijn, Nederland.

 3. VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke meststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunstmest, compost, organische mest, en speciale meststoffen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. MAX ITHALAT IHRACAT

  Turkije

  Het bedrijf MAX ITHALAT IHRACAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren organische mest, en Meststoffen, natuurlijke. Het is gevestigd in Antakay, Turkije.

 5. POLYPLASTAMBALAJ

  Turkije

  Het bedrijf POLYPLASTAMBALAJ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstmest, en Kunstmest. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. OGSAS ORGANIK GÜBRE SAN. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf OGSAS ORGANIK GÜBRE SAN. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren organische mest, Ecologische landbouw, Landbouwtoevoeging, en meststoffen voor tuiniers. Het is gevestigd in Erzincan, Turkije.

 7. DERETIL AGRONUTRITIONAL

  Spanje

  Het bedrijf DERETIL AGRONUTRITIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzer. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 8. AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren organische mest. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 1. BEKATA EXPORT IMPORT LIMITED

  Turkije

  Het bedrijf BEKATA EXPORT IMPORT LIMITED, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren ureumharsen, mest, chemische zwavel, en ruwe suiker. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 2. AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke meststoffen, productie van organische kunstmest, Natuurlijke meststoffen, biostimulanten - meststoffen, en mest. Het is gevestigd in Aielo De Malferti, Spanje.

 3. KÜKÜRT VE ÜRE 46

  Turkije

  Het bedrijf KÜKÜRT VE ÜRE 46, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemische zwavel. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 4. AGROALKIMIA

  Spanje

  Het bedrijf AGROALKIMIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstmest. Het is gevestigd in Adra, Spanje.

 5. NANOFARM KIMYA VE TARIM PAZ. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf NANOFARM KIMYA VE TARIM PAZ. SAN. TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren meststoffen met minerale sporen, organische mest, en tas van krokodillenleer. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 6. BIOGREEN AGRO

  Turkije

  Het bedrijf BIOGREEN AGRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Landbouw inseticiden, Fungiciden en bactericiden, en Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in antalya, Turkije.

 7. PETCHEM SARL

  Zwitserland

  Het bedrijf PETCHEM SARL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunstmest, en Plasticindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Daillens, Zwitserland.

 8. CARBOTECNIA

  Spanje

  Het bedrijf CARBOTECNIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren organische mest, en Calcium meststof. Het is gevestigd in Manzanares, Spanje.

 9. BATI BURO DIS TICARET ANONIM SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf BATI BURO DIS TICARET ANONIM SIRKETI, is een Distributeur, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren grijze cement, normaal portland cement, en korrelige suiker. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. DORRY GLOBAL CARE, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf DORRY GLOBAL CARE, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstmest. Het is gevestigd in Paterna-Valencia, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis