• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunstmest

Resultaten voor

Kunstmest - Import export

 1. FARMA EXPORT

  Italië

  Farma Export, een bedrijf dat in 2013 is opgericht door Pietro Compierchio en gevestigd is in Via Manfredonia in Cerignola (FG), houdt zich al jaren bezig met de productie, marketing en distributie van gewasbeschermingsmiddelen voor gebruik in de landbouw. Dankzij voortdurend onderzoek kan het bedrijf de beste prestaties en kwaliteit van haar producten garanderen, door uitsluitend organische stoffen te gebruiken die elk type cultuur en bodem kunnen verbeteren.

 2. TECNOBELL SRL

  Italië

  Tecnobell is het resultaat van mensen die levenslange ervaring en inzicht hebben in de echte behoeften van de landbouwsector. Ze maken producten met een lage milieu-impact, met respect voor de natuur en volksgezondheid. Hun missie bestaat erin alle fenologische fasen van de gewassen te ondersteunen met speciale voeding die het resultaat is van voortdurend onderzoek en ontwikkeling, om de consument gezonder en schoner voedsel te garanderen. Tecnobell is gespecialiseerd in het creëren van producten met een lage impact op het milieu. De meest innovatieve laboratoriumapparatuur, de hoge zuiverheid van minerale en plantaardige grondstoffen en dat alles in combinatie met de verworven kennis, leiden tot speciale producten die nauwkeurig gereedschap worden in de handen van degenen die het juiste evenwicht moeten vinden. Tussen overvloedige en kwalitatieve productie, in overeenstemming met een duurzame ontwikkeling die effectief moet inspelen op een groeiende wereldwijde vraag naar voedsel.

 3. LEMCORE B.V.

  Nederland

  Lemcore B.V. is een internationaal handelsbedrijf en dienstverlener. Sinds de oprichting in Nederland in 2018, opereert het bedrijf Lemcore met een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk om maximale waarde te leveren aan al onze klanten. Een langdurige samenwerking met betrouwbare partners stelt ons in staat om producten te leveren tegen bijzonder voordelige voorwaarden waarmee we onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Lemcore is gespecialiseerd in het wereldwijd leveren van meststoffen, chemische producten en staalproducten, met name wapeningsstaven. We zijn vastbesloten om aan de eisen van onze klanten te voldoen en samen te werken aan voortdurende verbetering. Wij leveren op tijd hoogwaardige en scherp geprijsde producten aan onze klanten. Lemcore is gevestigd in het hart van Europa, in Nederland, de plek die al sinds de oudheid een onveranderlijk wereldwijd handelscentrum is. Gericht op de snelle levering met een kwaliteitscontrole, speelt ons bedrijf de rol van de brug tussen leveranciers en klanten en zorgt het voor alle kwesties met betrekking tot talen, normen en tijdzones. Wij verbinden de juiste klanten met de juiste goederen. Lemcore is een prestatiegericht bedrijf dat streeft naar continue verbetering. We beschouwen onszelf als kosmopolitisch, wat op zijn beurt een interculturele houding, tolerantie en een fatsoenlijke en respectvolle houding impliceert.

 4. AGRIFLUIDE S.L.

  Spanje

  Agrifluide is een bedrijf dat zich toelegt op de productie en verkoop van vloeibare meststoffen, met meer dan 40 jaar ervaring. Onze jarenlange ervaring in de omgang met vloeibare meststoffen, de nieuwe ontwikkelingen in de chemische techniek en de meest geavanceerde technologie, zorgen ervoor dat wij een van de toonaangevende bedrijven in de agrarische sector blijven. Agrifluide producten hebben een onderscheidende component en dat is PHC, een belangrijke stimulans in de vegetatieve ontwikkeling van de plant. Het is een organische minerale verbinding, exclusief voor Grupo Agrifluide, met als hoofdbestanddeel polyhydroxycarboxylzuren of organische zuren (fulvine- respectievelijk humuszuren) met een laag moleculair gewicht en een onmiddellijke agronomische werking. Van de voordelen van PHC springen de volgende in het oog: - Minimaliseert nutriëntenverliezen. - Maximaliseert de efficiëntie van meststoffen. - Verhoogt de kationenuitwisselingscapaciteit. - Versterkt de plant tegen tegenslagen Dankzij onze vier fabrieken (in Sevilla en Albacete) kan Grupo Agrifluide meer dan 60.000 ton per jaar distribueren. Al onze producten kunnen worden gedistribueerd in verpakkingen van: - 1000 liter - 20 liter - 10 liter - 5 liter

 5. XEM ABONOS, S.L.

  Spanje

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

 2. RASENLAND PATTENSEN FREIHERR KNIGGE GMBH

  Duitsland

 3. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Rusland

  Smolnefteorgsintez LLC is een van de grootste ondernemingen in de oblast Smolensk die zich bezighoudt met de export van aardolie en chemische producten; het speelt een belangrijke rol op de markt voor aardolieproducten van de aangrenzende regio's. De hoge kwaliteit van de producten maakt het mogelijk ze te exporteren. Wij werken zowel op de Russische markt als in de buurlanden en het buitenland. Alle op de markt gebrachte producten zijn gecertificeerd. De producten worden verzonden per spoor, over het water en over de weg. Om te garanderen dat onze partners de producten ontvangen, voeren wij verrekeningen uit door middel van een kredietbrief. Het is mogelijk de betaling van exportzendingen uit te stellen met de hulp van Joint Stock Company "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

 4. PAVONI & C. SPA

  Italië

  Het bedrijf distribueert voornamelijk fytomedicijnen (het heeft 39 jaar lang ICI Plant Protection in Sicilië vertegenwoordigd). Aan het begin van de jaren 70, heeft het, in de vorm van een S.p.A.zijn eerste fabriek opgericht en is het gestart met de productie van speciale mestestoffen. Aan Pavoni&C Spa is de introductie in Sicilië te danken van bemestingsmiddelen, zoals kaliumnitraat, ureumfosfaat, magnesiumnitraat en de verspreiding van oplosbare NPK meststoffen voor bemestende irrigatie en bladverstuiving.

 5. SOLVAY

  België

  Solvay biedt een breed scala producten die bijdragen aan de verbetering van de leefkwaliteit en de prestaties van de klanten op de markten voor consumptiegoederen, bouw, automatisering, energie, water, milieu en elektronica. SOLVAY Chemicals is de grootste producent ter wereld van soda, waterstofperoxide en bicarbonaat. Het is een wereldleider in speciale producten zoals fluorhoudende chemicaliën. SOLVAY Plastics is de grootste producent ter wereld van speciale polymeren en vinyl en heeft het grootste assortiment kunststofproducten. SOLVAY Rhodia is wereldleider binnen de ontwikkeling en de productie van speciale chemicaliën en biedt producten met meerwaarde en hoogwaardige oplossingen voor uiteenlopende markten, inclusief automatisering, elektronica, smaak- en geurstoffen, gezondheid, persoonlijke verzorging en huishoudelijke producten, consumptie- en industriële goederen.

 1. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Rusland

  Productiebedrijf Platforma verkoopt petrochemicaliën en levert industriële en voedingschemie en chemische meststoffen van grote fabrikanten in Rusland, China en Europa.Het bedrijf is leverancier van grondstoffen en derivaten van organische en inorganische chemische producten: industriële chemicaliën (weekmakers, sulfaminezuur, antivries en grondstoffen voor de productie ervan, enz.); voedselchemicaliën (natriumbenzoaat, bakpoeder, enz.); voedingssupplementen en meststoffen (kopersulfaat, natronloog, enz.).Productiebedrijf Platforma levert sinds 2007 een breed scala aan chemische producten voor export en import. Alle chemicaliën zijn gecertificeerd voor kwaliteit en voldoen aan internationale normen.De producten worden verpakt volgens de specificaties van de klant in bussen, vaten, kubieke IBC's, tankwagens, zakken.De levering van geïmporteerde en binnenlandse chemische grondstoffen die niet in de catalogi zijn opgenomen, is mogelijk door het plaatsen van een bestelling voor productie in de fabrieken. Er worden kortingen gegeven voor bulkbestellingen.

 2. STADSTUINSHOP

  Nederland

  De Stadstuinshop Zwolle - van plantenvoeding tot LED verlichting tot een waterpomp De groeiende bekendheid van ledverlichting binnen de thuiskwekers gemeenschap valt niet te ontkennen Bij de Stadstuinshop in Zwolle vindt u alles voor kweken van al uw gewassen. Of het nu gaat om een waterpomp of ledverlichting of plantenvoeding. Wij hebben het allemaal tegen messcherpe prijzen. De groeiende bekendheid van LED verlichting binnen de thuiskwekers gemeenschap valt niet te ontkennen. De afgelopen jaren is led-technologie steeds geavanceerder geworden. Meer en meer thuiskwekers gaan voor overdekte kweekavonturen dan ook over op ledverlichting. Een aantal jaren geleden waren led-lampen een nieuwigheid. Nu doet ledverlichting het echter even goed en zelfs beter dan HPS-lampen. Bovendien is het inmiddels ook goedkoper geworden. Ledverlichting heeft daarbij vele voordelen. Het verbruikt bijvoorbeeld minder energie, is sterker en gaat langer mee. Ledverlichting is daarmee een uitstekende keuze voor binnenkwekers, hoeveel ervaring je ook hebt. Ook voor een waterpomp slaagt u bij de Stadstuinshop in Zwolle Bent u op zoek naar een Waterpomp? Bij de Stadstuinshop in Zwolle bent u aan het juiste adres voor o.a. een Waterpomp of andere benodigheden van uw watergeefsysteem.

 1. VAN DIEMEN CHEMICALS BV

  Nederland

 2. VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

  Turkije

 3. POLYPLASTAMBALAJ

  Turkije

 4. OGSAS ORGANIK GÜBRE SAN. A.S.

  Turkije

 5. AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI

  Turkije

 6. DERETIL AGRONUTRITIONAL

  Spanje

 7. BEKATA EXPORT IMPORT LIMITED

  Turkije

 8. PARTNER PF

  Oekraïne

 1. KÜKÜRT VE ÜRE 46

  Turkije

 2. PETCHEM SARL

  Zwitserland

 3. BIOGREEN AGRO

  Turkije

 4. MAX ITHALAT IHRACAT

  Turkije

 5. FACTOR HUMUS - ABONOS, FERTILIZANTES & HUMUS

  Spanje

 6. DORRY GLOBAL CARE, S.L.

  Spanje

 7. UNIKEYTERRA

  Turkije

 8. IDOK BOYA KIMYA

  Turkije

 9. ÇIMSAN

  Turkije

 10. OLIMPUM

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Kunstmest - Import export

Aantal resultaten

603 bedrijven