• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kwarts en kwartszand

Resultaten voor

Kwarts en kwartszand - Import export

 1. STROBEL QUARZSAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Meer dan 135 jaar Strobel-kwartszand. Een lange traditie. Dankzij onze investeringsbereidheid en onze bereidheid om te innoveren, kunnen we ook toekomstige uitdagingen het hoofd bieden. Met de bereidheid om continu te investeren in de toekomst van het bedrijf, hebben alle generaties de basis gelegd voor een succesvolle verdere ontwikkeling in de lange geschiedenis van het bedrijf. Het voortdurend groeiende aantal toepassingen van kwartszand, onze langdurig gegarandeerde grondstofafzettingen en de hoge productkwaliteit laten ons optimistisch kijken naar de komende tijd. Met nieuwe ideeën, uitgevoerd door betrokken en hooggekwalificeerde medewerkers, kunnen we ook in de toekomst aan de wensen van onze klanten blijven voldoen. Op deze manier willen we het succes van het bedrijf op lange termijn veiligstellen, banen behouden en nieuwe creëren.

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 3. LLC ASL OYNA

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  "ASL OYNA" LLC is de toonaangevende glasfabriek in Centraal-Azië, opgericht in 2009. De fabriek is gevestigd in de Republiek Oezbekistan, district Sergeli, Tasjkent. Kwartszand en dolomiet voor de productie van ASL OYNA goederen worden verkregen uit eigen steengroeve. De productiecapaciteit van de fabriek is gebaseerd op apparatuur van Europese oorsprong: • Oven nr. 1 - Heye Int. Gmbh (Germany) • 8-sectie IS-machines - Heye Int. Gmbh • Oven nr. 2 - Stara Glass S.p.A. (Italië) • 6-sectie IS-machines - Bottero S.p.A. (Italië) De totale dagelijkse capaciteit van de ovens bedraagt 270 ton glas, waarmee dagelijks 560.000 flessen en jaarlijks 200 miljoen flessen worden gemaakt. De geavanceerde NNPB-technologie wordt sinds 2014 toegepast en helpt het gewicht van de geproduceerde flessen met gemiddeld 15-20% te verminderen. Tot op heden zijn er meer dan 450 verschillende vormen van glazen verpakkingen en combinaties daarvan geproduceerd. In 2018 stapte de glasfabriek in een nieuwe fase van haar groei en past sindsdien internationale kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen toe: ISO 9001: 2015, (FSSC) 22000, ISO 45001: 2018, en ISO 14001: 2015. In 2022 werden decoratielijnen voor glaswerk gelanceerd, die het mogelijk maakten veiligere en milieuvriendelijkere soorten decoratie en combinaties daarvan aan te bieden: - Hot foil stamping - Vacuüm metalliseren van flessen - Glazen verpakkingen coaten - Flessen decoreren door zeefdruk Kies voor hoge kwaliteit en innovatieve technologie van ASL OYNA!

 4. SHARPENING STONES INDUSTRY

  Griekenland

  Verified by europages badge

  De officiële naam van het product is slijpsteen, maar het staat ook bekend als watersteen of wetsteen. Het is een natuurlijk, niet-metallisch mineraal dat bestaat uit 96-99% siliciumdioxide en dat in microkristalvorm wordt gevonden in de bergen van Elouda. Het wordt daar alleen gevonden onder lagen sedimentmateriaal gemaakt van de oude overblijfselen van zeeleven. Onder parallelle lagen van de watersteen, die meestal volledig wit of lichtgrijs van kleur is, graven we de wetsteen op en behandelen deze vervolgens.

 5. DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is gevestigd in Niedereschach, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. QUARZSAND GMBH NUDERSDORF

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf QUARZSAND GMBH NUDERSDORF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is gevestigd in Lutherstadt Wittenberg, Duitsland.

 2. HELIOS ITALQUARTZ

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HELIOS ITALQUARTZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is tevens aanwezig in de sectoren kwartslampen, technische lampen, kwarts, en ronde en vermalen kwarts. Het is gevestigd in Cambiago, Italië.

 3. LINOX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LINOX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Import-export - tussenpersonen, Ertsen - ferro, Organische oxyden en peroxyden, Mineralen, Kwarts en kwartszand, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Dinslaken, Duitsland.

 4. TRICURA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRICURA GMBH & CO. KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is gevestigd in Hude, Duitsland.

 5. ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is gevestigd in Wunsiedel, Duitsland.

 1. TIELEN GROUP

  België

  Al drie generaties lang biedt de Tielen-Group een breed dienstenpakket in de transport- en mineralensector. 1° Transport. Hoe uw vracht ook verpakt is, Tielen Transport heeft gepaste vrachtwagens. Vijftig trekkers met verschillende opleggertypes transporteren: mineralen, zand en klei in kiptrailers (GMP-K 201177/03); landbouwproducten, gedroogd zand en mineralen in bulkopleggers; pallets en bigbags in schuifzeiltrailers. 2° Mineralen. Tielen-group werkt al jaren goed samen met steengroeven die kwaliteitsmineralen leveren: zand en grind, kwarts en marmer, sierkeien en –grind. 3° Aanleg van sportvelden. Verschillende steenbakkerijen leveren ons hoogwaardige bestanddelen voor de gravel-productie. We controleren nauwgezet de kwaliteit van de ‘gemalen baksteen’. Alleen zo bent u er zeker van dat de Tielen-Group sport- en tennisvelden aanlegt die topprestaties mogelijk maken.

 2. MARBOLUX

  Luxemburg

  Het bedrijf MARBOLUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graniet, Marmer en natuursteen, werkbladen voor keukens, Graniet, Marmer en natuursteen, en keramiek. Het is gevestigd in Pétange, Luxemburg.

 1. URALGRIT

  Rusland

  Het bedrijf URALGRIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Kwarts en kwartszand, Natuurlijke schuurmiddelen, Materiaal voor zandstralen, Scheepsbouw, Kwarts en kwartszand, Natuurlijke schuurmiddelen, en Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Yekaterinburg, Rusland.

 2. KIESWERK HOHENFURCH STREIF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KIESWERK HOHENFURCH STREIF GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is gevestigd in Hohenfurch, Duitsland.

 3. EUROTREX

  Luxemburg

  Het bedrijf EUROTREX, is een Distributeur, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is tevens aanwezig in de sectoren mineralen, natuurstenen, logistiek, en basalt. Het is gevestigd in Weiswampach, Luxemburg.

 4. SIFUCEL SILICAS SA

  Portugal

  Het bedrijf SIFUCEL SILICAS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kwartszand, zand grint en breuksteen voor wegdek, zand voor de fabricage van glas, en vulmachines van poeder. Het is gevestigd in Rio Maior, Portugal.

 5. PROF. FEIERABEND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROF. FEIERABEND GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 6. KALTUN MINING CO.

  Turkije

  Het bedrijf KALTUN MINING CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen constructies, mineralen op basis van silicium, Ertswinning, Glazen constructies, en verffabriek. Het is gevestigd in Aydin/turkey Türkiye, Turkije.

 7. SANBLAST JANUSZ BANDER

  Polen

  Het bedrijf SANBLAST JANUSZ BANDER, is een Distributeur, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurlinnen, en aquariologie. Het is gevestigd in Żukowice, Polen.

 8. LKAB MINERALS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LKAB MINERALS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kwarts en kwartszand, Zand en grind, Marmer en natuursteen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Kwarts en kwartszand, Zand en grind, Marmer en natuursteen, en Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 1. SUNG RIM EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SUNG RIM EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kwarts en kwartszand, Glijlagers, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Glas - industrieel, Kwarts en kwartszand, Glijlagers, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, en Glas - industrieel. Het is gevestigd in Bruchköbel, Duitsland.

 2. POLLAK SANDWERKE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf POLLAK SANDWERKE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kwarts en kwartszand, Zand en grind, Marmer en natuursteen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Kwarts en kwartszand, Zand en grind, Marmer en natuursteen, en Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Heideck, Duitsland.

 3. HERAEUS QUARTZ UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HERAEUS QUARTZ UK LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is tevens aanwezig in de sectoren kiezelaarde, en Silicaten. Het is gevestigd in Wallsend, Verenigd Koninkrijk.

 4. JENS ROSNERSKI BAUSTOFFE UND ZOOLOGISCHER BEDARF

  Duitsland

  Het bedrijf JENS ROSNERSKI BAUSTOFFE UND ZOOLOGISCHER BEDARF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is tevens aanwezig in de sectoren Decoratief grind en zand, verpakking tegen maakloon, en grint. Het is gevestigd in Beendorf, Duitsland.

 5. PANNONIA KIESGEWINNUNG GES.MBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PANNONIA KIESGEWINNUNG GES.MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kwarts en kwartszand, Zand en grind, Marmer en natuursteen, Hout - onbewerkt, Kwarts en kwartszand, Zand en grind, Marmer en natuursteen, en Hout - onbewerkt. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 6. SCHICKER MINERAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHICKER MINERAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kwarts en kwartszand, Zout - industrieel, Zand en grind, Marmer en natuursteen, Kwarts en kwartszand, Zout - industrieel, Zand en grind, en Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Bad Berneck, Duitsland.

 7. SEMIQUARZ WAFER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SEMIQUARZ WAFER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kwarts en kwartszand, Zand en grind, Marmer en natuursteen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Kwarts en kwartszand, Zand en grind, Marmer en natuursteen, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Allershausen, Duitsland.

 8. MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zand en grind, Marmer en natuursteen, Trappen - marmer, Schuilkelders, atoom - constructie, Zand en grind, Marmer en natuursteen, Trappen - marmer, en Schuilkelders, atoom - constructie. Het is gevestigd in Löberitz, Duitsland.

 9. PERSIANI ET FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf PERSIANI ET FILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zand en grind, Inerte bouwmaterialen, Sloopbedrijven, Grondverzet - uitvoering, Zand en grind, Inerte bouwmaterialen, Sloopbedrijven, en Grondverzet - uitvoering. Het is gevestigd in Bort Les Orgues, Frankrijk.

 10. GYPSUM AND GROUPS TURKEY VDT

  Turkije

  Het bedrijf GYPSUM AND GROUPS TURKEY VDT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is gevestigd in Merkezefendi, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis