• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kwarts en kwartszand

Resultaten voor

Kwarts en kwartszand - Import export

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 2. STROBEL QUARZSAND GMBH

  Duitsland

  Meer dan 135 jaar Strobel-kwartszand. Een lange traditie. Dankzij onze investeringsbereidheid en onze bereidheid om te innoveren, kunnen we ook toekomstige uitdagingen het hoofd bieden. Met de bereidheid om continu te investeren in de toekomst van het bedrijf, hebben alle generaties de basis gelegd voor een succesvolle verdere ontwikkeling in de lange geschiedenis van het bedrijf. Het voortdurend groeiende aantal toepassingen van kwartszand, onze langdurig gegarandeerde grondstofafzettingen en de hoge productkwaliteit laten ons optimistisch kijken naar de komende tijd. Met nieuwe ideeën, uitgevoerd door betrokken en hooggekwalificeerde medewerkers, kunnen we ook in de toekomst aan de wensen van onze klanten blijven voldoen. Op deze manier willen we het succes van het bedrijf op lange termijn veiligstellen, banen behouden en nieuwe creëren.

 3. LLC ASL OYNA

  Oesbekië

  "ASL OYNA" LLC is de toonaangevende glasfabriek in Centraal-Azië, opgericht in 2009. De fabriek is gevestigd in de Republiek Oezbekistan, district Sergeli, Tasjkent. Kwartszand en dolomiet voor de productie van ASL OYNA goederen worden verkregen uit eigen steengroeve. De productiecapaciteit van de fabriek is gebaseerd op apparatuur van Europese oorsprong: • Oven nr. 1 - Heye Int. Gmbh (Germany) • 8-sectie IS-machines - Heye Int. Gmbh • Oven nr. 2 - Stara Glass S.p.A. (Italië) • 6-sectie IS-machines - Bottero S.p.A. (Italië) De totale dagelijkse capaciteit van de ovens bedraagt 270 ton glas, waarmee dagelijks 560.000 flessen en jaarlijks 200 miljoen flessen worden gemaakt. De geavanceerde NNPB-technologie wordt sinds 2014 toegepast en helpt het gewicht van de geproduceerde flessen met gemiddeld 15-20% te verminderen. Tot op heden zijn er meer dan 450 verschillende vormen van glazen verpakkingen en combinaties daarvan geproduceerd. In 2018 stapte de glasfabriek in een nieuwe fase van haar groei en past sindsdien internationale kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen toe: ISO 9001: 2015, (FSSC) 22000, ISO 45001: 2018, en ISO 14001: 2015. In 2022 werden decoratielijnen voor glaswerk gelanceerd, die het mogelijk maakten veiligere en milieuvriendelijkere soorten decoratie en combinaties daarvan aan te bieden: - Hot foil stamping - Vacuüm metalliseren van flessen - Glazen verpakkingen coaten - Flessen decoreren door zeefdruk Kies voor hoge kwaliteit en innovatieve technologie van ASL OYNA!

 4. DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD

  Duitsland

  Het bedrijf DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is gevestigd in Niedereschach, Duitsland.

 5. QUARZSAND GMBH NUDERSDORF

  Duitsland

  Het bedrijf QUARZSAND GMBH NUDERSDORF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is gevestigd in Lutherstadt Wittenberg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HELIOS ITALQUARTZ

  Italië

  Het bedrijf HELIOS ITALQUARTZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is tevens aanwezig in de sectoren kwartslampen, technische lampen, kwarts, en ronde en vermalen kwarts. Het is gevestigd in Cambiago, Italië.

 2. TRICURA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf TRICURA GMBH & CO. KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is gevestigd in Hude, Duitsland.

 3. ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE

  Duitsland

  Het bedrijf ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kwarts en kwartszand. Het is gevestigd in Wunsiedel, Duitsland.

 4. TIELEN GROUP

  België

  Al drie generaties lang biedt de Tielen-Group een breed dienstenpakket in de transport- en mineralensector. 1° Transport. Hoe uw vracht ook verpakt is, Tielen Transport heeft gepaste vrachtwagens. Vijftig trekkers met verschillende opleggertypes transporteren: mineralen, zand en klei in kiptrailers (GMP-K 201177/03); landbouwproducten, gedroogd zand en mineralen in bulkopleggers; pallets en bigbags in schuifzeiltrailers. 2° Mineralen. Tielen-group werkt al jaren goed samen met steengroeven die kwaliteitsmineralen leveren: zand en grind, kwarts en marmer, sierkeien en –grind. 3° Aanleg van sportvelden. Verschillende steenbakkerijen leveren ons hoogwaardige bestanddelen voor de gravel-productie. We controleren nauwgezet de kwaliteit van de ‘gemalen baksteen’. Alleen zo bent u er zeker van dat de Tielen-Group sport- en tennisvelden aanlegt die topprestaties mogelijk maken.

 5. MARBOLUX

  Luxemburg

 1. ENGINEERING COMPANY FOR MINING KNOUZ

  Egypte

 2. URALGRIT

  Rusland

 1. SIFUCEL SILICAS SA

  Portugal

 2. PROF. FEIERABEND GMBH

  Duitsland

 3. KIESWERK HOHENFURCH STREIF GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. SHARPENING STONES INDUSTRY

  Griekenland

 5. KALTUN MINING CO.

  Turkije

 6. MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. SANBLAST JANUSZ BANDER

  Polen

 8. JENS ROSNERSKI BAUSTOFFE UND ZOOLOGISCHER BEDARF

  Duitsland

 1. STE INDUSTRIE DES SABLE S.A.R.L

  Marokko

 2. SIMIT SARL

  Tunesië

 3. PERSIANI ET FILS

  Frankrijk

 4. GYPSUM AND GROUPS TURKEY VDT

  Turkije

 5. HERAEUS QUARTZ UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. ARENAS SILICEAS.COM

  Spanje

 7. CENTURY TRADE

  Spanje

 8. LIANYUNGANG SUKE QUARTZ PRODUCTS SALES CO.,LTD.

  China

 9. OXBOW COAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. SABLO PIASKI KWARCOWE

  Polen

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis