• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • farmaceutische producten

Resultaten voor

Farmaceutische producten - Import export

 1. QOGITA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Qogita is een B2B-marktplaats met hoofdkantoor in Nederland, gespecialiseerd in de groothandelsdistributie van hoogwaardige schoonheids- en gezondheidsproducten. Ons platform vergemakkelijkt directe inkoop voor retailers via een uitgebreid netwerk van honderden groothandelaars in heel Europa. Ons belangrijkste doel is het stroomlijnen van inkoopprocessen door een gebruiksvriendelijk platform te bieden dat is ontworpen om u tijd en geld te besparen terwijl u efficiënt de goederen vindt die u nodig hebt. Met een ongeëvenaard assortiment en diepgang in onze catalogus zorgen we voor toegang tot producten tegen groothandelsprijzen, zodat u altijd uitzonderlijke deals vindt voor de door u gewenste artikelen. Met producten van bekende wereldmerken als Loréal, Oral-B, Versace, Victoria's Secret, Maybelline New York, Nivea en meer is onze collectie uitgebreid en divers. Bij Qogita geven we prioriteit aan klanttevredenheid door flexibele betalingsopties, snelle levertijden en een robuust kwaliteitsgarantiebeleid te bieden. Wij streven ernaar dat elke klant die via ons platform koopt, plezier ervaart. Bovendien heeft onze uitgebreide klantenservice waardering geoogst van onze klanten. Bekijk onze uitgebreide catalogus met meer dan 150.000 SKU's en voorraden ter waarde van meer dan € 500 miljoen. Al onze producten zijn direct beschikbaar en opgeslagen in de magazijnen van onze meer dan 200 verkopers in heel Europa.

 2. COMFORTPAT B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  ComfortPat B.V. is een onderneming gevestigd in Huissen in Nederland, gespecialiseerd in de distributie en groothandel in merkproducten zoals verzorgingsproducten, medische, farmaceutische en cosmetische producten, sinds 2016. Ons breed productassortiment bestaat uit haar- en huidverzorgingsproducten, make-up artikelen, zoals foundation of lippenstift, crèmes en parfums. Wij zijn uw ideale partner voor alle schoonheidsproducten! Voor uw veiligheid leveren wij ook medische hulpmiddelen, zoals thermometers, gezichtsmaskers, handschoenen, en ontsmettingsmiddelen zowel voor de handen als voor oppervlakken. Wij distribueren producten van talrijke beroemde merken, waaronder Lancôme, Loréal, Vichy, La Roche Posay, Dior of l'Occitane. Dankzij onze constante focus op R&D en innovatie, leveren wij producten van de hoogste kwaliteit tegen competitieve prijzen om onze klanten over de hele wereld tevreden te stellen. Onze uitgebreide klantendienst wordt door onze klanten ook zeer op prijs gesteld. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 3. NAWA PHARMA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij Nawa Pharma! Wij zijn een geregistreerd onderzoeksgericht farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie van en handel in natuurlijke geneesmiddelen en private labeling diensten voor de Medische enGezondheidsindustrie. Nawa Pharma is een multinationale onderneming, aanwezig in Turkije, Maleisië en Frankrijk en heeft haar activiteiten uitgebreid naar Koeweit, Saoedi-Arabië, VAE, Qatar en Egypte. Ons onderzoeksteam heeft meer dan 25 jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling van natuurlijke producten en is verantwoordelijk voor het ontdekken van nieuwe producten met een hoge commerciële waarde. Ons bedrijf staat in de voorhoede van onderzoek en ontwikkeling van natuurlijke producten met betrouwbare veiligheidsvoordelen zoals natuurlijke cosmetica, nutraceuticals en vitaminen, farmaceutische producten, medische voorziening, gezonde voedingsmiddelen en dranken. In termen van diensten, bieden wij diensten op maat formuleringen, het bouwen van uw cosmetische merk, marketing, overleg, ontwikkeling van bedrijfsstrategie, strategieplan en investeringsoplossingen voor bedrijven in de gezondheidszorg. Aarzel niet om contact op te nemen met ons team!

 4. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Dr. Paul Lohmann® is een middelgrote, door de eigenaar geleide fabrikant en ontwikkelaar van minerale zouten met hoofdzetel in Emmerthal. Het gamma omvat meer dan 400 verschillende zouten, van aluminium tot zink, in een totaal van meer dan 7.000 verschillende specificaties. Dr. Paul Lohmann® levert zijn speciale zouten wereldwijd aan klanten in de levensmiddelen-, voedingssupplementen-, farmaceutische en cosmeticasector en - onder het merk Lohtragon® - aan klanten in industriële toepassingen. De constant hoge kwaliteit van de minerale zouten, de voortdurende innovaties in de productieprocessen en de zorg voor de klant maken al meer dan 135 jaar deel uit van de traditie van de onderneming. De producten worden chemisch zuiver geproduceerd of volgens alle internationale farmacopees, internationale voedselvoorschriften en klantspecificaties. De onderneming is in staat een groot aantal fysische en chemische parameters van haar producten te variëren, ze om te zetten in industrieel bruikbare afmetingen en ze aan te passen aan de behoeften van de veranderende markten. Als wereldspeler wordt Dr. Paul Lohmann® wereldwijd vertegenwoordigd door verkoopkantoren in Singapore, New York, Eindhoven en Lieusaint, en een netwerk van meer dan 80 commerciële agentschappen..

 5. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Groothandel met internetshop in medische hulpmiddelen: handschoenen, spuiten, canules, i.v.Katheters, vleugelcannulae, medische pleisters, kinesiologietapes, in & transfusie, röntgentoebehoren

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRESENIUS KABI IPSUM

  Italië

  Verified by europages badge

  Fresenius Kabi iPSUM, onderdeel van de groep Fresenius Kabi, is gespecialiseerd in de vervaardiging overeenkomstig de huidige good manufacturing practices (GMP) van actieve bestanddelen van het type bètalactamine, in orale en steriele samenstellingen. De firma is officieel erkend door de FDA (Food and Drug Administration) en levert producten aan derden, o.m. penicillines en steriele cefalosporinen zoals tazobactam, ceftriaxone, cefuroxime, cefazoline, cefotaxime, ceftazidime alsook in combinatie met sulbactam, amoxicilline, cloxacilline, dicloxacilline, flucloxacilline, nafcilline, oxacilline, mecillinam, en diverse combinaties van penicillines.

 2. ATLANTIQUE REPARTITION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ATLANTIQUE RÉPARTITION, uw lokale onafhankelijke regionale groothandel. Een partner dicht bij u, een team dat dagelijks luistert naar uw behoeften. Voortdurende verbetering is ons leidmotief: wij zijn hier om uw problemen in oplossingen om te zetten. BEVOORRADING: al onze bestellingen worden dagelijks geplaatst bij de 120 grootste laboratoria. Wij richten ze op uw behoeften omdat u onze hoogste prioriteit bent. VOORRAADBEHEER: de voorraadniveaus worden dagelijks bijgewerkt en gesorteerd. Met de kolommen en rijen kunt u elke opbergdoos identificeren en ze allemaal nummeren Wij besteden veel zorg aan het beheer van onze voorraden, want zij zijn uw toekomstige omzet. ORDER-PICKING: alle bestellingen worden handmatig voorbereid. De producten worden zorgvuldig opgeborgen in de dozen voor uw gemak. Thomas, de apotheker die de leiding heeft, controleert ze persoonlijk, een voor een. DISTRIBUTIE: Onze leveringen worden een of twee keer per dag gedaan, door Morgane of Ludivine. Zelfs achter hun mondkapjes, ziet u hun glimlach. KLANTENSERVICE: Omdat u niet alleen "klanten" bent, maar "partners" met wie wij samen groeien, is de klantenservice de hoeksteen van onze filosofie. Uw feedback is de bron van onze verbetering en uw tevredenheid onze grootste beloning. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 3. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 30 jaar verkoopt ACT met succes een voortdurend groeiend aantal grondstoffen van de allerhoogste gecertificeerde kwaliteit. Opgericht in 1985 in Hamburg door dr. Ramin Ghaffari, is ACT vandaag de dag uitgegroeid tot een volwassen onderneming met internationaal meer dan 60 medewerkers. Onze vestigingen bevinden zich in de Hanzestad Hamburg en op 12 andere locaties wereldwijd. Successen worden altijd door teamwerk behaald, en ieder van onze medewerkers levert hieraan met zijn of haar competenties en initiatieven elke dag weer een bijdrage. Om wereldwijd te kunnen opereren beschikken we bovendien over een internationaal netwerk van agenten en over sterke logistieke partners. Met ACT kunt u vertrouwen op voordelige, flexibele en tijdige leveringen – overal ter wereld.

 4. ARKANA COSMETICS

  Polen

  Verified by europages badge

  Arkana is één van de cosmeticamerken in Polen met een uiterst dynamische ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in geavanceerde huidverzorging waarbij we niet alleen aan de vraag van de markt beantwoorden maar tevens nieuwe trends creëren. Wij zijn vermaard om onze innovatieve neurocosmetica. De werking is gebaseerd op neurotransmitters die gebruikmaken van de natuurlijke zenuwverbindingen. Deze aanpak erkent de directe connectie tussen de hersenen en de huid. Onze behandelingen zijn dan ook efficiënt en de resultaten direct zichtbaar na de behandeling. Daarnaast heeft de stimulatie van het centrale zenuwstelsel een ander onmiskenbaar voordeel: Het heeft niet alleen een positief effect op de huid maar verbetert tevens het algehele welzijn. Neurocosmetica sluit dan ook nauw aan bij onze filosofie van bewuste schoonheidsbehandelingen. Wij zijn ervan overtuigd dat unieke en zorgvuldig geselecteerde therapie in een schoonheidssalon in combinatie met verzorgingen thuis de beste manier is om dagelijks van zichtbare resultaten te genieten. Een innovatieve aanpak en zichtbare effecten: Bij het ontwikkelen van nieuwe producten gebruiken wij de laatste wetenschappelijke ontdekkingen, innovatieve ingrediënten en huidige trends binnen de cosmetica. In de afgelopen jaren hebben we meer dan 70 cosmetica formules ontwikkeld opdat onze producten altijd een voorsprong op hun concurrenten hebben. In 2019 werd ons product genomineerd voor de vermaarde Cosmoproof Awards als zijnde het meest innovatieve product tijdens de grootste internationale cosmeticabeurs in Bologne. Neem contact met ons op om te bekijken hoe wij u kunnen helpen uw verkopen te laten groeien.

 5. MH MULTIPACK SDN BHD

  Maleisië

  Verified by europages badge

  MH MULTIPACK SDN BHD is een dynamisch en innovatief bedrijf dat een revolutie teweeg wil brengen in de manier waarop Maleisiërs toegang hebben tot gezondheidszorg. Als toonaangevende aanbieder van mobiele gezondheidszorg in Maleisië brengen we gezondheidszorgdiensten rechtstreeks naar de huisdeur van mensen, waardoor medische zorg van hoge kwaliteit eenvoudig toegankelijk en handig is. We maken gebruik van ultramoderne technologie en een team van hoogopgeleide zorgprofessionals om een breed scala aan diensten te leveren, waaronder medische consulten, diagnostische tests, medicijnverstrekking en gezondheidsscreeningsprogramma's. MH MULTIPACK SDN BHD wordt gedreven door een missie om de kloof tussen traditionele gezondheidszorgsystemen en de eisen van een moderne levensstijl te overbruggen. Door gebruik te maken van digitale platforms en mobiele applicaties hebben we een naadloze en gebruiksvriendelijke interface gecreëerd waarmee patiënten toegang hebben tot gezondheidszorg wanneer het hun uitkomt. Of het nu gaat om een drukbezette professional die onmiddellijk medische hulp nodig heeft of een oudere die regelmatig gecontroleerd moet worden, wij zorgen ervoor dat gezondheidszorg binnen handbereik is. We leggen sterk de nadruk op het handhaven van de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Alle gezondheidsdiensten worden geleverd door gediplomeerde artsen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om juiste diagnoses en effectieve behandelingen te garanderen. Het bedrijf volgt ook strikte protocollen voor medicatiebeheer en houdt zich aan de hoogste ethische normen, waarbij privacy en vertrouwelijkheid van patiënten voorop staan. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 1. MULTI PURPOSE TRADERS

  België

  Verified by europages badge

  MULTI PURPOSE TRADERS is een bedrijf gevestigd in Anderlecht, Nederland gespecialiseerd in de distributie en groothandel van merkproducten voor gezondheidszorg, medische, farmaceutische en cosmetische producten sinds 2016. Ons ruime assortiment omvat haar- en huidverzorgingsproducten, make-up artikelen zoals foundation of lipsticks, crèmes en parfums. Wij zijn uw ideale partner voor alle schoonheidsproducten.Ons dienstenaanbod is opgebouwd rond 3 afzonderlijke benaderingen: Full service is de meest complete service, die ervoor zorgt dat uw idee een marktrijp cosmetisch product wordt. Uw project wordt gedefinieerd in technische, wetenschappelijke, economische en commerciële (marketing) termen. Met private labels kunt u de formules voor uw cosmeticaproducten (make-up, wellness, huidverzorging, spa) kiezen. U wordt bijgestaan door cosmetische specialisten om te profiteren van hun cosmetica-advies. U krijgt eindproducten of cosmetica in bulk, de keuze is aan u.Contractproductie is de vervaardiging van cosmeticaproducten volgens door u verstrekte formules. Wij voeren de productie en verpakking van uw cosmetica uit in onze productiefaciliteit. Merk ook op dat wij onze klanten vaste minimumaankopen aanbieden tegen aantrekkelijke voorwaarden.Wij zijn aanwezig in meer dan 25 landen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. ENVIROTEK EAST EUROPE

  Italië

  Verified by europages badge

  ENVIROTEK EAST EUROPE IS EEN BEMIDELLINGSBEDRIJF DAT ACTIEF IS OP DE PARALLELLE MARKT VOOR GENEESMIDDELEN. JARENLANGE ERVARING EN TRANSPARANTIE VAN ZIJN INTERNATIONALE ACTIVITEITEN MAKEN HET TOT EEN VAN DE BELANGRIJKSTE REFERENTIEPUNTEN IN ZIJN SECTOR. WIJ HEBBEN EEN GROOT AANTAL PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN (MASKERS, ONTSMETTINGSMIDDELEN, ENZ.) OP VOORRAAD (SNELLE LEVERING), DIE U KUNT ZIEN OP DE WEBSITE VAN ONZE ITALIAANSE DOCHTERONDERNEMING WWW.ENVIROTEKITALIA.IT.

 1. PRNCE LONG FOOD EXPORTERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Prnce Long Food Exporters Ltd is een belangrijke distributeur van luxe merkcosmetica en parfumproducten. Wij zijn opgericht in 2015 en leveren hoogwaardige cosmetica, parfums, huidverzorgingsproducten, babymelk, eetbare olie en granen tegen groothandelsprijzen. We leveren aan alle delen van de wereld en bieden 24 uur per dag ondersteuning om onze klanten te helpen bij het afronden van hun online aankopen. We staan open voor nieuwe samenwerkingsverbanden met onze partners.Prnce Long Food biedt een professionele inkoopstrategie en logistieke oplossingen die granen en oliën veilig en efficiënt in bulk verplaatsen van de plaats waar ze worden ingekocht en opgeslagen naar de plaats waar er de meeste vraag naar is. Ons doel is om uw bedrijf en merk te internationaliseren door middel van assertieve planning, prospectie en verkoop op buitenlandse markten. We bieden professionele inkoopstrategieën en logistieke oplossingen die granen en oliën in bulk veilig en efficiënt vervoeren van de plaats waar ze worden ingekocht en opgeslagen naar de plaats waar er de meeste vraag naar is. Wij zijn een adviesbureau voor internationale bedrijven in Europa en Amerika Onze gespecialiseerde diensten variëren van planning en prospectie voor buitenlandse markten, begeleiding bij het betreden van de markt, begeleiding bij de geschiktheid van producten en merken, prijsbepaling en identificatie van potentiële importeurs in verschillende landen. Daarnaast identificeren, onderhandelen en voeren we export uit en geven we advies over documentatie, internationaal transportagentschap en douaneafhandeling.

 2. E-SCENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  E-Scent is een uiterst innoverende onderneming die pompen en verdelers op maat vervaardigd voor talloze toepassingen. Wij ontwikkelen, op basis van de behoeften van onze klanten, nieuwe oplossingen en verbeteren onze bestaande producten op constante wijze. E-Scent verdeelt tevens de producten van Tirrit binnen Europa. Sinds meer dan 20 jaar verzorgen wij talloze diensten voor onze klanten die in China inkopen. Onze buffervoorraad in Frankrijk (bijvoorbeeld 2 productiecycli op voorraad) maakt ultra snelle leveringen mogelijk. E-Scent, evenals overige innoverende bedrijven, maakt deel uit van de holding E.S.C. te Hong Kong en beschikt over een netwerk van gespecialiseerde partners om zo altijd de beste internationale specialist voor elke specifieke aanvraag van de klant te kunnen selecteren. Tirrit beschikt over meer dan 80 internationale brevetten en werd door vermaarde Europese merken gecontroleerd en goedgekeurd. Onze productie is ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 en SA8000 gecertificeerd. Neem contact met ons op!

 3. MOLAR CHEMICALS KFT

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Molar Chemicals Kft houdt zich sinds 1993 bezig met chemicaliën.Tegenwoordig houden wij ons, naast chemicaliën, bezig met de handel en productie van farmaceutische grondstoffen en ontsmettingsmiddelen, en vertegenwoordigen wij ook enkele internationale bedrijven in Hongarije. Wij zijn de dominante spelers op de markt op vele gebieden en beschikken over een solide professionele achtergrond en een moderne infrastructuur. opslagomstandigheden, een goed uitgerust analytisch laboratorium en een hoogwaardige werkomgeving. Wij beschikken over alle vergunningen, certificaten en voorwaarden die nodig zijn voor onze activiteiten (farmaceutische groothandel, ISO, registratie van actieve bestanddelen, HACCP). Onze productiecapaciteit varieert van verpakkingen van enkele grammen tot afmetingen van enkele tonnen. Wij reageren flexibel op de behoeften van onze partners en dankzij ons ontwikkelingslaboratorium is het mogelijk productietechnologieën te ontwikkelen, evenals individuele contractproductie en speciale contractproductie.

 4. HQ COSMETICS BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  HQ COSMETICS is gespecialiseerd in de groothandel in schoonheidsproducten, producten voor huidverzorging, haarverzorging, farmaceutische producten en cosmetica, wij zijn gevestigd in Nederland. Onze kracht is te zien aan de kwaliteit van onze producten, diensten en het ervaren personeel dat we hebben aangesteld, dat totaal een gecumuleerde ervaring van meer dan 30 jaar heeft. Wij genieten een sterke positie en werken op contractbasis met de leidende merkfabrikanten en groothandelaars in Europa, zodat wij toegang hebben tot producten van de hoogste kwaliteit tegen relatief lage prijzen. Wij beheren ook magazijnen in verschillende delen van Europa, bijvoorbeeld Nederland, België, VK en Zwitserland, zodat wij overal ter wereld aan uw vraag kunnen voldoen. Onze klantendienst is 24/7 bereikbaar voor alle vragen van onze klanten en wij stellen altijd zeker dat wij onze klanten het beste leveren. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. S.A.M MED BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  SAM MED B.V. geeft de hoogste prioriteit aan de kwaliteit van onze Drug Test Kit producten. ontwikkelingslanden, worden onze testkits in Europa en de VS vervaardigd. Wij zijn een belangrijke distributeur van farmaceutische producten. Wij zijn gespecialiseerd in opruiming, overschotten, einde van de lijnen en gewone voorraad. Wij zijn volledig gericht op klanttevredenheid en streven ernaar te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf. opgebouwd voor het leveren van kwaliteit met het hoogste serviceniveau. Alle producten die wij leveren zijn gegarandeerd 100% authentiek. Naast onze gewaardeerde Nederlandse klantenkring zijn wij ook in de meeste landen ruim vertegenwoordigd, aangezien wij onze producten wereldwijd leveren. Wij verplichten ons tot een compromisloze service tegen concurrerende prijzen. Wij kopen onze producten rechtstreeks in bij enkele van de grootste farmaceutische merken ter wereld en meestal bij de officiële distributeurs om u de beste kwaliteitsproducten en scherpgeprijsde groothandelsprijzen te kunnen bieden.

 6. TRENKER

  België

  Verified by europages badge

  Het Farmaceutisch Laboratorium Trenker, een familiebedrijf opgericht in 1933 door Rodolphe Henri Trenker, produceert en is distributeur van geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de strengste Europese productienormen. De gezondheidsprofessionals en de patiënten staan bij ons centraal en wij zetten ons dagelijks in om bij te dragen aan de verbetering van de levenskwaliteit en de gezondheid van iedereen. Wij zijn bij iedere productiefase aanwezig. Van het ontwerp op papier tot de verpakking van het eindproduct zijn alle fases van de vervaardiging van onze producten gecentraliseerd in onze nieuwe fabriek in Nijvel. Het Farmaceutische Laboratorium Trenker is op dit moment aanwezig in een vijftiental landen en heeft zich als doel gesteld een internationale referentie te worden in de continue ontwikkeling van innoverende oplossingen. Trenker is constant op zoek naar nieuwe partners. Neem contact met ons op.

 7. MTLB HEALTHCARE CONSULTING

  België

  Verified by europages badge

  MTLB HEALTHCARE CONSULTING LLC biedt logistieke diensten voor meerdere taken. Wij leggen de verbinding tussen farmaceutische bedrijven, logistieke specialisten, distributeurs, groothandels en eindklanten. Ons bedrijf ontwerpt en implementeert voor zorggerelateerde klanten (maar niet alleen) de beste logistieke oplossingen voor transport en distributie, end-to-end supply chain en voorraadbeheer. Best practices in de farmaceutische industrie worden ingezet om hoge normen te bereiken op het gebied van logistieke aspecten. Expertise en deliverables: - Meer dan 25 jaar expertise op het gebied van zorglogistiek en internationaal supply chain management. - Gespecialiseerd in end-to-end supply chain voor commerciële goederen, klinische proeven en medische hulpmiddelen. - Actief in Supply, Productie, Voorraadbeheer, Distributie, Orderafhandeling, Customer Relationship management, Duurzaamheid en Compliance. - Control Tower en Supply Chain Transformatie -Taylor-made solutions to support, improve, growth your business -Sales and Operating Planning (S&OP) model setup and deployment -Qualification shipping and packaging temperature controlled solutions, pharmaceutical cold chain -Network re-design, service and costs balance -Project, Process and people management. -Interim management missions -Success driven by accountability, collaboration, efficiency and innovation -COVID-19: active in distribution setup and planning

 8. LAB-SERVICE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LAB-SERVICE: Ons bedrijf, opgericht in 1981 is tot op heden een zelfstandig familiebedrijf met als hoofdactiviteit granulometrische analyse. Lab Service werkt in samenwerking met de chemische, farmaceutische, cosmetische en voedingsmiddelenindustrie. Onze onderneming is gespecialiseerd in: Micronisatie - Vermalen en zeven - Analyse van granulometrie.

 1. KREGLINGER EUROPE

  België

  Verified by europages badge

  Kreglinger Europe is een distributeur van specifieke ingrediënten, afkomstig uit vele landen, van Amerika tot Australië en van China tot Chili, en biedt oplossingen voor allerlei industriële sectoren, zoals levensmiddelen, dranken, voedingssupplementen en de farmaceutische, cosmetische, agrarische en technische industrie. Ondersteund door zijn eigen logistieke filialen (Kreglinger logistics – Kregspedi), kan het tevens eersteklas commerciële diensten bieden en combineert het technische bijstand met tijdige leveringen.

 2. MAJOR MEDICAL SOLUTIONS KFT.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  MAJOR MEDICAL SOLUTIONS is een wereldwijde leverancier van esthetische producten van hoogwaardige kwaliteit. Ons aanbod bestaat uit medische apparaten en andere medische producten, met name huidvullers. Wij zijn een betrouwbare groothandel en partner in farmaceutische producten voor de esthetische sector sinds 2018. Onze missie is om onze klanten producten van de beste kwaliteit te leveren tegen competitieve prijzen. Wij houden ons op de hoogte van de innovaties in onze sector en leveren de meest populaire en op de markt beschikbare farmaceutica.

 3. JLLC «TRIPLEPHARM»

  Wit Rusland

  Verified by europages badge

  TriplePharm is met name gericht op het produceren van hoogwaardige geavanceerde steriele antibiotica poeders die voldoen aan de internationale GMP richtlijnen zoals: Carbapenems, Glycopeptiden, Polymyxine, Macrolide en overige antibiotica. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en projecten! Wij werken in een sociaal verantwoordelijke omgeving waar gezondheid centraal staat. Het is onze taak gegarandeerd hoogwaardige medicijnen aan te bieden met een hoge mate van efficiëntie en veiligheid.

 4. MIDAS PHARMA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Midas Pharma biedt producten en diensten in de gehele farmaceutische waardeketen. Als middelgroot farmaceutisch bedrijf bieden we een heel scala aan expertise en verbinden we bedrijven, mensen en kennis.

 5. MICROBELCAPS

  België

  Verified by europages badge

  Fabricage van vitamines B1, B6, B12 via directe compressie van farmaceutische kwaliteit GMP & extracten van gefermenteerde papaja's voor de levensmiddelenindustrie. Ontwikkeling van procedures voor microcapsules, nanocapsules en de productie van nanodeeltjes, procedures voor het winnen van natuurlijke grondstoffen, verwerking van vloeistoffen voor de fabricage van gevriesdroogde poeders op basis van vloeibare of brijachtige stoffen, het vullen van microcapsules met melkzuurbacteriën, aroma's, plantenextracten.

 6. GAREX ADRIA D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GAREX ADRIA D.O.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Voedings supplementen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Farmaceutische producten, Schoonheidsproducten, producten tegen veroudering, rijping, Cosmetica, Farmaceutische producten, Schoonheidsproducten, en toiletartikelen voor het lichaap. Het is gevestigd in Maribor, Slovenië.

 7. LORD OF HANF E. U.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LORD OF HANF E. U., is een Distributeur, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 8. FREY NUTRITION INH. DIPL.-HDL. ANDREAS FREY

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FREY NUTRITION INH. DIPL.-HDL. ANDREAS FREY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Paderborn, Duitsland.

 9. RGENAU MEDICAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RGENAU MEDICAL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Meerane, Duitsland.

 10. PRIVATE LABEL GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRIVATE LABEL GERMANY GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Rüsselsheim Am Main, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Farmaceutische producten - Import export

Aantal resultaten

16.228 Bedrijven