• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • laad- en losinstallaties

Resultaten voor

Laad- en losinstallaties - Import export

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lödige Industries Gruppe werd in 1948 opgericht en heeft de beschikking over een zelfstandig hoofdkantoor in Hong Kong, Londen, New York en Doha (Qatar), die op hun beurt weer talrijke dochterondermingen bezitten. Vandaag telt het familiebedrijf meer dan 1000 medewerkers over de hele wereld. Lödige biedt laadtechnische oplossingen voor een breed sectorgamma en is gebaseerd op complexe materiaalstroomsystemen die voor logistieke doeleinden is gespecialiseerd. Het bedrijf is wereldmarktleider voor Cargo Handling Terminals. Het productpallet reikt van oplossingen voor barrièreloze bouwwerken (trappenliften, ...) over lastheftuigen alsook autoheftuigen, hefbruggen en stellingsbedieningsapparatuur tot volautomatische Car-Park-systemen, luchtvrachtinstallaties en software-oplossingen voor warehousemanagement. De Lödige Service omvat het onderhoud, de modernisering, reparatie en reserveonderdelen voor hefwerktuigen, lastheftuigen en industriële systemen van Lödige en andere fabrikanten.

 2. LAWECO MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uitgebreid aanbod van hoogwaardige hefsystemen. Dankzij de kwaliteit en de uitstekende klantenservice is LAWECO een toonaangevende producent in Europa. De ontwikkeling en fabricage van installatieheftafels voor de meest uiteenlopende sectoren en de realisering van klantspecifieke constructies vormen een vast onderdeel van het aanbod van LAWECO. LAWECO levert installatieheftafels, platte heftafels, spilheftafels, kettingheftafels, riemheftafels en laadheftafels voor alle hefeisen alsook de CARGO MASTER, het traditionele merk voor vliegtuigafhandelingsapparaten. Onze producten: Hefbruggen, heftafels, schaartafels, riemheftafels, kettingheftafels

 3. SPANSET SECUTEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SpanSet secutex Sicherheitstechnik GmbH werd in 1982 opgericht door Heinz Franke en SpanSet GmbH. Secutex heeft als pseudoniem voor "veilig textiel" zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de grootste fabrikanten en verwerkers van polyurethanen.Het overeenkomstige gamma, dat aanvankelijk bestond uit met polyurethaan gecoate stroppen en beschermbuizen, bestrijkt verschillende gebieden, zoals technische lijsten voor machinebouw, roller- en rollercoating, tandbescherming en oppervlaktebescherming. Secutex is een zeer slijtvaste polyurethaan, die is ontwikkeld voor het optillen van componenten met scherpe randen, zoals spoelen.Door onze eigen matrijzenbouw kunnen we individuele oplossingen en constructies bouwen.Vanwege constante nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de verwerking en opslag van spoelen, is Secutex tegenwoordig bijna de industriestandaard, op zowel nationaal als internationaal niveau.Alle producten worden in Duitsland vervaardigd en rechtstreeks of via een wereldwijd dealernetwerk gedistribueerd

 4. TAWI

  Zweden

  Verified by europages badge

  Piab Ergonomic Handling Division biedt complete oplossingen voor veilig en ergonomisch hefwerk onder de merknaam TAWI. We bieden een brede keuze aan hefoplossingen voor alles, van de productie van voedingsmiddelen tot de houtindustrie. Onze hefinstallaties heffen van alles, van dozen en zakken tot kaas en voorruiten. We draaien, kiepen en roteren zware vaten, brede panelen en nog veel meer. Onze oplossingen omvatten vacuüm filters, takels, goederenliften, kranen en mobiele hefapparatuur.

 5. MALUK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MALUK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Kühnsdorf, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AEROLIFT INDUSTRIALS B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AEROLIFT INDUSTRIALS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laden en lossen - materiaal en uitrusting, hefmachines, en Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Barneveld, Nederland.

 2. BRÄCKLEIN HEBE- UND FÖRDERTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRÄCKLEIN HEBE- UND FÖRDERTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Bogel, Duitsland.

 3. KURTH AUTOKRANE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KURTH AUTOKRANE GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Blankenheim, Duitsland.

 4. EDMOLIFT HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EDMOLIFT HEBETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Wunstorf, Duitsland.

 5. PETER KRAUSE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PETER KRAUSE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Salem, Duitsland.

 1. NOBILI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NOBILI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laad- en losinstallaties, grashakkers, maaier, Laad- en losinstallaties, en maaimachines voor de landbouw. Het is gevestigd in Molinella, Italië.

 2. ESKA KOSSATZ MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ESKA KOSSATZ MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Eichenzell, Duitsland.

 1. KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laad- en losinstallaties, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, roltafels, pallettransporteurs, Draagrollen, gelede hefplatforms, luchtvaartplatformen, en Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk.

 2. MABAKON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MABAKON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Aarbergen-Kettenbach, Duitsland.

 3. VENTZKI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VENTZKI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hefapparaten, gelede hefplatforms, luchtvaartplatformen, hefplatform, krikken voor auto's, hefplatforms, liftinstallaties, en hefpoten. Het is gevestigd in Eislingen, Duitsland.

 4. H.P. HAFNER AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H.P. HAFNER AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Amriswil, Zwitserland.

 5. ABIS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ABIS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 6. MALTECH ARBEITSBÜHNEN GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MALTECH ARBEITSBÜHNEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Wals, Oostenrijk.

 7. MAD

  Nederland

  MAD is een gespecialiseerd Nederlands bedrijf. Met een wereldwijd internationaal netwerk. MAD registreert, innoveert en produceert sinds 1976 producten voor automotive toepassingen. De nadruk ligt op kwaliteit en maatwerk. Daarbij is de bestuurder altijd het uitgangspunt. Ervoor zorgen dat iedereen comfortabel en veilig rijdt en met plezier achter het stuur zit. Alleen het beste is goed genoeg. MAD maakt producten met optimale ondersteuning voor de autofabrikant, voertuig ombouwbedrijven, importeur, groothandel, dealer, werkplaats en consument. Zoals veersystemen voor vrijwel elke auto, bestelauto en camper. Hulpveren, luchtveren, vervangingsveren, verhogingsveren of verlagingsvering. EasyLoad zorgt voor innovatieve beladingsoplossingen voor lichte bedrijfsauto’s/bestelwagens. Ook ontwikkelt MAD apparatuur en gereedschappen voor het afdraaien van remschijven. Twintig toonaangevende autofabrikanten hebben officiceel voor samenwerking met MAD gekozen. Wereldwijd werken professionele monteurs met deze remafdraaiapparatuur. De producten van MAD zorgen voor besparing van tijd, kosten en milieu in het belang van autobestuurders, autoconstructeurs, importeurs en werkplaatsen. Wie een betrouwbare partner zoekt, kiest voor MAD. Wij helpen je verder op weg. Kies daarom voor: MAD supension systems | MAD loading systems | MAD workshop equipment

 8. HYWEMA JOSEF SCHWAHLEN GMBH & CO.KG

  Duitsland

  De precisiemachinefabriek Josef Schwahlen werd in 1922 door Josef Schwahlen opgericht. Hier werden speciale hydraulische werktuigen gebouwd, hoofdzakelijk voor de ketelbouw op scheepswerven, ketelmachines en voor de Duitse Reichsbahn tot de vernietiging van de fabriek in de Tweede Wereldoorlog.Na de nieuwe start in 1949 werd het programma hervat onder de registratie van Josef Schwahlen, maar had het moeilijk door de beperkingen die door de Geallieerden werden opgelegd, vooral in de scheepsbouw, zodat de productie moest worden omgeschakeld van hydraulische werktuigen naar mechanische en hydraulische takels.In 1956 werd de merknaam HYWEMA® (Hydraulic Tool Machines) beschermd door Manfred Schwahlen.Bij de dood van Josef Schwahlen in 1957 nam Manfred Schwahlen het bedrijf van zijn vader over en zette het onder de naam HYWEMA® Josef Schwahlen voort, nu aan de Wuppertaler Straße op een fabrieksterrein vanca. 28.000 m² en bedrijfsruimtenvan ca. 18.000 m². Na het overlijden van Manfred Schwahlen in 1968 werd de firma in 1969 onder de naam HYWEMA® Josef Schwahlen GmbH&Co. In 2004 werd de rechtsvorm veranderd in HYWEMA® Josef Schwahlen GmbH&Co.KG.

 1. D.BUERMANS

  België

  Wij lossen en laden schepen sinds 1977 Wij weten hoe het moet D. Buermans beschikt over een uitgebreid aantal vrachtwagens en diverse types van kranen om al uw taken op een snelle en kwalitatieve wijze uit te voeren. Waar u ook moet lossen of laden, om het even welke goederensoort, kleine of grote binnenschepen of zelfs zeeschepen, kraanbedrijf D. Buermans heeft voor u een kwalitatieve, veilige en prijsvriendelijke oplossing. Er wordt steeds geïnvesteerd in mensen en materiaal zodat elk project tot een goed einde gebracht kan worden. U heeft speciale materialen te laden en te lossen? Wij kunnen alle goederen aan.

 2. HELI

  België

  HELI nv is opgericht in 1983 en is actief in de verhuur, verkoop en service van schaarliften, telescopen, kniktelescopen, vorkheftrucks, verreikers, mini-kranen, rolsteigers enz.. Dankzij onze jarenlange ervaring, gekoppeld aan een uitstekende service, zijn wij in staat om vrijwel elk hoogte-probleem op te lossen. We beschikken over een zeer gevarieerde huurvloot van bijna 900 machines welke inzetbaar zijn op al uw werven. Door de jaren heen heeft HELI haar activiteiten nog verder uitgebreid met de volgende afdelingen: Heli-Equipment Verhuur en verkoop van ladders, steigers, PBM's en tijdelijke en permanente valbeveiligingssystemen. Heli-Trans Met een eigen vloot van 20 vrachtwagens (12 diepladers) verzorgt Heli-Trans het vervoer van en naar de werf van alle huurtoestellen, alsook van de toestellen en vrachten van klanten. Heli-Trans staat garant voor een snelle en correcte levering overal in België, Frankijk, Nederland, Groothertogdom Luxemburg en Duitsland. Heli-France Verhuur en verkoop hoogwerkers en mini-kranen in Noord-Frankrijk Heli Safety Academy Veiligheidsgerelateerde opleidingen.

 3. LOADING SYSTEMS BELGIUM

  België

  Veiligheid rondom het laad- en losperron Voorkom voortijdig wegrijden De overgangszone tussen laad- en losperron en vrachtwagen kent een verhoogd risico. Een vrachtwagen kan bijvoorbeeld voortijdig wegrijden of "kruipen" door het in- en uitrijden van een heftruck. Met de Loading Systems veiligheidssystemen kunnen deze situaties worden voorkomen. Dock Control System In samenwerking met Traka heeft Loading Sytems het Dock Control System ontwikkeld: een uniek, eenvoudig te installeren en betaalbare oplossing die ontelbare ongevallen en kwetsuren voorkomt. Vrachtwagenblokkering De vrachtwagenblokkering van Loading Systems blokkeert vrijwel iedere vrachtwagen of trailer op een uiterst veilige wijze. Volledig automatisch laad- en lossysteem Het automatic truck loading system (ATLS) is een volledig automatisch en efficiënt laad- en lossysteem. Tegen lagere operationele kosten kunt u hiermee laad- en losoperaties sneller en veiliger laten verlopen. We take care. Service als stelregel Dankzij onze vestigingen verspreid over heel Europa zijn wij altijd dicht bij u in de buurt. Een groot aantal medewerkers staat dagelijks met vakkundig advies en ongeevenaard vakmanschap terzijde. Over heel Europa staan onze compleet ingerichte servicewagens voor u klaar om snel reparaties en onderhoud uit te voeren.

 4. Z.RENT BVBA

  België

  Z-Rent bezorgt u de beste hoogwerker voor de job! Aan de hand van de volgende vragen kunt u bepalen welk model hoogwerker u nodig heeft: Wat is het te heffen gewicht? Denk daarbij aan materiaal en personen. Wat zijn de platformafmetingen? Is de locatie goed te bereiken? Is de ondergrond geschikt (stevig genoeg)? Wat is de werkhoogte? Wat is het zijdelingse bereik? Als u vlakbij de gewenste plek kunt komen en er geen obstakels zijn, volstaat een verticale hoogwerker (rolsteiger, compacthoogwerker of schaarlift). Staat u verder van de gewenste locatie af, dan heeft u een telescoophoogwerker nodig. In geval van obstakels is een knikarmhoogwerker vereist. Onze hoogwerkers zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waarmee u zowat alles kan bereiken! Zo hebben we hoogwerkers van 13m, 17m, 23m, 25m en 30m . Daarnaast bieden wij ook variaties in zijdelings werkbereik, maximaal hefvermogen, aantal toegelaten personen, bediening, aandrijving, zwenking en dergelijke meer. Z-rent is de pionier op het gebied van verhuur van schaarliften! Voor onze schaarliften kunnen onze klanten daarom steeds genieten van een optimale service en internationale topkwaliteit. Mini-hijskranen kranen leveren fantastische resultaten en zijn een must voor elk werkterrein. Elke dag worden er nieuwe gebruiken voor onze mini-hijskranen ontdekt die de gebruikers tijd en kosten besparen. Onze minikranen voldoen aan uw behoeften en overstijgen ze zelfs, ongeacht de sector waarin u actief bent.

 5. BELGIAN LIFTING & EQUIPMENT COMPANY (BLE)

  België

  Belgian Lift Power verhuurt en verkoopt hoogwerkers, heftrucks, verreikers en elektrische indutriële kranen van de betere merken. Dit betekent dat wij machines leveren die het u mogelijk maken om op een hoogte van 4 tot 40 meter in alle veiligheid werkzaamheden uit te voeren en wij oplossingen bieden voor het horizontaal en verticaal transport van goederen. Belgian Lifting & Equipment Company (BLE), onze moederonderneming, is privileged partner van de hoogwerkers van Haulotte en exclusief verdeler van de kraanmerken Grove en Potain in België.

 6. D.T.D. IMPIANTI ELEVATORI

  Italië

  De firma D.T.D. Azienda, installateur van liften en takels op schepen, gaat zich nu ook richten op de markt van liften voor particulieren. Wij maken gebruik van op wereldniveau toonaangevende liftfabrikanten en hebben concurrerende prijzen. Wij installeren alle typen liften, ook in kleine ruimten. 24u/24u-service voor het verhelpen van liftstoringen in de nacht. Wij bouwen uitwendige dakconstructies. Wij gebruiken geen extern personeel, onze technici zijn intern geschoold. Bel ons voor meer informatie op +39 3393010323 van 8: 00 u tot 18: 00 U.

 7. CHINA XIN YUAN ELEVATOR SERVICE LIMITED

  China

  De firma China Xin yuan elevator service is de meest gediversifieerde bron ter wereld van reserveonderdelen voor liften en roltrappen, bijv. Mitsubishi, Otis, Kone, Schindler, Thyssenkrupp, LG en Fujitec, enz. Inmiddels leveren wij ook Fermator liftdeuren. Wij beloven al onze klanten billijkheid, oprechtheid en onze volledige medewerking.

 8. ALU KRAAN SERVICE

  België

  AKS is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in kraanverhuur, plaatsen van stellingen en ondersteunen van glasplaatsing. Wij zijn met onze jarenlange ervaring in het vak de perfecte partner in hoogtewerken!

 9. J. DE JONGE FLOWSYSTEMS

  België

  Met ruim 60 jaar ervaring in de (petro-) chemie en tankoverslagbedrijven is J. de Jonge flowsystems uw partner bij uitstek als het gaat om het bieden van een full-service pakket. Een pakket van engineering, nieuwbouw, onderhoud en renovatie op het gebied van complete flowsystemen voor vloeistoffen en gassen tussen vervoerder en opslag-/productiefaciliteiten.

 10. DE CLEYN & CO

  België

  De Cleyn & Co is gespecialiseerd in : snoeien, vellen en verhakselen van bomen en hagen, ook ontbossen, snoeien van moeilijke bomen met hoogtewerkers, vrijmaken van bouw en industriegronden, uitfrezen van stronken of uitgraven met kraan, rooien en verhakselen van fruitbomen, containers voor groot snoeihout of vervoer van hout, leveren van brandhout in verschillende mogelijkheden, minigraafwerken, snoeiwerken met spin hoogtewerker en verhuur van spin hoogetewerker 30m, met chauffeur.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Laad- en losinstallaties - Import export

Aantal resultaten

2.542 Bedrijven