• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • laad- en losinstallaties

Resultaten voor

Laad- en losinstallaties - Import export

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  De Lödige Industries Gruppe werd in 1948 opgericht en heeft de beschikking over een zelfstandig hoofdkantoor in Hong Kong, Londen, New York en Doha (Qatar), die op hun beurt weer talrijke dochterondermingen bezitten. Vandaag telt het familiebedrijf meer dan 1000 medewerkers over de hele wereld. Lödige biedt laadtechnische oplossingen voor een breed sectorgamma en is gebaseerd op complexe materiaalstroomsystemen die voor logistieke doeleinden is gespecialiseerd. Het bedrijf is wereldmarktleider voor Cargo Handling Terminals. Het productpallet reikt van oplossingen voor barrièreloze bouwwerken (trappenliften, ...) over lastheftuigen alsook autoheftuigen, hefbruggen en stellingsbedieningsapparatuur tot volautomatische Car-Park-systemen, luchtvrachtinstallaties en software-oplossingen voor warehousemanagement. De Lödige Service omvat het onderhoud, de modernisering, reparatie en reserveonderdelen voor hefwerktuigen, lastheftuigen en industriële systemen van Lödige en andere fabrikanten.

 2. LAWECO MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Uitgebreid aanbod van hoogwaardige hefsystemen. Dankzij de kwaliteit en de uitstekende klantenservice is LAWECO een toonaangevende producent in Europa. De ontwikkeling en fabricage van installatieheftafels voor de meest uiteenlopende sectoren en de realisering van klantspecifieke constructies vormen een vast onderdeel van het aanbod van LAWECO. LAWECO levert installatieheftafels, platte heftafels, spilheftafels, kettingheftafels, riemheftafels en laadheftafels voor alle hefeisen alsook de CARGO MASTER, het traditionele merk voor vliegtuigafhandelingsapparaten. Onze producten: Hefbruggen, heftafels, schaartafels, riemheftafels, kettingheftafels

 3. SPANSET SECUTEX GMBH

  Duitsland

  SpanSet secutex Sicherheitstechnik GmbH werd in 1982 opgericht door Heinz Franke en SpanSet GmbH. Secutex heeft als pseudoniem voor "veilig textiel" zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de grootste fabrikanten en verwerkers van polyurethanen.Het overeenkomstige gamma, dat aanvankelijk bestond uit met polyurethaan gecoate stroppen en beschermbuizen, bestrijkt verschillende gebieden, zoals technische lijsten voor machinebouw, roller- en rollercoating, tandbescherming en oppervlaktebescherming. Secutex is een zeer slijtvaste polyurethaan, die is ontwikkeld voor het optillen van componenten met scherpe randen, zoals spoelen.Door onze eigen matrijzenbouw kunnen we individuele oplossingen en constructies bouwen.Vanwege constante nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de verwerking en opslag van spoelen, is Secutex tegenwoordig bijna de industriestandaard, op zowel nationaal als internationaal niveau.Alle producten worden in Duitsland vervaardigd en rechtstreeks of via een wereldwijd dealernetwerk gedistribueerd

 4. TAWI

  Zweden

  Piab Ergonomic Handling Division biedt complete oplossingen voor veilig en ergonomisch hefwerk onder de merknaam TAWI. We bieden een brede keuze aan hefoplossingen voor alles, van de productie van voedingsmiddelen tot de houtindustrie. Onze hefinstallaties heffen van alles, van dozen en zakken tot kaas en voorruiten. We draaien, kiepen en roteren zware vaten, brede panelen en nog veel meer. Onze oplossingen omvatten vacuüm filters, takels, goederenliften, kranen en mobiele hefapparatuur.

 5. MAD

  Nederland

  MAD is een gespecialiseerd Nederlands bedrijf. Met een wereldwijd internationaal netwerk. MAD registreert, innoveert en produceert sinds 1976 producten voor automotive toepassingen. De nadruk ligt op kwaliteit en maatwerk. Daarbij is de bestuurder altijd het uitgangspunt. Ervoor zorgen dat iedereen comfortabel en veilig rijdt en met plezier achter het stuur zit. Alleen het beste is goed genoeg. MAD maakt producten met optimale ondersteuning voor de autofabrikant, voertuig ombouwbedrijven, importeur, groothandel, dealer, werkplaats en consument. Zoals veersystemen voor vrijwel elke auto, bestelauto en camper. Hulpveren, luchtveren, vervangingsveren, verhogingsveren of verlagingsvering. EasyLoad zorgt voor innovatieve beladingsoplossingen voor lichte bedrijfsauto’s/bestelwagens. Ook ontwikkelt MAD apparatuur en gereedschappen voor het afdraaien van remschijven. Twintig toonaangevende autofabrikanten hebben officiceel voor samenwerking met MAD gekozen. Wereldwijd werken professionele monteurs met deze remafdraaiapparatuur. De producten van MAD zorgen voor besparing van tijd, kosten en milieu in het belang van autobestuurders, autoconstructeurs, importeurs en werkplaatsen. Wie een betrouwbare partner zoekt, kiest voor MAD. Wij helpen je verder op weg. Kies daarom voor: MAD supension systems | MAD loading systems | MAD workshop equipment

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AEROLIFT INDUSTRIALS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf AEROLIFT INDUSTRIALS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijswerk - materiaal en accessoires, Hijswerk - materiaal en accessoires, en industrie hijswerk. Het is gevestigd in Barneveld, Nederland.

 2. MALUK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf MALUK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Kühnsdorf, Oostenrijk.

 3. BRÄCKLEIN HEBE- UND FÖRDERTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf BRÄCKLEIN HEBE- UND FÖRDERTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Bogel, Duitsland.

 4. NOBILI SPA

  Italië

  Het bedrijf NOBILI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laad- en losinstallaties, grashakkers, maaier, Laad- en losinstallaties, en maaimachines voor de landbouw. Het is gevestigd in Molinella, Italië.

 5. PETER KRAUSE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PETER KRAUSE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Salem, Duitsland.

 1. ESKA KOSSATZ MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ESKA KOSSATZ MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Eichenzell, Duitsland.

 2. KURTH AUTOKRANE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KURTH AUTOKRANE GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Blankenheim, Duitsland.

 1. HUFFER & SÖHNE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HUFFER & SÖHNE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Saarlouis, Duitsland.

 2. EDMOLIFT HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EDMOLIFT HEBETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Wunstorf, Duitsland.

 3. KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laad- en losinstallaties, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, roltafels, pallettransporteurs, Draagrollen, gelede hefplatforms, luchtvaartplatformen, en Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk.

 4. VENTZKI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VENTZKI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hefapparaten, gelede hefplatforms, luchtvaartplatformen, hefplatform, krikken voor auto's, hefplatforms, liftinstallaties, en hefpoten. Het is gevestigd in Eislingen, Duitsland.

 5. MABAKON CRASS + WÖLFINGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MABAKON CRASS + WÖLFINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Aarbergen, Duitsland.

 6. MALTECH ARBEITSBÜHNEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf MALTECH ARBEITSBÜHNEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Wals, Oostenrijk.

 7. H.P. HAFNER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf H.P. HAFNER AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Amriswil, Zwitserland.

 8. ABIS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ABIS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 1. HYWEMA JOSEF SCHWAHLEN GMBH & CO.KG

  Duitsland

  De precisiemachinefabriek Josef Schwahlen werd in 1922 door Josef Schwahlen opgericht. Hier werden speciale hydraulische werktuigen gebouwd, hoofdzakelijk voor de ketelbouw op scheepswerven, ketelmachines en voor de Duitse Reichsbahn tot de vernietiging van de fabriek in de Tweede Wereldoorlog.Na de nieuwe start in 1949 werd het programma hervat onder de registratie van Josef Schwahlen, maar had het moeilijk door de beperkingen die door de Geallieerden werden opgelegd, vooral in de scheepsbouw, zodat de productie moest worden omgeschakeld van hydraulische werktuigen naar mechanische en hydraulische takels.In 1956 werd de merknaam HYWEMA® (Hydraulic Tool Machines) beschermd door Manfred Schwahlen.Bij de dood van Josef Schwahlen in 1957 nam Manfred Schwahlen het bedrijf van zijn vader over en zette het onder de naam HYWEMA® Josef Schwahlen voort, nu aan de Wuppertaler Straße op een fabrieksterrein vanca. 28.000 m² en bedrijfsruimtenvan ca. 18.000 m². Na het overlijden van Manfred Schwahlen in 1968 werd de firma in 1969 onder de naam HYWEMA® Josef Schwahlen GmbH&Co. In 2004 werd de rechtsvorm veranderd in HYWEMA® Josef Schwahlen GmbH&Co.KG.

 2. Z.RENT BVBA

  België

  Z-Rent bezorgt u de beste hoogwerker voor de job! Aan de hand van de volgende vragen kunt u bepalen welk model hoogwerker u nodig heeft: Wat is het te heffen gewicht? Denk daarbij aan materiaal en personen. Wat zijn de platformafmetingen? Is de locatie goed te bereiken? Is de ondergrond geschikt (stevig genoeg)? Wat is de werkhoogte? Wat is het zijdelingse bereik? Als u vlakbij de gewenste plek kunt komen en er geen obstakels zijn, volstaat een verticale hoogwerker (rolsteiger, compacthoogwerker of schaarlift). Staat u verder van de gewenste locatie af, dan heeft u een telescoophoogwerker nodig. In geval van obstakels is een knikarmhoogwerker vereist. Onze hoogwerkers zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waarmee u zowat alles kan bereiken! Zo hebben we hoogwerkers van 13m, 17m, 23m, 25m en 30m . Daarnaast bieden wij ook variaties in zijdelings werkbereik, maximaal hefvermogen, aantal toegelaten personen, bediening, aandrijving, zwenking en dergelijke meer. Z-rent is de pionier op het gebied van verhuur van schaarliften! Voor onze schaarliften kunnen onze klanten daarom steeds genieten van een optimale service en internationale topkwaliteit. Mini-hijskranen kranen leveren fantastische resultaten en zijn een must voor elk werkterrein. Elke dag worden er nieuwe gebruiken voor onze mini-hijskranen ontdekt die de gebruikers tijd en kosten besparen. Onze minikranen voldoen aan uw behoeften en overstijgen ze zelfs, ongeacht de sector waarin u actief bent.

 3. D.T.D. IMPIANTI ELEVATORI

  Italië

  De firma D.T.D. Azienda, installateur van liften en takels op schepen, gaat zich nu ook richten op de markt van liften voor particulieren. Wij maken gebruik van op wereldniveau toonaangevende liftfabrikanten en hebben concurrerende prijzen. Wij installeren alle typen liften, ook in kleine ruimten. 24u/24u-service voor het verhelpen van liftstoringen in de nacht. Wij bouwen uitwendige dakconstructies. Wij gebruiken geen extern personeel, onze technici zijn intern geschoold. Bel ons voor meer informatie op +39 3393010323 van 8: 00 u tot 18: 00 U.

 4. CHINA XIN YUAN ELEVATOR SERVICE LIMITED

  China

  De firma China Xin yuan elevator service is de meest gediversifieerde bron ter wereld van reserveonderdelen voor liften en roltrappen, bijv. Mitsubishi, Otis, Kone, Schindler, Thyssenkrupp, LG en Fujitec, enz. Inmiddels leveren wij ook Fermator liftdeuren. Wij beloven al onze klanten billijkheid, oprechtheid en onze volledige medewerking.

 5. DE CLEYN & CO

  België

  De Cleyn & Co is gespecialiseerd in : snoeien, vellen en verhakselen van bomen en hagen, ook ontbossen, snoeien van moeilijke bomen met hoogtewerkers, vrijmaken van bouw en industriegronden, uitfrezen van stronken of uitgraven met kraan, rooien en verhakselen van fruitbomen, containers voor groot snoeihout of vervoer van hout, leveren van brandhout in verschillende mogelijkheden, minigraafwerken, snoeiwerken met spin hoogtewerker en verhuur van spin hoogetewerker 30m, met chauffeur.

 6. ALU KRAAN SERVICE

  België

  AKS is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in kraanverhuur, plaatsen van stellingen en ondersteunen van glasplaatsing. Wij zijn met onze jarenlange ervaring in het vak de perfecte partner in hoogtewerken!

 7. PERRE

  België

  Bij grondwerken Perre te Lochristi vindt u een specialist in algemene grondwerken. Grondverzet met lasergestuurde nivelleringsmachines, grondwerken, aanleg lava en containervelden, betonwerken, plaatsen van regenputten, aanleg van parkings, laad- en loskaaien, nivelleringen, afbraakwerken, tuinaanleg en tuinonderhoud, ... Wij werken steeds op een professionele manier en helpen u graag met het nodige advies.

 8. WIESE BELGIUM

  België

  Wiese Europe is een bedrijf dat laad- en lossystemen voor vloeistoffen en gassen produceert en herstelt voor de chemische sector. Wiese produceert voor chemische bedrijven wereldwijd zoals Total, BASF, Bayer en Esso.  Wiese realiseert laad armen voor schepen, veiligheid systemen voor ladingsplatformen, revisie en onderhoud van de installaties, elevatoraandrijvingen en aanverwante producten.

 9. INTERLIFT

  Frankrijk

 10. MATILSA, S.A.

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Laad- en losinstallaties - Import export

Aantal resultaten

2.539 Bedrijven