• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • transportbanden

Resultaten voor

Transportbanden - Import export

 1. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons uitgebreide leveringsprogramma omvat de individuele aandrijf- en transporttechniekoplossing voor alle industrieën.Van de voedingsindustrie tot machinebouw, verpakkingsindustrie, metaalverwerking, auto-industrie, landbouw en landbouw, houtverwerking, recycling en afvalbeheer, schuimindustrie, steenverwerking, meubelproductie, logistiek, postdistributiecentra, pakjescentra, drukkerij- en papierindustrie en cross-sector voor alle takken van industrie. Transportbanden, tandriemen voor transport en aandrijving, ook met passende afwerking, zoals een grote verscheidenheid aan coatings en profielen, tandriemschijven, platte riemen, ronde riemen, V-riemen en aandrijfriemen, op maat gemaakt voor uw specifieke toepassing of eis. Als moderne full-service partner bieden we vandaag geavanceerde oplossingen voor de diverse en constant groeiende eisen van aandrijf- en transporttechnologie KEIPER PRESTATIE IN BEWEGING!

 2. FORBO SIEGLING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Over ons - Innovatieve concepten in productie, materiaalstroom en logistiek zijn vandaag de dag essentiële concurrentiefactoren. Vlakke banden met hoge prestaties en transport- en verwerkingsbanden spelen hierbij vaak een centrale rol. Toonaangevende industriële bedrijven over de hele wereld rekenen daarom op de specialisten van Forbo Movement Systems als competente partners bij de ontwikkeling van toekomstgerichte oplossingen voor aandrijving, transport en productie. Het resultaat: Uitgebreide, branchespecifieke productprogramma's voor onze klanten. Onze waarden - Als wereldleider in verplaatsingssystemen bieden we onze klanten oplossingen van wereldklasse om hun bedrijfssucces op koers te houden. Onze inzet en expertise bieden veelbelovende vooruitzichten voor onze belanghebbenden. Door onze wereldwijde aanwezigheid met 300 servicelocaties willen we onze positie als wereldspeler behouden en uitbreiden. We zijn ervan overtuigd dat kwaliteit en de permanente verbetering ervan hiervoor van centraal belang zijn. Dit uit zich zowel in onze hoogwaardige en voordelige producten als in competent en klantgericht advies. We gedragen ons consequent zoals we zouden willen dat onze omgeving zich gedraagt: als een betrouwbare partner.

 3. HENNIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze op maat gemaakte Hennig-producten beschermen uw machines tegen corrosie, afzettingen en onzuiverheden.De productiefaciliteiten van Hennig bevinden zich in de VS, Duitsland, Tsjechië, Frankrijk, Brazilië, Groot-Brittannië, Bosnië-Herzegovina, Japan en Zuid-Korea. Onze servicecentra zijn wereldwijd te vinden.Hennig produceert: Telescopische stalen afdekkingen: alle soorten afdekkingen, horizontaal en verticaal, in bijna elke maat.vouwbalgen: genaaid en verzegeld enz., aangepast aan uw behoeften.spaantransporteur en filtersystemen: spaantransporteur op maat van de klant, CDF-systeem met continue zelfreiniging.beplating van machines: voor bescherming van mens en machine. Rolgordijnafdekkingen en flexibele afdekschorten beschermen geleidingen en blootgestelde machineonderdelen.Andere producten: Flex-Protect-systemen, telescopische veren, schrapersystemen, putdeksels, opvouwbare dakbedekkingen, roldeursystemen.

 4. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Keymac werd opgericht in en heeft een goede reputatie opgebouwd als fabrikant van verpakkingsmachines. De constante ontwikkeling van ons aanbod stelt ons in staat onze klanten te voorzien van verpakkingsmachines en installatiediensten. Ons aanbod omvat de volgende machines: Machines voor verpakking van versproducten in PLASTICVRIJE verpakkingen. Oprichtmachines: Verpakkingsmachines voor het vouwen van dozen van platte platen met gebruik van vergrendelingslipjes of lijm. Snelheid tot op 60 cycli per minuut per vormkop. Karton sluiters: Verpakkingsmachine voor automatische afsluiting van gevulde dozen. Met drie flappen of enkele flap. Snelheid tot op 200 dozen per minuut. Verpakkingsmachines voor het verpakken in etuis. Semi- en Volautomatische Horizontale Kartonneermachines: Snelheid tot op 120 dozen per minuut. Sleevers Machines voor het aanbrengen van een tray of een bakje in een voorgelijmde hoes. Verkrijgbaar voor snelheden tot op 80 verpakkingen per minuut. Productverwerking: Invoersystemen, transportbanden en draaitafels. Wij staan tot uw beschikking om al uw verpakkingsprojecten te bestuderen.

 5. FTK FÖRDERBAND TECHNIK KILIAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij optimaliseren uw werkprocessen en workflows.Met onze jarenlange ervaring in de industrie en onze eigen productie in Duitsland, ontwerpen we innovatieve en op behoeften gebaseerde oplossingen voor transportbandtechnologie. FTK Förderband Technik Kilian GmbH is uw betrouwbare partner wanneer maximale kwaliteit en flexibiliteit vereist is voor transportbandreiniging en transportbandaccessoires. Profiteer van onze exclusieve services.Dankzij onze ervaring en constante nieuwe eisen, bieden wij een breed scala aan maatwerkoplossingen voor schrapers, rollen, vaten en deksels. Door onze eigen research & development afdeling creëren we continu nieuwe ontwikkelingen, vooral op het gebied van de bulkgoederenindustrie. Samen met onze klanten analyseren we welke technologie geschikt is voor de betreffende werkprocessen en wat een positief effect heeft op de levensduur van de transportbanden. Zowel standaardoplossingen als individuele producties.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRÄUER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uw competente en betrouwbare technologiepartner voor automatisering in de machinebouw. Bräuer Systemtechnik GmbH is een middelgroot bedrijf uit het zuidoosten van Duitsland. Als een ervaren en betrouwbare systeemleverancier zijn we naast de auto-industrie ook bekend in de voedingsindustrie en op het gebied van medische technologie. Ons ingenieursbureau biedt de beste voorwaarden voor de ontwikkeling en productie van hoogwaardige productoplossingen op het gebied van weerstandslassen en transportbandtechnologie. Op maat gemaakte oplossingen voor elektrodenverwerking en automatisering van lasprocessen maken net zo goed deel uit van ons productportfolio als op maat gemaakte kleine transportsystemen. Al meer dan 10 jaar is ons kwaliteitsmanagement gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015, in 2016 heeft het bedrijf met succes het milieubeheer geïntroduceerd en gecertificeerd volgens DIN EN ISO 14001: 2015.

 2. WENZ KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WENZ Kunststoff GmbH & Co. Co.KG houdt zich sinds 1997 bezig met kunststoftechnologie. Als specialist voor temperatuurregeling en koeltechniek, materiaaldroging, scheiding, ontstoffing en materiaaltransport bieden wij de klant individueel advies bij alle vragen over kunststofverwerking. De overname van de vertegenwoordiging voor Regloplas temperatuurregelaars vormde toen de basis voor onze verdere ontwikkeling. Ons streven naar innovatie leidt tot de ontwikkeling van nieuwe technologieën zoals de qip®-drogers of de Cycletemp® Vario, Impuls en Flow als variant voor speciale temperatuurregeling. Wij hebben ook een idee ontwikkeld op het gebied van centrale materiaaltoevoer met het gecodeerde koppelstation, inmiddels ons achtste octrooi. We hebben momenteel de beste technologieën op de markt. Projectplanning, engineering en bouw van transport- en droogsystemen voor kunststoffen.Wij zijn niet alleen sterk verbonden met middelgrote bedrijven - wij hebben de flexibiliteit om alle bedrijfsgroottes te bedienen. In het kader van de duurzaamheid transformeren wij ook oude installaties voor materiaaltoevoer naar een nieuw technologisch niveau - zonder nieuwbouw, ongeacht de leeftijd en de fabrikant. Onze klanten genieten een aanzienlijk voordeel op het gebied van efficiëntie, energie, milieu, systeemintegratie en kosten. Ons assortiment wordt gecompleteerd met accessoires van onze eigen merken Talkob en Mouldpro - temperatuurregelkoppelingen, temperatuurregelslangen, reinigingsgranulaat, debietmeters en nog veel meer.

 3. MESUTRONIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Innovatieve technologie, toonaangevende knowhow.MESUTRONIC Gerätebau GmbH produceert al meer dan 25 jaar innovatieve metaalzoektechniek voor industriële toepassingen. Vanaf het hoofdkantoor in Kirchberg im Wald leveren wij onze klanten wereldwijd geavanceerde metaaldetectoren, metaalscheiders en röntgeninspectiesystemen. . Onze innovatieve geest drijft ons steeds maar weer naar hoogwaardige prestaties, zodat we terecht behoren tot de technologisch leiders in metaalherkenning en herkenning van vreemde stoffen. In de segmenten food, farma, hygiëne, kunststof, textiel, hout en mijnbouw bieden wij een breed productaanbod waarmee u uw productiemachines en uiteindelijk ook uw klanten tegen ongewenste vreemde voorwerpen kunt beschermen.Als een door een eigenaar beheerd bedrijf vertrouwen we al tientallen jaren op de hoofdvestiging in Duitsland en zijn werknemers.Met hun energie en knowhow maken ze onze hoogwaardige systemen mogelijk.

 4. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH is uw betrouwbare partner voor aandrijf-, transport- en lastkettingen, kettingwielen en speciale producten. Ervaring en deskundigheid vormen de basis voor onze kwalitatief hoogwaardige producten. Profiteer meteen van onze diensten: Van het raadplegen en selecteren van componenten die afgestemd zijn op uw behoeften tot de voltooiing van het product. : Van speciale kettingen tot tandwielen en op maat gemaakte kettingen van welke aard dan ook, wij bieden u een breed scala aan standaardproducten en individuele complete oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele klant. Door jarenlange ervaring en naleving van de huidige DIN-normen garanderen wij eersteklas productontwikkelingen van ons bedrijf. Hoe tevredenheid onze klanten ook met onze producten zijn, we verhogen voortdurend deze hoogwaardigheid, de prestaties en de kwaliteit van onze producten.

 5. BEHA INNOVATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onder de merknaam "BEHAbelt" ontwikkelt, produceert en distribueert BEHA Innovation GmbH sinds 1974 rond- en V-riemen, T-profielen, elastische transportbanden en lastechniek voor aandrijf- en transporttoepassingen. Bandprofielen (PU/TPE) BEHAbelt biedt een van de grootste assortimenten op de markt. Dit betreft het aantal geometrieën, eigenschappen en hardheidsgraden. Bovendien kunnen wij, dankzij onze ontwikkelingsafdeling, met plezier uw individueel profiel realiseren. Elastische transportbanden (PU/TPE) Ruime keuze aan combinaties van transportbanden in termen van oppervlaktestructuren, materiaaleigenschappen, hardheden en kleuren. Lastechnologie Ons programma omvat speciaal ontwikkelde lastechnologie voor profielen en strips. PU-coatings voor tandriemen en V-riemen, coatingmaterialen voor bv. grip, stofafzetting of gemakkelijker losmaken van producten. Aanlasprofielen van PU-aanlasprofielen, bijv.Dragers, randafwerkingen of geleidingsprofielen voor transportbanden..

 1. GKD - GEBR. KUFFERATH AG.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GKD - Gebr. Als door de eigenaar geleide technische weverij is Kufferath AG de wereldmarktleider voor oplossingen van metaalgaas, synthetisch gaas en spiraalgaas. Vier zelfstandige business areas bundelen hun competenties onder één dak: Industrieel gaas (technische gaas- en filteroplossingen), procesbanden (linten gemaakt van gaas en spiralen), architecturaal gaas (gevels, binneninrichting en beveiligingssystemen gemaakt van metalen gaas), Mediamesh® (transparante media-gevels) Dichtbij de markt, over de hele wereld: met het hoofdkantoor in Duitsland, vijf andere fabrieken in de VS, Zuid-Afrika, China, India en Chili, evenals vestigingen in Frankrijk, Spanje, Dubai en wereldwijde agentschappen.

 2. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG heeft in de 80 jaar van haar bestaan naam gemaakt als gespecialiseerde technische handelaar voor aandrijf- en industriële techniek met productcompetentie en compromisloze klantgerichtheid. Schübel staat tegenwoordig voor de oplossing van alle problemen in de industriële techniek waarmee gerenommeerde klanten uit industrie, handel, dienstverlening en de publieke sector bij materiaalvoorzieningsonderwerpen worden geconfronteerd. Schübel is gespecialiseerd in industrietechnische taken waarmee bijzondere aandacht uitgaat naar aandrijvings- en transporttechnische problemen waarvoor Schübel een compleet leverassortiment aanbiedt. Wij bieden onze klanten een breed gesorteerd en zeer uitgebreid magazijnbeheer. Schübel voert klantspecifieke confectionerings- en bewerkingsdiensten (bijv.: mechanische bewerkingen, snijwerk) zelf uit. Het productprogramma wordt gecompleteerd met een omvangrijke onderhoudsservice.

 1. BENNE SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  BENNE SA is een klein familiebedrijf te Casters (Tarn 81) gespecialiseerd in het ontwerp van transportbanden op maat. Wij ontwerpen en vervaardigen transportbanden en transportlijnen op maat voor onze klanten volgens hun bestek. De bouw van deze lijnen op maat wordt uitgevoerd op basis van door ons gecreëerde modellen met standaard transportbanden. Deze instelbare, verstelbare en moduleerbare modellen vormen de basis van onze ontwerpen. Ze maken nu deel uit van ons assortiment standaard transportbanden die we 'Néoveurs' noemen.Ons bedrijf biedt tevens detailverkoop van banden, riemen en transportbanden evenals alle losse onderdelen waaruit deze transportbanden bestaan. Wij bieden tevens onze diensten aan voor de ketelbouw, mechanica en lakken, daar wij dit alles uit kunnen voeren. Wij zijn gespecialiseerd in de sector van de levensmiddelen- en farmaceutische industrie maar kunnen tevens productielijnen voor alle overige activiteiten produceren. Alle aanvragen worden door onze ingenieurs van de 'pre-project' afdeling behandeld om uw behoeften te begrijpen en uw werkomgeving te analyseren. BENNE SA ontwerpt een lijn op maat om uw producten te transporteren of verwerken en die zich perfect aan uw werkomgeving aanpast. De volledige productie wordt uitgevoerd in onze werkplaats te Castres dankzij een Franse knowhow die al meer dan een eeuw van generatie op generatie wordt doorgegeven.

 2. GETEC SERVICEGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Getec Servicegesellschaft mbH is een middelgroot bedrijf voor de verkoop, het onderhoud, de productie van nieuwe installaties, het onderhoud van asfalt-, zand-, grind- en betonmenginstallaties en de bouw van installaties en staal. We ondersteunen u vanaf het idee tot de individuele planning en de uitvoering van uw projecten. Wij worden gekenmerkt door duurzaam bedrijfsmanagement en technologische knowhow. Wij bieden je kwaliteit en service op het juiste moment op de juiste plaats. U beschikt over de volgende mogelijkheden: Nieuwbouw, verbouwingen en renovaties als op maat gemaakte systeemoplossingen voor betoncentrales en installaties voor de verwerking van minerale grondstoffen. Klantenservice en service voor uw systemen.Reserveonderdelen en componenten. Rubber en PU-slijtagebescherming. Filtertechniek. Transportsysteem Constructie van loodsen. Staal- en tankconstructie. Verkoop en installatie van verwarmingssystemen voor betonproductie. Onze innovatieve engineeringdiensten, korte, flexibele aanpassingen aan de voortdurend veranderende klant- en markteisen en een klantvriendelijke service kenmerken ons bedrijf en onze diensten. Onze kerncompetenties: Installatietechniek - Wij zijn uw partner voor nieuwe en omgebouwde betoncentrales. Onze jarenlange ervaring en expertise garanderen de best mogelijke kwaliteit. Staalconstructie - Voor staalconstructies bent u hier aan het juiste adres. We bouwen staalconstructies en assemblages van elk formaat. Onze gespecialiseerde medewerkers ondersteunen je bij de realisatie van elk project.

 3. TANALS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TANALS, de specialist in riemen en transportbanden sinds 1936, is een fabrikant in de Elzas die technische oplossingen aanbeveelt en ontwikkelt, die altijd zijn gericht op prestatieverbetering door te steunen op beroemde partners, zoals GATES MECTROL, GATES, BGK, NITTA, ESBELT, BEHABELT. Tanals heeft onlangs tevens octrooien aangevraagd op het vervaardigingsprocedé voor de realisering van een demonteerbare mechanische verbinding voor polyurethaan tandriemen en transportbanden, ERO JOINT®. Onze service Onderzoek en Ontwikkeling heeft de beschikking over alle berekenings- en testmiddelen om uw transmissies te herwaarderen of producten te ontwikkelen die aan uw toepassing zijn aangepast. Ons structuur, onze middelen en onze organisatie stelt ons in staat u te helpen in het geval van een urgentie. (Prijs en termijnen per telefoon).Ons team van monteurs staat tot uw beschikking om de montage van de drijfriemen en banden op uw site te verzekeren. Uitvoering van in-house designproducten voor specifieke toepassingen.

 4. ERO JOINT .TANALS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De Elzassische firma Tanals revolutioneert de methode voor de productie van een demonteerbare mechanische verbinding voor tandriemen van polyurethaan en transportbanden. ERO Joint® gebruikt door de onderhoudsdienst of op duurzame wijze maakt het mogelijk uw riemen zeer snel te vervangen. Dit soort verbinding is geschikt voor alle soorten tandriemen met een pas van 8mm of meer. Onze onderzoek- en ontwikkelingsafdeling beschikt over alle nodige berekenings- en; testapparatuur om de afmetingen van uw aandrijvingen te ontwerpen.

  Alle producten voor "transportbanden"

 5. RBL - REI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RBL-REI is de wereldspecialist in handlingmachines voor vaste bulkgoederen. De onderneming biedt machines voor de opslag, het laden en lossen, het doseren, wegen en mengen en heeft ook een afdeling die zich toespitst op het graven van tunnels. De machines kunnen alle soorten goederen aan, als ze maar vast en droog zijn: vb. granulaat, grind, kunstmest, cement, klinkers steenkool, kalk, graangewassen, biomassa, zwavel, kalk, aarde.

 6. SIBAN PEOSA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Ontwikkeling en vervaardiging van transportbanden en platen van rubber, BeltSiFLEX bandabords. Productie van laterale steunranden. Met meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling en de productie van transportbanden, maken wij deel uit van de grootste toeleveranciers van Europa en van Latijns-Amerika. Wij geven onze klanten advies bij het plannen, installeren en in-bedrijf-stellen.

 7. COSTRUZIONI METALMECCANICHE VALENTE

  Italië

  Verified by europages badge

  Bouw en vervaardiging van bandtransporteurs met metalen rollen, roltransporteurs, schroeftransporteurs, bouw van emmerelevators, vervaardiging van roltransporteurs, montage van industriële systemen, verwerking van plaatstaal, staalconstructie naar tekening, constructie van metalen structuren, systemen voor de productie van schuimrubber voor isolatie, vervaardiging van automatische afkortmachines.

 8. GONDREXON INDUSTRIE

  België

  Verified by europages badge

  Gondrexon Industrie NV, sinds 1844 trotse fabrikant van 100% maatwerkproducten: metaalweverij, transportbanden &metaalbewerkingsspecialist. In onze vestiging in Zaventem (BE) produceren we draaddoek uit diverse materialen voor filterelementen in de chemische, petrochemische, mijnbouw-, levensmiddelen- en farmaceutische industrie. Naast het weven van metaal voeren we in onze constructieafdeling ook snij-, plooi-, las- en montagewerk uit. We fungeren als one-stop-shop voor onze klanten. ISO 9001: 201

 1. VENNENS E.M.I

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 2016, VENNENS E.M.I is gespecialiseerd in de productie van transportsystemen zoals transportbanden, distributieriemen, kettingtransporteurs of rollerbanen. We kunnen automatiseringsbedrijven ondersteunen bij de implementatie van hun projecten. We zijn uitgerust om het hele project van A tot Z te leveren, inclusief robotintegratie en ontwikkeling van de complete machine om uw productie te optimaliseren en repetitieve handelingen te versnellen. We kunnen ook gehele productielijnen ontwikkelen of aanpassen om de werkdruk van werknemers te verminderen, waardoor de productiviteit en het rendement van uw bedrijf verhogen. Bovendien ontwikkelen we volledige installaties in fabrieken. Onze missie is om maatoplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten op uw wensen en vereisten. We spreken uw project met u door om een duurzame oplossing samen te stellen die zo goed mogelijk op uw behoeften aansluit. Nadat het ontworpen 3D door u is goedgekeurd, voeren en begeleiden wij het project van begin tot eind uit, vanaf de montage tot aan de installatie van uw transportband of productielijn. Grondige tests worden uitgevoerd voor en na de assemblage om de oplossing te evalueren en te verzekeren dat alles perfect werkt. Omdat klanttevredenheid onze prioriteit is, streven we ernaar om een vlotte installatie te garanderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  Alle producten voor "transportbanden"

 2. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Melucci srl, opgericht door Giovanni Melucci, is al sinds de jaren 1950 actief in de verkoop van lagers. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld door zich te specialiseren op het gebied van aandrijvingen en door het vervaardigen van eigen producten zoals riemen, riemschijven, kroonwielen e.d., in samenwerking met leidende bedrijven op het gebied van industriële benodigdheden. SKF, Timken, Ina en Nadella zijn de onomstreden marktleiders binnen hun eigen marktsegment.

 3. OMECHA UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Omecha is een mechanisch ontwerp- en productiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van op maat gemaakte recycling- en afvalverwerkingsmachines. We luisteren naar de behoeften van de klant en produceren gespecialiseerde machines op maat van individuele productievereisten. Onze producten worden gemaakt met de focus op recyclebare materialen - metaal, B&S, kunststof, papier en glas. Onze belangrijkste producten zijn transportbanden, shredders, windshifters, trilzeven, scheidingsmachines.

 4. YONGMING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  YONGMING MACHINERY produceert en levert standaard en aangepaste uitrustingen voor het verwerken van gewassen van het reinigen tot verdere bewerking. Een producten- en dienstenaanbod van eenvoudige reinigingsoplossingen tot het assembleren voor lijnbewerkingen voor het schillen, oliewinning en peper selectie. Een greep uit onze producten: •Zonnebloempitten pelmachine •Luchtfilterreiniger •Graan polijstmachine •Zwaartekracht scheider • Steentjesverwijderaar • Kleur sorteermachine •Impuls straalzak filter stofcollector, enz. Raadpleeg onze website voor meer producten en informatie.

 5. WIRE BELT COMPANY OSTERLOH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wire Belt is de wereldwijd toonaangevende producent van openmazige transportbanden en transportsystemen van roestvast staal.

 6. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VOSSE SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector KLEINE METAALWAREN. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buigen - staal- en metaalbewerking, roestvrijstalen staalbouwstructuren, metalen componenten en onderdelen voor de bouwnijverheid, gevels van metaal, licht metalen skeletbouwproducten, kleine artikelen van staal, Steel construction, Montage van staalconstructies, en lasersnijden. Het is gevestigd in Miechucino, Polen.

  Alle producten voor "transportbanden"

 7. SAUTEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAUTEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandtransport - installaties, hoog en laag, Laden en lossen - materiaal en uitrusting, Bandtransport - installaties, hoog en laag, en Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Tourcoing, Frankrijk.

 8. ZENO-ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU NORKEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZENO-ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU NORKEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtversnipperaars, houtsnijmachines, recycling afval, transportbanden, schroeftransportbanden, kettingtransporteurs, Schudgoot, en drooginstallaties met wervelbed voor slib en gier. Het is gevestigd in Norken, Duitsland.

 9. BCCM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BCCM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breek- en maalmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren getande maalmachine, transportbanden, mechanische lopende banden, en maalmachine. Het is gevestigd in La Machine, Frankrijk.

 10. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbanden, Transportkettingen, Kettingen, Compensatoren, Transportbanden, Transportkettingen, schroeftransportbanden, Kettingen, en Compensatoren. Het is gevestigd in Traiskirchen, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Transportbanden - Import export

Aantal resultaten

726 Bedrijven