• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • laden en lossen - materiaal en uitrusting

Resultaten voor

Laden en lossen - materiaal en uitrusting - Import export

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  De Lödige Industries Gruppe werd in 1948 opgericht en heeft de beschikking over een zelfstandig hoofdkantoor in Hong Kong, Londen, New York en Doha (Qatar), die op hun beurt weer talrijke dochterondermingen bezitten. Vandaag telt het familiebedrijf meer dan 1000 medewerkers over de hele wereld. Lödige biedt laadtechnische oplossingen voor een breed sectorgamma en is gebaseerd op complexe materiaalstroomsystemen die voor logistieke doeleinden is gespecialiseerd. Het bedrijf is wereldmarktleider voor Cargo Handling Terminals. Het productpallet reikt van oplossingen voor barrièreloze bouwwerken (trappenliften, ...) over lastheftuigen alsook autoheftuigen, hefbruggen en stellingsbedieningsapparatuur tot volautomatische Car-Park-systemen, luchtvrachtinstallaties en software-oplossingen voor warehousemanagement. De Lödige Service omvat het onderhoud, de modernisering, reparatie en reserveonderdelen voor hefwerktuigen, lastheftuigen en industriële systemen van Lödige en andere fabrikanten.

 2. LESSINE

  België

  Lessine Tailored Bulk Technologies, al 125 jaar actief in de industrie van stortgoederen en poedervormige producten, is een fabrikant van machines en een engineeringbureau gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, de bouw en de installatie van industriële machines en oplossingen. Lessine heeft de vijf voornaamste technologieën in deze sector onder de knie: malen, mengen, drogen, zeven en intern transport. De installaties van de onderneming voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren.

 3. ROS ROLLENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Fabrikant van roltechnologie zoals loopwielen, kunststof loopwielen, stalen loopwielen, RVS loopwielen, gemotoriseerde looprollen, allround loopwielen, aanbouwelementen en accessoires voor transportsystemen

 4. BENNES ET GODETS GOUBARD

  Frankrijk

 5. SAUTEC

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WWT TECHNOLOGIE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. L. U. T. METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. ROBERT SIEGLING GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. FOCO LAGER- & FÖRDERTECHNIK AG

  Zwitserland

 5. ARISMA GMBH

  Duitsland

 1. KRUSE + SOHN MASCHINENBAU UND ANLAGENTECHNIK AG

  Duitsland

 2. ALZTEC GMBH

  Duitsland

 1. SYNEX TECH GMBH

  Oostenrijk

 2. NEFTEC GMBH

  Zwitserland

 3. NÉGOCE THIPHONET

  Frankrijk

 4. SSI SCHÄFER AG

  Zwitserland

 5. BERGER-KARIN FÖRDERANLAGEN & STAHLBAU BEKA GMBH

  Duitsland

 6. HK-CON GMBH

  Duitsland

 7. MKF GMBH

  Duitsland

 8. AXA-MASCHINEN-UND ARMATUREN-GMBH & CO KG

  Duitsland

 1. NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS

  Italië

 2. S.M.B.-TECHNIK ALEXANDER TITZ

  Duitsland

 3. ECCS MANUTENTION

  Frankrijk

  ECCS is de exclusieve vertegenwoordiger in Frankrijk van de merken ZMC en VITTORIOFOSSATI. Wij vertegenwoordigen ook de fabrikant van aslagers en rollagers van het merk KML. ZMC is een fabrikant van standaard en speciale transportkettingen. Zij vervaardigen allerlei soorten kettingen voor verschillende bedrijfstakken, zoals die van agrovoeding, auto-industrie, ijzer- en staalindustrie, water- en afvalbehandeling, speciale machinebouw, papierwaren, hout…Vittoriofossati is een fabrikant van aangepaste aandrijvingen, met name voor accumulatiekettingen. Naast dit alles kan ECCS u onderdelen leveren als internationale groothandelaar en ook bewerkte onderdelen, zoals aslagers (volledig van rvs, hars of gietijzer) en rollagers (rvs of staal), gesmede kettingen, tandwielen, assen eventueel met daarop gemonteerde tandwielen, metalen stapelborden naar tekening (afvaltransporteur, metalen transportplaten) en allerlei soorten onderdelen voor uw transporteur.

 4. ING. SIEGMUND HENNING ANLAGENTECHNIK GMBH-SHA GMBH

  Duitsland

  Ing. Siegmund Henning Anlagentechnik GmbH - SHA GmbH werd opgericht in 1996.SHA GmbH is vanaf het begin een betrouwbare en competente leverancier van transporttechniek, mengtechniek, silotoebehoren, ontstoffingstechniek en afsluiters in de bulkgoederenindustrie. We bedienen een breed scala aan industrieën, van de chemische en voedingsindustrie tot de bouwmaterialenindustrie en de farmaceutische industrie. Op onze locaties met meer dan 3.000 m² productieruimte in Warlow en Ludwigslust produceren we schroeftransporteurs voor een breed scala aan toepassingen, die individueel zijn afgestemd op de eisen van onze klanten en worden aangeboden in een breed scala aan ontwerpen en afwerkingen. Explosiebeveiliging, ATEX-certificering, slijtagebescherming.Wij kunnen uw specificaties en maten betrouwbaar en kwalitatief implementeren.Met een bekwaam team kunnen we snel, deskundig en betrouwbaar reageren op vragen en passende oplossingen ontwikkelen.

 5. BULK.ID

  België

  BULK .ID, sterk in separation and handling. Sinds vele jaren levert BULK.ID hoogwaardige oplossingen voor het sorteren en behandelen van diverse materiaalstromen. Hiertoe werken wij samen met gerenommeerde Duitse constructeurs die u kwaliteit leveren en voortdurend innoveren. De expertise van een Duitse partner en onze ervaring met engineering , constructiewerken, montages en service garanderen de klant een zorgeloze realisatie van zijn projecten. Samen met onze partner, Danielli-Henschel, bieden wij een compleet gamma voor het persen en knippen van diverse metalen: Schrootpersen Stationaire en mobiele schrootscharen Shredders en pre-shredders De machines en installaties van Aumund en IBAU zijn dé referentie in cement, kalk en vliegas: Platentransporteurs Bekerelevatoren Sleepketting transport Pneumatisch transport ...

 6. BULKIT SAS

  Frankrijk

  BULKIT SAS bouwt machines bestemd voor de agio-voedingsindustrie. De onderneming is gevestigd in Granges-sur-Lot, in het midden van het departement Lot et Garonne, in het zuidwesten van Frankrijk. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van machines voor intern transport, mengmachines en -gereedschap, droogmachines en opzakmachines. BULKIT SAS biedt standaardmachines maar kan ook machines op maat maken die deel worden van bestaande installaties voor het drogen, transporteren en verpakken en van opzakcircuits. Onze activiteiten zijn voornamelijk bestemd voor Frankrijk, maar wij zijn ook actief in het buitenland.

 7. HABRIAL MANUTENTION ET LEVAGE

  Frankrijk

  Sinds 1954 is HABRIAL de specialist in materiaal voor het verplaatsen, hijsen en opslagen van goederen. Vervaardiging en handel in ergonomisch materiaal voor op de werkvloer, stapelaars, bekleding en inrichting van bedrijfsvoertuigen, ergonomische manipulators, kadematerialen en veiligheidsuitrustingen, hijsjukken met zuignappen, uitrustingen voor opslag en stellingen (palletrekken), heftafels, pallettrucks, wagens, hefapparatuur, aanhangers, specifiek materiaal voor meubels. Fabrikant van opvouwbare alu steekwagen, handbediende inklapbare alu steekwagen, steekwagens van staalbuizen, stalen steekwagens met inklapbare zijvlakken. Hydraulische wagens voor vaten, vatdraaiers ijzer en plastic, fabrikant steekwagens voor vaten... Gelede laadbruggen, aluminium laadbruggen... Fabrikant van palletrekken. Palletstapelaars en -ontstapelaars. Handbediende heftafels, handbediende rvs heftafels, elektrische heftafels, hydraulische rvs heftafels. Terreinpallettrucks

 8. SAPELEM

  Frankrijk

  Al meer dan 50 jaar biedt SAPELEM oplossingen die handmatige of geautomatiseerde handling in de industrie gemakkelijker maken. Van oudsher erkend vanwege zijn innovatieve en technisch geavanceerde producten is SAPELEM een niet te omzeilen leverancier in Frankrijk en in het buitenland die ISO 9001 gecertificeerde kwaliteit biedt. SAPELEM is een echte handelspartner die een intelligent aanbod heeft om de werkomstandigheden van operators te verbeteren en om productielocaties te optimaliseren.

 9. EXPRESSO FRANCE SAS

  Frankrijk

 10. PIAB

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Laden en lossen - materiaal en uitrusting - Import export

Aantal resultaten

22.970 bedrijven