• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • laden en lossen - materiaal en uitrusting

Resultaten voor

Laden en lossen - materiaal en uitrusting - Import export

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lödige Industries Gruppe werd in 1948 opgericht en heeft de beschikking over een zelfstandig hoofdkantoor in Hong Kong, Londen, New York en Doha (Qatar), die op hun beurt weer talrijke dochterondermingen bezitten. Vandaag telt het familiebedrijf meer dan 1000 medewerkers over de hele wereld. Lödige biedt laadtechnische oplossingen voor een breed sectorgamma en is gebaseerd op complexe materiaalstroomsystemen die voor logistieke doeleinden is gespecialiseerd. Het bedrijf is wereldmarktleider voor Cargo Handling Terminals. Het productpallet reikt van oplossingen voor barrièreloze bouwwerken (trappenliften, ...) over lastheftuigen alsook autoheftuigen, hefbruggen en stellingsbedieningsapparatuur tot volautomatische Car-Park-systemen, luchtvrachtinstallaties en software-oplossingen voor warehousemanagement. De Lödige Service omvat het onderhoud, de modernisering, reparatie en reserveonderdelen voor hefwerktuigen, lastheftuigen en industriële systemen van Lödige en andere fabrikanten.

 2. VEGA

  Turkije

  Verified by europages badge

  VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. is een toonaangevende onderneming op het gebied van vorkheftrucks, stapelmachines en pompwagens. Het hoofdkantoor is sinds 1978 gevestigd in Istanbul (Turkije). We hebben een uitgebreid assortiment aan stapelmachines, pompwagens en reserveonderdelen, waaronder diesel- en lpg-vorkheftrucks, elektrische vorkheftrucks, elektrische pompwagens met plateau, elektrische palletwagens, handmatige hydraulische pompwagens, volledig automatische accumachines, halfautomatische accumachines en handmatige laadplatforms. Ontdek ons volledige productaanbod op onze website! Naast onze machines produceren we ook polyamide wielen, zwenkwielen en rolwielen van rubber voor stapelmachines en pompwagens. Onze onderneming stelt klanttevredenheid en ethische en morele waarden centraal om de tevredenheid van al onze stakeholders te waarborgen. We streven naar een uitstekende dienstverlening op het gebied van transport- en stapelmachines door aan de hoge verwachtingen van onze klanten te voldoen. Het is onze visie om door middel van innovatieve methoden bij te dragen aan de ontwikkeling van de sector. We willen wereldwijd de eerste keus voor klanten worden. We hebben meer dan veertig jaar ervaring, leveren hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en betalingsvoorwaarden, staan garant voor een soepele en tijdige levering en hanteren een mvo-beleid dat gericht is op economisch, ecologisch en maatschappelijk bewustzijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. MAYA PALETTES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij MAYA PALETTES, een onderneming gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hoogwaardige houten pallets. Ons bedrijf werd meer dan tien jaar geleden opgericht en heeft een uitmuntende reputatie opgebouwd op het gebied van pallets dankzij onze inzet voor kwaliteit, innovatie en klantenservice. Wij hebben een breed aanbod producten, van standaardpallets tot pallets op maat om aan alle behoeften van onze klanten te kunnen voldoen. Onze pallets worden vervaardigd van hoogwaardig hout en zijn ontworpen om duurzaam en schokbestendig te zijn. Bij MAYA PALETTES, zijn wij trots op onze inzet voor duurzaamheid en het milieu. Wij gebruiken hout afkomstig uit duurzame bronnen en leggen ons toe op een minimale impact op het milieu bij elke productiestap. Wij zijn tevens trots op onze uitmuntende klantenservice. Wij werken nauw samen met klanten om hun behoeften te begrijpen en bieden gepersonaliseerde oplossingen die aan hun eisen voldoen. Wij bieden u met veel plezier onze uitzonderlijke producten en diensten aan en kijken ernaar uit met u samen te werken om aan al uw palletbehoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken hoe wij u kunnen helpen.

 4. MEVATEC S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  MEVA is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in de vervaardiging van onder andere afvalcontainers, opslag en materiaal voor goederenhantering en stedelijke voorzieningen. Ons productassortiment omvat meer specifieke afvalbakken voor binnen of buiten, regenwatertanks, containers voor gevaarlijk afval, containers voor medisch afval, hefplatforms, pallettrucks, plastic of houten pallets evenals banken, tafels en drinkfonteinen voor gemeentes. Ons bedrijf werd opgericht in 1898 en wij zijn trots op onze lange geschiedenis, uitgebreide kennis en ervaring. Wij kiezen voor een individuele aanpak voor elk klant om er zeker van te zijn dat wij aan hun specifieke behoeften voldoen en om samen de beste oplossing te vinden. Wij bieden producten op maat naargelang de vraag van de klant. Daarnaast hebben wij de meeste van onze producten op voorraad voor een snelle levering. Sinds de oprichting, streeft MEVA altijd dezelfde waarden na: vertrouwen en betrouwbaarheid. Wij willen duurzame en succesvolle samenwerkingen met onze klanten opbouwen. Onze kracht schuilt in onze capaciteit om zich aan te passen aan de eisen van een constant veranderende markt. Ons doel is het ontwerpen van aantrekkelijke producten die zich onderscheiden door hun kwaliteit en ontwerp. Wij bieden tevens aan onze producten verbonden diensten, van montage tot transport. Neem gerust contact met ons op een neem een kijkje op onze website voor meer informatie! Wij bieden u met veel plezier het nodige advies.

 5. LESSINE

  België

  Verified by europages badge

  Lessine Tailored Bulk Technologies, al 125 jaar actief in de industrie van stortgoederen en poedervormige producten, is een fabrikant van machines en een engineeringbureau gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, de bouw en de installatie van industriële machines en oplossingen. Lessine heeft de vijf voornaamste technologieën in deze sector onder de knie: malen, mengen, drogen, zeven en intern transport. De installaties van de onderneming voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OMECHA UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Omecha is een mechanisch ontwerp- en productiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van op maat gemaakte recycling- en afvalverwerkingsmachines. We luisteren naar de behoeften van de klant en produceren gespecialiseerde machines op maat van individuele productievereisten. Onze producten worden gemaakt met de focus op recyclebare materialen - metaal, B&S, kunststof, papier en glas. Onze belangrijkste producten zijn transportbanden, shredders, windshifters, trilzeven, scheidingsmachines.

 2. AEROLIFT INDUSTRIALS B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AEROLIFT INDUSTRIALS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laden en lossen - materiaal en uitrusting, hefmachines, en Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Barneveld, Nederland.

 3. BENNES ET GODETS GOUBARD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BENNES ET GODETS GOUBARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport van afval, laadschoppen, laadbak met opengaande bodem, Transport van afval, en hijsaccessoires. Het is gevestigd in Seiches-Sur-Le-Loir, Frankrijk.

 4. SAUTEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAUTEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandtransport - installaties, hoog en laag, Laden en lossen - materiaal en uitrusting, Bandtransport - installaties, hoog en laag, en Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Tourcoing, Frankrijk.

 5. FIMATECH FÖRDERSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FIMATECH FÖRDERSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Rehling, Duitsland.

 1. ALZTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALZTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Trostberg, Duitsland.

 2. FOCO LAGER- & FÖRDERTECHNIK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FOCO LAGER- & FÖRDERTECHNIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Aesch, Zwitserland.

 1. EEM CONSEIL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EEM CONSEIL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Heftrucks. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stellingen, Laden en lossen - materiaal en uitrusting, Reserveonderdelen voor vorkheftrucks, heftrucks en handmatige transporteurs, Stellingen, en Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Laons, Frankrijk.

 2. SYNEX TECH GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYNEX TECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Bad Goisern, Oostenrijk.

 3. NEFTEC GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEFTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Giffers, Zwitserland.

 4. SSI SCHÄFER AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SSI SCHÄFER AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Neunkirch, Zwitserland.

 5. NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Torenkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijskraanwagens, Laden en lossen - materiaal en uitrusting, Verhuizingen - industrieel, Verhuizingen van kantoren en fabrieken, verhuur kraan, JMG CRANES, verhuur van hijskraanwagens, Hijskraanwagens, en JEKKO CRANES. Het is gevestigd in Legnago, Italië.

 6. AXA-MASCHINEN-UND ARMATUREN-GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AXA-MASCHINEN-UND ARMATUREN-GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Schöppingen, Duitsland.

 7. S.M.B.-TECHNIK ALEXANDER TITZ

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf S.M.B.-TECHNIK ALEXANDER TITZ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Lindlar, Duitsland.

 8. ECCS MANUTENTION

  Frankrijk

  ECCS is de exclusieve vertegenwoordiger in Frankrijk van de merken ZMC en VITTORIOFOSSATI. Wij vertegenwoordigen ook de fabrikant van aslagers en rollagers van het merk KML. ZMC is een fabrikant van standaard en speciale transportkettingen. Zij vervaardigen allerlei soorten kettingen voor verschillende bedrijfstakken, zoals die van agrovoeding, auto-industrie, ijzer- en staalindustrie, water- en afvalbehandeling, speciale machinebouw, papierwaren, hout…Vittoriofossati is een fabrikant van aangepaste aandrijvingen, met name voor accumulatiekettingen. Naast dit alles kan ECCS u onderdelen leveren als internationale groothandelaar en ook bewerkte onderdelen, zoals aslagers (volledig van rvs, hars of gietijzer) en rollagers (rvs of staal), gesmede kettingen, tandwielen, assen eventueel met daarop gemonteerde tandwielen, metalen stapelborden naar tekening (afvaltransporteur, metalen transportplaten) en allerlei soorten onderdelen voor uw transporteur.

 1. ING. SIEGMUND HENNING ANLAGENTECHNIK GMBH-SHA GMBH

  Duitsland

  Ing. Siegmund Henning Anlagentechnik GmbH - SHA GmbH werd opgericht in 1996.SHA GmbH is vanaf het begin een betrouwbare en competente leverancier van transporttechniek, mengtechniek, silotoebehoren, ontstoffingstechniek en afsluiters in de bulkgoederenindustrie. We bedienen een breed scala aan industrieën, van de chemische en voedingsindustrie tot de bouwmaterialenindustrie en de farmaceutische industrie. Op onze locaties met meer dan 3.000 m² productieruimte in Warlow en Ludwigslust produceren we schroeftransporteurs voor een breed scala aan toepassingen, die individueel zijn afgestemd op de eisen van onze klanten en worden aangeboden in een breed scala aan ontwerpen en afwerkingen. Explosiebeveiliging, ATEX-certificering, slijtagebescherming.Wij kunnen uw specificaties en maten betrouwbaar en kwalitatief implementeren.Met een bekwaam team kunnen we snel, deskundig en betrouwbaar reageren op vragen en passende oplossingen ontwikkelen.

 2. HABRIAL MANUTENTION ET LEVAGE

  Frankrijk

  Sinds 1954 is HABRIAL de specialist in materiaal voor het verplaatsen, hijsen en opslagen van goederen. Vervaardiging en handel in ergonomisch materiaal voor op de werkvloer, stapelaars, bekleding en inrichting van bedrijfsvoertuigen, ergonomische manipulators, kadematerialen en veiligheidsuitrustingen, hijsjukken met zuignappen, uitrustingen voor opslag en stellingen (palletrekken), heftafels, pallettrucks, wagens, hefapparatuur, aanhangers, specifiek materiaal voor meubels. Fabrikant van opvouwbare alu steekwagen, handbediende inklapbare alu steekwagen, steekwagens van staalbuizen, stalen steekwagens met inklapbare zijvlakken. Hydraulische wagens voor vaten, vatdraaiers ijzer en plastic, fabrikant steekwagens voor vaten... Gelede laadbruggen, aluminium laadbruggen... Fabrikant van palletrekken. Palletstapelaars en -ontstapelaars. Handbediende heftafels, handbediende rvs heftafels, elektrische heftafels, hydraulische rvs heftafels. Terreinpallettrucks

 3. BULK.ID

  België

  BULK .ID, sterk in separation and handling. Sinds vele jaren levert BULK.ID hoogwaardige oplossingen voor het sorteren en behandelen van diverse materiaalstromen. Hiertoe werken wij samen met gerenommeerde Duitse constructeurs die u kwaliteit leveren en voortdurend innoveren. De expertise van een Duitse partner en onze ervaring met engineering , constructiewerken, montages en service garanderen de klant een zorgeloze realisatie van zijn projecten. Samen met onze partner, Danielli-Henschel, bieden wij een compleet gamma voor het persen en knippen van diverse metalen: Schrootpersen Stationaire en mobiele schrootscharen Shredders en pre-shredders De machines en installaties van Aumund en IBAU zijn dé referentie in cement, kalk en vliegas: Platentransporteurs Bekerelevatoren Sleepketting transport Pneumatisch transport ...

 4. SAPELEM

  Frankrijk

  Al meer dan 50 jaar biedt SAPELEM oplossingen die handmatige of geautomatiseerde handling in de industrie gemakkelijker maken. Van oudsher erkend vanwege zijn innovatieve en technisch geavanceerde producten is SAPELEM een niet te omzeilen leverancier in Frankrijk en in het buitenland die ISO 9001 gecertificeerde kwaliteit biedt. SAPELEM is een echte handelspartner die een intelligent aanbod heeft om de werkomstandigheden van operators te verbeteren en om productielocaties te optimaliseren.

 5. ROS ROLLENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Fabrikant van roltechnologie zoals loopwielen, kunststof loopwielen, stalen loopwielen, RVS loopwielen, gemotoriseerde looprollen, allround loopwielen, aanbouwelementen en accessoires voor transportsystemen

 6. MANUSUR SFAM SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf MANUSUR SFAM SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stapelmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laden en lossen - materiaal en uitrusting, Vorkheftrucks, verlading van goederen, en Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in La Ferté-Macé, Frankrijk.

 7. BRESCHARD

  Frankrijk

  Het bedrijf BRESCHARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, en Ketelbouw. Het is gevestigd in Libercourt, Frankrijk.

 8. EXPRESSO FRANCE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf EXPRESSO FRANCE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Wasselonne, Frankrijk.

 9. TOPPY S.R.L

  Italië

  Het bedrijf TOPPY S.R.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Valsamoggia, Italië.

 10. EASY-TEC SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf EASY-TEC SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Mont Sous Vaudrey, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Laden en lossen - materiaal en uitrusting - Import export

Aantal resultaten

22.322 Bedrijven