• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • landbouw - installaties en apparatuur

Resultaten voor

Landbouw - installaties en apparatuur - Import export

 1. ELMEGA

  Spanje

  Verified by europages badge

  ELMEGA, S.L. werd opgericht in 1975 als klein familiebedrijf. In enkele jaren werkte het zich op tot marktleider met een hoog niveau van efficiëntie op het gebied van productie en verkoop en een aanwezigheid in meer dan 40 landen. Het geheim van het succes schuilt in het permanent zoeken naar mogelijkheden om de kwaliteit, de prijs, de service en de distributie te verbeteren. Vrijwel het geheel van de meer dan 3 000 artikelen die wij produceren worden in Santa Comba vervaardigd.

 2. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, Landbouwproductie, productie van landbouwmachines, machines en apparatuur voor de landbouw, Landbouw - installaties en apparatuur, landbouwwerkzaamheden, landbouwproducten, Landbouwproductie, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kitaygorod, Oekraïne.

 3. LATSCHBACHER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LATSCHBACHER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is gevestigd in Kronstorf, Oostenrijk.

 4. TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is gevestigd in Borgholzhausen, Duitsland.

 5. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, motorpompen, elektrisch aangedreven pompen, Landbouw - installaties en apparatuur, en landbouwproducten. Het is gevestigd in Roncoferraro, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LEHNER AGRAR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEHNER AGRAR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is gevestigd in Westerstetten, Duitsland.

 2. ELTEN D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELTEN D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedieningsorganen - elektriciteit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schakelautomaten, Drukschakelaars, Schakelaars, Besturingssystemen - automatisch, Seinstelsels, spoorwegen - elektrische systemen en materiaal, Controle- en sturingsapparatuur en instrumenten, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Potentiometers, en Landbouw - installaties en apparatuur. Het is gevestigd in Domžale, Slovenië.

 3. OZDUMAN TARIM MAKINALARI SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Sinds de oprichting van onze fabriek zijn wij trots op onze innovaties die ons tot de marktleiders binnen de Landbouwmachinesector hebben gemaakt. Onze site telt 7.000m² overdekte & 15.000 m² open bedrijfsruimte voorzien van technologisch geavanceerde en computergestuurde CNC Machines, CNC gestuurd lasersnijden, CNC gestuurd plasmasnijden, robotlassen & ervaren en goed opgeleid personeel. Wij kunnen machines produceren die aan de Europese normen voldoen en geschikt zijn voor de algemene landbouw. Onze firma beschikt over de ISO certificering.

 4. LENKOMTECH

  Rusland

  Lenkomtech is sinds 2009 actief op de markt voor gemeentelijke utiliteitsdiensten en produceert, verkoopt en levert speciale voertuigen en uitrusting, zoals landbouwmachines, utiliteitsuitrusting en reserveonderdelen. In onze catalogus vindt u meer dan 1000 speciale voertuigen en units: landbouwaanhangers, brandstoftanks, mest- en mesttanks, machines en sproeiers voor het aanbrengen van vloeibare organische mest, wasmachines, installaties en uitrusting voor speciaal afval, installaties en uitrusting voor de productie van mest en mest, machines voor de productie van meststoffen, machines en uitrusting voor grondbewerking en reserveonderdelen. Wij zijn directe fabrikanten en kunnen u eenheden leveren op GAZ-, UAZ-, KAMAZ-, MAZ-chassis en op tractoren gebaseerde weg- en bedrijfsvoertuigen. Wij vervaardigen reserveonderdelen en machines van Japanse en Italiaanse apparatuur.We hebben een speciale verflijn voor onze producten en technische keuringsposten.Dit alles stelt ons in staat om grote bestellingen te voltooien volgens individuele ontwerpprojecten.

 5. KUHN

  Frankrijk

  De groep KUHN biedt een breed assortiment landbouwmachines om aan alle verwachtingen van landbouwprofessionals te kunnen voldoen. Of u nu landbouwer of ondernemer bent, bij ons vindt u het materiaal dat precies aan uw vereisten voldoet: ploegen met 2 tot 12 scharen, machines voor grondbewerking, alsmede een breed assortiment van producten voor het zaaien. Onze lijnzaaimachines en precisiezaaimachines kunnen aan alle zaadtypes worden aangepast. Daarnaast zijn de combizaaimachines een interessante aanvulling op het assortiment. Voor de bemesting garanderen onze meststofverspreiders precisie en een eenvoudige bijstelling en de meststofverspreiders dragen bij aan een optimaal beheer van de organische stoffen. Onze zeer beroemd merk voor hooioogstwerktuigen, met meer dan 33 maaimachinemodellen, omvat alle nodige machines voor de oogst van voedergewassen. Onze machines en materialen voor de veeteelt en groenonderhoud zullen geschikt zijn voor de meest veeleisende vakmensen.

 1. VERHOEST MARC

  België

  Sinds meer dan 140 jaar maakt Verhoest landbouwmachines en verwierf uitstekende naam bij omliggende landbouwers. Het bedrijf is reeds sterk meegeëvolueerd met de vraag. Het aanbod werd uitgebreid met preirooimachines, peelmachines, wasmachines en -planters aanhangwagens of hydraulische spuitmachines. Opzet bij ontwerp is steeds het vereenvoudigen van het werk op het land. Een luisterend oor bij omliggende landbouwers zorgt voor functionele machines die overal in Europa jaren probleemloos werken. Eigen fabricatie en het steeds zoeken naar nieuwe methodes garanderen een constante kwaliteit die overal geprezen wordt.Een permanente servicedienst zorgt ervoor dat problemen snel opgelost worden.

 2. DEWULF

  België

  The harvester specialist Dewulf noemt zich graag dé rooispecialist. Met recht en reden, want wereldwijd kiezen meer en meer landbouwers en loonwerkers voor de rooioplossingen van Dewulf. Als familiebedrijf pur sang is Dewulf de laatste decennia uitgegroeid tot wereldspeler. Hoe we dat klaarspeelden? Door goed te luisteren naar de noden van onze klanten en door precies die machines te bouwen die zij nodig hebben. Machines die gemakkelijk te onderhouden zijn, die productief zijn en die gaan waar geen enkele andere machine kan gaan.

 1. BRINKMAN ALMEN

  Nederland

  Brinkman Almen B.V. is een land- en tuinbouw mechanisatiebedrijf gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparaties van Deutz-Fahr tractoren. Ook kunt u met alle andere merken tractoren bij ons terecht. In onze ruime professionele werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en snelle reparaties. Ons team enthousiaste medewerkers staan elke dag klaar voor u. Voor spoedreparaties staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Voor al uw tuin- en parkmachines en klein constructiewerk kunt u ook bij ons terecht. De specialisatie ligt hier bij Castel Garden loop- en zitmaaiers, Dolmar motorzagen, bladblazers en bosmaaiers en Sabo loopmaaiers. Wij hebben een groot aanbod aan verhuurmachines voor in en om de tuin. Hierbij kunt u denken aan houtkloofmachine, verticuteermachine, houtversnipperaar, kettingzaag etc.

 2. INSTALLATIEBEDRIJF FH LOOHUIS

  Nederland

  Installatiebedrijf F.H. Loohuis B.V. is ontstaan in 1959. Door overnames en uitbreidingen zijn er inmiddels 7 vestigingen met 185 medewerkers in meerdere plaatsen . Wij hebben alle installatiedisciplines onder één dak. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner in het ontwerpen, installeren, het verlenen van onderhoud en een 24-uurs servicedienst op installatie- technisch gebied voor zowel de particuliere, zakelijke als agrarische sector. Ons doel is het leveren, installeren en monteren van hoogwaardige, moderne en betrouwbare technische installaties. Het creëren en in stand houden van een optimaal werkklimaat, veilige werkomgeving en een personele deskundigheid waar de klant, de werknemer en het bedrijf optimaal baat bij hebben.

 3. KORNET BETON BALK B.V.

  Nederland

  Een goed vers ruwvoer rantsoen is essentieel. Het bevordert de gezondheid van de koe en het zorgt voor een hoge kwalitatieve en stabiele melkproductie. Kornet is de ideale adviseur voor het verhogen van de kwaliteit van ruwvoer. Daarnaast bieden we alle mogelijkheden om uw ruwvoer in de juiste condities te houden.Dat begint met een hoogwaardige sleufsilo met de juiste voersnelheid en optimale afwatering, aangevuld met het Kornet Sleufsilo Afdeksysteem, waarmee we een doeltreffende en betaalbare oplossing bieden. Verhoog de melkproductie met Kornet,  een vers ruwvoer rantsoen kan niet ontbreken. Onze beton elementen voor de sleufsilo’s beschikken over een optimale zuurgraad bescherming (milieuklasse XA3) en zijn geschikt voor het gebruik in een sterk agressieve chemische omgeving. Door ons speciale productie systeem van de silo-elementen kan er geen water doorheen dringen. Onze silo-elementen zijn gegarandeerd vloeistofdicht! Het sleufsilo afdeksysteem bestaat uit een speciaal ontworpen sleufsilo afdekkleed en een sleufsilo afdekmachine. Over de gehele lengte van het sleufsiloafdekkleed zijn waterslurven aangebracht (105 kg. /m1), deze slurven worden gevuld met (zout)water. Hierdoor wordt het kleed strak, bijna vacuüm over uw ruwvoer gespannen. Het verlies van het ruwvoer wordt zo tot een minimum beperkt doordat er bijna geen lucht en (hemel)water tussen het kleed en uw ruwvoer kan komen. De kwaliteit van het ruwvoer is afhankelijk van de wijze van afdekken.

 4. SOPEX

  België

  SOPEX Consulting is een Belgische ingenieursbureau dat diensten voor het onderzoek en het beheer van oplossingen voor landbouwers en agro-industriële complexen levert. Het doel van de onderneming is bij te dragen aan de ontwikkeling en versterking van de economische activiteiten in ontwikkelingslanden, evenals aan de integratie van sociale en milieuaspecten. SOPEX Consulting heeft een brede know-how zowel de landbouw als agribusiness en infrastructuur. Sopex is actief in Afrika, Centraal-en Oost-Europa, Azië, Zuid-Amerika. De klanten zijn zowel particuliere bedrijven en grote donoren (Wereldbank, de Europese Commissie, de Afrikaanse Ontwikkelingsbank, ...).

 5. SILOBA

  België

  Met 35 jaar ervaring is Siloba een begrip in de silobouw & bulkbehandeling van korrelvormige en poedervormige producten.Door eigen ontwerp, fabricatie en een compleet assortiment zowel wat betreft: opslag, transport, wegen en doseren van grondstoffen, slagen wij er in een pasklare oplossing aan te bieden in elke situatie.Omdat wij weten dat snelheid en service prioritair zijn, hebben wij een eigen servicedienst.Siloba combineert silo's voor binnen - of buitenopstelling met een aangepast bulktransport zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de capaciteit en afstand tussen silo's en aftappunten.Door een doordacht voorstel worden uw grondstoffen professioneel gehanteerd.

 6. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Spanje

  Het bedrijf Maher Electrónica heeft meer dan 15 jaar ervaring in de fabricage van programmaregelaars voor fertigatie met controle van de pH en CE, irrigatieprogrammaregelaars, gewone bemesting en fan controllers. Wij vervaardigen voorzieningen voor het besparen van water en mankracht he goerganiseerd en uitgebalanceerd aanvoeren van voedingselementen, het controleren van omgevingsfactoren, kortom voor het rentabiliseren van oogsten.

 7. FRANZ JANSCHITZ GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Fabrikant en internationale handelaar op het gebied van de verkeers- en agrarische techniek. Onze producten: • Beveiligingen voor wegwerkzaamheden • handel in agrarische producten • verkeerstechniek • LED-indicatiesystemen • producten voor de verkeersbeveiliging • straatversperringen • melkcentrifuge (separatoren) • botermachines • elektrische schrikdraadapparaten • stootblokken

 8. KIEBLER AG

  Zwitserland

  KIEBLER AG is een onderneming uit Zwitserland. Sinds bijna vier decennia plannen, ontwikkelen en bouwen wij in eigen productie machines, installatie en metalen onderdelen met het merkteken kwaliteit, betrouwbaarheid en robuustheid. Door de jaren heen heeft de onderneming zich gespecialiseerd in de productie van kraaninstallaties. Onze activiteiten bestaan uit: hooimachines, drogers voor hooi, landbouwmachines, hooikranen, industriële kranen

 1. GEBR. MIDDELVELD

  Nederland

  Wij zijn gespecialiseerd in Installatietechniek, Staalbouw & Constructie, Dak & Gevelelementen, Asbestsanering en Tuin & Park. Met 25 enthousiaste medewerkers bouwt, verbouwt, installeert, renoveert, monteert én saneert Gebr. Middelveld in zowel de particuliere, de utiliteits- als ook de agrarische sector. Wij bieden een unieke combinatie van staalbouw, installatietechniek, dak- en gevelbeplating en asbestsanering, allemaal onder één dak.

 2. ARFMAN

  Nederland

  Arfman is dé leverancier van faunaproducten, hekwerken, landhekken, weidehekken. Arfman biedt o.a omheining voor schapen, geiten, paarden en honden. Kwaliteit en duurzaamheid kenmerken onze producten. Deze dragen bij aan veiligheid en welzijn van mens en dier.

 3. INTER WHEELS

  België

  Molcon Interwheels biedt al meer dan 65 jaar gepaste oplossingen voor wielen en banden. Wij koppelen een excellente service aan een kwalitatief hoogstaand productaanbod en bieden individuele oplossingen op maat, gebaseerd op onze jarenlange expertise. De eigen productie van maakwielen levert ons een unieke knowhow op die samen met onze uitstekende klantenrelaties al meer dan een halve eeuw de basis vormt voor een leidende positie in de markt.

 4. GEBROEDERS CLAEYS EN ZONEN

  België

  Record Trailers produceert een breed gamma aan hoog kwalitatieve aanhangwagens voor de land- en tuinbouw, grondwerk- en bouwsector en openbare diensten. Onze producten: - Oogstvervoer - Grondverzet - Dierenwagen - Werktuigtransport - Fruitteelt - Kalkstrooier - Stalmestverwerking - Mengmestverwerking ...

 5. AVR

  België

  Aardappelrooiers, loofklappers, hakenfrezen, pootmachines & inschuurtechniek. AVR is een toonaangevend producent van landbouwmachines, gespecialiseerd in mechanisatie van de aardappelteelt. Dit gaat van pootbedbereiding (GeForce frezen en Multivator) over het aanaarden en onkruid verwijderen (Speedridger, Ecoridger & Hoekschoffel) en het loofklappen (Rafale) tot aan de aardappelrooiers. Wij hebben zowel getrokken rooiers als zelfrijders, machines met bunker of elevator, van 1 tot 4 rijen.

 6. VISSER HORTI SYSTEMS

  Nederland

  Visser Horti Systems B.V. ontwerpt en fabriceert sinds 1967 machines en complete productielijnen voor zowel grote als kleine tuinbouwkwekerijen. Door continu overleg met kwekers is Visser in staat een productenpakket te leveren dat volledig op de behoeftes van de markt is afgestemd en aan de hoogste eisen van de klant voldoet.

 7. URBAN CROPS

  België

  Urban Crops ontwikkelt innovatieve landbouwoplossingen. Het bedrijf is hoofdzakelijk actief in regio’s waar het moeilijk is om aan traditionele landbouw te doen of waar de systemen van Urban Crops complementair zijn met de traditionele landbouw. Urban Crops kweekt indoor groenten, kruiden en planten op basis van eigen LED-technologie en hydroponics.

 8. AGROMIX S.C.

  Polen

  We bieden de groot- en detailhandel van melkunits, melkkoelers en landbouwmachines. We doen de IMPORT, HERSTEL en VERKOOP van tweedehands melkinstallaties van bekende Westerse bedrijven zoals De-Laval, Westfalia, en S.A.C., inclusief: MelkleveranciersPipeline melksystemenMelkkoelersMelksystemenBooglassenMelktanksLandbouwmachines

 9. SCHUITEMAKER MACHINES B.V.

  Nederland

  Schuitemaker ontwikkelt, produceert en verkoopt al ruim 90 jaar professionele landbouwmachines op het gebied van voederwinning, voeren en bemesten. Daarnaast biedt Schuitemaker een totaalpakket aan winterdienst oplossingen.Of het nou een voerwagen, mesttank, silagewagen of opraapwagen is u kunt altijd terecht bij Schuitemaker . Verder zijn wij de importeur van Epoke zoutstrooimachines voor Nederland

 10. B.D. - CONSTRUCT

  België

  BD-construct heeft een sterk vertegenwoordiging in de Petro-chemische sector, de bouwsector en de landbouwsector.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Landbouw - installaties en apparatuur - Import export

Aantal resultaten

5.081 Bedrijven