• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • landbouw - installaties en apparatuur

Resultaten voor

Landbouw - installaties en apparatuur - Import export

 1. FARMA EXPORT

  Italië

  Farma Export, een bedrijf dat in 2013 is opgericht door Pietro Compierchio en gevestigd is in Via Manfredonia in Cerignola (FG), houdt zich al jaren bezig met de productie, marketing en distributie van gewasbeschermingsmiddelen voor gebruik in de landbouw. Dankzij voortdurend onderzoek kan het bedrijf de beste prestaties en kwaliteit van haar producten garanderen, door uitsluitend organische stoffen te gebruiken die elk type cultuur en bodem kunnen verbeteren.

 2. ELMEGA

  Spanje

  ELMEGA, S.L. werd opgericht in 1975 als klein familiebedrijf. In enkele jaren werkte het zich op tot marktleider met een hoog niveau van efficiëntie op het gebied van productie en verkoop en een aanwezigheid in meer dan 40 landen. Het geheim van het succes schuilt in het permanent zoeken naar mogelijkheden om de kwaliteit, de prijs, de service en de distributie te verbeteren. Vrijwel het geheel van de meer dan 3 000 artikelen die wij produceren worden in Santa Comba vervaardigd.

 3. LATSCHBACHER GMBH

  Oostenrijk

 4. TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. LEHNER AGRAR GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Italië

 2. AGRIGAMMA S.R.L.

  Italië

 3. LENKOMTECH

  Rusland

  Lenkomtech is sinds 2009 actief op de markt voor gemeentelijke utiliteitsdiensten en produceert, verkoopt en levert speciale voertuigen en uitrusting, zoals landbouwmachines, utiliteitsuitrusting en reserveonderdelen. In onze catalogus vindt u meer dan 1000 speciale voertuigen en units: landbouwaanhangers, brandstoftanks, mest- en mesttanks, machines en sproeiers voor het aanbrengen van vloeibare organische mest, wasmachines, installaties en uitrusting voor speciaal afval, installaties en uitrusting voor de productie van mest en mest, machines voor de productie van meststoffen, machines en uitrusting voor grondbewerking en reserveonderdelen. Wij zijn directe fabrikanten en kunnen u eenheden leveren op GAZ-, UAZ-, KAMAZ-, MAZ-chassis en op tractoren gebaseerde weg- en bedrijfsvoertuigen. Wij vervaardigen reserveonderdelen en machines van Japanse en Italiaanse apparatuur.We hebben een speciale verflijn voor onze producten en technische keuringsposten.Dit alles stelt ons in staat om grote bestellingen te voltooien volgens individuele ontwerpprojecten.

 4. OZDUMAN TARIM MAKINALARI SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Sinds de oprichting van onze fabriek zijn wij trots op onze innovaties die ons tot de marktleiders binnen de Landbouwmachinesector hebben gemaakt. Onze site telt 7.000m² overdekte & 15.000 m² open bedrijfsruimte voorzien van technologisch geavanceerde en computergestuurde CNC Machines, CNC gestuurd lasersnijden, CNC gestuurd plasmasnijden, robotlassen & ervaren en goed opgeleid personeel. Wij kunnen machines produceren die aan de Europese normen voldoen en geschikt zijn voor de algemene landbouw. Onze firma beschikt over de ISO certificering.

 5. KUHN

  Frankrijk

  De groep KUHN biedt een breed assortiment landbouwmachines om aan alle verwachtingen van landbouwprofessionals te kunnen voldoen. Of u nu landbouwer of ondernemer bent, bij ons vindt u het materiaal dat precies aan uw vereisten voldoet: ploegen met 2 tot 12 scharen, machines voor grondbewerking, alsmede een breed assortiment van producten voor het zaaien. Onze lijnzaaimachines en precisiezaaimachines kunnen aan alle zaadtypes worden aangepast. Daarnaast zijn de combizaaimachines een interessante aanvulling op het assortiment. Voor de bemesting garanderen onze meststofverspreiders precisie en een eenvoudige bijstelling en de meststofverspreiders dragen bij aan een optimaal beheer van de organische stoffen. Onze zeer beroemd merk voor hooioogstwerktuigen, met meer dan 33 maaimachinemodellen, omvat alle nodige machines voor de oogst van voedergewassen. Onze machines en materialen voor de veeteelt en groenonderhoud zullen geschikt zijn voor de meest veeleisende vakmensen.

 1. DEWULF

  België

  The harvester specialist Dewulf noemt zich graag dé rooispecialist. Met recht en reden, want wereldwijd kiezen meer en meer landbouwers en loonwerkers voor de rooioplossingen van Dewulf. Als familiebedrijf pur sang is Dewulf de laatste decennia uitgegroeid tot wereldspeler. Hoe we dat klaarspeelden? Door goed te luisteren naar de noden van onze klanten en door precies die machines te bouwen die zij nodig hebben. Machines die gemakkelijk te onderhouden zijn, die productief zijn en die gaan waar geen enkele andere machine kan gaan.

 2. VERHOEST MARC

  België

  Sinds meer dan 140 jaar maakt Verhoest landbouwmachines en verwierf uitstekende naam bij omliggende landbouwers. Het bedrijf is reeds sterk meegeëvolueerd met de vraag. Het aanbod werd uitgebreid met preirooimachines, peelmachines, wasmachines en -planters aanhangwagens of hydraulische spuitmachines. Opzet bij ontwerp is steeds het vereenvoudigen van het werk op het land. Een luisterend oor bij omliggende landbouwers zorgt voor functionele machines die overal in Europa jaren probleemloos werken. Eigen fabricatie en het steeds zoeken naar nieuwe methodes garanderen een constante kwaliteit die overal geprezen wordt.Een permanente servicedienst zorgt ervoor dat problemen snel opgelost worden.

 1. IPSAM

  België

  IPSAM Technology is een innovatief metaalverwerkend machinebouwbedrijf. In de Benelux zijn wij marktleider in de opbouw van industriële ruimwagens, mesttransportoplossingen, en innovatieve mobiele machinebouw. Wij bouwen (meestal mobiele) projecten op maat van veeleisende klanten in de sector van milieu, industriële reiniging en landbouw. In onze projecten integreren wij de nieuwste technologieën op het gebied van vacuüm- en pomptechniek. Voor onze klanten streven wij naar de hoogste kwaliteits- en afwerkingsnormen, waardoor de investering zo goed mogelijk rendeert. Onze proactieve en klantgerichte aanpak leidt tot gezamenlijke tevredenheid op lange termijn. De modulaire opbouw is de basis voor gemakkelijk onderhoud na oplevering van het project. Leverbetrouwbaarheid is voor ons een belangrijk streven.

 2. BRINKMAN ALMEN

  Nederland

  Brinkman Almen B.V. is een land- en tuinbouw mechanisatiebedrijf gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparaties van Deutz-Fahr tractoren. Ook kunt u met alle andere merken tractoren bij ons terecht. In onze ruime professionele werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en snelle reparaties. Ons team enthousiaste medewerkers staan elke dag klaar voor u. Voor spoedreparaties staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Voor al uw tuin- en parkmachines en klein constructiewerk kunt u ook bij ons terecht. De specialisatie ligt hier bij Castel Garden loop- en zitmaaiers, Dolmar motorzagen, bladblazers en bosmaaiers en Sabo loopmaaiers. Wij hebben een groot aanbod aan verhuurmachines voor in en om de tuin. Hierbij kunt u denken aan houtkloofmachine, verticuteermachine, houtversnipperaar, kettingzaag etc.

 3. KORNET BETON BALK B.V.

  Nederland

  Een goed vers ruwvoer rantsoen is essentieel. Het bevordert de gezondheid van de koe en het zorgt voor een hoge kwalitatieve en stabiele melkproductie. Kornet is de ideale adviseur voor het verhogen van de kwaliteit van ruwvoer. Daarnaast bieden we alle mogelijkheden om uw ruwvoer in de juiste condities te houden.Dat begint met een hoogwaardige sleufsilo met de juiste voersnelheid en optimale afwatering, aangevuld met het Kornet Sleufsilo Afdeksysteem, waarmee we een doeltreffende en betaalbare oplossing bieden. Verhoog de melkproductie met Kornet,  een vers ruwvoer rantsoen kan niet ontbreken. Onze beton elementen voor de sleufsilo’s beschikken over een optimale zuurgraad bescherming (milieuklasse XA3) en zijn geschikt voor het gebruik in een sterk agressieve chemische omgeving. Door ons speciale productie systeem van de silo-elementen kan er geen water doorheen dringen. Onze silo-elementen zijn gegarandeerd vloeistofdicht! Het sleufsilo afdeksysteem bestaat uit een speciaal ontworpen sleufsilo afdekkleed en een sleufsilo afdekmachine. Over de gehele lengte van het sleufsiloafdekkleed zijn waterslurven aangebracht (105 kg. /m1), deze slurven worden gevuld met (zout)water. Hierdoor wordt het kleed strak, bijna vacuüm over uw ruwvoer gespannen. Het verlies van het ruwvoer wordt zo tot een minimum beperkt doordat er bijna geen lucht en (hemel)water tussen het kleed en uw ruwvoer kan komen. De kwaliteit van het ruwvoer is afhankelijk van de wijze van afdekken.

 4. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Spanje

  Het bedrijf Maher Electrónica heeft meer dan 15 jaar ervaring in de fabricage van programmaregelaars voor fertigatie met controle van de pH en CE, irrigatieprogrammaregelaars, gewone bemesting en fan controllers. Wij vervaardigen voorzieningen voor het besparen van water en mankracht he goerganiseerd en uitgebalanceerd aanvoeren van voedingselementen, het controleren van omgevingsfactoren, kortom voor het rentabiliseren van oogsten.

 5. FRANZ JANSCHITZ GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Fabrikant en internationale handelaar op het gebied van de verkeers- en agrarische techniek. Onze producten: • Beveiligingen voor wegwerkzaamheden • handel in agrarische producten • verkeerstechniek • LED-indicatiesystemen • producten voor de verkeersbeveiliging • straatversperringen • melkcentrifuge (separatoren) • botermachines • elektrische schrikdraadapparaten • stootblokken

 6. KIEBLER AG

  Zwitserland

  KIEBLER AG is een onderneming uit Zwitserland. Sinds bijna vier decennia plannen, ontwikkelen en bouwen wij in eigen productie machines, installatie en metalen onderdelen met het merkteken kwaliteit, betrouwbaarheid en robuustheid. Door de jaren heen heeft de onderneming zich gespecialiseerd in de productie van kraaninstallaties. Onze activiteiten bestaan uit: hooimachines, drogers voor hooi, landbouwmachines, hooikranen, industriële kranen

 7. GEBROEDERS CLAEYS EN ZONEN

  België

  Record Trailers produceert een breed gamma aan hoog kwalitatieve aanhangwagens voor de land- en tuinbouw, grondwerk- en bouwsector en openbare diensten. Onze producten: - Oogstvervoer - Grondverzet - Dierenwagen - Werktuigtransport - Fruitteelt - Kalkstrooier - Stalmestverwerking - Mengmestverwerking ...

 8. ARFMAN

  Nederland

  Arfman is dé leverancier van faunaproducten, hekwerken, landhekken, weidehekken. Arfman biedt o.a omheining voor schapen, geiten, paarden en honden. Kwaliteit en duurzaamheid kenmerken onze producten. Deze dragen bij aan veiligheid en welzijn van mens en dier.

 1. AVR

  België

  Aardappelrooiers, loofklappers, hakenfrezen, pootmachines & inschuurtechniek. AVR is een toonaangevend producent van landbouwmachines, gespecialiseerd in mechanisatie van de aardappelteelt. Dit gaat van pootbedbereiding (GeForce frezen en Multivator) over het aanaarden en onkruid verwijderen (Speedridger, Ecoridger & Hoekschoffel) en het loofklappen (Rafale) tot aan de aardappelrooiers. Wij hebben zowel getrokken rooiers als zelfrijders, machines met bunker of elevator, van 1 tot 4 rijen.

 2. GEBR. MIDDELVELD

  Nederland

  Wij zijn gespecialiseerd in Installatietechniek, Staalbouw & Constructie, Dak & Gevelelementen, Asbestsanering en Tuin & Park. Met 25 enthousiaste medewerkers bouwt, verbouwt, installeert, renoveert, monteert én saneert Gebr. Middelveld in zowel de particuliere, de utiliteits- als ook de agrarische sector. Wij bieden een unieke combinatie van staalbouw, installatietechniek, dak- en gevelbeplating en asbestsanering, allemaal onder één dak.

 3. URBAN CROPS

  België

  Urban Crops ontwikkelt innovatieve landbouwoplossingen. Het bedrijf is hoofdzakelijk actief in regio’s waar het moeilijk is om aan traditionele landbouw te doen of waar de systemen van Urban Crops complementair zijn met de traditionele landbouw. Urban Crops kweekt indoor groenten, kruiden en planten op basis van eigen LED-technologie en hydroponics.

 4. VISSER HORTI SYSTEMS

  Nederland

  Visser Horti Systems B.V. ontwerpt en fabriceert sinds 1967 machines en complete productielijnen voor zowel grote als kleine tuinbouwkwekerijen. Door continu overleg met kwekers is Visser in staat een productenpakket te leveren dat volledig op de behoeftes van de markt is afgestemd en aan de hoogste eisen van de klant voldoet.

 5. ELIET

  België

  Producten: versnipperaars, verticuteermachines, zaaimachines, doorzaaimachines, kantenbewerkers, beluchter - topdresser, blazers & zuigers, sneeuwruimer.

 6. VIGNATECH SRLS

  Italië

 7. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Turkije

 8. FRANCO SRL

  Italië

 9. SEPEC CONSULTS SAS

  Frankrijk

 10. AGEON

  Italië

Filters

Resultaten voor

Landbouw - installaties en apparatuur - Import export

Aantal resultaten

5.450 bedrijven