• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • landbouwmachines en accessoires

Resultaten voor

Landbouwmachines en accessoires - Import export

 1. YERIK INTERNATIONAL PRIVATE LIMITED

  India

  Verified by Europages badge

  Yerik International, firma gevestigd in India, is gespecialiseerd in de vervaardiging en export van Agrarische machines, technische artikelen en draagbare gereedschappen sinds 1991. Wij zijn expert in de vervaardiging van auto-onderdelen. Onze productreeks omvat hydraulische cilinders, tractor verbindingsonderdelen, smeedwerk, power take off adapters en andere onderdelen, trekonderdelen, agrarische en landbouwwerktuigen, smeerapparatuur, drie-punt verbindingsonderdelen, poortbeslag en handgereedschappen zoals wielsleutels. Wij hebben onze internationale aanwezigheid uitgebreid en exporteren vandaag naar buitenlandse markten, zoals de Verenigde Staten, Canada, VK, Europa, Italië, Duitsland, Zuid-Afrika, Ierland, Australië, Rusland en meer. Wij beschikken over CAD en CAM infrastructuren en hebben onze productiemiddelen in de loop van de jaren uitgebreid, zodat wij onze productiecapaciteiten hebben kunnen verbeteren en nu gespecialiseerde werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals 3D-ontwerp en modelleren met simulatie- en testcapaciteiten om u producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren, die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Daarnaast zet ons hele team zich in voor de groei van de onderneming en is de sleutel voor zijn succes. Wij voeren strenge kwaliteitscontroles uit bij ontvangst van de bestelling, tijdens de productie en voor de levering om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Wij zetten alles in het werk om de hoogste kwaliteitsnormen na te leven op ieder niveau. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij er trots op te beschikken over de ISO 9001 normencertificatie. Neem snel contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 2. CIMES GROUP

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Cimes Group is een fabrikant en distributeur met een jong, dynamische en innovatief team gevestigd in Turkije. Wij zijn gefocust op en actief in de export in verschillende marktsegmenten. Voor ons is het aanbieden van materiaal van kwaliteit tegen een betaalbare prijs in de sectoren van landbouwproducten en motoren en in de meubelindustrie een must. Wij zorgen voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid door de meest geschikte oplossingen te zoeken en zodanig te voldoen aan hun verwachtingen. Ons basisprincipe is het aanbieden van materialen van kwaliteit tegen redelijke prijzen in de sectoren van apparatuur, meubels, landbouwproducten, internationale verzending en internationale handelsadvisering en het handhaven van de hoogst mogelijke tevredenheid van onze klanten door de meest geschikte oplossingen te produceren in overeenstemming met hun verwachtingen. Ons hoofddoel is om een leidende positie te krijgen op de markt voor apparatuur en bouwdecoratie en om één van de gerespecteerde ondernemingen van ons land te zijn op grond van onze filosofie van de honderd procent klanttevredenheid. Onder de naam Cimes group zijn wij actief op meerdere gebieden, zoals: Distributie van landbouw- en bosbouwmachines en -apparatuur, vervaardiging van matrassen, bedden, bedbodems en bedhoofden in de meubelsector, wij vervaardigen en verzorgen de distributie van verschillende leunstoelen, bankstellen, zithoeken, kindermeubels, tafels, stoelen en meer! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

  Website Open In New icon
 3. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

  Verified by Europages badge
 4. LENKOMTECH

  Rusland

  Lenkomtech is sinds 2009 actief op de markt voor gemeentelijke utiliteitsdiensten en produceert, verkoopt en levert speciale voertuigen en uitrusting, zoals landbouwmachines, utiliteitsuitrusting en reserveonderdelen. In onze catalogus vindt u meer dan 1000 speciale voertuigen en units: landbouwaanhangers, brandstoftanks, mest- en mesttanks, machines en sproeiers voor het aanbrengen van vloeibare organische mest, wasmachines, installaties en uitrusting voor speciaal afval, installaties en uitrusting voor de productie van mest en mest, machines voor de productie van meststoffen, machines en uitrusting voor grondbewerking en reserveonderdelen. Wij zijn directe fabrikanten en kunnen u eenheden leveren op GAZ-, UAZ-, KAMAZ-, MAZ-chassis en op tractoren gebaseerde weg- en bedrijfsvoertuigen. Wij vervaardigen reserveonderdelen en machines van Japanse en Italiaanse apparatuur.We hebben een speciale verflijn voor onze producten en technische keuringsposten.Dit alles stelt ons in staat om grote bestellingen te voltooien volgens individuele ontwerpprojecten.

 5. ARNETOLI MOTOR SRL

  Italië

  Arnetoli Motor, Italiaanse marktleider in de productie van klein materiaal voor bosmaaier, bosmaaiers, elektrische bosmaaiers, kabels voor bosmaaiers, reserveonderdelen voor bosmaaiers, vervaardiging koppen voor bosmaaiers, koppen voor trimmers, speciale snelle koppen, universele koppen, ISO 9001 gecertificeerd sinds 1998. Wij hebben ons altijd volledig ingezet om een onberispelijke kwaliteit te waarborgen door alles intern de produceren en door ons te onderscheiden met behulp van het label "Made in Italy".

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. ORCAGRO AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

  ORCAGRO is opgericht in 1982 is een bedrijf dat in Turkije is gebaseerd, en dat werkzaam is in het produceren en het leveren van landbouwtrailers, landbouwinstallaties en is één van de meest geliefde merken in de sector van landbouwwerktuigen. We volgen nieuwe technologische ontwikkelingen, toevoegen van nieuwe machines en werken volgens de ISO 9001 kwaliteitsmanagementnormen. We hebben implementen geleverd tegen concurrerende prijzen in talrijke landen in de wereld. Onze belangrijkste exportmarkt breidt zich uit tot Polen, België, Portugal, Jordanië, Israël, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Maleisië, Singapore, Spanje en Rusland on onze omzet in de export wordt steeds groter. Ons team van gekwalificeerd personeel deelt dezelfde inzet om onze klanten de beste landbouwtrailers, landbouwwerktuigen en installaties te bieden die tegen de beste prijs kan worden geleverd, ondersteund door doeltreffende services en tijdige levering. We bieden KWALITEIT, DUURZAAMHEID en BETROUWBAARHEID met de HOOGSTE KWALITEIT, DE GROOTSTE HOEVEELHEDEN en de GROOTSTE DIVERSITEIT? Zullen we samen gaan werken?

 2. ALEX LAFFONT SA

  Frankrijk

  ALEX LAFFONT SA, die gevestigd is in Fleurance, in de Gers, koopt al meer dan 50 jaar tweedehands landbouw- of telescopische tractoren om deze te demonteren en deze als originele, opnieuw te gebruiken reserveonderdelen te verkopen en te verzenden.Wij kopen van particulieren en professionals tractoren van alle merken en in welke staat ze zich ook maar bevinden.Wij bieden oorspronkelijke tweedehands reserveonderdelen van ieder type landbouwtractor en telescopische tractoren zoals motoren, koppelingen, bruggen voor, versnellingsbakken, mechanische onderdelen, cabines, spannen, accessoires, enz.Wij verzenden onderdelen in heel Frankrijk en daarbuiten.Ons hoofdkantoor is gevestigd te Fleurance, en wij zijn in het bezit van 4 regionale filialen, RAB in Villefranche d'Allier in de Allier, RAC in Barbezieux in Charente, RAR in Baraqueville in de Aveyron en RAG in Fleurance in de Gers. ALEX LAFFONT SA heeft meer dan 100 000 reserveonderdelen op voorraad.

 3. SDMA SAS

  Frankrijk

  SDMA is een distributiebedrijf van landbouwmaterieel: verkoop van nieuw en tweedehands landbouwmachines van alle merken. Wij zijn VALTRA-dealer van nieuwe machines voor de landbouw en groenvoorzieningen. Ons assortiment landbouwmachines omvat ook hooimachines. SDMA is tevens leverancier van hooimachines en machines voor de bodembewerking (zwadkeerder, hooischudder, maaimachine, maaimachine en balenverpakker, ronde-balenpers). Ander landbouwmaterieel: Landbouw- of bosbouwtrekker. Precisiezaaimachine, zaaimachine. Breekmachine en bermmaaier. Bermmaaier en bosmaaier. Machines voor de veeteelt: Veewagen, uitkuilmachine, uitkuil-verdeelstrooier. Stroblazer. Niet door aftakas aangedreven grondwerktuig. Ploeg, schijfploeg, triltandcultivator. Strooimachine en stalmestschudder. Door aftakas aangedreven grondwerktuig. Tandeg. Verstuivers. Gedragen verstuivers. Materieel voor groenvoorzieningen en gemechaniseerde tuinbouw: Hakselaar voor groenafval, dealer round ballers. Materieel voor veeteeltbedrijven.

 4. BANDIRMA LAZER MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Bandırma Lazer Makina Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti werd in 2006 in Bandirma opgericht voor het leveren van lasersnijdwerkzaamheden.In het jaar 2009 werd de productie van de eerste hooipakmachine onder de merknaam van Balcan geproduceerd.De eerste hooipakmachine werd in 2009 geproduceerd.Het bedrijf is in het bezit van een grote klantenportfolio op de binnenlandse en buitenlandse markt.Het beleid van ons bedrijf is gebaseerd op tevredenheid van de klant.Bandırma Lazer produceert eveneens hooipakmachines en mengmachines voor voedingsmiddelen.

 5. LOONBEDRIJF WELTJENS BOCHOLT

  België

  LWB verricht een gevarieerd aantal activiteiten, waaronder: - het verrichten van landbouwloonwerkzaamheden zoals grondbewerking, bemesten, zaaiwerken, sproeien, oogstwerken, ... - aankoop en handel in loonwerkbenodigdheden en landbouwgewassen in functie van de uitgevoerde loonwerkopdrachten - handel, transport, opslag en sorteren van akkerbouwproducten - handel, transport, opslag en productie van veevoeders - technisch onderhoud aan eigen materiaal en voor derden - verkoop van nieuwe en tweedehands landbouwmachines - verhuur van landbouwmachines

 1. SAHGEV

  Frankrijk

  SAHGEV (Société d'Application Hydraulique de Gevigney) is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hydraulische vijzels voor de industrie, goederenbehandeling, landbouwmachines, materiaal voor openbare werken. SAGHEV biedt een volledig gamma van hydraulische vijzels voor talrijke toepassingen: hydraulische vijzels voor installaties en landbouwmachines, hydraulische vijzels voor het transport, hydraulische vijzels voor landbouwapparatuur, hydrauische vijzels voor de bouwsector...SAHGEV produceert meer dan 32.000 hydraulische vijzels per jaar (hydraulische standaard vijzels of hydraulische vijzels op maat).Ons geïntegreerd tekenbureau en onze ISO 9001 (2008) certificatie stelt ons in staat vijzels van een onberispelijke kwaliteit tegen steeds scherpere prijzen aan te bieden en om aan de behoeften en meest ingewikkelde toepassingen van een clientèle te voldoen die steeds veeleisender is.

 2. INAGRA

  België

  Inagra is de constructeur van wikkelaars voor kleine balen (Het idee is ontstaan uit de vraag van een klant die een oplossing zocht voor het arbeidsintensieve werk bij het produceren van gewikkelde kleine balen.), aardappelautomaten (Eenvoudige verdeelautomaat voor verse producten, voorzien van ruime compartimenten die diverse producten kunnen verdelen. De machine bestaat uit 4 afzonderlijk draaiende plateaus volgens het principe van een broodautomaat), en automatisatie volgens idee van de klant.

 3. HARU TOOLS & SERVICES

  België

  Uw partner in machines, toebehoren en onderdelen voor de landbouwmechanisatie, industrie en truck -en trailer. Elk persoonlijk advies is een goed advies, is onze mening. Met veel overtuiging en plezier delen wij onze kennis met U mede. Machines SamaSz : Hooibouwmachines, voedermengwagens, sneeuwschuiven, ... Saphir : Grondbewerkingsmachines Bij ons kan U terecht voor alle grondwerken o.a.: uitgraven van inritten leveren en plaatsen van regenwater – en septische putten algemene rioleringswerken afbraak van stallingen, garages, bijgebouwen beton verwijderen met hydraulische breekhamer op graafmachien ijs- en sneeuwvrij houden van bedrijfsterreinen en parkings hout hakselen leveren van teelaarde, vulgrond, siergrind, boomschors, …

 4. INSTALLATIEBEDRIJF FH LOOHUIS

  Nederland

  Installatiebedrijf F.H. Loohuis B.V. is ontstaan in 1959. Door overnames en uitbreidingen zijn er inmiddels 7 vestigingen met 185 medewerkers in meerdere plaatsen . Wij hebben alle installatiedisciplines onder één dak. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner in het ontwerpen, installeren, het verlenen van onderhoud en een 24-uurs servicedienst op installatie- technisch gebied voor zowel de particuliere, zakelijke als agrarische sector. Ons doel is het leveren, installeren en monteren van hoogwaardige, moderne en betrouwbare technische installaties. Het creëren en in stand houden van een optimaal werkklimaat, veilige werkomgeving en een personele deskundigheid waar de klant, de werknemer en het bedrijf optimaal baat bij hebben.

 5. JIANGYIN BOWELL MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Ons technologische machinebedrijf Jiang Yin Bowell is één van de grootste landbouwwerktuigfabrikanten van China. Wij zijn gevestigd in Jiang Yin City (dichtbij Changzhou) op twee uur van Sjanghai. Wij kunnen bogen op een jarenlange ervaring in de fabricage en de handel van tractorwerktuigen van hoogwaardige kwaliteit. Onze productlijn: Maaier, graafmachine, roterende cultivator, Grondboor, houthakmachine, houtkliefmachine, Kerfzaag met hulpzagen enz.

 6. BRUNS-GERÄTEHALTER, EINZELFIRMA

  Duitsland

  Sinds 1986 produceert het in Harsewinkel gevestigde Bruns gereedschapshouders van het merk ‘Bruns’. Een opbergsysteem voor in huis, garage, tuin en bedrijf.

 7. BOONE IVAN

  België

  Uw service center voor land- en tuinbouw. Boone Ivan is dé keuze voor tractoren, landbouwmachines en constructiewerken ! In onze werkplaatsen ook steeds een Full na service 7 op 7 in het hoogseizoen.

 8. THIRY AGRI TECHNICS

  België

  De BVBA THIRY AGRI TECHNICS biedt een ruim aanbod landbouwmachines, fruitteeltmachines, bos en tuin bouwmachines en quads. Het bedrijf biedt ook een hersteldienst en occasies.

 9. GRAIN ENERGY LLC

  Oekraïne

 10. CLOOS & KRAUS

  Luxemburg

 1. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Turkije

 2. HQ CHIPPER PARTS

  Letland

 3. SNT OTOMOTIVE

  Turkije

 4. ESBOR AGRICULTURAL MACHINERY SPARE PARTS

  Turkije

 5. ANIL TARIM

  Turkije

 6. HIDROÇETIN HIDROLIK VE PNÖMATIK SANAYI

  Turkije

 7. AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

 8. BAGCISAN

  Turkije

 9. THEOHARIDIS S.A.

  Griekenland

 10. KOMSILAGE MACHINERY

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Landbouwmachines en accessoires - Import export

Aantal resultaten

1.066 bedrijven