• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • landbouwmachines en accessoires

Resultaten voor

Landbouwmachines en accessoires - Import export

 1. PARSMEGA MAKINA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij PARSMEGA, de eerste bestemming voor geavanceerde technische oplossingen voor grote landbouwproducties. Onze specifieke R&D afdeling neemt het voortouw op het gebied van innovaties voor graansilo's, graandrogers, maalmachines, maalsystemen, pastamachines en industriële koelsystemen. Als vitaal onderdeel van de PARSMEGA-familie geven we prioriteit aan ongeëvenaarde klantondersteuning en de levering van producten van topkwaliteit. PARSMEGA is gespecialiseerd in kant-en-klare projecten en biedt uitgebreide oplossingen voor verschillende industrieën om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Wij leveren aan een internationale klantenkring verspreid over 32 landen, met name in Centraal-Azië, Europa en Afrika. Wij zetten ons in om onze internationale aanwezigheid constant uit te breiden en onze service naar een hoger plan te tillen. Ontdek tevens ons filiaal SOLLS SHOES, onderdeel van de overkoepelende PARSMEGA groep. SOLLS SHOES, bekend voor de productie van uiteenlopende stijlen dames- en herenschoenen, kan bogen op een geavanceerde en hoogwaardige productie-unit in Gaziantep. Ons ervaren team verzorgt de dagelijkse productie van duizenden producten van topkwaliteit. Onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid verstevigt onze positie als voorkeursleverancier voor winkelketens en vertrouwde exporteur naar talloze landen. Opmerkelijk is onze samenwerking met gerenommeerde merken als DS Damat, Boyner en meer, een bewijs van de uitzonderlijke kwaliteit en het vakmanschap dat SOLLS SHOES definieert.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. ILKDEN METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Opgericht in 2005, İlkden Metal San. and Foreign Trade. Ltd. is actief in de sector productie en aftermarket van metalen onderdelen.Wij werken met ons professionele team aan bewerking en gelaste onderdelen. Bij Ilkden Metal maken we CNC-gestuurde werkbanken, cirkelvormige lasmachines in de lasafdeling en speciaal ontwikkelde wasmachines in de materiaalvoorbereiding worden gebruikt bij de bewerking. Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •metaalbewerking, •hydraulische cilinderonderdelen, •engineering diensten, •voertuigonderdelen voor landbouwmachines en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website! Machine Parkour bestaat uit: •CNC Draaibanken •Vormfreesmachine •-Cilindrische slijpmachine •Robotische lasmachines •Verticaal bewerkingscentrum •4 assige bewerkingscentra •Handmatige draaibanken •Hydraulische druktestunit •Volledig uitgeruste laswerkplaats •Volledig uitgeruste spuiterij •Volledig uitgeruste assemblageruimte •Kwaliteitscontrolekamer Onze visie is om de nieuwste technologie te volgen om één van de pionierbedrijven in de sector te worden.. Bij Ilkden Metal streven we naar 100% klanttevredenheid en werken we zij aan zij met onze klanten.Wij leveren onze beste kwaliteitsproducten wereldwijd.Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. HARVEST TRADING CHAIN COMPANY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom in de wereld van Harvest Trading Chain en onderdelen voor maaidorsers. HTC is de primaire distributeur van DONGHUA landbouwkettingen en garandeert OEM-kwaliteit. De kernactiviteit van de DONGHUA-ketengroep ligt op het gebied van landbouwmachines. HTC biedt een breed assortiment van meer dan 5000 producttypen voor kettingen en reserveonderdelen voor landbouw- en industriële machines, voor alle merken maaidorsers. HTC produceert ook assen en askoppen, motorassen met mesoverbrenging, transmissies, assen, tandwielen, poelies en schijven, lagerhuizen, bussen, hydrostatische assen en koppen, elevatortransmissies, giettransmissies en vijzels voor Claas, New Holland, John Deere, Laverda, Deutz-Fahr, Sampo Rosenlew maaidorsers, evenals voor Gallignani, Claas Merkant, Welger, Cicoria en John Deere balenpersen. Het bedrijf is trots op de kwaliteit en de efficiënte levering van reserveonderdelen in binnen- en buitenland. Onze producten voldoen aan de OEM-kwaliteitsnormen. Onze productgroepen: • Oogstkettingen: Voederkettingen, elevatorkettingen, verzamelkettingen, transmissiekettingen en transportkettingen. Alle kettingen zijn ontworpen om verschillende producten te verwerken, zoals koffie, maïs, graan, druiven, rijst, suikerriet, zonnebloem, enz. • Kettingen voor balenpersen: Ronde balenperskettingen, versterkte kettingen, kettingen met verlengde levensduur en speciale kettingen.• Speciale landbouwmachines: Speciale kettingen voor het transporteren van graan in silo's, aardappelrooiers, verwerkingsapparatuur.Neem contact met ons op!

 4. MAKENAS GRAIN MILLING TECHNOLOGY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Makenas Grain Milling Technology, opgericht in 2000, is een turnkey fabrikant van maalmachines voor meel, griesmeel, maïs en stalen silo's uit Turkije. Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf met een productiefaciliteit van 28.000 m2 (10.000 m2 gesloten en 18.000 m2 open). Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Graansorteerders, •Horizontale schuurmachines, •Droogstampers, •Dempende machines, •Roller Mill Machines, •Plansifters, •Bucket Elevators, •Chain Conveyors, •Pneumatische Cycloon, •Product-opslagsilo's, •Hamermolens, •Trommelsifter en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website! Onze belangrijkste missie is het produceren en verkopen van machines en reserveonderdelen en consumptiematerialen met de beste kwaliteit en geschikte prijzen voor onze klanten. Wij verbeteren onze producten door de nieuwste trends in nieuwe technologie te volgen en streven ernaar het toonaangevende bedrijf op de binnenlandse en internationale markt te worden. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie van faciliteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. LENKOMTECH

  Rusland

  Lenkomtech is sinds 2009 actief op de markt voor gemeentelijke utiliteitsdiensten en produceert, verkoopt en levert speciale voertuigen en uitrusting, zoals landbouwmachines, utiliteitsuitrusting en reserveonderdelen. In onze catalogus vindt u meer dan 1000 speciale voertuigen en units: landbouwaanhangers, brandstoftanks, mest- en mesttanks, machines en sproeiers voor het aanbrengen van vloeibare organische mest, wasmachines, installaties en uitrusting voor speciaal afval, installaties en uitrusting voor de productie van mest en mest, machines voor de productie van meststoffen, machines en uitrusting voor grondbewerking en reserveonderdelen. Wij zijn directe fabrikanten en kunnen u eenheden leveren op GAZ-, UAZ-, KAMAZ-, MAZ-chassis en op tractoren gebaseerde weg- en bedrijfsvoertuigen. Wij vervaardigen reserveonderdelen en machines van Japanse en Italiaanse apparatuur.We hebben een speciale verflijn voor onze producten en technische keuringsposten.Dit alles stelt ons in staat om grote bestellingen te voltooien volgens individuele ontwerpprojecten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ORCAGRO AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

  ORCAGRO is opgericht in 1982 is een bedrijf dat in Turkije is gebaseerd, en dat werkzaam is in het produceren en het leveren van landbouwtrailers, landbouwinstallaties en is één van de meest geliefde merken in de sector van landbouwwerktuigen. We volgen nieuwe technologische ontwikkelingen, toevoegen van nieuwe machines en werken volgens de ISO 9001 kwaliteitsmanagementnormen. We hebben implementen geleverd tegen concurrerende prijzen in talrijke landen in de wereld. Onze belangrijkste exportmarkt breidt zich uit tot Polen, België, Portugal, Jordanië, Israël, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Maleisië, Singapore, Spanje en Rusland on onze omzet in de export wordt steeds groter. Ons team van gekwalificeerd personeel deelt dezelfde inzet om onze klanten de beste landbouwtrailers, landbouwwerktuigen en installaties te bieden die tegen de beste prijs kan worden geleverd, ondersteund door doeltreffende services en tijdige levering. We bieden KWALITEIT, DUURZAAMHEID en BETROUWBAARHEID met de HOOGSTE KWALITEIT, DE GROOTSTE HOEVEELHEDEN en de GROOTSTE DIVERSITEIT? Zullen we samen gaan werken?

 2. ARNETOLI MOTOR SRL

  Italië

  Arnetoli Motor, Italiaanse marktleider in de productie van klein materiaal voor bosmaaier, bosmaaiers, elektrische bosmaaiers, kabels voor bosmaaiers, reserveonderdelen voor bosmaaiers, vervaardiging koppen voor bosmaaiers, koppen voor trimmers, speciale snelle koppen, universele koppen, ISO 9001 gecertificeerd sinds 1998. Wij hebben ons altijd volledig ingezet om een onberispelijke kwaliteit te waarborgen door alles intern de produceren en door ons te onderscheiden met behulp van het label "Made in Italy".

 3. ALEX LAFFONT SA

  Frankrijk

  ALEX LAFFONT SA, die gevestigd is in Fleurance, in de Gers, koopt al meer dan 50 jaar tweedehands landbouw- of telescopische tractoren om deze te demonteren en deze als originele, opnieuw te gebruiken reserveonderdelen te verkopen en te verzenden.Wij kopen van particulieren en professionals tractoren van alle merken en in welke staat ze zich ook maar bevinden.Wij bieden oorspronkelijke tweedehands reserveonderdelen van ieder type landbouwtractor en telescopische tractoren zoals motoren, koppelingen, bruggen voor, versnellingsbakken, mechanische onderdelen, cabines, spannen, accessoires, enz.Wij verzenden onderdelen in heel Frankrijk en daarbuiten.Ons hoofdkantoor is gevestigd te Fleurance, en wij zijn in het bezit van 4 regionale filialen, RAB in Villefranche d'Allier in de Allier, RAC in Barbezieux in Charente, RAR in Baraqueville in de Aveyron en RAG in Fleurance in de Gers. ALEX LAFFONT SA heeft meer dan 100 000 reserveonderdelen op voorraad.

 4. SDMA SAS

  Frankrijk

  SDMA is een distributiebedrijf van landbouwmaterieel: verkoop van nieuw en tweedehands landbouwmachines van alle merken. Wij zijn VALTRA-dealer van nieuwe machines voor de landbouw en groenvoorzieningen. Ons assortiment landbouwmachines omvat ook hooimachines. SDMA is tevens leverancier van hooimachines en machines voor de bodembewerking (zwadkeerder, hooischudder, maaimachine, maaimachine en balenverpakker, ronde-balenpers). Ander landbouwmaterieel: Landbouw- of bosbouwtrekker. Precisiezaaimachine, zaaimachine. Breekmachine en bermmaaier. Bermmaaier en bosmaaier. Machines voor de veeteelt: Veewagen, uitkuilmachine, uitkuil-verdeelstrooier. Stroblazer. Niet door aftakas aangedreven grondwerktuig. Ploeg, schijfploeg, triltandcultivator. Strooimachine en stalmestschudder. Door aftakas aangedreven grondwerktuig. Tandeg. Verstuivers. Gedragen verstuivers. Materieel voor groenvoorzieningen en gemechaniseerde tuinbouw: Hakselaar voor groenafval, dealer round ballers. Materieel voor veeteeltbedrijven.

 5. LOONBEDRIJF WELTJENS BOCHOLT

  België

  LWB verricht een gevarieerd aantal activiteiten, waaronder: - het verrichten van landbouwloonwerkzaamheden zoals grondbewerking, bemesten, zaaiwerken, sproeien, oogstwerken, ... - aankoop en handel in loonwerkbenodigdheden en landbouwgewassen in functie van de uitgevoerde loonwerkopdrachten - handel, transport, opslag en sorteren van akkerbouwproducten - handel, transport, opslag en productie van veevoeders - technisch onderhoud aan eigen materiaal en voor derden - verkoop van nieuwe en tweedehands landbouwmachines - verhuur van landbouwmachines

 1. BANDIRMA LAZER MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Bandırma Lazer Makina Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti werd in 2006 in Bandirma opgericht voor het leveren van lasersnijdwerkzaamheden.In het jaar 2009 werd de productie van de eerste hooipakmachine onder de merknaam van Balcan geproduceerd.De eerste hooipakmachine werd in 2009 geproduceerd.Het bedrijf is in het bezit van een grote klantenportfolio op de binnenlandse en buitenlandse markt.Het beleid van ons bedrijf is gebaseerd op tevredenheid van de klant.Bandırma Lazer produceert eveneens hooipakmachines en mengmachines voor voedingsmiddelen.

 2. SAHGEV

  Frankrijk

  SAHGEV (Société d'Application Hydraulique de Gevigney) is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hydraulische vijzels voor de industrie, goederenbehandeling, landbouwmachines, materiaal voor openbare werken. SAGHEV biedt een volledig gamma van hydraulische vijzels voor talrijke toepassingen: hydraulische vijzels voor installaties en landbouwmachines, hydraulische vijzels voor het transport, hydraulische vijzels voor landbouwapparatuur, hydrauische vijzels voor de bouwsector...SAHGEV produceert meer dan 32.000 hydraulische vijzels per jaar (hydraulische standaard vijzels of hydraulische vijzels op maat).Ons geïntegreerd tekenbureau en onze ISO 9001 (2008) certificatie stelt ons in staat vijzels van een onberispelijke kwaliteit tegen steeds scherpere prijzen aan te bieden en om aan de behoeften en meest ingewikkelde toepassingen van een clientèle te voldoen die steeds veeleisender is.

 1. INAGRA

  België

  Inagra is de constructeur van wikkelaars voor kleine balen (Het idee is ontstaan uit de vraag van een klant die een oplossing zocht voor het arbeidsintensieve werk bij het produceren van gewikkelde kleine balen.), aardappelautomaten (Eenvoudige verdeelautomaat voor verse producten, voorzien van ruime compartimenten die diverse producten kunnen verdelen. De machine bestaat uit 4 afzonderlijk draaiende plateaus volgens het principe van een broodautomaat), en automatisatie volgens idee van de klant.

 2. HARU TOOLS & SERVICES

  België

  Uw partner in machines, toebehoren en onderdelen voor de landbouwmechanisatie, industrie en truck -en trailer. Elk persoonlijk advies is een goed advies, is onze mening. Met veel overtuiging en plezier delen wij onze kennis met U mede. Machines SamaSz : Hooibouwmachines, voedermengwagens, sneeuwschuiven, ... Saphir : Grondbewerkingsmachines Bij ons kan U terecht voor alle grondwerken o.a.: uitgraven van inritten leveren en plaatsen van regenwater – en septische putten algemene rioleringswerken afbraak van stallingen, garages, bijgebouwen beton verwijderen met hydraulische breekhamer op graafmachien ijs- en sneeuwvrij houden van bedrijfsterreinen en parkings hout hakselen leveren van teelaarde, vulgrond, siergrind, boomschors, …

 3. INSTALLATIEBEDRIJF FH LOOHUIS

  Nederland

  Installatiebedrijf F.H. Loohuis B.V. is ontstaan in 1959. Door overnames en uitbreidingen zijn er inmiddels 7 vestigingen met 185 medewerkers in meerdere plaatsen . Wij hebben alle installatiedisciplines onder één dak. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner in het ontwerpen, installeren, het verlenen van onderhoud en een 24-uurs servicedienst op installatie- technisch gebied voor zowel de particuliere, zakelijke als agrarische sector. Ons doel is het leveren, installeren en monteren van hoogwaardige, moderne en betrouwbare technische installaties. Het creëren en in stand houden van een optimaal werkklimaat, veilige werkomgeving en een personele deskundigheid waar de klant, de werknemer en het bedrijf optimaal baat bij hebben.

 4. JIANGYIN BOWELL MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Ons technologische machinebedrijf Jiang Yin Bowell is één van de grootste landbouwwerktuigfabrikanten van China. Wij zijn gevestigd in Jiang Yin City (dichtbij Changzhou) op twee uur van Sjanghai. Wij kunnen bogen op een jarenlange ervaring in de fabricage en de handel van tractorwerktuigen van hoogwaardige kwaliteit. Onze productlijn: Maaier, graafmachine, roterende cultivator, Grondboor, houthakmachine, houtkliefmachine, Kerfzaag met hulpzagen enz.

 5. BOONE IVAN

  België

  Uw service center voor land- en tuinbouw. Boone Ivan is dé keuze voor tractoren, landbouwmachines en constructiewerken ! In onze werkplaatsen ook steeds een Full na service 7 op 7 in het hoogseizoen.

 6. BRUNS-GERÄTEHALTER, EINZELFIRMA

  Duitsland

  Sinds 1986 produceert het in Harsewinkel gevestigde Bruns gereedschapshouders van het merk ‘Bruns’. Een opbergsysteem voor in huis, garage, tuin en bedrijf.

 7. THIRY AGRI TECHNICS

  België

  De BVBA THIRY AGRI TECHNICS biedt een ruim aanbod landbouwmachines, fruitteeltmachines, bos en tuin bouwmachines en quads. Het bedrijf biedt ook een hersteldienst en occasies.

 8. HQ CHIPPER PARTS

  Letland

  Het bedrijf HQ CHIPPER PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en reserveonderdelen, en snijmolens. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 1. CLOOS & KRAUS

  Luxemburg

  Het bedrijf CLOOS & KRAUS, is een Distributeur, en actief in de sector Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, Landbouwmachines en accessoires, tweedhands landbouwmachines, onderdelen voor landbouw- en tuinmachines, en landbouwmachines. Het is gevestigd in Roost, Luxemburg.

 2. GRAIN ENERGY LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf GRAIN ENERGY LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren productiescheiders. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 3. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Machines en accessoires voor grondbewerking, landbouwmachines, Boerderijgereedschap, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, en Machines en accessoires voor grondbewerking. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 4. SNT OTOMOTIVE

  Turkije

  Het bedrijf SNT OTOMOTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oogstmachines en accessoires, machines en apparatuur voor de landbouw, machines voor vacuümverpakking, Oogstmachines en accessoires, en installaties en apparatuur voor afvoering van mest. Het is gevestigd in Konya, Konya, Turkey, Turkije.

 5. HAKKAR MAKINA EKIPMANLARI SAN. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf HAKKAR MAKINA EKIPMANLARI SAN. TIC. LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakeliet, en Bakeliet. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. HENAN RICHI MACHINERY

  Verenigde Staten

  Het bedrijf HENAN RICHI MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervaardiging van machines. Het is gevestigd in Auburn Hills, Verenigde Staten.

 7. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Turkije

  Het bedrijf BAYTUNA EXPORT & IMPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, Tractoren en aanhangers - landbouw, schijveneg voor de landbouw, Landbouw - installaties en apparatuur, Tractoren en aanhangers - landbouw, en landbouwaccessoires. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. ESBOR AGRICULTURAL MACHINERY SPARE PARTS

  Turkije

  Het bedrijf ESBOR AGRICULTURAL MACHINERY SPARE PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor landbouwmachines, en onderdelen voor landbouw- en tuinmachines. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 9. ANIL TARIM

  Turkije

  Het bedrijf ANIL TARIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fabrikant van landbouwmachines, installaties voor landbouw, gemotoriseerde landbouwmachines, en landbouwaccessoires. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 10. AGROMEHANIKA D.D.

  Slovenië

  Het bedrijf AGROMEHANIKA D.D., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren - wijnbouw, Verstuivers - landbouw, Tractoren en aanhangers - landbouw, Tractoren - wijnbouw, Verstuivers - landbouw, en Tractoren en aanhangers - landbouw. Het is gevestigd in Kranj, Slovenië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Landbouwmachines en accessoires - Import export

Aantal resultaten

1.072 Bedrijven