• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • landbouwmachines en accessoires

Resultaten voor

Landbouwmachines en accessoires - Import export

 1. YERIK INTERNATIONAL PRIVATE LIMITED

  India

  Yerik International, firma gevestigd in India, is gespecialiseerd in de vervaardiging en export van Agrarische machines, technische artikelen en draagbare gereedschappen sinds 1991. Wij zijn expert in de vervaardiging van auto-onderdelen. Onze productreeks omvat hydraulische cilinders, tractor verbindingsonderdelen, smeedwerk, power take off adapters en andere onderdelen, trekonderdelen, agrarische en landbouwwerktuigen, smeerapparatuur, drie-punt verbindingsonderdelen, poortbeslag en handgereedschappen zoals wielsleutels. Wij hebben onze internationale aanwezigheid uitgebreid en exporteren vandaag naar buitenlandse markten, zoals de Verenigde Staten, Canada, VK, Europa, Italië, Duitsland, Zuid-Afrika, Ierland, Australië, Rusland en meer. Wij beschikken over CAD en CAM infrastructuren en hebben onze productiemiddelen in de loop van de jaren uitgebreid, zodat wij onze productiecapaciteiten hebben kunnen verbeteren en nu gespecialiseerde werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals 3D-ontwerp en modelleren met simulatie- en testcapaciteiten om u producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren, die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Daarnaast zet ons hele team zich in voor de groei van de onderneming en is de sleutel voor zijn succes. Wij voeren strenge kwaliteitscontroles uit bij ontvangst van de bestelling, tijdens de productie en voor de levering om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Wij zetten alles in het werk om de hoogste kwaliteitsnormen na te leven op ieder niveau. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij er trots op te beschikken over de ISO 9001 normencertificatie. Neem snel contact met ons op voor verdere informatie!

 2. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

 3. LENKOMTECH

  Rusland

  Lenkomtech is sinds 2009 actief op de markt voor gemeentelijke utiliteitsdiensten en produceert, verkoopt en levert speciale voertuigen en uitrusting, zoals landbouwmachines, utiliteitsuitrusting en reserveonderdelen. In onze catalogus vindt u meer dan 1000 speciale voertuigen en units: landbouwaanhangers, brandstoftanks, mest- en mesttanks, machines en sproeiers voor het aanbrengen van vloeibare organische mest, wasmachines, installaties en uitrusting voor speciaal afval, installaties en uitrusting voor de productie van mest en mest, machines voor de productie van meststoffen, machines en uitrusting voor grondbewerking en reserveonderdelen. Wij zijn directe fabrikanten en kunnen u eenheden leveren op GAZ-, UAZ-, KAMAZ-, MAZ-chassis en op tractoren gebaseerde weg- en bedrijfsvoertuigen. Wij vervaardigen reserveonderdelen en machines van Japanse en Italiaanse apparatuur.We hebben een speciale verflijn voor onze producten en technische keuringsposten.Dit alles stelt ons in staat om grote bestellingen te voltooien volgens individuele ontwerpprojecten.

 4. ARNETOLI MOTOR SRL

  Italië

  Arnetoli Motor, Italiaanse marktleider in de productie van klein materiaal voor bosmaaier, bosmaaiers, elektrische bosmaaiers, kabels voor bosmaaiers, reserveonderdelen voor bosmaaiers, vervaardiging koppen voor bosmaaiers, koppen voor trimmers, speciale snelle koppen, universele koppen, ISO 9001 gecertificeerd sinds 1998. Wij hebben ons altijd volledig ingezet om een onberispelijke kwaliteit te waarborgen door alles intern de produceren en door ons te onderscheiden met behulp van het label "Made in Italy".

 5. ORCAGRO AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

  ORCAGRO is opgericht in 1982 is een bedrijf dat in Turkije is gebaseerd, en dat werkzaam is in het produceren en het leveren van landbouwtrailers, landbouwinstallaties en is één van de meest geliefde merken in de sector van landbouwwerktuigen. We volgen nieuwe technologische ontwikkelingen, toevoegen van nieuwe machines en werken volgens de ISO 9001 kwaliteitsmanagementnormen. We hebben implementen geleverd tegen concurrerende prijzen in talrijke landen in de wereld. Onze belangrijkste exportmarkt breidt zich uit tot Polen, België, Portugal, Jordanië, Israël, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Maleisië, Singapore, Spanje en Rusland on onze omzet in de export wordt steeds groter. Ons team van gekwalificeerd personeel deelt dezelfde inzet om onze klanten de beste landbouwtrailers, landbouwwerktuigen en installaties te bieden die tegen de beste prijs kan worden geleverd, ondersteund door doeltreffende services en tijdige levering. We bieden KWALITEIT, DUURZAAMHEID en BETROUWBAARHEID met de HOOGSTE KWALITEIT, DE GROOTSTE HOEVEELHEDEN en de GROOTSTE DIVERSITEIT? Zullen we samen gaan werken?

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALEX LAFFONT SA

  Frankrijk

  ALEX LAFFONT SA, die gevestigd is in Fleurance, in de Gers, koopt al meer dan 50 jaar tweedehands landbouw- of telescopische tractoren om deze te demonteren en deze als originele, opnieuw te gebruiken reserveonderdelen te verkopen en te verzenden.Wij kopen van particulieren en professionals tractoren van alle merken en in welke staat ze zich ook maar bevinden.Wij bieden oorspronkelijke tweedehands reserveonderdelen van ieder type landbouwtractor en telescopische tractoren zoals motoren, koppelingen, bruggen voor, versnellingsbakken, mechanische onderdelen, cabines, spannen, accessoires, enz.Wij verzenden onderdelen in heel Frankrijk en daarbuiten.Ons hoofdkantoor is gevestigd te Fleurance, en wij zijn in het bezit van 4 regionale filialen, RAB in Villefranche d'Allier in de Allier, RAC in Barbezieux in Charente, RAR in Baraqueville in de Aveyron en RAG in Fleurance in de Gers. ALEX LAFFONT SA heeft meer dan 100 000 reserveonderdelen op voorraad.

 2. SDMA SAS

  Frankrijk

  SDMA is een distributiebedrijf van landbouwmaterieel: verkoop van nieuw en tweedehands landbouwmachines van alle merken. Wij zijn VALTRA-dealer van nieuwe machines voor de landbouw en groenvoorzieningen. Ons assortiment landbouwmachines omvat ook hooimachines. SDMA is tevens leverancier van hooimachines en machines voor de bodembewerking (zwadkeerder, hooischudder, maaimachine, maaimachine en balenverpakker, ronde-balenpers). Ander landbouwmaterieel: Landbouw- of bosbouwtrekker. Precisiezaaimachine, zaaimachine. Breekmachine en bermmaaier. Bermmaaier en bosmaaier. Machines voor de veeteelt: Veewagen, uitkuilmachine, uitkuil-verdeelstrooier. Stroblazer. Niet door aftakas aangedreven grondwerktuig. Ploeg, schijfploeg, triltandcultivator. Strooimachine en stalmestschudder. Door aftakas aangedreven grondwerktuig. Tandeg. Verstuivers. Gedragen verstuivers. Materieel voor groenvoorzieningen en gemechaniseerde tuinbouw: Hakselaar voor groenafval, dealer round ballers. Materieel voor veeteeltbedrijven.

 3. LOONBEDRIJF WELTJENS BOCHOLT

  België

  LWB verricht een gevarieerd aantal activiteiten, waaronder: - het verrichten van landbouwloonwerkzaamheden zoals grondbewerking, bemesten, zaaiwerken, sproeien, oogstwerken, ... - aankoop en handel in loonwerkbenodigdheden en landbouwgewassen in functie van de uitgevoerde loonwerkopdrachten - handel, transport, opslag en sorteren van akkerbouwproducten - handel, transport, opslag en productie van veevoeders - technisch onderhoud aan eigen materiaal en voor derden - verkoop van nieuwe en tweedehands landbouwmachines - verhuur van landbouwmachines

 4. INAGRA

  België

  Inagra is de constructeur van wikkelaars voor kleine balen (Het idee is ontstaan uit de vraag van een klant die een oplossing zocht voor het arbeidsintensieve werk bij het produceren van gewikkelde kleine balen.), aardappelautomaten (Eenvoudige verdeelautomaat voor verse producten, voorzien van ruime compartimenten die diverse producten kunnen verdelen. De machine bestaat uit 4 afzonderlijk draaiende plateaus volgens het principe van een broodautomaat), en automatisatie volgens idee van de klant.

 5. SAHGEV

  Frankrijk

  SAHGEV (Société d'Application Hydraulique de Gevigney) is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hydraulische vijzels voor de industrie, goederenbehandeling, landbouwmachines, materiaal voor openbare werken. SAGHEV biedt een volledig gamma van hydraulische vijzels voor talrijke toepassingen: hydraulische vijzels voor installaties en landbouwmachines, hydraulische vijzels voor het transport, hydraulische vijzels voor landbouwapparatuur, hydrauische vijzels voor de bouwsector...SAHGEV produceert meer dan 32.000 hydraulische vijzels per jaar (hydraulische standaard vijzels of hydraulische vijzels op maat).Ons geïntegreerd tekenbureau en onze ISO 9001 (2008) certificatie stelt ons in staat vijzels van een onberispelijke kwaliteit tegen steeds scherpere prijzen aan te bieden en om aan de behoeften en meest ingewikkelde toepassingen van een clientèle te voldoen die steeds veeleisender is.

 1. HARU TOOLS & SERVICES

  België

  Uw partner in machines, toebehoren en onderdelen voor de landbouwmechanisatie, industrie en truck -en trailer. Elk persoonlijk advies is een goed advies, is onze mening. Met veel overtuiging en plezier delen wij onze kennis met U mede. Machines SamaSz : Hooibouwmachines, voedermengwagens, sneeuwschuiven, ... Saphir : Grondbewerkingsmachines Bij ons kan U terecht voor alle grondwerken o.a.: uitgraven van inritten leveren en plaatsen van regenwater – en septische putten algemene rioleringswerken afbraak van stallingen, garages, bijgebouwen beton verwijderen met hydraulische breekhamer op graafmachien ijs- en sneeuwvrij houden van bedrijfsterreinen en parkings hout hakselen leveren van teelaarde, vulgrond, siergrind, boomschors, …

 2. JIANGYIN BOWELL MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Ons technologische machinebedrijf Jiang Yin Bowell is één van de grootste landbouwwerktuigfabrikanten van China. Wij zijn gevestigd in Jiang Yin City (dichtbij Changzhou) op twee uur van Sjanghai. Wij kunnen bogen op een jarenlange ervaring in de fabricage en de handel van tractorwerktuigen van hoogwaardige kwaliteit. Onze productlijn: Maaier, graafmachine, roterende cultivator, Grondboor, houthakmachine, houtkliefmachine, Kerfzaag met hulpzagen enz.

 1. BOONE IVAN

  België

  Uw service center voor land- en tuinbouw. Boone Ivan is dé keuze voor tractoren, landbouwmachines en constructiewerken ! In onze werkplaatsen ook steeds een Full na service 7 op 7 in het hoogseizoen.

 2. BRUNS-GERÄTEHALTER, EINZELFIRMA

  Duitsland

  Sinds 1986 produceert het in Harsewinkel gevestigde Bruns gereedschapshouders van het merk ‘Bruns’. Een opbergsysteem voor in huis, garage, tuin en bedrijf.

 3. THIRY AGRI TECHNICS

  België

  De BVBA THIRY AGRI TECHNICS biedt een ruim aanbod landbouwmachines, fruitteeltmachines, bos en tuin bouwmachines en quads. Het bedrijf biedt ook een hersteldienst en occasies.

 4. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Turkije

 5. GRAIN ENERGY LLC

  Oekraïne

 6. SNT OTOMOTIVE

  Turkije

 7. CLOOS & KRAUS

  Luxemburg

 8. HQ CHIPPER PARTS

  Letland

 1. ESBOR AGRICULTURAL MACHINERY SPARE PARTS

  Turkije

 2. ANIL TARIM

  Turkije

 3. HIDROÇETIN HIDROLIK VE PNÖMATIK SANAYI

  Turkije

 4. AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

 5. BAGCISAN

  Turkije

 6. KOMSILAGE MACHINERY

  Turkije

 7. THEOHARIDIS S.A.

  Griekenland

 8. AGROMEHANIKA D.D.

  Slovenië

 9. VIOLA GOMMA

  Italië

 10. KEBA OTOMOTIV

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Landbouwmachines en accessoires - Import export

Aantal resultaten

1.090 bedrijven