• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de

Resultaten voor

Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de - Import export

 1. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van gewichtsnauwkeurig snijden tot het nauwkeurig inleggen en verpakken van worst, vlees en kaas: Weber Maschinenbau is één van de toonaangevende systeemaanbieders voor snijtoepassingen en het automatiseren en verpakken van verse producten. Het centrale doel van de onderneming is de klanten te ontzorgen met behulp van uitstekende, individuele oplossingen en hen in staat te stellen hun systemen gedurende de gehele levenscyclus optimaal te gebruiken. Vandaag de dag heeft Weber Maschinenbau ongeveer 1.450 medewerkers in dienst op 22 locaties in 18 landen en draagt iedereen iedere dag met betrokkenheid en passie bij aan het succes van de Weber Groep. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf in familiebezit en wordt het geleid door Tobias Weber, de oudste zoon van de oprichter van het bedrijf, Günther Weber, als CEO.

  Website Open In New icon
 2. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  La Dolzan Impianti is een bedrijf dat als vele jaren actief is op het gebied van het verwezenlijken van verpakkingsmachines. Het bedrijf Galliera Veneta, in de provincie Padua, richt zich op de mechanische, zoetigheden-, chemische, farmaceutische en voedingssectoren door het leveren van verpakkingsmachines voor systemen met vlakke bodem, gedeeltelijk vacuüm, vacuüm. De installaties die door het bedrijf worden geleverd, zijn geschikt voor verpakkingen van materiaal van variërend gewicht en afmeting.

  Website Open In New icon
 3. PACKAGING M.P.Z. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Packaging MPZ, opgericht in 1998, beschikt over een brede ervaring en kent wereldwijd succes. Wij verkopen goed onderhouden tweedehands Tetra Pak™ vulmachines. Wij leveren een volledige oplossing, van het ontwerp van het project tot aan de uitvoering van projecten voor het verwerken van dranken, het vullen en het verpakken van dranken, voor sectoren zoals zuivelproducten, wijn en vruchtensappen. Wij verkopen voornamelijk tweedehands en gerepareerde machines/vullijnen, maar leveren ook nieuwe verwerkingsmachines en eindlijnmachines.

  Website Open In New icon
 4. STRUBL GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  STRUBL GmbH & Co. KG is een bedrijf uit de kunststofverwerkende industrie met een 65-jarige traditie in de sectoren (1) cleanroom-verpakkingen: Folie en tasjes uit de cleanroom als GMP-geschikte primaire en secondaire verpakkingsmiddelen voor het gebruik in cleanroom-productie (2) Plug&Pack® verpakkingssystemen: flexibele automatiseringssystemen voor verpakkingsprocessen maken efficiëntie in het verpakkingsproces (3) van folieverpakkingen mogelijk: kunststofverpakkingen voor industriële en consumptiegoederen.

  Website Open In New icon
 5. NEW PROJECT S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SENZANI BREVETTI SPA

  Italië

  Verified by europages badge
 2. HM HAUMANN ROBOTERSYSTEME GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 3. UNIFILL SRL

  Italië

  Unifill ontwerpt en bouwt innovatieve thermovormers en vulmachines voor eendosige recipiënten van 0, 1 ml tot 500 ml voor vloeibare, halfdichte en dichte producten en voor zetpillen en vaginale zetpillen. Unifill is wereldleider in de sector van monodoses voor de voedingsmiddelensector (specerijen, sauzen, oliën, azijn, yoghurt en kaas in bulk), chemica (detergenten, additieven, mest, parfumbranders, antiparisitaire producten), farmaca (drinkbare supplementen, crèmes, zetpillen) en voor de sector van verzorgingsproducten voor het lichaam.

 4. BASIS, LLC

  Oekraïne

  BASIS is een fabrikant van eenvoudige en betrouwbare machines voor diverse takken van de voedingsmiddelensector en non-foodsector. De lijnen bestaan uit kartonverpakkingsmachines, verticale verpakkingsmachines en aanvullende uitrustingen. Basis LLC werkt al sinds 1996 succesvol op de markt van verpakking en verpakkingsmachines. Dankzij onze 24-jarige ontwikkeling en invoering van installaties voor verpakking en logistiek, beschikken wij over enorm veel ervaring op het gebied van de vervaardiging van oplossingen voor diverse sectoren, van de sector van snacks, kruidenierswaren en suikerwaren tot die van diepvriesproducten en non-food producten. Er werden meer dan duizend projecten uitgevoerd door de firma, zowel standaard als op maat. Een individuele benadering van iedere klant en moderne technologieën voor de ontwikkeling van projecten waarborgen een oplossing voor de specifieke doelstellingen van iedere klant. Onze specialisten bieden gedurende het volledige project ondersteuning, die begint met de uitwerking van een technische taak en die eindigt met de levering, installatie en inbedrijfstelling.

 5. A-TEC

  België

  Verpakkingsmachines: nieuw en 2de hands Zoekt u een nieuwe verpakkingsmachine van hoge kwaliteit? Wij helpen u graag met uw keuze. Indien u op zoek bent naar een 2de hands verpakkingsmachine (al dan niet gereviseerd), heeft u bij ons een ruime keuze, onmiddellijk beschikbaar ! ! ! Toevoersystemen: robots, flowfeeds, ... Toevoersystemen worden steeds belangrijker omwille van hun hoge efficiëntie. Onze specialisten helpen u graag met de juiste keuze afgestemd op uw productieproces en toekomst perspectieven: Toevoersystemen voor Flowpackers, Toevoersystemen voor Kartonneermachines, Toevoersystemen voor X-fold machines... Verpakkingsmachines VERHUUR Heeft u tijdelijke capaciteitsproblemen in uw bedrijf? Wij verhuren diverse verpakkingsmachines. We hebben een grote voorraad, diverse formules en garanderen een snelle levering!

 1. VKP SIGNAL-PACK

  Rusland

  De innoverende en installerende firma SIGNAL-PACK wijdt zich al sinds 1991 aan het ontwerp en de bouw van machines en installaties voor de verwerking, dosering en verpakking voor de voedingsmiddelenindustrie. Verticale verpakkingsmachines: Wegende doseermachines (lineair, multihead, volumetrische, worm, beker vullers); Koel- en vriessystemen; Kartonverpakkingsmachines; Zak vorming; Uitrusting voor de verwerking van gevulde deegwaren met een productiecapaciteit van 50 tot 1000 kg/u (khinkali, samosa's, pasteien, ravioli, knoedels, schnitzels, kwarkgebak, enz.); Uitrusting voor het borstelen, wassen en drogen van groente; Pompen voor het doseren van voeding; Ontnesters. Product handlers; Bandtransporteurs; Controlewegers; Printers voor etiketteermachines Verwerkingsmachines; Complete gebruiksklare lijnen. Onze klanten: Rusland, VS, Canada, Duitsland, Tsjechische Republiek, Kazachstan, Belarus, Moldavië, Oekraïne, Israël, Estland, Spanje, Turkije, Letland, Oezbekistan, Mongolië, Tadzjikistan, Kirgizië, Armenië, Azerbeidzjan, Litouwen, Japan en Australië.

 2. LH PACKAGING

  Nederland

  LH Packaging heeft met meer dan 20 jaar ervaring veel te bieden op het gebied van verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen die zijn toegesneden op de voedingsindustrie en op producten die machinaal in te pakken zijn. Het gaat hierbij om foliën, zowel flexible als hard, trays en bakjes, alle met of zonder barriëre. Een bedrijf waar innovatie voorop staat en waar klanten mee kunnen denken in het proces om een zo goed mogelijk product te creëren. HERSLUITBARE VERPAKKINGSFOLIE De gepatenteerde Twinfolie is hersluitbare folie dat direct verwerkt kan worden op bestaande Flow Wrapper machines zonder dat dit enige aanpassing vergt. Snel betrouwbaar en direct inzetbaar! HERSLUITBARE WINKELVERPAKKING De gepatenteerde hersluitbare Winkelverpakking is direct te gebruiken hersluitbare verpakking op de winkelvloer. Geen investering in dure machines maar direct hersluitbaar verpakken.

 3. LC PACKAGING BELGIUM

  België

  LC Packaging produceert flexibele verpakkingen en verpakkingsmachines voor de agribusiness en de industrie. Met 9 vestigingen in Europa, eigen fabrieken en exclusieve productiepartners wereldwijd is LC Packaging een van de grootste verpakkingsspecialisten van Europa. De verschillende producten voor de agribusiness zijn onder meer: dozen (display, palletdozen, ..), netzakken, jutezakken, folie, foliezakken, schaduwdoek, worteldoek, … Voor de industrie produceert LC Packaging asbest verpakkingen, containerliners, beschermingsdoeken, …

 4. EPACKING (BIOPACK)

  België

  Uw specialist in alle verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Onze producten : kartonnen dozen, postdozen in golfkarton, kartonnen, kokersverhuispakketten, verhuiskits, kartonnen magazijnbakken, kleerkastdozen, archiefdozen, ordnerdoos, isomo dozen en vellen (eps), kleefbanden, tapes, rekwikkelfolie, stretchfilm, luchtkussenfolie, bubbelfolie, luchtkussens, airpack, luchtkussenfolie zakken, luchtkussen omslagen, schuimstof, pe mousse, krimpklok, krimpfolie, hoezen, buisfolie en beschermfolie, packing lists, paklijsten, mailingomslagen in pe, omsnoeringsmateriaal, opvulchips, vulmateriaal, golfkarton op rol, buisnetten en kartonnen hulzen, kraftpapier op rol of vel, crêpe papier op rol, zijdepapier, geschenkpapier, eeg etiketten, snijmateriaal, sluitmateriaal, afrollers en dispensers, werkplaatsmateriaal, houten kisten, kunststof kratten, kisten, afzetlinten, paletten, opzetranden, hoekprofielen en l-profielen, stutblokken, polyurethane vellen, tussenbladen in golfkarton, ...

 5. INTEGRATING TOTAL SOLUTIONS (ITS)

  België

  ITS : tape, verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. ITS  realiseert duurzame verklevingsprojecten en verpakkingsprojecten waarbij kwaliteit en kostenefficiëntie primeert.  Dankzij onze kennis, ervaring en pragmatische aanpak halen we aantoonbare resultaten op maat van onze klanten. Onze klanten zijn zowel KMO’s als internationale bedrijven uit diverse sectoren zoals logistiek, automotive, bouw, landbouw, voeding, chemie, metaal en hout. Zij kunnen bij ons terecht voor :  technische kleefbanden voor gebruik in industriële en logistieke omgevingen, dispensers en afrolsystemen voor kleefband en zelfklevende folies, omsnoeringsmateriaal en omsnoeringsmachines, verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines.

 6. INTROPACK MACHINERY HOLLAND

  Nederland

  Intropack & Muskopak produceren en leveren verpakkingsmachines voor de food en non-food industrie, zowel nieuw als gebruikt. Wij zijn importeur van o.a. Polystar-sealers. Wij produceren zelf onze eigen Galaxy weegmachines, verticale- & horizontale vul- en sluit-machines, draaitafels en speciaal machines onder de naam IMH (Intropack Machinery Holland). Onder de naam Muskopak leveren wij gebruikte machines.

 7. VELTRU AG

  Zwitserland

  VELTRU levert componenten en logistieke software voor pick-and-placeapplicaties voor machinebouwers en systeemintegrators. Belangrijkste toepassingssectoren zijn levensmiddelen, cosmetica en farmaceutica. We kunnen u indien nodig in de praktijk ondersteunen met training en technische en projectassistentie. Met ons toepassingssjabloon kunt u standaardtoepassingen configureren en additionele functionaliteit programmeren voor speciale projectvereisten.

 8. GKS PACKAGING

  Nederland

  GKS Packaging is gespecialiseerd in “no nonsense” flexibele verpakkingsoplossingen voor vrijwel alle toepassingen en inzetgebieden, van kleine bedrijven tot grote industriële verpakkers. Verticale vul-, vorm- en sluitmachine, wegers, transportsystemen...

 9. GUIBOR INGENIERIA

  Argentinië

 10. UYGURLAR MAKINA

  Turkije

 1. TECHNOLOGY LEADER

  Rusland

 2. PROJE TASARIM EVI

  Turkije

 3. PACKINOV

  Frankrijk

 4. NHM LIMITED

  Oekraïne

 5. ARAIT

  Spanje

 6. GIRISIM MACHINERY - BISCUIT WAFER CAKE CHOCOLATE LINES AND PACKAGING MACHINES

  Turkije

 7. DITO GROUP

  Rusland

 8. NIKAKIS KONSTANTINOS IKE

  Griekenland

 9. ENVIOR

  Verenigd Koninkrijk

 10. SN MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de - Import export

Aantal resultaten

163 bedrijven