• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de

Resultaten voor

Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de - Import export

 1. ÖZKA MACHINE AUTOMATION

  Turkije

  Verified by europages badge

  ÖZKA-ISTANBUL WERD IN 2015 OPGERICHT IN ISTANBOEL VOOR HET VERVAARDIGEN EN ONTWIKKELEN VAN AUTOMATISCHE REK- EN HERWIKKELMACHINES, AUTOMATISCHE REK- EN SNIJMACHINES, AUTOMATISCHE KERNLOZE HERWIKKELMACHINES EN AUTOMATISCHE VOORREK WINDMACHINES. SINDS DE OPRICHTING, IS ÖZKA-ISTANBUL EEN TOONAANGEVEND BEDRIJF OP DE BINNENLANDSE MARKT VOOR HET ONTWERP EN DE PRODUCTIE VAN EFFICIËNTE EN SNELLE HERWIKKELAARS VOOR PE/PVC REKFOLIE MET NALEVING VAN DE INTERNATIONALE NORMEN. IN DE DAAROP VOLGENDE JAREN IS ÖZKA-İSTANBUL DE INTERNATIONALE MARKT OPGEGAAN OM TEVENS TE VOLDOEN AAN DE VRAAG VAN BUITENLANDSE KLANTEN. PRODUCTIE VAN VUL- EN VERPAKKINGSMACHINES WAARVOOR ONDERZOEK EN ONTWIKKELING NODIG IS, MAAKT TEVENS DEEL UIT VAN DE CAPACITEITEN VAN ÖZKA-ISTANBUL. ÖZKA-ISTANBUL HEEFT ONLANGS EEN MACHINE VOOR HERWIKKELEN EN OP MAAT AFSNIJDEN VAN BAKPAPIER ONTWORPEN. ÖZKA-İSTANBUL BIEDT FULLTIME TECHNISCHE BIJSTAND AAN DE KLANTEN BIJ VERWIJDERING EN OM PRODUCTIEVERLIES TE VOORKOMEN.

 2. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van gewichtsnauwkeurig snijden tot het nauwkeurig inleggen en verpakken van worst, vlees en kaas: Weber Maschinenbau is één van de toonaangevende systeemaanbieders voor snijtoepassingen en het automatiseren en verpakken van verse producten. Het centrale doel van de onderneming is de klanten te ontzorgen met behulp van uitstekende, individuele oplossingen en hen in staat te stellen hun systemen gedurende de gehele levenscyclus optimaal te gebruiken. Vandaag de dag heeft Weber Maschinenbau ongeveer 1.450 medewerkers in dienst op 22 locaties in 18 landen en draagt iedereen iedere dag met betrokkenheid en passie bij aan het succes van de Weber Groep. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf in familiebezit en wordt het geleid door Tobias Weber, de oudste zoon van de oprichter van het bedrijf, Günther Weber, als CEO.

 3. TOSYALI MAKINA A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Tosyalı Makina, opgericht in 1987, is een toonaangevend bedrijf binnen de Turkse krachtoverbrengingsmarkt, en kan bogen op 37 jaar ongeëvenaarde industriële expertise. Wij verhogen op constante wijze ons importvolume en marktaandeel dankzij een nauwkeurige analyse van internationale ontwikkelingen en sectortrends wat onze onwrikbare inzet voor uitmuntendheid weerspiegelt. Ons uitgebreide productassortiment wordt op zorgvuldige wijze vervaardigd om te voldoen aan de diverse behoeften voor krachtoverbrenging waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor bedrijven op zoek naar hoogwaardige oplossingen. Ontdek de voordelen van Tosyalı Makina dankzij onze oplossingen op maat, het aanbod van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Ons streven naar uitzonderlijke klanttevredenheid komt tot uiting in onze inzet voor soepele en snelle leveringen en het verstrekken van gratis monsters op aanvraag. Kies voor onze efficiënte, waarde gedreven oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen of deze zelfs overschrijden. Bekijk onze diverse productcategorieën: •Tandwielen •Kettingen •Lagers en Behuizingen • Aandrijf v-riemen •Klembusriemen • Bussen en Naven •Tandheugels •Tandraderen •Vergrendelingssystemen •Koppelingen •Lineaire geleiders •V-riemen Bij Tosyalı Makina, overtreffen we de verwachte productkwaliteit en bieden we optimale klanttevredenheid dankzij een correct voorraadbeheer en diensten op maat. Onze doorwinterde vertegenwoordigers garanderen een naadloze ervaring van de productselectie tot het traceren van de levering, waarbij wij altijd een stap verder doen dan de verwachtingen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  La Dolzan Impianti is een bedrijf dat als vele jaren actief is op het gebied van het verwezenlijken van verpakkingsmachines. Het bedrijf Galliera Veneta, in de provincie Padua, richt zich op de mechanische, zoetigheden-, chemische, farmaceutische en voedingssectoren door het leveren van verpakkingsmachines voor systemen met vlakke bodem, gedeeltelijk vacuüm, vacuüm. De installaties die door het bedrijf worden geleverd, zijn geschikt voor verpakkingen van materiaal van variërend gewicht en afmeting.

 5. STRUBL GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  STRUBL GmbH & Co. KG is een bedrijf uit de kunststofverwerkende industrie met een 65-jarige traditie in de sectoren (1) cleanroom-verpakkingen: Folie en tasjes uit de cleanroom als GMP-geschikte primaire en secondaire verpakkingsmiddelen voor het gebruik in cleanroom-productie (2) Plug&Pack® verpakkingssystemen: flexibele automatiseringssystemen voor verpakkingsprocessen maken efficiëntie in het verpakkingsproces (3) van folieverpakkingen mogelijk: kunststofverpakkingen voor industriële en consumptiegoederen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NEW PROJECT S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEW PROJECT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is tevens aanwezig in de sectoren applicator voor plastic doppen, en verpakking van biologische voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Poggio Torriana, Italië.

 2. SENZANI BREVETTI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SENZANI BREVETTI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen voor voedingsmiddelen, industriële verpakkingsmaterialen, packaging voor levensmiddelen, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, uitgesneden dozen, instrumentatie voor plasticindustrie, verpakking van biologische voedingsmiddelen, dozen voor banketbakkerij, en applicator voor plastic doppen. Het is gevestigd in Faenza, Italië.

 3. HM HAUMANN ROBOTERSYSTEME GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HM HAUMANN ROBOTERSYSTEME GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is gevestigd in Biedermannsdorf, Oostenrijk.

 4. UNIFILL SRL

  Italië

  Unifill ontwerpt en bouwt innovatieve thermovormers en vulmachines voor eendosige recipiënten van 0, 1 ml tot 500 ml voor vloeibare, halfdichte en dichte producten en voor zetpillen en vaginale zetpillen. Unifill is wereldleider in de sector van monodoses voor de voedingsmiddelensector (specerijen, sauzen, oliën, azijn, yoghurt en kaas in bulk), chemica (detergenten, additieven, mest, parfumbranders, antiparisitaire producten), farmaca (drinkbare supplementen, crèmes, zetpillen) en voor de sector van verzorgingsproducten voor het lichaam.

 5. BASIS, LLC

  Oekraïne

  BASIS is een fabrikant van eenvoudige en betrouwbare machines voor diverse takken van de voedingsmiddelensector en non-foodsector. De lijnen bestaan uit kartonverpakkingsmachines, verticale verpakkingsmachines en aanvullende uitrustingen. Basis LLC werkt al sinds 1996 succesvol op de markt van verpakking en verpakkingsmachines. Dankzij onze 24-jarige ontwikkeling en invoering van installaties voor verpakking en logistiek, beschikken wij over enorm veel ervaring op het gebied van de vervaardiging van oplossingen voor diverse sectoren, van de sector van snacks, kruidenierswaren en suikerwaren tot die van diepvriesproducten en non-food producten. Er werden meer dan duizend projecten uitgevoerd door de firma, zowel standaard als op maat. Een individuele benadering van iedere klant en moderne technologieën voor de ontwikkeling van projecten waarborgen een oplossing voor de specifieke doelstellingen van iedere klant. Onze specialisten bieden gedurende het volledige project ondersteuning, die begint met de uitwerking van een technische taak en die eindigt met de levering, installatie en inbedrijfstelling.

 1. LC PACKAGING BELGIUM

  België

  LC Packaging produceert flexibele verpakkingen en verpakkingsmachines voor de agribusiness en de industrie. Met 9 vestigingen in Europa, eigen fabrieken en exclusieve productiepartners wereldwijd is LC Packaging een van de grootste verpakkingsspecialisten van Europa. De verschillende producten voor de agribusiness zijn onder meer: dozen (display, palletdozen, ..), netzakken, jutezakken, folie, foliezakken, schaduwdoek, worteldoek, … Voor de industrie produceert LC Packaging asbest verpakkingen, containerliners, beschermingsdoeken, …

 2. A-TEC

  België

  Verpakkingsmachines: nieuw en 2de hands Zoekt u een nieuwe verpakkingsmachine van hoge kwaliteit? Wij helpen u graag met uw keuze. Indien u op zoek bent naar een 2de hands verpakkingsmachine (al dan niet gereviseerd), heeft u bij ons een ruime keuze, onmiddellijk beschikbaar ! ! ! Toevoersystemen: robots, flowfeeds, ... Toevoersystemen worden steeds belangrijker omwille van hun hoge efficiëntie. Onze specialisten helpen u graag met de juiste keuze afgestemd op uw productieproces en toekomst perspectieven: Toevoersystemen voor Flowpackers, Toevoersystemen voor Kartonneermachines, Toevoersystemen voor X-fold machines... Verpakkingsmachines VERHUUR Heeft u tijdelijke capaciteitsproblemen in uw bedrijf? Wij verhuren diverse verpakkingsmachines. We hebben een grote voorraad, diverse formules en garanderen een snelle levering!

 1. TALLPACK INTERNATIONAL

  Nederland

  Verpakkingsmachines & -systemen Als klant, producent of dienstverlener wordt het steeds belangrijker dat u een kwalitatief hoogwaardig product aflevert of dat u snel en bovenal efficiënt kunt werken om uw concurrenten voor te blijven. Vaak bereikt u het beste resultaat door op een heel andere manier te kijken naar uw goederenstroom of de afhandeling van uw verpakking. Door het ontwikkelen van technieken en het in de markt durven te zetten van nieuwe oplossingen creëert Tallpack International een omgeving waarin u als klant geen omkijken meer heeft naar uw verpakkingsinstallaties en u het eigen product de volledige aandacht kan geven. Van handomsnoeringsmachines (handapparaten) tot het ontwikkelen en implementeren van volledige verpakkingslijnen, Tallpack International heeft voor u een oplossing. Tallpack International uw specialist in eindverpakkingssystemen.

 2. LH PACKAGING

  Nederland

  LH Packaging heeft met meer dan 20 jaar ervaring veel te bieden op het gebied van verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen die zijn toegesneden op de voedingsindustrie en op producten die machinaal in te pakken zijn. Het gaat hierbij om foliën, zowel flexible als hard, trays en bakjes, alle met of zonder barriëre. Een bedrijf waar innovatie voorop staat en waar klanten mee kunnen denken in het proces om een zo goed mogelijk product te creëren. HERSLUITBARE VERPAKKINGSFOLIE De gepatenteerde Twinfolie is hersluitbare folie dat direct verwerkt kan worden op bestaande Flow Wrapper machines zonder dat dit enige aanpassing vergt. Snel betrouwbaar en direct inzetbaar! HERSLUITBARE WINKELVERPAKKING De gepatenteerde hersluitbare Winkelverpakking is direct te gebruiken hersluitbare verpakking op de winkelvloer. Geen investering in dure machines maar direct hersluitbaar verpakken.

 3. SISMATEC

  Nederland

  Sismatec heeft als Stephan Nederland B.V. bijna een halve eeuw ervaring in hoogwaardige procestechnologie in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Sismatec levert machines van topmerken voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Bovendien hebben wij een 24-uurs servicedienst en kunnen standaard onderdelen vaak uit voorraad geleverd worden. Stephan, TREIF, Turbo, Rex, Proseal, Webomatic, Bilwinco, Vakona, Mado en Günther.

 4. BIPACK

  België

  Verpakkingsmachines nieuw en tweedehands: krimpfoliewikkelaars, kartonneermachines, cellofaneermachines, afzakmachines, zakkensluitmachines... Bipack is een onderneming gespecialiseerd in het uitwerken en realiseren van  verpakkingsprojecten. Samen met zijn buitenlandse partners, allen kwalitatief hoogstaande fabrikanten van verpakkingsmachines, zoekt Bipack een oplossing voor het automatiseren van eenvoudige en of complexe verpakkingsprojecten bij zijn klanten. De fabrikanten, waarmee Bipack exclusief mee samenwerkt zijn allen zeer betrouwbare partners met tientallen jaren ervaring in de sector en met heel wat referenties over de hele wereld en dit zowel in de voedings- als de niet-voedingsnijverheid : machines om producten te verpakken in folie, machines om producten in kartonnen dozen te verpakken, machines om producten in papier te verpakken, machines om zakken te sluiten.

 5. EPACKING (BIOPACK)

  België

  Uw specialist in alle verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Onze producten : kartonnen dozen, postdozen in golfkarton, kartonnen, kokersverhuispakketten, verhuiskits, kartonnen magazijnbakken, kleerkastdozen, archiefdozen, ordnerdoos, isomo dozen en vellen (eps), kleefbanden, tapes, rekwikkelfolie, stretchfilm, luchtkussenfolie, bubbelfolie, luchtkussens, airpack, luchtkussenfolie zakken, luchtkussen omslagen, schuimstof, pe mousse, krimpklok, krimpfolie, hoezen, buisfolie en beschermfolie, packing lists, paklijsten, mailingomslagen in pe, omsnoeringsmateriaal, opvulchips, vulmateriaal, golfkarton op rol, buisnetten en kartonnen hulzen, kraftpapier op rol of vel, crêpe papier op rol, zijdepapier, geschenkpapier, eeg etiketten, snijmateriaal, sluitmateriaal, afrollers en dispensers, werkplaatsmateriaal, houten kisten, kunststof kratten, kisten, afzetlinten, paletten, opzetranden, hoekprofielen en l-profielen, stutblokken, polyurethane vellen, tussenbladen in golfkarton, ...

 6. VACSY

  België

  Bij Vacsy vindt u al jaren de beste oplossingen om voeding te bewaren door ze vacuüm te verpakken. Of u nu op zoek bent naar een vacuümmachine, vacuümpomp of toebehoren: u krijgt topkwaliteit aan competitieve prijzen. Met ons gamma houdt u voeding niet alleen langer vers, het blijft ook gezonder en behoudt haar natuurlijke smaak en aroma’s. Als familiebedrijf kunnen we kort op de bal spelen en doen we eventuele reparaties altijd zelf. U hoeft dus niet te vrezen voor tijdverlies, want een snelle service is één van onze stokpaardjes.

 7. INTEGRATING TOTAL SOLUTIONS (ITS)

  België

  ITS : tape, verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. ITS  realiseert duurzame verklevingsprojecten en verpakkingsprojecten waarbij kwaliteit en kostenefficiëntie primeert.  Dankzij onze kennis, ervaring en pragmatische aanpak halen we aantoonbare resultaten op maat van onze klanten. Onze klanten zijn zowel KMO’s als internationale bedrijven uit diverse sectoren zoals logistiek, automotive, bouw, landbouw, voeding, chemie, metaal en hout. Zij kunnen bij ons terecht voor :  technische kleefbanden voor gebruik in industriële en logistieke omgevingen, dispensers en afrolsystemen voor kleefband en zelfklevende folies, omsnoeringsmateriaal en omsnoeringsmachines, verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines.

 8. INTROPACK MACHINERY HOLLAND

  Nederland

  Intropack & Muskopak produceren en leveren verpakkingsmachines voor de food en non-food industrie, zowel nieuw als gebruikt. Wij zijn importeur van o.a. Polystar-sealers. Wij produceren zelf onze eigen Galaxy weegmachines, verticale- & horizontale vul- en sluit-machines, draaitafels en speciaal machines onder de naam IMH (Intropack Machinery Holland). Onder de naam Muskopak leveren wij gebruikte machines.

 1. VELTRU AG

  Zwitserland

  VELTRU levert componenten en logistieke software voor pick-and-placeapplicaties voor machinebouwers en systeemintegrators. Belangrijkste toepassingssectoren zijn levensmiddelen, cosmetica en farmaceutica. We kunnen u indien nodig in de praktijk ondersteunen met training en technische en projectassistentie. Met ons toepassingssjabloon kunt u standaardtoepassingen configureren en additionele functionaliteit programmeren voor speciale projectvereisten.

 2. GKS PACKAGING

  Nederland

  GKS Packaging is gespecialiseerd in “no nonsense” flexibele verpakkingsoplossingen voor vrijwel alle toepassingen en inzetgebieden, van kleine bedrijven tot grote industriële verpakkers. Verticale vul-, vorm- en sluitmachine, wegers, transportsystemen...

 3. MERVI

  België

  Mervi realiseert en verdeelt verpakkingen voor de voedingsindustrie: foliën, krimpzakken, vacuümzakken, blikverpakkingen… Daarnaast levert Mervi ook verpakkingsmaterialen, en bouwt uw verpakkingsmachine op maat van uw product en uw wensen. Mervi biedt ook technische service voor de voedingsindustrie.

 4. TETRA PAK

  België

  Werledmarktleider in oplossingen voor kartonnen verpakkingen en voedselverwerking.

 5. ESKO

  België

  Esko is een belangrijke toeleverancier van hard- en software voor de verpakkingsindustrie.

 6. WELMASZ

  Polen

  Het bedrijf WELMASZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is tevens aanwezig in de sectoren domotica-installaties. Het is gevestigd in Piaseczno, Polen.

 7. KALENDER MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf KALENDER MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 8. PROJE TASARIM EVI

  Turkije

  Het bedrijf PROJE TASARIM EVI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeding - machines en uitrustingen, Voeding - machines en uitrustingen, installaties en apparatuur voor de productie van dragees, en installaties en apparatuur voor de productie van room, boter en yoghurt. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 9. UYGURLAR MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf UYGURLAR MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, packaging voor levensmiddelen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en inpakmachines voor verpakking.. Het is gevestigd in Kirsehir, Turkije.

 10. PACKINOV

  Frankrijk

  Het bedrijf PACKINOV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is tevens aanwezig in de sectoren Doseerapparatuur - machines en materiaal, automatische thermische verzegelmachines, en Doseerapparatuur - machines en materiaal. Het is gevestigd in Beynost, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis