• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zuivelindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Zuivelindustrie - machines en materialen - Import export

 1. BELGOMILK IA SA

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk Company is een toonaangevende organisatie op het gebied van landbouw en veefokkerij. Het in 1996 opgerichte bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in handelsactiviteiten. In 2005, heeft het bedrijf in de toekomst geïnvesteerd en stelde een specifiek team van managers samen om een nieuwe productie-unit te ontwikkelen gespecialiseerd in een brede waaier categorieën. Het bedrijf biedt betaalbare vee-units, klassieke gebouwen, opslagruimtes, melkstallen, luiken, voederbanden, malers, silo's, kaas- en zuivelmachines en koeltanks. Het bedrijf Belgo-Milk werkt met hoogwaardige veerassen zoals Lacaune schapen, ASSAF en Friese schapen, om de beste melkproducten te bieden. Het bedrijf maakt tevens gebruik van TYROBOX®, een geavanceerd systeem om de kwaliteit en de veiligheid van zijn producten te garanderen. Het bedrijf Belgo-Milk zet zich in voor uitmuntendheid en innovatie en biedt de klanten op constante wijze hoogwaardige producten en diensten.

 2. ING. A. ROSSI IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Wij zijn aanwezig in de belangrijkste tomaten- en fruitverwerkingsgebieden van de wereld. Wij leveren complete lijnen voor de bereiding van tomatensauzen en ketchup. Wij produceren complete lijnen en machines voor de productie van vruchtensappen, proceslijnen, installaties voor de productie van vruchtenmoes, met name appels, peren, perziken en abrikozen. Productie van machines voor de productie van confituren en conserven. Installaties voor de be- en verwerking van tomaten. Onze nieuwe productlijn voor het transport en de behandeling van bladgroenten is bijzonder geschikt voor het verwijderen van zand en grove verontreinigingen. Door de speciale technologie en de transformatieprocessen die tot op heden zijn toegepast, is het mogelijk om gisten, alcoholen en azijn als bijproducten van de productie van (al dan niet geklaarde) siropen te verkrijgen. Ing. A. Rossi beschikt over alle knowhow die is vereist om te voldoen aan de technische vereisten van de zuivelsector.

 3. MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA DOP

  Italië

  Verified by europages badge

  De familie Diana is een productiebedrijf van de tweede generatie. Het bedrijf is gevestigd in Pontoni, een gehucht in de Italiaanse gemeente Vitulazio (CE) op de vlakte van Aversana waar de rivier de Volturno doorheen stroomt. Van onze uitstekende melk maken we op Tenuta Pontoni verschillende soorten buffelmozzarella van Campania: ciliegine, trecce, bocconcini, nodini en “zizzone” , zowel klassiek als gerookt. Alles van gegarandeerde, hoge kwaliteit

 4. CASEARTECNICA BARTOLI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Sinds 1960 biedt Caseartecnica Bartoli zijn apparatuur aan bijna alle kaasproducenten van Parmigiano Reggiano en Grana Padano. Door de jaren heen is het aanbod van oplossingen voor de bewerking en de productie van deze kaassoorten uitgebreid met innovatieve machines voor het snijden van kaas in kleine, middelgrote en grote hoeveelheden. Caseartecnica Bartoli biedt aan bedrijven, van de detailhandelaar tot aan de verpakker, zijn automatische, halfautomatische en handmatige systemen, die zijn aangepast aan de verschillende eisen op het bied van verpakking en versnijding.

 5. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Velati heeft een lange geschiedenis. Aanvankelijk produceerde het hakmolens voor kleine en middelgrote bedrijven uit de sector, daarna heeft het zich ontwikkeld en biedt nu een uitgebreid assortiment machines voor de verwerking van vlees. Het bedrijf produceert en assembleert volledige lijnen voor de verwerking van worst, mortadella, Frankfurter worsten, hamburgers. Vandaag de dag kan Velati complexe projecten ontwikkelen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TOMEGA SA

  België

  Verified by europages badge

  TOMEGA S.A. Fabrikant van machines voor de verwerking van zuivelproducten. Uw partner binnen de zuivelverwerking. Onze machines worden op maat gebouwd en aan uw wensen en behoeften aangepast. Hoogwaardige materialen (uitsluitende Europese uitrustingen). Wij distribueren producten als, vruchten op suiker voor yoghurt, giststoffen, stremsel, kaaswei, zeefdoek, accessoires voor het maken van kaas, meetinstrumenten, enz.

 2. ROUSSEL INOX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROUSSEL INOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, machines voor de behandeling van melk, installaties en apparatuur voor de productie van zachte kazen, Kaasbereidingsmachines, en installaties en apparatuur voor de productie van harde kazen. Het is gevestigd in Creissels, Frankrijk.

 3. QUIEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf QUIEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Lübbenau, Duitsland.

 4. BERIEF NAHRUNGSMITTELMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERIEF NAHRUNGSMITTELMASCHINEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Wadersloh, Duitsland.

 5. MILKRON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MILKRON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Laatzen, Duitsland.

 1. MARCO MORA CENTRIFUGHE INDUSTRIALI USATE

  Italië

  Marco Mora levert compleet gereviseerde tweedehands industriële centrifugeermachines met een garantie zoals de nieuwe machines. Industriële centrifugeermachines en separators met verschillende productiecapaciteiten en bestemd voor diverse toepassingen in bedrijven wereldwijd. De klanten die gebruik maken van de machines van Marco Mora zijn terug te vinden in diverse sectoren: zuivel en kaas, voedingsmiddelen en conserven, wijn, dranken op basis van fruit, minerale oliën, brandstoffen, cosmetica en farmaceutische producten.

 2. CAPPELLOTTO V. SNC DI CAPPELLOTTO GIUSEPPE VITTORIO & C.

  Italië

  Cappellotto V. Snc werkt al meer dan 50 jaar binnen de levensmiddelen- en zuivelsector en kenmerkt zich door vakkundigheid, bekwaamheid en betrouwbaarheid. Het ontwerpt, bouwt en installeert installaties en machines die voldoen aan de normen ISPESL/PED, op aanvraag en volgens de specifieke instructies van de klant, met naleving van de wetgeving van het land van installatie. Het bedrijf kan zowel losstaande apparaten als complete installaties leveren; Het doet beroep op gekwalificeerde technici, ingenieurs, arbeiders, lassers en monteurs.

 1. MACHINEFABRIEK HET STEMPEL

  Nederland

  Heeft u een bedrijf dat werkzaam is in de voedingsmiddelenindustrie en bent u op zoek naar een bedrijf dat een nieuwe machine voor u kan maken? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Het Stempel. Wij zijn een machinefabriek voor voedingsmiddelen die al sinds 1955 actief is en waar mensen werken die van de hoed en de rand weten. Wij zetten de kennis en vaardigheden van onze mensen graag in voor onze klanten. Wij bouwen niet alleen uw nieuwe machine, we zorgen er ook voor dat deze helemaal tot in de kleinste puntjes is geperfectioneerd. Als machinefabriek voor voedingsindustrie zijn wij ongeëvenaard. Onze ruim 60 jaar ervaring is te merken aan de kwaliteit van onze producten. Als machinefabriek voor voedingsindustrie kunt u er bij ons op rekenen dat u samenwerk met mensen die weten hoe een goede machine gemaakt moet worden. Al onze medewerkers hebben alle benodigde kennis en zijn speciaal geschoold. Niet alleen weten ze technisch hoe een machine gemaakt moet worden, ze weten ook hoe ze met u samen moeten werken. Per slot van rekening wilt u als opdrachtgever toch graag op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt bij het maken van uw machine. Als toonaangevende machinefabriek voor voedingsmiddelenindustrie staan we altijd voor u klaar.

 2. AKSANTAŞ A.Ş

  Turkije

  Zuivelproducten is voor onze clienten in heel Turkije. Wat betreft gedroogde groenten hebben wij goede klanten kringen in Irak, Rusland en in Turkije. Wij willen onze producten ook in Europa verkopen. Nu hebben wij een grote opdrachten voor Rode en Witte uien waarvoor wij een groot fabriek tot stand hebben gebracht en kunnen per maand 1000 ton procuderen in afmetingen van 6x6 en 10x10 mm. Ook kunnen wij pakjes van klein tot groot met uw naam en logo leveren. Elk opdracht van klein tot groot kunnen wij leveren Barkode of QR kode. U verzoek behandelen wij met uiterste zorg.

 3. WPS MOLKEREIMASCHINEN

  Duitsland

  WPS MELKMACHINES: Ons bedrijf werkt nu al meer dan 20 jaar op internationaal niveau met succes met de grote industrieën uit de levensmiddelenindustrie samen. De nadruk op ons werk is de handel met groothandelaren in de volgende sectoren: melk, kas, vruchtensap, kwark, yoghurt en roomijsproductie en verpakking.

 4. BALABAN54 MAKINA DIS TIC LTD STI

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BALABAN54 MAKINA DIS TIC LTD STI, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren homogenisatoren voor de zuivelindustrie, room en lactoserum afscheiders voor de zuivelindustrie, installaties voor zuivelfabrieken, en machines voor de behandeling van melk. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 5. GELMINI MACCHINE

  Italië

  Het bedrijf GELMINI MACCHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Langhirano, Italië.

 6. BIOLIFEITALY

  Italië

  Het bedrijf BIOLIFEITALY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visverwerking, verpakking van droge vruchten, kuipen voor visteelt, en Visverwerking. Het is gevestigd in Partinico, Italië.

 7. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAL FUERPLA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conservenindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Benetusser, Spanje.

 8. ADDISOON

  Turkije

  Het bedrijf ADDISOON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, melkvee, Landbouw - import-export, en accessoires voor melkmachines. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. SETUAY MILK & WATER COOLING TANKS

  Turkije

  Het bedrijf SETUAY MILK & WATER COOLING TANKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor de behandeling van melk, melkkoker, en waterkoeling. Het is gevestigd in Eskişehir, Turkije.

 2. UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, melk, kaasmaker, Koeltanks, en Mengmachine voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. MEMBRANINES TECHNOLOGIJOS LT (MTLT)

  Litouwen

  Het bedrijf MEMBRANINES TECHNOLOGIJOS LT (MTLT), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Milieubescherming - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuivelindustrie - machines en materialen, glycerine, Melkserum, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Klaipeda, Litouwen.

 4. STC-ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STC-ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Waldenburg, Duitsland.

 5. KECKEIS NAHRUNGSMITTELTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf KECKEIS NAHRUNGSMITTELTECHNIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Höchst, Oostenrijk.

 6. FLORIN GESELLSCHAFT FÜR LEBENSMITTELTECHNOLOGIE MBH

  Duitsland

  Het bedrijf FLORIN GESELLSCHAFT FÜR LEBENSMITTELTECHNOLOGIE MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Willich, Duitsland.

 7. S&W FOOD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf S&W FOOD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Ostbevern, Duitsland.

 8. DENKROM MILK PROCESSING MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf DENKROM MILK PROCESSING MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, Yoghurtbereidingsmachines, Koeltanks, Kaasbereidingsmachines, Yoghurtbereidingsmachines, en Koeltanks. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 9. TECHROS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TECHROS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Paderborn, Duitsland.

 10. GTA METALLVERARBEITUNG LOTHAR CLAUSS E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf GTA METALLVERARBEITUNG LOTHAR CLAUSS E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Petershagen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Zuivelindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.351 Bedrijven