• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luchtzuivering - machines en installaties

Resultaten voor

Luchtzuivering - machines en installaties - Import export

 1. INSTAL-FILTER SA

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij zijn werkzaam op het gebied van moderne technologie voor ontstoffen, filteren en neutraliseren van luchtvervuilende stoffen voor alle industrietakken. Een moderne technologische basis om onze klanten uitgebreide diensten te bieden - van ontwerp, via productie tot montage en onderhoud. We ondersteunen industrieën zoals de energiesector, verwarmings of metaalindustrie, door emissies van schadelijke bestanddelen in de atmosfeer te beperken. We garanderen hoogwaardige efficiëntie voor het beperken van de uitstoot van vervuiling met naleving van de EU normen.

 2. AIRPROTECH SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AIRPROTECH SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, Milieu-engineering, Afvalverwerking en milieubescherming, Luchtzuivering - machines en installaties, Luchtvervuiling sanering - diensten, luchtverversende installaties, luchtzuiveringssystemen, Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, en diensten voor zuivering van luchtverontreinigende stoffen. Het is gevestigd in Magenta, Italië.

 3. KVT

  België

  KVT realiseert een breed gamma aan activiteiten als installateur HVAC in ventilatie, verwarming en koeling, gaande van engineering en calculatie tot projectorganisatie, uitvoering, installatie, inregeling, inbedrijfstelling, nazorg en onderhoud. Zo zijn we ondermeer als installateur actief in volgende vakgebieden: Verwarming, airco, koeling, ventilatie, klimatisatie, elektro, regeling, warmteterugwinning, luchtzuivering, akoestiek.

 4. THE FUME CUPBOARD COMPANY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE FUME CUPBOARD COMPANY LTD, is een Onderaannemer, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Braintree, Verenigd Koninkrijk.

 5. OJI EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OJI EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Nauen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PUMPPORT

  Turkije

  Het bedrijf PUMPPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren pompmembranen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. CLAUGER

  Frankrijk

  Het bedrijf CLAUGER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtzuivering - machines en installaties, industriële koeling, Luchtzuivering - machines en installaties, installaties en apparatuur voor het invriezen en diepvriezen voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, en koelcellen. Het is gevestigd in Brignais, Frankrijk.

 3. TITANI OOD

  Bulgarije

  Het bedrijf TITANI OOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Aksakovo, Bulgarije.

 4. POLO FILTER-TECHNIK BREMEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf POLO FILTER-TECHNIK BREMEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtrering, lucht - apparatuur, Filtrering, lucht - apparatuur, en bandfilters. Het is gevestigd in Achim, Duitsland.

 5. AZT-FILTER

  Duitsland

  Het bedrijf AZT-FILTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtzuiveringssystemen, en absoluut filter. Het is gevestigd in Küstriner Vorland, Duitsland.

 1. AFROASIA TRADES LTIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AFROASIA TRADES LTIMITED, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en reserveonderdelen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. SHENZHEN DIYATEL ELECTRONIC CO., LTD

  China

  Het bedrijf SHENZHEN DIYATEL ELECTRONIC CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 1. AOM TURKEY

  Turkije

  Het bedrijf AOM TURKEY, is een Distributeur, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtzuivering - machines en installaties, elektrostatisch filter, industriële keukens, en Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. STIVENT INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf STIVENT INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtvervuiling sanering - diensten, en Luchtvervuiling sanering - diensten. Het is gevestigd in MIREBEAU, Frankrijk.

 3. AIR SCIENCE, INC.

  Zuid Korea

  Het bedrijf AIR SCIENCE, INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Daejeon, Zuid Korea.

 4. PRAGER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf PRAGER GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie, Water - productie en distributie, Gas en olie - exploitatie, Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie, Water - productie en distributie, en Gas en olie - exploitatie. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. POLYDAMIC SDN BHD

  Maleisië

  Het bedrijf POLYDAMIC SDN BHD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren rookafvoer, en gaszuiveringsinstallaties. Het is gevestigd in Seberang Perai Tengah, Maleisië.

 6. BDC-R&D

  Wit Rusland

  Het bedrijf BDC-R&D, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 7. HUNAN KASTAR GROUP COMPANY

  China

  Het bedrijf HUNAN KASTAR GROUP COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Changsha, China.

 8. ILMALINJA OY

  Finland

  Het bedrijf ILMALINJA OY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtzuivering - machines en installaties, en Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Espoo, Finland.

 1. XI'AN LIB ENVIRONMENTAL SIMULATION INDUSTRY

  China

  Het bedrijf XI'AN LIB ENVIRONMENTAL SIMULATION INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Xi'an, China.

 2. SEVERN ENVIRONMENTAL ENGINEERING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SEVERN ENVIRONMENTAL ENGINEERING LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Milieubescherming - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtzuivering - machines en installaties, en Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Cwmbran, Verenigd Koninkrijk.

 3. XIAMEN ZHONGXINDA HYDROGEN ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf XIAMEN ZHONGXINDA HYDROGEN ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Xiamen, Verenigde Staten.

 4. BREITFUß MEßTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BREITFUß MEßTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Milieubescherming - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtzuivering - machines en installaties, en Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Harpstedt, Duitsland.

 5. SZANYO VAGYONKEZELO KFT

  Hongarije

  Het bedrijf SZANYO VAGYONKEZELO KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Milieubescherming - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtzuivering - machines en installaties, en Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 6. GIENT

  China

  Het bedrijf GIENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in chongqing, China.

 7. XICHENG EP LTD

  Japan

  Het bedrijf XICHENG EP LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties voor luchtzuivering door middel van vocht.. Het is gevestigd in Niigata, Japan.

 8. VENTILATOR GROUP

  Kroatië

  Het bedrijf VENTILATOR GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Marija Bistrica, Kroatië.

 9. TRANS EUROPE ENVIRO SERVICE

  Frankrijk

  Het bedrijf TRANS EUROPE ENVIRO SERVICE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sanering van het milieu - machines en installaties, en Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is gevestigd in Manom, Frankrijk.

 10. CIGO INAM ARGENTINA & INGENIERÍA EN SERVICIOS AMBIENTALES

  Argentinië

  Het bedrijf CIGO INAM ARGENTINA & INGENIERÍA EN SERVICIOS AMBIENTALES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtzuivering - machines en installaties. Het is gevestigd in Olavarria, Argentinië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Luchtzuivering - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

1.440 Bedrijven