• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machine voor metalen verpakkingen

Resultaten voor

Machine voor metalen verpakkingen - Import export

 1. OMS VERPACKUNGSSYSTEME VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  OMS Verpackungssysteme is opgericht in 1999 en opgenomen in de activiteiten van de OMS GROUP voor de economische regio Duitsland en Noord-Europa. We creëren uitgebreide verpakkingsoplossingen op basis van verzoeken van klanten. Van het aanpassen van bestaande omsnoeringssystemen tot de laatste stand van de techniek met OMS-omsnoeringskoppen, via de integratie van een OMS-omsnoerings-, krimp- of reksysteem, tot het ontwerp en de constructie van een compleet verpakkingssysteem, wij leveren volgens de specificaties van onze klanten. vanuit een breed scala aan specialistische kennis en producten de juiste applicatie voor een verpakkingstaak leveren. Om te garanderen dat OMS-systemen op lange termijn betrouwbaar werken, hebben we een eigen magazijn voor reserveonderdelen en verbruiksartikelen en een gespecialiseerd serviceteam in ons bedrijf voor onze klanten. Dit betekent gunstige voorwaarden voor de markt en indien nodig snelle reactietijden.

 2. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van gewichtsnauwkeurig snijden tot het nauwkeurig inleggen en verpakken van worst, vlees en kaas: Weber Maschinenbau is één van de toonaangevende systeemaanbieders voor snijtoepassingen en het automatiseren en verpakken van verse producten. Het centrale doel van de onderneming is de klanten te ontzorgen met behulp van uitstekende, individuele oplossingen en hen in staat te stellen hun systemen gedurende de gehele levenscyclus optimaal te gebruiken. Vandaag de dag heeft Weber Maschinenbau ongeveer 1.450 medewerkers in dienst op 22 locaties in 18 landen en draagt iedereen iedere dag met betrokkenheid en passie bij aan het succes van de Weber Groep. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf in familiebezit en wordt het geleid door Tobias Weber, de oudste zoon van de oprichter van het bedrijf, Günther Weber, als CEO.

 3. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  MULTIVAC is een toonaangevende wereldwijde fabrikant van geïntegreerde verpakkingsoplossingen. Naast de fabricage van verpakkingsmachines richten wij ons ook op oplossingen voor het verwerken en snijden, voor het markeren en etiketteren, en voor kwaliteitsinspectie en behandeling van producten. Onze marktpositie is gebaseerd op innovatieve spitstechnologie, een uitgebreide productportefeuille en vele jaren deskundigheid en ervaring. Meer dan 85 dochterondernemingen wereldwijd bieden uitgebreid advies en technische service. Onze kwaliteit en flexibiliteit zijn het resultaat van een hoog verticaal productiegamma. Wij bedienen klanten in meer dan 140 landen.Voor meer informatie, zie: www.multivac.com.

 4. MULTIVAC EXPORT AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MULTIVAC EXPORT AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Hünenberg, Zwitserland.

 5. EXAKTAPACK DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EXAKTAPACK DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOPLAST KUNSTSTOFF AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOPLAST KUNSTSTOFF AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Liestal, Zwitserland.

 2. SEMATEC - INDUSTRIESERVICE

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEMATEC - INDUSTRIESERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Rankweil, Vorarlberg, Oostenrijk.

 3. FEFLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FEFLER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Oberreidenbach, Duitsland.

 4. VF TECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VF TECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Nürtingen, Duitsland.

 5. NICEPAC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NICEPAC GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Altusried, Duitsland.

 1. MEVEMA PACKAGING SYSTEMS UG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MEVEMA PACKAGING SYSTEMS UG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 2. DONAUPAC LABOR- U. VERPACKUNGSTECHNIK GMBH.

  Oostenrijk

  Het bedrijf DONAUPAC LABOR- U. VERPACKUNGSTECHNIK GMBH., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 1. SCHREYER SONDERMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHREYER SONDERMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Auenwald, Duitsland.

 2. PROFILLS DO BRASIL

  Brazilië

  Het bedrijf PROFILLS DO BRASIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Markeermachines, inpakmachines voor verpakking., Markeermachines, en vervaardiging van machines. Het is gevestigd in Curitiba, Brazilië.

 3. BOJKO PROJECT MANAGEMENT

  Duitsland

  Het bedrijf BOJKO PROJECT MANAGEMENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Kempten, Duitsland.

 4. FARBAL

  Frankrijk

  Het bedrijf FARBAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Blois, Frankrijk.

 5. AFTECH INH. JÜRGEN FETZER

  Duitsland

  Het bedrijf AFTECH INH. JÜRGEN FETZER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reprografie - machines en materialen, Machine voor metalen verpakkingen, Reprografie - machines en materialen, en Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Zimmern O.r., Duitsland.

 6. GLOBAL PRINT TEC GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf GLOBAL PRINT TEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Kreuzlingen, Zwitserland.

 7. OCEAN SYSTEMS

  Polen

  Het bedrijf OCEAN SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren invoermachines. Het is gevestigd in Stara Iwiczna, Polen.

 8. MASSILLY PORTUGAL, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf MASSILLY PORTUGAL, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen verpakkingen, en metalen verpakkingen voor verf. Het is gevestigd in Vale De Cambra, Portugal.

 1. MARMARA MAKINA KALIP MUH. VE MUM. SANAYI TIC. A.S

  Turkije

  Het bedrijf MARMARA MAKINA KALIP MUH. VE MUM. SANAYI TIC. A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MASTEKS TEKSTIL MAKINALARI SANAYI

  Turkije

  Het bedrijf MASTEKS TEKSTIL MAKINALARI SANAYI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machine voor metalen verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zakken, en verpakkingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. FLEXOTECNICA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FLEXOTECNICA S.P.A., is een Onderaannemer, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Tavazzano Con Villavesco, Italië.

 4. SEGALE LUIGI S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf SEGALE LUIGI S.N.C., en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Machine voor metalen verpakkingen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Caravaggio, Italië.

 5. SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO

  Italië

  Het bedrijf SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in San Giovanni Bianco, Italië.

 6. MONDIAL PACK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MONDIAL PACK S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Ternate, Italië.

 7. CAMA 1 S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CAMA 1 S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Garbagnate Monastero, Italië.

 8. ALTECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALTECH S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Machine voor metalen verpakkingen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Bareggio, Italië.

 9. EURIMPEX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EURIMPEX S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor metalen verpakkingen, Spoel- en haspelmachines, Machine voor metalen verpakkingen, en Spoel- en haspelmachines. Het is gevestigd in Castel San Pietro Terme, Italië.

 10. TECLA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECLA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Horeca - machines en materialen, Machine voor metalen verpakkingen, Horeca - machines en materialen, en Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Verona, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis