• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materiaal voor slachthuizen

Resultaten voor

Machines en materiaal voor slachthuizen - Import export

 1. MAREL RED MEAT SLAUGHTERING B.V.

  Nederland

  Marel Meat is wereldwijd leverancier van geautomatiseerde slachtlijnen voor varkens, runderen en schapen, snijlijnen en ontbeensystemen, intralogistieke systemen voor de voedselindustrie en industriële afvalwaterzuiveringssystemen. Marel Benelux verzorgt de verkoop, installatie en het onderhoud van het gehele assortiment van Marel. Bij Marel Meat wordt de apparatuur van Marel op het gebied van uitbenen, restvleeswinning en marineren ontwikkeld en geproduceerd. Tevens bevindt zich hier de support voor Europa op het gebied van ontzwoerden, onthuiden en ontvetten.

 2. LA COUTELLERIE SUÉDOISE

  België

  La Coutellerie Suédoise is de spécialist inzake materiaal voor slagers en slachthuizen sinds 1995. Wij bieden u de beste merken en een uitstekende service zodat u altijd tevreden bent. Kortom, zoekt u materiaal voor slagers en slachthuizen dan is La Coutellerie Suédoise uw spécialist.

 3. BANSS SCHLACHT- UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BANSS SCHLACHT- UND FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is gevestigd in Biedenkopf, Duitsland.

 4. PERMIS DE CONDUIRE

  Frankrijk

  Het bedrijf PERMIS DE CONDUIRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanvraag rijbewijs. Het is gevestigd in Sainte Denise, Frankrijk.

 5. CAMREY - EQUIPAMENTOS FRIGORÍFICOS

  Brazilië

  Het bedrijf CAMREY - EQUIPAMENTOS FRIGORÍFICOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is gevestigd in Sao Jose Do Rio Preto-Sp, Brazilië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRANSNATIONAL AGRI PROJECTS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TRANSNATIONAL AGRI PROJECTS B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kippenverwerking, slachterijmachines, installaties en apparatuur voor het slachten, en machines voor het slachten van pluimvee. Het is gevestigd in Wissenkerke, Nederland.

 2. TEKNOMAKI

  Turkije

  Het bedrijf TEKNOMAKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren olijvenboren, kaliber, en machines voor de oogst van olijven. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. NORMAN - NORMANDIE MANUTENTION

  Frankrijk

  Het bedrijf NORMAN - NORMANDIE MANUTENTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is gevestigd in Vimoutiers, Frankrijk.

 4. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AMB FOOD TECH S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materiaal voor slachthuizen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines en materiaal voor slachthuizen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, behandeling van vlees, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in San Lazzaro Di Savena, Italië.

 5. TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE

  Griekenland

  Het bedrijf TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is gevestigd in Skydra, Griekenland.

 1. MEYN POULTRY EQUIPMENT LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MEYN POULTRY EQUIPMENT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is gevestigd in Hampshire, Verenigd Koninkrijk.

 2. B.R.E.

  België

  Het bedrijf B.R.E., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is gevestigd in Roeselare, België.

 1. THE BEST AUTO INSERTION MACHINE CHINA

  Frankrijk

  Het bedrijf THE BEST AUTO INSERTION MACHINE CHINA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en onderdelen voor schrijfmachines, accessoires kantoormachines, inzetringen, en invoermachines. Het is gevestigd in Austin, Frankrijk.

 2. TUNISIANET

  Tunesië

  Het bedrijf TUNISIANET, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Informatica - computerbenodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materiaal voor slachthuizen, personal computer, en Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is gevestigd in Tunis, Tunesië.

 3. SCERIA

  Frankrijk

  Het bedrijf SCERIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is gevestigd in Sablé Sur Sarthe, Frankrijk.

 4. SARL ATELIERS DE LA QUEILLE

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL ATELIERS DE LA QUEILLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materiaal voor slachthuizen, transportbanden, Machines en materiaal voor slachthuizen, en heftoestellen. Het is gevestigd in Tonneins, Frankrijk.

 5. CLASS MEISTER SARL

  Roemenië

  Het bedrijf CLASS MEISTER SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Caissonbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materiaal voor slachthuizen, en Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is gevestigd in Tirgu Neamt, Roemenië.

 6. FOOD TECHNOLOGY FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf FOOD TECHNOLOGY FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gerobotiseerde apparatuur voor slachthuizen. Het is gevestigd in Saint-Nolff, Frankrijk.

 7. MADO FRANCE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf MADO FRANCE SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materiaal voor slachthuizen, en Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is gevestigd in Saverne, Frankrijk.

 8. COUEDIC MADORE EQUIPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf COUEDIC MADORE EQUIPEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is gevestigd in Plemet, Frankrijk.

 1. ABATTOIR EQUIPMENT SUPPLIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ABATTOIR EQUIPMENT SUPPLIES, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren slachthuizen, installaties en apparatuur voor het slachten van vee, slachterijmachines, en installaties en apparatuur voor het slachten van varkens. Het is gevestigd in Clevedon, Verenigd Koninkrijk.

 2. BOBET MATERIEL

  Frankrijk

  Het bedrijf BOBET MATERIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor de landbouwindustrie, en automatisering levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in CHAMPAGNE, Frankrijk.

 3. MAPA BLADES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAPA BLADES S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren slijpen van lemmets, slijpmachines, en fabricage gereedschap volgens tekening. Het is gevestigd in Cinisello Balsamo, Italië.

 4. INDUSTRADE

  Frankrijk

  Het bedrijf INDUSTRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren slachtinstallaties. Het is gevestigd in Schiltigheim Cedex, Frankrijk.

 5. MEAT ASSISTANCE

  België

  Het bedrijf MEAT ASSISTANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelhuizen, Machines en materiaal voor slachthuizen, Vleessnijden, industriële hygiëne, Koelhuizen, Machines en materiaal voor slachthuizen, en Vleessnijden. Het is gevestigd in Sautin, België.

 6. LIMOS

  Slovenië

  Het bedrijf LIMOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren slachterijmachines. Het is gevestigd in Škofja Loka, Slovenië.

 7. TERMET SOLEFI

  Frankrijk

  Het bedrijf TERMET SOLEFI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is gevestigd in Champagné, Frankrijk.

 8. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Frankrijk

  Het bedrijf STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, en actief in de sector Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, Machines en materialen voor biscuitbakkerijen, Machines en materiaal voor slachthuizen, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Pekelinstallaties, Machines en materialen voor biscuitbakkerijen, Machines en materiaal voor slachthuizen, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Solesmes, Frankrijk.

 9. LA PARMENTIERE P BLACHE ET COMPAGNIE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA PARMENTIERE P BLACHE ET COMPAGNIE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Machines en materiaal voor slachthuizen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is gevestigd in Ozoir La Ferrière, Frankrijk.

 10. ASMERT MEZBAHA GIDA VE TARIM URUNLERI SANAYI TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf ASMERT MEZBAHA GIDA VE TARIM URUNLERI SANAYI TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Machines en materiaal voor slachthuizen - Import export

Aantal resultaten

172 Bedrijven