• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines voor textielinductie

Resultaten voor

Machines voor textielinductie - Import export

 1. SALER SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Saler produceert sinds 1966 schildersdoeken met het merk Caravaggio®. Wij produceren ons schildersdoek van verschillende soorten vezels, katoen, linnen, jute, polyester volledig binnen ons bedrijf - vanaf de voorbereidende behandelingen van de ruwe stoffen, tot de coating en uiteindelijke verpakking - inclusief alle kwaliteitscontroles. Dankzij het uitgebreide aanbod van onze doeken kunnen wij aan elke artistieke behoefte voldoen. Onze doeken worden verkocht in Italië, Europa en over de hele wereld.

 2. GROUP MEERSSCHAERT

  België

  machines voor textielindustries

 3. KILAVUZ KONVEYOR BANT VE KAYIS SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf KILAVUZ KONVEYOR BANT VE KAYIS SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor textielinductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportbanden van pvc, teflon, en transportband. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. ELEKTROSIS

  Turkije

  Het bedrijf ELEKTROSIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. PRICOTEX DE LA SUBBÉTICA

  Spanje

  Het bedrijf PRICOTEX DE LA SUBBÉTICA, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor textielinductie, fournituren en accessoires voor de kledingindustrie, naaimachines, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Priego De Córdoba, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COBRA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COBRA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Castel Goffredo, Italië.

 2. A. MALINVERNO E FIGLIO S.A.S. DI FABRIZIO MALINVERNO & C.

  Italië

  Het bedrijf A. MALINVERNO E FIGLIO S.A.S. DI FABRIZIO MALINVERNO & C., en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Como, Italië.

 3. COLCIAGO

  Italië

  Het bedrijf COLCIAGO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Carate Brianza, Italië.

 4. GIORGIO GIAMMINOLA & C. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GIORGIO GIAMMINOLA & C. S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Como, Italië.

 5. TECNO PETTINI

  Italië

  Het bedrijf TECNO PETTINI, is een Onderaannemer, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Carpiano, Italië.

 1. LAUREX L. BUSSOLOTTI

  Italië

  Het bedrijf LAUREX L. BUSSOLOTTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Travedona Monate, Italië.

 2. GLB TECHNOLOGIES INDUSTRIES

  Italië

  Het bedrijf GLB TECHNOLOGIES INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Prato, Italië.

 1. ALBA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALBA S.R.L., en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Casarano, Italië.

 2. PROSINO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PROSINO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Grignasco, Italië.

 3. R.M.B. MASSARDI

  Italië

  Het bedrijf R.M.B. MASSARDI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 4. ALFREDO DENNA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALFREDO DENNA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Busto Arsizio, Italië.

 5. SONICK

  Griekenland

  Het bedrijf SONICK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Sindos, Griekenland.

 6. O.M.R. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf O.M.R. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Torre Boldone, Italië.

 7. SER.MA.TES. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SER.MA.TES. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Cologne, Italië.

 8. T.A.T. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf T.A.T. S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Prato, Italië.

 1. SAVIO MACCHINE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SAVIO MACCHINE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Lainate, Italië.

 2. RIVA S.A.S. DI ING. LUIGI POZZI C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf RIVA S.A.S. DI ING. LUIGI POZZI C. S.A.S., en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Pollone, Italië.

 3. EUROMEKATRONİK MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

  Turkije

  Het bedrijf EUROMEKATRONİK MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Corlu, Turkije.

 4. ECLAIR VALTER

  Italië

  Het bedrijf ECLAIR VALTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Muzzano, Italië.

 5. MAQUINAS DE COSER ALFA.SINGER.SIGMA

  Spanje

  Het bedrijf MAQUINAS DE COSER ALFA.SINGER.SIGMA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Machines voor textielinductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, en Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Santa Cruz De Tenerife, Spanje.

 6. BIOTTI FABBRICA DI SCARDASSI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BIOTTI FABBRICA DI SCARDASSI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Verbania, Italië.

 7. MA-TEX

  Italië

  Het bedrijf MA-TEX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Sirone, Italië.

 8. CASTELLO OFFICINE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CASTELLO OFFICINE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Valdilana, Italië.

 9. MEC 04 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MEC 04 S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Olginate, Italië.

 10. A.T.S. ZAMARETTI

  Italië

  Het bedrijf A.T.S. ZAMARETTI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Machines voor textielinductie, Textiel - machines en materiaal, en Machines voor textielinductie. Het is gevestigd in Legnano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis