• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • magneten

Resultaten voor

Magneten - Import export

 1. BVI MAGNET GMBH

  Duitsland

  Wij bieden u professioneel advies en hoogwaardige producten voor de uitvoering van uw opdracht. Advies, ontwikkeling, productie, kwaliteitsborging, levering - onze stappen voor uw tevredenheid. Bij BVI Magnet GmbH kunt u als magneetfabrikant een breed assortiment aan verschillende permanente magneten verwachten, van neodymium ringmagneten en harde ferriet magneten tot AlNiCo magneten en magneetfilters. Wij willen de aandacht vestigen op de neodymiummagneten (NdFeB), de AlNiCo-magneten en de samarium-kobaltmagneten. Magnetische systemen bijv.Wij bieden ook magneet assemblages aan. Als betrouwbare magneetfabrikant testen wij zorgvuldig alle permanente magneten - of het nu gaat om ringmagneten, AlNiCo magneten of magneten van neodymium (NdFeB). Daarom overtuigen onze magneten en magneetsystemen door kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij produceren een breed gamma permanente magneten - als ringmagneten, blokmagneten, staafmagneten of ronde magneten, als segmentmagneten en segmentringuitsparingen.

 2. DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als een van de grootste Duitse magnetische handelsbedrijven voldoen we al meer dan 50 jaar aan de wensen en eisen van onze klanten. Van het eerste consult via computerondersteunde optimalisatie tot de productie van monsters in onze eigen werkplaats - wij bieden u dat allemaal, naast een tijdige levering van meer dan 1.600 voorraadproducten. Dankzij onze jarenlange productiepartners kunnen we u natuurlijk bijna alle standaard magnetische materialen, kwaliteiten en afmetingen bieden in kleine hoeveelheden en in grote series. Ons magneet ervaren team neemt uw verzoeken op elk moment in behandeling - neem contact met ons op, wij zullen u overtuigen.

 3. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

  Duitsland

  Als een toonaangevende fabrikant van permanente magnetische assemblages bieden we sinds 1963 alles uit één bron aan. Van de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van onze eigen gereedschappen en producten, de productie van afzonderlijke gestempelde en getrokken delen, evenals kunststof spuitgietonderdelen, tot de assemblage van magnetische systemen, alles bevindt zich op één locatie in Hardt. Met moderne machines, innovatieve productconcepten en uitgebreide consultingexpertise vervaardigen we elk jaar enkele miljoen "Made in Germany" -magneetsystemen. Een uitgebreide voorraad standaardproducten maakt een snelle en flexibele orderverwerking mogelijk. De levering van individuele artikelen tot grote series is mogelijk. De toepassingsgebieden van de permanente magnetische assemblages variëren van de auto-industrie, de verlichting en medische technologie, de bouwsector tot het gebruik voor decoratie-doeleinden, als reclamemateriaal voor het gebruik van naambadges.

 4. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

  Duitsland

  Sinds 2003 runnen we onze online winkel van magneten.Het supermagnete-team is sinds de oprichting gestaag gegroeid en telt nu meer dan 50 medewerkers.Dat we op de goede weg zijn, wordt niet alleen bevestigd door de 2 miljoen bestellingen die we inmiddels binnen hebben gekregen.Ook de positieve feedback van onze klanten illustreert dit.Met een voorraad van meer dan 35 miljoen magneten en magneetproducten kunnen wij direct en in grote hoeveelheden leveren.Als u vragen heeft of onduidelijkheden, staat onze viertalige klantenservice u terzijde.Omdat het onze topprioriteit is om 100% aan uw wensen te voldoen. Met meer dan 224.000 bestellingen per jaar zijn wij Europa's grootste online winkel voor magneten.Als het om magneten gaat, bent u bij ons aan het juiste adres: geen enkele andere onlineshop voor neodymiummagneten heeft meer tevreden klanten in Europa dan supermagnete.de.In de Duitstalige wereld zijn supermagneten synoniem geworden met neodymiummagneten.

 5. MAGNETMECHANIK KRÖMEKE GMBH

  Duitsland

  Magnetmechanik Krömeke GmbH. Al meer dan 30 jaar uw sterke partner in magneettechnologie.Wij ontwikkelen en produceren magnetische producten voor de industrie en de machinebouw. Wij ontvangen graag uw ontwerpaanvragen, controleren deze zorgvuldig en nemen het volledige ontwerp en de productie op ons.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAGNETIQUES.FR

  Frankrijk

  Het bedrijf MAGNETIQUES.FR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bewegwijzering - bouwplaatsen, Bewegwijzering - spoorwegen, Digitaal drukwerk, Magnetische uitrustingen, Magneten, drukwerk, gezeefdrukte toepassingen, zeefdrukken, en afdrukken van zeefdruk met speciaal effect. Het is gevestigd in Sassenage, Frankrijk.

 2. RM2M

  Frankrijk

  RM2M is een dealer in industriële afstandsbedieningen en in hef- en handlingmaterieel. Wij hebben ons een weg weten te banen op het gebied van hef- en handlingsystemen en zijn nu in staat om diverse accessoires te bieden voor portaalkranen. RM2M, exclusief importeur voor Frankrijk van industriële afstandsbedieningen van het merk TELECRANE, boogt op zijn 30 jaar ervaring en kennis op het gebied van accessoires en onderdelen voor portaalkranen en biedt zijn klanten kwaliteitsmaterieel. RM2M verkoopt een uitgebreid assortiment producten die aanbevolen zijn voor talrijke industriële sectoren: automobiel, luchtvaart, openbare werken, communicatie, verpakking, farmaceutica, chemie en staalindustrie: HIJSAPPARATUUR (elektrische, handbediende en pneumatische takels e.d.), BEDIENING EN VOEDING VAN MACHINES (knoppendozen, afstandsbedieningen e.d.), VEILIGHEIDSAPPARATUUR, ELEKTRISCH MATERIEEL, WEEGAPPARATUUR (weeghaken van 30 kg tot 300 ton) en HIJSACCESSOIRES.

 3. GOUDSMIT MAGNETICS

  Nederland

  Goudsmit Magnetics is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op het ontwerpen en vervaardigen van magneten en magneetsystemen voor metaalseparatie, recycling, transport, heffen, grijpen en demagnetiseren in diverse industrie takken. Maar ook magneten en componenten voor o.a. de automotive, aerospace en medische industrie volgens ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016, AS9100D en VDA.3 standaards. Intensief contact tussen bedrijf, original equipment manufacturer en eindgebruiker, in combinatie met jaren van opgebouwde kennis en hypermoderne engineering, resulteert in functionele klantgerichte oplossingen. Sinds de oprichting in 1959 heeft dit in de Brainport regio gevestigde familiebedrijf miljoenen magneetsystemen geproduceerd, die hun weg gevonden hebben naar alle continenten. Onze klanten bevinden zich onder meer in de volgende industrieën: voedingsmiddelen, pharma, chemie, automotive, bulk, keramisch, kunststof, metaal en recycling. Ontwikkeling en engineering vinden plaats in het hoofdkantoor in Nederland. Innovatie, kwaliteit evenals klantgerichtheid staan hierbij voorop. We beschikken over state-of-the-art meetapparatuur die onze klanten een toegevoegde waarde bieden op gebied van materiaaleigenschappen, -afmeting en gedrag in een bepaalde assemblage. Een eigen demo- en testcentrum biedt opdrachtgevers inzicht in metaalscheiding uit producten evenals feitelijke informatie die nodig is om garanties af te kunnen geven aan eigen klanten.

 4. KIPP ITALIA SRL

  Italië

  HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare engineering-partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Wij produceren in Duitsland met een groot machinepark. Door onze rijke ervaring zijn wij altijd in staat standaardelementen, onderdelengroepen en speciale oplossingen te maken. Ons productassortiment omvat 65.000 delen, die via het logistiek centrum snel beschikbaar zijn. Producten worden door KIPP volledig in eigen beheer ontwikkeld en worden meerdere keren door de afdeling Kwaliteitsborging gecontroleerd. Ze werken allemaal betrouwbaar, gaan lang mee en zijn altijd leverbaar. Ergonomie en stabiliteit staan bij ons voorop bij elke nieuwe ontwikkeling In onze KIPP catalogi vindt u alleen producten waarvan wij 100% overtuigd zijn. Dat garanderen wij als traditioneel familiebedrijf.

 5. HEINRICH KIPP WERK

  Duitsland

  HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare engineering-partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Wij produceren in Duitsland met een groot machinepark. Door onze rijke ervaring zijn wij altijd in staat standaardelementen, onderdelengroepen en speciale oplossingen te maken. Ons productassortiment omvat 65.000 delen, die via het logistiek centrum snel beschikbaar zijn. Producten worden door KIPP volledig in eigen beheer ontwikkeld en worden meerdere keren door de afdeling Kwaliteitsborging gecontroleerd. Ze werken allemaal betrouwbaar, gaan lang mee en zijn altijd leverbaar. Ergonomie en stabiliteit staan bij ons voorop bij elke nieuwe ontwikkeling In onze KIPP catalogi vindt u alleen producten waarvan wij 100% overtuigd zijn. Dat garanderen wij als traditioneel familiebedrijf.

 1. M-PULSE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  M-Pulse is uw hoogwaardige partner voor alle aspecten van het magnetiseren, kalibreren en meten van magneten en magneetsystemen. Dankzij onze jarenlange ervaring, goedkope productie en snelle levering ondersteunen wij u bij magnetische oplossingen.In nauw contact met uw ontwikkeling en productie ontwikkelen wij op maat gemaakte magnetisatietoestellen. Onze producten worden gekenmerkt door extreme stromingen en extreem korte cyclustijden.Daarom hechten we bijzonder veel belang aan betrouwbaarheid en veiligheid. "M-Pulse maakt optimaal gebruik van de sterke punten van de productielocaties Duitsland, Singapore en Taiwan." De kracht van onze productie in Taiwan en Singapore is de kostenoptimalisatie met betrouwbare en hoge kwaliteit.Levertijden vanuit Singapore zijn kort vanwege een volledig uitgeruste werkplaats met een verticale integratie tot 80%.Hier worden uw magnetiserende spoelen geproduceerd.

 2. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

  Duitsland

  De toonaangevende partner van genormaliseerde onderdelen. Opgericht in 1894 als een mechanische werkplaats in Furtwangen in het Zwarte Woud, introduceerde Ganter al in 1912 de eerste standaard-elementencatalogus - vijf jaar vóór de oprichting van de Duitse industriële norm (DIN).Vandaag de dag is het bedrijf, nu in zijn vierde generatie, leider in de ontwikkeling, distributie en productie van standaardelementen, met ruim 60.000 standaardelementen die uit voorraad leverbaar zijn.Om dit in de toekomst zo te houden, bouwt Ganter voort op een consistente verdere ontwikkeling van zijn productportfolio, state-of-the-art productie en logistiek, evenals een wereldwijd netwerk van sterke partners.

 1. SDT ULTRASOUND SOLUTIONS

  België

  SDT ULTRASOUND SOLUTIONS: Belgische fabrikant van onderhoudsapparatuur met ultrasone technologie. We helpen technici de mechanische toestand van machines, lagersmering, hydraulische systemen, condenspotten en kleppen te bewaken, elektrische storingen te voorkomen en perslucht- en gaslekken te detecteren om energiekosten, productiekosten te verlagen en de levensduur van installaties te verlengen.

  Alle producten voor "magneten"

 2. ASSFALG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ASSFALG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magneten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromagneten, Frezen en boren, hefmagneten, magneten en permanente magneten, Elektromagneten, Handmatige bovenfrees, randsnijmachines, Frezen en boren, en magneetspanplaten. Het is gevestigd in Schwäbisch Gmünd, Duitsland.

 3. AR.ON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AR.ON GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Magneten. Het is gevestigd in Mülheim An Der Ruhr, Duitsland.

 4. DEKO-METALL ZUNGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEKO-METALL ZUNGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magneten. Het is gevestigd in Wesel, Duitsland.

 5. MAGNETWORLD

  Duitsland

  Het bedrijf MAGNETWORLD, is een Distributeur, en actief in de sector Magneten. Het is gevestigd in Jena, Duitsland.

 6. GAUDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GAUDER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magneten. Het is gevestigd in Schwerin, Duitsland.

 7. MAGNA-C GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAGNA-C GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magneten. Het is gevestigd in Wendlingen, Duitsland.

 8. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magneten. Het is gevestigd in Sulz, Duitsland.

 1. PZK BRNO A.S.

  Duitsland

  Het bedrijf PZK BRNO A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magneten. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 2. DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen, verrijdbaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële kranen, proceskranen, universele kranen, Hangende kranen, bovenloopkraan, lieren, Lierinstallaties, kettingtakels, en Aandrijftechniek. Het is gevestigd in Wetter, Duitsland.

 3. MAGNETSHOP SUPERMAGNETIC

  Duitsland

  Magnetshop Supermagnetic is gespecialiseerd in de verkoop van sterke neodymium-magneten, vernikkeld, verguld, verchroomd en met epoxy coating. Bij ons zijn zowel B2B-klanten B2C klanten welkom. Onze magneetassortiment laat niets te wensen over.In onze webwinkel hebben we meer dan 200 duurzame magneten voor u klaar staan en wij proberen al uw individuele wensen zo goed mogelijk te vervullen.Ons assortiment voor u varieert van de kleine mini magneet van 1 mm tot krachtige supermagneten van meer dan 20 cm. Onze supermagneten kunnen tot maximaal 1000 keer hun eigen gewicht dragen.Sterke neodymium-blokmagneten kunnen worden gevonden voor commercieel gebruik: Machine- en installatiebouw, modelbouw, de automobielindustrie, verlichting, elektromotoren, generatoren, luidsprekers enz. Onze Magnetshop registreert 30% groei per jaar.Wij zouden het op prijs stellen u tot onze klanten te kunnen rekenen.

 4. KIPP FRANCE SAS

  Frankrijk

  HEINRICH KIPP WERK is fabrikant in de sector van spantechniek, normelementen en bediendelen. De onderneming produceert in Duitsland waar ze over talrijke installaties beschikt. Ons assortiment omvat meer dan 25.000 artikelen die de logistieke afdeling snel beschikbaar kan stellen. Daarom is KIPP een betrouwbare partner voor de industrie en voor de bouw van installaties en machines. De producten van KIPP worden volledig intern ontwikkeld en door de kwaliteitsdienst gecontroleerd. Dankzij de eigen productiecapaciteit kan de onderneming de standaardelementen, modules en onderdelen aan de specifieke verwachtingen van de klanten aanpassen. Ergonomie en stabiliteit staan centraal bij de ontwikkeling van bediendelen KIPP. HEINRICH KIPP WERK bestaat sinds 1919 en legt sinds 1950 de klemtoon op spandelen die intern worden ontwikkeld zoals de klassieke KIPP klemhefboom. De onderneming is in meer dan 50 landen gevestigd.

 5. KIPP INC.

  Verenigde Staten

  HEINRICH KIPP WERK HEINRICH KIPP WERK is fabrikant in de sector van spantechniek, normaleringselementen en regelapparatuur. Het bedrijf produceert op de site in Duitsland met gebruik van een uitgebreide reeks machines. Het productassortiment omvat meer dan 25.000 onderdelen, die dankzij het logistiekcentrum ter plaatse snel beschikbaar zijn. KIPP is daarmee een betrouwbare partner voor de industrie, installatie- en machinebouw. Om de 2 jaar wordt er een nieuwe KIPP catalogus 'Regelapparatuur| Normaliseringselementen' uitgegeven met tal van nieuwigheden. KIPP ontwikkelt producten en voert intern een volledige kwaliteitscontrole van de producten uit. Dankzij uitgebreide productiemiddelen, kunnen we via standaard montages van elementen en aparte onderdelen specifieke oplossingen aanbieden. Bij de ontwikkeling van de regelapparatuur van KIPP wordt bijzondere aandacht besteed aan ergonomie en stabiliteit. HEINRICH KIPP WERK werd opgericht in 1919. Het telt tegenwoordig meer dan 350 medewerkers en is aanwezig in meer dan 50 landen.

 6. STRONG MAGNETS GMBH

  Duitsland

  Wij vervaardigen alle soorten magneten, van medische tot industriële magneten, we hebben meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. We zijn als fabrikant gespecialiseerd in bench top-NMR-magneten en MRT-magneten.Ook zijn wij leverancier van magnetische componenten voor de bekende NMR/MRI bedrijven. Daarnaast vervaardigen we ook Magneten volgens uw persoonlijke wensen. Wij zijn een internationaal bedrijf met vestigingen in Duitsland, de VS, India, Polen en China, dat zijn hoogwaardige magneten wereldwijd aanbiedt. Heeft u ook interesse in onze hoogwaardige magneten, neem dan gerust contact met ons op. Laat onze concurrerende kwaliteitscontrole en prijsstelling uw bedrijf vooruit helpen. We zijn er zeker van dat we aan al uw behoeften kunnen voldoen.Het bedrijf SHANGHAI STRONG MAGNETS INDUSTRIAL & COMMERCIAL CO.LTD, is een fabrikant / producent actief in de sector Elektriciteit - import-export.

 7. I.O.T.

  België

  I.O.T. (Innovatie-Optimalisatie-Technologie) is de ideale partner om u optimaal te adviseren bij de integratie van magnetische- en/of vacuümtechnologie in uw productie. Toonaangeven bedrijven zoals Tecnomagnete en Horst Witte zijn al jaren onze vaste partners. Met een eigen service dienst garanderen we u een vlekkeloze productie. Voor het manipuleren van ijzerhoudende ladingen hebben we een uitgebreide keuze hefmagneten in ons programma. Naar gelang de toepassing wordt geopteerd voor permanente hefmagneten, elektro hefmagneten of elektro permanente hefmagneten. Jarenlange ervaring stelt ons in staat u correct te adviseren in de keuze van de juiste hefmagneet. Magneettafels zijn de ideale oplossing voor het klemmen van Ferro-werkstukken op verspanende- en niet verspanende werktuigmachines zoals freesmachines, bewerkingscentra, draaibanken, slijp- en vonkerosiemachines. Met betrekking tot de effectieve aantrekkingskracht en te verwachten magnetische booghoogte zijn we de ideale partner om u te adviseren bij de keuze van de juiste magneetplaat.​ Daarnaast hebben we een compleet programma magnetische snel-wisselsystemen voor het opspannen van matrijzen op spuitgietmachines en stans-persen met als doel de gerelateerde stilstand tijden te minimaliseren. Voor het klemmen van non-ferro producten zoals aluminium, kunststoffen enz... kunnen we u een ruim assortiment vacuümtafels- en pompen aanbieden. Onze ervaring helpt u de correcte keuze te maken.

  Alle producten voor "magneten"

 8. WEBCRAFT AG

  Zwitserland

  Sinds 2003 exploiteren wij supermagneten, de online-shop voor magneten en sindsdien zijn wij gestaag gegroeid.Tegenwoordig verwerken we meer dan 224.000 bestellingen per jaar, wat ons tot de grootste magnetenwinkel in Europa maakt.Dankzij een voorraad van meer dan 35 miljoen magneten en magneetproducten kunt u bij ons eenvoudig grote hoeveelheden bestellen. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld neodymium magneten, ferriet magneten en potmagneten in diverse uitvoeringen. In onze online winkel bieden wij ook gekleurde magneetbanden en magnetische folies aan, evenals vele andere magnetische producten voor industrie, school en kantoor. Onze klantenservice helpt je met al je vragen en onduidelijkheden in het Duits, Engels, Frans en Italiaans. Voor bestellingen van grote hoeveelheden en vragen voor op maat gemaakte producten kunt u direct online een formulier invullen en we zullen binnen 1-2 werkdagen een offerte bij u terugsturen.

 9. FLEXIBLE MAGNET (CHINA) CO., LTD.

  Hong Kong

  Flexible Magnet (China) Co., Ltd is een professionele onderneming actief in de vervaardiging, verkoop en marketing van Flexible Magnet (soepele magneet) en meer producten van die aard. De voornaamste leden van onze firma hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van soepele magneten. Wij leveren niet alleen soepele magneten, maar ook soepele magneetoplossingen. Onze fabriek is gevestigd in Shijie, Dongguan, China, en onze verkoopafdeling is gevestigd in Hongkong en Shenzhen. Ons professioneel team staat te allen tijde voor u klaar met een professionele dienstverlening.

 10. MAGBAT-EUROPE

  België

  MAGBAT-Europe is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van elektro permanente magneten met ingebouwde batterij, die niet afhankelijk zijn van de elektrische stroom en die 100% veilig zijn. De sterke ingebouwde batterij levert een korte stroomimpuls om de polariteit van de magneet te inverteren (magnetiseren). Deze toestand blijft actief tot de volgende stroomimpuls (demagnetiseren). De bediening gebeurt via ingebouwde elektronische drukknoppen of via een RC-afstandsbediening. Elektro permanente magneten worden gebruikt voor de manipulatie van enkele staaldelen, zoals staalblokken, staalplaten, ronde staaldelen en profielen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis