• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • magneten

Resultaten voor

Magneten - Import export

 1. BVI MAGNET GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij bieden u professioneel advies en hoogwaardige producten voor de uitvoering van uw opdracht. Advies, ontwikkeling, productie, kwaliteitsborging, levering - onze stappen voor uw tevredenheid. Bij BVI Magnet GmbH kunt u als magneetfabrikant een breed assortiment aan verschillende permanente magneten verwachten, van neodymium ringmagneten en harde ferriet magneten tot AlNiCo magneten en magneetfilters. Wij willen de aandacht vestigen op de neodymiummagneten (NdFeB), de AlNiCo-magneten en de samarium-kobaltmagneten. Magnetische systemen bijv.Wij bieden ook magneet assemblages aan. Als betrouwbare magneetfabrikant testen wij zorgvuldig alle permanente magneten - of het nu gaat om ringmagneten, AlNiCo magneten of magneten van neodymium (NdFeB). Daarom overtuigen onze magneten en magneetsystemen door kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij produceren een breed gamma permanente magneten - als ringmagneten, blokmagneten, staafmagneten of ronde magneten, als segmentmagneten en segmentringuitsparingen.

 2. DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een van de grootste Duitse magnetische handelsbedrijven voldoen we al meer dan 50 jaar aan de wensen en eisen van onze klanten. Van het eerste consult via computerondersteunde optimalisatie tot de productie van monsters in onze eigen werkplaats - wij bieden u dat allemaal, naast een tijdige levering van meer dan 1.600 voorraadproducten. Dankzij onze jarenlange productiepartners kunnen we u natuurlijk bijna alle standaard magnetische materialen, kwaliteiten en afmetingen bieden in kleine hoeveelheden en in grote series. Ons magneet ervaren team neemt uw verzoeken op elk moment in behandeling - neem contact met ons op, wij zullen u overtuigen.

 3. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een toonaangevende fabrikant van permanente magnetische assemblages bieden we sinds 1963 alles uit één bron aan. Van de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van onze eigen gereedschappen en producten, de productie van afzonderlijke gestempelde en getrokken delen, evenals kunststof spuitgietonderdelen, tot de assemblage van magnetische systemen, alles bevindt zich op één locatie in Hardt. Met moderne machines, innovatieve productconcepten en uitgebreide consultingexpertise vervaardigen we elk jaar enkele miljoen "Made in Germany" -magneetsystemen. Een uitgebreide voorraad standaardproducten maakt een snelle en flexibele orderverwerking mogelijk. De levering van individuele artikelen tot grote series is mogelijk. De toepassingsgebieden van de permanente magnetische assemblages variëren van de auto-industrie, de verlichting en medische technologie, de bouwsector tot het gebruik voor decoratie-doeleinden, als reclamemateriaal voor het gebruik van naambadges.

 4. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 2003 runnen we onze online winkel van magneten.Het supermagnete-team is sinds de oprichting gestaag gegroeid en telt nu meer dan 50 medewerkers.Dat we op de goede weg zijn, wordt niet alleen bevestigd door de 2 miljoen bestellingen die we inmiddels binnen hebben gekregen.Ook de positieve feedback van onze klanten illustreert dit.Met een voorraad van meer dan 35 miljoen magneten en magneetproducten kunnen wij direct en in grote hoeveelheden leveren.Als u vragen heeft of onduidelijkheden, staat onze viertalige klantenservice u terzijde.Omdat het onze topprioriteit is om 100% aan uw wensen te voldoen. Met meer dan 224.000 bestellingen per jaar zijn wij Europa's grootste online winkel voor magneten.Als het om magneten gaat, bent u bij ons aan het juiste adres: geen enkele andere onlineshop voor neodymiummagneten heeft meer tevreden klanten in Europa dan supermagnete.de.In de Duitstalige wereld zijn supermagneten synoniem geworden met neodymiummagneten.

 5. PINS & MEHR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ingewikkelde vormen, bijzondere kleuren, exclusieve materialen: een welhaast oneindige verscheidenheid aan standaardproducten vindt u al sinds 1994 bij Pins & mehr. Ook uitdagende bijzondere wensen volgens richtlijnen van de klant kunnen bij ons op hoog niveau worden gemaakt. Alle mogelijke soorten reclameboodschappen worden op creatieve wijze opvallend, sprekend en uniek in scène gezet. Daarbij vinden wij het belangrijk dat bij contacten met klanten een persoonlijke contactpersoon beschikbaar is. Schenk ons uw vertrouw en benut onze sterke kanten: Vakbekwaamheid - jarenlange ervaring- grafische afdeling in eigen huis - klantenservice - persoonlijk advies- rechtstreekse contactpersoon - snelle verwerking- leveringsgarantie. Eerlijke prijzen - transparant, zonder verborgen extra kosten- Eerlijk dankzij het SEDEX-lidmaatschap (beginselen van ethische en sociale duurzaamheid).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAGNETIQUES.FR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als drukker en fabrikant van magnetische producten biedt AAIS - magnetiques.fr meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van neodymium magneten en magnetische rubberproducten. Ons assortiment omvat duizenden referenties van permanente magneten en magneten aangepast aan verschillende sectoren zoals industrie, bewegwijzering, bevestiging, hulpstukken, logistiek en vele andere. Onze expertise ligt in neodymium permanente magneten, het materiaal met de grootste magnetische kracht tot nu toe. We bieden talrijke ruwe, opnaai-, lijm- en schroefmagneten, met verschillende coatings. We transformeren ook dik anisotroop magneetrubber tot magneten op maat door lamineren, bekleden, bedrukken en stansen. We bieden complete magnetische oplossingen voor displays, ruimtebeheer, bewegwijzering en vele andere toepassingen. Onze fabriek in de buurt van Grenoble, in de Franse Alpen, assembleert, vormt en bedrukt magnetische rubberproducten en ferrosubstraten op bestelling. Naast onze standaardproducten kunnen we ook formaten en prints op maat voor u maken. We produceren ook prototypes van neodymium magneten in aangepaste vormen, maten en coatings.

 2. NINGBO ZHAOBAO MAGNET CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  ZHAOBAO MAGNET produceert sinds 1999 hoogwaardige permanenten zeldzame aard magneten (NdFeB en SmCo). Meer dan 95% van onze producten wordt gebruikt in industriële automatisering, auto-industrie, groene energie en overige hoogwaardige toepassingen met name in energie-efficiënte permanente magneetmotoren. Wij hebben een specifiek en toegewijd team van 500 ervaren professionals, wij bieden competitiever producten en diensten. Wij hebben tevens een sterke samenwerking opgebouwd met de Chinese Academie van Wetenschappen voor het bieden van technische bijstand. Wij zijn een IATF 16949: 2016, ISO 14001: 2015 & ISO 45001: 2018 gecertificeerde onderneming en garanderen productstabiliteit via controles en tests. Onze inzet voor klanttevredenheid vormt de spil van onze uitgebreide servicesysteem. Wij zijn een toonaangevende fabrikant en leverancier van NdFeB magneten, ten dienste van diverse industrieën wereldwijd met professionele OEM diensten. Wij zijn tevens gespecialiseerd in AlNiCo magneten, bekend om de hittebestendigheid en de uitmuntende fysische eigenschappen. Onze AlNiCo producten op maat zijn corrossiebestendig zonder de behoefte aan coatings. Daarnaast bieden we magnetische stelsels die een combinatie vormen van permanente magneten emt metalen of kunststof elementen om te voldoen aan de behoeften van specifieke toepassingen en de productiekosten voor onze klanten te verlagen.

 3. MAX BAERMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij MAX BAERMANN GmbH, wereldwijd de toonaangevende fabrikant van kunststofgebonden permanente magneten. We leveren al meer dan 90 jaar hoogwaardige producten voor stappenmotoren, micromotoren, hoeksensoren, koppelsensoren, hulpkoelvloeistofpompen, fittingen en instrumenten. Onze magneten worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze gespecialiseerde afdelingen voor ontwerp, product- en procesontwikkeling en kwaliteitsborging volgens de specifieke eisen van onze klanten. We bieden innovatieve oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Bij MAX BAERMANN GmbH hechten we veel belang aan de kwaliteit en uniformiteit van onze productie. Onze processen voldoen aan de hoogste internationale normen en we zijn gecertificeerd volgens IATF16949: 2016.Voor oplossingen op maat zijn speciale gereedschappen en apparaten nodig, die we in onze eigen gereedschapsmakerij maken. Onze materialen worden voor gebruik zorgvuldig geselecteerd en getest om aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen. De mengprocessen en -verhoudingen worden voortdurend gecontroleerd en geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste normen voldoen.

 4. RM2M

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RM2M is een dealer in industriële afstandsbedieningen en in hef- en handlingmaterieel. Wij hebben ons een weg weten te banen op het gebied van hef- en handlingsystemen en zijn nu in staat om diverse accessoires te bieden voor portaalkranen. RM2M, exclusief importeur voor Frankrijk van industriële afstandsbedieningen van het merk TELECRANE, boogt op zijn 30 jaar ervaring en kennis op het gebied van accessoires en onderdelen voor portaalkranen en biedt zijn klanten kwaliteitsmaterieel. RM2M verkoopt een uitgebreid assortiment producten die aanbevolen zijn voor talrijke industriële sectoren: automobiel, luchtvaart, openbare werken, communicatie, verpakking, farmaceutica, chemie en staalindustrie: HIJSAPPARATUUR (elektrische, handbediende en pneumatische takels e.d.), BEDIENING EN VOEDING VAN MACHINES (knoppendozen, afstandsbedieningen e.d.), VEILIGHEIDSAPPARATUUR, ELEKTRISCH MATERIEEL, WEEGAPPARATUUR (weeghaken van 30 kg tot 300 ton) en HIJSACCESSOIRES.

 5. SDT ULTRASOUND SOLUTIONS

  België

  Verified by europages badge

  SDT ULTRASOUND SOLUTIONS: Belgische fabrikant van onderhoudsapparatuur met ultrasone technologie. We helpen technici de mechanische toestand van machines, lagersmering, hydraulische systemen, condenspotten en kleppen te bewaken, elektrische storingen te voorkomen en perslucht- en gaslekken te detecteren om energiekosten, productiekosten te verlagen en de levensduur van installaties te verlengen.

  Alle producten voor "magneten"
 1. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Groene magneten voor de moderne industrie. Gevestigd in het prachtige Zwarte Woud, bieden onze professionals u het beste advies van de toonaangevende fabrikant van permanente en elektro-permanente magneetsystemen. Naast een groot aantal standaardproducten, zoals de FX-serie op het gebied van hefmagneten en de FXL-serie op het gebied van magnetische opspantechniek, bieden we een breed scala aan magnetische hulpvoorzieningen voor opspannen en heffen en produceren we oplossingen op maat in aantallen van één of als OEM voor uw vereisten.

 2. FORTIS M. BOROWY SP. J.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FORTIS M. BOROWY SP. J., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - continu. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magneten, Drukkerij - offset, Muismatten, Dozen - karton, Verpakkingen, lenticulaire druk, Magneten, Drukkerij - offset, en Muismatten. Het is gevestigd in Zielona Góra, Polen.

 1. MAGNETWORLD

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGNETWORLD, is een Distributeur, en actief in de sector Magneten. Het is gevestigd in Jena, Duitsland.

 2. DEKO-METALL ZUNGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEKO-METALL ZUNGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magneten. Het is gevestigd in Wesel, Duitsland.

 3. AR.ON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AR.ON GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Magneten. Het is gevestigd in Mülheim An Der Ruhr, Duitsland.

 4. MAGNA-C GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGNA-C GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magneten. Het is gevestigd in Wendlingen, Duitsland.

 5. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magneten. Het is gevestigd in Sulz, Duitsland.

 6. PZK BRNO A.S.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PZK BRNO A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magneten. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 7. DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen, verrijdbaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële kranen, proceskranen, universele kranen, Hangende kranen, bovenloopkraan, lieren, Lierinstallaties, kettingtakels, en Aandrijftechniek. Het is gevestigd in Wetter, Duitsland.

 8. MAGNETSHOP SUPERMAGNETIC

  Duitsland

  Magnetshop Supermagnetic is gespecialiseerd in de verkoop van sterke neodymium-magneten, vernikkeld, verguld, verchroomd en met epoxy coating. Bij ons zijn zowel B2B-klanten B2C klanten welkom. Onze magneetassortiment laat niets te wensen over.In onze webwinkel hebben we meer dan 200 duurzame magneten voor u klaar staan en wij proberen al uw individuele wensen zo goed mogelijk te vervullen.Ons assortiment voor u varieert van de kleine mini magneet van 1 mm tot krachtige supermagneten van meer dan 20 cm. Onze supermagneten kunnen tot maximaal 1000 keer hun eigen gewicht dragen.Sterke neodymium-blokmagneten kunnen worden gevonden voor commercieel gebruik: Machine- en installatiebouw, modelbouw, de automobielindustrie, verlichting, elektromotoren, generatoren, luidsprekers enz. Onze Magnetshop registreert 30% groei per jaar.Wij zouden het op prijs stellen u tot onze klanten te kunnen rekenen.

 1. GOUDSMIT MAGNETICS

  Nederland

  Goudsmit Magnetics is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op het ontwerpen en vervaardigen van magneten en magneetsystemen voor metaalseparatie, recycling, transport, heffen, grijpen en demagnetiseren in diverse industrie takken. Maar ook magneten en componenten voor o.a. de automotive, aerospace en medische industrie volgens ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016, AS9100D en VDA.3 standaards. Intensief contact tussen bedrijf, original equipment manufacturer en eindgebruiker, in combinatie met jaren van opgebouwde kennis en hypermoderne engineering, resulteert in functionele klantgerichte oplossingen. Sinds de oprichting in 1959 heeft dit in de Brainport regio gevestigde familiebedrijf miljoenen magneetsystemen geproduceerd, die hun weg gevonden hebben naar alle continenten. Onze klanten bevinden zich onder meer in de volgende industrieën: voedingsmiddelen, pharma, chemie, automotive, bulk, keramisch, kunststof, metaal en recycling. Ontwikkeling en engineering vinden plaats in het hoofdkantoor in Nederland. Innovatie, kwaliteit evenals klantgerichtheid staan hierbij voorop. We beschikken over state-of-the-art meetapparatuur die onze klanten een toegevoegde waarde bieden op gebied van materiaaleigenschappen, -afmeting en gedrag in een bepaalde assemblage. Een eigen demo- en testcentrum biedt opdrachtgevers inzicht in metaalscheiding uit producten evenals feitelijke informatie die nodig is om garanties af te kunnen geven aan eigen klanten.

 2. STRONG MAGNETS GMBH

  Duitsland

  Wij vervaardigen alle soorten magneten, van medische tot industriële magneten, we hebben meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. We zijn als fabrikant gespecialiseerd in bench top-NMR-magneten en MRT-magneten.Ook zijn wij leverancier van magnetische componenten voor de bekende NMR/MRI bedrijven. Daarnaast vervaardigen we ook Magneten volgens uw persoonlijke wensen. Wij zijn een internationaal bedrijf met vestigingen in Duitsland, de VS, India, Polen en China, dat zijn hoogwaardige magneten wereldwijd aanbiedt. Heeft u ook interesse in onze hoogwaardige magneten, neem dan gerust contact met ons op. Laat onze concurrerende kwaliteitscontrole en prijsstelling uw bedrijf vooruit helpen. We zijn er zeker van dat we aan al uw behoeften kunnen voldoen.Het bedrijf SHANGHAI STRONG MAGNETS INDUSTRIAL & COMMERCIAL CO.LTD, is een fabrikant / producent actief in de sector Elektriciteit - import-export.

 3. I.O.T.

  België

  I.O.T. (Innovatie-Optimalisatie-Technologie) is de ideale partner om u optimaal te adviseren bij de integratie van magnetische- en/of vacuümtechnologie in uw productie. Toonaangeven bedrijven zoals Tecnomagnete en Horst Witte zijn al jaren onze vaste partners. Met een eigen service dienst garanderen we u een vlekkeloze productie. Voor het manipuleren van ijzerhoudende ladingen hebben we een uitgebreide keuze hefmagneten in ons programma. Naar gelang de toepassing wordt geopteerd voor permanente hefmagneten, elektro hefmagneten of elektro permanente hefmagneten. Jarenlange ervaring stelt ons in staat u correct te adviseren in de keuze van de juiste hefmagneet. Magneettafels zijn de ideale oplossing voor het klemmen van Ferro-werkstukken op verspanende- en niet verspanende werktuigmachines zoals freesmachines, bewerkingscentra, draaibanken, slijp- en vonkerosiemachines. Met betrekking tot de effectieve aantrekkingskracht en te verwachten magnetische booghoogte zijn we de ideale partner om u te adviseren bij de keuze van de juiste magneetplaat.​ Daarnaast hebben we een compleet programma magnetische snel-wisselsystemen voor het opspannen van matrijzen op spuitgietmachines en stans-persen met als doel de gerelateerde stilstand tijden te minimaliseren. Voor het klemmen van non-ferro producten zoals aluminium, kunststoffen enz... kunnen we u een ruim assortiment vacuümtafels- en pompen aanbieden. Onze ervaring helpt u de correcte keuze te maken.

  Alle producten voor "magneten"
 4. M-PULSE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  M-Pulse is uw hoogwaardige partner voor alle aspecten van het magnetiseren, kalibreren en meten van magneten en magneetsystemen. Dankzij onze jarenlange ervaring, goedkope productie en snelle levering ondersteunen wij u bij magnetische oplossingen.In nauw contact met uw ontwikkeling en productie ontwikkelen wij op maat gemaakte magnetisatietoestellen. Onze producten worden gekenmerkt door extreme stromingen en extreem korte cyclustijden.Daarom hechten we bijzonder veel belang aan betrouwbaarheid en veiligheid. "M-Pulse maakt optimaal gebruik van de sterke punten van de productielocaties Duitsland, Singapore en Taiwan." De kracht van onze productie in Taiwan en Singapore is de kostenoptimalisatie met betrouwbare en hoge kwaliteit.Levertijden vanuit Singapore zijn kort vanwege een volledig uitgeruste werkplaats met een verticale integratie tot 80%.Hier worden uw magnetiserende spoelen geproduceerd.

 5. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

  Duitsland

  De toonaangevende partner van genormaliseerde onderdelen. Opgericht in 1894 als een mechanische werkplaats in Furtwangen in het Zwarte Woud, introduceerde Ganter al in 1912 de eerste standaard-elementencatalogus - vijf jaar vóór de oprichting van de Duitse industriële norm (DIN).Vandaag de dag is het bedrijf, nu in zijn vierde generatie, leider in de ontwikkeling, distributie en productie van standaardelementen, met ruim 60.000 standaardelementen die uit voorraad leverbaar zijn.Om dit in de toekomst zo te houden, bouwt Ganter voort op een consistente verdere ontwikkeling van zijn productportfolio, state-of-the-art productie en logistiek, evenals een wereldwijd netwerk van sterke partners.

 6. MAGBAT-EUROPE

  België

  MAGBAT-Europe is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van elektro permanente magneten met ingebouwde batterij, die niet afhankelijk zijn van de elektrische stroom en die 100% veilig zijn. De sterke ingebouwde batterij levert een korte stroomimpuls om de polariteit van de magneet te inverteren (magnetiseren). Deze toestand blijft actief tot de volgende stroomimpuls (demagnetiseren). De bediening gebeurt via ingebouwde elektronische drukknoppen of via een RC-afstandsbediening. Elektro permanente magneten worden gebruikt voor de manipulatie van enkele staaldelen, zoals staalblokken, staalplaten, ronde staaldelen en profielen.

 7. ROOSJEN

  België

  Roosjen NV is reeds sinds 1974 actief op de Belgische markt. Waar het ooit begonnen is met een klein koelkast magneetje, zijn we uitgegroeid tot een gezonde KMO die enerzijds magneetsystemen, metaaldetectoren, buiscomponenten en flexibele slangen levert voor de solids industrie, maar anderzijds ook volwaardige controle systemen levert voor de verpakte goederen, zoals checkwegers, metaaldetetectoren, X-ray systemen, Track & Trace systemen en ook hier magneetsystemen. Onze specialisten staan klaar voor U !

 8. GAZ-PRÜFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  GAZ-Prüftechnik GmbH staat voor apparaten, installaties en accessoires op het gebied van niet-destructief materiaalonderzoek. Wij houden ons al een groot aantal jaren bezig met de verschillende testmethoden op het gebied van niet-destructieve testmethoden en de voortschrijdende ontwikkeling van testapparatuur. Naast een breed assortiment van apparaten en accessoires voor niet-destructieve testmethoden hebben we ons in complete testsystemen zoals onze GAZ-testkoffers gespecialiseerd. Op basis van onze jarenlange samenwerking met gerenommeerde partners die actief zijn op het gebied van utrasone tests, röntgenonderzoek en installatiebouw kunnen wij u een breed aanbod op het gebied van niet-destructief materiaalonderzoek aanbieden. Op onze internetpagina GAZ-direkt vindt u heel veel informatie over de verschillende testmethoden en onze producten. Hier kunt u direct online een offerte aanvragen en zelf een testkoffer samenstellen.

 9. MAGNETENSPECIALIST

  Nederland

  Magnetenspecialist.nl is een zelfstandig bedrijf opgericht in 2006 en is uit 25 jaar praktijkervaring bij een technische groothandel te Eindhoven ontstaan. Magnetenspecialist importeert zelf alle magneten vanuit China, niet alleen omdat het in China nog betaalbaar produceren is maar ook omdat de grondstoffen daar uit de aardbodem worden gedolven. Nagenoeg alle producenten van magneten bevinden zich in China. Magnetenspecialist.nl is niet gebonden aan een leverancier maar heeft door de jarenlange ervaring een vijftal betrouwbare leveranciers geselecteerd op prijs en kwaliteit.

 10. MAGNETMECHANIK KRÖMEKE GMBH

  Duitsland

  Magnetmechanik Krömeke GmbH. Al meer dan 30 jaar uw sterke partner in magneettechnologie.Wij ontwikkelen en produceren magnetische producten voor de industrie en de machinebouw. Wij ontvangen graag uw ontwerpaanvragen, controleren deze zorgvuldig en nemen het volledige ontwerp en de productie op ons.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis