• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • marketing

Resultaten voor

Marketing - Import export

 1. GRAND GECTOR OÜ

  Estland

  Wij leveren diensten in advies, ondersteuning en begeleiding voor kmo's die exporteren en op zoek zijn naar nieuwe markten. GRAND GECTOR is opgericht in 2003. Al meer dan vijftien jaar helpt GRAND GECTOR ondernemingen de wereldmarkt aan te boren en in die tijd hebben we veel ervaring en expertise opgedaan en ons bij veel ondernemingen opgewerkt door hen te helpen de belangstelling van buitenlandse klanten te wekken. Wij helpen ondernemingen bij het vinden van partners in de detailhandel en de zakelijke sector (B2B en B2C); wij helpen ook bij het aangaan van voordelige relaties met professionele gemeenschappen, zodat onze klanten contacten kunnen leggen en ontwikkelen in het kader van hun zakelijke belangen. Onze belangrijkste focus is het leveren van adviesdiensten aan bedrijven die Europese en andere buitenlandse markten willen betreden. Onze kerncompetentie is om uw onderneming mondiaal te laten gaan! Grand Gector biedt flexibele prijzen en levert persoonlijke betrokkenheid aan elke klant.

 2. TORRO SP. Z O.O.

  Polen

  Wij bieden UV-offsetdruk van hoge kwaliteit. Het merendeel van onze producties zijn PREMIUM verpakkingen op kartonnen dozen gemetalliseerd met zilver-, goud- en regenboogfolie.Wij bedrukken VERPAKKINGEN met een breed scala aan verfijningen met hybride UV-vernissen, parelmoer vernissen, zware vernissen, verrijkt met mica of ijzersnippers, vernissen die een 3D-effect creëren (reliëf) en convexe vernissen. Wij zijn een fabrikant van PET-, PVC- en PP-verpakkingen.Ons bedrijf produceert ook POS-materiaal voor PET-, PVC- en lenticulaire bedrukkingen.

  Alle producten voor "marketing"

 3. WINBOUND

  Frankrijk

 4. Agence de strategie commerciale & marketing

  Frankrijk

 5. WEBDESIGN MAISLINGER INH. FRIEDRICH MAISLINGER

  Oostenrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EMBIS GMBH - AKADEMIE FÜR ONLINE MARKETING

  Duitsland

 2. KAUSCHE UND PARTNER WERBEAGENTUR UG

  Duitsland

 3. LE MONDE DU SAAS

  Frankrijk

 4. VITAMIN B2 KONZEPT- UND WERBEAGENTUR

  Duitsland

 5. ECKPUNKT AGENTUR FÜR KOMMUNIKATIONSDESIGN GMBH

  Duitsland

 1. ZELDIA

  Frankrijk

 2. SYNTICO GMBH

  Duitsland

 1. SABB MARKETING UG

  Duitsland

 2. WOLF MARKETING

  Oostenrijk

 3. DIGITALES ABENTEUER INH. DENNIS PALESCH

  Duitsland

 4. DR. A. & L. SCHMIDGALL GMBH & CO KG

  Oostenrijk

 5. SWIFTMARKETING

  Duitsland

 6. PROJX GMBH

  Duitsland

 7. S & B WEBER MARKET-ING

  Duitsland

 8. HPC PRODUKTIONS GMBH

  Oostenrijk

 1. WISA ENSCHEDE B.V.

  Nederland

  Lokaal, ecologisch en verantwoord Als de langst bestaande ballondrukkerij en producent van promotionele papierproducten in Nederland kennen wij al meer dan 68 jaar de kneepjes van het vak Wisa produceert sinds 1953 tal van klantspecifieke producten, waaronder steeds meer ECO-milieuvriendelijke varianten van ballonnen en paperartikelen en waarbij de wensen van de klant altijd op de voorgrond staan. Alle ballonnen welke door ons geleverd worden zijn 100% biologisch afbreekbaar! Als échte producent bieden wij altijd de meest voordelige opties Bezoek voor geweldige ideeën onze inspiratie pagina’s. Met vriendelijke groet, Anouk Sannemann – Directeur Folkert Brink – Algemeen manager Bestel bij de producent Als klant maak je, door bij Wisa in te kopen, gebruik van de kennis en kunde welke wij in 68 jaar hebben opgebouwd. Continue ontwikkeling zorgt ervoor dat de beste service en de beste kwaliteit geboden wordt Wisa Enschede BV is al jarenlang ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd Korte doorlooptijden Produceren in onze eigen faciliteiten in Enschede maakt mogelijk dat we snel kunnen schakelen. Persoonlijk contact Wisa BV is een platte, toegankelijke organisatie. Het contact is persoonlijk en de lijnen zijn kort. Logistieke ontzorging Ook klant specifieke wensen op het gebied van verpakken en verzending worden door ons ingevuld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleinverpakkingen (al dan niet ECO), speciale kopkaarten voor producten en dropshipping.

 2. DUTCH SYNERGY

  Nederland

  We helpen industriële bedrijven online succesvol te zijn. Dutch Synergy is een innovatief marketing consultancy bureau voor internationaal opererende productie-, technische en IT-bedrijven die kwalitatief hoogwaardige producten of diensten aanbieden. Met onze ervaring in deze branches begrijpen we met welke digitale uitdagingen u worstelt. We weten hoe u meer leads kunt verzamelen en we hebben een bewezen track-record van internationaal gerenommeerde en converterende websites. Pas onze ijzersterke marketingaanpak toe. Om beste leads in de industrie te vinden, gebruiken we een heldere en bewezen marketingstrategie: • Strategie voor succes: een ijzersterke strategie, vlijmscherpe boodschap en een direct toepasbaar marketingplan. • Website optimalisatie: uniek cutting edge webdesign, contentcreatie met krachtige impact en maximale online exposure. • Leadgeneratie: gericht leadbeheer, doeltreffende funnel voor gekwalificeerde leads en heldere marketingstatistieken. We’re ready to get you Digital Success Neem contact met ons op als u benieuwd bent hoe we uw bedrijf kunnen helpen. Of vraag een gratis Inspiratiesessie aan.

  Alle producten voor "marketing"

 3. WEX - LE DEVELOPPEMENT PAR L'INTERNATIONAL

  Frankrijk

  WEX, internationaal slagen . WEX biedt exporteurs toegang tot de Franse en Europese markten en zijn ervaring in het onwikkelen van zakenrelaies in Rusland en Afrika. Expertise 1 : krachten mobiliseren en bedrijven op buitenlandse marken lanceren. WEX adviseert bedrijven bij hun investeringen in het buitenland en helpt hun exportbeleid te structureren. Na analyse van de grondslagen van het project staat WEX uw exportteams bij in Frankrijk, Europa, Afrika en Rusland: hosting, human resources, commerciële coaching, direct marketing, communicatie. Expertise 2 : digiale territria en buitenlandse markten blijvend betreden. In Frankrijk, Rusland en Afrika past WEX economische en culturele inelligentie toe en begeleidt uw exportteams op het terrein. Coaching van teams, marktonderzoek, zoeken naar handelspartners en industrieën, ondersteuning bij contractonderhandelingen, WEX zorgt dat u duurzaam nieuwe markten betreedt.

 4. OPTIMUS ONLINE

  Nederland

  Haal meer omzet uit je website door online marketing in te zetten. Goede online marketing levert omzet op en verdient zich terug. Optimus Online is gespecialiseerd in: - SEO/zoekmachine-optimalisatie - Conversie-optimalisatie (bezoekers aanzetten tot actie) - Tekst: webteksten, SEO-teksten De concurrentie voor zijn? Leer het zelf bij een van de trainingen of zet Optimus Online in om er zelf geen omkijken naar te hebben. Optimus Online is gespecialiseerd in content en heeft certificaten op het gebied van SEO en conversie-optimalisatie/neuromarketing. Loop geen omzet meer mis, neem nu contact op om kennis te maken met de kennis en kunde van Optimus Online. Vanuit Apeldoorn wordt heel Nederland bediend, dat is het voordeel van online : -)

 5. IGC GROUP

  België

  IGC Group is een zichthouder van De Beers Group of Companies IGC Group is een De Beers Global zichthouder (DBGSS) sinds 1955. Deze bevoorrechte relatie van meer dan 50 jaar garant voor onze klanten een consistente en betrouwbare diamant aanbod en zekerheid in de authenticiteit en de integriteit van het product. Zichthouders kwalificeren voor DBGSS levering als gevolg van een stringent proces, met inbegrip van hun vermogen om waarde toe te voegen aan diamanten, hun expertise in het bijzonder ruwe diamant en hun financiële en ethische integriteit. Met IGC Group, klanten profiteren van onze wereldwijde sales en marketing plannen. Onze marketing afdeling dynamisch ondersteunt onze klanten in de vraag naar diamantjuwelen. Consultancy en sales medewerkers diamond training zijn beschikbaar op aanvraag. Samen creëren we mogelijkheden die veel verder gaan dan de traditionele klant-leverancier relatie.

 6. LOYALTYGROUP

  Nederland

  Loyaltygroup heeft meer dan 14 jaar ervaring met het op maat leveren van spaarprogramma's en spaarsystemen aan bedrijven die hun klant meer aan zich willen binden. Dit is mogelijk in zowel online als offline vorm, bijvoorbeeld een app, klantenkaart of kassasysteem. Wij ontwikkelen CRM en loyalty software op maat, zodat het gevormd wordt naar uw wensen en perfect aansluit bij de doelgroep die u wilt bereiken. Voor minder dan €15 per maand kunt u al een compleet Loyalty systeem gebruiken, inclusief klantenpassen, online saldochecker en professionele support.

 7. PARMOIS MARKETING & COMMUNICATIE

  Nederland

  Parmois (vrij vertaald: door mij/per maand) richt zich op twee activiteiten. Ten eerste biedt Parmois Marketing & Communicatie abonnementen aan voor zelfstandigen en kleine MKB-bedrijven. Ten tweede kan Parmois ingehuurd worden voor het uitvoeren van interim projecten. Bij de abonnementen kijken we eerst naar wie de ondernemer is, wat zijn/haar doel is en wat er al aan marketing gedaan wordt. Aan de hand hiervan stellen we de prioriteiten samen op. Afhankelijk van het type abonnement en de prioriteiten kunnen werkzaamheden bv. bestaan uit: teksten schrijven voor de website en nieuwsbrieven, maken van folders, opstellen van een social media content strategie, verzorgen en posten van de social media posts, idee uitwerken van A tot Z voor een ludieke DM actie enz enz. Parmois Marketing & Communicatie kan echter ook op uur/projectbasis ingehuurd worden, bv ter vervanging van het marketing management tijdens een zwangerschapsverlof, een interim opdracht of een brainstorm sessie.

 8. RECLAMEBUREAU FEDDEMA

  Nederland

  Reclamebureau Feddema is een full-service reclamebureau uit Heerenveen met oog voor creatieve oplossingen. Gespecialiseerd in het maken van websites, webshops en grafisch ontwerp. Daarnaast doen wij veel op het gebied van creatie, concepting, online marketing, copywriting, doelgroepanalyse, marktonderzoek, social media en het maken van strategische campagnes. Onze manier van werken onderscheidt zich door nauwe samenwerking met u als klant. Met als doel een doeltreffend communicatieconcept, zowel online als offline. Wilt u meer informatie over onze diensten of manier van werken? Of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op! www.reclamebureaufeddema.nl

 9. XYMS

  Nederland

  XYMS is een marketingadviesbureau die organisaties helpt met een betere positionering in hun markt. XYMS doet sinds 2014 ervaring op met organisaties uit een breed scala aan branches, van zorginstellingen en gemeenten tot commerciële multinationals en de lokale ondernemer.XYMS heeft een specialiteit op het gebied van online marketing. Denk hierbij aan het inzetten van sociale media, het beter vindbaar maken van de website, adverteren op verschillende onlinekanalen en het inzetten van e-mail als marketinginstrument. Een samenwerking met XYMS kenmerkt zich door transparantie en eenvoud. Het is onze taak ervoor te zorgen dat de doorgaans ingewikkelde begrippen en methoden worden begrepen door iedere betrokkene. We werken met een online platform waarmee u 24 uur per dag inzicht kunt krijgen in wanneer we iets voor u gaan uitvoeren.De oprichtersXander Graaf en Yoram Roemersma zijn de eigenaren en bestuurders van XYMS. Xander heeft een specialisatie op het gebied van websites en analysesoftware, hij zorgt ervoor dat uw website doet waarvoor hij gemaakt is en alle data verzamelt die te verzamelen is. Yoram is de marketingstrateeg die uw doelen verwerkt in een overzichtelijk plan en hij vertaalt ingewikkelde data naar concrete actiepunten.U kunt bij XYMS terecht voor de volgende diensten: (XY Marketing Solutions, 2017)1. MarketingModules - wij voeren uw (online) marketingplan uit. Vanaf 99 euro en maandelijks opzegbaar.2. MarketingMaatwerk - wij maken plannen, strategieën of doen ond

 10. RECRANET

  Nederland

  Met onze alles-in-1 oplossing (reserveringssysteem, website en marketing) hebben we talloze toeristische organisaties online succesvol gemaakt, variërend van camping, B&B, verhuurorganisatie, chaletpark, vakantiepark tot hotel. Op zoek naar online succes? Welkom bij Recranet! Op zoek naar een online reserveringssysteem? Ons gebruiksvriendelijke en geavanceerde boekingssysteem ontzorgt de toeristische sector variërend van camping, B&B, vakantiepark tot hotel. Bekijk waarom Recranet Booking hét online reserveringssysteem is voor jou! Recranet maakt websites voor de toeristische sector, variërend van camping, B&B, vakantiepark tot hotel. Ons geavanceerde online reserveringssysteem kan direct geïntegreerd worden in de website inclusief zoek- en boek en CMS. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie online succesvol wordt! Recranet is hét online marketing bureau voor de toeristische sector. E-mail marketing, SEA, SEO, social media marketing…. Niks is voor ons te gek. Ons bureau zorgt voor full service internet marketing voor campings, hotels, vakantieparken en meer. Online marketing is the way to go!

Filters

Resultaten voor

Marketing - Import export

Aantal resultaten

15.466 bedrijven

Landen