• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • materiaal voor potcultuur

Resultaten voor

Materiaal voor potcultuur - Import export

 1. LLC PND-GROUP

  Wit Rusland

  Het bedrijf LLC PND-GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Grodno, Wit Rusland.

 2. MODULARTE SRL

  Italië

  Het bedrijf MODULARTE SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 3. COSTIÑA ORGÁNICA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf COSTIÑA ORGÁNICA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, Hydrocultuur - Materialen en benodigdheden, schors voor grondbedekking, Materiaal voor potcultuur, Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, en Hydrocultuur - Materialen en benodigdheden. Het is gevestigd in O Pino (a Coruña), Spanje.

 4. GOODMAX GROUP INTERNATIONAL LTD

  China

  Het bedrijf GOODMAX GROUP INTERNATIONAL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Wuhan, China.

 5. ALYA PLASTIK

  Turkije

  Het bedrijf ALYA PLASTIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, bloempotten, kookpotten, Materiaal voor potcultuur, en staven van goud en zilver. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EL ORO VERDE

  Spanje

  Het bedrijf EL ORO VERDE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Murcia, Spanje.

 2. ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S.

  Turkije

  Het bedrijf ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstplanten, -bloemen en -fruit, bloemkoolplanten, waterplant, en Kunstplanten, -bloemen en -fruit. Het is gevestigd in Adana (adana, Turkey), Turkije.

 3. FIRMA HANDLOWO US?UGOWA MAREL

  Polen

  Het bedrijf FIRMA HANDLOWO US?UGOWA MAREL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Kozieg?owy, Polen.

 4. BOSAMUA GARDEN

  Turkije

  Het bedrijf BOSAMUA GARDEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Tuinbouwgewassen, bloempotten, en vloeibare meststoffen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. LARIX S.C. SZPAKIEWICZ A.D.T

  Polen

  Het bedrijf LARIX S.C. SZPAKIEWICZ A.D.T, is een Dienstverlener, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinmeubels, Gewasbeschermende producten, Tuinmeubels, en Gewasbeschermende producten. Het is gevestigd in Myślenice, Polen.

 1. SAKSILUX

  Turkije

  Het bedrijf SAKSILUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ÇETIN ELEKTRO PLASTIK A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf ÇETIN ELEKTRO PLASTIK A.Ş, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren bamboeriet. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 1. EVHANI

  Frankrijk

  Het bedrijf EVHANI, is een Distributeur, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Eu, Frankrijk.

 2. RE- SISTEM LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf RE- SISTEM LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Varna, Bulgarije.

 3. EGE SAKSI - AEGEAN TERRACOTTA POT

  Turkije

  Het bedrijf EGE SAKSI - AEGEAN TERRACOTTA POT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren bloempotten, en voorwerpen van terracotta. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. GARDEN NATURA

  Turkije

  Het bedrijf GARDEN NATURA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren bloempotten. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. GREEMEX AGENCY A/S

  Denemarken

  Het bedrijf GREEMEX AGENCY A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, en Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Odense N, Denemarken.

 6. ALU MIXER SRL

  Italië

  Het bedrijf ALU MIXER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kasplanten en kasbloemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, Geconserveerde groenten in olie, Materiaal voor potcultuur, Geconserveerde groenten in olie, en paddestoelen groothandel. Het is gevestigd in Aaaaaaaaaaaaaaa, Italië.

 7. SIEGFRIED-BURGER ET FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf SIEGFRIED-BURGER ET FILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, en Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Soufflenheim, Frankrijk.

 8. QUICK-POT A/S

  Denemarken

  Het bedrijf QUICK-POT A/S, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, en Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Viborg, Denemarken.

 1. GERRESHEIMER PLASTIC PACKAGING

  Frankrijk

  Het bedrijf GERRESHEIMER PLASTIC PACKAGING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, en Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Besancon, Frankrijk.

 2. AGRIMATCO EESTI AS

  Estland

  Het bedrijf AGRIMATCO EESTI AS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pootgoed - bollen en zaden, Materiaal voor potcultuur, Pootgoed - bollen en zaden, en Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 3. JOSEPH SCHWEND GMBH & CIE.

  Duitsland

  Het bedrijf JOSEPH SCHWEND GMBH & CIE., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stenen - vuurvast. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, en Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Baden-Baden, Duitsland.

 4. INA S.A.

  Griekenland

  Het bedrijf INA S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, en Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Aspropyrgos, Griekenland.

 5. CHAO ZHOU ASIAN POTTERY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf CHAO ZHOU ASIAN POTTERY CO., LTD., en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, en Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Guangdong, China.

 6. YAPAY CICEK

  Turkije

  Het bedrijf YAPAY CICEK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Atasehir, Turkije.

 7. KERAMIAGEP KERAMIAI GAPEKET GYÁRTÓ KFT

  Hongarije

  Het bedrijf KERAMIAGEP KERAMIAI GAPEKET GYÁRTÓ KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, Bouwstenen, Materiaal voor potcultuur, en Bouwstenen. Het is gevestigd in Bekescsaba, Hongarije.

 8. RACHES POTERIES

  Frankrijk

  Het bedrijf RACHES POTERIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuindecoraties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, en Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Raches, Frankrijk.

 9. OBI ROM IMPORT EXPORT S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf OBI ROM IMPORT EXPORT S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Sauzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Deegwaren, Materiaal voor potcultuur, Deegwaren, en Materiaal voor potcultuur. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 10. BOCCHI FLOWER TRADE DENMARK APS

  Denemarken

  Het bedrijf BOCCHI FLOWER TRADE DENMARK APS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Bloemplanten, Tuinbouwgewassen, en Bloemplanten. Het is gevestigd in Odense Sv, Denemarken.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis