• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • materiaal voor zaaien en planten

Resultaten voor

Materiaal voor zaaien en planten - Import export

 1. SECA AGRICULTURE MACHINERY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij AGRI SECA Landbouwmachines, een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines sinds 1976, gevestigd in Turkije. Onze uitgebreide lijn plantmachines van topkwalilteit waaronder uien- en knoflookplanters, is toegesneden op de divers behoeften van landbouwers wereldwijd. Ontdek onze geavanceerde modellen: •Tuinbonen zaadplanter • Knoflook plantmachine •Uien plantmachine •Grondbewerkingsmachine •Universele Zaadmachine •Groente plantmachine Bij AGRI SECA, zetten wij ons in voor innovatie binnen de landbouw via de integratie van technologie en traditioneel vakmanschap. Elke machine wordt met zorg vervaardig om betrouwbaarheid, eficiëntie en optimale prestaties op het veld te garanderen. Wij streven ernaar landbouwers te voorzien van de benodigde tools voor een succesvolle bedrijfsvoering binnen het constant veranderende landbouwlandschap. Of u nu een kleinschalig of een groot landbouwbedrijf runt, AGRI SECA Landbouwmachines is uw betrouwbare partner voor duurzame groei en voorspoed. Met een constante inzet voor uitmuntendheid en klanttevredenheid, zorgen wij voor baanbrekende veranderingen binnen de landbouwactiviteiten met elk van onze machines. Kies voor samenwerking met AGRI SECA Landbouwmachines en ervaar het verschil in kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid. Laten we samen succes kweken en de toekomst van de landbouw vorm geven.

 2. GENEROSA

  Portugal

  Verified by europages badge
 3. AGASAAT® GMBH

  Duitsland

  Als een familiebedrijf staat agaSAAT al meer dan 25 jaar garant voor gebakken, gekiemde en gekruide zaden van premiumkwaliteit.Met ons uitgebreide assortiment in biologische en conventionele kwaliteit, bedienen wij groothandelaren en geavanceerde bakkers in heel Duitsland, zowel in particuliere huishoudens als in de industrie.Ondertussen is ons klantenbestand even divers als ons assortiment.Wij leveren aan de specerijen- en verwerkende industrie, maar ook aan de producenten van homeopathische geneesmiddelen en gebruikers van kiemzaden.Dankzij onze decennialange ervaring in de internationale zaad- en specerijenhandel bereiken we de hoogste kwaliteit voor u op het hoofdkantoor van het bedrijf in Neukirchen-Vluyn in Noord-Rijnland-Westfalen.Van zelfontplooiing en directe import tot laboratoriumtesten tot reiniging, kiemvermindering, menging of verpakking, u kunt er zeker van zijn: We bieden u ook de juiste oplossing voor uw zeer speciale vereisten!

 4. VAN DER AUWERA

  België

  Plantencentrum Van der Auwera is een familiebedrijf dat reeds 4 generaties groen bloed heeft. Dit uit zich in een verkoopbaar assortiment van 2500 verschillende soorten en variëteiten. Hier vindt elke tuinliefhebber beslist zijn keuze! Met een kwekerij van 40ha groot, heeft het de mogelijkheid om veel zelf te produceren. Het plantencentrum biedt ook potten en materialen.

 5. COSERWA

  Frankrijk

  Het bedrijf COSERWA, is een Distributeur, en actief in de sector Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zaaien en planten, Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, machines voor boomkwekerijen, materialen voor boomkwekerijen, Materiaal voor zaaien en planten, en Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is gevestigd in Hagenbach, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zaaien en planten, Landbouw - import-export, Beplantingen, Fruitbomen, Materiaal voor zaaien en planten, Landbouw - import-export, Beplantingen, en Fruitbomen. Het is gevestigd in Girov, Roemenië.

 2. DOM W OGRODZIE

  Polen

  Het bedrijf DOM W OGRODZIE, is een Multi-Category, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten, Materiaal voor zaaien en planten, Planten, struiken, Materiaal voor zaaien en planten, en irrigatie. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 3. OASEEDS

  Spanje

  Het bedrijf OASEEDS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is gevestigd in Benidorm, Spanje.

 4. SANTA FE 420 SC

  Spanje

  Het bedrijf SANTA FE 420 SC, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hennep, tuinartikelen, verlichtingsapparaten, en voeder voor schildpadden. Het is gevestigd in Santa Fe, Spanje.

 5. LINDA-SEEDS.COM - HANFSAMEN

  Spanje

  Het bedrijf LINDA-SEEDS.COM - HANFSAMEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren zaaigoed, biologisch zaad, zaaigoed voor de landbouw, en hennep. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 1. POZITIF TOHUM

  Turkije

  Het bedrijf POZITIF TOHUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren tomaten, meloen, en aubergines. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 2. Q-AGRO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf Q-AGRO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren export, zaaigoed, mest, en professionele adviseurs. Het is gevestigd in Quedlinburg, Duitsland.

 1. XURRI TERRES VEGETALS S.L.-TERVEX

  Spanje

  Het bedrijf XURRI TERRES VEGETALS S.L.-TERVEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren decoratieve stenen. Het is gevestigd in Cassa De La Selva, Spanje.

 2. IGEA PRO SRL

  Italië

  Het bedrijf IGEA PRO SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is gevestigd in Perugia, Italië.

 3. MTD POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf MTD POLAND SP. Z O.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is gevestigd in Orle, Polen.

 4. VERDALIA

  Spanje

  Het bedrijf VERDALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is gevestigd in Sant Feliu De Llobregat, Spanje.

 5. SAALET APS

  Denemarken

  Het bedrijf SAALET APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren zaaimachines. Het is gevestigd in Ulstrup, Denemarken.

 6. SCARYBIRD

  Frankrijk

  Het bedrijf SCARYBIRD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren desinfestatieproduct. Het is gevestigd in Saint Berain, Frankrijk.

 7. TEXAS ANDREAS PETERSEN A/S

  Denemarken

  Het bedrijf TEXAS ANDREAS PETERSEN A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren en aanhangers - landbouw, Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, Houtwaren, Tractoren en aanhangers - landbouw, Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, en Houtwaren. Het is gevestigd in Odense S, Denemarken.

 8. CESPLAY

  Spanje

  Het bedrijf CESPLAY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunstgras. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 1. J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinmeubelen en -versiering, Materiaal voor zaaien en planten, Tuinmeubelen en -versiering, en Materiaal voor zaaien en planten. Het is gevestigd in Trier, Duitsland.

 2. GGG DÜSING GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf GGG DÜSING GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Materiaal voor zaaien en planten, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, en Materiaal voor zaaien en planten. Het is gevestigd in Gelsenkirchen, Duitsland.

 3. LELY NEDERLAND

  Nederland

  Het bedrijf LELY NEDERLAND, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Materiaal voor zaaien en planten, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Materiaal voor zaaien en planten. Het is gevestigd in Maassluis, Nederland.

 4. VREDO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VREDO DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, Materiaal voor zaaien en planten, Boren en proefboren - installaties, en Materiaal voor zaaien en planten. Het is gevestigd in Evessen, Duitsland.

 5. REBSCHULE STEINMANN E.K

  Duitsland

  Het bedrijf REBSCHULE STEINMANN E.K, en actief in de sector Opvoeding - organisaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zaaien en planten, en Materiaal voor zaaien en planten. Het is gevestigd in Sommerhausen, Duitsland.

 6. WESTLAND HORTICULTURE LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WESTLAND HORTICULTURE LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zaaien en planten, en Materiaal voor zaaien en planten. Het is gevestigd in Belfast, Verenigd Koninkrijk.

 7. SCHREIBERS SAATZUCHT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHREIBERS SAATZUCHT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zaaien en planten, en Materiaal voor zaaien en planten. Het is gevestigd in Söllingen, Duitsland.

 8. PRODANA SEEDS A/S

  Denemarken

  Het bedrijf PRODANA SEEDS A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, en Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is gevestigd in Odense Sv, Denemarken.

 9. SKLEP OGRODNICZY

  Polen

  Het bedrijf SKLEP OGRODNICZY, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zaaien en planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren winkel traditionele verkoop, en zaaigoed. Het is gevestigd in Krosno Odrzańskie, Polen.

 10. FLEURALIA SA

  Spanje

  Het bedrijf FLEURALIA SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zaaien en planten, en Materiaal voor zaaien en planten. Het is gevestigd in Vilassar De Mar, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis