• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mechanica- algemeen - machinebouw- maakloon

Resultaten voor

Mechanica- algemeen - machinebouw- maakloon - Import export

 1. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Al meer dan 75 jaar stelt TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES zijn vaardigheden en technologische expertise tot uw dienst. TCM, synoniem voor innovatie en kwaliteit, staat voor: - Het ontwerp en de fabricage van speciale machines, de integratie van randapparatuur (robotica, transport, lassen, trillingen, optica, enz.) en het gebruik van 4.0 technologieën voor alle activiteitensectoren - Het onderhoud en de dienst na verkoop van installaties (machine, productielijn, infrastructuur) - De technische opwaardering, modernisering en aanpassing van bestaande installaties (verhoging van de productiviteit, mechanisch, elektrisch en automatiseringsherontwerp, toevoeging van randapparatuur voor onderhoud op afstand, toezicht, enz.) - Projectbeheer, van het opstellen van specificaties via ontwerp en implementatie tot installatie op locatie - Een projectmanager die de toegewijde contactpersoon voor uw project is - Een team dat betrokken is bij elke fase van uw projecten - Bewezen reactiesnelheid en flexibiliteit, TCM is in feite een ontwerpbureau, een machinale werkplaats, een ketelmakerij, een assemblagewerkplaats en een elektrische/automatiseringsafdeling, allemaal op één locatie. We bieden innovatieve oplossingen op maat om aan uw behoeften te voldoen. We garanderen dat onze beloften worden nagekomen en dat de in gebruik genomen apparatuur voldoet aan alle relevante normen.

 2. OREMUS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  OREMUS is een toonaangevend machinebouwbedrijf dat gevestigd is in Tsjechië. We besteden veel aandacht aan innovatie en precisie en zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van precisiemachinebouw en -productie. We hebben een uitgebreid dienstenpakket, waarmee we de uiteenlopende behoeften van onze klanten kunnen vervullen. Onze kerncompetenties betreffende de volgende terreinen: - Precisiesnijden van staalplaten: Onze laser- en plasmasnijmachines zijn geschikt voor alle mogelijke soorten plaatmetaal. - Buigen: De TruBend 8400-afkantpers is geschikt voor een buigbreedte van maximaal 4000 mm bij een aanzienlijke druk van 400 ton. - Walsen: Onze viercilinder-walsmachines zijn geschikt voor een maximale breedte van 1900 mm en kunnen buizen draaien met een diameter van maximaal 220 mm bij een maximale buismaat van 6 mm. We kunnen een toeleveringscontract sluiten tot en met 40 mm en een diameter van 2500 mm. - Boren, slijpen, afschuinen: We doen dit allemaal zonder te knipperen maar met een veiligheidsbril. - Richten: Richtpers CDN400 met een tafel van 3100 x 3000 mm en een slag van 1000 mm stelt ons in staat onze werkzaamheden met uiterste precisie te voltooien. - Lassen: We gebruiken werkschijven voor gelaste onderdelen tot maximaal 4000 x 6000 mm en nog groter. Onze laswerkplaats is uitgerust met bovenloopkranen van 3, 5, 5 en 20 ton. - Lakken en oppervlaktebehandeling: Met hoogwaardige spuitapparatuur en een beproefd laksysteem waarborgen we dat onze producten de beste deklagen krijgen. Door ons streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid staan we in uiteenlopende branches bekend als een betrouwbare partner.

 3. STEEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Opgericht in 1979 door Paul Rolland, is het STEEC-bedrijf, onderdeel van de ABC Technology-groep, gespecialiseerd op het gebied van laserbewerking en zeer nauwkeurige micromechanica. STEEC heeft door de jaren heen specifieke vaardigheden verworven en heeft een solide reputatie opgebouwd in Frankrijk en Europa.STEEC is in staat om in te spelen op de meest complexe verzoeken die geavanceerde technologieën vereisen, zoals micro-bewerking bij boren en frezen.Tegenwoordig werkt het bedrijf voor de meest veeleisende industriële sectoren zoals de luchtvaart, de ruimtevaart, het ruimtesegment, de automobielsector, de medische sector, onderzoekscentra, kernenergie, fijne uurwerken ... Dankzij zijn kwaliteitsmanagementproces heeft STEEC de ISO 9001: 2015- en ISO 13485: 2017-certificeringen ontvangen.We hebben dus een perfect begrip van het probleem van de klant om betrouwbare en systematische prestatiemeting en constante verbetering van ons systeem mogelijk te maken.

 4. FLP MICROFINISHING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In FLP Microfinishing GmbH vinden onze klanten een deskundige partner voor complexe oplossingen op het gebied van machineconstructie, machinebouw, ontwikkeling van gereedschappen en oppervlaktebewerking via microverspaning. In de fabriek in Zörbig ontwikkelen en produceren wij oplossingen voor vele branches zoals de automobielindustrie, machinebouw, medische techniek, optiek, keramische industrie en nog veel meer. Om de allerhoogste nauwkeurigheid, een grote spaanverwijdering en korte procestijden te kunnen garanderen hebben wij het innovatieve machineconcept van de tweeschijvenmachine FLP HIGH PRECISION ontwikkeld. Of het nu om installatie, inbedrijfstelling, onderhoud, reparatie of technisch advies gaat, ons serviceteam staat met raad en daad graag tot uw beschikking. Profiteer van onze competentie en tientallen jaren ervaring als moderne, dynamische en internationaal opererende onderneming. Steeds individueel op uw processen toegesneden.

 5. TIRA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TIRA GmbH levert wereldwijd meet- en testsystemen voor industrie en research. We ontwerpen en produceren geavanceerde installatietechniek, inclusief applicatie-gerelateerde software voor omgevingssimulatie, testen van materialen, en detectie en eliminatie van ongewenste trillingen. Ons productie- en leveringsprogramma omvat balanceermachines voor motorankers, gereedschappen, aandrijfassen, ventilatoren en krukassen; Elektromechanische productie en speciale machines, spindelmachines, universele testmachines, modernisering van testmachines en DKD-kalibratie; Elektrodynamische trillingsbeproevingssystemen, trillingsopwekkers, modale opwekkers, modale schudapparaten, traagheidsregelaars, oscillatoren met lange slag, trillingsregelsystemen voor sinus-, schok-, ruis- en gemengde modus, diatabellen lineair of hydrostatisch geleid, kalibratiesystemen, digitale/analoge versterkers; Testkamers voor de simulatie van omgevingscondities; Machine- en gereedschapsbouw.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TMR TURBO-MISCH- UND RÜHRANLAGEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TMR Turbo Misch- und Rühranlagen GmbH & Co. KG (kortweg TMR) vindt de optimale oplossing voor alle industriële roertaken*. Rekening houdend met alle proces relevante parameters, worden de roertaken van de klant individueel geanalyseerd en worden perfecte resultaten bereikt. Door de roertaken uit te voeren met gestandaardiseerde componenten, kunnen meer dan 5.000 roervarianten op korte termijn worden geleverd. De op maat gemaakte roertechnologie wordt geleverd aan meer dan 70 landen wereldwijd. Tot de klanten van TMR behoren bekende Duitse en internationale bedrijven uit de farmaceutische, voedsel-, chemische, galvanische en waterzuiveringsindustrie. TMR produceert speciaal voor klanten uit de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie volgens de hygiënische normen van de Amerikaanse Food and Drug Administration FDA en de European Hygienic Engineering & Design Group EHEDG

 2. FELSS GROUP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Felss Gruppe produceert onder de merknamen Felss Shortcut Technologies voor diverse sectoren zoals de automobielindustrie zowel machines voor de bewerking van metaal alsook componenten. Technisch staan de koudomvormprocessen rondkneden, axiaal vormen, buigen, autofrettage en eindenbewerking centraal. De Felss-Gruppe is een wereldwijd actieve ondernemingsgroep met de hoofdvestiging in Königsbach-Stein. Naast twee andere Duitse vestigingen in Bretten-Gölshausen en Nesselwang is de onderneming in Wujiang (China), New Berlin (VS) en Triengen (Zwitserland) gevestigd. De omzet bedroeg in 2014 ongeveer 100 miljoen euro. Felss heeft wereldwijd meer dan 580 medewerkers in dient, van wie 350 in Duitsland.

 3. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TRACTO-TECHNIK ontwikkelt, produceert en verkoopt machines en toebehoren voor het ondergronds aanleggen en vernieuwen van pijpleidingen. Deze graafloze NODIG-technik wordt toegepast bij het aanleggen van leidingnetten voor water, gas, stroom, telecommunicatie, stadsverwarming, bij het koppelen van glasvezelkabels, bij het bouwen van pijpleidingen, alsmede bij de afvalwaterverwijdering. De klanten voor deze speciale machines komen hoofdzakelijk uit de sectoren diepbouw en speciale diepbouw, maar ook netwerkleveranciers en netbeheerders behoren tot de klanten. Bij alle productiehandelingen hecht TT waarde aan een perfecte productiekwaliteit. Reeds bij de inkoop van materialen richt TT zich op toeleveranciers met het hoogste kwaliteitsniveau. Met name de staalkwaliteit wordt aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen. Deze lopen als een rode draad door het gehele productieproces. Ultramoderne productietechniek, in uiterst nauwkeurige CNC-gestuurde bewerkingscentra worden de werkstukken in de juiste vorm gedraaid, geboord, gefreesd en geslepen.

 4. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 20 jaar is de firma Klüppelberg GmbH & Co.KG met succes actief op het gebied van middelgrote, grote en zware bewerkingsindustrie als servicedienstverlener voor gereedschapsmachines met name van de voormalige fabrikant Hermann Kolb uit Keulen. Wij bieden onze diensten rondom het onderhoud en de speciale machinebouw al bij belangrijke ondernemingen in Duitsland en de omringende landen tot en met Amerika aan. Het heeft onze hoogste prioriteit om de productiviteit en continue beschikbaarheid van uw machines te garanderen. Wij construeren partijgrootte 1 en leveren exact wat u voor uw machinepark nodig hebt. Wij houden de kwaliteit van ons werk voortdurend op het hoogste niveau doordat wij ons richten op een gezonde combinatie van gekwalificeerde, ervaren en ook jonge, leergierige medewerkers. Consequente bijscholing en de toepassing van de modernste meetapparatuur staan hoog in ons vaandel en zorgen voor motivatie onder het personeel.

 5. VOXELJET AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Voxeljet is een leidende fabrikant van een in de industrie toepasbare 3-systemen en verkoopt servicecentra in Duitsland, de VS en de UK voor "Productie op aanvraag" van vormen en modellen voor de metaalgietindustrie. Voxeljet SYSTEMS ontwikkelt, produceert en verkoopt zelfstandig de snelste en meest doeltreffende 3-D drukssystemen die op de markt te verkrijgen zijn. In het servicecentrum van Voxeljet SERVICES worden op aanvraag vormen en modellen volgens CAD-gegevens geproduceerd.

 1. IHF-JUNGENTHAL HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met traditie en ervaring op het gebied van materiaalbehandeling en transport, heffen, draaien en hanteren van ladingen en opslagtechnologie, is IHF-JUNGENTHAL Handling GmbH al meer dan 30 jaar een competente partner in de industrie. Handlingtechnologie van IHF-JUNGENTHAL - Manipulatoren met traditie en ervaring. De IHF-JUNGENTHAL handlingtechnologie GmbH is een veelzijdig bedrijf, waarvan de jarenlange ervaring op het gebied van handling en transport, hijsen, panning en handling van ladingen evenals opslagtechnologie teruggaat tot het in 1980 opgerichte ingenieursbureau IHF.Naast de planning, het ontwerp en de fabricage van nieuwe manipulatoren van het type VECTOR en alle soorten grijpmiddelen, wordt het onderhoud en de reparatie van bestaande faciliteiten uitgevoerd als een service.We leveren aan de assemblagelijnen van de auto-industrie, middelgrote bedrijven en ambachtelijke bedrijven.

 2. FORMHAND AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FORMHAND is een jong machinebouwbedrijf dat zich ten doel heeft gesteld intelligente handlingoplossingen te ontwikkelen, te produceren en te verkopen. Bent u van plan om uw productie te automatiseren en wordt u geconfronteerd met talloze uitdagingen in uw productie- en logistieke processen als gevolg van talloze variabelen? Ongeacht of er onderdelen worden verplaatst die een complexe vorm hebben, in verschillende posities bij de grijper aankomen of verschillende afmetingen hebben. De mogelijke vereisten zijn onbeperkt.Ook de keuze van mogelijke verwerkingstechnologie. Stel u een oplossing voor die componenten van verschillende afmetingen, geometrieën en oppervlaktestructuren vastgrijpt, klemt of klemt met behulp van één enkel gereedschap. De FORMHAND-technologie combineert universele, met granulaat gevulde grijperpads met een elektrisch gegenereerde volumestroom en vervangt zo starre hanteringsoplossingen. Onze aanpasbare grijperkussens bieden enorme mogelijkheden voor flexibele en efficiënte processen. We bieden onze klanten oplossingen op maat en bieden ondersteuning bij zowel de selectie van geschikte Formhand-producten als de ingebruikname ervan. In ons testcentrum kunnen we uw specifieke oplossing onder de loep nemen en aan de tand voelen. Ons agile team adviseert u graag.Neem contact op met de unit.

 1. FST GMBH FILTRATIONS-SEPARATIONS-TECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FST GMBH FILTRATIONS-SEPARATIONS-TECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren generators van stikstof. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 2. PPS (PRESSURE PROFILE SYSTEMS)

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  PPS UK Limited (voorheen Pressure Profile Systems) is toonaangevend in de productie van nauwkeurige, gevoelige en herhaalbare krachtsensoren, drukmeetsystemen en oplossingen voor het in kaart brengen van de druk. We hebben een divers technisch team met meer dan 20 jaar ervaring in innovatieve detectieoplossingen en tactiele sensortechnologie. Tot de kernproducten van PPS behoren zeer gevoelige capacitieve aanraaksensoren met toepassingen in vele industrieën, zoals productontwerp en -ontwikkeling, ergonomie, optimalisatie van productieprocessen, gezondheiden veiligheid, robotica en aangepaste medische apparatuur. Onze geavanceerde tactiele oplossingen zijn ingebed in gebruiksvriendelijke producten zoals flexibele sensorarrays, drukgevoelige matten, tactiele sensorhandschoenen, oplossingen voor het in kaart brengen van de hoofddruk of aerodynamische krachtgevoelige strips. We begrijpen dat elke toepassing specifiek is voor onze zakenpartner en daarom stemmen we onze oplossingen af op de behoeften van onze klanten. We garanderen dat ons toegewijde, persoonlijke, hands-on team zich zal inzetten voor het succes van je project. Als internationaal bedrijf navigeren we regelmatig door de richtlijnen van verschillende regelgevende instanties en praktijken, zoals FDA, CE, UL, CSA, CMDCAS, CGMP, enz. Tot nu toe hebben we 11 producten met succes gepatenteerd in de VS en internationaal, en zijn er nog 5 patenten in behandeling. Als u denkt dat een druksensortechnologie uw bedrijf kan helpen succesvol te zijn, neem dan contact met ons op om uw toepassing te bespreken!

 3. LEHNER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEHNER MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren gereedschap voor de landbouw. Het is gevestigd in Westerstetten, Duitsland.

 4. TOMECH SOLUTIONS

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Met meer dan tien jaar specifieke expertise in zowel 3-D als 2-D ontwerpen, stelt Tomech Solutions zijn uitgebreide kennis op het gebied van bulk hantering en recycling sectoren ten dienste van de klant. Naast deze vakgebieden, strekt onze kennis zich uit tot diverse facetten van mechanische engineering en weerspiegelt een waaier aan uiteenlopende vaardigheden. Onze werkethiek is gecentreerd rond precisie en nauwkeurigheid opdat accuraatheid een kenmerk van al onze leveringen blijft. Wij leveren op constante wijze hoogwaardig werk en leven voor elk aangenomen project de meest strenge normen na. Flexibiliteit en efficiëntie maken integraal deel uit van onze aanpak, wij passen ons naadloos aan diverse aanvragen voor projecten aan en optimaliseren de bronnen voor een maximale uitkomst. Wij richten ons met name op maatoplossingen en focussen ons op kostenbesparingen en het verkrijgen van eventuele belastingvoordelen waar mogelijk. Een van onze kerntroeven is de beschikbaarheid en de gereedheid om projecten op te starten of snel in te springen op werk in uitvoer. Deze paraatheid om snel in te springen zorgt voor de tijdige start van projecten of het veranderen van werkzaamheden om reeds gaande initiatieven te ondersteunen. Daarnaast is onze bedrijfsfilosofie erop gericht klanten de mogelijkheid te bieden zich op hun kernactviteit te richten door de fijne kneepjes van de ingenieurstaken op efficiënte wijze af te handelen. Dit maakt een naadloze integratie van onze vaardigheden mogelijk om de belangrijkste doelen van elk project of onderneming te verbeteren of te ondersteunen.

 5. S.C.E. COMPANY SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  S.C.E. Company srl is een onderneming die actief is in het bewerken van koperen en ijzeren buizen voor de verpakkings- en koelsector. Het machinepark stelt de onderneming in staat de volgende producten te produceren: koperen en ijzeren collectoren, verdelers, buizen op maat met tapse uiteinden, expanders, boogvormige verlopen, nippen, vouwen en overslagen.

 6. POPPE + POTTHOFF MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Poppe + Potthoff Maschinenbau GmbH ontwikkelt en produceert systemen voor operationele en vermoeiingstests van auto- en scheepsbouwcomponenten en andere industrieën. De precisie- en krachtige speciale machines van de specialist voor hogedruk- en testtechnologie worden gebruikt bij onderzoek, ontwikkeling en productie.Deze omvatten systemen voor barstdruk en lektests, drukschommeltests, autofrettage en systemen voor het functioneel testen van componenten.Ons bedrijf in Nordhausen (Duitsland) is lid van de Poppe + Potthoff Group. Als systeemontwikkelaar ligt onze focus op de eisen van de klant.De nadruk ligt op technologisch complexe testsystemen en hogedruktechnologie.Als systeemontwikkelaar bieden wij alles, van conceptie tot ontwerp en productie (mechanisch + elektrisch) tot softwareontwerp, allemaal vanuit één bron.

 7. AIR-FRESH-SERVICE INDUSTRIEFILTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zijn een gecertificeerde, door de eigenaar geleide middenstandsonderneming met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van de productie van kwalitatief hoogwaardige industriële afzuig- en filterinstallaties. Al vanaf het begin zijn afzuig- en filter installaties en de productie daarvan een belangrijk thema bij ons. Op basis van onze lange ervaring beschouwen we onszelf niet alleen als leverancier van afzuig- en filterinstallaties op OEM-gebied, maar ook als competente partner voor onze eindklanten op het technisch veeleisende gebied van luchtkwaliteitsbeheer op de werkplek. Bij zakelijke relaties stellen wij kwaliteit, vertrouwen en onze knowhow voorop.

 8. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd is een groep van fabrieken gevestigd sinds 13 jaar, dat een one-stop oplossing biedt voor mechanische producten van hoge kwaliteit voor een lager totaal kostenbedrag in China. Wij kunnen alle soorten metalen onderdelen maken, zoals plaatmetaal, CNC-bewerkte onderdelen, gebogen buisonderdelen, gelaste onderdelen, vooral assemblage onderdelen. Het productenaanbod is gericht op de auto-industrie, de medische sector, landbouwmachines, sportsector en meer.

 1. VENNENS E.M.I

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 2016, VENNENS E.M.I is gespecialiseerd in de productie van transportsystemen zoals transportbanden, distributieriemen, kettingtransporteurs of rollerbanen. We kunnen automatiseringsbedrijven ondersteunen bij de implementatie van hun projecten. We zijn uitgerust om het hele project van A tot Z te leveren, inclusief robotintegratie en ontwikkeling van de complete machine om uw productie te optimaliseren en repetitieve handelingen te versnellen. We kunnen ook gehele productielijnen ontwikkelen of aanpassen om de werkdruk van werknemers te verminderen, waardoor de productiviteit en het rendement van uw bedrijf verhogen. Bovendien ontwikkelen we volledige installaties in fabrieken. Onze missie is om maatoplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten op uw wensen en vereisten. We spreken uw project met u door om een duurzame oplossing samen te stellen die zo goed mogelijk op uw behoeften aansluit. Nadat het ontworpen 3D door u is goedgekeurd, voeren en begeleiden wij het project van begin tot eind uit, vanaf de montage tot aan de installatie van uw transportband of productielijn. Grondige tests worden uitgevoerd voor en na de assemblage om de oplossing te evalueren en te verzekeren dat alles perfect werkt. Omdat klanttevredenheid onze prioriteit is, streven we ernaar om een vlotte installatie te garanderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 2. ELECTROALFA

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Electroalfa is een Roemeens (Oost-Europees) privé industriële groep die gericht is op de productie van elektrisch materiaal en onderdelen van plaatstaal en assemblages. De Steel Fabricated Parts Business Unit gebruikt zijn productie en mechanische ontwerpmogelijkheden om als onderaannemer werkzaam te zijn voor onderdelen van plaatstaal en assemblages. We verwerken normaal, gealuminiseerd, verzinkt, roestvrij staal, aluminium en messing. De elektro-afdeling ontwerpt en vervaardigt apparaten met laag- en middenspanning.

 3. BRUSCHI MICROMECCANICA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Bruschi is loonproducent van op maat gemaakte mechanische onderdelen van hoge kwaliteit, verkregen door draaien. Bewerking van nauwkeurig gedraaide onderdelen, draaien van roestvrij staal, titanium en aluminiumlegeringen, CNC-draaibanken met automatische schuifkop en CNC- en staafdraaiwerk voor kunststoffen, bewerking op continu 5-assige horizontale en verticale bewerkingscentra.

 4. BRUSCHI MICROMECCANICA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Bruschi is loonproducent van op maat gemaakte mechanische onderdelen van hoge kwaliteit, verkregen door draaien. Bewerking van nauwkeurig gedraaide onderdelen, draaien van roestvrij staal, titanium en aluminiumlegeringen, CNC-draaibanken met automatische schuifkop en CNC- en staafdraaiwerk voor kunststoffen, bewerking op continu 5-assige horizontale en verticale bewerkingscentra.

 5. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ystral is een sterk groeiende, door de eigenaren geleide onderneming op het gebied van machine- en installatiebouw. Onze focus is gericht op het ontwerpen en construeren van geïndividualiseerde meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsmachines evenals speciale meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsinstallaties voor de stromingsmechanische procestechniek. Daarnaast behoren tot onze procestechnieken het emulgeren, homogeniseren en mengdispergeren. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ballrechten-Dottingen dicht bij de grens met Frankrijk en Zwitserland. Wij opereren als middelgrote onderneming met meer dan 270 medewerkers en dochtermaatschappijen in China, India en Singapore en talrijke vertegenwoordigingen over de hele wereld. Helemaal naar de wensen van onze klanten ontwikkelen wij de knowhow van onze medewerkers evenals onze technologieën continu verder en voldoen daarmee aan onze eigen hoge eis: Ystral – 110% MIXING SOLUTIONS. Van de geoptimaliseerde processen door onze machines en installaties profiteren middelgrote ondernemingen en concerns uit de meest uiteenlopende branches over de hele wereld. Of het nu voor de vervaardiging van chemische producten is, levensmiddelen, cosmetica of geneesmiddelen – met onze machines en installaties beperkt u uw procestijden tot een minimum, vermindert u het gebruik van grondstoffen en kunt u de kwaliteit van uw producten verbeteren.

 6. MASCHINENFABRIK BERTHOLD HERMLE AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De machinefabriek Berthold Hermle AG met hoofdkantoor in Gosheim op de Heuberg in het district Tuttlingen behoort tot de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van freesmachines / bewerkingscentra.

 7. HIRSCH KOVIFLEX D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HIRSCH KOVIFLEX D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Robotica, Persen, hydraulisch, Buigen - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, cnc freesbank, natlakken, Robotica, CNC bewerking, en drukvaten. Het is gevestigd in Grosuplje, Slovenië.

 8. AMGI - ATELIERS DE MECANIQUE GENERALE ISSOLDUNOIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMGI - ATELIERS DE MECANIQUE GENERALE ISSOLDUNOIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, hydraulisch, Pompen, hydraulisch, industriële mechanica, en luchtvaarttechniek. Het is gevestigd in Issoudun, Frankrijk.

 9. SCHUMACHER TECH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHUMACHER TECH GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren zagen, en cirkelzaag. Het is gevestigd in Neuenbürg, Duitsland.

 10. CMS AUTOMATISME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CMS AUTOMATISME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Robots - industrie, Persen, hydraulisch, fabricage van speciale machines, industriële robotica-automatismen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en plastic verpakkingsmachine. Het is gevestigd in Schweyen, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Mechanica- algemeen - machinebouw- maakloon - Import export

Aantal resultaten

12.451 Bedrijven