• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie

Resultaten voor

Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie - Import export

 1. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 2. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hartelijk welkom bij Nara Machinery CO., LTD. Filiaal in Europa! Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! In de sectoren slijpen, drogen en nanotechnologie breiden we het onderzoek steeds verder uit, om u nieuwe en geoptimaliseerde procedures te kunnen presenteren.

 3. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hebold Systems levert en ontwikkelt al sinds vele jaren individuele oplossingen in de vacuüm-, meng- en homogeniseertechniek voor de farmaceutische, cosmetische en levensmiddelenindustrie. Er worden mengmachines als homogeniseer- en dispergeerinstallaties voor de productie van crèmes, gels, zalven. lotions en shampoos geproduceerd. De procesinstallatie voor de productie van halffabricaten zijn in standaardgroottes van 5 tot 10.000 l leverbaar. Afhankelijk van de klantspecificatie bestaan complete installaties uit een of meerdere HEBOLD-mengmachines met of zonder dekselhefvoorzieningen, homogenisatoren, voorfasereservoirs, vacuümsystemen, verwarmings- en koelinrichtingen, leidingen, platformen en de besturing met procesvisualisering en receptbeheer.

 4. WILLY A. BACHOFEN AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Willy A. Bachofen GmbH is gevestigd in Nidderau (bij Frankfurt am Main) en dus centraal gelegen in Duitsland.Op deze locatie van de WAB-GROUP is er een uitgebreid onderdelen- en slijtdeelmagazijn beschikbaar. De ervaren ingenieurs en technici zorgen ervoor dat onze klanten altijd het best mogelijke advies en ondersteuning krijgen. Onze klanten kunnen te allen tijde testen uitvoeren in de proeffabriek van het moederbedrijf van de WAB-GROUP in Muttenz (Zwitserland), dat zich direct aan de grens met Duitsland bevindt. Het ervaren team is klantgericht, zorgt voor de kortste service- en reparatietijden op basis van routineprocessen en past slijtageverschijnselen binnen één dag toe.

 5. GEBR. JEHMLICH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JEHMLICH is de specialist in de sector van de chemie, farmacie, voedingsmiddelenindustrie, kunststof materialen en bereiding. Onze oplossingen kunnen aangepast worden naar gelang de behoeften van iedere klant. Met onze engineering ontwikkelen en producere we in onze moderne productielokalen, die conform zijn aan de cGMP-normen van industriële maalmachines, speciale molens, verbrijzelingsinstallaties, alsook apparatuur met scheidings- en homogeen makings techniek in compacte of industriële formaten. Wij voeren al bijna 100 jaar veeleisende projecten uit voor onze klanten uit de hele wereld. Onze services omvatten: advies en analyses van technische procedés, van volledige experimenteren binnen onze technische dienst, het plannen van installaties, het uitvoeren van projecten en de bouw, de uitvoering, de installatie, inbedrijfstelling en ook de opleiding, een service in de hele wereld en het onderhoud van reserveonderdelen. Wij voeren het volgende uit: molens met de normen GMP en industriële uitvoering, de installatie van kant-en-klare maalmachines en machines voor componenten,

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BATTAGGION

  Italië

  Verified by europages badge

  Battaggion SpA, opgericht in 1918, is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van machines en volledige systemen voor het mengen van producten voor diverse toepassingen bestemd voor de chemische industrie, de rubberindustrie, de kunststofindustrie en de farmaceutische en levensmiddelenindustrie. Kneedmachines, mengmachines, oplosmachines en schudmachines. De merken zijn VALTORTA en MOLTENI.

 2. LESSINE

  België

  Verified by europages badge

  Lessine Tailored Bulk Technologies, al 125 jaar actief in de industrie van stortgoederen en poedervormige producten, is een fabrikant van machines en een engineeringbureau gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, de bouw en de installatie van industriële machines en oplossingen. Lessine heeft de vijf voornaamste technologieën in deze sector onder de knie: malen, mengen, drogen, zeven en intern transport. De installaties van de onderneming voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren.

 3. GEBRÜDER LÖDIGE MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Lödige biedt hoogwaardige subsystemen en service voor procestechnische toepassingen op het gebied van mengen, granuleren, coaten, drogen en reageren in alle industrieën.

 4. MASCHINENFABRIK GUSTAV EIRICH GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASCHINENFABRIK GUSTAV EIRICH GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Hardheim, Duitsland.

 5. MAP MISCHSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAP MISCHSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Altlußheim, Duitsland.

 1. MIX SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIX SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren mengmachines, droogmachines, percolators, patroonfilters, en silotoebehoren. Het is gevestigd in Cavezzo (mo), Italië.

 2. LEWA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEWA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Leonberg, Duitsland.

 1. ENGELSMANN AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENGELSMANN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Ludwigshafen, Duitsland.

 2. INDAG MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDAG MASCHINENBAU GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Borsfleth, Duitsland.

 3. AMIXON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMIXON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Paderborn, Duitsland.

 4. CK CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CK CHEMIE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 5. PACK MA'S INH. JAN-PHILIPP GRUCHMANN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PACK MA'S INH. JAN-PHILIPP GRUCHMANN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Asbach, Duitsland.

 6. REFACOM

  België

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

  Alle producten voor "meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie"

 7. STOLZ SEQUIPAG

  Frankrijk

  STOLZ, een filiaal van DESMET BALLESTRA, biedt sinds meer dan 60 jaar uitrustingen voor het verwerken en de opslag van poeders en granen aan industriëlen in de hele wereld. STOLZ ontwerpt, fabriceert en installeert materialen die industriëlen in staat stellen poeders en korrelproducten te hanteren en te bewerken: mechanische goederenbehandeling, breekmachines met hamers, korrelpersen, thermische verpakkingsmachines, mengers, ontstoffingsfilters. De belangrijkste klanten van STOLZ zijn industriëlen binnen de voedingsindustrie, diervoeder, graansilo's en producenten van biobrandstoffen.

 8. MIXACO MASCHINENBAU

  Duitsland

  Geen enkel bedrijf als MIXACO, staat voor innovatie in mengtechnologie.Onze machines en oplossingen hebben al decennia herhaaldelijk normen vastgelegd.Over de hele wereld vertrouwen toonaangevende bedrijven uit vele industrieën op MIXACO-producten.En daar zijn goede redenen voor: onze kerncompetenties zijn: containermengwagens, batchmixers, laboratoriummixers, high-speed mixers, universele mixers, voedingsstations, ledigingsstations, we kennen de procedures en specifieke vereisten van onze klanten heel goed.Deze kennis vloeit voort uit de continue ontwikkeling van onze producten en leidt keer op keer tot nieuwe innovaties.Tegelijkertijd leveren we op maat gemaakte en individuele oplossingen voor optimale mengresultaten door middel van gezamenlijke testruns en procesoptimalisatie.Veel van onze uitvindingen en patenten zijn nu standaardtoepassingen in veel industrieën.We volgen deze ontwikkelingen voortdurend.

 1. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH HENSCHEL MIXING TECHNOLOGY

  Duitsland

  Plastic fabrikanten en expediteurs: Zeppelin is de wereldleider in zijn markten met kant-en-klare systemen voor de behandeling van hoogwaardige bulkmaterialen.Plastics processors: In deze veeleisende industrie is Zeppelin de technologieleider in PVC-verwerkingsfabrieken, compounderingsfabrieken en apparatuur voor de vervaardiging van vernetbare kabels (CU's) in de kabelindustrie.De complexe taken vereisen een uitgebreide knowhow om optimale oplossingen te ontwikkelen.Rubber en bandenindustrie: Van de ontvangst van grondstoffen tot de opslag- en transporttechnologie, het wegen en doseren van roet, silica, oliën en andere additieven en kleine componenten tot de turn-key mengkamer, Zeppelin levert complete systemen uit één enkele bron.Levensmiddelenindustrie: Grondstofontvangst, opslag, ontslag, extractie, behandeling, dosering, menging en belastingen.Op alle gebieden ontwikkelen we iets buitengewoons.

 2. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Plastic fabrikanten en expediteurs: Zeppelin is de wereldleider in zijn markten met kant-en-klare systemen voor de behandeling van hoogwaardige bulkmaterialen.Plastics processors: In deze veeleisende industrie is Zeppelin de technologieleider in PVC-verwerkingsfabrieken, compounderingsfabrieken en apparatuur voor de vervaardiging van vernetbare kabels (CU's) in de kabelindustrie.De complexe taken vereisen een uitgebreide knowhow om optimale oplossingen te ontwikkelen.Rubber en bandenindustrie: Van de ontvangst van grondstoffen tot de opslag- en transporttechnologie, het wegen en doseren van roet, silica, oliën en andere additieven en kleine componenten tot de turn-key mengkamer, Zeppelin levert complete systemen uit één enkele bron.Levensmiddelenindustrie: Grondstofontvangst, opslag, ontslag, extractie, behandeling, dosering, menging en belastingen.Op alle gebieden ontwikkelen we iets buitengewoons.

 3. BROCH GMBH & CO KG

  Duitsland

  BROCH GmbH biedt een grote keuze aan machines voor de levensmiddelenindustrie waaronder afwasmachines en friteuses. De geweldige naam van de onderneming op het gebied van de productkwaliteit, maakt het ons mogelijk om op de gehele Europese markt actief te zijn. Wij zijn zo overtuigd van onze producten dat wij een garantie van 10 jaar kunnen bieden. Sinds 1999 houden wij vast aan ons principe: KWALITEIT. Indien u vragen over een product hebt, staan wij graag tot uw beschikking!

 4. FUCHS MASCHINEN AG

  Duitsland

  Het bedrijf FUCHS MASCHINEN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Müllheim, Duitsland.

 5. EPI MISCH- UND RÜHRTECHNIK ERICH PLUNDRICH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EPI MISCH- UND RÜHRTECHNIK ERICH PLUNDRICH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Ittlingen, Duitsland.

 6. GERICKE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GERICKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Rielasingen-Worblingen, Duitsland.

 7. WILLY A. BACHOFEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WILLY A. BACHOFEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Nidderau, Duitsland.

 8. F.H. SCHULE MÜHLENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf F.H. SCHULE MÜHLENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren graanmolens, installaties en apparatuur voor behandeling van graan, installaties en apparatuur voor het wassen en pellen van graan, en installaties en apparatuur voor het zeven van graan. Het is gevestigd in Reinbek, Duitsland.

 9. ET TAMBURU DONER TEKNIK

  Turkije

  Het bedrijf ET TAMBURU DONER TEKNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Torbali/izmir, Turkije.

 10. WINKWORTH MACHINERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WINKWORTH MACHINERY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren mengmachines voor de drankindustrie, mengmachines voor de chemische industrie, mengmachines en -gereedschap, en industriële mengmachines. Het is gevestigd in Basingstoke, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie - Import export

Aantal resultaten

153 Bedrijven