• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • messen - industrieel

Resultaten voor

Messen - industrieel - Import export

 1. MAIER-UNITAS GMBH

  Duitsland

  Perfect gesneden met MAIER-machinemessen Al meer dan 95 jaar produceren wij messen en messen uitsluitend uit hoogwaardig en hooggelegeerd hogesnelheidstaal. Daarom zorgen we ervoor dat machinemessen lang scherp blijven en een perfect snijresultaat bereiken. Natuurlijk kan de beste staalkwaliteit zijn voordelen niet bieden als het hardings- en temperproces niet exact is afgestemd op deze staalkwaliteit. De tientallen jaren ervaring hier bij Maier-Unitas, in samenwerking met onze partners, zorgen voor de beste resultaten. Wij adviseren geïnteresseerde partijen te allen tijde over het ontwerp van de snijgeometrie en de selectie van het materiaal. Op basis van onze tientallen jaren ervaring in de productie van machinemessen, hebben we de snijtaak al bij veel klanten (ook op locatie) geanalyseerd en bestaande messen verbeterd. Op deze manier kan een optimaal ontwerp van de machinemessen samen worden uitgewerkt.

 2. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 3. MOZART AG

  Duitsland

  Scherp snijden is al eeuwenlang het handelsmerk van de messenstad Solingen, sinds 1923 onze thuisbasis. Als familiebedrijf van de vierde generatie produceren wij meer dan 100 miljoen messen per jaar naar tevredenheid van onze klanten. Met meer dan 100 gekwalificeerde medewerkers zijn we vandaag een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van technische messen. Onze producten worden overal gebruikt waar het gaat om effectieve snijtoepassingen. Trapezium- en haakmessen voor professionele vloerlagen, brekers en schrapermessen voor schilders, ontbraammessen en messen voor de kunststofindustrie, speciaal vervaardigde messen voor vezel- en niet-geweven verwerking, messen voor het snijden van folie en films en een groot aantal speciale messen voor klantspecifieke vereisten maken onderdeel uit van onze competentie in messen. MOZART-messen worden geproduceerd in complexe productieprocessen en verlaten het huis alleen na strenge kwaliteitscontroles.

 4. HOPPESCHLIFF GMBH + CO. KG

  Duitsland

 5. HERBERTZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrijk

 2. RAINER MAY GMBH

  Duitsland

 3. BRUNO UNGER GMBH & CO KG

  Duitsland

 4. PAUL WEGNER MASCHINENMESSERFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. BAUCOR GLOBAL GMBH

  Duitsland

 1. SLICE GMBH (EUROPE)

  Duitsland

  Slice werd in 2008 opgericht door TJ Scimone. Tijdens zijn voortdurende zoektocht naar nieuwe ideeën werkte hij samen met beroemde ontwerpers, om dagelijkse snijproducten nieuw vorm te geven en ze veiliger en eenvoudiger te gebruiken. Sindsdien heeft Slice een collectie prijswinnende veiligheidsmessen ontwikkeld, die de productiviteit verhogen, de kosten reduceren en vooral het aantal verwondingen verminderen. Gereedschappen van Slice worden vandaag de dag wereldwijd in belangrijke industrieën gebruikt. Scimone richtte Slice op als mogelijkheid om de langdurige zorg voor zijn autistische zoon te financieren. Van alle Slice-verkopen wordt één procent uitgegeven aan onderzoek naar autisme. Bij Slice weten we waar het om draait. Wij hechten waarde aan veiligheid, innovatie, kwaliteit, eenvoud en gemeenschap. Deze kernwaarden zijn terug te zien in alles wat wij doen, van gereedschapsontwerp tot klantenservice.

 2. BFT HARTMETALL WERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  BFT Carbide Tools staat voor de ontwikkeling en productie van precisiesnijgereedschap van het hoogste niveau. Het bedrijf, opgericht door Günter Bröker in 1987, heeft vandaag meer dan 60 mensen in dienst op de site Brande-Hörnerkirchen. Ons aanbod omvat hardmetalen messen voor snijtafels of plotters van Zünd, Roland, Aristo, AXYZ, Bullmer, Mimaki, Graphtec, Summa, Multicam, Esko Kongsberg, Ecocam, Kuris, Gerber, Mutoh, enz. Behoren tot onze productportfolio - net als speciale snijmachines voor chipkaarten, graveerfrezen, tweesnijdende frezen, rechts- of linksdraaiende frezen. Ultrasoon mes voor alle 5/16 '' - 24 UNF-opnamen zoals bijv. AGFM, Dukane, Kuris enz., of voor toepassingen in CFK vervolledigt het honingraatgamma ons brede standaardgamma. Een andere specialiteit zijn (ultrasone) messen en snijders op maat volgens klantspecifieke eisen.Hardmetalen messen met de geometrie volgens de respectieve eis tot 330 mm zijn geen probleem.

 1. TKM DIACARB

  Nederland

  Industriële snijgereedschappen. U koopt ze en laat ze slijpen. Eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld. Logisch, want snijgereedschap is maar één aspect, één schakel, in uw vaak uitgebreide productieproces. Waar zou je je druk om maken? TKM Diacarb doet dat wel. Want wij zijn van mening dat deze schakel essentieel is. Beter werken, minder kosten, daar gaat het om. Als superspecialist hebben wij op basis van onze intensieve relaties met onze klanten baanbrekende innovaties ontwikkeld en doorgevoerd. Dat lukt door het zoeken naar oplossingen voor basisvragen. Zoals: kunnen wij ervoor zorgen dat machines minder vaak en minder lang stilstaan? In de loop der jaren hebben wij onze technologie vlijmscherp ontwikkeld. Aangevuld met een service die haar gelijke niet kent.

 2. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Kroatië

  Krumar Knives & Blades Co. is een Kroatische fabrikant van industriële messen & bladen. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor elke specifieke toepassing; messen voor het snijden van papier, karton, plastic, tabak, textiel, hout, metaal & andere materialen. Hoogste kwaliteit staal in diverse hardheden. Wij streven ernaar onze klanten binnen een zo kort mogelijke tijd en tegen scherpe prijzen messen, bladen en overige gereedschappen van topkwaliteit evenals hoogwaardige services te bieden.

 3. GÖK LIMITED

  Duitsland

  We zijn gestart met shoarmamessen en steenovens, maar tegenwoordig kunt u voor van alles en nog wat bij ons terecht, zelfs voor schappen en ventilatiesystemen. Onze klanten ontvangen hoogwaardige producten waarover ze uiterst tevreden zijn. Na een start in Duitsland, Frankrijk, Nederland, België en Zwitserland bieden wij onze producten en diensten nu in heel Europa aan. Wij prijzen ons gelukkig dat we onze klanten naar eer en geweten en betrouwbaar van dienst kunnen zijn.

 4. ATIK MAKINA

  Turkije

 5. Başkurt Makina

  Turkije

 6. F.A. SCHMIDT GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Frankrijk

 8. PRECISE POWER - UAB TSILA

  Litouwen

 1. DURO-CUT INDUSTRIEMESSER

  Duitsland

 2. WILH. EICKER E.K.

  Duitsland

 3. JULIA UTENSILI SRL

  Italië

 4. POTYRAŁA I SPÓŁKA SP.J.

  Polen

 5. INO-DJT INDUSTRIAL KNIVES

  Kroatië

 6. WDA MACHINE KNIVES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. CUTFE

  Turkije

 8. H. SCHÖNENBERGER GMBH

  Duitsland

 9. ALPHA MACHINE KNIFE

  Verenigd Koninkrijk

 10. MURE & PEYROT GENERALVERTRETUNG DEUTSCHLAND

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Messen - industrieel - Import export

Aantal resultaten

1.249 bedrijven