• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • messen - industrieel

Resultaten voor

Messen - industrieel - Import export

 1. MAIER-UNITAS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Perfect gesneden met MAIER-machinemessen Al meer dan 95 jaar produceren wij messen en messen uitsluitend uit hoogwaardig en hooggelegeerd hogesnelheidstaal. Daarom zorgen we ervoor dat machinemessen lang scherp blijven en een perfect snijresultaat bereiken. Natuurlijk kan de beste staalkwaliteit zijn voordelen niet bieden als het hardings- en temperproces niet exact is afgestemd op deze staalkwaliteit. De tientallen jaren ervaring hier bij Maier-Unitas, in samenwerking met onze partners, zorgen voor de beste resultaten. Wij adviseren geïnteresseerde partijen te allen tijde over het ontwerp van de snijgeometrie en de selectie van het materiaal. Op basis van onze tientallen jaren ervaring in de productie van machinemessen, hebben we de snijtaak al bij veel klanten (ook op locatie) geanalyseerd en bestaande messen verbeterd. Op deze manier kan een optimaal ontwerp van de machinemessen samen worden uitgewerkt.

  Website Open In New icon
 2. MOZART AG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Scherp snijden is al eeuwenlang het handelsmerk van de messenstad Solingen, sinds 1923 onze thuisbasis. Als familiebedrijf van de vierde generatie produceren wij meer dan 100 miljoen messen per jaar naar tevredenheid van onze klanten. Met meer dan 100 gekwalificeerde medewerkers zijn we vandaag een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van technische messen. Onze producten worden overal gebruikt waar het gaat om effectieve snijtoepassingen. Trapezium- en haakmessen voor professionele vloerlagen, brekers en schrapermessen voor schilders, ontbraammessen en messen voor de kunststofindustrie, speciaal vervaardigde messen voor vezel- en niet-geweven verwerking, messen voor het snijden van folie en films en een groot aantal speciale messen voor klantspecifieke vereisten maken onderdeel uit van onze competentie in messen. MOZART-messen worden geproduceerd in complexe productieprocessen en verlaten het huis alleen na strenge kwaliteitscontroles.

  Website Open In New icon
 3. HOPPESCHLIFF GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. HERBERTZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. BRUNO UNGER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. PAUL WEGNER MASCHINENMESSERFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. SLICE GMBH (EUROPE)

  Duitsland

  Slice werd in 2008 opgericht door TJ Scimone. Tijdens zijn voortdurende zoektocht naar nieuwe ideeën werkte hij samen met beroemde ontwerpers, om dagelijkse snijproducten nieuw vorm te geven en ze veiliger en eenvoudiger te gebruiken. Sindsdien heeft Slice een collectie prijswinnende veiligheidsmessen ontwikkeld, die de productiviteit verhogen, de kosten reduceren en vooral het aantal verwondingen verminderen. Gereedschappen van Slice worden vandaag de dag wereldwijd in belangrijke industrieën gebruikt. Scimone richtte Slice op als mogelijkheid om de langdurige zorg voor zijn autistische zoon te financieren. Van alle Slice-verkopen wordt één procent uitgegeven aan onderzoek naar autisme. Bij Slice weten we waar het om draait. Wij hechten waarde aan veiligheid, innovatie, kwaliteit, eenvoud en gemeenschap. Deze kernwaarden zijn terug te zien in alles wat wij doen, van gereedschapsontwerp tot klantenservice.

 3. CUTMETALL SALES GMBH

  Duitsland

  CUTMETALL - partner, procesoptimalisator en probleemoplosser voor de recycling- en shredderindustrie.Met meer dan 4000 artikelen in onze CUTMETALL webshop, omvat ons aanbod onder andereBlokmessen, contramessen, rotormessen, statormessen, inschroefmessen en snijkronen, meshouders, messteunen, klemmenstroken, afdekplaten, zeven, weerstandselastiek, V-snaren, rollagers, afdichtingen, bevestigingsmaterialen (schroeven, moeren, sleutelborgringen, sluitringen) passen perfect op uw Alpine®, Amni® shreddersysteem , Artech®, Bano®, BHS®, CM Shredders®, Condux®, Doppstadt Duplex®, Dreher®, Eldan®, Erema®, Ermefa®, Getecha®, Görgens®, Gross®, ®, (Neue) Herbold®, ISVE®, Lindner®, Mewa®, Previero®, Rapid®, THM Recycling®, Untha®, Vecoplan®, Vogelsang®, Wagner®, Wanner®, Weima®, Zeno®, Zerma® (Amis®) en andere fabrikanten.Met onze krachtige machinemessen en reserveonderdelen bereikt u een langere looptijd, hogere doorvoer, minder onderhoudsintervallen en een betere output.

 4. BFT HARTMETALL WERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  BFT Carbide Tools staat voor de ontwikkeling en productie van precisiesnijgereedschap van het hoogste niveau. Het bedrijf, opgericht door Günter Bröker in 1987, heeft vandaag meer dan 60 mensen in dienst op de site Brande-Hörnerkirchen. Ons aanbod omvat hardmetalen messen voor snijtafels of plotters van Zünd, Roland, Aristo, AXYZ, Bullmer, Mimaki, Graphtec, Summa, Multicam, Esko Kongsberg, Ecocam, Kuris, Gerber, Mutoh, enz. Behoren tot onze productportfolio - net als speciale snijmachines voor chipkaarten, graveerfrezen, tweesnijdende frezen, rechts- of linksdraaiende frezen. Ultrasoon mes voor alle 5/16 '' - 24 UNF-opnamen zoals bijv. AGFM, Dukane, Kuris enz., of voor toepassingen in CFK vervolledigt het honingraatgamma ons brede standaardgamma. Een andere specialiteit zijn (ultrasone) messen en snijders op maat volgens klantspecifieke eisen.Hardmetalen messen met de geometrie volgens de respectieve eis tot 330 mm zijn geen probleem.

 5. BAUCOR GLOBAL GMBH

  Duitsland

  Baucor Messer, met een hoofdkantoor in München, Duitsland, is een wereldwijd erkende en toonaangevende fabrikant, groothandel en leverancier van hoogwaardige standaard- en klantspecifieke machinemessen, industriële messen, snijgereedschap, snijmessen en precisieslijtstukken en -gereedschappen. Al meer dan 35 jaar levert Baucor Messer de meest gevraagde machinemessen, industriële messen en precisieslijtstukken ter wereld. Ons productassortiment omvat machinemessen en industriële messen in klantspecifieke en standaardmaten voor (doch niet beperkt tot) de meeste industriële bewerkingstoepassingen, verpakkings- en papierverwerkende industrie, levensmiddelenverwerking, bandenproductie, rubberverwerking, gevogelte- en vleesverwerking, textielverwerking, medische en chirurgische specialismen, plasticverwerking en -recycling, en vele andere.

 1. TKM DIACARB

  Nederland

  Industriële snijgereedschappen. U koopt ze en laat ze slijpen. Eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld. Logisch, want snijgereedschap is maar één aspect, één schakel, in uw vaak uitgebreide productieproces. Waar zou je je druk om maken? TKM Diacarb doet dat wel. Want wij zijn van mening dat deze schakel essentieel is. Beter werken, minder kosten, daar gaat het om. Als superspecialist hebben wij op basis van onze intensieve relaties met onze klanten baanbrekende innovaties ontwikkeld en doorgevoerd. Dat lukt door het zoeken naar oplossingen voor basisvragen. Zoals: kunnen wij ervoor zorgen dat machines minder vaak en minder lang stilstaan? In de loop der jaren hebben wij onze technologie vlijmscherp ontwikkeld. Aangevuld met een service die haar gelijke niet kent.

 2. TEBRA MESSENINDUSTRIE

  Nederland

  Tebra Messenindustrie levert machinemessen voor machines die gebruikt worden in o.a. pluimveeslachterijen. In de voedingsmiddelenindsutrie - en voornamelijk tijdens verwerkingsprocessen van gevogelte als kip of ander pluimvee - is het belangrijk dat de messen hygiënisch snijden, met behoud van de kwaliteit. Onze slachtmessen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen waar de kippenslachtsector om vraagt. In onze productiehal produceren wij de meest bekende messen die voorkomen in snijmachines. Met onze CNC-gestuurde machines is het mogelijk een kwalitatief hoogwaardige messenlijn te vervaardigen die wij uit voorraad kunnen leveren. Ook maatwerk is te produceren aan de hand van een tekening of een voobeeldmes. De roestvaste messen die Tebra Messenindustrie levert bestaan onder andere uit: ♦ Cirkelmessen ♦ Schilmessen ♦ Schijvenmessen ♦ Schraapmessen ♦ Cuttermessen ♦ Kapmessen (Cross Cut) ♦ Steekmessen ♦ Vleeswolfen ♦ Speciale profielgeslepen messen ♦ Slicermessen ♦ Ontzwoerd/Ontvlies messen ♦ Schalenmessen We passen verschillende soorten roestvaste materialen toe afhankelijk van de snijtoepassing. Breukgevaar wordt geminimaliseerd, waarna slijtvastheid wordt gemaximaliseerd. Heeft u interesse in messen voor de slacht van pluimvee die inzetbaar zijn in uw productieproces? Neem dan met contact ons op.

 3. CALLIER

  België

  Uw specialist sinds vele jaren in industriële messen, vooral voor zachte en halfzachte materialen. Toepassingen in oa. de voedingssector, textielsector, plasticindustrie en rubberindustrie, automobielsector, ... en veel meer. Uiteraard wilt u de beste messen om uw producten te versnijden. Bij Callier luisteren we naar uw vragen en noden en analyseren uw snijprocessen. Op basis hiervan doen we u een voorstel. Zo zoeken we samen met u naar de meest geschikte industriële messen om uw productie te optimaliseren. Als uw (kwaliteits)eisen evolueren, evolueren wij gewoon mee.

 4. METHU BELGIUM

  België

  Wij zijn een trotse verschaffer van full-service oplossingen die zijn klanten de beste service en ondersteuning in de branche biedt. De kennis, ervaring en expertise waarmee we de staalindustrie ondersteunen, zijn erkend in heel Europa. Onze diensten inzake walsen en messen gaan van het volledige onderhoud van onderdelen, in onze 3.000 m² grote vestiging met een maximale hijscapaciteit van 50 ton, tot het leveren van nieuwe vervangingsonderdelen, reverse engineering en mobiele, on-site diensten. Naast diensten voor walsen en messen bieden we ook oplossingen voor het onderhoud van wanden en slijtplaten, krachtoverbrengingen, kraanonderdelen en hijs- en hefapparatuur. METHU Belgium is de bevoorrechte partner van veel toonaangevende fabrikanten van de staalindustrie en is trots om een uitgebreid gamma aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden zoals rollen, messen, geleidingsplaten en slijtplaten, aandrijfcomponenten, kraanonderdelen en hijswerktuigen.

 5. SHAJENG HARDWARE CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  “Shajeng Hardware Co., Ltd.” who is the leading developer & manufacturer of cutting tools over 30 years in Taiwan.We equip with complete product lines, in range of Tungsten Carbide and High Speed Steel. Also, there are fully inventory of products available for fast delivery. Attached is our flyer of HSS cutter for your easy reference. Meanwhile, we would like to know if any other information you need and please kindly advise us. We shall be glad to provide our best offer to you in the near future.

 6. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Kroatië

  Krumar Knives & Blades Co. is een Kroatische fabrikant van industriële messen & bladen. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor elke specifieke toepassing; messen voor het snijden van papier, karton, plastic, tabak, textiel, hout, metaal & andere materialen. Hoogste kwaliteit staal in diverse hardheden. Wij streven ernaar onze klanten binnen een zo kort mogelijke tijd en tegen scherpe prijzen messen, bladen en overige gereedschappen van topkwaliteit evenals hoogwaardige services te bieden.

 7. GÖK LIMITED

  Duitsland

  We zijn gestart met shoarmamessen en steenovens, maar tegenwoordig kunt u voor van alles en nog wat bij ons terecht, zelfs voor schappen en ventilatiesystemen. Onze klanten ontvangen hoogwaardige producten waarover ze uiterst tevreden zijn. Na een start in Duitsland, Frankrijk, Nederland, België en Zwitserland bieden wij onze producten en diensten nu in heel Europa aan. Wij prijzen ons gelukkig dat we onze klanten naar eer en geweten en betrouwbaar van dienst kunnen zijn.

 8. ATIK MAKINA

  Turkije

 9. Başkurt Makina

  Turkije

 10. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Frankrijk

 1. F.A. SCHMIDT GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. PRECISE POWER - UAB TSILA

  Litouwen

 3. DURO-CUT INDUSTRIEMESSER

  Duitsland

 4. PRO COUTEAUX

  Frankrijk

 5. GRAPHIK FACAS E CORTE VINCO

  Brazilië

 6. KADUR

  Spanje

 7. ALPHA MACHINE KNIFE

  Verenigd Koninkrijk

 8. TIBEM

  Frankrijk

 9. INO-DJT INDUSTRIAL KNIVES

  Kroatië

 10. MURE & PEYROT GENERALVERTRETUNG DEUTSCHLAND

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Messen - industrieel - Import export

Aantal resultaten

1.310 bedrijven