• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • messen - industrieel

Resultaten voor

Messen - industrieel - Import export

 1. MAIER-UNITAS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Perfect gesneden met MAIER-machinemessen Al meer dan 95 jaar produceren wij messen en messen uitsluitend uit hoogwaardig en hooggelegeerd hogesnelheidstaal. Daarom zorgen we ervoor dat machinemessen lang scherp blijven en een perfect snijresultaat bereiken. Natuurlijk kan de beste staalkwaliteit zijn voordelen niet bieden als het hardings- en temperproces niet exact is afgestemd op deze staalkwaliteit. De tientallen jaren ervaring hier bij Maier-Unitas, in samenwerking met onze partners, zorgen voor de beste resultaten. Wij adviseren geïnteresseerde partijen te allen tijde over het ontwerp van de snijgeometrie en de selectie van het materiaal. Op basis van onze tientallen jaren ervaring in de productie van machinemessen, hebben we de snijtaak al bij veel klanten (ook op locatie) geanalyseerd en bestaande messen verbeterd. Op deze manier kan een optimaal ontwerp van de machinemessen samen worden uitgewerkt.

 2. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  MERCEL, cutting knives s.r.o. is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in het vervaardigen, leveren, slijpen en onderhouden van industriële messen. Sinds 2006, hebben wij een uitgebreide waaier snij- en stansmessen voor de industrie zoals printers, levensmiddelen, verpakking, autobanden- en meubelproductie, metaalplaten snijden en de tabaksindustrie vervaardigd. Onze productiesite is gevestigd in Třebechovice pod Orebem, in de Tsjechische Republiek en wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige Europese materialen voor het vervaardigen van onze messen. Wij bieden productie op maat naargelang de wensen van de klant en bieden slijpdiensten voor industriële messen. Met onze ervaring in het snijden van diverse materialen, bieden wij tevens adviesdiensten en leveren accessoires zoals meshouders, snijstangen en boorbitjes. Naast messen levert MERCEL een keur aan accessoires voor messen, zoals meshouders, plastic snijstangen en boorbitjes voor papier. MERCEL is tevens werkzaam op het gebied van de verkoop van tweedehands machines voor de papierindustire, zoals snijmachines, printers en overige vewerkingsinstallaties. Op onze website kunt u een lijst van tweedehands papierverwerkingsmachines raadplegen. MERCEL is et trots op de laatste CNC en NC machines te gebruiken om de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de messenproductie te garanderen. Wij bedienen klanten in heel Europa en staan bekend om voor onze hoogwaardige materialen en moderne technologieën.

 3. MOZART AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Scherp snijden is al eeuwenlang het handelsmerk van de messenstad Solingen, sinds 1923 onze thuisbasis. Als familiebedrijf van de vierde generatie produceren wij meer dan 100 miljoen messen per jaar naar tevredenheid van onze klanten. Met meer dan 100 gekwalificeerde medewerkers zijn we vandaag een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van technische messen. Onze producten worden overal gebruikt waar het gaat om effectieve snijtoepassingen. Trapezium- en haakmessen voor professionele vloerlagen, brekers en schrapermessen voor schilders, ontbraammessen en messen voor de kunststofindustrie, speciaal vervaardigde messen voor vezel- en niet-geweven verwerking, messen voor het snijden van folie en films en een groot aantal speciale messen voor klantspecifieke vereisten maken onderdeel uit van onze competentie in messen. MOZART-messen worden geproduceerd in complexe productieprocessen en verlaten het huis alleen na strenge kwaliteitscontroles.

 4. NORCK GMBH (BAUCOR)

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NORCK GMBH (BAUCOR), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - industrieel. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 5. RAINER MAY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAINER MAY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren perforatormessen, laadbakken, inpakken, en plastic. Het is gevestigd in Neuwied, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRUNO UNGER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRUNO UNGER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren perforatormessen, schrapers, en 3M. Het is gevestigd in Boppard, Duitsland.

 2. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRO COUPE INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en bladen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen, recht, Cirkelzaagbladen, Messen - industrieel, mesbladen voor het snijden van plastic folie, mesbladen voor het snijden van schuurmiddelen, bladen voor hakwerk, koolstofbladen, bladen voor scheerapparaten, en bladen voor het snijden van groenten. Het is gevestigd in Roissy En Brie, Frankrijk.

 3. SLICE GMBH (EUROPE)

  Duitsland

  Slice werd in 2008 opgericht door TJ Scimone. Tijdens zijn voortdurende zoektocht naar nieuwe ideeën werkte hij samen met beroemde ontwerpers, om dagelijkse snijproducten nieuw vorm te geven en ze veiliger en eenvoudiger te gebruiken. Sindsdien heeft Slice een collectie prijswinnende veiligheidsmessen ontwikkeld, die de productiviteit verhogen, de kosten reduceren en vooral het aantal verwondingen verminderen. Gereedschappen van Slice worden vandaag de dag wereldwijd in belangrijke industrieën gebruikt. Scimone richtte Slice op als mogelijkheid om de langdurige zorg voor zijn autistische zoon te financieren. Van alle Slice-verkopen wordt één procent uitgegeven aan onderzoek naar autisme. Bij Slice weten we waar het om draait. Wij hechten waarde aan veiligheid, innovatie, kwaliteit, eenvoud en gemeenschap. Deze kernwaarden zijn terug te zien in alles wat wij doen, van gereedschapsontwerp tot klantenservice.

 4. BFT HARTMETALL WERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  BFT Carbide Tools staat voor de ontwikkeling en productie van precisiesnijgereedschap van het hoogste niveau. Het bedrijf, opgericht door Günter Bröker in 1987, heeft vandaag meer dan 60 mensen in dienst op de site Brande-Hörnerkirchen. Ons aanbod omvat hardmetalen messen voor snijtafels of plotters van Zünd, Roland, Aristo, AXYZ, Bullmer, Mimaki, Graphtec, Summa, Multicam, Esko Kongsberg, Ecocam, Kuris, Gerber, Mutoh, enz. Behoren tot onze productportfolio - net als speciale snijmachines voor chipkaarten, graveerfrezen, tweesnijdende frezen, rechts- of linksdraaiende frezen. Ultrasoon mes voor alle 5/16 '' - 24 UNF-opnamen zoals bijv. AGFM, Dukane, Kuris enz., of voor toepassingen in CFK vervolledigt het honingraatgamma ons brede standaardgamma. Een andere specialiteit zijn (ultrasone) messen en snijders op maat volgens klantspecifieke eisen.Hardmetalen messen met de geometrie volgens de respectieve eis tot 330 mm zijn geen probleem.

 5. TEBRA MESSENINDUSTRIE

  Nederland

  Tebra Messenindustrie levert machinemessen voor machines die gebruikt worden in o.a. pluimveeslachterijen. In de voedingsmiddelenindsutrie - en voornamelijk tijdens verwerkingsprocessen van gevogelte als kip of ander pluimvee - is het belangrijk dat de messen hygiënisch snijden, met behoud van de kwaliteit. Onze slachtmessen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen waar de kippenslachtsector om vraagt. In onze productiehal produceren wij de meest bekende messen die voorkomen in snijmachines. Met onze CNC-gestuurde machines is het mogelijk een kwalitatief hoogwaardige messenlijn te vervaardigen die wij uit voorraad kunnen leveren. Ook maatwerk is te produceren aan de hand van een tekening of een voobeeldmes. De roestvaste messen die Tebra Messenindustrie levert bestaan onder andere uit: ♦ Cirkelmessen ♦ Schilmessen ♦ Schijvenmessen ♦ Schraapmessen ♦ Cuttermessen ♦ Kapmessen (Cross Cut) ♦ Steekmessen ♦ Vleeswolfen ♦ Speciale profielgeslepen messen ♦ Slicermessen ♦ Ontzwoerd/Ontvlies messen ♦ Schalenmessen We passen verschillende soorten roestvaste materialen toe afhankelijk van de snijtoepassing. Breukgevaar wordt geminimaliseerd, waarna slijtvastheid wordt gemaximaliseerd. Heeft u interesse in messen voor de slacht van pluimvee die inzetbaar zijn in uw productieproces? Neem dan met contact ons op.

 1. TKM DIACARB

  Nederland

  Industriële snijgereedschappen. U koopt ze en laat ze slijpen. Eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld. Logisch, want snijgereedschap is maar één aspect, één schakel, in uw vaak uitgebreide productieproces. Waar zou je je druk om maken? TKM Diacarb doet dat wel. Want wij zijn van mening dat deze schakel essentieel is. Beter werken, minder kosten, daar gaat het om. Als superspecialist hebben wij op basis van onze intensieve relaties met onze klanten baanbrekende innovaties ontwikkeld en doorgevoerd. Dat lukt door het zoeken naar oplossingen voor basisvragen. Zoals: kunnen wij ervoor zorgen dat machines minder vaak en minder lang stilstaan? In de loop der jaren hebben wij onze technologie vlijmscherp ontwikkeld. Aangevuld met een service die haar gelijke niet kent.

 2. METHU BELGIUM

  België

  Wij zijn een trotse verschaffer van full-service oplossingen die zijn klanten de beste service en ondersteuning in de branche biedt. De kennis, ervaring en expertise waarmee we de staalindustrie ondersteunen, zijn erkend in heel Europa. Onze diensten inzake walsen en messen gaan van het volledige onderhoud van onderdelen, in onze 3.000 m² grote vestiging met een maximale hijscapaciteit van 50 ton, tot het leveren van nieuwe vervangingsonderdelen, reverse engineering en mobiele, on-site diensten. Naast diensten voor walsen en messen bieden we ook oplossingen voor het onderhoud van wanden en slijtplaten, krachtoverbrengingen, kraanonderdelen en hijs- en hefapparatuur. METHU Belgium is de bevoorrechte partner van veel toonaangevende fabrikanten van de staalindustrie en is trots om een uitgebreid gamma aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden zoals rollen, messen, geleidingsplaten en slijtplaten, aandrijfcomponenten, kraanonderdelen en hijswerktuigen.

 1. CALLIER

  België

  Uw specialist sinds vele jaren in industriële messen, vooral voor zachte en halfzachte materialen. Toepassingen in oa. de voedingssector, textielsector, plasticindustrie en rubberindustrie, automobielsector, ... en veel meer. Uiteraard wilt u de beste messen om uw producten te versnijden. Bij Callier luisteren we naar uw vragen en noden en analyseren uw snijprocessen. Op basis hiervan doen we u een voorstel. Zo zoeken we samen met u naar de meest geschikte industriële messen om uw productie te optimaliseren. Als uw (kwaliteits)eisen evolueren, evolueren wij gewoon mee.

 2. SHAJENG HARDWARE CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  “Shajeng Hardware Co., Ltd.” who is the leading developer & manufacturer of cutting tools over 30 years in Taiwan.We equip with complete product lines, in range of Tungsten Carbide and High Speed Steel. Also, there are fully inventory of products available for fast delivery. Attached is our flyer of HSS cutter for your easy reference. Meanwhile, we would like to know if any other information you need and please kindly advise us. We shall be glad to provide our best offer to you in the near future.

 3. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Kroatië

  Krumar Knives & Blades Co. is een Kroatische fabrikant van industriële messen & bladen. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor elke specifieke toepassing; messen voor het snijden van papier, karton, plastic, tabak, textiel, hout, metaal & andere materialen. Hoogste kwaliteit staal in diverse hardheden. Wij streven ernaar onze klanten binnen een zo kort mogelijke tijd en tegen scherpe prijzen messen, bladen en overige gereedschappen van topkwaliteit evenals hoogwaardige services te bieden.

 4. GÖK LIMITED

  Duitsland

  We zijn gestart met shoarmamessen en steenovens, maar tegenwoordig kunt u voor van alles en nog wat bij ons terecht, zelfs voor schappen en ventilatiesystemen. Onze klanten ontvangen hoogwaardige producten waarover ze uiterst tevreden zijn. Na een start in Duitsland, Frankrijk, Nederland, België en Zwitserland bieden wij onze producten en diensten nu in heel Europa aan. Wij prijzen ons gelukkig dat we onze klanten naar eer en geweten en betrouwbaar van dienst kunnen zijn.

 5. ATIK MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ATIK MAKINA, is een Multi-Category, en actief in de sector Messen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren micrometers, pneumatische walsen, en luchtuitlaatkleppen. Het is gevestigd in Basaksehir / Istanbul, Turkije.

 6. Başkurt Makina

  Turkije

  Het bedrijf Başkurt Makina, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen, recht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - industrieel, Verpakkingen, Cirkelzaagbladen, Messen - industrieel, Verpakkingen, Cirkelzaagbladen, en slijpen van lemmets. Het is gevestigd in İstanbul, Turkije.

 7. F.A. SCHMIDT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf F.A. SCHMIDT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - industrieel. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 8. HOPPESCHLIFF GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HOPPESCHLIFF GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren perforatormessen. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 1. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Frankrijk

  Het bedrijf OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en bladen - industrieel, slijpen, en Messen en bladen - industrieel. Het is gevestigd in Audincthun, Frankrijk.

 2. DURO-CUT INDUSTRIEMESSER

  Duitsland

  Het bedrijf DURO-CUT INDUSTRIEMESSER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren versnippermessen, zeef, en shreddermessen. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 3. PRECISE POWER - UAB TSILA

  Litouwen

  Het bedrijf PRECISE POWER - UAB TSILA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - industrieel, Messen voor papiersnijmachines, holpijpen, matrijzen voor ponsmachines, Messen - industrieel, en Messen voor papiersnijmachines. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 4. HERBERTZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HERBERTZ GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren lineaire bladen, en perforatormessen. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 5. JULIA UTENSILI SRL

  Italië

  Het bedrijf JULIA UTENSILI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en bladen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - industrieel, Cirkelzaagbladen, lintzagen, snijmessen, Messen - industrieel, en Cirkelzaagbladen. Het is gevestigd in Tarcento, Italië.

 6. PAUL WEGNER MASCHINENMESSERFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf PAUL WEGNER MASCHINENMESSERFABRIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren glijrails, getande messen, en perforatormessen. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 7. AMVSERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf AMVSERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - zonder motor, Messen - industrieel, Handgereedschap - zonder motor, zagen, en Messen - industrieel. Het is gevestigd in Le-Chambon-Feugerolles, Frankrijk.

 8. MURE & PEYROT GENERALVERTRETUNG DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf MURE & PEYROT GENERALVERTRETUNG DEUTSCHLAND, is een Groothandelaar, en actief in de sector Messen - industrieel. Het is gevestigd in Göppingen, Duitsland.

 9. JACO TOOLING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JACO TOOLING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en bladen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - industrieel, Cirkelzaagbladen, Messen voor werktuigmachines, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Messen - industrieel, Cirkelzaagbladen, Messen voor werktuigmachines, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 10. INO-DJT INDUSTRIAL KNIVES

  Kroatië

  Het bedrijf INO-DJT INDUSTRIAL KNIVES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en bladen - industrieel, industriële messen, industriële bladen voor papiertechniek, en Messen en bladen - industrieel. Het is gevestigd in Zagreb, Kroatië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Messen - industrieel - Import export

Aantal resultaten

1.250 Bedrijven